Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Utecistule, ia ascultă comanda la mine!

Utecistule, ia ascultă comanda la mine!

Motto: “Numai un om ca Tatulici, care provine din showbiz-ul utecist, putea să îşi automutileze breasla şi să ne pună pe toţi sub semnul omul lui…(Buşcu)

Dragă Mihai, folosesc această metodă modernă de comunicare fiindcă mi-e silă să pun mâna pe telefon şi să-ţi spun exact ceea ce meriţi. Ştiu că mai tastezi, din când în când, cu degetul mijlociu, pe unealta diavolului, deci am credinţa ca mica şi nevinovata mea misivă va ajunge urgent la tine. Dacă astăzi ai cumva treabă la aport, bănuiesc că, totuşi, o să te anunţe Gina. Dacă nu, te sună oricum Vântu.

Ieri m-ai sunat să mă inviţi la tine-n emisiune. Te-am refuzat politicos. Pe de o parte, aveam de făcut, la Antena 2, emisiunea pe care ai dorit-o tu la Realitatea, dar n-ai fost suficient de convingător în faţa lui Sergiu Toader. Pe de altă parte, îi promisesem lui Mihai Gâdea că mă duc la Sinteza zilei, iar eu am cuvânt, deci a picat şi intratul pe telefon. În ultimul rând (dar asta nu ţi-am spus-o, fiindcă eşti om bătrân şi mai toţi avem părinţi care suferă cu inima), nu voiam să particip la execuţia lui TRU (era treaba voastră internă, iar execuţiile unde prestez sunt doar cele pe care le organizez eu) şi n-am încredere-n tine. Eram convins că vei face o măgărie şi nasul meu de copoi a mirosit iar bine. Plus că nu voiam să-ţi fac ţie rating şi să-ţi demonstrez, încă o dată, că nu te-ai înşelat când ai pariat pe mine. Da, ai avut dreptate, te bat şi-n somn, iar cifrele pe care le voi posta ceva mai jos (după o lungă perioadă de abţinere) cred că sunt în afara oricărei discuţii.

Preambulul (lung şi necesar) fiind făcut, hai să lămurim olecuţă şi inexactităţile (că nu-mi permit să-i spun unui om în vârstă, nici măcar virtual, că-i măgar) pe care le-ai vâturat azi noapte, la o oră când Badea vă călca de unul singur în picioare.

1. Postura de marele om important al lui Voiculescu (cel mai, înaintea lui Şereş & Pantiş, din câte arată cartonul), pe care mi-ai atribuit-o, e onorantă, dar falsă. M-ar bucura ca tu să-ţi închipui că aş fi, pentru mogulul care ţi-a dat flit aseară, mai vânjos în trust decât, spre exemplu, Tucă, Gâdea şi Firea. Eu îmi ştiu foarte bine locul, iar tu nu crezi asta, doar ai vrut să manipulezi, conform obişnuinţei.

2. Judecând după numărul întâlnirilor face 2 face şi/sau al convorbirilor telefonice cu mogulii, sunt mai dergabă omul lui Vântu (primul care mi-a oferit sprijin concret când mă măscărea Băsescu la tv) decât al lui Voiculescu. Iar tu, care te baţi pe burtă cu Sorin prin piscinele de fiţe din Creta, cunoşti această realitate.

3. Înainte de 2001, am lucrat la Adevărul, nu la Jurnalul Naţional, iar Hrebenciuc, prezent în studio, ţi-ar fi putut confirma (inclusiv, îl bănuiesc eu pe nedrept, motivele plecării mele de acolo). La JN am ajuns (şi sunt redactor-şef, nu ajunct, riguroşilor de la fostul CNN românesc!) abia în anul 2004, după ce mi-am dat demisia de la APAPS (unde am fost 3 ani consilier al ministrului şi nici măcar o clipă purtător de cuvânt, cum la fel de fals a apărut la voi).

4. E a doua mare porcărie (după ce-ai vrut să-l speli pe Tudor Giurgiu pe spinarea mea) pe care încerci să mi-o regizezi. Eu zic să te gândeşti bine dacă vrei s-o încerci şi pe a treia, fiindcă s-ar putea ca, la viitoarea oportunitate, să uit şi de exclusivitatea cu Intact, şi de greaţă, şi de caracter. Iar atunci voi da buzna, la prima invitaţie, în studioul Realităţii. Şi, crede-mă, nu mie-mi va părea rău.

P.S. Foarte mişto textul lui Buşcu despre caracterele care sug cash de la Băsescu

UPDATE: Uitasem să consemnez ca şi ţăranu Badea te-a zdrobit; mea culpa…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

111 thoughts on “Utecistule, ia ascultă comanda la mine!

  1. Crapa de ciuda portocaliii,ca voi ii bateti in continuare la rating,iar ei se afunda tot mai tare in mediocritate.Bine i-ai zis comunistului,care dupa ce a fost securist in vremea lui Ceausescu,e acum pupincuristul lui Baselu.
    Pune-l la respect,sa vada unde ii e locul,in cosul de gunoi al presei din Romania.
    Cu multa stima,Carmen.

  2. “Deontologic” vorbind, ăştia încearcă să împartă în dreapta şi-n stânga cu catalogări referitoare la “concuranţă”. Şi prin asta ce-au vrut să demonstreze, că TRU e o “victimă” a manipulării şi a dorinţei de a subjuga presa din România unor interese politice, şi că există (merereu există) şi “alţii” mai “răi” ca TRU? Şi asta pentru că avea şi el săracu’ două joburi PLĂTITE de la trust şi din banii unora de teapa lu’ Dom’ Costel? Săracu’ ce “victimă” nevinovată…. Poate că Dvs. vi se va căuta vreo bubă, ca să se demonstreze că aţi luat cândva cu cineva masa, şi o fi fost membru vreunui partid, aşa demonstrându-se “coruptibilitatea” Dvs. Da’ dacă TRU a recunoscut cu guriţa lui “afacerea”, ce legătură are asta cu munca Dvs. din trustul Intact, că tot n-am înţeles.
    Vă sugerez să faceţi un autodenunţ, prin care să recunoaşteţi că luaţi bani de la “Mogul”, chiar dacă îi şi produceţi prin rating, vânzarea Jurnalului Naţional, şi mai ales prin faptul că aveţi “tupeul” să conduceţi acea publicaţie, la care vă mai şi exprimaţi atât de CLAR părerea…

  3. Se putea si mai rau … oricum batranelul e format in manipulare de catre ai lui tovarasi cu care era in partidul mama si tata a pd-ului si psd-ului!
    Ce te asteptai de la el!? Cum sunt emisiunile cu el in mijlocu satului? Nu seamana izbitor de mult cu cele din anii `80?

  4. @ Victor : “sa vedem citi osteni imi mai ramin dupa ce-l rezolv pe Basexu”!
    Bine ar fi sa fie Imparatul Romanilor singura problema de rezolvat din tara. Deja sint o multime. Dupa el vor mai aparea multe altele. Tu doar va trebui sa-ti alegi bataliile , pardon, ce vrei sa rezolvi, caci osteni vei avea poate mai multi decit crezi.
    Succes.

  5. Lumea se uita la ora aia la Fetele marinarului si la Sinteza zilei :))) ..nu are vreme de deontologi !!

  6. o sa vina F.N.I.-ul Vantu-lui care bate,&-o sa ne rezolve toate problemele ramase nerezolvate de 20 de ani. cate-un miliard de euroi pt. fiecare an ne da. dormiti linistiti,F.M.I. & F.N.I. lucreaza pt. voi! o sa va dea & putina U.E.,k sa va convingeti.

  7. Dar Hrebenciuc de unde a scos-o p-aia ca partidele urmaresc interesul general? Hai ma, ce dreaq, ne ia la mijto?

    Despre utecist ce sa zic… il astept la Cantarea Romaniei sectiunea “Ce utecist am fost, ce molusca am ajuns”.

  8. Intr-o zi, cand ai tu chef, o sa-ti spun o poveste despre Tatulici. Aceasta dateaza de prin 2005 si se refera la o emisiune pe care a facut-o in Constanta.
    Oricum, JEGUL asta n-are doua vorbe la un loc. Decat sa te increzi in vorbele lui, mai bine-l votezi pe Base. E tot un drac, dar ultimul macar e mai barbat.

  9. Prima impresie si singura despre “formatorul de opinie” Tatulici a fost in anii ’90, cand a realizat o emisiune in Cluj-Napoca ridicand-ul in slavi pe individul care lansase jocul piramidal “Caritas”.
    Si cel mai lauda, cat de destept, vizionar, inovator si chiar genial este omul care pusese pe picioare marea excrocherie (numele individului chiar imi scapa in acest moment).
    Nu-mi venea sa cred cat de ticalos poate sa fie acest individ, Tatulici, facand reclama la o asa mare excrocherie care a nenorocit mii de romani. Avand pregatire economica si stiind ce inseamna un joc piramidal i-am sfatuit pe toti cunoscutii sa nu intre in asemenea “afacere”. Vazand-ul atunci cu cat patos indemna oamenii sa investeasca toti banii de care dispun in “Caritas” mi-am facut o impresie clara cat de ticalos poate sa fie acest individ.
    Ce ne spui tu, nu mai mira pe oamenii care au cat de cat memorie. Nu este nevoie sa-l cunosti personal ca sa stii cu cine ai de-a face!

  10. Ai fost pus si in fruntea clasamentului. Inainte de a le explica care e treaba cu, cariera ta, eu sunt de parere ca ar trebui sa te bucure pozitia ta, nu neaparat tinand cont de contextul in care a fost facuta lista, ci mai degraba gandeste-te la denumirea de OM, Tonomat(cum iti place tie), al…cuiva!
    P.S.
    Cred ca importanta si roadele carierei tale de jurnalist, palestc in fata nomenclatorului facut de niste frustrati ai tv-ului!

  11. E penibil Utecistu’! Ca intotdeauna, dealtfel. A incercat marea cu degetu’ si nu i-a iesit.

  12. @Victor Ti-am trimis pe e-mail un attachment cu interpelarea respectiva despre copiii autisti.Poate ajuta la ceva.

  13. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Ce imi place ca reactionati asa!Eu v-am spus de mult ca Tatulici imi aduce aminte de utecismul de alta data si de CC al UTC-fara sa vreau cand il vad imi aduc aminte de asta.Nu ma prea uit la emisiunile dumnealui,decat atunci cand are oameni interesanti,dar el nu-mi place de nici-o culoare!
    Apreciez inca o data opinia Dvs.,mai ales ca si eu gandesc la fel.

    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  14. Va tot luati de TRU, dar voi sunteti la fel pentru Voiculescu. Acum e un mare trend, “hai sa-l dam jos pe Basescu”. Dar pe cine vreti in loc?

  15. @Sherman: ma lasa rece numele succesorului. noi nu candidam. deci pa!

  16. Nu- mi place individu.Ca om nu il cunosc iar ca jurnalist pare inodor,incolor si insipid,adica vorbeste mult si tare,poate are capacitatea de a realiza emisiuni bune sa zicem dar are o evidenta lipsa de perspicacitate.Daca e si omul cuiva,e posibil pt ca sunt putini cei care nu iau bani pt a pupa in cur

  17. Domnule Ciutacu, ceea ce ati facut aseara in emisiunea “Sinteza zilei” este rusinos pentru o persoana, care se da drept impartiala. Rusinica, rusinica, rusinica……

  18. @x si 0: ce, mai exact? nu ma dau impartial. deci la fel de pa ca mai sus!

  19. Te rog scrie ceva despre masurile acestea in invatamant, de reducere a orelor de sport…!
    Ar fii interesant!

  20. @Sherman,
    M-am saturat (si ca mine nu-s putini) de omu’ providential, de tatuca de care tre’ noi sa ascultam fara sa cracnim! Apropo, cine pula mea ii Basescu sa-mi spuna mie sa-mi platesc ratele la banca? In calitate de ce imi vorbeste? Acolo e un contract care s-a incheiat strict intre mine si banca si punct. In alta ordine de idei, piticu’ porno ar fi foarte bun pentru functia de sef de stat, asa ca….ura si la gara!

  21. Ba Victore bine ca nu te-ai dus la realitatea ca ultima oara cind a fost Badea pe la ei au incercat sa stearga pe jos cu el.I-au intins o capcana si tot tatulici asta l-a invitat.

  22. Acest individ Tatulici e sinistru. Se crede bun la toate si a ajuns acest obraznic sa imparta el dreptatea, pe diverse subiecte despre care habar nu are. Surprinzator este ca se gasesc cativa care sa-i ofere sansa mascariciului sa apara si sa debiteze cele mai mari prostii. Este jenant acest personaj.

  23. Eu ma bucur foarte mult ca nu mai vine la Sinteza Zilei FATUCA aia de Oana Stancu.Ma enerva tot timpul cind venea deoarece ea tot timpul intra sa vorbeasca peste ceilalti intelocutori (mai ales peste Domnul Ion Cristoiu.Nu putea omul sa-si spuna o parere ca ea imediat se baga peste el.Bine ca a plecat la REALITATEA.Dinsa sa nu mai ia apararea partidului PDL cind stie foarte bine ca a participat la sedintele acestui partid cum ea singura a declarat.

  24. Iată ce “frumos” se poate manipula. Eu nu urmăresc Realitatea, dar sunt alţii care o mai fac, acei 1 virgulă nu ştiu cât…
    Dacă nu din respect pentru ei, atunci din respect pentru meserie ar trebui să prezinte datele reale în orice situaţie, fără adăugiri sau eliminări, după cum bate…vântu’ (şi ăla!).
    Să-i faceţi rating cu o “replică” (sigur aşteptată, altfel nu s-ar fi străduit s-o provoace) mergând în studioul lui?! Nu merită! (Nici angajatul, nici angajatorul refugiat prin Creta.)

  25. Ati fost fabulos aseara la Sinteza! Nu va lasati atins de atacurile si intrigile adversarilor care au o singura problema, sunt invidiosi pentru ca dumneavoastra aveti dreptate si lumea va simpatizeaza si va impartaseste opiniile in timp ce ei sunt deplorabili. Nerusinarea lui Tatulici e evidenta.

  26. Mihai asta despre care cred eu ca e vorba, e UN FRUSTRAT DE LINGAU! NISTE LACHEI SI PUPINCURISTI ORDINARI!
    Nemernicii astia au pornit o campanie imotriva trustului Intact, uitand ca sunt platiti din CEA MAI MARE FURACIUNE A POPORULUI ROMAN -F.N.I.

  27. intr-un stat de drept,in care d-na Pivniceru garanteaza drepturili omului din pivnita,sansele k un cetatean sa devina victima unor abuzuri ar trebui sa fie sublime dar inexistente. adica,un stat de drept n-ar trebui sa genereze un climat favorabil infractorilor. la noi e pe dos,poate ma-nsel eu.ai sanse mai mari sa castigi la loto-porno 6 din 69,decat sa ti se respecte vreun drept garantat de Constitutia statului de drept. de ce oare? climatul infractional este favorizat chiar de catre stat,asta am observat. uneori,chiar Statul te calca in picioare pe fata,fara intermediari. statul ar trebui sa creeze cadrul favorabil unui trai decent.ei bine,nu. Statul de drept te-mpinge catre esec,saracie & disperare. adica,trebuie sa te lupti cu El,in primul rand,daca vrei sa traiesti cat de cat decent. deci,statul nostru e pt. Mafioti muma,& pt. cetatenii normali ciuma.

  28. cum dracu mai are gunoiul asta de tatulici tupeu, sa faca magarii de genu’ asta? toata lumea stie ca e manjit cu cacat din cap pana in picioare…dovada suprema a infectului caracter pe care il detine e palma data lui Nicu Ceausescu in studiourile TVR, dupa ce ani la rand le-a tinut trena si i-a preamarit, impreuna cu “marele dizident”, “poetul portofel”, mircea dinescu…apoi au devenit brusc, mari deontologi si capitalisti…fute-i, Victore!…trebuia sa fii un pic mai dur, da-l drecu’!

  29. servus,
    cu toate ca si eu am fost utecist nu am inteles la vremaea respectiva ce inseamna dar aseara am inteles si abia acum imi este clar.
    Cu respect

  30. Atentie la Radu Tudor, pentru ca omul joaca fals. Va fi numit, prin diligentele lui Mircea Geoana, Director al Colegiului National de Aparare.

  31. Tatulici este un comunist jalnic.

    Cotidianul a ajuns o latrina de neutilizat, care mai este folosita doar de agentii KGB (genul cunoscut: Mircea, fa-te ca lucrezi /in timp ce conclucrezi!!!!), Dinescu Mircea, poet submediocru, individ agramat (numarati de curiozitate cate dezacorduri face/emisiune!) si incult, absolvent al Academiei Stefan Gheorghiu, scoala de politruci (si aia facuta cu mare greu si cu pile de la CC al PCR, la 30 de ani), condamnat penal cu suspendare pentru ca si-a snopit in bataie un coleg de redactie (1981), membru de partid etc.

  32. Ghici ciuperca “cine-i “? Pe vremuri, cam pe cind umblam toti ciucure, pe la cozi de bomboane cubaneze si ciocolata chinezeasca, era un tinar-nu spui cine,persoana importanta, care se lauda pe holurile televiziunii, ca, printr-un “aranjament” facu de bietu,Nicu Ceausescu, pleaca in concediu de odihna in…China…Asta n-ar fi nimic, cine putea, oase -rodea, dar vad ca “naravul din fire, n-are lecuire”…Victore, te steptam la post ! Deseara sintem cu ochii pe tine.Din pacate, asta-seara am inteles ca ai un rival puternic : Che Gevarra…Dar, vedem noi cum facem sa impacam si “capra si varza”. Te apreciem si te iubim. (am voie sa spun asta, fiind o persoana total nepericuloasa, dat fiind virsta).

  33. Un exemplu clasic de dezinformare. Lasă că şi la Antena3 se practică asemenea lucruri, ce-idrept mai mult faţă de politicieni şi mai puţin faţă de jurnalişti. Dar tot dezinformare se numeşte.

  34. scuza-ma ca-l laud pe buscu pe blogul tau,dar tu ai dat link acolo.Inseamna ca si tie Ti-a placut!

  35. Sa-ti vezi valoarea prin prisma rating-ului e ca si cum ai spune ca manelele sunt bune pentru ca le asculta foarte multa lume!

  36. Victore esti pe drumul cel bun.Inamicul NR 1.
    Iti dai seama cate cosmaruri provoci ziua, dar mai ales noaptea?

  37. E îngrozitor, TVR1 are talkshow în direct cu preşedintele – nu se uită nici dracu!
    Şi eu care îmi făceam griji de audienţa la Sinteza Zilei…

  38. Amice, bravos! Toată stima. Când îl văz la ”zece pt. România”, perfid, greţos, sfidător, inclusiv la adresa lui, vomit. Spune, amice, tot. Informează, dacă ştii, luminează, nu lăsa plebea şi vulgul în întunericul neştiinţei. Voi, care aveţi informaţii, care vă-nvârtiţi între ele, faceţi-le publice. Măcar voi. Că politichia scârboasă şi mucegăită, tace vehement prin gura cadavrelor ambulante care bântuie fantomatic prin guvern şi alte bordeluri gen.

  39. Mai exact faptul ca i-ai luat aparearea lui Nastase impreuna cu un tip(nu i-am retinut numele).

  40. @x si 0: daca atat ai priceput, tu chiar n-ai ce cauta la mine pe blog.

  41. e putreda rau societatea noastra si nu e singura stii ce ne-ar trebui noua o “revolutie”da din aia in care sa ni se spele sufletele ca tare negre sunt si asta nu o poti face nici tu Victore cu atta oastea ta numai al de Sus daca s-o indura sa ne frece un pic .Dne bine-ar fi.ca noi greu ne mai recuperam cu fortze propri.pa gand om gandi ca am scapat de dracu or iesi 10 dracusori de pan cotloane.

  42. Problema aaa cu ratingul e-emisiunilor e aaa falsa. Pentruca aaa e o chestiune da invitati. Unde ati mai vazut emisiune aaa care sa faca si rating sa il continaaaa si pe G-Gregoire Ecrivant? Singura emisiune unde nu se vvvede slabiciunea lui Gregoire e la Nasu’ unde oricum sub 0,1 rating nu poti aaa pica. Ca finca da cu pietre.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.