Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Spor la succesuri, independenta lu’ Zeus

Spor la succesuri, independenta lu’ Zeus

Motto: “Nu doresc ca PD-L sa fie pus in situatia de a alege intre mine si intelectuali” (Pisi mic)

Replică la Motto: “Nu înţeleg de ce a făcut această separare între ea şi intelectuali” (Arogantu’ la Antena 3)

Bă, popor, hai să recunoaştem într-un glas că Zeus e bun. A băgat o dramoletă de mare excepţie şi efect la pulimea votantă cu academicianca a mică. Care sună aşa:

“Fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu, Elena Băsescu, a anunţat că demisionează din PDL, urmând să candideze ca independent la europarlamentare şi să revină în formaţiunea democrat-liberală, în cazul în care va câştiga alegerile.”


Evident că-i sceneta lu’ tac’su, care are el însuşi în palmares o astfel de aroganţă, când cu demisia aia ieftină din Parlament, da’ măcar a făcut-o spectaculos. Sper că nu-i nimeni atât de plecat de-acasă cu capu’ ca să-şi închipuie că mezina nemului marinăresc, cică mai inteligentă-n realitate decât pare la televizor, îşi va strânge singură suta de mii de semnături necesare şi se va produce electoral pe bănişorii puţintei (care i-au rămas după jeep) din economiile sale de la Luxten.

Mă gândesc că, dacă tot ne-a pus nea Trăian să căutăm germenii de inteligenţă în spatele discursurilor abrupte ale Elenei, ar fi decent să facem o comparaţie, spre exemplu, între fosta studentă de Bamboo din America şi Andreea Vass, care s-a manifestat aseară, fără vreo oprelişte, la Vorbe grele. Şi după aia mai discutăm…

UPDATE: Semnul său electoral, în cazul în care va reuşi să îşi înscrie candidatura, este “EBa”, de la “Elena Băsescu”, care este şi numărul de înmatriculare al autoturismului său. Buni strategi şi plini de imaginaţie are în spate, dar eu, în locul lor, aş fi ales numele calului din poza care a făcut carieră pe Associated Press.

UPDATE LA UPDATE: “Dacă Elena câştigă în jur de 1.000 euro/lună la Luxten, cum şi-a cumpărat cu banii jos un Range Rover Sport în valoare de peste 80.000 euro? Aştept clarificările odată cu depunerea declaraţiilor de avere/interese”.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

206 thoughts on “Spor la succesuri, independenta lu’ Zeus

  1. Ma mir ca a avut inteligenta sa-si puna sigla “EBa”… As fi pariat ca sigla urma sa fie “Rover” sau “Range Rover”… :))

  2. putin ii pasa lui base ca se impart voturile pupincuristilor pedelei intre partid si odrasla lui, pentru el important e sa-si vada progenitura(care e mai desteapta decat o credem noi)rostuita la PE, unde va repurta succesuri multe!

  3. Pfu cât mă enervează copii aştia de bani-gata care cred că tot ce zboară se mănâncă. Cum e asta de se crede deja mare politician, deşi e proasta de dă în gropile ,,reparate” de ta-su’

  4. Cind “oracolul din damaroaia” a zis ca poporul roman e un popor de prosti , am fost in stare sa maninc televizoru` , acu` ma bucur ca n-am facut-o , as fi facut indigestie degeaba . –La asa votanti , asa alesi si vai de curu` nostru ce urmeaza : asa decizii/hotariri/strategii , pentru “viitorul luminos al Romaniei”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.