Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Flacăra violet(ă) a lu’ toţi dictatorii :))

Flacăra violet(ă) a lu’ toţi dictatorii :))

Cu 20 de ani înainte să găsească primii imbecili mistici instituţionali cărora să le ia banii, faimosul de azi Aliodor Manolea, atunci biet locotenent, îl pupa-n cur în scris, cu patos, pe Nicolae Ceauşescu. Între timp s-au schimbat doar cururile şi plătitorii…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

75 thoughts on “Flacăra violet(ă) a lu’ toţi dictatorii :))

  1. SA-NTELEG CA REDESCOPERI COLEGII DE CLASA AI LUI VADIM , PAUNESCU & CO ….PAI NAH , BAIETII CARE AU LUCRAT IN SISTEM (BASE , MANOLICA ASTA ) SE CUNOSC INTRE EI , E SHI ASTA UN PARANORMAL CA SI GENERALUL ALA DIN “MEN WHO STARE AT GOATS” —(FUTERE FAZA CIND VREA S TREACA PRIN ZID )…..ALTFEL NAH RIDEM SI NOI SA NE “SIMTEM BINE” , CU ATITA COCLEALA IN GURA DIN COTIDIAN , MACAR ASTA SA NE MAI AMUZE

  2. “Între timp s-au schimbat doar cururile şi plătitorii…” :)) nu mai pot… “doar cururile” =)))))

  3. Fiecare javră care se lasă pupată în cele mai destepte locuri ale sale,adică,,părtile moi,,a puput,la rândul său,din greu,când era mică si spera să,,crească,,.Probabil că satisfactia pe care o are când si-a văzut visul cu ochii plăteste toată umilinta pe care o fi simtit-o?n-o fi simtit-o?când era el,,pupător,,.Îmi cer scuze pentru limbaj,dar,vremurile…

  4. @Adi: era un pretext, a durat cateva minute cu tot ccu filmulet. si, da, Che a fost o personalitate covarsitoare a istoriei. cu foarte multe calitati si, probabil, tot la fel de multe defecte. daca ne facem ca nu ne amintim de el nu inseamna ca n-a existat. chestie valabila si pentru Hitler sau, daca vrei, Ceausescu. pacat ca ai mutat, chiar a fost misto Serghei

  5. Ba Aliodore matale cum pupi cururile , in pozitie de tragere sau cum iti vine asa ca civilii?

  6. Boagiu: ”Românii puteau să o ducă mult mai rău. Se simte că o duc mai bine ”…
    Are dreptate … n-ai loc pe strada de masini si smecheri !!!
    Plajele sunt pline , barurile sunt pline , la munte e full ….unde e frate criza ???
    Au dreptate astia se taie din salarii … mai usor cu vrajelile !!!

  7. Daca motiunea nu trece, eu cred ca presiunea celor nemultumuti din strada, a celor afectati de cele doua legi criminale, trebuie concentrata asupra Palatului Cotroceni. Poate se satura odata si Basescu de “baie de multime”.

  8. Cum spunea locotenentul limbist….,,lucram nemijlocit cu soldatul?”…O dovada in plus ca sistemul a ramas acelasi si dupa revolutie;daca atunci ii tragea limbi in scris comandantului suprem,acum sta de-a dreapta capitanului de vas si presteaza avansat in grad si remunerat de la bugetul care nu mai poate asigura indemnizatiile pt copii.Oamenii nu trebuie sa astepte sa moara de frig in case la iarna,acum e momentul sa schimbe ceva pt ca inca nu e totul pierdut.

  9. @Circuitul…
    Adica sa aiba buzele moi sa nu produca leziuni…?!

  10. Si daca nu a scris el articolul, ci numele lui a fost folosit doar pentru credibilitate, in fond exista un locotent Al.M.? Sigur a fost victima imprejurarilor , pe la U.T.C….
    Hai sa-l intrebam! E pacat sa raminem cu impresia ca o eminenta cenusie care subordoneaza si comanda, ca pe nimic, energii malefice de rad instantaneu pe cine vrea el, a pornit pe drumul asta ca un mic arivist ideologic. Vai, nu se poate asa ceva !
    Sau poate , sub scutul articolului, a lovit si in ’89, Ceausescu nu era aparat de cravata violet.

  11. esti super super tare. cum draq ai gasit articolul?

    Mi-a venit o idee…ce-ar fi sa digitalizati ziarele( adica sa transformi ziarele epocii in format txt, pdf, doc ca sa poti cauta prin text dupa anumite cuvinte cheie de exemplu). Mai sunt 5000 de avantaje, iar procedura nu-i dificila si se poate face cu niste studenti de la litere&calculatoare.

    ps: stiu io un tip care are phd in chestia asta.

  12. E absolut gretos cum se preling unii, purulent, prin cotloanele puterii.

  13. @Constantin
    Adica faptul ca merg la munte sunt nabab?! Sau faptul ca cineva isi petrece concediu pe undeva e smecher…?!
    Na Victore, vezi de ce nu o sa ajungem vreodata undeva? E plin de astia Dumnezeule..

  14. Avand in vedere ca tov. gradu’ are scoala dinainte de 1989, probabil ca-l va “supraveghea” pe sefu’, la fel ca pe Ceausescu.

  15. Pentru Aliodor e simplu. Trebuie sa schimbe doar un nume.
    Partidul
    Basescu
    Romania
    P.S. Nici PCR-ul nu mai e ce-a fost :))

  16. Salut.
    Am observat ceva interesant…
    S-a anuntat ca nu exista bani luna aceasta pt indemnizatiile mamelor si alocatiile copiilor (sunt in concediul de cresterea copilului). Pe forumul mami.ro mamici din toata tara se intrebau inca de saptamana trecuta de ce intarzie banii…
    M-am gandit ca e o strategie: daca pica guvernul se da suma intreaga; daca nu pica guvernul atunci se “remunereaza” partial.. doar nu era nimeni nebun sa isi asume asemenea responsabilitate!
    Daca ma gandesc ca acum o luna (sau asa ceva?!) au iesit si mamicile in strada, atunci deduc ca in urmatoarele 2 luni nici pensionarii nu isi mai primesc pensiile.
    Asta da pedeapsa pt libera exprimare, nu-i asa?
    Scuze pt mesajul off-topic, era cam exagereat un mail..
    Zi frumoasa!

  17. P.S. ALIODOR BAGA SI VODOO ? SANTERIA ? DA MAGIE ALBA FACE , SA MEARGA ROMANIA BINE , SAU SE RESTRINGE LA PASELE ENERGETICE DOAR LA FAMILIA BASESCU ? I-ASH DA SHI IO’ O PASA LA NIVEL DE SHPITZ , SI CHIAR VA ROG S-O FACETI —CEI CARE O SA-L VEDETI …(PINA DAU EU DE EL )

  18. reunosc ca dupa ce as fi citit acest text ma supuneam cu bucurie unei operatii avand drept masa anusul impuscatului pentru ca este clar ca era de departe cel mai curat si lustruit loc de pe planeta

    sa asamblezi microcipuri nu alta

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.