Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Spor la succesuri, independenta lu’ Zeus

Spor la succesuri, independenta lu’ Zeus

Motto: “Nu doresc ca PD-L sa fie pus in situatia de a alege intre mine si intelectuali” (Pisi mic)

Replică la Motto: “Nu înţeleg de ce a făcut această separare între ea şi intelectuali” (Arogantu’ la Antena 3)

Bă, popor, hai să recunoaştem într-un glas că Zeus e bun. A băgat o dramoletă de mare excepţie şi efect la pulimea votantă cu academicianca a mică. Care sună aşa:

“Fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu, Elena Băsescu, a anunţat că demisionează din PDL, urmând să candideze ca independent la europarlamentare şi să revină în formaţiunea democrat-liberală, în cazul în care va câştiga alegerile.”


Evident că-i sceneta lu’ tac’su, care are el însuşi în palmares o astfel de aroganţă, când cu demisia aia ieftină din Parlament, da’ măcar a făcut-o spectaculos. Sper că nu-i nimeni atât de plecat de-acasă cu capu’ ca să-şi închipuie că mezina nemului marinăresc, cică mai inteligentă-n realitate decât pare la televizor, îşi va strânge singură suta de mii de semnături necesare şi se va produce electoral pe bănişorii puţintei (care i-au rămas după jeep) din economiile sale de la Luxten.

Mă gândesc că, dacă tot ne-a pus nea Trăian să căutăm germenii de inteligenţă în spatele discursurilor abrupte ale Elenei, ar fi decent să facem o comparaţie, spre exemplu, între fosta studentă de Bamboo din America şi Andreea Vass, care s-a manifestat aseară, fără vreo oprelişte, la Vorbe grele. Şi după aia mai discutăm…

UPDATE: Semnul său electoral, în cazul în care va reuşi să îşi înscrie candidatura, este “EBa”, de la “Elena Băsescu”, care este şi numărul de înmatriculare al autoturismului său. Buni strategi şi plini de imaginaţie are în spate, dar eu, în locul lor, aş fi ales numele calului din poza care a făcut carieră pe Associated Press.

UPDATE LA UPDATE: “Dacă Elena câştigă în jur de 1.000 euro/lună la Luxten, cum şi-a cumpărat cu banii jos un Range Rover Sport în valoare de peste 80.000 euro? Aştept clarificările odată cu depunerea declaraţiilor de avere/interese”.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

206 thoughts on “Spor la succesuri, independenta lu’ Zeus

  1. E super simpatic si ironic Arogantu’. Are un umor muuult mai fin si mai inteligent decat Basescu, care rade singur ca un penibil la propriile glume proaste.
    Ma intreb daca CTP nu e foarte suparat si pe Arogantu’ pentru felul cum a vorbit acesta despre Roberta.

  2. Este clar fata lu` tata si pe taram politic. Miscarea ei mi-a amintit de cea a lui Basescu care, cu mult tupeu si sange rece, s-a dus in plina campanie electorala la PSD unde a rostit, in fata unei sali pline de pesedisti frustrati si acuzatori, un discurs de toata frumusetea. Asta pentru a demonstra ca este „impartial” si ca se implica in aceeasi masura in campania electorala a tuturor partidelor.
    Oricum, si tu si Mircea Badea trebuie sa o votati. Ai promis blogorului -poporul de pe bloguri.

  3. 1. Eu cred ca Base e mai cinic decat pare, o pune pe fii-sa sa candideze ca sa vada cam cu ce se va confrunta el in noiembrie.

    2. Tuta le ia din voturi pdl-ilor, iar in nov., cand vine Base, sa spuna ca scorul i se datoreaza, ca n-ar fi avut aceste rezultate fara el…

    3. O cunosc pe Andreea Vass, este o tipa desteapta, dar si mai desteapta ar fi daca s-ar putea desprinde de eticheta de apendice a lui Stolojan.

  4. IDEEA DE A CANDIDA “eba” INDEPENDENTA E A LUI TATAL EI, ADICA A MARINARULUI VESEL. TOT ASA A MAI TRAS O TEAPA CAND A SUSTINUT PE TOKES LASZLO TOT LA EUROPARLAMENTARE! BAIETII DIN DIFERITE SERVICII UNDE BASESCU TRAIAN ARE CONTROLUL TOTAL AL LUCRURILORI, DEJA S-AU PREGATIT SI SEMNATURIILE SI PROBABIL SI VOTURILE PENTRU “eba”!
    MULTI DINTRE NOI AU UITAT CA SERVICIILE BASESCIENE CUM AU REZOLVAT PE TOKES LASZLO SA AJUNGA EURO-PARLAMENTAR. IN MULTE JUDETE UNDE LOCUIAU MAXIM 30 DE MAGHIARI TOKES LASZLO AVEA INTRE 800 SI 8000 DE VOTURI, SI SA NU UITAM CA TOT FARA SUSTINERE FINANCIARA A OBTINUT ACELE VOTURI…
    elena basescu “eba” DIN LEAFA EI DE 300 EURO, CARE INTRE TIMP A AJUNS LA 1000 SI UN PIC, A REUSIT SA ECONOMISEASCA DE O MASINA DE 100000 DE EURO, DE GENTI DE 600 DE EURO, SI DIFERITE HAINE NU PUTIN SCUMPE… NU INTELEG DINTR-O ASEMENEA ECONOMIE CUM NU A AJUNS CEVA LOVA SI DE UN LOGOPED???
    O ASA ECONOMISTA CARE A REUSIT IN VIATA EI O ASEMENEA ECONOMIE, CUM NU A FOST NUMITA MINISTRU AL FINATELORI, NUMAI EA E IN STARE SA NE SCOATA DIN CRIZA FINANCIARA. GANDITIVA BINE, “eba” DINTR-UN VENIT DE 1000 DE EURO POATE CHELTUI 3000 SI II MAI RAMANE VREO 6-700 DE EURO BANI DE BUZUNAR. “eba” TE ROG FII TU MINISTRU NOSTRU AL FINANTELORI….!

  5. Din motive tehnice, am pierdut esentialul in comentariul meu. Episodul respectiv mi-a ramas in minte ca modelul cel mai clar de fatarnicie in politica. Si tot atunci am inteles de ce Basescu a fost si probabil va mai fi votat..

  6. domnule Ciutacu,sunt convins ca dumneavoastra ve-ti transmite acest mesaj.Deci:spuneti-i Elenei Basescu ca diferenta intre ea si intelectuali este diferenta intre SUCCESE si SUCCESURI.Avem destui intelectuali in tara,pacat ca sunt condusi de SUCCESURI.Ma intreb,ca Elena Udrea, celor din PD-L,nu le-o crapa capul?

  7. @ghita: nici “ve-ti transmite” nu e corect in limba romana .. dar o mica greseala de gramatica e scuzabila, nu ? Apropo, nu va “crapa capul” ? (doar ce am citat din dvs.)

  8. Pe mine altceva ma sperie…nu stiu daca ati vazut dar la sfarsitul ” magistralei cuvantari”, Nutyca lui tata a rugat tinerii pedelei sa semneze pe lista…si a fost inconjurata imediat de niste vajnici pupinkooristi…restul e un ” deja vu”…

  9. Dar de ce nu isi doreste sa aiba valoare mai intai ca si candidata si apoi sa candideze pentru ca am vazut ca doreste multe lucruri bune.
    Deci se leapada de partid da ii roaga sa o ajute pentru semnaturi, dar de ce mai demisioneaza ca e tot aia? Asta e praf in ochi. E ca un fel de “Adio dar raman cu tine?” Cred.
    Daca strange semanturi nu demonstreaza ca a facut-o prin fortele proprii sau ca are talent politic ci ca a ajutat-o partidul si atat. Cred ca PD-L-ul are mai mult de 100 000 de membri si oricum daca organizeaza un bairam cu mici sau vin fiert e asigurata toata treaba.
    In stil de mare si inutil politician roman Elena Basescu a redemonstrat azi ca poate sa livreze un discurs sentimental insa fara fond, sinceritate sau relevanta.

  10. Basescu a afirmat ca stie ce face fii-sa pentru ca a crescut-o el!!!
    Daca n-a comis-o, sori da’ nu-i din aceiasi stofa, n-are sansa. Sincer, eu cred ca asta e de fapt un exercitiu d’a lu’ tatik. Musai tebuie sa stie cum stau apele cu simpatia prin randul populatiunii. Si cum altfel decat facandu’i branci saramanei fetite in transee, sa ia pulsul alegatorilor??!!!
    Apropos! Ma indoi de ras numai la gandul cum arata mutra lui Badea la ora asta!

  11. Dar chiar astia din familia Basescu nu mai au limite. Ca si tata, sanchi, demisioneaza din PD. Daaaar.. se astepta ca partidul sa-i stranga semnaturile si sa rezolve problemele. Si dupa alegeri, revine iarasi in partid.

    Cuvantul ‘incredibil’ nu mare are sens in Romania. O pustoaica din Bamboo se ambitioneaza sa reprezinte o natiune in fata Europei. Altii care chiar au facut ceva pt comunitate, tara, nu ajung nici macar administratori de bloc, dar pitipoanca asta VREA in cel mai mare for european. Nu tu portar la partid, nu tu consilier, nu tu parlamentar.. direct euro parlamentar. Asta da cariera fulgeratoare.

    Deci: mai da-o in @%!^&*@ cu tot cu tata si PD-ul lor :/

  12. una bucata range rover sport-cel putin 80.000 eur.cumparator hrebe jr.campanie asigurata.
    nou euro parlamentar, tatic fericit
    daca pleaca si draga stolo-pres super multumit
    noua ne ramine doar sa-l vedem si pe base la bruxelles- turist forever

  13. Eo cred ca base isi pregateste fiica sa devina presedinte, sa aiba cine sa-i mosteneasca tronul. O pregateste pentru greutatile de presedinte cu un loc de Europarlementar, mai apoi cine stie un consilier, poate o ministra (sau cum ii place lui Nuti ministru), premier apoi si in cele din urma presedinte. Dar stimabilul a uitat ca tronul in Romania nu se mosteneste. Sau poate de asta s-a lungit mandatul la 5 ani pentru ca mai apoi daca vine el presedinte din nou poate prosteste iar pe toti si il face (mandatul desigur) de 10 anisori.

  14. Uite-o shi pe Nutzi 2 ce SURPRIZURI ne face, sa ne lase ea ku okii-n soare taman acu’. Sa nu ajunga ea in PE, k sa le arate alora k ei nu e kultzi, k nu shtie ei ce oameni pregatitzi are Romania. Halal sa ne fie k ne meritam soarta.

  15. o fi fiind una dintre fiicele marinarului, tinara ex pdl-ista? absenta matelotului de pe sticla dupa 10. pm.demonstreaza ca-si cauta toate progeniturile, cel putin uneia nestiindu-i nici macar virsta reala (poate nu era de fata)

  16. Cred ca Basexu joaca la prea multe capete-si Nuti ministru,si asta mica pe liste,si el candidat la presedentie,cam mult.E adevarat traim in Romania da nici chiar asa.

  17. Ma intreb daca si Elena Basescu e tot o “pleasca” pe capul PD-l. Eu zic sa-l intrebam pe Paleologu.
    Ce independenta e asta daca se foloseste de staff-ul si logistica PD-L si probabil si de institutiile statului care vor veghea la alegerea ei? Bietii pdl-isti, mai ca le plang de mila.

  18. Mi-aş dori să văd semnătura ta, domnule Ciutacu, pe lista se susţinători ai EBa!

  19. hai ca iar v-a facut baseasca aia mica s-o luati pe campii. cred ca base a sfatuit-o sa va mai dea un subiect de comentarii pana la limita nebuniei. oricum sunteti penibili si jalnici.
    nu l am votat pe base dar in toamna il votez. imi place cum se joaca cu voi.

  20. @vasile b: felicitari pentru optiune! astia ca tine ma tin in viata:)
    iulian n: pentru ca am sustinut public dreptul ei de a candida, semnez. sa vina listele la mine, ca eu nu ma duc in Modrogan sa dau cu batu’ pentru independenta.

  21. Victor,de ce esti rau,daca Oprescu a putut,orice creatura poate.Nu crezi ca asa va fi si campania electorala a tuturor celor care nu au nici o sansa?

  22. @theKid : sa o caleasca in campanie independenta?
    Elena Basescu independenta? Elena Basescu in campanie?
    Ce ma mira este ca nimeni nu a reactionat la ironia cu privire la intelectuali. In curind vom auzi placile din anii ’50 . Si stiti ceva ? Va prinde la popor, la cei fara educatie care se vor identifica cu ea.Asta cu intelectualiatea e un complex vechi. Astia ,tata si cu fata joaca in tandem.”E mult mai destepta decit o credeti!” Aveti idee citi votanti si-a gasit cu atacul la “intelectuali”?
    Ce nu va fi politic corect sa spuna tata, o va face fata! Tandem de temut. Tare mi-e teama.

  23. Mama, a invatat pe de rost cateva propozitii! Oare cine i le-a “editat”? :):):)

  24. EBA e prea proasta sa ne ocupam timpul cu ea .. dar EBA e de fapt “fata lui tata” .. cand aud chestii legate de cuvantul “tata” in discursul cuiva care considera ca are ceva de oferit natiunii, ma apuca scarba si furia ..
    una din doua – emigram noi in congo – sau prin vot trimitem noi pe EBA si “tata” in congo..

  25. O semianalfabeta nu are ce cauta in clasa politica romana.Corect nu? Dar ma intreb cati mai sunt in Parlament ca ea???? Si unul ca ea si sunt deja prea multi.Eu cunosc vreo cativa(chiar seful “orezariei” e unul dintre ei,sunt multi si la PDL,PSD, mai putini la Pnl).
    Cand vedetele mas-media isi duc copii la locurile de munca sa-i vada “pulimea” cat de DASTEPTI sunt viitori mercenari de presa,ce putem cere de la politicieni.Multi dintre copii aleg cariera parintilor(cei cu parinti doctori marea majoritate dau la medicina,artisti,vezi cazul lui Oana Pellea sau Piersic Jr)deorece parinti ii ajuta in cariera.Cati dintre cei care “combat energic” pe acest blog sau pe altele sunt in aceasi situatiE?Mi s-a parut un gest normal.Daca o voteaza ca independenta(eu unul nu) e meritul ei(si a rezonantei tatalui).
    Castiga imagine ea,tatal si PDL.Buna miscare asa ca,cu tot respectul “ciocul mic”.

  26. Salutare Victore!
    Ca sa o iau cu inceputul… Despre presupusa inteligenta (atat de bine ascunsa,ca nici ea nu pare ca o gaseste cand trebuie sa se exprime in public) a ficei Marinarului Suprem, n-am ce comenta.Poate declaratia vreunui Bamboo-in ar putea sa elucideze misterul existentei acesteia.
    Cat despre domnisoara Vass (pe care am avut placerea sa o cunosc), sper ca a reusit sa demonstreze ca soliditatea preconceptiilor romanesti, de genul “blondele sunt proaste” sau “blondele din politica romaneasca ajung acolo pe baza atuurilor fizice, nu a celor intelectuale”, este intarita, mai ales de exceptii ca cea de aseara.Din punctul meu de vedere, Andreea Vass a incetat sa mai fie in categoria “blondele lu’ Stolojan” din momentul in care am avut prilejul sa discut cu ea (si nu o data).Sper ca si pentru cei care nu i-au citit materialele sau nu au auzit-o pana ieri, acesta sa fi fost prilejul sa i se “rupa” eticheta, de “blonda a lu’ Stolojan”, pe care nedrept presa a lipit-o in dreptul imaginii sale.
    Cu stima,
    Razvan

  27. Prima data cand o ascult! Domne Fereste! Credeam ca soimii patriei au disparut…dar vad ca nu…si in loc de Conducatorul Suprem…apare un cuvant “tata”…Doamne apara si pazeste! Femeia asta (fata asta, chesti asta sau cum vreti sa-i spuneti) pare ca a memorat discursul…vorbeste sacadat…aproape cu veche intonatie patriotica pasoptista…Macar Udrea e vulpe batrana…Femeia asta nu stiu nici cum sa treaca strada fara sa-l sune pe “tata”…Acesta este viitorul nostru politic!? Sunt din Brasov…acum imi dau seama ca nu era asa rau in Imperiul Austro-Ungar…acum am fi avut autostrada Vienna-Budapesta-Brasov si vorbeam toti germana…si articolul cu domnisoara pe un calut era un articol de peste hotare…

  28. D-le Ciutacu, stiu ca ce voi scrie nu are legatura cu scriitura dv de pe blog,dar am speranta ca dv veti vorbi la dv in emisiune despre o problema care nimeni nu o abordeaza.Doua treimi din populatia activa atarii munceste in sectorul privat ,unde salariile nu au crescut sau au fost trimii in somaji (in cel mai fericit caz() sau dati afara pur si simplu,domnilor privatii dau faliment sau isi restrang activitatea si numeni nu protesteaza Cei sustinuti de buget se bat pt sporuri, pt majorari de salarii, amenita cu greve nu aveti impresia ca este un paradox????Daca cei care contribie la buget falimenteaza cei care nu produc de unde vor mariri de salarii???Va rog sa ma lamuriti si pe mine ca eu numai inteleg nimic.C a nu inteleg eu nu-i bai , dar nu inteleg cei care ne conduc
    Domnilor formatori de opinie spunet-le

  29. În cazul ăsta, eu zic să trecem la monarhie constituţională şi să punem regele la loc de cinste. La ce mama naibii să ne mai facem nervi cu capul (la mine-i sigur capul de pe umeri) dacă tot o ţin aşa langa cu toţii, de la Iliescu pân’ la Băsescu toţi vor preşedinţie pe viaţă! Noi în loc să le spunem “ciuciu”, ne ducem şi le dăm apă la moară.
    Ne mai plimbă şi la urne să-şi arate muşchii la nu ştiu cât timp. Să cheltuie banii statului şi să facă aceeaşi caragaţă în fiecare campanie electorală.
    Să punem un rege şi să terminăm circul. Păi n-aveau ăia drepătate că poporul român nu e în stare să-şi aleagă un conducător ca lumea?
    Circoteca asta în care trăim toţi, dar ne prefacem că ne face bine, e mai mult decât nocivă, e de-a dreptul criminală.
    Nu sunt promonarhistă, dar nici pronuţistă şi cred că măcar “sângele albastru” ar avea altă prestanţă şi ar curăţa tenul ţării ăsteia de acnee!

  30. “poate sunt oameni care nu vor sa VORBESC cu tine” .Dle.V.Ciutacu,este un citat pe care poate il cunoasteti si Dv.Eu l-am auzit/vazut la mai multe canale tv cu diverse ocazii… de reluare.Si mi se pare si subtil si interesant.(asta pt ca imi plac tinerii si tupeul lor arogant-luptator dat de lupta pt existenta pe care le-au pregatit-o deja parintii si bunicii ca mostenire si in romania.
    Felicitari pt. ideea emisiunii de aseara si pt invitatii Dv.cei (cele) charmantzi !
    p.s. incep sa fiu de-acord cu motto-ul blogg-ului Dv., avand procentul de aprobare din partea mea in crestere, peste 33 la suta deja.

  31. “doamna mihaela” si “doamna mery” nu cred ca am cum sa ajung la limita nebuniei sau sa depasesc aceasta limita pentru ca eu chiar ma distrez cand vad pe blog comentarii atat de serioase pe probleme atat de putin interesante. sunteti mult prea patimasi in comentarea unor nimicuri. mai ales ca astea sunt nimicurile lor, ale politicienilor. ei nu sunt atat de interesati de “marile probleme” ale oamenilor obisnuiti pe cat sunteti voi de maruntisurile lor.
    si apropo de votul din toamna: a fost o glumita, doar nu credeti ca ma duc la vot, atunci chiar as crede si eu ca am luat o razna.

  32. Bai eu iti dau un sfat legat de colectia “Biblioteca pentru toti” ca sa ma aflu in treaba. Schimba coperta cu una din piele sau piele ecologica sau ce dracu au aia de la adevarul pentru ca este mult mai misto. Unii cocalari, printre care ma numar si eu, luam cartile de la adevarul pentru ca arata frumos in noua biblioteca pe care am cumparato cand mi-am renovat casa. Coperta rosie de la “Cel mai iubit dintre pamanteni” e un rahat si foaia in care ai invelito nu merge. Parerea mea.

  33. base poate fi banuit de multe, nu insa si de lipsa de fler. demisia domnitei din pdl e la misto, partidul va munci in continuare pentru ea iar in cazul (destul de probabil…) in care va iesi parlamentar, imperatorul va avea DOVADA VIE ca brandul basescu “vinde” mai bine decat cel pdl, cu consecintele de rigoare…

  34. @cocalar: scrie-i lu’ Tuca, el e intelectualul. da’ pune si ceva cratime.

  35. FARA COMENTARII
    …demisie… bla bla bla…///…
    …~~şi că candidez…!~~. Punct. Ea vrea sp ne reprezinte ţara. Vai şi-amar unde-am ajuns.
    Cornel Metronom

  36. lasati fata in pace bai panaramelor.lasatio sa candideze sa ne faca fala in lume asa cum meritam.ne reprezinta cu tot ce avem noi acum mai bun.silicoanen buze,drob de sare in spinare ,jepane,bambuloi,manechiniste fara tate care stiu doar cu gura,dorobantenisme care deja e alceva mai elevat decat simplele fite si nu in ultimul rand bunul gust .mai rar asa ceva la un copil de doar 29 anisori.

  37. @Victor Da , Arogantu’ e destept. Ca si tine, ca si tu esti arogant si mai esti si genial!
    Ete-asa , sa moara toti dusmanii! Vai ce limbaj am …si “sint o doamna, ce dracu'”. Rusine sa-mi fie! M-am porcait singura ca sa -si piarda nimeni timpul sa ma puna la aaaa aaaa punct.

  38. @mihai: stiu ca victor va sari imediat cu interdictia la limbaj desantat – e blog-ul lui, dreptul lui .. da’ iti inteleg nervii, si in mintea noastra (si in gandul acesteia vb lu’ victor) – cam astea’s cuvintele .. ce drakku sa fim ipocriti ..

  39. ciutacule daca imi stergi postarea eu nu mai intru niciodata aici .dute dracu

  40. @cola: scuze, nu citisem tot, am rezolvat.
    @mihai: am editat, n-am sters. esti liber sa faci ce crezi de cuviinta.

  41. fata asta trebuie sa`si vanda RR`ul din dotare si cu banii luati pe el, sa`si deschida un club de fitze numit “BAMBROOXELLES” Noi, ii dorim succeshi !!!

  42. Ce ati zice de Cristian Diaconescu candidat la presedintie? Este opusul lui Traian Basescu: educat, vorbitor de mai multe limbi straine, diplomat, fara dosare si scandaluri si spre deosebire de Geoana fara o imagine de “prostanac”. In plus, a dovedit recent ca poate face ceva pentru Romania, cel putin in aparenta (discursul de la Roma). Cu o echipa de imagine profesionista in spate sunt sigur ca reuseste sa-i scoata la vot pe cei ce-l antipatizeaza pe Basescu. Si sunt multi.

  43. Intrebare: Don`soara, Elena Basescu, cum se spune “succesuri” in engleza? Cumva “Good lucks” ? sau “successfulls”?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.