Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Urbane, ia declaraţia mea de interese!

Urbane, ia declaraţia mea de interese!

Senatorul PD-L Iulian Urban, singurul spammer amendat de autorităţile din .ro pe care-l ştiu, consideră necesar ca toţi ziariştii să depună declaraţii de interese. Cică nu poţi să comentezi trebile ţării dacă nu ştie Macovei de la ANI la ce firme eşti tu pă interes. Sigur că n-o face de capul lui şi că amendamentul senatorului se înscrie în acţiunea concertată de castrare a media, dar, ca să n-avem vorbe la proces, îmi înşir eu preventiv, în ordinea numerelor de pe tricouri şi pă sistem turbo, interesele.

1. Nu deţin participaţiuni în vreo societate comercială şi nu-s persoană fizică autorizată. Nici n-am de gând. Sunt aşa leneş şi delăsător, încât nici cupoanele primite prin graţia lu nea Nicu Văcăroiu nu m-am ostenit să le schimb în acţiuni.

2. Interesul meu primordial este să nu mai fim conduşi de manelişti, curve, beţivi, analfabeţi, hoţi, impostori, farsori şi escroci. Cine răspunde pentru încălcarea flagrantă a lui?

3. Alt interes de-al meu e ca, în clipele când îmi calcă pedeliştii pragul studioului, să nu mai turuie ca morile stricate de pe notiţele primite pe mail de la biroul de presă? Răspunde cineva că-mi enervează telespectatorii şi schimbă canalul?

4. M-ar interesa, cu titlu de inventar, ca, la 20 de ani de la Revoluţia anticomunistă, să nu mai primesc lecţii de anticomunism de la activiştii regimului comunist şi să nu mai facă preşedintele României generali toate scursurile securiste care-i cunosc trecutul. Dat fiind că şi interesele mele pe partea comunisto-securistă sunt călcate-n picioare, vreau să ştiu ce sancţiuni vor primi cei responsabili pentru asta.

Acestea fiind spuse, nutrind speranţa că senatorul-spammer va aprecia deplina mea transparenţă, declar, scriu, mi-asum, semnez şi aştept răspunsul lui.

UPDATE: CTP se declară de acord. OK, să înceapă el şi să ne spună câţi bani a făcut/împărţit cu Chireac până să-l lucreze şi să-l dea Sârbu afară. Şi Cristoiu salută înţeleapta decizie a partidului. E o obişnuinţă mai veche. Întrebarea mea e dac-o semnează cu pseudoniomul de succes Coroiu

Comentarii

comentarii

Similar Posts

106 thoughts on “Urbane, ia declaraţia mea de interese!

  1. Nu prea înţeleg această măsură administrativă destinată mediului economic privat… Şi parcă individul se dă drept jurist?! Şi-apoi, cine-ar trebui să facă asta? Cumva şi bloggerii portocalii? Inlcusiv ăia care-au luat bani în ultimele campanii electorale? Şi cei ce-au scris “de bine” de Roşia Montană?
    S-o facă la TVR şi la SRR, că doar tutele ălea-au mai rămas la stat!

  2. S-o ales senator la 33 de ani si i s-o umlat fasolea la burtica. Trebe sa pirtiie si el in ton cu supremu’.
    Mai interesanta este propunerea lui Tariceanu (aia cu ridicarea imunitatii prezidentului).
    Care oare vor fi macar luate la povestit?
    Cred ca aia pe care scrie pedeleu’.
    Banzai!

  3. Pas cu pas, plosnitele devin tot mai tupeiste si mai acaparatoare! Multi nici nu-si dau seama de felul in care serpeste, parsiv si obraznic, ni se incalca tot mai multe libertati sau/si drepturi. Si faptul ca si cei ce i-au votat vor suferi, nu ma consoleaza. Ei merita, noi ceilalti nu!

  4. La punctul 2, ai omis sa treci si criminali. Vezi cazul Mihalache!Blogul lui urban incita periodic la otraviri ale animalelor a caror ‘vina’ e ca s-au nascut intr-o tara populata de multi ‘oameni’ ‘civilizati’. Sper ca veti reusi sa faceti fata presiunilor (ramanand presa, sau o parte a ei, libera)si se vor realiza anchete prin care sa fie demascat acest individ urban. Succes!

  5. si totusi cazurile chireac? tinu? rosca stanescu? imi e greu sa ma uit in gura lui chireac sau rosca stanescu. foarte greu.

  6. Clarificari:
    1. ai actiuni pe la o SIFA(o)narie de bani, deoarece automat intri la ei, daca nu optezi, adica pe atunci cind a fost cazul.
    Deci te incadrezi la FALS in declaratii publice.
    2.atit timp cit astia se organizeaza si sunt eficienti in recolta de voturi de la popor, pretentiile tale nu au drept de transhumanta in realitatea Romaniei de azi
    3. la tonomatul violet, chiar daca am dori sa te ajutam, nu ne bagam, face parte din imperiul ciutacesc si decizi ce si cum.
    4. ii incalci un drept si o “obligatie” de tovarasi de arme, a presedintelui si nu e constitutional sa te opui pixului/ pixelurilor intiului dregator.
    Lipseste din declaratie pixul si microfonul din dotare, ceea ce e o scapare fff grava.
    In rest esti normal. Sa ne traiesti ca ne mai si trebuiesti.

  7. Cred că portocaliii vor să vadă până unde pot merge cu noi, cu ţara asta. Cu siguranţă că unii dintre cei vizaţi au demonstrat, deja, că pot merge până la CEDO şi alte organisme internaţionale, şi nu degeaba, ci să şi câştige.

    Problema e că, până câştigă unii ce câştigă, răul se va fi produs deja, deoarece acest popor este un izvor nesecat de naivitate/prostie, fiind în stare să legitimeze aproape orice elucubraţie portocalie(o fi ” Aleluia” de vină, nu ştiu). Dacă mă gândesc bine, sunt destui… şi… şi… care ar găsi potrivit să se dea o lege pentru ca jurnaliştii obraznici să nu mai fie atât de lipsiţi de respect faţă de PREŞEDINTELE ţării. Tot din…respect am scris şi eu cu majuscule respectivul cuvânt.
    Punctele de suspensie de mai sus înlocuiesc, de asemenea, unele adjective care demonstrează înalta mea consideraţie faţă de inteligenţa unor concetăţeni.

    P.S. Mi-a plăcut foarte mult conţinutul punctului 3.

  8. Au timp de tot felu de tampeni numai de problemele oamenilor de rand nu au.
    Au bani pentru toate mofturile lor, dar pentru noi au criza……..
    Noi suntem de vina ca nu iesim sa spunem ca asa nu se mai poate, degeaba spun 2,3 oameni la tv ca nu e bine aia ca nu e binea cealalta…….ne ia pe toti de prosti, dar de ce sa suferim noi atat pentru ca 5 mil care au votat asa? noi ceilalti ai cui suntem ? a-si vre sa plec, dar nu stiu unde, mie frica de necunoscut, dar daca mai raman aici sfarsesc prin a-mi taia venele……

  9. Eu propun să dea toata lumea declaraţii de interese, fiindcă numai aşa putem afla:
    – Adevărul despre Revoluţie – cine-a tras în noi după 22 sigur şi-a făcut firmă înainte de 92 şi după 2002 – soto!
    – Cine e de dreapta – ceilalţi sunt comunişti ascunşi în dulap şi trebuie stârpiţi.
    – Unde e Elodia – sigur vom afla că este acţionar la 200 de firme şi la Fondul Proprietatea
    – Cine e proprietarul internetului – clar mogulii sunt băgaţi în chestia asta…

  10. cum dom`le,pai asta nu-i luptator impotriva sistemului si a vaccinului,pt ca e produs tot de sistem? ejnebun ?! cum sa vrea el sufocarea presei ? cred ca atitudinea ta e rau-voitoare si esti omul sistemului…si acum te zbati in chinuri pt ca iti va iesi la vedere off shore-urile (sau cum s-or scrie) prin care primesti bani grei de la voiculescu. d`aia te iei tu de urban…asa de suburban !

  11. sa zicem ca sunt de acord cu cele declarate mai sus DAR cu fostii securesti de tip sorin rosca stanescu cum ramane ? …si cati ca ei…?
    P.S.- la pct.3 : si PSD-isti sunt la fel de enervanti,pe bune !

  12. Victor, sunt porc ordinar, care si-a facut mica lui firma de media. Sa inteleg ca voi fi spamat pana la moarte de pe serverele ANI?

  13. Ce repede v-ati simtit jurnalist domnule Ciutacu! Mai usor, mai usor… ca avem nume(re) grele in domeniu: DD-jurnalistu’ Poporului, Pora, MbelaB1, Coroiu, eheeee lista e asa lunga, mai e mult pana la Victor Ciutacu. Asta daca tot vorbim de ordinea nume(relor) de pe tricou.

  14. Spiritul în care au fost create normele legale cu privire la declaraţiile de avere şi decaraţiile de interese este acela de a se crea o cât mai profundă transparenţă cu privire la averile şi interesele celor care vin într-un fel sau altul în contact cu banul public, fie ei aleşi sau numiţi în funcţii de demnitate publică, funcţionari publici sau alte categorii de personal plătite cu bani de la buget. Jurnaliştii nu au nicio legătură cu aceste categorii! Ceea ce încearcă să facă senatorul portocaliu Iulian Urban, primul spammer al ţării, se circumscrie în sfera tentativelor de limitare a dreptului la liberă exprimare şi este în esenţa sa un atentat clar la democraţie care trebuie sancţionat ca atare!

  15. subscriu la punctul 2.cer referendum ptr punctul”2″.(sa vedem daca are badea dreptate:e tzara lor sau poate totusi:NU!)

  16. Gata,le-au rezolvat pe toate,ramasesera jurnalistii.Pe cand obligativitatea fiecarui cetatean de-a trage la vedere in purtatorii de pix???

  17. A fost odata ca niciodata…

    Suna telefonu’, raspunde secretara:
    -Alo, de la ANI suntem, avem o nelamurire cu o declaratie de avere a domnului senator N.M., de prin anul 2004 !!!
    -Spuneti va rog, cu ce va ajutam ?
    -Scrie aici ca a primit bani de la ATOP, ce este ATOP-ul ?
    – Este Autoritatea Teritoriala de Ordine Publica, e un fel de comisie sub tutela Consiliului Judetean.
    -Deci a lucrat la Consiliul Judetean…
    -Nu doamna, in anul acela era prefect, iar in calitate de prefect era membru al ATOP.
    -Deci a lucrat la Consiliul Judetean…
    -V-am spus ca era prefectul judetului…
    -Si lucra si la prefectura ?
    -Nu doamna, primea indemnizatie de sedinta…
    -Si nu trebuia sa ii faceti contract de munca ?
    -Nu doamna,gasiti pe site regulamentul de functionare al ATOP-ului…trebuie sa cititi ca sa intelegeti…
    -Pe care site ?
    -Pe site-ul Consiliului…
    etc. etc. etc……

    P.S.
    Daca e cineva interesat de unde stiu de conversatia aceasta, am auzit-o dimineata in tramvai… din nefericire era aglomeratie si nu m-am putut intoarce sa vad cum arata persoana care povestea…

  18. Ei, pedelistii astia-s geniali! Sefii din Bucovina vor sa-i faca statuie de gheata Lenutei, pentru investitiile in zona natala a mamei ei. Clujenii ar trebui sa-i faca o statuie lui Boc pentru ca a dus banutii la Turda ,intr-o pestera turistica.Macovei sa-i faca o statuie lui Urban,dupa ce-l intreaba cum sta dumnealui cu declaratiile de interese, mai ales ca primeste bani de la stat si nu de la “privati”.

  19. Domnule Ciutacu,
    Imi este sila de tot ce se intampla. Ma apuca disperarea cand vad cum stam noi, cei 5 milioane care nu l-am votat pe Basescu, si acceptam senin sa ne calce astia in picioare.Asta nu mai este rabdare este altceva dar din respect pentru dumneavoastra nu o sa scriu cuvantul. De ce ii permitem noi unui “URBAN” si multor altora ca el sa ne calce in picioare?
    Imi vine sa imi sterg blogul, sa inchid televizorul si sa ma mut in padure.
    Cu deosebit respect

  20. Cum iti permiti sa-l numesti spammer?!? Vrei s-o pui de un proces?
    In caz ca nu stiai, Urban (zis) SPAM Iulian a fost amendat pentru trimiterea de mesaje nesolicitate nu pentru SPAM. Cel putin el asa se lauda…aaa… apara.

  21. Astept sa-mi dati liber la injuraturi si la dat de mancare pdl-ului si neamurilor lor hapsane.Nu ma mut in padure dar nici nu-i las asa usor.Ma tin sa-i sicanez si sa-i impiedic cat pot( daca are vreun efect)

  22. Da´de unde apar toate jegurile astea? El si-a postat averea, interesele si alte daravele?
    Serveste-le-o/ targe-le-o Victore din toate pozitiile.
    Gunoaiele Basescu dau in gropi, aia intra-n greva, Tariceanu cere ridicarea imunitatii Chiorului, iar nulitatea asta (ia de aci Senator)vine cu “initiative parlamentare”. De ce ma-ta nu vi tu cu ceva ce intereseaza cetateanu´si nu cu jeguri. Fir´ai al dracului de (sub)Urban…

  23. Theodora, daca plecam in padure si nu aratam oamenilor ce se intampla, pierdem noi si copiii nostri. Ar trebui sa explicam ca BOC (adica reprezentantul executivului) nu are dreptul sa vina incaltat in Parlament (adica in legislativ) si sa ii impuna agenda de lucru; ar trebui sa aratam ca statuia de gheata a Elenei Udrea este simptomul unei boli pe care a avut-o si Elena Ceausescu (cultul personalitatii), trebuie sa explicam in asa fel incat oamenii sa inteleaga faptul ca prostiile debitate de BOC privind atragerea fondurilor europene sunt niste tampenii si dezvaluie incompetenta acestuia, etc…
    Ar trebui sa facem un exercitiu de imaginatie, sa ne inchipuim spre ce ne indreptam si sa ne trezim intr-o dimineata cu toate drepturile civile suspendate, toate dintr-o data, nu pe rand…. cei care am trait vremurile in care nu le aveam le vom suporta. Ce vor face copiii nostri care nu au notiunea si nu concep cartela de zahar si ulei, painea vanduta pe baza de buletin, programul TV de 2 ore, etc…

  24. Urban întâi a fost recuperator pentru televiziunea şi radioul de stat, pentru banii luaţi cu japca, ai sau n-ai televizor şi/sau radio la firmă, apoi a militat pentru abrogarea articolelor din hotărârile de guvern respective, care contravineau legii.
    🙂

  25. pt. gina
    fata draga, incepe cu a invata sa scrii – putintica gramatica – apoi iti poti taia si venele …

  26. In loc sa ceara idiotii astia diverse chestii stupide indicat ar fi sa se gandeasca la faptul ca in “declaratiile de avere” ale oamenilor de rand apare un mare minus iar prin ceea ce fac ei mai urmeaza sa fie trasa o linie verticala peste minusul asta si-o sa iasa fix o cruce.

  27. Nesimtire si comunism pe fata,pai maine poimaine o sa dea prin lege desfiintarea trusturilor care vorbesc urat si zeflemitor la adresa presidentului,pardon…zeului Baxecsu’.Hai sictir ma…ca incep ca Jiji,securisto-comunistilor.Incompetentilor!!!

  28. traim inca 5 ani de mizerie…

    viata politica a opozitiei e moarta. astia parca au murit subit. sa le spuna cineva ca politica se face in interesul celor multi si nu a subsidiilor guvernmanetale! ma seaca prostovanii din psd. astia nu mertia sa faca politica niciodata. fecioarele din pnl sint prea frivole sa puna mina pe par si sa altoiasca cu simt de rapsundere!

    si cu ce ne-am ales? cu un rahat!
    si pute al dracu de rau cind deschide gura ruralu asta!

    bleah!

  29. Bre, se poate sa ai atata lene in tine ca nici macar cupoanele nu le-ai bagat? Tz, tz, asa ceva….La punctele 2 si 3 subscriu. Mai ales la 3: io clar schimb canalul cand vad vreun pedelic prin studio la tine, chiar de-mi esti tu drag! 🙂

  30. Privind la avortonii portocalii (si nu numai), incep sa am dubii ca tancurile sovietice au adus comunismul in Romania. Nuuu, totalitarismul este un proces firesc, care se manifesta la romani (si “urbani”) atunci cand ei, sau partidele lor, ajung la butoane.

  31. bă ce faţă are omu ăsta!

    tot încerc să scriu un comentariu dar sunt blocat energetic… în timp ce am scris comentariu acesta am scrolat cred că de vreo 20 de ori să mă uit la bostanul lui…

    spre deosebire de feţele alea pe care dacă le pui în spatele vagoanelor fac ca trenul să începă să se mişte încet şi să prindă viteză, ăsta ar trebui pus în staţia de sosire. Iar în staţia de plecare să se scoată “trenul din viteză”, că merge el încet.

    E o adevărată faţă de poker… aşa tâmpă care nu tradează nimic….

  32. Cat a costat numirea in scaunul de senator daca tot e sa fim corecti?! Hai sa ne batem joc de prosti, sunt numai o tara, dupa ce terminam mergem in Caraibe ca insulele le cumparam in anii astia de criza!!!!

  33. @Horatiu C
    I se mai spune: fata de peste congelat. 🙂 Mi s-a intamplat si mie acelasi lucru.

  34. Cum adica “jurnalistii AR PUTEA depune declaratii de interese?De ce atata discriminare fata de angajatii platiti din bani publici?
    Trebuie sa depuna la Seful departamentului de resurse umane!!!Si daca cumva fac fals in declaratii de interese sa fie deferiti Parchetului ICCJ pentru cercetari!!!
    Pai dansii nu sunt egali cu demnitarii, manelistii, interlopii in fata legii?
    Toate le-am avut pana acum, numai asta ne-a mai lipsit, drept cireasa pe tort!!!

  35. Stimate Domnule Ciutacu, raspunsul D.vs este exceptionalla propunerea lui Iulian Urban -al cui purtator de cuvant o fi-. M-a uns la suflet! Oare cati mai sunt ca Dumneavoastra? Sper ca din zi in zi vor fi mai multi, pentruca numai asa mai speram la ceva in ROMANIA noastra.Exceptional!!!!

  36. Nu ştiu de ce te-ai obosit să răspunzi la un spamm. Păi tot ce scot pedeleii nu-s decât spamm-uri, de fapt ei înşişi sunt nişte spamm-uri printre oameni. Io-te, aşa la o chestie, dacă se fac în toamnă anticipate, şi vor fi, cred că nu ia nici 10 procente.

  37. Asta a ajuns in senat pe principiul “Da-mi Doamne ce n-am avut si ma mir ce m-a gasit”. Ar fi foarte interesant de vazut firmele lui (si nu sunt putine) cu cine are contracte daca tot discutam de interese.

  38. Subscriu la punctul 2 dar pentru asta mass media trebuie sa faca emisiuni in care aceste categorii sa aiba access doar 1%. In categoria manelistilor intra serviciile de securitate, aleea modrogan, cotrocenii si baronii locali rosu-portocaliu-violeti care imping tara catre o dictatura mai rea decit cea a anilor 1950-1989. Suntem in UE. De ce nu informam si celelalte tarii membre despre dictatura SS-ista de la noi din tara.

  39. Citez din Guşă “Am o parere buna despre oamenii cu chelie, cu conditia ca aceasta sa fie dublata de inteligenta” Se pare că în cazul de faţă chelia nu este dublată de inteligenţă şi e mai mult un mit urban.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.