Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Spor la succesuri, independenta lu’ Zeus

Spor la succesuri, independenta lu’ Zeus

Motto: “Nu doresc ca PD-L sa fie pus in situatia de a alege intre mine si intelectuali” (Pisi mic)

Replică la Motto: “Nu înţeleg de ce a făcut această separare între ea şi intelectuali” (Arogantu’ la Antena 3)

Bă, popor, hai să recunoaştem într-un glas că Zeus e bun. A băgat o dramoletă de mare excepţie şi efect la pulimea votantă cu academicianca a mică. Care sună aşa:

“Fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu, Elena Băsescu, a anunţat că demisionează din PDL, urmând să candideze ca independent la europarlamentare şi să revină în formaţiunea democrat-liberală, în cazul în care va câştiga alegerile.”


Evident că-i sceneta lu’ tac’su, care are el însuşi în palmares o astfel de aroganţă, când cu demisia aia ieftină din Parlament, da’ măcar a făcut-o spectaculos. Sper că nu-i nimeni atât de plecat de-acasă cu capu’ ca să-şi închipuie că mezina nemului marinăresc, cică mai inteligentă-n realitate decât pare la televizor, îşi va strânge singură suta de mii de semnături necesare şi se va produce electoral pe bănişorii puţintei (care i-au rămas după jeep) din economiile sale de la Luxten.

Mă gândesc că, dacă tot ne-a pus nea Trăian să căutăm germenii de inteligenţă în spatele discursurilor abrupte ale Elenei, ar fi decent să facem o comparaţie, spre exemplu, între fosta studentă de Bamboo din America şi Andreea Vass, care s-a manifestat aseară, fără vreo oprelişte, la Vorbe grele. Şi după aia mai discutăm…

UPDATE: Semnul său electoral, în cazul în care va reuşi să îşi înscrie candidatura, este “EBa”, de la “Elena Băsescu”, care este şi numărul de înmatriculare al autoturismului său. Buni strategi şi plini de imaginaţie are în spate, dar eu, în locul lor, aş fi ales numele calului din poza care a făcut carieră pe Associated Press.

UPDATE LA UPDATE: “Dacă Elena câştigă în jur de 1.000 euro/lună la Luxten, cum şi-a cumpărat cu banii jos un Range Rover Sport în valoare de peste 80.000 euro? Aştept clarificările odată cu depunerea declaraţiilor de avere/interese”.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

206 thoughts on “Spor la succesuri, independenta lu’ Zeus

  1. D-le Ciutacu vreau sa va atrag atentia ca “pisi mic” a spus ca nu vrea sa puna PDL in situatia de a face o DIFICILA alegere intre intelectuali si dumneaei.
    Din asta eu inteleg ca dumneaei se afla la acelasi nivel cu intelectualii din partid. Asta spune destul de multe despre acei intelectuali.

  2. Nu-ş ce-aveţi cu fata lu”tata,că ea atâta poate . Aţi văzut şi auzit precum că partidul trebuie să aleagă între ea şi intelectuali, “deci, aşa şi prin urmare” rezultă că duduca nu este “intelectuală” ca atare dacă cineva îi spune că e cultă,atunci de bună seamă ea va răspunde:”cult eşti tu cu tac-tu”.
    Acum să vedeţi”furnicuţele” de la pdl cum se trudesc să-i adune semnăturile de care are nevoie.
    Ce ziceţi ne pridem în horă? Ca pionierii cei harnici care adunau hârtii.
    Semnăturile pe blog nu-s bune? însoţite şi de niscai comentarii

  3. * A cugetat si a hotarat: daca tot i-a mers faza lu’ Oprescu sa incerce si domnisoara.Nu renunt la ideea ca este un exercitiu electoral cu numele”Basescu”(pregatiri pentru toamna).
    ** D-na Vass este o femeie inteligenta, stapaneste arta oratorica ,raspunsurile parca erau pregatite ,insista in terminarea frazelor. Nu ati surprins-o cu nicio intrebare.

  4. mai tatelor care este problema voastra ii trimitem la gramada,vom avea multe succesuri, de votat o vor vota 120%, altfel le pune tata pielea pe bat.

  5. proverbul care i se aplica de minune duduii este urmatorul: “E mai bine sa dai impresia ca esti prost decat sa deschizi gura si sa elimini orice dubiu” …pacat ca nu am cum sa subliniez citatul asta, poate poti tu, Victore…

  6. Cum sa-si cumpere EBA masina? Dar nu a vandut presedintele “Pleasca” flota in tara asta? Nu a facut el comert cu blugi, fabrici de inghetata, service naval, retrocedari de parcuri si altele?

  7. Ce se naste din asta

    EBA ALMA RITZI LEANTA

    Cele 4 neintelectuale sensi(bili)conoase intra-extra PD-L

  8. ,,Prost sa fii noroc sa ai” Nu inteleg de ce va mai mirati de ce se intampla in Rromania zilelor noastre. Nu am gresit punand doi de r, pentru ca daca in cativa zeci de ani nu s-o alege praful si pulberea de tarisoara noastra sa nu-mi ziceti mie pe nume. Hai pa!

  9. Beton! Doamna Ridzi de la Hunedoara are acum 2 canditati la care trebuie sa le faca campanie. Unul al PDL care trebuie sa piarda si Elena Basescu care este plina de succesuri si care trebuie sa castige.

  10. Hai ca e tare fata lu’tata adica ea nu e ce pare(intelectuala) da ma intreb cred ca e singura care crede ca in pd-l sunt intelectuali.si apropo daca tot isi dadu demisia din Pd-l de ce nu si-o dadu si din calitatea de fata lu’ tata.aa aici nu se poate va fi fata lu’ tata cat traieste.asa ca daca crede ca ne-a ametzit io ii spun sa mai incerce ca nu se stie poate IQ ei de 2 lei o sa-l invinga pe al nostru.praf in ochii …cui? ca in a nostri sigur nu e.

  11. Bai taticu,e veselie mare tata. Ce Vanghelie, ce Gigi Becali,ce magda ciumac.Sa vezi de acuma show, tata.Numai sa aiba incostienta sa se duca pe teren sau pe la jurnalisti neagreati- atunci sa vezi chiftelute si bilbute.Taaaare-s curios daca vreun deontolog la care o sa se duca cu intrebarile in Vuiton nu o sa intoarca armele in timpul interviului!Mare atentie ca incepe bataia intre deontologi care prinde loc mai aproape de dosul lui tati sa isi prezinte omagiile.Or sa inceapa sa se dea in git unul pe altul o data si o data.

  12. Doamne, cat de proasta e la faza cu intelectualii… si cum rade pe sub mustati de “smecheria” ei si a lu’ tat-su. Doamne, ii mai tii mult pe aici?

  13. Domn’ne demisionează, da’ a zis că nu pentru multă vreme! De fapt, demisionează că poate după ce strânge nişte semnături, suficiente pentru a catinda, ia nişte frânturi de procente de la “intelectuali”, şi portocaliii, vor lua mai puţine procente. Şi dacă nu ies pe locu’ I la alegeri din pricina asta, cine le dă lor motive mai clare să pupe mai vârtos bucile Băselului? Comedia “Joc în doi” partea a treia e în plină desfăşurare! “Avem faţă de proşti”, da’ chiar fraieri n-om fi cu toţii!

  14. Mai baieti si fete, problema e grava.p.d.l.-eii astia o sa-i adune semnaturile si cu niste voturi merge cu ;succesuri…,in parlamentul european. Ex. tokes.

  15. Sunt student in strainatate si prin dumneavoastra domnule Ciutacu si distinsul Badea am legatura cu lumea de acasa. Ma ingrozeste porceala si mojicia de la noi iar nesimtirea sare din orice grafc. O zice cu gura ei “nu vreau sa il pun in postura de a alege intre mine si intelectuali” … pesemne se cam face proasta sarmana.
    Candidatura ei? E clar nepotism. Dar apoi intr-o mare nesimtire incearca sa prosteasca prin faptul ca se desprinde de partid pe parcursul candidaturii? Am mai vazut asta o data s stim cum s-a incheiat. Iar apoi revine, deci nu se intampla nimic. Tot va avea sprijinul complet. Apoi spune ca n-are bani si nu are cum sa stranga semnaturile pana in aprilie. Ce e prostia asta? Atunci de ce mai candideaza?! Cu siguranta oligarhul ala de tasu are grebla bagata si o va rezolva.
    Sunt dezgustat

  16. Doamne, mare-i gradina ta si aprig ne pedepsesti! Ce criza?! Ce somaj?! Care strategie?! Sigur ca micuta nicusor va avea semnaturile, nu o suta, ci peste doua sute de mii, sigur ca se va alege si sigur, oh, atat de sigur, ca ne va reprezenta in PE! In fond, intr-o tara condusa de marinar, cu boc prim ministru si geoana al treilea om in stat, cam cine-ar trebui sa ne reprezinte?! Se va umple de succesuri si ne va umple si pe noi! Sa ne traiasca, ca-i dama buna! Urale, aplauze!

  17. DAca gandesti ca un “haituit” de soarta, nu te surprinde ca EBa s-a retras pt a se inscrie ca ‘ndependenta.
    EBa’sta mica e pusa la ‘naintare pt a va lua ochisorii astia mari si umezi de la problemele reale ale romaniei si mai ales sa se creeze un soi de tampon intre Besescu si restu natiunii.
    TOT prostu cu acces in fata camerei va fi tentat sa il atace pe Base prin intermediul lu asta mica… iar asta pe termen lung inseamna UITARE… si atasarea problemelor de gatul cuiva ce nu e responsabil de acele probleme… adicalea VOI criticosilor faceti din EBa o martira si din Base un OM CURAT… atacat dar niciodata ATINS…

  18. bă , io , din ce-o auzîi , năroada învăţă pe dinafară textu ăla ! că să măi poticnea şi repeta cuvîntu ca (şi) cum fix fără el s-ar fi dus dracu tot ! ştiu din experienţă ,de la orele de chimie … că tare mi-au folosit în cariera de taximetrist !

  19. Domnisoara/doamna ,,EBA” a început campania de electorală (aşa văd eu), încă de la conferinţa de presă, prin care si-a anunţat demisia din PDL şi parcă i-a sfătuit pe MEMBRI să ia consinţământul partidului. După părerea mea umilă cred că acesta a fost dat înainte de conferiţa de presă sau a fost ordin?
    SĂ TRĂIŢI
    ngn

  20. Vai NUUUUUUUUUU Prigoana! Este cel mai oportunist si penibil!!! Imi vine rau cand vad cum o sustine pe EBA!

  21. Ma uit la toate miscarile astea ca la un carnaval. Ma distreaza grozav ca mirobolanta eba “va ca”ndida indepenta. Ma bucurez si ca are ambitzie desi e cam subtzire la buzunar. (salaru e numa’ 1000 de euro da’ sustinatori are voluntari). Daca ma gandesc bine de ce nu ar fi aleasa. Reprezita un esantion serios din populatie. In imparatia orbilor rege e chiorul de un singur ochi. :))

  22. faptul ca elena pleaca e bine . daca dupa prezidentiale pleaca si taticul ei de la cotroceni va fi bine pentru romania . multe succesuri politicienilor din familia basescu si sa(nu) mai auzim de ei ! cluberitza de “bamboo” cu buze siliconate are inca o probema : in capitala belgiei sunt cluburi cu hrebenciuci casuneni si poponetzi ? semnul electoral este eva ! ce fel de eva ? cu buze siliconate ? sau o eva agramata ?

  23. Cum se imparte Prigoana intre dumneavoastra tonomatul si seful Basescu? Cand e cu Ciutacu in private, il injura pe Base si invers? Iar fiica lui Madalin lucreaza la MTV, unde e sef iubitul Ioanei Basescu si din cauza asta nu o ataca pe Elena! Groaznic!!!

  24. A dat-o Prigoana pe criza nestiind ce sa raspunda la intrebarile pertinente ale domnului Ciutacu despre Baseasca. Ati vazut cum a schimbat subiectul? Criza e raspunsul la orice!

  25. off-topic : Dle.Victor CIUTACU, VA ROG SA MA AJUTATI DAK PUTETZI ! Nu ma pricep la chestiile tehnice sau la suportii tehnici, dar am un disconfort : acu’ am observat ca la canalul tv din romania Antena2 din nou (s-a intamplat si in alte datzi, dar si atunci s-a remediat fara a fi nevoita sa apelez la cineva – firma ( operatorul) de cablu sau direct canalului tv susmentzionat) sunetul nu e sincronizat cu imaginea.Pt mine ca si telespectator si platitor de abonament tv-internet-telefonie este ffff.neplacuta acest deranjament(tehnic, sa-i spun?!?). Cum v-am scris ca nu ma pricep, va rog, sa ma lamuriti la cine sa apelez pt remedierea acestui deranjament tehnic care imi creeaza neplacere de a mai urmari emisiunile Dv.interesante.
    Va multumesc anticipat ! (din pacate o sa va urmaresc reloaded, dar numai dak se va remedia problema.Pana atunci, cred ca voi urmari “Cronik Carcotashilor” de la PrimaTv -miercuri de la 19.30 sau duminica de la 15.30)

  26. Daca toti oamenii ar avea simtul ridicolului, am trai intr-o lume mult mai frumoasa.
    “Prin asta esti celebra-n Orient,
    O,tara trista,plina de umor…”

  27. Si nimic nu ne mai mira. Cand pe scena defileaza EBA demna de satira ce la UE saliveaza.
    De PD-u se rupe toata in figuri demisionand. Ce minune, ce mai fata, se iveste-n primul rand.
    E odrasla lui Basel, DESTEAPTA voind sa para, scoate-o perla…un cuvintel si un deget dintr-o nara.
    Elenuta-i foarte sic.U.E. soto va uimi cu ce-anume nu va zic. Sunt convinsa ca tu stii!

  28. Numai ma amuz de fiecare data cand apare…

    Sculati gazde nu dormiti vremea sa ma semnati. =))

    O tara minunata plina de “copi” care vorbesc numai prostii. ;))

  29. Am impresia ca nu o mai duci mult daca o sa castige EBA. Sau nu, ca atunci o sa zici ca au fost fraudate alegerile. Si pe urma…o iei de la capat cu ceilalti dezechilibrati de la antene. Abia astept… emisiunile alea minunate.

  30. Domnule Ciutacu, nu fiti rau si crancen cu micuta. Sigla ei, inspirat explicitata de doamna Lucia Verona, este absolut geniala: EBamboo!

  31. ma nu tre sa dea cu mopu’ pa’ jos sau sa croseteze neste ciorapi lycra la tembelizor ca sa o votam si pe mneaei in ieuroparlament.da daca face neste prajituri eventual Alba ca Zapada si nectar da fructe din fructe adevarate nu din alea de plastic de le tinea tataie si mamaie in odaie pa masa io ii dau un vot.numa sa nu ploua in ziua votarii ca am pantofii gauriti in talpa si cam intra apa.hai ma ca am glumit.nu ma duc la vot.pentru ca findca nu am capacitatea de a distinge binele de rau.hai pa pa.si inca ceva fi rau Victoreeeeeeee. 🙂

  32. Eu cand auzii stirea imediat ma intrebai cum o sa stranga 100 000 de semnaturi in doua saptamani , pentru ca astea nu le strange nici traian basescu si nici macar ion iliescu .
    Iti trebuie logistica nu gluma , ca sa strangi numarul asta de semnaturi .
    Este posibil sa fi fost stranse aceste semnaturi sau sa fie date de membrii si simpatizantii pdl .
    Dupa parerea mea , traian basescu incearca sa vada cata popularitate are numele traian basescu , ceea ce arata ca ii este frica devotul de la prezidentialele din toamna !

  33. imi dau doua palme si nu imi revin. daca inainte aveam dubii, acum totul e clar; o sa ne ia dracu pe toti.

  34. Cu asemenea “catindati”,care ne vor reprezenta in parlamentul european,se duce tara de rapa.Vai de noi daca Zeus iese iar presedinte in noiembrie.

  35. Adevarul e ca tu si cu trustul Intact avetzi o problema personala cu Basescu& company pt ca:
    1.PC e zero mai nou
    2.Nu vine la tine/Antena la emisiuni
    3.Realitatea face rating mare cu el
    4.Orice ai putea sa ii spui stie sa ti-o intoarca in asa fel incat sa nu mai ai raspuns

    Nu contest problema ta, doar e vorba de viatza ta, dar mi se pare penibil ca in fiecare seara sa vb doar de Basescu& co. avand in vedere ca e cel mai bun presedinte care l-a avut Ro pana acum.Poate ar trebui sa te reprofilezi…incepi sa pierzi teren…inclusiv Antena!
    Good luck!

  36. E de porc rau Victore! Candideaza independent si cere ajutorul celor din PD-L sa stranga semnaturile! Da..da…si noi suntem o gasca de tampiti!

  37. 1. Un calcul simplu imi arata ca ar trebui sa adune in jur de 5000 de semnaturi pe zi… mi-e greu sa vad oameni imbulzindu-se sa semneze pentru ea ca si Parlamentar European…

    2. Inca nu reusesc sa inteleg de ce este folosita extresia “Politicianul Elena Basescu”.

  38. Un alt zvon cade-n croseu aruncandu-ne in corzi ne-adunam de jos cu greu din multimea de narozi.
    Jiji, inimos oier, in politica naspet vazu-n EBA cu-al sau fler candidatul fin, perfect.
    Si ar lua-o stupizelul in partidu-i- P.N.G.,
    Doar acordul sa-si dea chelul… Si sa vezi distractie!
    Cu mioara, copiluta, turma-i creste, valorand cat un cas in teleguta, cat un bob intr-un porumb.

  39. doua blonde? si care au curajul sa recunoasca asta, fara sa le cheme timisoreana sau ciuc, chiar esti tare. oricum la faza cu 100jdemi de semnaturi eu semnez, da numa in locu’ calului si pu si, aia, stampula, fix pe eba.

  40. asta-i pentru base’. adevarat traiane, iubeşteţi copiii, ca şi cum ar fi ai tăi….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.