Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Unul rămâne întotdeauna singur…

Unul rămâne întotdeauna singur…

Azi e ziua marii dezbateri televizate Băsescu-Geoană. În istoria noastră recentă, ultima înfruntare între candidaţii la preşedinţie se petrece într-o zi (oricare ar fi aceea) în care mai toţi nevorbiţii şi nescrişii simt nevoia să fie decisivi. Nu mai contează ce au de spus candidaţii, ci doar ca lumea să rămână cu impresia că ei l-au făcut preşedinte pe unul sau ei l-au oprit pe celălalt. Cred că-i excită…

http://www.youtube.com/watch?v=8smO4VS9134

Oricât de egocentrist aş fi (şi, har Domnului, sunt!), n-am vanităţi ieftine de acest tip, aşa că mă abţin. Dacă am făcut ceva în ultimii cinci pentru deschiderea ochilor larg închişi ori am umblat la cutia cu mentalităţi, se va simţi şi fără să mă dau eu astăzi mai deştept decât permite legea. Dacă nu, nu; şi gata!

Doar un lucru (pe care sigur îl vor afla, că d-aia stau buluc ai lor pe blogul ăsta nenorocit) transmit celor doi candidaţi (care nu-mi plac) la Preşedinţia României. Nu credeţi versurile superbului cântec de mai sus! Joia asta e ultima dintre zilele în care amândurora vi se a părea că toţi sunt strâns uniţi în jurul vostru. De mâine veţi avea impresia că toată lumea vă vinde. Duminică seara, unuia îi va fugi sigur pământul de sub picioare şi-i va vâjâi capul. Iar din ziua când se vor anunţa oficial rezultatele finale unul va rămâne înspăimântător de singur.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

196 thoughts on “Unul rămâne întotdeauna singur…

  1. Spre binele nostru si al Romaniei, sper sa-i vajaie capul lui Basescu. Dar rau de tot. Iar chestia cu singuratatea…va fi garantata. Probabil la Jilava.

  2. Astia de voteaza cu Basescu cand se explica ei, ca sa nu ne itoarcem la comunsm si altele la fel…in fapt, nu slobozesc nicio idee spontana, vorbesc inspaimantator de implementat, numai in lozinci…Pentru echidistanta, cum se zice, ma explic si eu cu doua. Prima, in legatura cu ce spui tu…asa o fi dar…PE MINE M-AI OMORAT, DA’ CU CALUL CE-AI AVUT? Ce-a de-a doua, FIECARE TARA ARE CONDUCATORII PE CARE-I MERITA! Iata chintesenta democratiei, “ca-n ei e si numar si putere”. Chintesenta sau paradoxul.

  3. singur in raport cu votantul personal si cel al pierzatorului.
    Rechinii puterii vor marsa necontenit in reciful de coral, sa prinda ceva comestibil.
    Asa ca nu ma ingrijoreaza soarta lui de singuratec.

  4. Nu cred ca ar fi putut s-o spuna cineva mai bine de atat! Singuratatea este cateodata o cale de scapare, dar in cazul acesta, pentru cel ramas singur…cu siguranta va fi doar inspaimantatoare!

  5. Nu cred ca Geoana va avea ceva de pierdut daca nu iese duminica.In cateva luni daca ramane Basescu lumea va lua cu asalt Cotroceniul.robabil se va ajunge la anticipate si ajungem in acelasi punct poate cu PDL sub 25%.Decipamantul nu-i fuge decat lui Basescu daca nu iese.Sa speram ca oamenii vor gandii cu capul nu cu inima.

  6. Ca si-n 2000 din doi rai alegem unu mai putin rau, sau speram sa fie mai putin rau. ADIO BASESCU!

  7. Va castiga Geoana 100%.
    Base s-a pus rau cu cine nu treb-(ar fi luat mita de la cineva ff imp(firma globala -evrei etc..) sa-i aprobe ceva..si nu i-a aprobat…si a mai cerur iar o mita…si ia amanat…
    si acum cica 1 % din profiturile firmei sunt Antibase 🙂 ) cca. 2 miliarde $$

  8. Sa ne simtem bine, cum spune MB. Am gasit asta pe net si prin urmare dau copy-paste

    INDEMNUL DOAMNEI PRIM-MINISTRU elena udrea CATRE FEMEILE LIBERAL-DEMOCRATE:
    ,,NOI FEMEILE DEMOCRATE VOM LUPTA PT DREPTATE,
    VOM LUPTA CU CRACII-N SUS ,DIN ZORI PANA LA APUS,
    CAT ESTE ZIUA DE LUNGA CA SA NE AJUNGA
    CAT ESTE ZIUA DE MARE SA O SIMTIM CATA-I DE TARE”
    🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  9. ce ma frapat la demonstratia falsului si minciunii, fata de caseta bataii, este imaginea dupa iesirea din scena, care e colosala. Base a fost batut/luat de dupa umeri de un pupincurist si acel gest poate fi :
    -“maestre ai fost genial, ai dat pe spate intreg electoratul de telenovele si manele”
    sau
    -“sefule, nu mai plinge, ca sunt niste nemernici si nu stiu despre dimensiunea ta ce este atemporala ( parca asa ceva scria lingaul de Mihaies, Plescu si floarea telectuala la momentul suspendarii)”
    o sa caut scrisorica si o sa o aduc marturie.

  10. Trist, sa aleg dintre doua rele.Dar aleg raul cel mai mic pentru ca-mi doresc stabilitate si liniste de…lucru!
    Geoana ar reusi azi daca isi va sterge crisparea aia de pe fata.Imi aduce aminte de fata lui Nastase, aroganta, din 2004. Daca va fi degajat, popular si-l va atinge elegant pe Base, acolo unde-l doare va puncta, dupa umila mea parere. Degajarea si spontaneitatea lui Crin l-a descumpanit pe Base.Sper sa aiba o “galerie” care-l va sustine .

  11. Diseara in public era bine sa fie alaturi de Crin ,Doina Cornea,Ion Diaconescu si multi altii care sa-i raspunda la intrebari domnului Basescu si domnilor Silvian Ionescu precum si multor altora apropiati a lui Basescu.Poate primim si ceva raspunsuri din anii 70-90.

  12. Ciutacule,

    Dreptul la Singuratate. Prostea / Zeus se va duce la vale, in timp ce Videnii, Blaga-ii, Oprisanii vor supravietui.

    Only the lonely….

    Fiara.

  13. scorul va fi strans.geoana daca nu va fi agresiv , va avea de pierdut.sper sa renunte la discursul de lemn si sa-i care smetii peste bot.cu basescu nu se poate interactiona omeneste.oricat de lamentabil s-ar prezenta geoana (ceea ce la ultima intalnire in 3 nu a fost cazul) nu poate egala etalarea de prostie ,de prost gust, de minciuni, de mizerie subumana ,de perfidie si prefacatorie a acestei creaturi numita traian basescu.

  14. Domnule Ciutacu,
    Superba melodia, multumesc!
    Mi-a placut ultimul paragraf.
    Nici mie nu imi plac cei doi candidati dar parca nu in acelasi grad. 🙂 Pe Geoana il consider suportabil in comparatie cu Basescu. Mi-ar fi placut un candidat care sa intruneasca calitatile lui Crin, Sorin si Geoana. Din pacate acest candidat nu exista asa ca voi merge sa il votez pe Geoana pentru ca nu mai pot sa il vad si sa il aud pe Basescu. M-am saturat de el, de minciunile si de rautatile lui.
    http://theodora0303.wordpress.com/2009/12/03/gripa-portcalie-simptome-tratament-producator-doze-si-mod-de-administrare/
    Va multumim pentru tot ceea ce faceti!
    Va multumim ca ne-ati dat speranta!
    Cu respect

  15. Deci, pana la urma, ai cotit-o cu vehementa si-ai izbit-o de copac! Ai ajuns la vorba mea. PANEM ET CIRCENSES !!! Sa curga sangeeeee!!!!
    Asta ve fi de luni. MUUUULT SANGE! Sange pentru posturi, sange pentru portofolii, sange pentru perfuziile alora care pierd, sange pentru menstruatiile curvelor politice, tot un sange!!!
    LASO-N SANGE !!!! De ce te-ai inmuiat acu’????

  16. Domnule Ciutacu (draga Victor) citesc zilnic blogul tau de peste un an dar este pentru prima oara cand iti scriu. Dupa ce trec aceste nenorocite de alegeri si Basescu va deveni istorie mi-as dori din tot sufletul sa nu-l vad pe la Antene plangandu-si de mila. Nu sunt adepta a urii si sunt ferm convinsa ca nici tu nu esti genul de a mai da in cineva care este jos, dar dupa cate jigniri v-a adresat in timp (tie, colegilor, mogulului) mi-as dori sa-l ignorati cu desavarsire.

  17. domnu Victor..Nu stiu daca puteti comunica cu staful lui Geoana si daca la ora asta mai sunt ascultate si sfaturi pentru ciomageala de diseara din partea simplilor cetateni.Daca prin minune se poate, vreau sa contribui si eu, ca votant liberal,la prestatia domnului Geoana.1)Sa aiba pregatita o batista de rezerva in caz ca se lasa cu lacrimi.2)Cand se va duce sa-i duca flori doamnei Basescu sa aiba si un cadou mic de despartire pt mariner..Eu as sugera un papagal care sa repete constant “Sunt presedintele care se lupta cu mogulii si o copie dupa tot filmul de la Ploiesti…3)Sa-si aduca in primele randuri de sustinatori pe aia 3 moguli rai si mai ales pe DINU PATRICIU pt ca Basescu sa-l mire in ochi de ficare data cand vorbeste.

  18. Eu cred ca amandoi vor ramane inspaimantator de singuri, unul undeva prin ocean, pe langa coastele africane, unde mai sunt pirati(poate il captureaza), celalalt fata in fata cu partidul pe care il conduce. Ramane de vazut.

  19. De pupincuristi din interes e plina lumea. Cel mai bun exemplu – luptatorii pentru democratie de la Societatea Timisoara, care si-au tinut seminariile despre lustratie, cu sponsorizari de la o regie locala falimentara. Acum se dau fete mari si aparatori ai spiritului Timisoarei

  20. Am inteles ca ambii candidati isi vor face cate un cadou. Ce va primi basescu? O macheta de vapor, un sac de box, o papusica mica, blonda, sexoasa si inteligenta sa-ti tina de urat, un bax de batistute de hartie? Of, chiar sper sa nu-i loveasca politetea si macar in momentul respectiv sa putem schita un rictus… ca de zambit…am uitat cum 🙁

  21. Eu nu ma uit. Mi-e sa nu raman dezamagit.
    Votez legat la ochi cu Geoana… la fel cum am votat cu Base in 2004.

  22. Ma gandesc serios daca sa ma duc la vot. Base? In nici un caz, s-a intamplat acum 5 ani sa-i dau votul, gata!Geoana?Pai n-am vazut PSD-ul de la ’89 incoa?Ce poate sa aduca nou, mai multa mafie, mai multi obsedati de putere?!Hm…ne ducem de rapa.

  23. esenta scrisorii!!!!!!!!!!??????????

    Ei acuză derapajele unui preşedinte care periclitează „liniştea ţării“ şi provoacă „neaşezarea ei“. Cei care, vreme de 10 ani, au ţinut la putere „un preşedinte pentru liniştea lor“ intră într-un profund disconfort când au în faţă un personaj care pare să devină un preşedinte pentru alte coordonate istorice.

  24. Nuți probabil că o să îi mai răspundă la tel, încă vreo două zile, după înfrîngere. Iar tiranozauru’ îndurerat și părăsit o să ia lecții de smiorcăială de la Oțil boy-ul lu’ Răduleasca.

  25. @PANEM ET CIRCENSE: daca nu strig in gura mare “traiasca Geoana, Basescu suge pula!” inseamna ca-s precaut? eu sunt ala care a strigat 5 ani in numele si cu mutra lui pe televizor, nu unu’ care a carcotit anonim pe bloguri

  26. … ma gandeam la sustinatorii celor doi candidati(fara cei anti-Basescu). Cei ai lui Geoana ii vor citi cartea, iar cei ai lui Basescu ii vor fredona manelele. desteapta miscare a lui Base ca tara e plina de inculti :)) decat sa imi zgarai timpanele prefer sa citesc ORICE!

  27. fara sa incerc o periuta ieftina te asigur in continuare de respectul meu. pentru cei care se uita pe blogul asta din partea cealalta va spun doar atat” MAI SUNT 3 ZILE SI PA” nu imi place geaona nu imi place psd dar merg pe mana lui antonescu. JOS BASELU PLANGACIOS.

  28. @PANEM ET CIRCENSE
    @Victor Ciutacu
    Domnilor, sa ne exprimam avand toate cuvintele la noi, evitand limbajul trivial. E suficient ce se intampla pe strada, in piete.

  29. faptul ca lasi aproximativ liber accesul la comenturi pe blogul asta nu e intodeauna un lucru bun, eu intru aici pentru ca vreau sa gasesc oameni cu aprox aceleasi convingeri si ganduri ca si mine . daca vroiam sa citesc comenturi lasate de toti cretinii intram pe blogurile lui mircea marian ioan t morar cartianu etc, lista e lunga. recomand mai multa cenzura draga victore pentru sanatatea nervilor nostri.

  30. Io’s fixist. Da dom’le, da ala care o sa se simta singur si parasit ce va face ? Pai chestiunea e nu antata. Daca e cazul lui Geoana, o sa-si mute taraba in Opozitie si o sa mai astepte 5 ani. Daca ramane Basescu pe margine, parasit si scuipat, eu cred ca-si va strange valizele si va pleca pe undeva. Problema e, unde ? Nu ca mi-ar fi cazut cu tronc, dar sa vedem incotro aruncam securea aia a Justitiei (oricum chioara si stramba). Macar o ureche sa-i radem, macar o unghie sa-i smulgem, macar un fir de par sa-i smulgem.

  31. @mojicu: e libertate de exprimare. cred cu tarie in asta; nu si in jigniri…

  32. O există vreo explicaţie referitoare la destinul românilor? Destinul acesta de a fi nevoiţi să aleagă dintre două rele?
    Sau aşa li se-ntâmplă tuturor pe pământ?

  33. Eu am observat ca, de multe cand e de luat o decizie, la noi, se alege varianta cea mai proasta, cea mai paguboasa, cea mai dezastruoasa….Concubinam cu dezamagirea si nu ne invatam minte sa nu ne mai iluzionam. Mi-e frica de deziluzia de duminica seara, mi-e frica de REalegere…Mi-e frica de faptul ca vor nega, vor truca si fura evidenta…Inteleg ca trebuie sa fii foarte corect si clar in gandire ca sa poti alege CORECT si LIMPEDE, sa nu te lasi impresionat de lacrimi, de apelul sotiilor, de miorlaitul si isteria atarnatorilor si sugativelor, de zambetul asimetric al profitorilor, de nasul in vant(al sigurantei de sine!) al Bocului, de okii inroshiti de furie ai Nashilor, Porelor, Mocoveshtelor,….si nu stiu cati vor rezista asaltului. Inainte de-a va duce la vot incercati sa stati un pic asezati, cu okii inkisi, cu mainile pe genunchi si sa ganditi clar si detasat de emotii de-astea …urat mirositoare. Deviza mea acum e “Altul la rand….!”

  34. Multumesc pentru melodie, Victor…Si da, unul va ramine foarte singur, dupa ziua fatidica de duminica……Nu conteaza, hai sa ascultam…

  35. Victor te rog cei ce au probleme sa plece catre blogurile lor de “mama”.Cum apare cate unul eliminal sa nu ne streseze cu mojiciile lor.Au net destul la dispozitie si tv-urile lor imbaicsite de gunoi si urechiati murdari.

  36. Cadoul surpriza pentru Base: caseta cu fimul original sa-i faca expertiza, cand n-o mai fi presedinte si-o pleca pe mare cu un pavilon strain… ca romanesc…nu mai exista…
    Vestea surpriza pentru Base: Il paraseste Udrea daca nu va castiga alegerile.
    Vestea trista: va ramane cu…sotia sa.

  37. Lasati multele sperante. De luni incepe greul.
    Cu Base stiti ce va asteapta, iar pe Geonelul, la inceput, il asteptam, cica, sa vedem ce poate.Dar fara mari sperante. Daca va puneti mari sperante, in oricine, dupa cinci ani veti fi in aceeasi situatie (cu oricine, doar cu geoana (mic scris) nu. Asa ca la rece, fara patima, cu interes. Dar nu cu mari sperante…

  38. D-le Ciutacu,
    “You’ll Never Walk Alone” , scos din contextul politic este o piesa superba; chiar ar putea constitui coloana sonora la un scurt film, nu comprimat, nu folosit intr-un clip. Pana si formatia:”Pacemaker” este remarcabila.
    Cand te hotarasti sa lupti pentru o cauza,esti pregatit sa infrunti furtuna, intunericul, vantul, ploaia si inaintezi tinandu-ti capul sus chiar daca simti ca visul tau este cam frant, zdruncinat. Odata pornit nu-i voie sa te opresti, trebuie neaparat sa-ti continui drumul cu speranta reusitei in inima; ca dupa furtuna prin care ai trecut si ai supravietuit,
    dai de cerul auriu si de dulcele cantec al ciocarliei,care vesteste: victorie! (n.n.).
    Dar ca sa reusesti este nevoie de milioane de sustinatori, care te incurajeaza sa mergi inainte, ca ei te sustin.E solidaritatea stransa cu ‘luptatorul’. Dar daca sunt doi competitori, numai unul poate sa fie victorios, si celalalt “ramane intotdeauna singur” cum zice D-l Ciutacu.
    Sa nu uitam de Pacemaker-ul desemnat, cel care in calitate de persoana care imprima ritmul la dezbatere are un rol extrem de important; dumnealui pregateste oarecum drumul “victoriosului” de duminica.

  39. pai din cate citesc aici sunt toti anti-basescu… care ai lor se bulucesc pe site-ul asta? ai lu’… aha

  40. Am uitat ce era mai important!
    Lasa-ti vorbele si sa merge duminica sa votam!Ce??
    Liberul arbitru trebuie lasat sa functioneze,desi imi este asa o scarba de ce s-a intamplat in ultimii 5 ani!Iesiti sa votati,fie chiar si sa anulati buletinul,ca sa nu intre pe mana jigodiilor si sa-l adauge lui b!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.