Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Să fie într-un ceas bun, consecvenţilor!

Să fie într-un ceas bun, consecvenţilor!

UPDATE: Într-un discurs patetic, care s-a vrut a fi rațional, pigmentat cu magicul cuvânt divorț, pe care orice consilier întreg la minte i l-ar fi șters din vocabular, Călin Popescu Tăriceanu s-a pus la dispoziția lui Victor Ponta. Oportunitatea, fie ea cât de mică, de a încerca să-și recupereze partidul e firească, însă ridicolul de care se acoperă, a doua zi după ce a fost zdrobit prin vot, e uluitor.

basescu-antonescu

“Eu şi partidul meu nu vom mai merge să discutăm cu preşedintele Traian Băsescu decât în condiţii extraordinare, cum ar fi implicarea României într-un război sau dizolvarea Parlamentului”

Crin Antonescu, mai 2010, Antena 2, Vorbe grele

“Crin Antonescu, la o ceremonie destul de standardizată, la Cotroceni, a avut un comportament necuviincios. Nu mai este pe lista de protocol a Cotroceniului. Punct. Va mai călca pe la Cotroceni ca turist, în grupurile organizate dacă va fi o discuţie în care convenim că nu se poate încălca protocolul”

Traian Băsescu, octombrie 2013, “Evenimentul zilei”, B1TV

“Dacă sunt al dracului, mă pot întâlni de 120 de ori pe zi cu Băsescu şi dacă vreau nu informez”

Crin Antonescu, februarie 2014, conferinţă de presă

P.S. Ca să n-avem vorbe, ambele părţi sunt vinovate, în egală măsură, de perpetuarea dominaţiei politice a unui personaj detestabil, anacronic şi malefic, de năruirea speranţelor electoratului antibăsist, de ruperea USL şi, într-un final, au obţinut ceea ce şi-au dorit.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

43 thoughts on “Să fie într-un ceas bun, consecvenţilor!

  1. Pe 9 Decembrie 2012 nu m-am dus la vot pt. ca stiam ca USL-ul nu-si va duce proiectul pana la capat. In Romania aliantele nu rezista mai mult de 2 ani. Cand un partid va castiga majoritatea in Parlament de unul singur, abia atunci va fi o stabilitate.

    Domnu’Ciutacu, anu’ ăsta vă mai duceți la vot ?
    Eu, nu; nu văd motive, nu văd de ce.

    Toate cele bune !

  2. La ora actuala România nu are o personalitate politica demna pentru cea mai înaltă funcție in stat .Oricum ,nu-l votam pe Antonescu ,mi-am dat seama de la început ca este un gargaragiu ,un fanfaron ,care odată ajuns la putere va fi mai nesimtit si mai obraznica decât Basescu Pe de alta parte ,Ponta este atât de mic ,încât nu se vede .Un piticot in politica ,înconjurat de Baronii locali , de tata-socru , lipsit de demnitate ,terfelit de Basescu in toate felurile prin mizeria coabitarii . Multă nesimtire si nerusinare la acești politicieni ! Au intrat in Parlament cu un procent de 70% si nu au reușit sa faca nimic .Acum ,Dl.Ponta vrea sa mărească salariile primarilor ,ca si cum comisioanele acestora sunt prea mici .Bani pentru sănătate si învățământ nu se găsesc Nu știu cine mai merge la vot ! familiile si amici lor probabil !

  3. “Ambele parti sunt vinovate, in egala masura”. Impartial enunt cu accentul pe vinovatia lui Antonescu, insotit de imaginile corespunzatoare.

  4. Ca si fraier cu eticheta ‘votat’pe buletin pot spune ca indiferent daca antonescu sau ponta o innoptat la basescu nu asta e problema care si-o creat-o. Problema lor este ca atunci cand vin alegerile prezidentiale, indiferent de calitatea in care se baga in alegeri, ei nu pot veni sa cerseasca votul cetatenilor. Ca vrei sa fii premier si sustii pe altcineva, ca vrei presedinte, indiferent, bai tu n-ai fost in stare atata amar de vreme sa faci nimic cu singura problema pentru care ai primit vot majoritar, problema care era cap de agenda electorala in alegeri.

  5. @ Stefan

    De aia e tara asta in rahat, datorita astora ca voi care nu merg la vot. Lasa votul la mina tiganilor, infractorilor si prostilor, ca sa ne hotarasca tuturor viitorul…

  6. @alex: bati campii. nu i-a pus nimeni cuvinte-n gura lui Crin, sunt ale lui. el e eroul zilei, e a plecat glorios. topicul e despre ipocrizie. vinovatiile-s in PS. iar impartial n-am fost niciodata, nu te mai cazni

  7. Mrs/Mr. Kiki: …ca sa merg la vot, tre’ sa am ce vota. Nu ma poti obliga sa aleg dintr-un cos cu mere stricate, marul cel mai putin stricat. Si sa stiti ca rromii, infractorii si prostii nu hotarasc viitorul tuturor la votare, ci acei care numara voturile. Indiferent daca mergi sau nu la vot, se poate ca votul pe care il dai sa fie trecut in dreptui altei persoane pe care n-ai votat-o.

  8. Ti-am zis, cu alta ocazie, ca poate a 3-a oara e cu noroc si nu vom mai avea parte de un descalecat al lui Iohannis. Astia sunt consecventi ca pestii, pricep greu si uita repede, la ce sa ne fi asteptat ? Am citit si comentariile de pe aici si am vazut-o pe kiki foarte vocala si dejonitoare, nedandu-si seama ca oricum tara nu are viitor politic, fiind intr-o permanenta rocada baietii… In rest, ii recomand lui Antonescu niste Xanax, ca trebuie pentru astia bipolari. Cat despre Ponta, sa isi repete de cate 100 de ori seara (inainte de culcare) si dimineata (cand se trezeste) “Nu sunt catar !” ca asa a parut la faza cu Iohannis 😉 Pace si dulceata !

  9. Nu conteaza ca nu ne-am calificat la campionatul mondial de fotbal, o sa avem un an pe cinste plin de meciuri disputate, derby dupa derby, numa’ sa mearga plasma bine sa nu se arda…

  10. Cand cineva te face mincinos ne n ori, cand critica aproape tot ce faci, cand te ironizeaza ca primesti liste si ca semnezi un pact cu presedintele, cand critica deciziile majoritatii din care face parte, cand adopta un limbaj foarte colorat (ca sa ma exprim elegant)si isi pune la punct toti colegii de partid cu alte opinii, cand isi abandoneaza ministrii, ba mai incearca sa-ti bage pe gat o numire, cel putin aparent, e mai vinovat…
    La vot, in 2012, nu am sperat mare lucru legat de nivelul de trai sau de punerea la punct a presedintelui, ci la putina decenta… Ghinion!

  11. Le Roi est mort, vive le Roi! Daca e gol, o sa vedem dupa 25 mai…Apropo de partialitate/impartialitate, e greu sa fii impartial cand esti dezamagit crunt de cineva in care ai crezut mult la un moment dat, cum nu are sens sa-ti exprimi dezamagirea fata de cineva care nu ti-a placut nici o clipa (V.V. Ponta).

  12. Pentru mine, Antonescu este una dintre cele mai mare dezamagiri (si sunt multe) post-decembriste. Vazandu-l in aparitiile din ultimele saptamani/luni si, mai ales aseara, mi-a venit sa-mi dau peste mana cu care l-am votat in primul tur din 2009. Nu vreau sa se inteleaga ca sunt fana Ponta sau PSD. Am mari, chiar foarte mari, reprosuri la adresa lui Ponta. Dar el, cel putin din ce vad eu, mai lupta impotriva lui Basescu. As vrea sa vad ce va face Antonescu in continuare: in locul unui singur adversar (Basescu&gasca), va lupta impotriva a doi?? Este asa de “dotat”? Mira-m-as!!! Am senzatia ca viitorul politic al presedintelui PNL s-a cam terminat. Electoratul votant la referendum si la alegerile din 2012 nu s-a exprimat la urne PRO competitie intre PNL si PSD, daca nu ma insel.

  13. Asaaaaa! Ai perfecta dreptate,numai ca mie mi se pare ca din asta,Antonescu,asa inconsecvent,mai nou basist si mult prea vesel,are ceva sange-n vene,in timp ce Ponta a ramas cu niste bilute mici-mici,ca sa-l oftice pe Turcescu.Pare ca acum Crin e oaia neagra,dar totusi a bifat o atitudine:buna-rea,a avut una.Ponta,a stat proptit ca magarul primariei,a scancit pe la tv ca ii asteapta pe liberali la ciorba reancalzita sau sarmale reci,si acum trage la basistii din UDMR sa faca guvern.Intelegerea veche,nu mai merge,asa ca trebuie alta noua,cu miza crescuta:ministrii,prefecti,si chestiile de acum grele ca alea mici s-au terminat,adica autonomie,maghiara limba oficiala….d-astea.Reevaluari pe banda,ca asta i-a invatat Basescu pe toti.Acum daca UDMR e bun,ce sa zica daca Antonescu reevalueaza si el la Blaga sau la Udrea?Rezulta hora mare!Sa ne dixtram si noi deci….

  14. Parerea mea este ca aseara Antonescu l-a egalat si chiar depasit pe Geoana.

    Antonescu este noul Prostanac al tarii, parol. 🙂 New entry direct pe locul 1 din top.

    In cazul lui Geoana se poate spune ca au pus si altii umarul(nu ca asta l-ar scuza cu ceva, era limpede cu mult timp inainte pentru avizati), dar in cazul lui Antonescu este clar ca si-a facut-o cu mana lui.
    Sa-l vedem ce face dupa europarlamentare. 😀

  15. Pana la urma ce a facut basescu? a taiat cu 25% salariile bugetare si pensiile speciale.
    Si? Asta e austeritatea! rau pentru individ, bine pentru patrie.
    Ce au facut ceilalti? Au facut ceva pentru mediul privat? In afara de cresteri de taxe? Mi-au influentat mie viata? Este totul un meci intre ei-care se prind intre ei cu furtul, se asculta intre ei cu sau fara mandat. Massmedia mai castiga ceva , ei castiga ceva. Noi ceilalti nu avem nicio treaba, fie buna fie rea cua asta.Suntem milioane de nepoliticieni si nejurnalsiti si nu suntem influentati cu nimic de circoteca lor. Poate de Bianca, dar nu de Crin sau Victor.
    CE face Basescu sai ce nu face —who cares? Daca il asculti pe el si nu deschizi televizorul ai sa vezi ce bine si frumos pare totul ! Eram la ski in Franta, ningea de rupea, dar ningea de cinci zile rau de tot…neavand televizor – nu am simtit nicio secunda vreo isterie de genul “s-a blocat tarisoara, vai ce ninge, vai ce iatna, vai ce zapada, aoleo, sfarsitul lumii, Basescu e vinovat bla bla bla” Da, ningea rau de tot, mai se inchideau drumuri, mai se deschideau, dar nu am simtit nicidecum sfarsitul lumii! La noi cad trei fulgi si avem 24 din 24 breaking news cu cataclismul mondial: nenorocire, romani, ninge inianuarie… murim, vai!”
    Propun sa mergem la biblioteca, sa mai citim si carti, sa mai lasam dreaq televizoarele, basescu vinovat , opresorul, bianca, crin, bla bla si o sas vedeti cum este… exista multa, multa viata fara politicieni si jurnalisti !!!!!

  16. Ba trebuie mers la vot.Macar sa se anuleze buletinul sa nu fie lasat ca obiect de manevra!Crin Antonescu s-a schimbat mult dupa ce a fost in stagiul de la Cotoceni…s-a imbolnavit de virusul puterii si liberalii ,pacat ,s-au luat dupa el ….om vedea in timp si spatiu ce o sa se petreaca.

  17. Incurcate sunt “caile” politicii la noi in Romania. Politicieni nu-si mai tin cuvantul nici intre ei, dar fata de alegatori…

  18. Uneori invatam fortat ca principiile de viata nu au nume de oameni. Oamenii sunt trecatori… valorile morale sunt vesnice.
    Vrem, nu vrem, viata isi lucreaza lectiile ei.

  19. @kiki

    Sunt in totalitate de acord cu dl Stefan.
    Am fost 7.5 milioane la vot la referendum si a tinut cont cineva de noi? USL a avut 70% in Parlament, pusi acolo de oamenii care-l doreau plecat pe Basescu de la Cotroceni. Au facut ceva cei din USL sa il dea jos pe Bas? Cum s-au vazut la putere au inceput “coabitatrea”. Concluzia? II interesa numai puterea si deloc vointa populatiei.

    Deci, daca nu tine cont nimeni de mine, de ce m-as duce la vot?

    @Elena
    In Romania votezi cu cine vrei iese cine trebuie. Atunci de ce m-as deranja?
    In alta ordine de idei trebuie sa fim naivi as credem ca daca anulam votul facem ceva. Ati vazut ca voturile se fura cu totul altfel. Prin ambasade cu cadenta de mitraliera…. 🙂

  20. cum sa nu fii consecvent? cand vrei ca nevasta sa-ti fie comisar european, iar prin trecerea pnl de la alde la ppe, sa devii presedinte si sa ai si primul ministru…poti sa te faci frate si cu dracu…iar udmr-ul sa treaca de la stanga la dreapta in toamna…frumoase vise numai ca se vor incurca, mai mult ca sigur…

  21. @Cristi: cum ce-a facut Ponta? A marit pensiile, nu conteaza ca tanti Gherghina cumpara mai putine alimente cu pensia marita decat cumpara cu pensia scazuta de boc.
    Electorata sau hai sa-i ajutam pe sarmanii care si-au facut credit pentru plasma.
    Nu mai zic de impozitul progresiv propus care va genera cresterea economiei gri (daca ai cativa neuroni, iti dai seama cu functioneaza asta).
    Taxa pe combustibil de 7 eurocenti – zicea un comentator de-al lui Badea ca pe el nu-l deranjeaza ca nu are masina. Hahahaha, te ia cu frisoane, serios.

    Avem astfel de masuri luate de Ponta si de guvernul USL sunt fix pix. Tu n-ai facut nimic pentru populatie timp de 2 ani, populatia care te-a facut premier, si iesi sa dai declaratie ca, indiferent daca va iesi sau nu PNl ul de la guvernare, tu vei continua politica antibasescu? Dar lasa-l in pzm pe basescu si fa o politica in favoarea cetateanului.

    Jur ca mi-e dor de Vadim Tudor. Jur!

  22. Off-topic (oarecum): desi sezonul de vanatoare s-a inchis, vad ca basescu il continua, isi pune arma (DAN) la ochi (cel bun, desigur) si trage: Chitoiu, Rusanu, C.David. Se pregateste Mariana Campeanu? Fostii ministri PNL din cabinetul Ponta sunt indepartati de “starul” liberal C.Antonescu? Asa se vede din provincie, de la mine.

  23. Antonescu stie el ceva dar a ales cartea gresita. El vine si spune ca la iarna pot avea si presedinte si premier. Dupa parerea mea nu vor avea nici una nici alta. Singura sansa a lui Antonescu sa iasa presedinte era sa fie candidatul USL. Asa, cu PSD avand candidat propriu, PNL nu are masinarie de partid care sa scoata lumea la vot si iar o sa ia 20% si se va tangui ca mogulii si alti nasoi au manevrat sondajele de opinie. Singura sansa pe care o are este sa se alieze cu toti aia din opozitie. Dar asta inseamna sa se intoarca spasit catre Base si sa accepte conditiile puse de el. Blaga nici el nu e prost si stie ca daca Antonescu ii ofera o asa sansa o sa ia si pielea de pe el. Partea si mai proasta va fi ca indata ce va pierde prezidentialele, baietii din PNL in frunte cu Tariceanu o sa il jupoaie de viu in stilul PSD-Adrian Nastase. Si atunci va fi cam gata cariera lui Crin. Pe partea ailalta, nu l-as vedea pe Ponta sa candideze decat daca Guvernul pe care il conduce joaca impecabil si isi face treaba cel putin pana in septembrie de acum incolo dar ma indoiesc. A facut o multime de gafe pana acum incat mi-e greu sa cred ca de acum incolo va fi perfect. Una peste alta, tara a scapat de trompetele Boc, Ungureanu si altii de teapa lor dar in schimb s-a ales cu doi nesimtiti – Antonescu si Ponta.

  24. Apropo domnule Ciutacu, l-am vazut pe dnul. Antonescu la dumneavoastra in emisiune. Gata? Ati iesit din vorba lui Ghita? Ca ultima oara explica la B1 calduros cum ca (citez aproximativ) “Ciutacu si alti baieti ai lui Ghita…”. Sunteti reevaluat?

  25. @alex: da, m-am revoltat si am rupt jugul impilarii 🙂 voi chiar nu v-ati saturat de legendele astea proaste?

  26. Ramane cum au stabilit , impreuna la bine si la rau DAR pe rand … Ce ma enerveaza este ca le v-a veni randul din nou lui Udrea ,Boc si Funeriu si asta ma sperie un pic .Dar trec eu si peste asta …

  27. Victore,

    Vad ca Moliceanu si cu Stroe vor sa faca opozitie lui Crin, in cadrul PNL. Crezi ca se va forma un nou PNL – Aripa Batrana?:)

    Eu nu pot decat sa sper ca Antonescu va sucomba politic dupa aceasta rupere. Nu e vina lui, doar ca este asa de prost incat el va deconta politic tot scandalul, iar sansele lui la Presedentie s-au redus simtitor si tind spre 0.

    Pe de alta parte, sper ca PSD-ul sa-l faca si pe Ponta (Geoana asteapta la colt). Din pacate, principala problema a PSD-ului sunt baronii locali, care au prea multa putere si sunt (mult prea) corupti.

    Poate, dupa ce cade si Tonta, mai avem o sansa ca PNL si PSD sa vina cu alti lideri, sper ca mai competenti.

  28. @bigradu: n-au nici o sansa. sunt prea mici, prea putini si prea cacaciosi ca s-o faca

  29. Dle Ciutacu, stiu ca erau niste porcarii. Referirea mea era la dnul Antonescu. Intrebarea mai clara era: cum de a acceptat domnia sa sa vina in cele din urma la emisiunea “baiatului lui Ghita” (aici citatul ii apartine lui Crin)? Ca parca asta era ultimul statut pe care vi l-a atribuit. Ulterior inteleg ca dnul Antonescu v-a reevaluat?

  30. @alex: desi se poarta, nu. a avut un interes sa comunice, mai ales dupa ruptura de Antena 3, unui alt electorat decat cel disponibil la Realitatea. iar eu, in contextul scandalului din USL si al iminentei rupturi, am avut subiect, am generat stiri si am facut audienta

  31. Eram interesat de treaba asta pt ca aici am observat ca pe vremea cand erati la Antena, erati cam singurul care il chema in emisiune ori de cate ori avea ceva de spus (important sau neimportant). Tot timpul a avut la cine sa apeleze cand era vorba sa se duca acolo intr-o emisiune, ulterior l-ati si sprijinit (parca in turul 1 din 2009) la alegeri si apoi am vazut ca a facut figura aia cu Ghita si asa mai departe. Stiu ca nu sunteti genul care sa faca asta dar eu personal, de data asta i-as fi trantit usa in nas. Nu se face asa ceva. Apoi dupa cazul asta cu dumneavoastra a mai recidivat odata in relatia cu PC-ul. Odata semnezi acord de alianta (cand au creat ACD impreuna) si apoi vii si spui ca PC nu exista electoral, afirmatie altfel cat se poate de corecta dar cine l-a pus sa semneze protocol cu unii care nu fac nici 2 parale? Cam ala a fost momentul cand am vazut ca Antonescu are un caracter basescian. Nu evaluezi si reevaluezi tot timpul, iar daca o faci macar nu te mai ratoi la cei care maine iti pot fi aliati. 4 ani de opozitie in fata lui Basescu l-au adus dupa 2 ani de guvernare in situatia de a face alianta cu el. Numai in tara asta de papuasi exista asemenea caractere de carton pe care culmea, poporul asta este suficient de imbecil incat sa ii mai acorde votul si a doua oara…

  32. @alex: din meseria asta traiesc. oricate suparari si dezamagiri personale as avea, ma adresez unui public. care vreau sa fie cat mai numeros.

  33. Adevarat. Aveti dreptate. Ideea e ca acum ati avea o oarecare parghie. Atata vreme cat Crin nu vrea sa mai mearga la A3 ca sa se distanteze de imaginea lui Voiculescu (asa crede el), singurele variante cat de cat rezonabile sunt Romania TV, Realitatea si B1. Ar fi frumos sa vad pe unde mai scoate camasa daca ramane fara una din cele 3 televiziuni. Daca ramane doar in Realitatea si B1. Expunerea la media e important pt un candidat la prezidentiale si sa nu apara la primele doua posturi de stiri din Romania mai deloc l-ar cam pune intr-o situatie jenanta. Ar fi fost de bun simt din partea lui sa isi prezinte macar niste scuze aparente (in privat nu la tv) fata de un ziarist care l-a ajutat cand ii ardea buza mai tare si nu avea unde sa tipe dar cred ca asta deja este la capitolul educatie pe care politicienii nostri nu prea o au.

  34. Eu cu cine votez?

    Așezat lejer deasupra păpușilor politice contemporane, Traian Băsescu, psihedelicul acestei scene, își vede visul împlinit. USL mortuus est; trei inițiale întipărite în mintea colectivului, pare-li-se, prostac – poate cel mai mare plătitor de taxe din Europa.

    Și-a pregătit actul timp de trei ani și-l arată râzând. Sfoara se mai prindea din când în când la re-numiri de miniștrii, secretari de stat și alte funcții-cheie în peisajul conductei pe raza căreia curg banii fiecăruia dintre noi, cei care strigam din toate puterile că PDL-ul este de porc, că avem nevoie să respirăm, că avem nevoie ca ei, cei pentru care, în acest moment, 70% din încrederea acordată în 2012, reprezintă pișat, să ne scoată dintr-un acela maro. PDL-ul încă este de porc, de mare porc, toată șleata de patibulari așezați cu mare sârguință de Zamolxe de la Cotroceni și-ar merita soarta celor 47 de boieri ai lui Lăpușneanu.

    Sărit în gura războiului politic din iarna lui 2012, la un -7 grade consolidat, în Piața Universității, apoi fac o plimbare pe lângă Cotroceni, după care, nu-i așa?, merg să și votez cu mare înverșunare împotriva regimului care a dus la tâmpirea acestui popor.

    Repuditatea acestora fată de noi a existat mereu – nu că m-ar fi lovit vreun meteorit care să mă trezească; dar atunci, la urnele din 2012, în naivitatea mea continuă, am crezut că este posibil să se schimbe această turpitudine politică. În această viață, stimați cetățeni cinstiți, nu voi trăi să mă bucur de normalitate. Nu sunt sigur nici de generațiile viitoare.

    Auziți, domnule Crin Antonescu și domnule Victor Ponta, cu tot respectul votului meu, eu mai contez? Auziți, aveți cumva nevoie de xanax, cipralex, anxiar și imovane; sau de toate la un loc?

    Să vedeți cum sar eu la europarlamentarele și la prezidențialele din acest an cu votul. Să mă așteptați la ușa centrului de vot…mult și bine! De ce? Pentru sistemul plebiscit pe care îl practică politicienii, pentru că nu suntem în stare să dăm cu ei de pământ în momente-cheie, pentru că stau și citesc postările stimabilei doamne ministru Maria Grapini (olimpică la limba română), pentru că sunt săturat, pentru că nu îmi mai pasă, pentru că nu mai simt nimic pentru viitorul acestei țări, una dintre cele mai frumoase țări din punct de vedere al peisajului natural cu câțiva oameni frumoși și sănătoși la cap.

  35. Victore,
    De ce a iesit Voiculescu, acum doua saptamani, cu clipul ala tampit de 20 de secunde, in care spunea ca, dupa o analiza atenta, de cateva saptamani, a ajuns la concluzia ca USL nu se va rupe? Asta in conditiile in care toata lumea se astepta/stia ca USL se va rupe.
    Evident nu-l suspectez nici de prostie nici de amatorism, dar nu inteleg care a fost mesajul. Ca daca vroia sa faca phihologie inversa era prea tarziu. Any (insider) thoughts?:)

  36. @bigradu: eu nici nu mai incerc sa-l inteleg pe omul asta. parca se straduieste sa demoleze rapid tot ce-a construit intr-un sfert de secol

  37. A demisionat Tariceanu. S-a trecut la planul “C”: PSL. Adica Partidul Social Liberal.

  38. Respectand faptul ca esti un jurnalist independent, as vrea sa aflu (poate aici – poate intr-un articol sau emisiune viitoare pe care o vei face) care este parerea ta despre 3 chestiuni:

    1: Prezumand (legitim zic eu) faptul ca liberalii nu-s nebuni, crezi ca in spatele deciziei de iesire de la guvernare se afla si informatii ca se pregateste “executia” judiciara a lui Ponta?

    2:Crezi ca se apropie inchiderea lui Voiculescu de catre justitia basista si sa fie oare acesta motivul furiei cu care A3 s-a raliat la versiunea politica pro-Ponta (in speranta scaparii patronului prin manevre de culise)?

    3:Mie mi se pare ca Tariceanu este pentru Ponta ce a fost Stolojan pentru Basescu. Nu ti se pare ca inca unul viseaza ca vrabia la malai cu privire la soarta PNL?

    4:Si in final ce parere ai despre modul in care se deruleaza campania de presa pro-Ponta/anti-Antonescu?

  39. @Radu Alexandru Vasilescu: 1. nu-s nebuni. si eu cred ca urmeaza asta. 2. da. furia A3 vine din calcul politic si strategie. nici Ponta nu-l poate scapa. 3. e chiar mai rau si mai patetic. 4. jenant
    P.S. nu-s deloc independent, dar gandesc cu propriul cap

  40. Tariceanu vrea sa candideze la prezidentiale din partea USL si Ponta n-are nimic impotriva ?!?!?!?

    Ori Tariceanu e grav bolnav, nu mai stie de el, unde e, cine e, caz in care ar trebui sa apeleze la Mariana Campeanu sa-i faca si lui dosarul pentru ca nu mai poate umbla fara insotitor.

    Ori liberalii sunt mult-mult mai inteligenti decat lasa sa se vada si vor juca la doua capete.
    Pe de o parte Tariceanu va face un partid exact dupa modelul UNPR care va participa la guvernare alaturi de PSD si va incerca sa obtina maximul posibil.
    Si pe de alta parte Antonescu va lupta pentru castigarea presedintiei si formarea unui guvern cu prim ministru liberal.
    Iar la momentul potrivit cele 2 formatiuni se vor uni, exact cum s-a intamplat si in cazul UNPR-PSD.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.