Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Unul rămâne întotdeauna singur…

Unul rămâne întotdeauna singur…

Azi e ziua marii dezbateri televizate Băsescu-Geoană. În istoria noastră recentă, ultima înfruntare între candidaţii la preşedinţie se petrece într-o zi (oricare ar fi aceea) în care mai toţi nevorbiţii şi nescrişii simt nevoia să fie decisivi. Nu mai contează ce au de spus candidaţii, ci doar ca lumea să rămână cu impresia că ei l-au făcut preşedinte pe unul sau ei l-au oprit pe celălalt. Cred că-i excită…

http://www.youtube.com/watch?v=8smO4VS9134

Oricât de egocentrist aş fi (şi, har Domnului, sunt!), n-am vanităţi ieftine de acest tip, aşa că mă abţin. Dacă am făcut ceva în ultimii cinci pentru deschiderea ochilor larg închişi ori am umblat la cutia cu mentalităţi, se va simţi şi fără să mă dau eu astăzi mai deştept decât permite legea. Dacă nu, nu; şi gata!

Doar un lucru (pe care sigur îl vor afla, că d-aia stau buluc ai lor pe blogul ăsta nenorocit) transmit celor doi candidaţi (care nu-mi plac) la Preşedinţia României. Nu credeţi versurile superbului cântec de mai sus! Joia asta e ultima dintre zilele în care amândurora vi se a părea că toţi sunt strâns uniţi în jurul vostru. De mâine veţi avea impresia că toată lumea vă vinde. Duminică seara, unuia îi va fugi sigur pământul de sub picioare şi-i va vâjâi capul. Iar din ziua când se vor anunţa oficial rezultatele finale unul va rămâne înspăimântător de singur.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

196 thoughts on “Unul rămâne întotdeauna singur…

  1. @Victor Ciutacu: “daca nu strig in gura mare “traiasca Geoana, Basescu suge pula!” inseamna ca-s precaut?”
    🙂 🙂 Ma crezi ca parola mea de email e basescusugepula ? Pe cuvant !

  2. pai bn inteles k la una or sa i fuga pamantu de sub picioare in campania asta e vb de milioane grele de euro

  3. tine minte ce spun jo akuma duminca suta la suta va iesi geoana ……… mai vb salutari ciutacule din ardeal

  4. Sper sa fie macar show daca esenta o sa lipseasca. Oh si desigur sper ca marinerul sa nu ne mai “conduca”.

  5. Mie mi se pare foarte prost formatul contruntarii. Nici macar o bucurie mica asemeni asteia ca vrem sa se vada sange(nu neaparat la propriu :P), sa muste unul din altul, sa scoata dosare si alte helea. Sa vedem cum va iesi mult prea formala confruntare…
    sanatate…

  6. A pornit site-ul lui Badin ,asteptam noutati in seara asta poate la confruntare in direct.

  7. SE ZVONESTE CA IN SLATINA CEA PORTOCALIE LA PRIMARIE, AU FOST INLATURATI DIN PAZA SECTIILOR DE VOTARE TOTI JANDARMII SI INLOCUITI CU POLITIA COMUNITARA AFLATA IN SUBORDINEA VILCOVULUI.
    SA-TI FIE RUSINE, DA RI US VILCOVVVV, HA, HA, HA!!!(o lacrima se prelinge din ochiul stang)

  8. Inca 2 zile si sper sa scapam de marinar!Domnule Ciutacu,de posibilitatea Nastase di nou premier si presedinte Psd ce spuneti?

  9. @Gicule maica…subscriu! Nu ma uit ca ma ia cu lesin! Votez ca tine. In rest, sun in direct la OTV si le cer sa-mi dea adresa Elodiei. Ca daca tot n-am urmarit toata ancheta, macar in seara asta sa ma lamuresc.

  10. Da, si eu am observat asta. Ultima dezbatere (singura, mai nou),e sport national. La fotbal, nu prea avem ce vedea, box, oricum e prea departe, ce prilej sa aiba barbatii pentru a sta cu berea in fata si portia de seminte alaturi? Si sa injure, sa se identifice cu personajele:”Ba, ce i-a zis-o!” etc. Gospodinele sunt si ele in priza. Unele cred ca ard de nerabdare sa-si vada floarea, altele pe la cu bun simt si diplomat, iar cele bisericoase si care tin postul pe tatuca, ca e al nostru si e omeneste sa gresesti. Unele au ordin de la pantecosul sot de o potie de clatite, sa mearga la bere, ca doar e dezbatere, pentru altele e prilej de dat vina pe candindati ca s-a ars mancarica sau n-a iesit rantasu. Da, Ciutacu, pentru o zi, romanii vor fi euforici, se vor bate cu adversarul, in fata televizorului: barbatul se va simti din nou barbat, ca la servicu, nebun sa fii in zilele noastre sa te pui cu seful sau cu sefa (de obicei o d-ra cu dereglari hormonale), iar femeile vor fi si ele barbate. Si-si vor pregati, in timp ce mesteca frenetic cu linguroiul in oala, argumentele cu care s-o puna la punct pe colega de serviciu, care, normal, tine cu contracandidatul. Si uite asa cinci ani in care tot romanul s-a inglodat in datorii, in care nu s-a facut nimic, absolut nimic, se vor sterge cu buretele si vor merge, plini de avant muncitoresc, la vot. Pentru continuitate, din orice directie ar veni ea!
    Prin zonele unde se anunta penele de curent, se pot folosi mega-cutiile de chibrituri si brichetele “Basescu pentru Romania”!

  11. De mai bine de o luna de zile ne auto-agresam vrand nevrand creerul si simturile cu aceasta campanie electorala care exceleaza prin a fi una de cea mai proasta calitate, unica din punctul asta de vedere in Romania si chiar Europa Unita. Geoana, Basescu, etc., toti o apa si un pamant, promisiuni desarte si desantate adresate “prostimii” care trebuie musai sa ii voteze, ca sa fie bine,….. tot lor si acolitilor lor. Vorba aia “la vremuri noi,…tot noi, si ai nostri”.
    De 20 de ani traim din ce in ce mai prost si cred ca vom continua in acest ritm.
    Sa dam de mos Nicolaie votul nostru unuia din ei dar neaparat insotit de o lumanare , sa zica macar bogdaproste inainte de a se apuca sa manance din “parastasul” acestei minunate si vesnic nefericite tari.
    Mai este o ora pana cand poporul va primi circ la “marea confruntare” Basescu vs Geoana by Turcescu, sper ca dupa aceea poporul sa primeasca si paine. Acum mii de ani mai marii Romei antice asa procedau, aveau totusi putin respect pentru plebe.

  12. @ Putul andirii:

    Din 1990 încoace, ai văzut PSD-ul, dar POSESORI DE ALTE PROCENTE, mult mai mari decât cele de acum.
    Acest lucru mie mi se pare logic că va face diferenţa între regimuri. Una e să facă PSD tot ce vrea, că are majoritate absolută de unul singur, alta e să se ştie ,,privit” de PNL. Eu cred că alianţa formată e un lucru foarte bun pentru această ţară. Cel puţin din punct de vedere democratic.
    Şi încă ceva: atât PSD, cât şi PNL sunt ,,mâncaţi” de colaborarea cu PDL.

  13. Sufletelul meu pofteste ca duminica seara sa avem un Traian-Fara-Tara, care sa ne spuna “Poporul sunt eu”.

  14. Eeeeeeeeeeeeeeee, dara cate sufletele mai sunt pe lumea asta si ce de-a dorinti! Io-mi doresc ca Udrea sa fie in galeria lui Base in seara asta!!! Da’ ce?! Toate visele se implinesc?!!!!!!!!!!!

  15. HAI SI CU DINESCU!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=E7707fWgsBY

    Victor, JUR ca azi le-am gasit intamplator pe un cd facut de mine in 2005.
    Si video-ul asta si cel cu base “SALUTUL”.
    Ehe, ce vremuri!
    Nici nu ma uitam la stiri, stiam cu cine trebuie sa votez….
    Si acum, in 2009… la naiba! 🙁

  16. Udrea e acolo dar e si doamna (ehee)eu vreau sa vad un presedinte nu un plangacios sau un hahait.Astazi vom sti ce va fi.Audienta se poate pierde in favoarea meciurilor , atentie la hahaiala.Ne uitam la meci daca incepe plictiseala.

  17. D-na Cocos e “pitita mai in spate” 😀 Poate plange base 🙂 are ochii cam umezi :))

  18. Udrea sta mai in spate, sa nu ii filmeze mogulii degetele de la picioare.
    Of, sunt eu sau cand rosteste basescu cuvantul “romani” se simte ceva scabros in voce?

  19. E slab rau chioru’! Si pe deasupra si disperat! 🙂 Este pentru prima data cand mi-a placut Geoana! Asa cum spunea cineva a invatat de la Crin Antonescu si inca repede! 🙂

  20. Geoana poate nu e grozav dar jalnicul de plangacios trebuie sa plece timpul lui a expirat , asta e , fara suparare.

  21. Fiecare dintre noi vom vota cu cel care consideram ca ne va reprezenta mai bine atat pe plan intern cat si extern. Daca credeti ca suntem perceputi asa cum de dorim pe plan extern iar nivelul actual de viata ne multumeste , atunci vom fi multi cei ce vor vota CONTINUITATEA. Daca credeti ca MINCIUNA si TUPEUL tin loc de SPERANTA si intrare in NORMALITATE atunci vom vota CONTINUITATE.

    Cum multi dintre noi , nu mai putem fi mintiti, cand stim ca votul nostru pentru actualul prersedinte are valoarea unei farfurii de fasole cu costita, cand mizeria morala a celor care ne conduc a atins cote de neinchipuit iar averile acestora au atins cote incomensurabile atunci vom vota SCHIMBAREA.
    Indiferent cine va castiga, onest sau si prin frauda va fi REPRESENTANTUL POPORULUI ROMAN pentru urmatorii cinci ani.

    Vom fi cu totii perceputi dupa chipul si asemanarea presedintelui Romaniei.
    Totul depinde de votul fiecaruia dintre noi.
    Daca vom fi mai multi care il vom realege pe Basescu , atunci ne meritam soarta.
    Cei normali trebuie sa aiba suficienta putere de convingere asupra celor ignoranti care se vand atat de ieftin ,doar pentru un litru de ulei, zahar , un blid de fasole si transport gratuit cu microbuzul la urna de vot.
    Cei normali trebuie sa aiba suficienta putere sa deschida ochii celor ignoranti de a pricepe ca traiesc intr-o continua minciuna. Pana la urma , noi nu il vom alege pe Basescu, vom realege sustinatorii acestuia .
    Disperarea este la ei in teren si mai putin la Basescu. Daca Basescu pierde ,acesta va scoatela iveala toate dosarele lor de coruptie . Asa ca ei sus cei mai disperati ca sa fie reales seful lor si nu vor avea nici un scrupul. Vor scoate oameni in strada, cum au si facut-o, i vor plati cu cativa lei, iar dupa aceea ii voi uita asa cum au facut-o si pana acum.
    Va doresc tuturor sa alegeti cu demnitate si respectul de sine.

  22. Decat un labar client fidel la bordeluri… prefer unul care a invatat politica de la Iliescu! Tu de unde mortii tai ai invatat politica dictachiorule?!?!
    Spui ca nu ai lovit niciodata un copil sau o femeie… daca iti aduc o dama de companie batuta de manuta ta de bagabont… dai un CICO?

    Prietene… te vrem pe vapor…!

    Bafta sa ai,
    …sa fie cartonul mai tare sa poti ajunge mai in larg!

  23. cred ca a punctat geoana (prima ironie reusita de el in aceasta campanie: dv sunteti la putere , dle basescu)..

  24. Nasol! Nu mai transpira! Ii trebuie una la ficat! Imi pare rau d-le Ciutacu, dar dupa meciul asta nu mai intru! Nu jur ca s-ar putea sa ma razgandesc!

  25. @victor
    am o curiozitate.
    vazandu-l pe turcescu ct de depasit e, ai fi acceptat sa moderezi o asemenea intalnire?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.