Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Sorin Vântu e negustor, nu înger pe dric

Sorin Vântu e negustor, nu înger pe dric

Terminaţi dracului cu demonizarea lui Vântu! Omul ăsta este negustor. Cumpără ieftin şi vinde scump; orice, de la active şi titluri de valoare cu potenţial de profit, până la conştiinţe care-i pot aduce (prin manipulare) valoare adăugată. Nu s-a cerut pictat angelic în biserică, nici când a spoliat o armată de prostălăi la FNI, nici când şi-a parcat uneltele în toate structurile statului, nici când şi-a pus trustul la dispoziţia/contra diverşilor politicieni. Vrea să câştige numai el şi (pour les connaisseurs) cei pe care-i reprezintă. Şi dacă i l-a predat cu premeditare cinică pe Geoană, ambalat festiv, lui Băsescu (aşa cum cred că s-a întâmplat), atunci a făcut-o nu fiindcă-i vreun trădător de neam şi ţară, ci pentru că aşa (i-)au dictat interesele. SOV e cinic şi punct. N-are nici o vină că soarta unor oameni ca Geoană sau Băsescu – şi, în definitiv, a noastră, a tuturor – a ajuns să depindă de el.

P.S. Ca să preîntâmpin isteriile gratuite, tot nu plec la Realitatea. Mai aşteptaţi…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

253 thoughts on “Sorin Vântu e negustor, nu înger pe dric

  1. Sunteti cel mai bun critic al politicii actuale. Avem o stima deosebita pentru dvs. Suntem 500 de liberali de la Dabuleni, iar eu pot sa vorbesc in numele lor.
    Nu inteleg de ce nu poate cineva sa-l opreasca pe acest Basescu. Fac o mentiune ca la Dabuleni s-au carat cizme portocalii, in jur de 3000 perechi. Se poate verifica, ca s-au ridicat actele masinilor care transportau de catre Politia orasului Dabuleni.

  2. Iliescu n-a gresit cand a spus ce-0a spus despre Geoana. Geoana e naiv de naiv. Nici daca imi promitea Vantu presedintia USA nu ma duceam pana duminica ORL 21.01 sa ma vad cu el… De fapt, nu ma duceam la nici o discutie cu vreun personaj vizat de campania PDL. Cu atat mai mult cu cat Bashinescu e un specialist de nadejde in filaje, ascultari, urmariri, dezinformari… Daca tot ati folosit o expresie frantuzeasca, va amintesc si eu una: “A la guerre, comme a la guerre”…:) Geoana n-a inteles ca in atari conditii si cu astfel de adversar trebuie sa-ti iei masurile ce se impun, sa fii extrem de circumspect. Basescu zicea ca ar da-o si pe muma-sa pe mana justitiei in caz ca ar calca pe bec. Vantu ar vinde pe oricine oricui, daca interesul ii dicteaza. Doar bietul Geoana are incredere in toti, ca un pusti naiv. Si totusi, il votez. De ce? Pai, daca Geoana va fi o marioneta, e simplu de dat jos, fiindca majoritatea e fragila, iar Johannis a spus clar ca daca politicienii il iau de papagal, ii trimite undeva pe toti si se cara la Sibiu. Daca e votat Basescu, miscarile de trupe dinspre PSD si PNL catre portocalii va lua proportii de viitura, Basescu va avea guvern, parlament, tot. Simplu comme bonjour…:)

  3. De cind naiba a ajuns Vintu sa decida soarta presedintelui statului pigmeu intitulat Romanica? Trebuie sa fii cel putin timpit sau tinichigiu sa crezi asa ceva. Domnule Ciutacu, daca va mai vad vreodata alaturi de Bou-reanu eu va injur fara nici o suparare. Cred ca ieri La Sinteza Zilei ai pierdut titlul de tomnomat pe ieuro.

  4. Treziti-va oameni!!!!Votati Geoana…..Basescu minte intruna…Nu v-ati convins in cei 5 ani inca??

  5. victor am nevoie de o informatie. daca stii cati bani ia jegul de radu moraru de la bobby paunescu pentru mizeria aia de emisiune de la b1? am pus pariu cu un prieten ca ia peste 10.000E pe luna. daca ma ajuti dau o bere. mersi. daca nu vrei sa faci informatia publica poti folosi adresa de email pe care ti-am lasat-o. mersi si s-auzim de bine.

  6. @Cristian: singurul care poate scrie la liber ca-n peluza pe blogul asta sunt eu. iti multumesc anticipat pentru intelegere.

  7. ghilotina de campanie a fost spart de pedelisti, care au postat niste porcarii!

  8. Draga Victor. Pentru ca nu pot sa invelesc in ciocolata o realitate de cacao, o sa ma mut pe alt blog unde sa-mi pot exprima liber ideile si sentimentele pe care le nutresc in legatura cu ultimii ramasi in marea cursa electorala.

  9. Domnule Fartescu, ce Vant bun v-a adus…

    (Basescu = Vantu popular)

    Listen to the wind of change…

  10. @ Ciutacu: perfect de acord cu comentariul , Vantu & Co “joaca TOT TIMPUL la doua capete” in functie de necesitati si de interese ( si nu e singurul…! ) … , aviz naivilor neavizati ( chiar si politicieni…, sau MAI ALES…).
    In alta ordine de idei: Geoana e departe de ce mi-am dorit ca presedinte , dar totusi am o mica speranta ,ca asa naiv si (aparent) de buna-credinta cum e , cred ca ar putea face o echipa acceptabila cu Antonescu… In paralel cu emisiunea voastra cu Geoana, la Realitatea era in exclusivitate Crin ; a avut un speech pro-Geoana , coerent , bine argumentat , in stilu-i caracteristic , care , sper ca a mai atenuat din impresia negativa facuta de capcana intinsa lui Geoana de Vantu….
    PS: ieri nu am putut urmarii in direct confruntarea deoarece eram la cumparaturi la marketuri… ; m-a frapat numarul destul de redus de cumparatori , cam peste tot , circulatia lejera , iar cand am ajuns acasa ( stau la bloc) , parcarile erau pline ochi , (neobisnuit pt acea ora) si miscare pietonala redusa… ; am impresia ca f. multa lume a urmarit ( cel putin la mine in oras) acea dezbatere… Sa vedem care va fi impactul ei…

  11. ciutacule imi lasi si mie linkurile alea te rog frumos…?k n-am injurat pe nimeni si nu deranjez pe nimeni q ele…si poate intereseaza pe cineva…mersi!

  12. De ce a vrut Vantu sa il vada miercuri pe Geoana? De ce a aparut fotografia in Catavencu? Niciun om nu poate fi atat de prost, cel putin atata credit sa-i acordam. Poate a refuzat ceva…
    Mergem si votam.

  13. Atentie!!Metode securisto-basesciene, butoane, Subliminale la Nasul! domnule Ciutacu! Vizionand azi emisunea Nasul de la B(asescu)1 TV, am observat un scroll transparent(aproape de neobservat la prima vedere) in care apareau diferite enunturi dubioase . Mai apoi, apare (dupa iesirea lui Base din emisiune) figura lui Basescu, din nou transparent, intr-o evidenta incercare de a influenta electoratul. Incredibil!!

  14. Genialul tehnocrat Funeriu , salvatorul invatamantului romanesc , pune niste intrebari pe blog :
    “1) Ce maşină aveaţi în noiembrie 2004? Ce maşină aveţi în noiembrie 2009?

    2) Cu ce vă duceaţi la muncă în 2004? Cu ce mergeţi la serviciu în 2009?”
    Etc., etc. (sunt 14 de toate) . Cum la el nu pot posta , o fac aici (oricum ai zis ca in 3 zile scapi de astia ca mine 🙂 ).
    “Intrebari excelente . Cu o mica corectura . Impartiti totul in 3 etape : pana in 2004 , 2005 – 2008 si 2009 .
    Asadar :
    1. Ce masina aveati in 2004 ? Ce masina aveati in 2008 ? O mai aveti sau ati restituit-o firmei de leasing ?
    2. Cu ce mergeati la serviciu in 2004 ? Dar in 2008 ? Mai aveti serviciu ?
    Continuati dumneavoastra . Va fi un exercitiu interesant .”
    Asta am vrut sa-i zic . Poate-l citeste pe Ciutacu si-mi raspunde . Va rog , domnule Funeriu , parerea d-va conteaza mult pentru mine .
    Victor Ciutacu , bate-ma , injura-ma , da’ lasa comment-ul asta dat cu bata-n balta . Ca daca nu i-o spun competentului lu’ peste (in orice forma) pleznesc . Te rooooooooog !

  15. @ Anicyca Maia:

    Votează cu Geoană, pentru că marele lui defect e că habar n-are până unde poate merge mizeria umană. Am, însă, convingerea, că Iohannis şi Crin îl vor şcoli, puţin câte puţin, în acest sens. Şi poate, în timp, vom ajunge să trăim într-o lume mai normală.

    Nu trebuie să-i vedem mutra lui Geoană zilnic la televizor. El trebuie să facă doar ceea ce ştie cel mai bine: politica externă a ţării. Guvernarea nu trebuie decât s-o lase pe mâna lui Iohannis. Care va merge la Merkel şi va vorbi-ghici cum- fix pe limba ei. Şi, mai ştii, poate vom vedea şi noi un alt preţ la gazele naturale. Că doar n-or avea românii păr de lup pe ei…

  16. Domnule Ciutacu, nu vreau sa fiu alarmist, am am spus-o pe blog unde vad ca nu a-ti dat prea mare consideratie, dar pe 6 Decembrie se preconizeaza VARSARI DE SINGE! Uitati-va la tot felul de instigari la violentza care apar din ce in ce mai multe pe internet, Inclusiv celebrul indemn la REVOLTA al lui UDREA!

  17. Victor iti spun ca unuia cu care “am petrecut” tot timpul meu liber in ultimele luni(televizor,blog) chiar nu mai pot si promit ca dupa ce il votez cu sila pe Geona nu ma mai intereseaza nimic din politica asta si cred ca am nevoie de o cura de dezintoxicare ca dupa cele mai agresive substante pentru SNC.Sper sa iasa Geoana si dupa ce se va instala la butoane sa dea de pamant cu cativa pentru ca se poate si sa renunt sa plec din Romania….altfel cum am mai scris trebuie sa ne autoexilam si sa ramana ei care sunt o apa si-un pamant -asta a fost concluzia mea
    Oricum te rog cat mai poti imi pun speranta in tine sa aflu cum l-a relaxat Vantu??? si care a fost topicul acelei intalniri….trebuie sa aflati voi.In rest DECEPTIE ,DECEPTIE!!!!!!!

  18. De aceea, in tarile mai asa, ca a noastra, se voteaza Presedintele de catre Parlament. Stau si ma uit si ma crucesc. Vino aici in Germania si da-i unuia un kil de faina, zahar sau ulei. ca sa pui stampila pe… Diferenta. Mi-e sila, greata. Cum se poate asa ceva?
    Si aia- ma uit pe Antena 3- iau ce li se da. De la cine? De la basescu! BA! Si Orban si Patapievici au dreptate. Rusine!Rusine! Rusine!
    Ma simt neputincios! Sa se intample asa ceva in tara mea!!!
    PS
    Nu traiesc in Romania, dar turbez cand vad ce se intampla! Jeguri! Si va plangeti doar pe bloguri si forumuri. Pana la urma veti ajunge sa vi se para totul normal…

  19. Bravo Victore,
    ma tin scai de comentariile tale, nu ca sa te combat, ci pentru a te scoate din starea asta de angoasa in care ai intrat.
    Chiar i-mi place aia cu predarea lui Geoana ambalat festiv, pai ce sa faca omu’ se plictiseste de moarte cand vede “mototolu” ca pica din put in iaz si-i mai scurteaza ata la par un pic, se gandeste si el tot mai serios, “bai dar daca totusi, cu cat am pompat in el si cu coalitia de enspe partide in jurul lui ma frig cu asta, ia sa mai var eu navodu si -n balta marinarului ca doar acuma eu vand , nu cumpar..”

  20. Eu nu mai am nervi si nici starea de a analiza asemenea rataciri, stresari, degajari, relaxari, dusuri de creiere ratacite, am doar singura dorinta de a scapa tara de ce-a trait 5 ani pana acum, de a da macar speranta celor ce vor veni ca vor face ceva pentru noi.Daca nu dai o sansa, de unde speranta??? DACA NU DAI O SANSA DE UNDE SPERANTA???? DACA NU DAI O SANSA DE UNDE SPERANTA??? Asa mai pot gandi pana Duminica, termenul fiind scurt si viata trecand prea repede.Dinozaurii crezi ca vreodata au gandit ca vor disparea? Si totusi se reproduceau cu mare placere si entuziasm ucigand pentru a supravietui intr-o lume dura si sadica, unde doar legile supravietuirii erau cele aplicabile.La fel si in zilele noastre.Trebuie sa gandim la rece, indiferent ce ne rezerva viitorul.Am certitudinea ca vor veni altii ce probabil —zic probabil– vor avea curajul sa faca si ceva in interesul nostru, a muritorilor de rand.Sper ca macar SPERANTA va constitui un liant intre noi toti pentru a da acea sansa celor ce ne vor creiona destinele.Asa ca ma voi duce la vot sa ucid acest regim cretinoid, obsesiv de bani si averi, de relatii si instrumentari, avid de creare de grupuri de influente ce nu tin cont de valoare, de oameni, de nevoi ci doar de buzunare proprii si sforarii in ale dezumanizarii celorlalti.Vom ajunge doar papusile cu sfori dirijate de papusarii lu’ Basescu daca nu dam o sansa, daca nu ne putem debarasa de niste scapari inconstiente, de mici slabiciuni.Nepotismul, depravarea morala, coruptia, dezbinarea, ura, minciuna, violenta, ipocrizia, lipsa de respect si de valoare autentic profesionala, mitocania, hotia cu legea in mana, prostia adusa la rang de virtute ce trebuie si bine platita, suspiciunea, crearea de caracatite economice finantate pe criterii de sustinere si de slugarnicie SUNTEM SATUI !!!!!!!!! Vreau macar sa scap de toate acestea! MERGETI LA VOT !!!!!!!!!!!

  21. @ dana1
    AI UNDE.ca doar nu esti in padure, poti gasi numerele de telefon la PSD si PNL de pe judet si ii informezi de tarasenie, ori ceri de la PRO democratia. Masuri exista, numa sa vrei

  22. Pana la Vantu sau dupa Vantu unde geoana s-a comportat execrabil la replica lui Basescu si unde cred ca si anume Crin s-a ofticat pana la exasperare ca n-a fost el acolo sa il puna pe magar la punct, pana la asta sunt lucrurile care s-au petrecut azi.
    Fasaiala de afacere cu tevi de gaz prin Ucraina cu care se batea Basescu in piept aseara e organizata de un consilier de-al lui de cand era la transporturi si totodata coleg inculpat in flota(din stirea de pozitia a 20-a cred ca importanta acordata parca an auzit ca i se spunea si Sogunu respectivului),ca Nicolae Popa a fost gasit dar inca apare cautat pe pagina interpol,cum si prin ce metoda a aparut tocmai acum,ca se ameninta consilieri in tara,ca se dau pungi electorale PD-Lcu resursele si din banii primariilor,mizeria cu haine second-hand de la pitesti:Cred ca sunt de la Basescu maica(astia prostimea si voteaza din cate imi aduc aminte),etc,etc si nici Geoana nici Crin nu au venit in cursul zilei cu o conferinta breaking news:Astea astea astea poze,nume,prenume,subiect si predicat ceren explicatii oficiale din partea PD-L si a lui Traian Basescu…..Ei nimic au sfarsit si mai prost lamentandu-se intre ei la tv ca au si vai de mine asta dupa ce inainte Crin a fost la realitatea si Geoana in acelasi timp la voi.Si asta cand ce?Basescu numa numa ce baga cu Vantu,Voiculescu iar lumea nehotarata,stai baa astia sunt disperati i-au impins mogulii in fata.
    In tot timpul asta gunoiul Basescu a declarat ca s-a intalnit doar o singura data cu Vantu la un amic,si-a redeclarat iubirea de dreapta si de PN-L si a mai facut un miting in piata revolutiei dimpreuna cu Udrea unde a adus diversi amarati de la tara platiti cu 2 milioane.
    Sunt un simplu om am 24 de ani,nici unu nici altu nu ma influenteaza ca stiu ca n-o sa vad nimic de pe urma lor dar sunt in pragul unei crize de nervi.

  23. Eu scriu a doua oara aici . Atat va zic : tiranu’ e istorie, dar se va lasa greu mutat de la palat. Doamne Ajuta-ne sa scapam de gasca asta de nemernici, in pace . Sunt in stare de orice, ca ii impinge disperarea.
    Cred ca duminica, multa lume se va imbata, ori de fericire (sper) ori de suparare ( si asta sper, dar pt ei ).
    Om vedea, cu toate ca asa a zis si orbul…

  24. Oameni buni, nici acum in ultimul ceas, nu v-ati lamurit, daca mai era nevoie, ca Basescu arunca fumigene, ne baga in ceata, seamana suspiciune si culege bineinteles, ceea ce spera ca a sadit adanc in sufletul dumneavoastra si anume indoiala. Parca va aud, sa il votez pe Geoana, sa nu-l votez, auzi ce zice Basescu… Eu, mi-am format o parere analizand ceea ce am trait cinci ani si nu in secunda urmatoare in care cu ura Basescu picura venin in urechea telespectatorului. Trebuie sa fim rationali, pentru ca altfel, binecunoscutul instinct de turma, atat de dorit de catre cei care ne manipulaza in mod ordinar, nu va mai fi doar o figura de stil, ci va deveni cruda realitate si e mare pacat.

  25. Mama ce “tropaiala” la tine pe blog …; acu’ 10 – 15 min. am vazut in jur de 500 de vizitatori… Mare agitatie, mare….

  26. Tot la parerea aia preconceputa am ramas si acum, dupa tot rahatul asta: oamenii gresiti pe dinafara sunt gresiti si pe dinauntru.
    Asa i-a croit Dumnezeu sa se vada rebuturile de la o posta!
    Si daca vom ingadui prin prostia noastra, sa ramana Basescu la Cotroceni, vreau sa le dau un avertisment portocaliilor:
    ” Sa nu dea Dumnezeu din cer, daca ramaneti la putere, sa nu va tineti de cuvant fata de tinerii carora le-ati promis, ca sa va voteze, un job bine platit, caci neam de neamul vostru nu mai scapa! Generatia aia nu s-a nascut si nu a crescut nici cu frica de Dumnezeu, nici cu frica de parinti, nici cu frica de profesori si mai ales nu a crescut cu frica de lege! Ei au deschis ochii si au vazut ce ati facut in ultimii 5 ani, si au inteles ca domneste legea pumnului si cea a banului. Si ca pestele mai mare il inghite pe cel mai mic! In locul vostru mi-as feri spatele, in urmatorii 5 ani din vanator s-ar putea sa ajungeti vanat!”
    Dar sper ca nu suntem atat de prosti ca sa permitem rebuturilor sa isi bata joc de viata si viitorul nostru.
    Si mai sper ca toti acei tineri sa-si dea seama ca o angajare, un post caldut, un scaun, nu se da pe viata!

  27. Preferam sa aleg intre basescu si unul care imi place…dar, n-am incotro.

    Vorba ta, Victore:

    Cu scarba infinita, ma duc la vot.

    Jos cu derbedeul asta sinistru!

  28. Stiti ce ar trebuii sa bage bine la cap “catzeii” de manevra ai PDL-ului…? Ca daca ei continua sa se tina DE MANARELI ELECTORALE dincolo de lege , iar bossul lor pica , PSD-ul , care nu-i un partid e “sfintisori” , o sa aiba grija sa-i arda pe toti cei care le-au facut “zile fripte” in campanie…. Si cum ,e mai greu sa ajunga de la inceput la capii PDL , o sa inceapa cu “palmasii” care au facut exces de zel in a-si slujii stapanul-suprem… Baietii PDL-isti cu adevarat isteti vor fi cei care isi vor lasa o portita “de intoarcere” , fara a miza pe o afirmare , utopica zic eu ,( cel mult un osut de ros…) prin exces de zel !!!
    De asemenea ,”catzeii” ar trebui sa se gandeasca la faptul ca in cazul unor schimbari majore la conducerea PDL ( daca pica Basescu ) , s-ar putea ca ei sa devina indezirabili pt. uzurpatorii “codosul batran” ( si sunt destui care maraie in tacere ,de prea mult timp -pt. a nu o lua peste bot- si care abia asteapta o ocazie pt. ataca ) …

  29. Draga Victor
    In primul rand te felicit ca lucrezi ptr antene ( sincer si din suflet ).
    Astazi ( vineri ) toata ziua Antena 3 a incercat si eu cred ca a reusit in mare masura sa repare prostia lui Geoana ( vizita la Vantu ). Este un post adevarat care a arat si in utimul moment ca nu-si paraseste prietenul la greu . FELICITARI ANTENA 3 !!
    Vreau sa felicit si pe Crin ptr prestatia din ziua de azi ( cu toate ca a fost inselat de Geoana ). Crin Antonescu este un mare caracter si un prieten adevarat. Acuma regret si mai mult ca numai este in turul 2. Mare pacat .
    Voi vota cu GEOANA ( vreau sa-la jut pe Basescu sa ajunga cta mai repede pe mare ) . Rog pe aceasta cale sa-l ajutam cu totii pe Crin Antonescu sa-si duca mai departe proiectul Johannis !!! VOTATI-L PE GEOANA si-l vom razbuna si pe Crin.
    Cu respect deosebit
    Ando

  30. Bai fratilor! Mai este totusi ceva (asa a la conspiratie). Geoana este si el tot timpul “obiectiv” al serviciilor. Ca doar ii la senat si candidat. S-a dus la Vantu stiind ca este filat. 100%. Ce-a discutat- habar n-am.
    Vantu s-ar putea sa-i fi transmis ceva; Geoana a priceput si l-a lasat pe Base sa faca spume la gura si circ. Sigur si restul din trupa lui Geoana stia(cine trebuie), Vantu i-a servit-o dar nu lui Geoana ci lui Basea. Chioru´a mai incercat si astazi o ultima varianta cu mitingu´lu´ peste, dar stie ca a pierdut. Vantu are alte variante. Si Patriciu. Si Voiculescu. Si altii…
    Nu-l subapreciati pe Geoana. Alta era reactia trioului astazi daca nu era asa cum cred eu.
    Ceva este. Ganditi si voi, cam ce ar putea fi.
    PS
    De ce sa n-o luam si pe SiFi; ce-am avut si ce-am pierdut? Mogulii raman moguli si cu chioru´si cu Geoana. Parlamentarii raman si ei cu ale lor (prieteni si in politica si afaceri)
    Base si familia o duc bine, mersi, Geoana la fel. Asa ca, lumea se porcaie ca la usa cortului, iar alora in fond li se rupe. Normal,
    reciproca ar fi, si noua de ei. Mereti la vot si-om vede duminica seara ce-o iesit. Ca tare-s curios! Sara buna si Doamne ajuta sa fie bine…

  31. Daca tot vb de Sorin O, Vantu cel mai tare mi s-a parut astazi intrand pe un site folosit de mine cu foarte multa intensita cam de cateva luni si anume bestjobs datorita crizei financiare si prea putin combatuta de diferiti din guvern, marea mi-a fost mirarea sa vad ceva foarte tare si ceva ce m-a lasat masca. Sa vedeti cam cu ce se ocupa acei sustinatori ai pdl. Va dau un link : http://www.bestjobs.ro/locuri-de-munca-angajam-maseuza-electorala-cu-mai-multa-experienta/39427/5
    sa va uitati va rog nu stiti ce pierdeti. Mie mi-a provocat destula sila si un chef enorm sa-mi petrec pt a nu stiu a cata oara timpul cautand in zadar.

  32. Ba si eu care credeam ca voteaza toata lumea pe Base.Vroiam sfarsitul Romaniei,nu de alta dar s-o luam mai repede de la 0:-))

  33. Conteaza reactia lui Geoana, ca si cea a lui Basescu in cazul casetei. Nici nu a mai contat daca l-a lovit pe copil, asa cum nu mai conteaza daca Popa ala e arestat sau nu.
    Parerea mea e ca vizita a fost pusa la cale nu doar de Basescu si Vantu, ci si de Geoana.
    Isi va face un partid social-democrat propriu, fara baronii care sa-i dicteze ce si cum, cu care va guverna in guvernul Boc 3 (fazele cu guvernul PDL-PNL cat si PSD-PNL sunt iar vrajeli pt deruta ca in 2008),iar Basescu il va face presedinte in 2014. Si astea cu binecuvantare de la Licurici. Atat de la Vest, cat si de la Est.

  34. Observ cu mahnire maxima ca unii mai mult, altii mai putin dar cu totii am ajuns sa fim dusi cu capul. O mana de, sa le zicem oameni cu toate ca nu merita acest titlu cu averi enorme facute 100% fraudulos de douazeci de ani incoace, au reusit sa ne invrajbeasca pe toti, de la vladica pana la opinca pentru a ne manipula si a rade de noi. Iar noi ce facem ? Unii ii pupa in cur pentru catva arginti, altii le cauta justificari si ii lauda ca ce destepti sunt ei si neamurile lor, altii nu stiu cum sa le mai vanda cea mai ramas bun in tara asta… Nu meritam sa traim in aceasta tara inca bogata si frumoasa cum poate alta nu e pe pamant. Suntem STUPID PEOPLE pentru totdeauna. Merci Brucan oriunde ai fi…

  35. Ce-ar fi sa devenim super mega paranoici si sa spunem ca si Patriciu e pe-o mana cu Basescu!? Putem sa fim siguri ca nu e? Filmuletul ala e cam de porc si Patriciu e cam smart…:)). Deja devine fun.:)) Poate ca de fapt cu totii sunt intelesi – Vantu, Geoana, Patriciu si inca niste membri importanti PSD, PNL si se joaca de-a “hai sa-i ametim pe prosti” si sa ii trecem prin “abecedarul democratic”. Ete si eu am imaginatie super bogata. Eu poate ca nu vreau sa cred ca Patriciu e atat de prost. Sincer, nici Geoana nu imi pare prost. Hai sa ne jucam de-a cine vine cu cea mai nastrusnica idee conspirationista.:P Daca ar fi asa, tot le-a iesit cam penibil. Si ei ar mai avea multe de invatat. Dar imi place ideea.:) Toti uniti de un ideal comun.:P Poate ca mai vin cu niste teorii. Functioneaza masinuta. E distractiv.

  36. Guys, haideti la vot…nici nu stiu ce sa spun.. nu mai pot dormi…la munca parca plutesc.. nu imi mai arde de nimik…si vreti sa va spun care este cea mai funny parte..eu sunt si cetatean american, locuiesc la NY, dar ma doare..nu pot spune ca nu ma intereseaza, acolo m-am nascut..parintii imi sunt akolo, acolo intentionez sa ma intorc…va rog haideti la vot. Primul tur am votat cu Crin, a fost sa nu fie…pana si copiilor mei le-am explicat despre ce este vorba si o sa mergem impreuna la vot..o sa se ajunga mai rau ce pe vremea lui Ceausescu..nu se poate…nu ii mai pot vedea fata(eu mai am o sansa, switch channels,si il vad pe Obama:))..VA ROG! iesiti la vot..oricum o sa fie mai bine decat cu basescu si gealatii lui..VA ROG!!!

  37. 2004
    De castiga Bombo, noi plecam in Congo.

    2009
    Si daca…

    “Şi dacă ramuri bat în geam/
    Şi tu votezi cu chiorul/
    Eu am să plec în Vietnam/
    Că s-a tâmpit poporul”
    (Criticos)

  38. btw basescu este omul care a promovat toate nulitatile maneliste, toate curvele si toti bocii retardati. nu e vina nimanui ca geoana sau vanghelie au gresit partidul. pe astia daca-i pui si la partidul lu’ “şasă cai frumoşi” o sa se dovedeasca niste activisti de nadejde la fel ca si toate termitele portocalii.
    What a big story, daca pica boschetaru’ atunci vor pica si zdrentele lui.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.