Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Mâţele pesediste îşi ascut gheroanţele

Mâţele pesediste îşi ascut gheroanţele

Taberele pesediste îşi ascut gheruţoanele şi pe Net. Unii fac mici creaţii publicitare, intenţionând chiar să umple arealul Romexpo. Vă arăt două mostre. Cert e că încă se joacă. Despre mine, ce să vă spun? Sunt bine, încă sănătos şi mă distrez degajat la conspiraţionismul din juru-mi. Ultimul scenariu politico-pishotic e că ieri am dat drumul inregistrării cu Vanghelie ca să acopăr scandalul înregistrării cu Oprescu. Penultimul era că am făcut-o fie la blat cu Geoană, ca să-l desprind imagistic de Vanghelie, fie cu Vanghelie, ca să-l legitimez ca stăpân al lui Geoană. Parcă, totuşi, sună mai bine cu Oprescu, nu-i aşa? Care Oprescu vine deseară la Vorbe grele

Comentarii

comentarii

Similar Posts

128 thoughts on “Mâţele pesediste îşi ascut gheroanţele

  1. @Florin Leahu
    Nene hai sa-i iecsplic si tie!
    Io,la scoala, (si Victor e mai tinar decit mine doar cu 1 an juma’)am invatat sa scriu cu “i” de la ciine nu de la “caine”, cu “intr-o” si nu “intro” si cu “nici o” nu “nicio”.
    Si daca cuiva i-o vent’ lui pe chelie ca suna mai latineste noua grafie…treaba lui!
    Io tot cum am invatat la scoala oi scrie pina mor! Si in acte “oficiale” (cereri, declaratii,…) tot asa scriu.Si poate ca la fel ca mine si altii. Si cui nu le place….sa nu citeasca! Drept ii ca io-mi fac meseria mea de inginer si nu scriu pe la ziar ca n-am talent!
    No bine-i?
    Banzai!

  2. Vazandu-l pe Cindrea la Sinteza zilei imi ziceam ca daca mai toate filialele de PSD il sustin pe Geoana, dupa cum se lauda acesta, si “tradarile” nu vor fi semnificative, tot va reusi sa se catere in jiltul cel mai inalt la Congresul de sambata.
    Dar..
    ca doar intotdeauna exista si un “dar”, afland, ca Geoana a fost nevoit sa renunte la votul pe lista inchisa pentru intreaga echipa de conducere, subit mi-am schimbat opinia. Si intrucat sprijinul de vreo 90% initial s-a “jumulit”, respectiv s-a cam injumatatit, ajungand doar la 48%, inseamna ca depinde de contracandidatul sau din finala de a “culege” din teritoriu cele 52% de voturi ca sa se rotunjeasca la 100%. Cine va fi castigatorul oare?

  3. Dacä ai pierdut (alegerile prezidentiale) continuä si . . . vei pierde în continuare ! “Spune cu cine te însotesti…” (proverbe), acesta este “diplomatul” care a reprezentat România în “tara marelui licurici” ???!!!

  4. Victor,

    Hai sa trecem la ceva mai serios decat rahatul din PSD. Uita acilea stire (antena3.ro):

    “Nu toţi copiii vor mai primi alocaţie. Ministrul Muncii, Mihai Şeitan, a anunţat, vineri, că cei care au părinţi cu venituri mari nu vor mai primi acest sprijin financiar din partea statului.” …

    Alocatia asta este un drept al copilului nu al angajatului.

    Le doresc traiasca bine cat or mai putea si la urma sa se tavaleasca in chinuri vesnic.

  5. @ nume_necesar:

    Vai, Doamne fereşte, cum să te sinucizi singură? 🙂 Să ratez şansa de a ne întâlni, vreodată, în parcul ăla frumos al vostru? Şi să bem o cafea?
    Ultima oară am fost în octombrie 2008 şi parcă mă mănâncă…roţile să revin anul acesta.

    Eu nu mă bag decât acolo unde ştiu, adică în domeniile mele de interes. În subiectul pe care l-ai amintit îmi declin competenţa.
    🙂

  6. Daca Ponta Ii tragea macar o scatoalca piticului ,ar fi fost prea frumos ,astazi am fi asistat la intrarea in scena a lui Morar cu alt dosar “Termopanul” asa cum a patit si Nastase cu zeus, dar asta e vrajeala psd-ista ca sa dea bine la Bombonel.Vanghelie,la ora asta e cel mai tare in carici,asa ca aia care cauta un Licurici sa vina la el cu incredere,e “mai curat si mai uscat”ca multi altii la care le lipseste particica “aia”.-Victore,cand iesi din emisiunea ta,treci la sinteza_zilei si da-i un azimut lui Gadea ca de cand a disparut maestrul Cristtoiu e ratacit rau de tot si nu vreau sa trec labeunutve ca acolo a luat amploare suptul P.lii mai tare ca inainte de ’89.

  7. Completarea – legat de alocatie:

    Constitutia Romaniei,

    “Protecţia copiilor şi a tinerilor

    ARTICOLUL 49
    (1) Copiii şi tinerii se bucură de un regim special de protecţie şi de asistenţă în realizarea drepturilor lor.
    (2) Statul acordă alocaţii pentru copii şi ajutoare pentru îngrijirea copilului bolnav ori cu handicap. Alte forme de protecţie socială a copiilor şi a tinerilor se stabilesc prin lege.
    …”

    Cum poate un ministru sa modifice Constitutia dupa bunul lui plac?

  8. Ati vazut ca acum vrea sa amane congresul tantalaul?
    E sub orice critica individul.
    Sub orice critica.
    Daca nu era motivul “basescu” nu as fi pus in veci stampila pe nulitatea asta.
    SUB ORICE CRITICA individul.
    PRES,CARPA,ZIAR DE STERS GEAMUL,MOP.

  9. Lasa ti bai …ce va tot plangeti ???
    Asta-i tara tara unde toti stau si se uita la fotbal si ragaie bere , iar smecherii ne saracesc pe sest !!!… Ce daca ne taie salariile si pensiile ???…Da-le dracu , la ce ne folosesc ???… Lasa sa-si mai ia Udrea o gentuta , saraca!
    Suntem o tara de bocitoare…. dar n-am face nimic sa scapam de curve si parveniti !… Mergem la mitinguri doar sa mancam sandwichuri pe trotuar si sa radem la camerele de filmat !!!…
    Lasa ca ne meritam soarta !!!…

  10. Imaginea de ansamblu pe care PSD-ul ne-o ofera este lamentabila, mai mult jalnica. Cum am mai amintit intr-un comentariu toata lumea vrea sa prinda o functie sub lozinca ca El ca fi Marele Reformator al PSD-lui.Oricum aceasta lupta halucinanta a scos la iveala toata mizeria, balacareala PSD-lui. Si mai crede cineva ca va fi principala forta de opozitie?

  11. Aţi văzut că Mircea Geoană ar vrea să amâne Congresul PSD? Oare de ce?
    Şi încă ceva, cu scuze de off-topic: aţi citit ştirea aia potirvit căreia tiranu’ pleacă în Japonia? Nicăieri nu scrie că ar fi fost INVITAT acolo, deci cred căe ste o vizită privată, deşi va fi primit şi de Împăratul Akihito. S-o duce la tratament cumva?! Vai de ficaţii lui!

  12. Hai ca-s tare curioasa: pana la urma cu cine ai facut blatul? Chiar, ai facut vreun blat?
    Ziceam ca poate faci unul cu telespectatorii si cititorii tai!? Si ne spui pe bune ce si cum.

  13. @gabby
    Punct ochit, punct lovit!
    O gluma de tara. Ala s-a bagat(!)in America cu aeroplanu´in Fisc,iar in RRRRRomania se plange la teve si pe bloguri si forumuri. Ie bun si Internetul la ceva. Si pe aia de sus nici in cur nu-i doare. Si in fond de ce i-ar durea?
    Le-o tragem la marlani si asteptam sa vedem ce se intampla. Si cum nu se intampla nimic, jegosii si bagaboandele continua. Iar pesedeul
    se autodistruge in aplauzele pulimii, in fata camerelor de luat vederi; se jura pe Biblie ca voteaza cu cine trebuie, Vangelie-vagabondu il garanteaza pe fostul viitor presedinte de tara,
    nea Nelu ie batran, Nastase habar n-am, Mitrea, Ponta, Mazare, popor, alegatori, muzica, petreciuri, Chioru pleaca-n Japan,
    altii prin Thailanda, altii taie banii pentru copii, altii taie salariile bugetarilor, altii taie pensiile, altii sunt nesimtiti, altii …

  14. O fi Iliescu “bunicuta PSD”, dar a dat peste cap toate aranjamentele pregatite de toti candidatii
    la sefia PSD.Imi pare rau ca dumnealui nu se afla in spatele lui Diaconescu. Oricum din punctul meu de vedere Diaconescu reprezinta nu numai viitorul ci un viitor total diferit de ceea ce a cunoscut PSD-ul de 20 ani.

  15. Cel mai competent om politic al scenei po;itice romanesti,inclusiv al P>S>D>este d-l I.IliescuW singurul in stare sa scoata atat tara ,cat si P.S.D.-ul din impas.Retul sunt vorbe gpale!

  16. @Iordachel Gudurau
    Nene lamureste-ma si pe mine, te rog. Pe unde iti duci veacu’? In Hermannstadt sau in Germania ca sa si mor io de mai pricep cava.
    Banzai! (pe nemteste Heil!)

  17. @ shogunu´
    Hai sa traiesti! Am vazut postarea acum seara.
    Da frate, sunt plecat de vreo 20 de ani din frumosul Hermannstadt si l-am schimbat cu Bayernul.
    O seara placuta!

  18. Neica Ilici sa traiasca, chit ca multi m-or injura! Are staif si-i “bazat”. Cum face, cum drege si tot le da cate-o lectie.
    @Vaiolet!
    Ma spariesem ca-mi tragi un branci spre autodeces. Da’ esti fata sensibiloasa!
    Hai! La mai mare!
    Poate maine rasare soarele si pe strada mea. De basel n-am scapat da’ poate scap de mototol!:( Parerea mea!

  19. Domnule redactor, sint pensionara la limita de virsta cu handicap accentuat si doresc sa va relatez o alta solutie a guvernului de a face economii pe seama PERSOANELOR CU HANDICAP. sA ADOPTAT LEGEA 360/2009 CARE ESTE O COMPLETARE LȘA LEGEA 448/2006 SI LA ART 26 AL A SE PREVEDE …scutire de impozitpe veniturile,indemnizatiilede natura salariala si pensii a persoanelor cu handicap grav si accentuat. Legea nu s-a aplicat pentru ca guvernul a aprobat OUG 109/2009 si la art. I pct.153 care este o completare la legea 571/2003 Codul fiscal actualizat abroga prevederile legii448/2006 ART.26 al a ai astfel persoanele cu handicap pierd in totalitate aceste facilitati. Am facut sesizare la ANPH BUC. si mi-a raspun neconvingator ca pentru ca aceste legi sa fie aplicate trebuiau cuprinse in CODUL FISCAL actualizat., de parca eu ar fi trebuit sa ma ocup de preluarea acestora, dar nu este adevarat pentru ca MF stia de existenta lor pentru ca de aceea nu la introdus la aplicare si le-a ABROGAT cu buna stiinta. Consider ca ne-a facut o mare nedreptate, nu de la handicapati se facea marea economie, probabil ca ne-a incadrat la salarii si pensii nesimtite , sinten niste oameni nevoiasi si balnavi. Va rog din suflet dezbateti si aceasta problea sau scrieti ca poate vor auzi si cine au gresit si se vor rusina. VA MULTUMESC FOARTE MULT

  20. Ce vina am eu, daca as fi un copil in clasa de mijloc, ca parintii mei care muncesc cinstit, depasesc cu putin plafonul hotarat de nemernici?

    Ce vina am eu ca parintii saraci ai unui copil sunt saraci si se complac, majoritatea , in asta? Vorbesc acum strict de cazurile in care tatal , betivan, sta prin crasme, iar mama, o femeie usoara, prefera sa nu munceasca.Sunt suficiente exemple in tara noastra..De ce un copil cu asemenea parinti sa primeasca niste bani, iar eu, nu?!?

    Mai mare aberatie nu se putea!

    Toti copiii au drepturi egale! Nu conteaza ce fac parintii!

    Unii sunt harnici,muncesc, altii se imbata, nu fac nimic…copiii nu trebuie diferentiati!!!

    Si cum adica, sa-i dam unuia ai carui parinti sunt lenesi, si altuia, ai carui parinti se spetesc, sa nu-i dam?!?

    De ce sa nu am si eu dreptul la amaratii aia de bani?!? Doar pentru ca alcoolicii de tati ai unora le dau automat drept plozilor lor sa primeasca bani de la stat, numai pentru ca ei sunt alcoolici si nu fac mare lucru?!?!?

    Iar parintii mei care muncesc cinstit, imi iau, fara vina lor, dreptul la banii mei, alocatia mea de copil!!…

    RUSINE , BOC!!!!!!

  21. @ Iordachel Gudurau
    Multam de lamuriri! Si multam si lu’ nenea Victor ca gazduieste asa conversatii (stiu ca nu-i chat).
    Cind ne vizitezi da un semnal sa bem o bere in subarini.
    Banzai!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.