Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Sorin Vântu e negustor, nu înger pe dric

Sorin Vântu e negustor, nu înger pe dric

Terminaţi dracului cu demonizarea lui Vântu! Omul ăsta este negustor. Cumpără ieftin şi vinde scump; orice, de la active şi titluri de valoare cu potenţial de profit, până la conştiinţe care-i pot aduce (prin manipulare) valoare adăugată. Nu s-a cerut pictat angelic în biserică, nici când a spoliat o armată de prostălăi la FNI, nici când şi-a parcat uneltele în toate structurile statului, nici când şi-a pus trustul la dispoziţia/contra diverşilor politicieni. Vrea să câştige numai el şi (pour les connaisseurs) cei pe care-i reprezintă. Şi dacă i l-a predat cu premeditare cinică pe Geoană, ambalat festiv, lui Băsescu (aşa cum cred că s-a întâmplat), atunci a făcut-o nu fiindcă-i vreun trădător de neam şi ţară, ci pentru că aşa (i-)au dictat interesele. SOV e cinic şi punct. N-are nici o vină că soarta unor oameni ca Geoană sau Băsescu – şi, în definitiv, a noastră, a tuturor – a ajuns să depindă de el.

P.S. Ca să preîntâmpin isteriile gratuite, tot nu plec la Realitatea. Mai aşteptaţi…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

253 thoughts on “Sorin Vântu e negustor, nu înger pe dric

  1. Domnule Ciutacu
    Imi plac atitudinile dumneavoastra din presa. aveti multa dreptate sI VA DORESC MULTA PUTERE
    SA VA LUPTATI CU ACEASTA LUME NEBUNA.
    As vrrea sa-mi explicati dumneavoastra cum a reusit Vintu sa-l atraga in cursa pe Geoana .Acest IUDA care a pacalit atitia oameni care au pierdut bani la FNI il cred a fi capabil sa pacaleasca si pe Geoana.Mircea Geoana cu toate furtisagurile facute de gasca Basescului, daca nu-l vizita pe Vintu cred ca era astazi presedinte.Conider ca Mircea Geoana a fost santajat ca altfel oricit ai fi de prostanac nu te bagi in gura lupului.

  2. Oare de ce nu s-au afisat listele cu alegatori pe holurile sectiilor de votare cum se obisnuia, ma intreb,sa nu vedem cine este trecut pe ele ? (morti,răniti etc.)intreb si eu

  3. DOMNULE VINTU
    Cred ca majoritatea romanilor au inteles ca de fapt nu Geoana era prietenul lui Vintu ci mai degraba Basescu.De fapt cine se-aseamana se aduna.Cred ca lumea a inteles tradarea de IUDA facuta de Vintu amenintat cu arestarea.Daca mai inchide si trustul Realitatea este clar ca afost santajat de Basescu.Soarta tradatorilor de tip IUDA este cunoscuta.Domnule Vintu daca mai cistiga alegerile PSD sa fugi repede din tara, o sa te jupoaie,puscaria te manica.Tradarea lui Vintu a hotarit presedintele.Te-a batut Dunezeu cu un handicap domnule Vintu si te va mai bate pentru tradarea ta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.