Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > Prestator la bara infinitului

Prestator la bara infinitului

Din punctul meu de vedere, Ionel Manţog poate să se considere şi victima Arcului de Triumf, şi Iisus de pe cruce, şi reîncarnarea Imperatorului Cezar. E liber să-şi imagineze că tot Universul conspiră nedrept împotriva lui şi că Soarele şi Luna şi-au dat mâna peste Coloana Infinitului ca să lase Turcenii fără director general. Nu la el e problema, ci la partidul pe care momentan (după ce-a trecut în prealabil pe la foştii duşmani politici, actualii aliaţi de criză) îl slujeşte cu râvnă, care tace adânc în acest caz, după un obicei împământenit, clasicul “câinii latră, caravana trece”, în speranţa că, poate, uită lumea măgăriile pe care le face.

No comment-urile şi uimirile prost mimate nu ţin loc de responsabilitate politică a celor care l-au adus de la PSD, care l-au folosit, care l-au acoperit şi care, într-un final, l-au recompensat pentru serviciile aduse. Mod de acţiune similar cu altul extrem de recent, dar trecut subit în uitare. Mă refer la promovarea politică a faimosului dom’ Costel, de pe centura Craiovei şi din mijlocul interlopilor, în capu’ trebii de la irigaţii. Nimeni – nici Berceanu atunci, nici Videanu acum şi nici Boc în general, ca preşedinte de partid şi premier în funcţie ce se află – nu-şi asumă vreo responsabilitate şi nu suferă concret vreo consecinţă pentru că au împins în funcţii publice extrem de vizibile şi de importante nişte persoane pentru care epitetul “dubios” este un alint dulce.

Mai mult, aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

21 thoughts on “Prestator la bara infinitului

  1. Sincer idiosincraziile dl.Mantog cat si memoria scurta a politicienilor nu cred ca mai mira pe multa lume, dar sunt curios ce s-ar intampla daca cineva ar propune sa se infiinteze un partid pentru toate personajele cu un trecut demn de Agamita Dandanache, trcator pri toate partidele ca tot romanul impartial, ca doar avem destui politicieni pentru asa ceva. As dori sa stiu ce parere ai despre numirea prefectului de Brasov, oare astia de la PDL nu au decat cadre cu un trecut penal pentru posturile de conducere sau datoriile sunt asa de mari ca nu mai conteaza nimic pentru ei.

  2. Toate lucrurile murdare pe care acesti oameni le fac sau le-au facut, nu sunt decat niste generatoare de venit pentru partid, fie el social-democrat sau democrat-liberal etc…!
    Atunci intreb eu ,retoric bineinteles, cum sa nu fie rasplatiti acesti “filantropi” ai partidelor si campaniilor electorale, decat prin “ciolanul” din capu’ locului.

  3. permite-mi sa am nesimtirea si impertinenta sa contribui la grasimea unora si ciolaneala altora:sa nu uiti sa condoleezi pe ministra a carui tata a facut semnul crucii…
    si inca ceva:poti sa il rogi si pe mircea sa foloseasca pozele mele de pe hi5([email protected])-a avut un Radu Diaconu din Iasi cu tot neamul lui de inteligenti sa imi sparga contul, plus articolele mele semnate sau pozele mele de pretutindeni…stii de ce?pentru ca ieri am fost prea nenorocita de toti si toate…si tot nu tac:))) si nici nu candidez nicaieri…doar ca ei nu ma lasa sa traiesc in liniste…ca sunt o soferitza, o studenta (umf iasi), o ceva…de cand trebuie sa ma exprim eu la toti cine sunt…le dau un sfat:” ciucul mic si joc de glezne”:)))

  4. Dintre sute de “Costeli”/Cu dosare grele pe la DNA/Citi, sunt oare, miraculos “albiti”/De emisarii trimisi de “Mariei-Sa”?

  5. Ma framanta de ceva timp o intrebare:

    -in intervalul 2000-2004 presa a reusit sa demonizeze PSD si pe Nastase, convingand peste doua treimi dintre cititori/ascultatori ca PSD e putred de corupt.
    Cum de nu reuseste astazi sa convinga o larga majoritate ca PDL e mai putred decat era PSD; ca e format chiar din incapabili (dupa ce ca sunt corupti); ca-i propulseaza pe fata pe cei mai penali (sau analfabeti) in posturi de mare vizibilitate si raspundere?

  6. Inca odata se dovedeste ca DNA este o institutie politica si nimic mai mult .
    Explicatia pentru împingerea în funcţii publice extrem de vizibile şi de importante a unor persoane pentru care epitetul “dubios” este un alint dulce , este simpla : e foame de bani !
    Oamenii au cotizat si era normal sa fie rasplatiti in vreun fel .
    Orice interlop vrea sa devina la un moment dat un om respectabil fara sa treaca in prealabil pe la puscarie .

  7. Astia (portocalii ) de cand au ajuns la guvernare nu si-au asumat nici o vina. Ei nu au facut nimic rau, tot ce e rau si gresit in tara asta e mostenire de la guvernarea trecuta ( nu vreau sa zic ca aia ar fi fost buni ). Pai cum sa-l vezi pe Boc acuzand pe vreunul de-ai lui ???

  8. eu nu-nteleg de ce se mai prezinta lumea la vot,daca toate partidele este pline cacalau de corupti? & asta se stie de multi ani,nu de ieri! & Basexu nu-i corupt,e foarte corupt! & cu toate astea,lumea l-a votat,& il va vota in continuare care este. cu ce e mai breaz coruptul Basexu decat nebunul Vadim de ex.? nu mai inteleg nimic.

  9. Eu i-as impusca pe toti sincer.Sa-i ia dracu de idioti si handicapati.
    Ciutacule nu te lasa da-le in goarna si tu si Badea.
    Noi te sustinem si pe tine si pe Badea.

  10. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Mizerii sunt la toti:si la manageri ,si la partidele lor-nimeni nu-si asuma responsabilitatea.Bietul roman amarat le suporta pe toate…
    Ia uite,ce responsabila e Elena Basescu-si-a dat demisia din PD-L,sa nu-i faca rau partidului si lui tac’sau!!!I-o fi dat Dumnezeu in gandul ei ,ca sa vada cat de vida e mintea ei…

    Va doresc o zi buna si numai sanatate.
    Cu tot respectul,
    IoanaP,

  11. Uimirea si furia – ca sentimente luate in ordine cronologica a aparentei – sunt generate de tacerea celor din conducerea organizatiei politice. Dar sa spuna ceva cu referire la aceste cazuri!
    Numirea in sine nu ma mira pentru ca hotul te fura daca il lasi insa acum cand e descoperit si afirmat tace! Unii stiu insa ca si tacerea e un raspuns desi neacceptat in plan juridic a acceptat in plan existential.

  12. În spiritu’ şi litera legii nescrise a unei guvernări “de bine” di Românica, unu’ ca Manţog a foarte util, că are experienţă şi obrazu’ gros. Da’ ştiţi care-i concluzia? E simplu: NU LE PASĂ!!! EI CU EI NOI CU NOI!!!

  13. in conditiile in care lista cu nominalizatii pentru postul de director Complex Turceni arata asa cum o prezinta ziarele nici nu mai conteaza ca Mantog a fost demis. Nu-mi pot imagina o mizerie mai mare. PDL este chiar o adunatura de nemernici.Garjoaba director? Domnule Ciutacu te rog invita-l la o emisiune in direct. Ai sa-mi multumesti.Garantez. Nu exista o politician cu QI mai mic.Decat cazurile patologice.CIUTA

  14. ziceati de PSD ca e plin de corupti, poate dar mai aveau si ceva competenti pe acolo, pe cand la PDL jumate sunt corupti jumate sunt idioti si toti niste slugoi jegosi la ordinul lui base, vorba lui Marean sunt atat de prosti ca nici sa fure nu stiu.Doamne, ce boala am pe astia ca Mantoc, Casuneanu, Popoviciu,Negoita, Videanu,Blaga,Oprisan(psd)Falca si lista poate continua pana la +infinit,la ficati ma doare cand ma gandesc cat ne-au furat, ne fura si ne vor mai fura.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.