Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Spor la succesuri, independenta lu’ Zeus

Spor la succesuri, independenta lu’ Zeus

Motto: “Nu doresc ca PD-L sa fie pus in situatia de a alege intre mine si intelectuali” (Pisi mic)

Replică la Motto: “Nu înţeleg de ce a făcut această separare între ea şi intelectuali” (Arogantu’ la Antena 3)

Bă, popor, hai să recunoaştem într-un glas că Zeus e bun. A băgat o dramoletă de mare excepţie şi efect la pulimea votantă cu academicianca a mică. Care sună aşa:

“Fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu, Elena Băsescu, a anunţat că demisionează din PDL, urmând să candideze ca independent la europarlamentare şi să revină în formaţiunea democrat-liberală, în cazul în care va câştiga alegerile.”


Evident că-i sceneta lu’ tac’su, care are el însuşi în palmares o astfel de aroganţă, când cu demisia aia ieftină din Parlament, da’ măcar a făcut-o spectaculos. Sper că nu-i nimeni atât de plecat de-acasă cu capu’ ca să-şi închipuie că mezina nemului marinăresc, cică mai inteligentă-n realitate decât pare la televizor, îşi va strânge singură suta de mii de semnături necesare şi se va produce electoral pe bănişorii puţintei (care i-au rămas după jeep) din economiile sale de la Luxten.

Mă gândesc că, dacă tot ne-a pus nea Trăian să căutăm germenii de inteligenţă în spatele discursurilor abrupte ale Elenei, ar fi decent să facem o comparaţie, spre exemplu, între fosta studentă de Bamboo din America şi Andreea Vass, care s-a manifestat aseară, fără vreo oprelişte, la Vorbe grele. Şi după aia mai discutăm…

UPDATE: Semnul său electoral, în cazul în care va reuşi să îşi înscrie candidatura, este “EBa”, de la “Elena Băsescu”, care este şi numărul de înmatriculare al autoturismului său. Buni strategi şi plini de imaginaţie are în spate, dar eu, în locul lor, aş fi ales numele calului din poza care a făcut carieră pe Associated Press.

UPDATE LA UPDATE: “Dacă Elena câştigă în jur de 1.000 euro/lună la Luxten, cum şi-a cumpărat cu banii jos un Range Rover Sport în valoare de peste 80.000 euro? Aştept clarificările odată cu depunerea declaraţiilor de avere/interese”.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

206 thoughts on “Spor la succesuri, independenta lu’ Zeus

  1. Nu inteleg ce atata ura in articolul dumneavoastra domnule Ciutacu. Este evident ca fata are probleme in ceea ce priveste experienta in politica. Insa sunt mai de laudat Ion Iliescu care a profitat de revolutia din 89′ sau Dan Voiculescu ce politizeaza la extrem stirile si emisiunile politice de la trustul din care faceti si dumneavoastra parte? Da, acestia pot fi numini “munti de experienta”.
    Vreti sa pareti un jurnalist inteligent, dar fara suparare doar vreti. Incercati sa fiti mai obiectiv.

  2. @Cezarul: incercati sa va abtineti a va da viteaz pe propriul blog si politicos pe al meu. e mai bine pentru amandoi.

  3. Da domnule Ciutacu, aveti perfecta dreptate. O sa incerc pe viitor sa fiu mai politicos pe blogul meu si eventual la comentariile de pe blogul dumneavoastra. Sunt mai la inceput cu “arta de a scrie” si tocmai de aceea va rog sa ma scuzati daca am mai “sarit calul”. Voi incerca sa imi spun cat mai politicos pareriile, indiferent de orientarea lor. Va multumesc ca desii nu va apreciez stilul si corectitudinea, mi-ati dat o lectie. O noapte placuta.

  4. @ Cezarul: da’ mare hotoman mai esti, i-ai tras un comentriu la care nu putea sa nu dea replica,doar ca sa-ti faci reclama la blog!
    Ai invatat repede lectia cu hotelile si cu golaniile, ai sa ajungi departe….succesuri!

  5. daca inainte de ’89 ascultam doar madona si michael(recunosc ca si-au marcat existenta muzicala)…acum avem atatea variante sa ascultam ceva interesant:nici nu deschid televizorul:peste tot reclame, topuri, statistici…e greu sa gasesti ceva relaxant la tv(romanesc ma refer si sa nu sara comentatorii ca nu stiu sa caut:)…as alege ceva dar nu am ce sa aleg, sa votez…;)

  6. Ahaaaaa… ca independentă Elencu tatii ştie să se exprimeşte româneşte, ne-am dat în bălării, nu alta… i-auzi, guguştiuca Bamboo !
    Zăusul zice că pregăteşte o surpriză mică şi la bloggeri, că cică unii e răi tare şi-arată iel breazu cine e şăf, adicătelea cenzură, ce mama dracului, unu e băsea, cu Elencu şi Lenuş cu tot, ei comedie ( cam sună a Kusturica, ce-i drept … ) !
    Şi pe miriştile cărăşene avem neşte zăbăuci, tăt aşe, fifi înaripaţi… :
    http://sfinx777.wordpress.com/2009/03/19/vendete-orgolii-razbunaripolite-%e2%80%9d-alianta-%e2%80%9d/
    Atât că elencu, pe sistem cărăşan-gugulan, se intitulează ANA 😉
    respecte, Domnule Ciutacu,
    Sibilla

  7. E geniala. Uita-te numa’ cum ii creste mandria si marsavia in vene. Uita-te la cat de perfid zambeste si la cat de arogant vorbeste, asa cu vocale seci si sacadat precum in clasele primare. Si ce gingas zice “tata”! incat ma duce cu gandul la tatal natiunii, la “ce bine era inainte…”.

    Insa, cu toate astea, are flerul si carisma “lu’ tată-su”. Si la fel cum “tata” reuseste sa ii “iubeasca” regulat pe profesori si pe pensionari atunci de ce sa nu poata si “fata” amagi niste creduli.

    La cum merg voturile prin zona, gen, “macar e draguta” sau “e simpatica”, pun pariu ca va avea mai multi votanti decat aceea dezgustata de ideea candidarii sub aceeasi streasina. Si oricum, la cat de sedati suntem poate daca am fi taiati in bucati am schita un gest de impotrivire, dar nu pentru mult timp.

    Auzi, cica sa nu mai vorbim despre ei…
    Cand ajungi sa nu-ti mai pese de chinurile prin care te trece calaul tau, nu te-ai calit, ci ai ajuns doar un cadavru.

    …mi-e jena ca sunt roman in romania anului 2009.

  8. Daca mi se permite sa raspund la UPDATE exista o “explicatiune” care trebuia D-le Ciutacu sa va treaca imediat prin minte dupa tam-tam-ul care se face in zilele acestea legat de fosta guvernare si cat de risipitori au fost in ultimii 2 ani.
    Din sporuri, cel mai probabil o fi unul de “frumusete” pe langa cele de dictie,limbi straine si ce le-o mai fi trecut prin cap.
    Sporurile salariale, daca e sa ne ghidam dupa stirile din presa, or fi de cateva ori mai mari decat salarul.

    Io-te ca acum putem dormi toti linistiti stiind din ce si-a luat Aia`Mica Jeepanu` 🙂

    P.S.: Daca exista pragmatism la americani, noi (romanii) suntem la polul opus si totodata campioni la “aratat cu degetul” pe principiul <>. Si ca exemplu, ati intalnit o guvernare in ultimii 15 ani care sa spuna (si sa aplice): “Noi nu aratam cu degetul, vom face ceea ce ne sta in putinta pentru binele tarii, in special a populatiei!” ??? – E o intrebare retorica 🙂

  9. …că d-aia o femeie nu poa’ să aibă d’ adevăratelea succesuri în politică, pen’ că nu poa’ să fie în acelaşi timp şi genială, şi arogantă. Numai bărbaţii le are p-amândouă simultan. Femeile le are consecutiv. Da şi când le are… păzea! Ţinem minte trei cuvinte: Mircea Badea PREŞEDINTE! Şi matale prim ministru… că prezidentu poa’ să fie şi frumos, da’ primu ministru obligator să fie deştept. Adică genial şi arogant, simultan. SUCCESURI!

  10. Se vede cac rescut-o “tata”. Este si va fii la fel de independenta de pd-l ca si el.

  11. cum dracu’ zice asta ca e independenta si la nici 30 de secunde cere sa o ajute partidul, cu care, drept vorbind concureaza din moment ce ea e independenta.
    adica partidul trimite pe alta inlocul ei sa candideze si fata tatii va fi in competitie cu respectiva, da’ va fi ajutata tocmai de cei care ar trebui s-o ajute pe ce contracandidata ei. (am facut presupunerea ca va fi tot o femeie)
    teatru ieftina a la Tata, cu care de atatea ori a prostit lumea

  12. GENIUL

    Idei sclipind entuziaste imi luminează chipul, când văd un geniu printre astre, doresc să-i aflu mitul.
    Desăvârşire minunată, creaţie perfectă, uimeşti o lume încântată cu vorba ta cochetă.
    Neobosit, excepţional, croit din idealuri, nu-mi pari a fi deloc real. Pe fruntea ta sunt lauri, şi rafinat, şi neînţeles trăieşti pe aceste plaiuri.
    Proaspăt şi fenomenal priveşti cu-ngăduinţă. În jurul tău totu-i banal, când tu eşti numai ştiină. Emani căldura năzuinţei mereu concretizată. Eşti scopul vieţii şi-al dorinţei, tu, aspiraţie-naltă. Neperceput şi nepătruns ne-arunci în uluire cu gândul tău uşor ascuns, neobosit din fire.
    Respectul nostru e deplin, când te ascultăm pe tine cu-al tău ferice har divin. De unde vii, străine?

  13. I love you baby……….semnati EBa…..se duce de rapa tara asta…….

  14. d-le,semnez & eu,dar numai daca imi iese & mie ceva. ceva concret,ma-ntelegeti…n-am nevoie sa fiu mandru ca sunt reprezentat cu falus in lume,mi se rupe…prefer mai degraba un salam,ceva,daca un Range Rover nu se poate.

  15. Intrebare :
    Cetatenii romani care se vor afla pe teritoriul altui stat membru UE, intr-un oras unde nu exista reprezentanta diplomatica sau consulara a Romaniei, vor putea vota pentru PE ?
    Daca DA, in ce conditii ?

    Domnule Ciutacu nu m-ar deranja sa votez pentru un parlamentar din alta tara. Poate ar fi mai bine decat sa “arunc” votul pe apa Dambovitei independente.

  16. nu m-ar mira ca atît fiica cît şi Tata să iasă cîştigători. Am observat că mai nou toţi cei ce sunt împotriva curentului Băse&EBa sunt nişte tonomate ordinare. Da’ toţi! 😀 Neam (ne-am) dat dracului..auzi la ea, EBa.. 😀

  17. @Cezarul
    Chiar si un debutant in “arta de a scrie” ar trebui,ca idee de baza, sa stie intai sa scrie, si anume cum se scrie “desi”.
    Asadar, conform zicerii( vezi, aici se pune articolul) romanesti, “daca taceai filosof ramaneai”.
    Acest blog e pentru oameni care inteleg ceva.
    Buna dimineata, Caesar, sau, ma rog, Ave!
    Din cand in cand, mai trezeste-te!

  18. “De ce rade Traian Basescu? Iata o intrebare la care ganditori mult mai bine plasati ca mine, de la Valentin Stan la Ion Cristoiu, au cautat zadarnic un raspuns fara a-l gasi. Raspuns: pentru ca are un dezvoltat simt al umorului. Ca sa ajungi si sa te mentii presedinte al Romaniei, al acestei eterne si fascinante tari, iti trebuie un simt particular al umorului. Alte calitati sunt dispensabile. si astia ca Stan, care rad doar la glumele lor, sau ca Gadea, care sufera de trista perversitate de a rade doar la glumele lui Stan, nu au cum vedea”

    Alina M-P.

    ati inteles buai…dushmanu’ vegheaza !

  19. “Compania de Autostrazi va aloca suma suplimentara de 3 milioane de euro pentru care s-a emis facturi pana in prezent.” Acesta este un citat din gardianul. Dupa cum vezi, Victore, si “inginerii scrie poezii”…

  20. Prea multe energii consumate pentru o diversiune basesciana in care se foloseste si de familie. Oare si-a terminat resursa umana (a se citi lingatorii)? Prea multa importanta data unei persoane din gura careia zboara stoluri de porumbei….sau pescarusi sa fim in ton cu “fata marinerului”….Tatutzu` este acum transformat in HOPA MITICA, adica se da si in fund si in cap doar,doar mai apuca si el cateva stampile pe hartia cu votul…..Ha,ha,ha….sa traiti bine mai tonomatelor!

  21. My brothers—> nu va forteaza nimeni mana la alegeri!

    Am impresia ca va luptati aiurea pentru lucruri fara sens si va pierdeti astfel timpul pretios pe actiuni cu finalitati iluzorii!

    O gramada de inteligenti ( inteligenti de duzina ) si foarte putini oameni destepti – cu mintea treaza!

    Este doar un act democratic ca multe altele.

    Motto : Daca eu doresc sa particip la alegeri europarlamentare, care este problema voastra?

    Intr-un anume sens, actiune domnishoarei Elena Basescu este de apreciat si laudat. Un popor format din fiinte ce se doresc a fi democratice in forma ceea mai idealista a acestui program mental/concept trebuie prin implicatie sa salute curajul acestei domnisoare/doamne de a incerca sa participe la alegerile europarlamentare ca si cadidat independent.

    Ganditi-va ca pana la urma ca libertatea de a alege este in “mainile” noastre si nu in “mainile” ei.

    Ma obosesc incercarile repetate si tampite a celor ce opereaza in aceasta secventa de realitate numita Romania Democratica cu programe mentale deificitare incercand inconstient,( adica fara sa isi dea seama sau fara sa realizeze ) sa ingradeasca insashi natura democratica a acestei situatii, inoculand virushi mentali care de care mai nocivi, virushi meniti sa impurifice insasi consensul democratic.

    In contiunuare va reamintesc definitia conceptului de democratie.

    DEMOCRAŢÍE s. f. formă de organizare politică a societăţii care proclamă principiul deţinerii puterii de către popor. o ~ sclavagistă = tip de democraţie în care puterea era exercitată de stăpânii de sclavi; ~ burgheză = formă specifică orânduirii capitaliste, prin care se încearcă să se asigure libertatea şi egalitatea generală a cetăţenilor în faţa legilor; ~ populară = formă de democraţie apărută într-o serie de ţări din Europa şi Asia, după cel de-al doilea război mondial, în care puterea aparţine clasei muncitoare în alianţă cu ţărănimea şi alte categorii de oameni ai muncii; ~ internă de partid = principiu organizatoric al partidului marxist-leninist potrivit căruia toţi membrii săi ar avea dreptul de a participa efectiv la rezolvarea problemelor legate de politica partidului şi de viaţa internă de partid; ~ economică = democraţie care presupune participarea sistematică directă sau prin reprezentanţi (inclusiv manageri), liber şi expres aleşi ai poporului, la conducerea şi realizarea procesului de producţie, repartiţie şi schimb la toate nivelurile economiei. (< fr. démocratie, gr. demokratia)

  22. Votati Elena si Iapa !
    Este adevarat faptul ca timp de mai bine de patru ani, chiar daca a lasat-o moale cu painea cea de toate zilele, basescu ne-a dat la schimb circ chiar mai mult decat am fi putut noi suporta.
    Si nu orice fel de circ, ci panarama pura, deliciul baietilor de cartier si al tatelor de mahala, asezonat cu toate ingredientele necesare unei mascarade “made in Ferentari”.
    Iata insa ca a venit vremea schimbarii si a innoirii, motiv pentru care asimetricu’ s-a gandit sa arunce pe piata circului din Romania, o starleta in devenire a acestui gen de spectacol mediatic si anume un vlastar al casei imperiale, nici mai mult nici mai putin decat mezina familiei, beizadeaua cu fusta si buze siliconate, dornica de o cariera in politica.
    Si nu in politica de bazar damboviteana ci in ditai politica papionata de la Bruxelles.
    Zis si facut!
    Numai ca, dupa ce a constituit sarea si piperul mistou-lui autohton, cu prestatii care mai de care mai nastrusnice in materie de reinventarea limbii romane si vendete politice domestice, cu care a reusit sa scoata din sarite pana si “crema intelectualitatii” pupinbasiste mioritice (vezi pippidea), si dupa ce a dat un motiv de trista aducere aminte unui popor chinuit de imaginea dictatorului care-si promova “printisorul” in vederea predarii tronului comunist, tatal si fiica au stat la ceas de taina si sfat si au ajuns la concluzia ca, parca n-ar da bine totusi ca aceasta lansare spectaculoasa in politica elitelor europene sa fie facuta in numele partidului lu’ taxu, ci ar fi mult mai elegant sa se produca “under cover”, adica o “independenta” sustinuta din umbra de partidul respectiv.
    Asa ca, dupa ce ca taxu’ ne asasineaza practic zilnic cu un potpuriu de minciuni pe ecranele televizoarelor si pe la diferite posturi de radio, a venit momentul ca Tuta sa acapareze, in prima etapa pentru o zi, atentia intregii natiuni.
    Aceasta in delirul adoratiei nelimitate fata de familionu’ imperial, a dat dracului efectele sinistre ale crizei economice prin care trecem si a luat loc cu mic cu mare in fata televizoarelor, pentru a urmari “live” demisia divei din Bamboo din randurile pd-l-ului si inscrierea sa in lupta, sub flamurile independentei politice.
    Cu un discurs invatat precum “Catelus cu parul cret”, beizadeaua siliconata a anuntat ca nu vrea sa stanjeneasca onor intelectualitatea romana (ipac vezi pippidea- adicatelea ea ce-o fi, c-o lauda lumea ca licentiata, masterata si in curs de alt masterat pe la Colegiul National de Aparare (sic!) ?-), motiv pentru care-i largeste pista pippidei (chiar ca miss Piggy are nevoie la volumul ei de spatiu largit), in lupta pentru un fotoliu parlamentar european.
    Surpriza numarului prezentat, respectiv “mucii in fasole”, a venit insa din momentul in care Elisa Doolittle ot Constanta, mestecandu-si portia de pietricele, a terminat cu poezioara discurs si a trecut la exprimarea libera, adicatelea dupa capusorul ei.
    Savoarea acestei surprize a constat in fapul ca, domnisorica a decis ca sigla sub care va candia, va fi EBA, nici mai mult nici mai putin decat identificarea auto a jeep-ului domniei sale.
    Mergand pe aceasta logica, oricine isi poate da seama ca, daca evenimentul s-ar fi consumat inainte de inventarea automobilului si “printesa” in loc de un 4×4 s-ar fi deplasat calare, sigla nu ar fi putut fi alta decat numele iepei proprietatea grajdurilor curtii imperiale.
    Asa ca agentii electorali pd-l, care vor strange la tarabutele lor semnaturile necesare beizadelei, pot rasufla usurati: nu vor face promotie strigand din toti bojocii “Votati Elena si Iapa!”, ci “Votati Elena si EBA!”.

  23. bah da sa mori de ras aseara.mai fratilor da astia nu stiau nimic nimicutza da facura front in jurul printzesei mai ceva ca la comanda.f..va pupincurismul de idioti ci I mare

  24. Democratia ca sistem functioneaza cu adevarat de la un nivel de civilizatie in sus. In rest duce la aberatii mai mari decat in dictatura. Cand mai mult de jumatate dintr-un popor pute de prostie, este imposibil ca prin vot direct,universal si egal sa acceada la putere niste lideri adevarati.
    Imaginati-va urmatoarea scena:
    Barmanita de la bufetul satesc, in timp ce-si face unghiile cu oja dupa tejghea,o vede la tv-ul din coltul barului pe eba. Dintr-o data e numai ochi si urechi pentru ca fata de dincolo de ecran e la fel ca ea. Singura diferenta este ca aia s-a nascut intr-o familie si ea in alta. Exista o punte de comunicare. Barmanita poate visa ca daca va cunoaste barbatul potrivit poate ajunge si ea in politica. De ce nu?
    Dar daca o vede, de exemplu, pe Renate Weber? Schimba canalul ca o enerveaza.
    Eu nu inteleg ce a avut Dumnezeu cu mine. O data ca a facut sa ma nasc in tara asta si a doua, daca tot m-am nascut in tara asta, de nu m-am nascut prost, sa fiu si eu fericit?

  25. Puteti sa imi explicati si mie cum de ajung cartile de la Jurnalul national sa se vanda la Carrefour pe raft cu suprapret–De obicei triplu?

  26. D-le Ciutacu, vreau sa va multumesc pentru reusita de a-mi oferii zilnic portia de ras cu tonomatul. Deci melodiile pe care le alegeti sunt DEMENTIALE. Ca vine de la dumneavoastra, FELICITARI. Ca vine de la unu dintre colaboratorii dumneavoastra, merita o prima la salar.
    DEMENTIAL.
    La mai mare !

  27. trebuie sa recunoasteti progresul Elenei B in spatiul public: la ultima aparitie a editat fraze intregi fara sa se incurce! deci are potential….
    sau altcineva a editat frazele iar EBA le-a pronuntat corect?

  28. mai daca doar demisioneaza mie nu mie credibila daca s-ar dezice de taica-sau si de politica ar capata increderea mea. sa zica “eu nu mai sunt o basesciana toate succesurile mele sunt capodopera unui caracter aparte al meu, ca drept dovada stimati votanti eu plec in burkina fasso sa muncesc intr-uhn fast food si sa nu ma mai intorc niciodata” atunci as avea incredere in stimata domnisoara. stiti careva cat e salariu unui angajat de fast food in burkina? exista fast food in burkina?

  29. @ia uitati dragii mosului, ce-a gasit marcus prin alte parti forumistice:
    Elenutzo, vorbe dulci,
    Spune-ne unde te duci?
    Si te duci unde nu stii,
    Unde nu mai poti veni!
    N-o sa-ti fie dor de noi
    Ca e criza si nevoi?…
    Si-oi ocoli pe la munte
    Da’ nu poti, ca-s vorbe multe!
    Si-oi ocoli pe la mare
    Da’ nu poti,ca nu ai “stare”!
    Doua vorbe sa-ti vorbesc
    Si-apoi sa ma despartesc!
    Fie-ti trupul la hodina
    Si sufletul la lumina!
    Ca mi-ai avut “boala” grea
    Elenutzo,mila mea!
    Si mi-ai avut gura mare
    Si-ai grait si prostioare!
    Cui ne lasi acum pe noi
    Singuri ,cu paru valvoi?
    Jale mare,ceasul rau
    Ne-om usca de dorul tau!
    La Bruxeles de te duci,
    “Succesuri” sa ne aduci..
    Sa nu-l uiti pe don Basau
    Ca asta-i sprijinu’ tau…
    As mai doini,da’ mi-e greu,
    Doinesc cei din PDL-eu..

    postata de Virus

    Comentariu publicat de marcus cu 5 minute în urmă

    Raspunsul EBA-ei catre virus

    Stai Virusule, nu doini
    Caci o vorba voi sa-ti spui,
    Vorba dulce de’mpacare
    Sa-ti aduca alinare.
    Pd-lul n’are a plange,
    Inima a i se frange,
    Caci tatutzu aranjat-a
    Sa-i sustina pe blat fata.
    Asta-i vorba, nu-i “shushea”
    Zau, parol, pe crucea mea!
    Minciuna’i pentru bobor
    Ca sa planga toti in cor
    Cum ca Tuta Taichii draga
    Spun cei rai ca e cam bleaga.
    Dara bleaga ea nu este
    Ci se face de poveste,
    Cand stantand iapa pe buca
    La Bruxelles vrea sa se duca.
    Sa fii iubit
    ptr.conformitate
    marcus

  30. Dar ce ne facem Domnule Ciutacu ca NU-I NIMENI care sa vrea sa ne SALVEZE de ei ?!?

  31. Mare problema are PDL-ul. S-au bagat singuri cu capul in lat.
    1. Daca fata tatii gaseste 100.000 de semnaturi iar la alegeri se trezeste o multime de lume sa o voteze, fiecare vot va fi luat din lista PDL-ului – deci PDL pierde.
    2. Daca fata tatii nu gaseste 100.000 de semnaturi se face de ras si se face de cacao si Base – deci si PDL pierde.
    3. Daca fata tatii gaseste 100.000 de semnaturi dar nu se alege, voturile primite totusi se iau de la PDL (ca doar nu or sa o voteze liberalii sau PSD-istii) si ulterior se vor redistribui si astfel PDL-isti vor ajunge sa isi fi dat votul pentru PSD si PNL – deci PDL pierde din nou.
    4. Daca fata tatii renunta se face din nou de cacao.
    Probabil ca ar fi totusi cea mai buna solutie. Cred ca o injura PDL-istii acum de nu se poate.
    Asta in cazul in care si-au dat seama ce ii asteapta. Plus ca trebuie sa ii faca campanie pe banii lor – ca doar nu o sa vanda EBA Range Rover-ul cumparat cu banii castigati cu sudoarea fruntii.
    Eu personal ii semnez sa candideze – si chiar ii doresc sa o voteze jumatate de tara – sa aiba 2.000.000 de voturi.
    Pace tuturor si bine României.

  32. si inca ceva… care stiu c-o sa va supere, dar nu ma pot abtine… inca o emisiune din aceea in care dvs, Gadea si Domnul Badea ii luati “apararea” infantilei vezi doamne in fata rautaciosilor din presa straina si e gata asezata pe fotoliu in parlament!

  33. *Tata zice: “eu am crescut-o”.Gresit! Era pe mare. Biata d-na Maria s-a ocupat de cresterea lor.
    **Sa inteleg ca vor fi doua campanii electorale la PD-L ? Una pentru PD-L ,alta pentru domnisoara Basescu?

  34. D-le Ciutacu,ati omis de la a comenta o importanta stire si anume curajoasa decizie a Partidului Conservator de a candida pe listele PSD-ului pt.Europarlamentare.As vrea sa stiu parerea dumneavoastra.As fi curios cine ar lua mai multe voturi in cazul ipotetic in care PC-ul ar candida singur,iar EBA ar candida ca si independenta

  35. amu, no, ca noi nu vedem in fatuca semianalfabeta calitati inefabile cum ar fi: aplomblul iresponsabil sau promitatoarea sa înzestrare mostenita pe linie paterna nu-i bai.
    da’ ca sa nu-i dam noi sansa ca ea sa se autoselecteze iar noi s-o votam orbeste… eheee, asta nu mi-as ierta-o.
    caici din doua vor fi amindoua, va fi si cel mai pitoresc membru, si cel mai caraghios esec al europarlamentului in plan profesional, politic si moral.
    hai, mai, sa incepem, totusi. sa ne valorificam competentele astea de mahala politica.

  36. Primul succes! Si-a dat fata lu’tata demisia, da’ nici Pipidi nu mai e pe lista .Nu o mai sprijina organizatia Iasi. Ei, care are muschi mai tari? A spus tata: “sa stiti ca-i mai destepta decit o credeti” adica stia el ca are el muschi in creieri” .

    @ Letitia: din experienta proprie: nu se poate vota decit la sectia unde va aveti domiciliul.
    Mama mea nu a fost primita sa voteze la Ambasada din Washington pentru ca nu avea dovada ca locuieste aici, desi pasaportul ei este de cetatean roman cu domiciliul in strainatate. Rasunsul lor a fost: sa voteze in Canada, pentru ca acolo i s-a eliberat pasaportul.
    Dar dumneavoastra incercati, caci asa cum se aplica legile la noi…poate chiar au nevoie de votanti…E alt ministru de externe. Poate legea se interpreteaza altfel sau se amendeaza.

  37. se pare ca e foarte usor sa candidezi la europarlamentare…eu zic….sa candidam cu totii….cu siguranta d-ra elenuta nu are nici o treaba cu politica,cu nimic de altfel….doamne in ce tara traim…mi-e rau!gata!nicoleta baciu,din cluj-napoca…voi candida independent la europarlamentare!!!!!!MI-E RAUUUUUUUUUUU!!!!

  38. Bravo Elena! Nu-i baga in seama pe ofticosii astia! Targu Jiu iti ureaza succes! Vei reusi!

  39. Ce ba esti jmecher?
    Elena o sa va faca pe toti ba fraierilor. PDL pana la moarte!

  40. ALINA MUNGIU PIPPIDI (sau cum draqu’ s-o scrie) A FOST SCOASA DE PE LISTELE PD-L … era sa ma inec cu mancarea … DE RAS !
    :)))))))

  41. Nu m-ar surprinde sa aflu ca membrii P.D.L. au primit ca sarcina votarea d-rei Elena la europarlamentare.

  42. Ma bucura stirea despre Alina Mungiu; ma bucura si speculatia ca de fapt ea ar fi aranajat articolele din strainatate despre proasta asta mica.
    Ma bucura pt ca Mungiu e in gasca lui Soros, asa ca poate marele Imparat isi va pleca putin ochii asupra viteazului barcagiu si ne va scapa de suferinte!…

  43. off-topic :
    Dle.V CIUTACU,
    Urmare a celor relatate de mine mai sus pe Blogg-ul Dv. din ce in ce mai genial, s-a rezolvat si problema aceasta de antena.Astept cu viu interes si infinita rabdare sa constat care antena va urma sa sufere in aceasta retea de cablu tv-internet-telefonie, sa sufere zic, deranjamente tehnice. ( sa fie 1 sau 2 sau 3 sau…poate devin euforica si voi fi Prima care ma lansez in Realitatea TVR prin The Money Chanel si Kanal D direct in…jetix cu minimax si cartoon network ,pe ritmurile MTV Hits sau MTV sau Etnotv sau taraftv sau Favorit direct in Discovery (Chanel) National Geografic Chanel sau…………. etc.s.a.m.d.)
    p.s. ma duc duc duc sa-i cer Dlui.M.BADEA secretul tratarii nervilor capului.
    Va doresc o seara frumoasa si minime deranjamente in suport!
    p.p.s…..tehnic!

  44. Mai dragi tembeli, conationali si ce o-ti mai fi voi astia cu PDL-ul, ati vazut ca v-au pus-o si ne-au pus-o la toti? Este felul parsiv de a spune “Na-va ma, votati si sa va vina fierea in gura, gaozarilor! ha…ha…ha…”.Este drept, Alina Mungiu Pippidi este gusata, ingamfata, aroganta si cum vreti voi sa-i mai spuneti, dar capul nu-i foloseste numai la astuparea gaurii din gat si ca suport pentru podoabe. Despre B-07-EBA ce poti spune? E frumusica, injectata, gudronata, imbracata etc. dar este si greu de inecat pentru ca o tine capul la suprafata apei, de gol ce este. Mandriti-va cu minunatul vostru PDL (viitor PCR) si cu prezidentul Basescu (viitor Ceausescu). Pe ce ati pus mana pana acum, ori ati stricat, ori ati furat!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.