Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Urbane, ia declaraţia mea de interese!

Urbane, ia declaraţia mea de interese!

Senatorul PD-L Iulian Urban, singurul spammer amendat de autorităţile din .ro pe care-l ştiu, consideră necesar ca toţi ziariştii să depună declaraţii de interese. Cică nu poţi să comentezi trebile ţării dacă nu ştie Macovei de la ANI la ce firme eşti tu pă interes. Sigur că n-o face de capul lui şi că amendamentul senatorului se înscrie în acţiunea concertată de castrare a media, dar, ca să n-avem vorbe la proces, îmi înşir eu preventiv, în ordinea numerelor de pe tricouri şi pă sistem turbo, interesele.

1. Nu deţin participaţiuni în vreo societate comercială şi nu-s persoană fizică autorizată. Nici n-am de gând. Sunt aşa leneş şi delăsător, încât nici cupoanele primite prin graţia lu nea Nicu Văcăroiu nu m-am ostenit să le schimb în acţiuni.

2. Interesul meu primordial este să nu mai fim conduşi de manelişti, curve, beţivi, analfabeţi, hoţi, impostori, farsori şi escroci. Cine răspunde pentru încălcarea flagrantă a lui?

3. Alt interes de-al meu e ca, în clipele când îmi calcă pedeliştii pragul studioului, să nu mai turuie ca morile stricate de pe notiţele primite pe mail de la biroul de presă? Răspunde cineva că-mi enervează telespectatorii şi schimbă canalul?

4. M-ar interesa, cu titlu de inventar, ca, la 20 de ani de la Revoluţia anticomunistă, să nu mai primesc lecţii de anticomunism de la activiştii regimului comunist şi să nu mai facă preşedintele României generali toate scursurile securiste care-i cunosc trecutul. Dat fiind că şi interesele mele pe partea comunisto-securistă sunt călcate-n picioare, vreau să ştiu ce sancţiuni vor primi cei responsabili pentru asta.

Acestea fiind spuse, nutrind speranţa că senatorul-spammer va aprecia deplina mea transparenţă, declar, scriu, mi-asum, semnez şi aştept răspunsul lui.

UPDATE: CTP se declară de acord. OK, să înceapă el şi să ne spună câţi bani a făcut/împărţit cu Chireac până să-l lucreze şi să-l dea Sârbu afară. Şi Cristoiu salută înţeleapta decizie a partidului. E o obişnuinţă mai veche. Întrebarea mea e dac-o semnează cu pseudoniomul de succes Coroiu

Comentarii

comentarii

Similar Posts

106 thoughts on “Urbane, ia declaraţia mea de interese!

  1. 2, 3 si 4 le-am putea introduce intr-o eventuala platforma program a Imperiului Ciutacesc. da, 3 e foarte importanta, la orice emisiune schimb canalul daca apare vreo fata de pedelacheu. chiar si la gabi firea. sorry…

  2. Genu’ asta de pupinbasesti e un exemplu ca nu e sigura vindecarea Romaniei doar prin “uscarea” generatiilor de activisti si securisti. Ce naste din pupincurist – basesc pupa ! P.S.: Are si un “c” – lipsa, in nume 😉

  3. Off topic,
    Ma uit la teveu si imi pica fata: in spatele bocului care batea campii cu gratie la ministerul muncii, muta purtatoare de vorbe (care statea in spatele lui) radea de-i sarea cojocul de pe ea! De ce dracu radea? Si-a dat seama ca seful ei e tampit sau e si ea la categoria “3 femei care au ceva in cap”? 🙂

  4. @Alexandru Haralambie
    Tu ai dreptate. Dar am momente cand cedez nervos.Am blog din septembrie 2009 si in toata perioada asta am incercat sa le spun oamenilor sa nu cedeze, sa lupte pentru drepturile lor, sa nu se lase calcati in picioare. Cu dipsperare vad ca nu se intampla nimic bun. Ei isi vad de treaba lor si noi de necazurile noastre.Stam si rabdam.Pana cand? Ce trebuie sa se intample ca sa ne schimbam in bine?

  5. da jurnalistii sunt toti formatori de opinie? ca numai aia trebuie sa depune declaratia. da aia ce isi expun parerile pe vrun blog (nu comentatorii) pe net, sunt jurnalisti?
    poate domnul urban ar trebui sa munceasca la actualizarea legislatiei. la ultima verificare,legislativ, calculatorul inca era din ala din anii 80. apropo, ti-ai placat peretii cu plumb, si ai covor de cauciuc special contra campurilor electromagnetice?

  6. 1.Subscriu la puctul 2 al declaratiei de interese a lui Victor Ciutacu
    2.Problema e ca nici eu, nici dl.Ciutacu, nici ceilalti care-au subscris interesului nr.2 n-o sa ne vedem vreodata cu interesu’satisfacut deoarece Rromania pare sa nu mai fie nici macar a urmasilor urmasilor nostrii ci exclusiv doar a beizadelelor,cumatrilor si nepotilor lor.
    3.Asigur,prin proprie experienta personala,in special pe cei care inca se mai simt in puteri si nu au familii grele de dus in tara,ca in circumstantele actuale e preferabil exilul.Mai bine risti si daca e sa n-ai noroc din prima mai rupi si boschetii, dar macar iti raman sperante intemeiate intr-o viata normala.Cine isi pastreaza cumpatul,e cinstit si munceste nu se poate sa nu-si gaseasca rostul.Acest indemn nu e adresat celor care vin in vest temporar la capsuni sau sa dea o tura sa vada cum e.

  7. Cred cu tărie că Cristoiu (că tot îi place lui CĂ CARE) a fost atins grav de bolboroselile lui Aliodor. De fapt, e knock-out, dar se încăpăţânează să se producă de-acolo, de jos.

  8. Sunt o gramada de indivizi care lucreaza in presa si care se ocupa cu afaceri gen Chiriac , Stanescu ( nu ma refer la cele cu STS-ul sau asemenea ) . Presa are fata (ne)-vazuta care se ocupa cu trafic de influenta ,santaj etc . Pentru ei trebuie sa existe asemenea prevederi .

  9. @Anton: pentru santaj si trafic de influenta exista procuratura. declaratiile de interese se depun de catre persoanele care ocupa functii publice

  10. E mare agitatie cu declaratia asta de interese.Ion Cristoiu considera ca aceste declaratii vor contribui la imbunatatirea imaginii presei.In urma acestor declaratii Presedintele Portocaliu probabil ca nu se va mai lua de presa!!!Si apoi daca si Tolontan sustine ca e un lucru bun,cu amendamentul ca se se ocupe E. Udrea de problema aceasta, atunci D-l Ciutacu si ceilalti formatori de opinie trebuie sa fie si mai “transparenti” in transmiterea informatiilor catre cititori.

  11. Imaginea presei e în funcţie de persoana pe care o evaluezi. Nu sunt toţi jurnaliştii la pachet.

    Cine are cap să judece, judecă. Cine îl are în dotare doar pentru a nu-i ploua în gât, va continua să pună botul la toate inepţiile pe care le vor mai scoate portocaliii.

    Oricât ai fi de optimist, chiar că te cuprinde deznădejdea!

    CUM E POSIBIL SĂ SE ÎNCERCE A SE EXPLICA O ASEMENEA ABERAŢIE???? Cât de cretini ne cred ăştia?

  12. demascati d-le Ciutacu trecutul comunist a lui beasescu,boc,videanu, berceanu etc.

    am auzit de o NOUA ORDINE SOCIALA INFIINTATA I ANII ’90 DE NASTASE,ROMAN @COMPANY?
    POATE IMI DATI MAI MULTE INFORMATII CLARE.
    multumesc anticipat

  13. Coane Victore, da’ dacă mata lucrezi la privat (în cazu’ ăsta la mogul), ce-l doare pă preacinstitu’ senator de interesele la presă. Da’ mămica preacinstitului senator, ce interese are? Să-şi depuie declaraţia!!! 🙁

  14. @Balauru: observatia lui Gusa i se potriveste de minune lui insusi. nu de bine, insa…

  15. cati ani are nasparliu asta? spera sa-l bage si pe el in seama un boschetar din pdl, sa-i aprecieze inteligentza cu vre-un post pe undeva. un job are sigur: lingau cu limba moale pe linga inaltul cur .cu fata ai de ora-nchiderii iese pe starda?! ba da ce tupeu de nesimtit are jegosu’. iar daca ctp si cristoiu saluta asa idiotenie insemna ca au limba plina de par de la base din … . ei nu mai trebuie sa declare ce interese au ca se vede . acum un an nea cristoiu il lua pe base-n …. si acum il linge-n c.. . cum se mai transforma omul (dupa interese). daca tot sint atatea servicii de spionaj/contraspionaj (sie , tie, mie, lui, …)ce draq mai vrea si fraeru’ asta, ca aia sa nu mai aiba ce sa studieze?lasa sa-si merite banul (care e oricum dat pe o munca in folosul unor f putini oameni(base, udrea,…) si nu a romaniei). bottom line : sa zica el pe care vrea sa-l linga primul.

  16. 1. N-ati schimbat cupoanele lu’ Vacaroiu??? Naspa! Inseamna ca m-am harnicit de pomana; ‘geaba m-a’nvatat cineva sa ma uit pe SIF-uri, pr bursa cica…tot un dreaq, ma uit ca mata-n calendar!:(
    2. Subscriu! Din pacate cica nu-i prioritate nationala ca aia cu unicameralu’
    3. :))) Corect! Eu mi’s una din “schimbatoare”!
    4. Aici aveti de asteptat.
    In concluzie???
    Cand vine oratania asta cu raspunsul la solicitarea d-voastra, poate da si mie cineva un beep, in general sunt recunoscatoare.
    Ha ha! Cat despre declaratia de avere a susnumitului..probabil, dau cu parerea personala, are si asta naishpe specimene de semnaturi ca mandra Lentzi!

  17. Dar si “baietii” sau “fatucile” care lucreaza sub acoperire in media, unde depun declaratia de interese ? La ca servicii ?
    Dividentele (diferenta dela salariu la solda) de unde le ridica si cui le raporteaza ? La ANI, la Urban&Asociatii, la PD-L ??

  18. Mizerabilii……………..UN JURNALIST ARE MENIREA DE A INFORMA SI COMENTA ORICE SUBIECT CARE I SE PARE INTERSANT DIN PUNCT DE VEDERE JURNALISTIC ORIUNDE IN LUMEA DEMOCRATICA ,NU????….. SPUNANDU-SE CA ROMANIA ESTE O TARA DEMOCRATICAAAAAAAA ,VOI DIN BREASLA POLITICULUI SUNTE-TI OBLIGATI SA MUNCITI SI SA DATI SOCOTALA IN FATA POPORULUI,DE CINE SUNTE-TI PLATITI MIZERABILI POLITICIENI??DE UNDE FURATI??DE UNDE DATI LEGI SI ORDONANTE IDIOATE?DIN CASA SI VISTERIA POPORULUI ,DIN BANII CETATENILORRRRRRRRRRRRR ,

  19. Jurnalistii, tampiti politicieni NU SUNT PLATITI DIN BANI PLUBICI,nu au de ce sa dea publicitatii nimic din bunurile mobile si imobile ,conturi etc VOI DA ,insa ,,,mintiti cu nonsalanta care va carecterizeaza despre averile fabuloase ,conturile din Elvetia,Gibraltar,SUA etc etc,case etc etc nu spune-ti aproape nimic ,cand vine vorba se instaleaza amnezia ,saracutii de voi…

  20. E super idea! Intr-un fel e bine ca un Bogban Chiriac si un Florin Calinescu “cica nu o sa mai aiba afaceri profitabile cu statu” . In schimb m-ar interesa declaratia de interes a politistilori din judetul Satu Mare! In special celor care protejeaza traficul si traficantii de tigari. La fel de mult vreau sa aflu declaratia de interes a politistilori de frontiera care la fel de bine protejeaza traficul si traficantii de tigari. Exista cazuri cand politistii au trimis pe traficantul de tigari in Ucraina dupa tigari ca poata sa ceara taxa de protectie de la traficantul respectiv. In caz de nu executa ordinul, la urmatorul drum traficantul este prins de politistii de frontiera!
    Sefii Politiei de Frontiera la nivel judetean, domnul Maxim si Giurea incaseaza de la traficanti intre 3000 si 5000 de euro lunar fiecare! E aici nu trebe declaratie de interes? Al cui interes reprezinta politai si politia de frontiera???

  21. Cum incearca cineva sa reglementeze (in toti cei 20 de ani) sherparia din presa noastra,cum incep sa se tavaleasca fredonand placa cu libertatea presei.
    Initiativa lu’ baiatul asta trebuie sa fie un pretext sau macar un punct de plecare serios pentru breasla,pentru autoreglementare.
    Personal cred ca trebuie sa existe un for intern in presa,populat cu oameni recunoscuti si nepatati,daca se poate,din breasla si care sa “elibereze” o patalama dupa un examen pentru cine se vrea jurnalist.
    Ex:avocati,doctori,etc…nu esti recunoscut de breasla,nu existi.
    Nu mai ai loc de mercenari si de amante isterice in presa noastra.

  22. In baza declaratieei de interese precum si a informatiilor si documentelor transmise de institutiile competente rezulta ca Victor Ciutacu a beneficiat in calitate de blogger, in perioada 1 ianuarie- 31 decembrie 2009 de un milion de vizitatori pe blog si a obtinut o indemnizatie neta de 1000000 de felicitari. Dumnealui detine niste cupoane pe care urmeaza sa le transforme in actiuni, deci va fi actionar azi maine.Pazea!!!!

  23. mi se pare mie sau asta are ochii violeti? senatoru spam, ce bine suna

    imi place mult punctu 2,

    oricum cred ca vom ave in curand o nunta eba & sida cu nasie mondialu & cocos, asta de dragu regasirilor europene in mondializare asa si cu punere in scena la oteveu avand ca solista pe roxy manelista si restu…

    sa vedem daca or arunca cu bani ca aia in caldarea popii si la nunta

    cred ca prezenta va fi asigurata cu cei din punctul 2 de care tarisoara nu duce lipsa, ba pe la Hunedoara a mai aparut si un criminal din amor tot vice pedeleu, asta va incheia lista marinelului

    ba, da asa m am saturat de statu asta marinelisto marinaresc, am auzit ca prin Europa sunt joburi bine platite, tot mai des gandesc sa trec granita…

    cat despre punctul 4 apai ala nu se aplica, is pre multi si pre incuibati iar lectiile lor si le tin la cei de la punctul 2 care is majoritari, din nefericire nationala a celor ce au dus la irefutabila uitare (a) romaniei

  24. Urban, Honorius, doamne dumnezeule ce avortoni, ce indivizi scoate in fata curva asta de politica, ce starpituri, ce jeguri, ce schilodenii, ce javre ce curve masculine ce imitatii nereusite nu de barbati, de oameni, ce jigodii! Dumnezeule, ai mila si ia-i la tine!

  25. incredibil!!!
    omul asta nu-si da seama ca va purta toata viata lui in spate initiativa asta??

  26. eu nu mai am cuvinte ….oare cat mai putem suporta ? incet ,dar sigur portocalele tarii prin curaj …si ar trebui sa li se taie avntul …oare de ce este nevoie ? inca o revolutie ? nu vreau sa instig la violenta deloc …dar avand in vedere ca doar cu oamenii se poate discuta ( si cu ei nu se poate) …oare ce ar trebui sa facem ?

  27. intrebare: dl. v.c. dvs. unde aveti interese? 😀 cred ca urban intr-un fel are dreptate. ziaristii sunt cei care pot manipula si manipuleaza. la fel ca si dvs. atunci de ce nu am sti totusi cat sunt de obiectivi. a fi jurnalist presupune, cel putin asa cred eu, sa fii obiectiv. dar din moment ce esti supus unor interese, nu mai poti fi. si acum ma puteti scuipa :))) si sa nu uitam ca: veritas odium paret

  28. Ar putea D-l Ciutacu vreodata sa-si exprime logica sa de fier, fie in scris, fie verbal fara a utiliza “sistemul turbo”? Mai ales cand este vorba de un “spammer amendat de autoritatile.ro”si cand este vorba de o “actiune concertata de castrare a media”?
    Speram ca vocea lui ii mai aduce pe “aplaudacii
    portocaliilor” cu picioarele pe pamant. Felicitari.

  29. Pai ce face cu lingaii PDL? Macar stie idiotu’ care-i definitia jurnalistului?
    JURNALÍST, -Ă, jurnaliști, -ste, s.m. și f. 1. Ziarist(ă), gazetar(ă). 2. Vânzător de ziare
    GAZETÁR ~i m. Lucrător la redacția unei gazete sau a unei reviste; persoană care colaborează la o gazetă sau la o revistă; ziarist; jurnalist. /gazetă + suf. ~ar
    Extinde legea si pana la femeia de serviciu de la Casa Presei? :))))
    Dar de ce nu ne pune pe toti care comentam sa ne depunem cv-ul la ANI?
    Imbecili, coane, imbecili!
    Si nu e prima oara cand se incearca un pumn in gura presei!!!!

  30. am avut acum ceva vreme o chiondaneala cu nea caisa asta de urban. cica vroia dobanda de 1000%. normal ca i-am tras-o la muie in modul cel mai legal cu proces cu tot. e un prost. si nu cred ca initiativa asta e a lui. pur si simplu nu-l duce capu’ la asa ceva. e mai maruntel asa. mai pirpiriu. cred ca nu face decat sa se execute. subscriu si eu mai ales la punctele 2 si 4. multumesc

  31. @robert: tocmai scrisei in capu’ textului ca nicaieri. da’, inainte sa te dai destept pe textul unei legi, recomandabil e s-o citesti. daca esti in stare…

  32. Oare ce blestem ducem in carca, revenim la pumnul pus in gura si la televiziunea nationala, a poporului, gen OTV, care ne arunca tot felul de laturi sa ne brueze constiinta.
    Se pare, Victoras, ca trebuie sa taci, la ce te poate controla, la averi la interese, adica de unde poate arunca cu laturi in tine. Va vrea si voua o dosariada, sa va gasesca nod in papura, sa va aiba la mana.
    Sunteti ultmul bastion, ultima reduta a sperantei ca Romania mai are putina democratie, s-ar putea intr-un timp apropiat unii sa platiti si cu viata.
    Dinastia basesciana va cuprinde totul ca un cancer, partidele se cearta, sunt la pamant, tradatorii ii sapa din interior, asanarea este dificila, cu toti sunt varza. Va mai cauta si voua cate ceva ca sa taceti si sa spuneti ca ei.
    Purceaua e moarta cu curu in usa si Carmaciul se hraneste cu corpul umplut de cangrena al tarii. Jalnice momente dar trebuie sa gasim puterea si resursele sa inviem.
    Poporul asta este un mort cazut pe campul de lupta si ridicat in picioare la metereze sa sperie inamicul.

  33. Nu prea inteleg cum angajatii mass-mediei vor castiga “credibilitate” prin amendamentul lui Urban, dar dupa 4 organizatii media acest amendament este “o masura abuziva”, ca sa nu vorbim de raspunsul acid al Presedintei CRP-lui care in termeni “ne-metaforici” declara:”Il asigur (pe Urban n.n.) ca suntem capabili sa ne facem curat in curte, si curtea noastra NE PRIVESTE EXCLUSIV”.
    Aceasta “exclusivitate” a fost explicata intr-un limbaj mai metaforic, expresiv, colorat
    de D-l Ciutacu in articolul sau cu mult inainte ca sa citim de reactiile altora. Multumim.

  34. Mircea Badea a abordat şi el pe propriul blog această temă. Am găsit ceva care mi-a demonstrat încă o dată, de ce mai are Băsescu votanţi. Comentariul nu are legătură cu subiectul, dar l-am preluat cu copy/paste.

    “Apropo de “basescieni”..am apreciat faptul ca esti printre singurii oameni care si-au dat seama ca Traian Basescu nu este lasat sa-si faca treaba, chiar si asa cum o percepe el (asta in cazul in care ai fost serios cand ai facut aceasta afirmatie)”

    No comment…

  35. Ofensiva continua : se scoate un pion care lanseaza fumigena apoi sunt impinsi in fata CTP si Cristoiu ca sa o legitimeze. Oare nu ar fi mai bine ca toti ziaristii peste 40 de ani sa-si publice dosarul de la Secu ? Asa ca sa nu mai existe dubii apropo de interese.

  36. Incet,dar sigur,ne vor baga pumnul in gura la toti.Mai avem intelectuali adevarati?Mai avem sange in instalatiii?Meritam ce ni se intampla?Tradatorii astia au distrus tot!!!Ne-au intors in timp si ne-au uitat acolo.Suntem facuti din mamaliga?Suntem atat de vlaguiti la minte incat nu putem?Chiar nu mai avem lideri,chiar n-avem!!!Cum sa facem TREZIREA?Eu chiar ma bazez pe o parte a presei.

  37. Un comentariu la punctul 4: revolutia din ’89 a fost de fapt anticeausista nu anticomunista. Si prin comunism ma refer aici chiar la sistemul totalitar, absurd si pervers, pe care Ceausescu il numea “comunism”. Asta e problema…

    Ah, ca dupa Revolutie niste baietzi de la intelligence, mai mult inspirati din afara decat din convingere, au dat-o la intors, ba cu Proclamatia de la Timisoara, ba cu Piata Universitatzii, asta e o alta poveste. Care insa s-a dovedit a fi in final doar o grefa respinsa de societatea romaneasca. Care prefera in continuare jmecheri, manele, pupincurisi, si tatuci a la Basescu. Asta cand nu e preocupata de capra vecinului.

  38. Ma bucur ca cineva v-a scos din amorteala si are curajul sa va traga la raspundere pentru toate mizeriile care nile bagati pe gat ca ¨jurnalisti¨. Sunteti, marea majoritate, doar slugi la unii care dupa ce va folosesc, se pisa pe voi. Ex. Vantu si ziarele sale de unde i-a concediat pe toti si nici macar nu ii plateste.
    Am citi numeroase ¨opinii¨, nu ma intorc sa va citesc injuraturile lanici unul, asa ca economisiti-va timpul si folositi-l in ceva creativ. Va ajuta sa aveti o viata mai buna, ca la cat injurati si scuipati pe altii, nu mai aveti timp nici sa traiti propriile voastre vieti.

  39. La punctul 2 din declaratia de interese trebuie adaugat si “marinari” !Acest domn cu nume urban se comporta suburban. Probabil are ordin de la stapanire! Care doreste un regim totalitar. Normal pentru un marinar incult, care ordona pe vapoarele comuniste.
    Pamfil Seicaru a facut lui Iorga o astfel de declaratie, cand il plimba pe Iorga prin palatul ziarului Curentul, raspunzand unei intrebari a acestuia care avea si el o tipografiuta la Valenii de Munte: “stiti, D-le profesor, un etaj, un santaj”.
    Tampitii astia habar n-au ce inseamna o presa libera. Ar trebui tinuti saptamani cu capul “in televizor” sa vada cum a fost demascat si debarcat Richard Nixon de doi ziaristi si un sef de ziar care a tinut spatele.

  40. Domnule Ciutacu, sunteti rau intentionat :D. Domnul Basescu si Partidul UNic au inceput implementarea reformelor SOCIALE, ECONOMICE SI POLITICE. Acum ar trebui sa citez faza: ciocu mic, ca acum EI sunt la PUTERE.Ar trebui sa va ganditi la VIITOR.Ce naiba. Partidul lui Basescu a dat un guvern frumos: un ciopliotr in marmura peste economie, o licentiata la ff si cu tocuri ‘nalte peste fondurile europene si lista poate continua. E de mirare ca beizadelele cu cosuri se vor euro/parlamentari?Eu zic ca nu. De castigat au castigat, acum trebuie sa plateasca, sa taie conturile facute pe caiet. Acum s-a inceput ofensiva pe frontul Rosia MOntana. Este oare o coincidenta? Nu cred. Desteptii spun ca exploatarea este si va fi singura sursa de venit pentru cei din zona. Gold spune ca statul va beneficia indirect prin locurile de munca, taxele si impozitele platite de ei,prin ecologizarea zonei de exploatare. Uita insa faptul ca: exploatarea va dura undeva pana in 15 ani … apoi minerii vor fi someri, ecologizarea va fi facuta ca la noi … pom, gaura, pauza, lipsa, doi masivi muntosi vor fi inlocuiti de steril si lac cianuros, vor exploata si sterilul din exploatarile din antichitate si ev mediu, noi – CETATENII – vom vedea iluzia unor fonduri investite in NOI, vor disparea asezari, necropole ale minerilor romani, precum si, foarte important prin UNICITATEA LOR- urmele din mine ale romanilor: tunele de mina, utilaj minier, urme pe peretii tunelelor ale exploatarii romane. dar Başescu spune ca din cauza arheologilor mucosi nu avem infrastructura in tara. asa ca …
    in loc de concluzie:
    CIOCU MIC, CA EI SUNT LA putere.

  41. La pct.2 nu ati reusit sa epuizati enumerarea(neosecuristi care-si inregistreaza prietenii si-i dau in git).

  42. urbanistu asta, ma spamuia si pe mine, pana sa dat in barci de cum au ajuns ei parlamentari de Ilfov. cand i-am spus ca au ajuns parlamentari de Ilfov pa banii, pestele si mezelul stiu eu cui:), m-a blocat la comentarii:)
    adica omul este pentru protectia consumatorilor:) consumatorilor de PD

  43. …Cind viata e atit de scurta de unde or fi aparut astia ; alde Urbane , Urdea , Basica , Boc ,Berceanu , Macovei , Bleaga , etc.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.