Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Sorin Vântu e negustor, nu înger pe dric

Sorin Vântu e negustor, nu înger pe dric

Terminaţi dracului cu demonizarea lui Vântu! Omul ăsta este negustor. Cumpără ieftin şi vinde scump; orice, de la active şi titluri de valoare cu potenţial de profit, până la conştiinţe care-i pot aduce (prin manipulare) valoare adăugată. Nu s-a cerut pictat angelic în biserică, nici când a spoliat o armată de prostălăi la FNI, nici când şi-a parcat uneltele în toate structurile statului, nici când şi-a pus trustul la dispoziţia/contra diverşilor politicieni. Vrea să câştige numai el şi (pour les connaisseurs) cei pe care-i reprezintă. Şi dacă i l-a predat cu premeditare cinică pe Geoană, ambalat festiv, lui Băsescu (aşa cum cred că s-a întâmplat), atunci a făcut-o nu fiindcă-i vreun trădător de neam şi ţară, ci pentru că aşa (i-)au dictat interesele. SOV e cinic şi punct. N-are nici o vină că soarta unor oameni ca Geoană sau Băsescu – şi, în definitiv, a noastră, a tuturor – a ajuns să depindă de el.

P.S. Ca să preîntâmpin isteriile gratuite, tot nu plec la Realitatea. Mai aşteptaţi…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

253 thoughts on “Sorin Vântu e negustor, nu înger pe dric

  1. PS aud ca termitele portocalii vor sa-si traga o organizatie paramilitara. sper, pentru sanatatea lor, sa nu fie adevarat.

  2. E de neinchipuit ca in Romania anului 2009 sa fii pandit tot timpul, sa nu nu mergi unde vrei, cand vrei, chiar daca este “crucea noptii” si mai ales sa fii considerat “descalificat” in calitate de candidat la presedintie pentru o o vizita, pe care ai facut-o simtind nevoia sa-ti impartasesti gandurile cuiva.Este impardonabil sa mai acceptam ca inca 5 ani de acum incolo sa fie in Romanie tot politie politica.T.B.si-a urmarit oponentul pas cu pas. Nu dorim sa traim intr-un stat politienesc.

  3. Daca Antonescu va reusi ce si-a propus, vom vedea o curatire a tuturor partidelor de cuima securistrusisto- hotist- oportuniste care a macinat Romania atatia ani. A reusit atat de bine sa-i comprime intr-o singura tabara, incat riscurile ramanerii unor smecheri, inca printre ei, vor fi mult mai mici. Din pacate nu voi putea sa-l votez pe Antonescu dar am incredere in el. SUCCES.

  4. Am citit in multe comentarii cuvinte gen,, cat de prost e Geoana” si cum a maturat boschetaru’ cu el pe jos !!!!Intreb si eu :- pe femeile-fetele de pe aci, CU CINE V-ATZI MARITA , CU UN PROSTANAC -CINSTIT CA GEOANA SAU CU UN MADARFACKAR CA BASESCU ?????? ATZI VAZUT CE PRIVIRE ARE DNA BASESCU ???? MILA SI JALE !!! 2 Pe masculii de pe acest blog; CU CINE V-ATZI CASATORI , CU O JAPITZA GEN BASESCU SAU CU O PROSTUTZA CA GEOANA ???? Sper ca neamul acesta semiimbecilizat si ticalosit n-a devenit si tarfulitza unor pesti gen puiu de lele de la Cotroceni !!!!

  5. Am senzatia ca negustoru’ asta slinos cu chip angelic spanzurat de drick, are toate sansele sa se felationeze de unul singur ca Grivei sau eventual in cuplaj cu escrocu care se jura pe carnea de porc cu stanga pe biblie.Mai da-l dreacu de spurcaciune ca n-a ajuns delicventul asta sa ne faca noua reguli de viata dupa cum vrea musculatura lui de la carje. Da-l in m..tii ma-sii de coarda de Jilavista cu biblioteca lui de dosare din Paris cu tot …

  6. Domnule Ciutacu,
    Sincer? Eu banuiesc ca de ceva timp, s-au legalizat DROGURILE in randurile PDL-ilor. Pe bune. Altfel, nu-mi explic. Nu se poate sa existe asa o turma compacta, fara putinta de judecata. Ma refer la cei care fac propaganda si o parte din ziaristi. Or fi santajabili, o parte, o mare parte, pot fi intimidati, pot fi platiti, dar ceva este in neregula. DE CEI BATRANI SE POATE SPUNE CA AU FACUT PARTE DINTRE FOSTII INFORMATORI SAU SECURISTI, dar aia tineri? Au fost lobotomizati?
    Credeti ca se poate verifica?

  7. “”Basescu lanseaza o noua “bomba”: am o caseta compromitatoare cu Geoana””
    O fi Geoana prostanac dar basescu nu e nici el departe. Idiotul chior nu intelege ca multi il votam pe Geoana nu ca este el (Geoana) om corect ci pentru ca IL VREM PE BASESCU “ELIBERAT” DE IMUNITATE>
    Basescule, vrem gatul tau si pentru asta facem orice, inclusiv votam Geoana. Nu ne pasa cine e Geoana.. apropo, cine e Geoana? Who cares? Il votam, de ce nu?
    Legaturile lui basescu cu sri-ul i-a facut pe multi alegatori sa il voteze pe Geoana. Jos SRIul. La ce ne trebuie? Jos basescu!

  8. Spicuiesc cateva idei referitoare la obiectivele propuse de cei doi candidati in mandatul lor, nu rostesc nici un nume; va las sa alegeti, facand o comparatie intre ele, care dintre aceste obiective va convin sa fie atinse in urmatorii 5 ani, ca in ceea ce priveste “sub mandatul cui” sunt sigura ca nu veti gresi si-l veti vota duminica:
    – sa se modernizeze Romania
    – voi ramane dusmanul lui Voiculescu, Vantu
    si Dinu Patriciu
    – impreuna vom stopa venirea PSD care are
    marca privatizarilor frauduloase
    – vom forma un guvern stabil
    – vom impune in Guvern oameni nepatati si competenti in gestionarea problemelor economice
    – vom reduce fiscalitatea
    – vom face o politica “altfel”, fara baroni locali, fara devalizarea bugetelor ministerelor.

  9. ÎNCREDERE

    Un galop de sănătate, cu bune şi nu prea, pe o rampă aspră a vieţii, tot timpul parcusă cu încrederea celui care şi-a propus să atingă, împreună cu cei d-un sânge, împlinirea naţională ; aceasta este cartea, cu titlul de mai sus, ce are pe copertă un chip sănătos şi zâmbitor de bărbat puternic, hotărât, acela al lui Mircea Gioană (subiect şi autor ).

    Hai cu toţii mâine la vot să alegem darul Cerului, pe cel care nu a jurat strâmb, pe Mircea Gioană- Preşedintele României.

  10. Ciutacule tu ii jignesti pe toti…DAR NU UITA …BASESCU VA CASTIGA NUMAI SI NUMAI PE PROSTIA LUI GEOANA CARE S-A DUS CA UN CATEL LA SOV. ITI DORIM SA MAI SPUMEGI INCA 5 ANI…

  11. MELMAN, saracule, ti-ai pus banii la FNI si acum te uiti la realitatea ca-i facuta pe banii tai? Toti fraierii care si-au luat teapa de la FNI o merita, toti retarzii s-au crezuti investitori la bursa. Bine v-a facut vantu babuinilor, el s-a ales cu banii vostri, din care a impartit pe la toti. Vantu era bun in 2004 cand i-a dat bani lui base de campanie in parcare?

  12. Diferentă dintre geniu şi prostime este că geniul are limtele sale dar prostimea nu are limite.
    Dacă observi ceva şi încerci să deschizi ochii naţiunii, folosind cuvinte sau expresii jignitoare e logic să nu fii înţeles de prea multă lume şi să deranjezi.

  13. Refuz sa cred ca marea majoritate a alegatorilor sunt chiar atat de prosti incat sa decida cu cine si de ce voteaza pe cineva doar dupa un singur criteriu : acela al rezultatului unui simulacru de dezbatere de 2 ore. Daca-i asa , la ce bun o campanie de cateva luni si atatia bani cheltuiti. 2-3 dezbateri si gata ! In alta ordine de idei, daca Basescu era asa dornic de o dezbatere cu mistocareala maxima , de ca l-a refuzat in permanenta pe Vadim inaintea turului intai ? Dupa umila mea parere, Turcescu a fost vizibil partinitor, l-a lasat pe chiombalau sa bata campii, iar lui Geoana i-a taiat macaroana scurt cand incerca sa dea replici la mitocaniile betivanului. Una peste alta, normal ar fi fost o dezbatere la televiziunea nationala, cu un desfasurator bine stabilit, cu cronometru si cu moderator cu adevarat impartial.

  14. Oricum, temele reale de campanie au fost confiscate. Au fost discutate mult mai mult subiecte ca filmuletul si Vantu …

    Sa-i prostim pe prosti .. si sa ne vedem de treaba … pare lozinca ambilor candidati (si a sustinatorilor acestora (aia cu pixeli albastri pe umar))!

  15. Mircea Geaoana sau Traian Basescu ?
    Cine se mai indoieste ca nu conteaza cine va conduce Romania, ca-i tot una daca mergi sau nu la vot, se-nsala.
    S-a ajuns prea departe. Acum incrancenarea a ajuns la maxim. E timpul sa ne linistim. In acest vacarm – in care nu mai stim incotro sa ne-ndreptam, ce e bine, ce e rau – nu mai putem gandi logic. Ne petrecem timpul intre manele, telenovele si gilceava politica. Ce-i bine pentru Romania, nu se mai stie. Nu vezi o idee coerenta dusa pina la capat.
    Nu sti ce va fi maine, ce va fi in viitorul apropiat. Traim intr-o nesiguranta perpetua. Ajunge. Traian Basescu se joaca cu Romanii. Pentru el, totul e un joc. Intr-o emisiune la OTV a marturisit ca pe un vechi coleg de scoala, subaltern pe nava fiindu-i, l-a pus sa-l care-n spate pe trepte, de la fundul vasului pana la cabina de comanda de pe punte, pe distanta de 60 m diferenta de nivel. E un joc periculos pentru cel ce-l care cara.
    Daca e sa alegem ce-i bine pentru noi Romanii, acum este momentul sa hotaram. Daca vrem liniste, atunci avem nevoie de coerenta, stapanire de sine si calm. Cine ne poate garanta, macar o perioada de timp aceasta nevoie ?. Cred ca acest om este Klaus Johannis. Este omul care vorbeste cumpatat, lasand fara replica orice raspuns. Si dupa mers iti dai seama ca acest om este stapan pe el. Nu se-opreste si nu-si schimba directia brusc. Nu raspunde ne-ntreabat, ne se suprapune peste vorba altuia. Este semn ca gandirea lui este bine formata, in orice directia l-ai duce, stie unde a ramas si-ncotro se-ndreapta. Acum e clar cu cine sa votam ?. Va trebui sa votam cu Mircea Geana, pentru a-i facilita cale libera lui Johannis. Am speranta ca daca va fi asa, lucrurile vor intra pe fagasul normal, institutiile statului vor functiona efficient, coerent si in folosul cetatenilor, in special JUSTITIA si SISTEMUL BANCAR care functineaza dupa interese proprii, departe de ceea ce ar trebui. Sper sa nu mai avem ocazia de a mai asista de dimineata pana seara la certurile dintre oamenii politici, la acuze si jigniri. Avem nevoie de limpezime, de incredere si speranta. Dumnezeu ne-a dat viata sa o pretuim, sa o traim si nu sa ne batem joc de ea. Aveti grije de voi oameni buni. Faceti ce va dicteaza sufletul.

  16. Este evident ca Vantu este negustor si mai mult joaca la doua capete.
    El este mogulul lui Basinescu infiltrat in grupul mogulilor antibasinescu.
    Daca Vantu nu exista Basinescu il inventa.
    Geoana putea riposta prin:
    – am fost la Vantu ca sa testez vigilenta serviciilor secrete care au reusit sa urmareasca un om sanatos pe piciorele lui o intrega campanie electorala, dar nu au reusit sa urmareasca un om bolnav de cancer tintuit la pat condamnat pentru terorism.

  17. Ma gandesc ca daca Vantu voia POSTA de chiar, pana acum o avea. Si Voiculescu sarea. Patriciu oare ce vrea?
    In PSD sunt cumva domnisoare de pension? Tatii si mamele hotilor sunt acolo. Si asteapta la cotitura. Pentru ce le-a facut (si luat) Basea &Co nu-i iarta. Mai ales pe Basea. Asta, ca diliu´, si-a facut dusmani peste tot. Si cam prin toate mediile.
    Oare de ce din marii baroni ai PSD-ului au fost prezenti doar cativa la dezbatere? Mazare sarea in fata. De ce Basea dupa (de)zbatere a taiat-o fara sa zica o vorbulita ducandu-si consoarta aproape pe sus, iar Geonelul a ramas impreuna cu consoarta si amicii savurandu-si ce? Victoria sau ce?
    Revin si spun ca Geoana nu se ducea la Vantu la un simplu telefon al acestuia. Geoan este oricum dar nu naiv sau prostanac. Probabil cinstit?! Cu toate ca in politica asta este pierzatoare. Si este si fiu de general. Si este in partidul lui Iliescu, Nastase, Vanghele (sic), Mazare, Oprisan si alti ingeri. Nu-l subestimati. Si inca un ultim punct. Daca iese Geonelul sa nu ajungem peste cinci ani sa regretam “era” Basescu…

  18. Of,in ce tara locuita traim…daca ati urmarit aseara OTV/veioza de noapte,l-ati putut vedea pe Vadim incercand sa isi schimbe votul electoratului cu documente/cum ne-a obisnuit-insa cred ca putin cam tarziu a aparut….desi se stie de mult,nu a aparut;nu vreau sa fac retrospectiva fostilor candidati,nici calculul electoral,dar daca Prm-istii voteaza Geoana suntem scapati,greu dar definitiv.
    Problema de fond si intrebarea care imi va starui in minte ramane…..DE CE ASA DE TARZIU,PE UN POST CARE PANA IERI LA 12-00 AM SE PLIMBAU NUMAI PORTOCALII LUI BASE-unde sunt sursele interesate ale mogulilor?
    Si inca o intrebare:ce ne facem daca pierde Base si ne trezim cu pulimea portocalie in strada…astia chiar au ce pierde…[in cazul in care noi votam mai mult decat vor fura ei].

  19. Intrebat in cadrul emisiunii “Cronica carcotasilor” din 2.12.2009 care “catindat” este, TB a raspuns magistral: Agamita Dandanache !!! Evident, pe considerentul ca respectivul personaj (care era “mai canalie decat Catavencu”) a “castigat” alegerile. L-a lasat fara replica pe Gainusa!
    SUGESTIV!
    In ce programa scolara era “O scrisoare pierduta”? Parca in ciclul gimnazial. Dar ce pretentii poti sa ai…

  20. E mare lucru sa ai posibilitaea sa citesti presa scrisa, nu on-line, cum se tot vorbeste. Am aflat ca T.B. l-a “decorat” pe SOV, sau mai bine-zis, a revenit la termenul de “oligarh financiar” la adresa lui “ca nu este implicat in politica”.Si atunci termenul folosit de D-l Ciutacu “Sorin Vantu e negustor” nu ni se mai pare ca ar fi un fel de aparare al acestuia, si atunci ni se pare justificata dojana D-lui Ciutacu:”Terminati dracului cu demonizarea lui Vantu!”. Face ce face dumnealui dar tot la “previziunile” dumnealui ajungem.

  21. Mai oameni buni..ce atata..dezbatere? Ca SOV e malefic, ca e jucator, ca e bun…
    E simplu…are foarte multi bani si il doare in cot de tot ce i se zice…Este intangibil…adica nu poate fi condamant ( nu pentru ca ar fi nevinovat ci pentru ca are foarte multi bani)..Omu traieste sa faca o gramada de banisori si ii reuseste…

  22. mi-a placut replica lui Base, legata de atitudinea lui Geoana fata de Vantu: “Vântu nu suportă nesupunerea” … da’ matale de unde stii? l-as intreba, daca nu l-ai vazut pe Vantu decat de doua ori, dintre care una in parcare?

  23. Buna ziua VICTOR,
    concluziile mele asupra CONFRUNTARII O CACIALMA ORDINARA,ALCATUITA DE pdl-isti.
    basescu A ANTICIPAT pana si RESPIRATIILE TURCESCULUI,s-a vazut f.clar,raspunsurile date au fust prompte,au fost puse in ORDINEA STABILITA DE EL SI AI LUI,pai iti dai seama dela o poșta.TOTUL O FACATURA ORDINARAAAA,
    un singur remediu,VOTATI GEOANA,NUMAI ASA CRED,
    CA PUTEM SCAPA DE MONSTRU.
    NU SUNT SIGURA NICI DE VOT,LA CE SE INTAM IN TARAAAAA…..CIUMA PDL-ISTA…..SE DEDA LA ORICE.HIENELE HAMESITE DE PUTERE….ATACA LA GREU.
    DUMNEZEULE , AJUTA TARA ASTA SA SCAPE CU BINE .
    SCAPA-NE DE ACEȘTI LEGIONARI.

  24. eu cred ca jandarmii s-ar bucura sa aplice spiritul si litera legii cu dedicatie, constiinciozitate si perseverenta portocaliilor. din punctul asta de vedere am un feeling chiar bun.
    dar apropos – sa mai zica unul ca n-a coagulat basescu tara si poporul. directia se pare doar ca a gresit-o.

  25. Victore,

    Nu pot sa cred (si nu voi crede niciodata) ca doi oameni cu interese majore într-un moment crucial se pot comporta fara calcul, unul din “neinspiratie” sau prostie si celalalt din cinism. Ce cred eu este ca scenariul ales a fost foarte riscant, nepregatit suficient, multa reactie emotionala si mai putin rationala. Francezii spun ca “razbunarea este un fel de mâncare care se manânca rece, în nici un caz cald”.

    In orice campanie electorala peste tot în lume, acest tip de riscuri luate “emotional” sunt inerente (mai les în tarile latine) si arata nivelul de maturitate al clasei politice.

    Recunosc ca am avut si am inima strânsa, dar cred cu forta în echipa care era în spatele lui Mircea Geoana la confruntarea de joi seara. Cum în politica, simbolurile sunt extrem de importante, ce simbol puternic reprezenta joi seara Rodica Coposu în aceasta echipa. Numai pentru asta si votul nostru e important!

  26. În privinţa “incidentului Vântu” eu am o propunere de scenariu:

    1. Nicolae Popa este prins la Jakarta.
    2. Acesta are o grămadă de informaţii despre Vântu (cum a avut şi Maria Vlas) în tolbă, informaţii pe care le vinde Statului Român (adică lui Băsescu pentru cei care nu au înteles că “Le Stat c’est Băsescu!”) în schimbul libertăţii sau al cine ştie căror avantaje.
    3. Cu informaţiile adunate Băsescu îl şantajează pe Vântu. Îi cere acestuia să compromită imaginea lui Geoană.
    4. Vântu se execută. Îl cheamă la miezul nopţii pe Geoană la conacul său.
    5. Geoană – la care bunătatea, pacifismul şi “încrederea” trec drept prostie – se duce.
    6. Serviciile secrete îl fotografiază pe Geoană întrând şi ieşind de la Vântu
    7. Fotografiile sunt date presei. (La ora întâlnirii acestea erau deja publicate).
    8. În confruntarea finală Băsescu (cu ferocitatea unui inchizitor securist) îl întreabă pe Geoană: “Aţi fost la Vântu? După arestarea lui Nicolae Popa?!Aha”.
    9. Prins la mijloc Geoană alege să îşi sacrifice o parte a imaginii sale în loc să răspundă pe măsură.

    Cristi

  27. Vom vota Geoana daca vrem sa avem o viata. Nu votam pentru el, votam pentru noi, pt crin, pt impozitul forfetar, pt un strop de normalitate.

    Asta daca avem putin creier daca nu, ne trasnformam toti in “nasul”, “andreea pora” si alte avortoane dizgratioase…

  28. D-le Ciutacu,

    Pentru mine,un simplu cetatean roman pana si ce am citit mai sus este o forma de manipulare si ma simt indemnata subtil sa votez “Geoana”,dar constiinta si ce au trait parintii mei pe timpul guvernarii PSD-ului nu-mi permite!

    Cu stima!

  29. Maine merg la vot. Ceea ce ma indeamna sa merg e teama ca Basescu va mai da la multe alte doamne ce le-o vrea sufletelul inca 5 ani. Nu-mi place Geoana si daca cineva mi-ar fi spus acum 6 ani ca-l voi vota ,n-as fi crezut. Personal imi merge bine pentru ca muncesc si traiesc intr-o tara care mi-a oferit ceea ce n-am avut in 20 de ani de munca crunta in tara mea adica bani si respect. Dar planul meu e sa ma intorc acasa sa-mi traiesc anii batranetii si cred cu disperare si inca mai sper ca romanii vor reusii pana la urma sa duca o viata cel putin decenta in viitor.Asa ca maine imi iau barbatul si desi o sa trebuiasca sa parcurgem peste 100 de km pana la centrul de votare o iau ca pe o calatorie de placere si o sa alegem cel mai frumos traseu de pe ,,plaiurile” Scotiei.

  30. apropo de vânzare. În momentul în care vântu a ieşit pe post, a fost clar si expicit. serviciile conduc.
    @sri, scapati-ne dracu’ de dracu.

  31. Eu cred ca problemele cele mai importante nu sunt daca SOV e mai prieten cu Geoana sau Basescu ( fireste, cinismul lui e dus la extrem ), daca Geoana a fost la Vantu (ma intreb ce l-a putut determina sa mearga fuga-fuga chiar intr-un moment atat de critic), samd.; problema se pune in felul urmator: oameni buni, UITATI-VA IN JUR SI JUDECATI FIECARE … oare traim bine???? Oare e indreptatit Base sa vina in aceasta campanie electorala si sa se pretinda o virgina cand el a condus tara si a transformat-o intr-un fiasco???? Asta e motivul pt care votez Geoana, asa slab si poate santajabil cum o fi. Dintre un rau sigur si unul posibil, il aleg pe cel posibil, inainte sa ne transforme marinaru’ intr-o epava…

    Cu respect, Adina

  32. Victore,
    Nu pot sa cred (si nu voi crede niciodata) ca doi oameni cu interese majore într-un moment crucial se pot comporta fara calcul, unul din “neinspiratie” sau prostie si celalalt din cinism. Ce cred eu este ca scenariul ales a fost foarte riscant, nepregatit suficient, multa reactie emotionala si mai putin rationala. Francezii spun ca “razbunarea este un fel de mâncare care se manânca rece, în nici un caz cald”.
    In orice campanie electorala peste tot în lume, acest tip de riscuri luate “emotional” sunt inerente (mai les în tarile latine) si arata nivelul de maturitate al clasei politice.
    Recunosc ca am avut si am inima strânsa, dar cred cu forta în echipa care era în spatele lui Mircea Geoana la confruntarea de joi seara. Cum în politica, simbolurile sunt extrem de importante, ce simbol puternic reprezenta joi seara Rodica Coposu în aceasta echipa. Numai pentru asta si votul nostru e important!

  33. E greu ca si prostimea sa inteleaga ca Vantu e doar negustor! Si ca in spatele lui Base stau, pe fata, altii mai perfizi pentru ca prefera umbra si intunericul-e suficient sa amintim un vames, un altul care a luat toata marmura tarii, o alta care are in dormitor o pasare de curte, cel cu tigarile a platit-o de mult…

  34. SOV nu este vinovat asa cum sunt cei ce il admira,fie si pt ca este inteligent.Avea dreptate Geoana cand zicea ca Vantu e malefic.Si daca s-a intalnit cu Vantu,nu-l baniesc ,pe geoana,nici ca s-a dus sa se relaxeze,nici ca va face servicii Vantului.Geoana,chiar daca putini cred,va fi o surpriza de va castiga alegerile.Nu-l cred nici “prostanac”,nici “om slab”.Oricum,il vad un zeu pe langa “ZEUS”!!! Sa ne rugam lui Dumnezeu sa ne aiba in paza si sa ne fereasca de castigul alegerilor de catre Cel Mai Mare Mogul,tatal Mogulilor din toate timpurile!!!Si nici n-am zis bine mogul,caci jignesc cuvantul si pe moguli. Sorin Ovidiu Vantu n-are frica de nimeni,nici de Dumnezeu.El stie de ce?!!! Nu e bine sa ai de-a face cu el,dar nici sa-l ignori.In fond,trebuie tratat ca orice cetatean liber(deocamdata) intr-o tara democrata.NU este nimic rau sa te vezi cu el,nici sa te relaxeze,nici sa bei un pahar cu el.Important este sa fii tu insuti,drept si limpede la minte,dezinteresat material si atent sa nu fii injunghiat pe la spate.In rest,multa sanatate lui SOV!!!

  35. Merg la vot. Merg sa il votez pe Geoana. Nu imi permit sa il fac prostanac, pentru ca nu il cunosc. Imi permit sa il fac naiv. Naiv pentru ca spune ca a vrut sa faca o campanie “constructiva”. Naiv pentru ca nu si-a ascultat staff-ul de campanie, care in ziua confruntarii, la ora 17 i-a pregatit raspunsul cu privire la atacul lui Basescu pentru vizita nocturna la SOV. La ora confruntarii, Geoana STIA ca Basescu s-a intilnit cu SOV la Tancabesti, stia ca au mai avut intilniri!. Nu a vrut sa asculte staff-ul, pentru ca a vrut sa isi tina o promisiune ca nu va dezvalui public ceea ce stia de la SOV. Sfanta naivitate!!. A fost ca mielul la taiere.
    Il votez pe Geoana, pentru ca naivitatea poate fi si o calitate, nu numai un defect. Minciuna insa, NICIODATA nu poate fi o calitate. URA, nici atat. Si mai am un interes sa il votez pe Geoana: pe Klauss Johanis il cunosc personal, de cand era stagiar la noi in oras, apoi cand i-a fost profesor fiicei mele, si recent in calitatea sa de primar al Sibiului. In limba germana este un proverb care il caracterizeaza ” Ein Mann, ein Wort”! Un barbat, un cuvant. Asa este Klauss Johanis. Asa vad eu un sef de guvern al Romaniei.
    Asa ca il votez pe Geoana. Stiu cunoscatorii de muzica clasica: daca in sala suna rau, DIRIJORUL ESTE DE VINA. Orchestrele raman, dirijorii se schimba!.

  36. o urare pt alegatori:) : “Si daca ramuri bat in geam si iese iarasi chioru’, Eu am plecat la Amsterdam, Ca s-a tampit poporu’. La carma bietei noastre tari, Se afla un golan, Cu-apucaturi si cu purtari, De mare betivan. Si daca tot iesiti la vot, Ca voi sunteti poporu’, Sper ca nu ati orbit de tot, Si-alegeti iar pe CHIORU”…

  37. Ciutacule,

    E cinic si punct. Da’ si eu as putea fi cinic sa-i pun sub masina un pachet de unt sau o ciocolata legat(a) direct la contactul masinii.

    Fiara.

  38. Nu credeti acum ca interventia rapiada a lui Basescu cu cinci minute inaite de terminarea alegerilor a fost un semnal dat institutilor dtatului sa intre in miscare pentru a frauda alegerile(vazand sondajele de opinei)?

  39. TE ROG INTREABA-I PE CEI DE LA SONDAJE CUM S-A INTAMPLAT SA GRESESCA TOATE ACUM ,IAR PANA ACUM NU AU GRESIT NICIODATA?!!!!?MAI ALES CAND AU FOST DOAR 2 CANDIDATI??
    EU NU LE-AM AUZIT PARERILE IN LAGATURA CU ACESTE ERORI. SAU AU LUAT POZITIA ,,GHIOCELULUI”?????

  40. mai omule cum de a stiut basescu ca a cistigat alegerile inca dinainte de a se numara toate voturile, nici pomeneala de cele din diaspora, care cica l.au salvat, cind per total ,in romanica cistigase geoana. de fapt pe base cine l.a salvat, diaspora sau golania masiva DE LA VOT, CINE IMI EXPLICA SI MIE CUM VINE LOGICA ASTA?

  41. cel mai MARE AJUTOR PE CARE L-A AVUT BASESCU IN CAMPANIE AU VENIT DE LA UN PSD-ist – ILIESCU (CA L-A NUMIT PROSTANAC PE GEOANA) SI DE LA UN MOGUL – VANTU( CA L-A CHEMAT NOAPTEA LA 12 LA EL ACASA PE GEOANA )….SIGUR CEI 2 ISI DAU PUMNI IN CAP CA N-AU TACUT !!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.