Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Ne predăm olecuţă în faţa sistemului?

Ne predăm olecuţă în faţa sistemului?

Din toată liota de “analişti politici” care perorează pe televizoare despre orice şi nimic, n-am auzit unul care, comentând prăbuşirea dramatică a lui Traian Băsescu (pe care nici măcar pedeliştii serioşi nu se chinuie s-o mai nege, mai ales că au şi ei sondajul lor), să-şi amintească-n gura mare că Emil Constantinescu s-a declarat învins de sistem când avea 18% intenţie de vot. Asta denotă că ori nu m-am uitat suficient la televizor zilele astea, ori ei nu erau în ţară în momentul respectiv, ori analiza politică este o meserie mult prea grea pentru toţi vorbeţii de sticlă (documentarea pare a fi inutilă şi redundantă, fiindcă oamenii oricum ştiu).

Altfel, dat fiindcă că măcar jumătate din jumătatea de votanţi a preşedintelui în exerciţiu îl consideră, la jumătate de an de la realegere, corupt şi mincinos, omeneşte vorbind, nu pot să cred decât că respectivii sunt ori imbecili, ori demenţi, ori iresponsabili. Pentru că doar imbecilii îl puteau considera în decembrie pe Băsescu cinstit şi necorupt, pentru că doar demenţii puteau să-şi schimbe în jumătate de an părerea despre unul care le-a făcut o impresie bună vreme de 5 ani şi pentru că doar iresponsabilii puteau să fie conştienţi că Băsescu e corupt şi mincinos şi să-l voteze ca să aibă de ce se dezamăgi peste şase luni.

UPDATE: Dat fiind că persistă neclarităţi privind clasamentul partidelor, postez şi graficul aferent, cu amendamentul că s-a halit (ghiciţi voi pentru cine) un cinstit 2% din procentele PSD.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

86 thoughts on “Ne predăm olecuţă în faţa sistemului?

  1. Nu sunt dementi sau oligofreni…nu au fost nici atunci, probabil ca nu sunt nici acum. Motivatia este foarte simpla: sunt fomisti, lipsiti de coloana vertebrala, iar entuziasmul portocaliu s-a evaporat odata cu chilu’ de malai, de rachiu si o data cu galetile primite cadou.
    A trecut efectul mitei electorale, iar acum godacul roman simte cum ii chioraie matele de foame si evident isi indreapta pumnii blegi dar amenintatori catre Cotroceni.
    De aceea n-am nici o toleranta sau simpatie pentru “bujetarii” si pensionarii care se agita acum in fata guvernului. Nu scuipa spre Boc pentru ca asa ar fi corect sau demn, ci pentru ca le chioraie matele de foame si nu mai apare nici o speranta de mituire la orizont. S-au imbatat cu apa rece (ocazional bere si vodca ieftina) si acum isi dau seama ce au provocat. Gura bate curul, cum spunea Tutea. In cazul asta…stampila.
    PS> Bugetarii si pensionarii care nu au fost cumparati sau care nu au votat portocaliu, fac exceptie.
    PS2> Si eu cred ca motiunea va cadea. Nimeni nu are interes sa pice guvernul. Atat pentru Ponta cat si pentru Antonescu, Boc si declaratiile sceleratiilor de la palatul Victoria sunt mana cereasca. Sa nu ne amagim ca prostii ca Ponta si Antonescu sunt interesati de binele nostru. Cu toate acestea…Base trebuie sa plece.

  2. @Victor
    Antonescu si-a jucat foarte bine cartea. Exemplar chiar. A stiut sa fie calm cand toata lumea facea gargara. Din 10 cuvinte pe care le rosteste, 9 sunt la obiect.
    Ma surprinde (nu mult, recunosc) faptul ca oamenii au mai degraba incredere in Victor Ponta decat in Mircea Geoana. Tot un soi de “omul providential”. Pe langa naivitatea sa, inconfundabila dealtfel, Mircea Geoana este printre cele mai normale personaje politice ale epocii actuale si cu toate acestea el continua sa tina lanterna rosie. Si acum, intre noi fie vorba, Victor Ponta este marioneta grupului de lupi ai carui lider este Adrian Nastase. Ca sa reusesti in PSD trebuie sa fi intr-un singur fel…
    De Basescu mi-e sila sa mai vorbesc, am obosit sa inventez cuvinte care sa exprime exact natura caracterului sau infect.
    Stima

  3. Imi aduc aminte de motto-ul unui film (de altfel mediocru) Alien vs Predator. In engleza suna cam asa… “Whoever wins, we loose.” Sau in limba stramoseasca, “Oricine castiga, noi pierdem.”
    Cred ca ilustreaza perfect situatia noastra actuala.

  4. In Germania multi ani a fost o coalitie social-democrata + liberalii. Si a functionat prima…
    Totusi nu cred ca motiunea va trece si e bine. De ce? Ca toti poporenii sa inteleaga ca votul este putere si nu se da/vinde pe galetuse, geci, ulei, zahar sau 10 lei; pana cand nu simt pe bune ceea ce le-a pregatit boc si Marlanu´ tot pe ei ii vor vota.
    Iar daca in situatia actuala Opozitia vrea la putere, n-are decat. Dar este grav; lasati-i pe ticalosii din asa zisul “arc guvernamental” sa-si rupa cu brio gatul. Sondajele vor mai creste pentru Opozitie; totul este sa astepte. Marlanu` se va duce si el dracului la o scuturare mai puternica.
    @ stan
    ai dreptate…

  5. @anca
    Salut, Anca, ok, ai dreptate, babele voteaza cu Ponta (desi unora s-ar putea sa le placa ochii albastri intensificati in photoshop ai lui Crin…), dar tinerii? Stiu, tinerii sunt mai putini decat babele (din pacate) si se duc la vot pe la 5-6 seara, dupa o bere in gashka, si nu mai apuca sa voteze, dar astia “s-au cam sculat brusc” si te pomenesti ca, data viitoare ii vezi la urne pe la 10 dimineata, numai asa de-ai dracu’ sa nu mai ia tzeapa a doua oara. Sa nu mai spun ca unii nici nu aveau drept de vot prin iarna… Ia sa te uiti pe UTube la vizualizarile videoclipurilor cu Crin. O sa vezi ca multi fani sunt baieti intre 15 si 19 ani (ok si fete nintel mai mari):D .

    Nu, acum serios, nu zic sa ne imbatam cu apa rece, dar multi oameni au devenit interesati de politica in ultima vreme pentru ca acum, mai vizibil ca inainte, politica incepe sa le toace cu barda vietile. Astia, niznai si nervosi cum sunt, stiu ca vor “jos Basescu”, dar, cand e vorba de pus altul in loc, n-au opinii gata formate, sunt deschisi la sugestii. Ei aici se mai pot schimba niste procente: sa-i convingi pe astia ca tu ai dreptate (sa stii ca sunt multi si unii chiar educati si seriosi, dar le era scarba de poitica). Aici PNL poate sa aiba un atu: are destui simpatizanti intelectuali in stare sa explice, si nu stii cum se raspandeste liberalomania in om in om (Tariceanu a guvernat binisor, salariile au crescut, oamenii traiau bine, firmele n-o duceau rau, Crin e cinstit si sincer, ca profil uman poate sa impresioneze babele de toate varstele si sexele etc). Tinerii sunt de fel de la tara, se duc acasa, intelectualii satului pot fi liberali… Asta-iarna a fost cam din scurt, dar acum, s-au mai schimbat lucrurile.
    Ce vreau sa spun e ca electoratul de azi nu prea mai e tot ala de acum 6 luni si ca PNL are sanse. Se va bate cu PSD, si Ponta nu e de ignorat, dar poate sa invinga cu munca.

    A, si Crin trebuie sa invete sa-si adune mai bine ideile cand vorbeste si sa nu mai faca introduceri, paranteze si fraze kilometrice, sa n-o mai lungeasca, sa n-o mai lalaie, ca o ia ameteala pe tzatza Floarea din capul satului (nu stiu, sa ia lectii de debate, treaba lui). Ti-am mai zis eu, tonul de autoritate in domeniu si concizia lui Victoras fac mai mult decat tot aparatul PSD-ului cand vine vorba de convingerea ametitilor.

  6. @Mihaela
    Ce zici tu acolo e si corect teoretic,
    si foarte frumos — pe gustul meu, in tot cazul.
    INSA…
    esential din ce-ai scris tu acolo e pasajul asta:
    Ei aici se mai pot schimba niste procente:
    sa-i convingi pe astia ca tu ai dreptate
    (sa stii ca sunt multi si unii chiar educati si seriosi,
    dar le era scarba de poitica).

    Pai… Mihaela, poti sa-mi numesti o actiune vizibila
    a liberalilor in 2010 care sa se inscrie aici?
    Eu nu.
    De cate ori ii critic pe liberali
    reactiunea defensiva (a lor sau a simpatizantilor)
    e in sensul de-a-mi arata ca exista potential.
    Eu nu potentialul liberalilor il critic —
    de-acolo se-ntampla ca mi-am luat resursele de speranta
    anul trecut si la inceputul anului astuia,
    ca sa nu merg si mai in urma cu istoria.
    Eu critic bataia de joc la adresa potentialului.
    Eu de Michael Jackson-i care canta sub dus
    nu prea am mare nevoie, iar audienta e…
    atata cata poti aduna sub dus. 😀

  7. Daca lumea ar mai pune mana sa mai si citeasca din cand in cand(istorie in special)s-ar lamuri in cele din urma ca cea mai democratica forma de guvernare este monarhia constitutionala(vezi Anglia,Olanda,Spania,etc);niciodata un consiliu de coroana nu va permite unui rege sa incalce constitutia asa cum o face Basescu de cinci ani fara a fi penalizat in nici un fel.Nu mai spun ca un rege este total inafara si deasupra partidelor politice,fiind chiar factorul determinat de echilibru si “arbitraj” politic din societate.

  8. Dictatorii ajung de obicei in functie sustinuti masiv de populatie, care dupa ce trece pragu’ de cateva milioane devine proasta oriunde ar fi in lume. Ca au inceput niste cretini sa inceapa sa vada ca cristosu’ asta e doar un mitocan mincinos si pe deasupra putin prost, nu ma imbuneaza cu nimic.

    De ceausescu dupa cat timp ni s-a acrit de el? si dupa cat timp am scapat de el? 10? 15 ani?

    Suntem cam letargici de felul nostru …

  9. @Anca,
    Pai eu nu prea ma refeream la liberali (la aia cu carnet si contributia la zi). Ok, trebuie sa munceasca si ei mai mult ca sunt cam incremeniti. Sa fim sinceri, procentele alea de asta-iarna ale lui Crin nu i le-au adus liberalii. Liberalii traditionali cred ca nici jumatate n-au fost din toti alegatorii lui Crin. Voturile alea si le-a castigat Crin singur in vreo luna de unde ti-am zis: tineri, adulti de pana-n 50 de ani activi, multi intelectuali care nici nu prea votau de obicei. Printre astia, simpatia s-a raspandit cam dupa sistemul gastii, de la om la om: “Tu cu cine votezi, mai?” “Pai cu X” “Serios? Da’ cine e asta de ai tu asa multa incredere ca eu nici nu-l stiu”. “E asa si pe dincolo, ia sa te uiti pe net ca are blog si mai scrie lumea despre el” (a fost cazul meu) sau “Stai ca-ti descarc eu de-acasa programul lui si ti-l dau si tie” sau “Ia sa te uiti pe Antena 3, la Gadea, ca e invitat destul de des” etc. La tipul asta de popularizare ma refer, nu musai la mitinguri de-alea plicticoase cu balonase si cu tricouri galbene si la trimisul de materiale in cutia postala. Alea-s nashpa, enervezi lumea, te trimite… intr-un loc necuviincios. (Ma rog, or fi bune in campanie)
    Asta iarna s-a mobilizat destula lume in vreo luna, cam asa. Ehe, dar de atunci s-au petrecut multe lucruri, s-a mai intalnit om cu om, au mai vorbit. 33,8 % aia l-au numit ei cu gurita lor pe Crin, deci stiau de el de undeva. Pariu ca in iarna multi habar n-aveau ca exista? Dar tot sunt putini, mai e de lucru.
    Cum spuneam: te duci la tara la bunici/parinti si, in loc sa stai la TV, o intrebi pe tanti Floarea de sanatate. Ea se plange. Tu faci pe prostul si o intrebi daca nu o ducea mai bine acum un an-doi. Ea zice ca da. Tu ii injuri moderat pe astia de la putere. Ea intreaba daca nu era tot Basescu asta si atunci. Tu ii explici ca nu prea era. Ea se mira etc, etc. Uite asa se face campania la tara. Sa stii ca merge, tanti Ficuta si tanti Leana lui Vasile Bocioaca tin poza lui Crin in geamul de la bufet de cand le-am povestit despre… chestii din viata lui de care nu e cazul sa vorbesc pe blog (hai ca scopul scuza mijloacele, si acum am mai multe subiecte de barfa). Deci am mai facut rost de doua fane.
    Dar una peste alta macar atata sa faca si penelistii astia: sa aiba grija de site-urile de pe net ca sunt in paragina si Crin sa-si “pragmatizeze” un pic discursul. Cand se lupta cu Geoana Prune-n-Gura, era el mare si tare, dar cand el vorbeste cotit si ocolit cu ironii fine vreo 10 minute ca sa-si explice pozitia si vine dupa el Victoras si zice trei fraze clar si raspicat si numai cu termeni-cheie, omul nici nu mai tine minte ce-a zis Crin, da’ nu uita curand ce-a zis ala micu’. Atunci degeaba am povestit eu basme, ca vine nea Vasile si-mi zice el mie: “Da’ stii, l-am vazut aseara pe unul’ de la PSD, unu’ tanar si dracos care e mai istet ca toti, tu l-ai vazut pe-ala ce le zicea?”.

  10. Nu, nu-i decimam,nu-i impuscam ii spanzuram.Vezi ce circ e la Camera Deputatilor acum in direct.

  11. @Anca
    Uf, precedentul comentariu a ajuns in spam. Ca un rezumat mai putin pitoresc: nu la penelisti ma refeream, ci la simpatizanti. Astia deja fac treaba bunicica. Apropo de Michael Jackson cantand in dus: promovarea liberalilor e cam ca datul casetelor “pe sub mana” de la om la om. Deja a functionat: 33,8% din oamenii aia l-au numit ei cu gurita lor pe Crin, deci il stiau de undeva. Si la PD e maricel procentul. In iarna erau 20%. Tu crezi ca nu s-au inmultit, eu cred ca da, pentru ca a mai trecut timp, au mai vorbit oamenii unii cu altii. Intelectualii si tinerii, entuziasti prin definitie, au putere de convingere. Mai e de lucru insa si batalia finala tot pe spinarea lui Crin e ca el va trebui sa confirme tot timpul, astia sunt toti cu ochii pe el si se enerveaza repede.
    Actiunile de promovare oficiale ale partidului, daca nu sunt facute cu cap, pot sa enerveze mai mult decat sa atraga, deci poate ca nu sunt o idee buna.

  12. Ilie Sirbu la Stirea Zilei:

    Nu este sigur ca se va vota motiunea miine!

    Stii ceva despre asta?

  13. Vezi ce usor se manipuleaza prin sondaje?Avem alegeri si nu stiu eu?Astea sunt doar ca obiecte de studiu pentru partide,dar activitatea in teren e cea decisiva.

  14. @Adi
    Ei, o dadusem si eu pe muntenisme: ala micu’= cel mai tanar. Pai cam asa ii zice lumea ca la teveu nu se bungheste cat e el de baschetbalist. Nu l-a botezat Nastase Micul Titulescu? :))))
    Mi-e simpatic omul, dar enteresu’ poarta fesu’, si enteresu’ meu il reprezinta destul de bine ala de l-am votat in noiembrie.

  15. motiunea cade…lucru oarecum evidet…daca vreti o cauza pt care suntem in cacatul(sau kil alimentar…deci nimic repugnant)asta cititi pimul coment…autor -@eu-…el inmultit cu 5 mil si ceva au dus la nenorocirea in care ne aflam…la mai rau…ca daca imi doresc bine devin ridicol!
    Va salut respectuos dl Ciutacu!

  16. Sansa lui Basescu este sa cada guvernul si sa incerce alcatuirea unui guvern de “uniune nationala”, o vrajeala in care sa-i bage pe toti la cascaval. Sau sa desemneze un prim-ministru PNL sau PSD si sa arunce pisica in curtea celorlalti. Daca nu face asta, la toamna se va duce de-a dura atat el cat si guvernul Boc…

  17. “Au votat” STS si SRI ca in vremurile bune. Acum se grupeaza la PSD. Le urez succesuri. Ca sa ne mai creada (ca si popor) cineva vreodata inseamna o miscare majora gen Regele Mihai. Pana atunci (conturi pe zero) combinati sanatosi.

  18. nici procentele nu mai sunt ce au fost cândva

    jocul ăsta de procente nu mă încălzeşte cu nimic atâta vreme cât tot ăştia pot vota un altu ca marinaru oricând pot să voteze o alternativă deloc departe de cea de acuma

    iar dacă distanţa de la ultimile alegeri şi până amu o dospit aşa ceva în mintea TÂMPĂ a acestei majorităţi care amu îl vede hoţ pe marinel şi mincinos şi ticălos apăi nu este de mirare că la nivel de “clasă politică” avem parte de a suporta alegerea unor erori generice de teapa pedeleilor sau glume tragice prezidenţiale de tipul marinelist sau traseişti de teapa lu timiş ioan sau fra su timiş nicolae

    care indiferent că au fost psd, pc, ap, pnl, pdl tot au aflat o astfel de masă care să i creadă şi care deşi dezamăgită tot i ar mai vota… uitaţi vă ţi ce logoree are ăsta şi îi merge fiindcă mereu vor fi aleşii unei Jormanii” predispusă oricând la slugărnicia cea mai laşă…

    din nefericire naţională avem o romînie săvârşită după cioplitura iliesciotă adică după o meteahnă care mereu are să şi voteze încuibaţii, avem o romînie care şi a atrofiat, sper nu definitiv, puterea de selecţie prin luciditate a politicienilor care încă mai au conştiinţă, care votează mai mereu în ambiguitate şi avem o romînie pentru care procentele sunt la fel cum unii se demască cu neruşinare ca traseişti…

    şi atunci cum să mai cred eu în această masă care votează nici măcar ca o turmă ci indivizii ăştia aleg ca nişte iremediabili sclavi ai sistemului ticăloşit ca nişte traseişti politici?
    cum să mai am speranţă că totuşi ţara asta va avea o şansă spre schimbarea „clasei politice” cu oameni şi buni români?
    cum să mai cred că rocada bazată pe alegerea răului cel mai mic are să fie stârpită prin apariţia unei generaţii altfel?
    Văzând aceste procente şi această atitudine de masă stau şi gândesc că nu i de mirare faptul jenantelor adunări sindicale şi incapacitatea genetică a unei părţi mari de naţiune de a lupta pentru drepturile sale.
    Avem parte de ROMÂNIA şi de romînia ultima plină de tare, de metehne, de laşitate, de ticăloşie, de slugărnicie şi lichelism DIN păcate sensibil aproape de a fi majoritară (împreună cu centuriştii cei mai versaţi adică udemereii) şi atâta vreme cât această lehamite de romînie ne va lăsa la cheremul încuibaţilor „clasei politice” nu ne vom putea face remarcaţi ca ROMÂNIA…

  19. Si de ce ma rog ar vrea PSD si PNL ca motiunea sa treaca? Au facut-o doar de imagine, un populism de 2 lei. Sunt convinsi ca nu va cadea guvernul. Dealtfel, nici nu-si doresc sa vina la putere in conditiile astea de rahat.

  20. @paunescu ionut
    Lasati, dom’le, daca e nevoie de un pic de foamete ca sa se trezeasca boborul, apoi foamete sa fie.
    Pai sa vedem… pana prin octombrie-noiembrie, asa, se coace porumbul la bunica-mea in gradina, deci voi avea din ce sa-mi fac popcorn ca sa vizionez “spectacolul”. Va fi o adevarata delectare. Mu-ha-ha-ha!

  21. matale cred ca traiesti in alta tara si in nici un caz in tarisoara asta numita rumania.Acum 1 an l-au votat pe base, acum il injura iar peste 2 ani il voteazA iar :))

  22. Domnule Ciutacu, in primul raspuns ati scris ceva de un referendum in toamna, dupa ce tara se prabuseste de tot (de parca n-ar fi deja). La ce referendum v-ati referit? Ca si in toamna tot PDL o sa fie la guvernare, cu majoritare in parlament si tot basescu presedinte, indiferent de cat de rau o sa stam. Cine sa initieze referendumul de care spuneati?

  23. Cred ca victor se refera la faptul ca, in caz ca motiunea va trece, o gramada de pedelisti vor dezerta ca doara nu or sa mearga ei in jos cu corabia. Si uite asa se poate atinge pragul de voturi pentru a-l suspenda inca o data pe prostul asta.

  24. @Mihaela

    To keep it short,
    pe oamenii din afara partidului nu te poti baza
    (nu ca te-ai putea baza pe cei din partid),
    sunt o masa de oameni
    asupra carora nu avem control.
    Nu asa se gandeste o strategie de lupta
    in vremuri ca astea.
    Din pacate, azi noapte Ponta si-a dat arama pe fatza —
    mai multe detalii la Mihai Voicu.
    Opozitia nu functioneaza de nici o culoare.
    In astfel de vremuri, intarirea fiecarui partid de opozitie
    e absolut esentiala, nu merge cu tinerii banuiti
    cum ca ar sustine X partid daca ar fi rugati frumos.
    Chiar nu merge, crede-ma.

  25. traian basescu poate avea acum si 1% in sondaje,ca nu mai conteaza….a fost reales, si teoretic nu mai poate candida..poate fi presendinte acum si cu 1% simpatie din partea societatii…
    da-i romanului mintea de pe urma…la ce?

  26. Eu zic ca aia doar inapti. Nu pot. Nu pot nimic. Nici sa inteleaga, nici sa gandeasca. Nimic.
    Din pacate soarta ne-a fost pecetluita cand inaptii astia au pus botul la gogosile PD-L.
    Mars in mortii mamii voastre. Va urasc.

    Succes Victor !

  27. Sunt profund dezamagita de conationalii mei,de cei care au protestat,dar mai ales de cei care nu au protestat azi la Parlament.Dupa cum am observat au protestat multi dintre cei care l-au votat pe Maria Sa Basescu si de aceea sunt dezamagita caci nici macar nu si-au cerut scuze fata de cei care n-au incetat sa gandeasca normal si care sufera consecintele greselilor altora.Basescu a scazut in sondaje cam tarziu,caci Dictatura lui este ireversibila si suferim toti consecintele.Daca Guvernul cade nu se va intampla nimic bun caci tot Basescu hotaraste.Din pacate nu mai am nici o nadejde ca in viata mea,cat a mai ramas,voi mai apuca sa simt o democratie care am visat-o inca de mic copil.Ma inchin si multumesc lui Dumnezeu ca fiul meu este plecat din tara si sper ca nepotul meu sa faca la fel.Noi cei ramasi,pensionari sau nu trebuie sa ne resemnam ca nu mai avem putere de inca o revolta si nici timp nu prea ne-a mai ramas.

  28. Si daca e nepopular si se prabuseste acum in sondaje ce? sunt maine alegeri? De aia nu mai poate el ca scade in sondaje!!!! Poimaine daca trebuie sa candideze se transforma iar in martir si gaseste pe cine sa dea vina iar gasind iar prosti de prostit sa-l voteze.

  29. Nu ma voi preda niciodata in fata acestui sistem ticalosit , corupt , dictatorial , dimpotriva , ma ambitioneaza sa lupt si mai mult………….

  30. Draga Victor,
    Sriu pentru prima data,tot din Rahova,despre presedinte : a ajuns unde merita sa ajunga.Cit de idiot poti sa fii ca din postura “administrator cu functie doar de reprezentare externa” al unei tari,sa o bagi in criza profunda,prin imprumuturi externe,nu de alta dar BANCILE COMERCIALE (ne-romanesti) pareau sa aiba nevoie de bani,pentru a te impruta tu la ele ? Foarte prost administrator esti,cind ai amanetat deja 3 generatii catre o mina de tiparitori de bani (la propriu,stim cu totii ce este FMI si Fed.Reserve & CO).
    Personal cred ca un asemnea idiot fixist ar trebui suprimat imediat,deoarece nu a inteles nimic din viata lui de pina acum,nu a inteles de ce traieste,nu respecta viata si a facut un gest asemanator cu al lui Hitler fata de evrei (evident cu o alta metoda).
    Oare de ce sa nu avem aceeiasi atitudine fata elementele “defecte” ale umanitatii ? Cred ca i-am face un bine si lui,dar mai ales viitorului copiilor nostrii.

  31. Dle Ciutacu,

    Habar n-am daca ai sa citesti sau nu ac. scurt mesaj, dar cine va posta dupa mine, il va citi. Are rost sa tii un blog (bine organizat !) daca nu raspunzi nimanui niciodata ? Care e rostul ? Doar sa se citesaca unii cu altii intre ei pe un spatiu care se zice ca e a “lui Ciutacu”/ Ce sa fac, eu mai cred ca si golaneala are (sau trebuie sa aiba) o limita, mai ales cand se da si intelectuala , ba chiar “geniala “!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.