Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Unul rămâne întotdeauna singur…

Unul rămâne întotdeauna singur…

Azi e ziua marii dezbateri televizate Băsescu-Geoană. În istoria noastră recentă, ultima înfruntare între candidaţii la preşedinţie se petrece într-o zi (oricare ar fi aceea) în care mai toţi nevorbiţii şi nescrişii simt nevoia să fie decisivi. Nu mai contează ce au de spus candidaţii, ci doar ca lumea să rămână cu impresia că ei l-au făcut preşedinte pe unul sau ei l-au oprit pe celălalt. Cred că-i excită…

http://www.youtube.com/watch?v=8smO4VS9134

Oricât de egocentrist aş fi (şi, har Domnului, sunt!), n-am vanităţi ieftine de acest tip, aşa că mă abţin. Dacă am făcut ceva în ultimii cinci pentru deschiderea ochilor larg închişi ori am umblat la cutia cu mentalităţi, se va simţi şi fără să mă dau eu astăzi mai deştept decât permite legea. Dacă nu, nu; şi gata!

Doar un lucru (pe care sigur îl vor afla, că d-aia stau buluc ai lor pe blogul ăsta nenorocit) transmit celor doi candidaţi (care nu-mi plac) la Preşedinţia României. Nu credeţi versurile superbului cântec de mai sus! Joia asta e ultima dintre zilele în care amândurora vi se a părea că toţi sunt strâns uniţi în jurul vostru. De mâine veţi avea impresia că toată lumea vă vinde. Duminică seara, unuia îi va fugi sigur pământul de sub picioare şi-i va vâjâi capul. Iar din ziua când se vor anunţa oficial rezultatele finale unul va rămâne înspăimântător de singur.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

196 thoughts on “Unul rămâne întotdeauna singur…

  1. Si Badea are perfecta dreptate!!!!!!!!!!!!!! Ce pumni in gura isi merita Turcescu cu toata falsa lui deontologie! Ori o fi Vantu “inghesuit” cum se aude???!! Dracu sa-i cheptene ca mor din motiv de tampiti!

  2. Domnule Ciutacu puteti fi sigur ca in privinta ochilor “larg inchisi” pina acuma ati facut ceea ce trebuia! Multi dintre nehotaritii de pina mai ieri au iesit la stampilat datorita dumneavoastra si colegilor din trustul “mogulului” (n-are rost sa le dau si numele-i ca-i stim cu toti).
    A mei ochi sint deschisi din punctul asta de vedere din ’90!
    Numa sa nu le vina unora (asa din greata) sa-i inchida din nou duminica!
    Doamne-ajuta!

  3. L-a salvat Turcescu la intrebarea cu cresterea economiei subterane in timpul domniei lui ! Si impartialitatea astea are margini …

  4. OOOOOOOO, DA!! Joaca tare Geoana. Aveati dreptate “parca l-a instruit Antonescu” repede si bine. Ma asteptam sa ma dezamageasca Geoana, sa se cam faca de ras dar in loc de asta, face fata. Bravo lui! Oricum mergeam sa-l votez.

  5. De cinci ani ma intrebam care este calitatea cu care basescu si-a facut atatia adepti (in ciuda evidentei, pt mine, ca este un tip gol. cu o inteligenta medie si o viclenie maxima). Si vazandu-l acum cred ca stiu: capacitetea uluitoare de a spune prostii cu nonsalanta. Ca un student care nu stie lectia, dar crede ca poate fraieri vorbind cu aplomb.

  6. tristetea doamnei Basescu este atat de usor de citit!… Femeia asta parca merita o soarta mai buna.

  7. am onoarea de a urmari aceasta mare confruntare in acest moment. am 24 de ani si simt ca inteligenta imi este insultata. ce este magaria asta? cine sunt oamenii astia? cui se adreseaza aceasta “mare confruntare”? cine poate crede ceva din ceea ce se zice aici? carui scop serveste aceasta confruntare? chiar mizam pe faptul ca suntem o natie de idioti? este de domeniul fantastasticului. despre ce dumnezeu vorbesc acesti oameni. ce cauta pitipoancele lui basescu in public? dl basescu crede ca cele doua fiice ale lui sunt un avantaj in imaginea lui? de ce stau acolo ca doua gaste? este penibil ce se intampla. sa ne fie rusine noua romanilor ca stam si ne uitam fara sa facem nimic. noi suntem de milioane de ori mai multi si ne uitam la doi clovni cum se impung pe sticla. este de neconceput. de aia suntem cea mai penibila tara, pt ca stam si privim ca niste bovine neputincioase.

  8. eram convins. felicitari. dumnezeule cat poate sa abereze basescu si turcescu intrerupe numai pe geoana. sunt aproape convins ca e partinitor. imi e scarba.

  9. “ce-ati facut in 5 ani, domnule Basescu?”………se pare ca a facut multe. Deci nu mai are mai nimic de facut, asa ca poate sa plece. Pa!

  10. BAAA,DA TIRANUL ASTA E CHIAR NESIMTIT,JEGUL ASTA IMPUTIT,DA DE POPOVICIU,FRATII PAUNESCU ETC,NU-L INTREABA NIMENI?

  11. :))) Dinescu vs Macovei! Noooooooo, ca poetul se cam balbaie in ultimul timp!! Antonescu vs Macovei ar fi o portie buna de dixtractie dupa emotiile din seara asta partea a II-a!

  12. @pandora

    Mai lasati-ma cu tristetea “primei doamne”. Toata lumea ii plange de mila si ii ridica monument. Daca era asa de nefericita divorta de mult. Caracterul lui Basescu nu s-a schimbat de cand a ajuns presedinte. A fost la fel de mitocan, afemeiat si betiv si inainte. Daca vroia sa scape de viata “trista”divorta demult. Dar i-au convenit blugii, cafeaua si pachetele pe cand era capitan de vas…ii conveneau probabil casele de protocol si masina la scara cand era el ministru…si ii convine si acum sa fie prima doamna. Asa ca mai moale cu destinul tragic al doamnei Basescu.

  13. Se cam urca Basescu pe el catre final… Cine l-a pus , frate, sa se duca la Vantu cu 3 zile inainte de alegeri?

  14. @nume_necesar
    hehe aveam nevoie de un zambet, ce dracu’s sunt asa crispata? femeie serioasa, cu un doctorat in discursul politic, nevotant consecvent din 1992. Dar maine ma duc.

  15. @adriana
    Ai mare dreptate! Stam ca idiotii si privim un film prost pentru care am plange dupa bani daca i-am fi dat pe bilet…

  16. ….si suna atat de bine cantata de fanii Liverpool FC

    Pacat ca apare in politica mioritica.

  17. E exact balacareala la care ma asteptam.
    Chiar sunt curios cand o sa iasa politica din Romania din MIZERIE!

  18. stiti care e sloganul nou al lui basescu?
    nu stiu cum traiti voi
    dar eu TRAIESC BINE

  19. Eu m-as duce la vot din seara asta incepand! As face naveta, fara autobuz, numai sa nu-l mai vad pe mitocan!! Din pacate, nu stiu…nu ma uit la partea a II-a ca deja am fumat juma’ de pachet de tigari. Daca scoate prin absurd Geoana ceva din maneca si-l face KO in ultima repriza…vad maine!!! Tre’ sa ma obisnuiesc sa vorbesc depre nika, cand n-am vazut nika, nu stiu nika…da’ tre’ sa fiu in ton cu ce va urma!!! Si apropos! Drujbaru chiar ca are dreptate! Eu ii dadeam demult un sut in cur, da’ i-a placut cucoanei sa fie dama bine! Si eu ca proasta ii plangeam de mila. O fi si asta v’o catindata la IATC pe vremea cand intrau 6 din cateva mii.

  20. Nu eram hotarata sa merg la vot.Acum m-am hotarat. M-a convins basescu(nu mai e presedintele meu) cand a confirmat ca face politie politica. L-a urmarit pe Geoana,stia ce a facut, ce a vorbit azi-noapte.
    Nu vreau ca fii mei sa creasca intr-un stat in care inclusiv presedintele face politie politica.

  21. @drujbaru
    de acord in privinta privilegiilor cu care s-a obisnuit doamna. Ceva imi spune insa ca de un om ca base e ingrozitor de greu sa fugi. Eu sunt dintre aceia care cred cu convingere ca filmul acela cu pustiul plesnit este real. Ca nu a fost un accident, ci o deprindere indelung exersata, chiar si pe spatele nevestei. Experienta mea de viata nu mi-a aratat prea multe neveste de marinari divortate. Si e trist ca nu le vad nici pe cele doua fete strangandu-si mama de mana, cum ar fi facut o familie in care domneste armonia. Este acolo atata parsivenie in cuibul acela de sustinatori basescieni, incat aerul pare irespirabil…
    Cred ca femeia aceea care l-a rabdat pe omul basescu e demna de mila.

  22. M-AM PRINS!!! De ce vorbeste Macovei neintrebata? A fost la una mica cu Base in pauza!!! 😀

  23. este joi 3 decembrie ora 21,24 si UPC-ul nu mai transmite…. frumos nu? doar e marea confruntare!

  24. Incepu bine Geoana dar… 🙁 se cam pierdu pe drum… Oricum ma duc sa-l votez. Acum mai astept cadourile de la final si sinteza zilei.

  25. Ce se “bat” astia pe cei de la tara!!! Si habar nu au despre ce vorbesc. Of,of,mai,mai!

  26. D-le Ciutacu,

    Va rog sa veniti la Sinteza zilei…va rog din suflet.

    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  27. Abia am intrat pe usa si ma uit la TV… e ora 21:50 si e un prim-plan cu Udrea. Tulbure.
    la cat ma pricep eu sa citesc pe buze, spune cumva Udrea: “N-o sa puteti.” ?
    Cred ca Geoana spune ceva de cizelarea poporului sau ceva… Ghandi… ???

  28. superba melodia!

    unde credeti ca va fi geoana dupa ce va pierde alegerile ? abia daca il va pune psd paznic la sediul central. recunoasteti domnilor ca si voua vi se pare sufocant geoana cu demagogia lui. inteleg sa credeti in programul lui antonescu dar sa sustineti pe geoana, mi se pare lipsa de responsabilitate. sa vrei sa scapi de un presedinte nu inseamna sa votezi o marioneta. si legat de “ai lor”, d-le ciutacu, nu cred ca ati dori pe blog doar pareri pro crin transformate peste noapte in pro geoana oricat de arogant ati fi in general si pe acest blog “nenorocit”. ca o dovada de curaj (a se citi aroganta maxima) va propun sa faceti un poll pe homepage in care sa aflam cu totii opinia pentru aceste alegeri a cititorilor dumneavoastra. va multumesc!

  29. TOCMAI A RECUNOSCUT CA A LOVIT COPILUL:”NICI IN FATA NICI IN PLEX”,L-A INTREBAT CINEVA UNDE,SAU A FOST O INTREBARE GENERICA?
    INSEAMNA CA L-A MAI LOVIT SI ALTA DATA,DAR NU A FOST FILMAT(SAU A LOVIT IN GENERAL IN VIATA LUI DE MULTE ORI)

  30. Geoana mi s-a parut foarte slab azi. Cred ca a prins o zi mai proasta. E prima data cand simt ca Basescu poate castiga. Au fost cateva intrebari care au lasat lumea pe ganduri. Voi vota totusi cu Geoana si sper ca lumea sa mearga la vot. Asta daca vrem sa vedem altceva. Nu fiti insa sa siguri ca totul e castigat. Basescu are multi sustinatori si nu cred ca unele sondaje trebuie sa ne imbate cu apa rece.

  31. De ce Basescu a jurat stramb? A zis “nu l-am lovit copilul cu PUMNUL”. Pai l-a lovit cu PALMA. Foarte interesant momentul. 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.