Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Flacăra violet(ă) a lu’ toţi dictatorii :))

Flacăra violet(ă) a lu’ toţi dictatorii :))

Cu 20 de ani înainte să găsească primii imbecili mistici instituţionali cărora să le ia banii, faimosul de azi Aliodor Manolea, atunci biet locotenent, îl pupa-n cur în scris, cu patos, pe Nicolae Ceauşescu. Între timp s-au schimbat doar cururile şi plătitorii…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

75 thoughts on “Flacăra violet(ă) a lu’ toţi dictatorii :))

  1. Esti sigur ca autorul nu e madam Mandas Vergu, cu vocea-i de vuvuzelă basă? Asta mă așteptam să văd când făceam scroll pe articol.

    Când colo, erau incantații Aliodorești!

  2. …il ridici si in ziar? asta merita prima pagina 🙂
    …eu l-as trimite la RL si la EvZ! sa vedem, il publica??
    …pentru ca cei care ar trebui sa-l vada, nu se uita nici aici – pe blog, nici in Jurnalul, nici la Antene…

  3. Asa , privind de pe margine , chiar crezi ca Aliodor Manolea a fost “un biet locotenent” …? Eu NU !
    Eu cred ca a fost MAI MULT DECAT “un biet..” 😈 … ; de asemenea NU CRED ca intamplator sau DOAR pe “linie … violeta” a ajuns in anturajul intim si discret al lui Basescu ! Cred ca e mai mult de-atat … 😉

  4. da’ de unde credeati ca a aflat zeus despre aliodor si puterile sale viole(n)te? doar nu de la geoana… si ce retete-minune crezi ca ii vinde el lui zeus? aceleasi pe care i le-a furisat in cana de cafea si lui ceasca.

    uite ce belea au functionat pentru ilustrul impuscat. si pentru prostanac. oare o fi avut si ilici parte de vreo portie?

    oricum, nu ne ramane decat sa speram ca va avea efect si in cazul lui base. sa ne rugam, asadar, ca metoda sa rezulte… rezultate!!! 🙂

  5. eh,sa fim seriosi,si basescu si melescanu si voiculescu si de fapt toti cei de atunci au “scris” mesaje de genul asta

  6. parcă dinescu zicea că “nu i mai zicem de azi curului tovarăş ci domnule” ei,no, dirept o avut

  7. Foarte bine. Credeți că mai merită să-mi pese? Dar de ce? De ce mi-ar mai păsa după ce s-a-ntâmplat ieri și după ce va urma azi?

    @Cornelia
    Cunosc eu personal familie (soți bugetari trecuți de prima tinerețe + pensionară + student) care și acum e convinsă că Năstase și Ilescu sunt răul absolut și că-i fac nasoale lui Băse. Nu vă iluzionați. N-ar mișca pe nimeni din tabăra aialaltă de talibani. Faceți un experiment: arătați-i scriitura unui cunoscut, băsist convins, să vedeți ce zice.

  8. Hai, ca-i tare! Probabil ca lui nea ceasca i-a suflat/scuipat lt. Aliodor in focul violet, pina i l-a stins de tot. Cu calibrul corespunzator…

  9. io cred că marinelu l a luat pe ăsta din excolegialitate asta în ciuda faptului că doar unuia i a dispărut dosaru…dar amu de dragu vremilor colegiale tov locotenent reloadat cu puteri violet l a luat în stafu vărgat…

    Mnezo în ce ţară supravieţuim…

  10. sau să ne zică marinelu dacă excolegu nu cade sub incidenţa lustraţiei or Punctului 8 al PROCLAMAŢIEI DE LA TIMIŞOARA??? fireşte în condiţiile date

  11. Foarte tare! Asta surprinde pe toata lumea.
    Auzi, da’ asta pare mai batran decat Gen. Stanculescu, parc’ar fi nascut odata cu Mussolini ba chiar cu Nero.
    Felicitari Victore pt tot ce faci!!!

  12. Esti sigur ca e vorba de acelasi Aliodor Manolea? Adica de vreme ce scrii aici probabil esti deja sigur… dar mai intreb totusi odata pentru ca au mai fost cazuri cu confuzii de nume…

  13. VICTORE,ce se intampla cu serverul de la A2 si A3?Incingem net-ul sa va prindem……
    Super articolul,dar degeaba,il citim si oftam injurand in pumn.Cate dovezi le mai trebuie imbecililor portocalii?Gasesc scuze pt.orice si oricine,iar noi ne simtim neputinciosi.

  14. Ha, era si el mic si cu bube in cap 🙂
    Inca nu s-a dezis de “formarea omului… hotarat sa-si aduca intreaga contributie la infaptuirea Programului partidului.”
    Omul are printzipuri! Si cum nu ne putem c… in gusturile omului hotarat, ii uram:
    La mai multe succesuri, Aliodoare!

  15. :)) E posibil ca “Highlander”-ul sa fi fost si pe statul de plata al lui Stefan cel Mare. Acum ceva vreme, intr-un interviu pentru revista “Psihologia azi”, Aliodor Manolea declara: “Ștefan cel Mare avea puteri paranormale.”

  16. Domnule Ciutacu, sunt dezamagit de prostia care cuprinde tot mai mult, ca o molima intelectualitatea politica (o fi si o astfel de intelectualitate?).
    Le dau celor avizati cateva teme de studiu:
    Am părerea că asistăm la un mod foarte ciudat de a înţelege şi de a face politică. Potrivit „D.Ex.”, politica este definită astfel: „1. Activitate a claselor sociale, a grupurilor sociale, în raport cu statul, determinată de interesele şi scopurile lor; activitate a organelor puterii şi conducerii de stat în domeniul treburilor publice interne şi externe, care reflectă orânduirea socialăşi structura economică a ţării; participare la treburile statului. 2. Fel de a înţelege şi acţiona într-un anumit domeniu al afacerilor publice. Dibăcie cu care se poartă cineva pentru a-şi atinge scopul.”
    Etimologic vorbind, mai ştiu că politica este un cuvânt derivat de la grecescul „polis” care înseamnă oraş sau organism de cetăţeni caracterizat printr-un anumit ceremonial, ceremonie, etichetă, regulă, rânduială sau tipic.
    Lansez, pentru a reflecta şi alţii, următoarele teme de studiu:
    1. Este vre-un raport între politică şi morală? Dacă da, care este proporţia (în procente) între acestea?
    2. În politică este valabil dictonul „Scopul scuză mijloacele”?
    3. Politica trebuie să respecte regulile elementare ale „polisului”: (ceremonial, ceremonie, etichetă, regulă, rânduială sau tipic)?
    4. Ce rol are banul în politica românească?
    5. Politica românească este politică?

  17. Doamne, cat am urat si cat mai urasc inca limba asta de lemn!!! Stau si ma intreb cum pot unii vorbi in clisee si fara sa spuna NIMIC… Ma rog, astazi cliseele sunt altele, esenta insa (adica nimicul) este aceeasi.

  18. Între timp s-au schimbat doar cururile şi plătitorii… si constelatia 🙂

  19. @Vecinul
    Uite o alta definitie pentru politica:
    Abilitatea de a spune adevarul disimuland cat mai multe lucruri.
    Si una pentru democratie:
    Democratia imi da dreptul sa ma indoiesc de oricine are putere asupra mea…

  20. Eu azi trag chiulul,nu pot sa nu asist in tacere la un spectacol in care un partid isi semneaza decesul in direct.Dupa faza de aseara in legatura cu CCR,ma astept ca in perioada urmatoare Traian Basescu sa nu mai fie presedinte al Romaniei.De terminat mandatul nu si-l mai termina,pentru ca NU MAI ARE BANI,iar daca se mai imprumuta ,astia vor disparea in foarte scurt timp.HOTII NU SE SATURA NICIODATA.Ceea ce urmaresc de o vreme incoace este ceea ce as numi CUM NU TREBUIE SA FACI POLITICA.FLACARA VIOLETA CARE IL LOVESTE PE BASESCU ACUM E IMENSA VANITATE ,LIPSA DE CONTROL ASUPRA PROPRIILOR INSTINCTE.Animalele raman animale.Iar cei din subordine se molipsesc ciudat de repede.Ii vezi cum se lauda pe la televizor ca isi distrug poporul?Poporul nu uita,iarta cu greutate si te articuleaza cand te astepti mai putin.Basescu nu a fost reales ci s-a reales.Stii care e faza comica?Francezii si-au dorit pentru aceasta tara revolutia bunului simt mai mult decat ne-o dorim noi.Acea relatie stat-cetatean bazata pe respect reciproc nu exista in Romania si e valabila in UE.De facto,noi nu suntem in UE.Suntem doar o colonie.

  21. ar trebui sa fie proiectata pe ecranul din parlament in timpul motiunii… ma intreb ce efect ar avea… probabil zero…

  22. Romania de azi poate fi comparata cu niste sani siliconati intr-un corset stramt. I se vad cicatricele. Sunt urate:
    – tot felul de comentatori inculti si disperati pe bloguri;
    – analisti turbati pe televiziuni care indobitocesc lumea;
    – comentatori politici de la toate partidele care apar la T.V. ca niste artisti mediocri de circ;
    – sindicalisti bezmetici si dezorientati;
    – analize politice strambe;
    – invazia manelismului, a tabloidelor si a ridicolului.
    Oare nu ne autoflagelam?
    Ne lipseste educatia si nimeni nu face nimic in scop educativ.
    Ce fac partidele politice si structurile statale abilitate pentru a civiliza acest popor? Oare numai interesul ciolanului guverneaza in Romania?

  23. De la Iliescu, Paunescu, Vadim Tudor, Ion Cristoiu si alti luptatori pt democratie nu ai?
    Ca de existat, exista.

  24. Nu ma mira . Presa comunista e plina probabil de astfel de articole semnate de oameni bine pozitionati astazi (multe dintre ele au fost deja dezvaluite) . Nu pentru articolul asta semnat de Manolea e odios Basescu .
    Pe urma , daca citesti articole semnate azi de oameni ce se pretind intelectuali si in care Basescu este pupat in dos fara jena , s-ar putea sa ajungi la concluzia ca nimic nu e nou sub soare .

    PS Fara legatura . M-am uitat ieri trei minute la emisiunea ta apoi am mutat pe alt canal . Chiar merita Che Guevarra o comerorare ? De vanzatori de astia de iluzii care aduc mai apoi doar moarte si durere e plina lumea , de la Savonarola incoace (si poate chiar mai devreme) . Ca viata lui Guevarra a fost de telenovela , asa o fi fost , dar … In sfarsit , iti respect opinia , desi am fost putin socat aseara .

  25. Cancerul Romaniei a intrat in metastaza de aseara. A murit democratia – singurul antidot impotriva cancerului Basescu. Daca trece motiunea ce? Basescu tot ce vor muschii lui face. Ar mai fi o solutie de a scapa tara de cancerul Basescu:ce a patit Ceausescu. Altfel, intr-o perioada nu prea lunga de timp romanii vor fi rapusi in chinuri de acest flagel. Oare chiar nu are leac?

  26. ASEARA,ELENA UDREA ZICA CA DA EA SAMPANIA ,EU SPER SA DAU EU COLIVA PENTRU HAITA LOR.D-LE CIUTACU ADUCETI DOMNIA VOASTRA BOMBOANELE?
    VA MULTUMESC

  27. Draga Bogdane, esti ori prea tanar, ori n-ai parinti si bunici. Mai studiaza despre educatie.

  28. Victor, da-mi te rog UN SINGUR MOTIV pentru a sta in fata casei poporului la patruj de grade sa urlu ca nebunu , stiind ca degeaba ma duc .

  29. Aa si mai am o intrebare ! va cadea guvernu’ ok si nu se vor mai aplica masurile de austeritate ..oare base asta asa de cinic este incat ar avea bani undeva si ar aplica aceste masuri asa de capul lui? de ce??? eu cred ca opozitia zice sarut-mana sa ramana tot astia !deocamdata sunt foarte slabi fata de base !

  30. probabil omul este răbdător şi “acţionează cu abnegaţie şi dăruire patriotică pentru înfăptuirea neabătută a obiectivelor Congresului”

  31. oau, ce descoperire! asta e lovitura mortala data dictaturii. base deja fuge cu elicopterul

  32. Si ultima dar chiar ultima intrebare ! Pe la ce ora se va pune in opera dansul pinguinului ?

  33. Victore, chiar nu mai are importanţă un Aliodor, un Boc şi cine mai vrei. Noaptea trecută s-a decis în Parlament,prin vot democratic, pe ce drum o apucă România. Ăsta

  34. @adrian cosmin
    Mai sint si alte definitii posibile. Una ar fi ca un BUN politician, cind seful lui ii intinde un butoi de kk si o linguritza de ceai, il maninca pina la ultima suflare. Un FOARTE BUN politician il intreaba pe sef cu voce tare, sa fie auzit de toata lumea daca mai poate sa primeasca o portie!

  35. Aliodor la ora asta este la Cotroceni si ii face lui Base ceva vraji,asemenea unui vraci indian danseaza prin palatul lui Base si invoca spiritele ca sa nu cada guvernul sa calmeze protestatarii si sa creasca Base in sondaje.La Base si circarii lui merg vrajelile astea,cu Ceausescu nu prea mergea daca il auzea ala ca umbla cu cioara vopsita in mov il azvarlea pe Aliodor circarul la mititica ca sa-i vina mintea la cap. Cum dracu a ajuns toata pleava Romaniei la conducerea ei? Sigur datorita ,,calitatilor,,lui Aliodor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.