Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Mâţele pesediste îşi ascut gheroanţele

Mâţele pesediste îşi ascut gheroanţele

Taberele pesediste îşi ascut gheruţoanele şi pe Net. Unii fac mici creaţii publicitare, intenţionând chiar să umple arealul Romexpo. Vă arăt două mostre. Cert e că încă se joacă. Despre mine, ce să vă spun? Sunt bine, încă sănătos şi mă distrez degajat la conspiraţionismul din juru-mi. Ultimul scenariu politico-pishotic e că ieri am dat drumul inregistrării cu Vanghelie ca să acopăr scandalul înregistrării cu Oprescu. Penultimul era că am făcut-o fie la blat cu Geoană, ca să-l desprind imagistic de Vanghelie, fie cu Vanghelie, ca să-l legitimez ca stăpân al lui Geoană. Parcă, totuşi, sună mai bine cu Oprescu, nu-i aşa? Care Oprescu vine deseară la Vorbe grele

Comentarii

comentarii

Similar Posts

128 thoughts on “Mâţele pesediste îşi ascut gheroanţele

  1. Esti rau 🙂 ! Chiar esti rau daca-l cuprinzi pe Geoana in violet 🙂 !
    Si sa-l pui pe Diaconescu in aceeasi barca cu Mitrea ?!

    Dar unde este micul Titulescu ?! Chiar asa insignifiant sa fie pt tine ?
    Azi chiar esti rau…

  2. @silvy: cunosc teoriile, ma lasa rece. e bine ca stiu ei in avans cum o sa-l spal eu pe Sorin peste juma’ de zi. altfel, in privinta preferintelor, oricand Oprescu in defavoarea lui Basescu 🙂

  3. Cred că stă Băsescu şi ” se râde” de ăştia până nu mai poate! Şi se bucură că el se poate odihni puţin, că se descurcă şi singuri să intre în mocirlă, ca să nu folosesc alt termen, mult mai potrivit. Şi să ne afunde şi pe noi din ce în ce mai mult.

  4. Or fi dat-o si ei cu Flacara Violet si ghicitu`n carti. Mai stii ce le tuna mintea?:))
    Cat despre Oprescu vs Basescu, absolut deacord cu tine.

  5. Se cunoaşte că eşti posesor de motan !Vorbeşti în “pisicisme”…PSD-iştii cred că şi-au făcut praf imaginea pe mâna lor.Mi-e teamă de viitor cum nu mi-a fost niciodată!

  6. 1.Orice persoana ar incerca sa se ridice, sa candideze, sa zica/faca ceva sae va gasi cineva care sa-l atace, distruga, defaimeze, sa-si bage penisul in el.
    2. Io ma bucur ca Vanghelie a ajuns sa faca si sa desfaca in PSD. Ca merita si el si partidul.
    3. Leprele distrug totul. In sondaje sta la 35% ca si socialistii lui peste prajit. Asta arata ce pulime exista in tara frumoasa.
    4. Doresc o prabusire totala a societatii pentru un nou inceput. Global.
    PS
    Si pe aici prin Germania exista GROPI pe strazi. Tot mai mari. Iarna asta a facut multe cratere si pe soselele germane (probabil si pe altundeva) dar in curand va incepe reparatia. Cel putin speram. Ca banii ni se iau…

  7. cu asa panotaj, ca vor unii sau nu, va iesi invingator cel pe care scrie garantat nastase… macar acolo nu-i nici dusmanul principal al partidului, nici un analfabet care le comite constant.

  8. @Garm
    Ce nu ti-e clar? Ciocolatiu’ cara dupa el 225 de voturi! Sb. trimite doar 25 de persoane, alte judete nu stiu. Deci ca sa-l contrezi pe marean iti trebe fo’ 9 judete. De asta mere geoanelu’ spasit in directia indicata in inregistrare si se lasa garantat de Van Gheele!
    Asta mie imi arata cit de ahtiat e de scaun si de biroul ala de al doilea om din stat!
    Si cind ma gindesc ca l-am stampulat in contra baselului! Sa-mi fie rusine!!!!
    Banzai! si la dracu sa-i ia!

  9. Imi aduc aminte de Brigitte Bardot si masurile luate pentru apararea maidanezilor. De aici imi vine ideea sa consider PSD-tii ca pe o haita de maidanezi in care fiecare latra in legea lui.Catelusii latra ca niste soprane slabe si nimeni nu-i aude. Catelandrii isi arata coltii, doar doar sperie pe cineva. Dulaii insa se impart la randul lor in doua tabere; unii simt latul hingherilor si se ascund pe unde pot, iar ceilalti trec la canibalizarea haitei. Dar in cele din urma doar se ataca,se musca si canibalizarea va fi doar pentru ochii lumii.

  10. Pentru oricine este interesat, declar că şi mâine aş vota tot cu Geoană, contra lui Băsescu. În pofida luptei lui pentru putere in partid, a drumurilor la Vântu sau la naiba, a cât este sau nu de prostănac etc.

  11. 1. inregistrarea lu` Dotore a fost din sala sau din scrumiera TO ?
    2. Doctoru` zice (public) ca se astepta la o campanie contra, pe care incearca astfel sa o contraatace.Poate povesti din culise ?
    3. Aparitia acestor franturi, din care sincer nu am priceput mare lucru (cu atat mai mult ca stiul orator al chirurgului are si partea de umor, pe care nu o distingi decat din intonatie si mimica) il fac sa isi schimbe tactica?

    merci, si pe diseara

  12. A! Să zic şi eu ceva de Doctor. Poate greşesc, dar e posibilă şi varianta mea. Eu văd toată povestea ca pe metoda lui Doc de a obţine ceea ce vrea. Omul deştept ştie să vorbească cu fiecare, pe limba lui. Ştie să-i motiveze pe cei care îi sunt mai mult sau mai puţin subalterni. Iar unele categorii de oameni nu sunt chiar atât de uşor de urnit. Mai comsider că un medic chirurg are un stil aparte de a aborda oamenii cu care vine în contact, tocmai prin prisma meseriei şi misiunii sale deloc uşoare, de cele mai multe ori.

  13. “La ce bun atata munca, cand e gata preparat?!” intreba retoric si poznas o reclama la suc de fructe de mai la inceputurile atat de originalei noastre democratii. Tot asa si discutiile despre psd ori don doctor. Evidenta e cristal:
    Un prostanac ezoteric relaxat isi intregeste imaginea numai cu un personaj exotic ca vanghelie. Va fi seful partidului, oricum ceea ce astept eu nu va face fiindca nu poate, nici geoana si nici toti ceilalti, impreuna ori separat.
    Mi-e simpatic don doctor ca om, m-as lasa operat de el, dar asta nu inseamna ca in mintea mea compararea lui cu marinarul e mai subtire iar asemanarile s-au estompat sau asa ceva. Nu, raman la parerea ca-i doar un basescu mai cult si mai educat, in rest, leit! Adica ar recurge la aceleasi masuri si smecherii pt a obtine ce-si doreste. Si nici nu stiu daca-i chiar rau, avand in vedere ca macar pare zdravan la cap, don doctor, desigur!

  14. Va propun un exercitiu
    No1
    -Cine iar aduce voturi lui Geoana daca Vanghelie nu ar exista.
    Raspuns
    Ar ramane doar un prostanac.

    No2
    -Pe cine ati vota pe Basescu sau Oprescu.
    Raspuns.
    Ambii sunt sprijiniti de asfaltatori.

    Suntem nascuti pe baza de decret si omorati pe baza de ordonanta.

  15. e bine.
    au marca.
    doamne fereste sa fie acuma alegeri.
    nici crinul crinului nu ma mai convingea…
    faceam ca ukrainienii.

  16. @ I.I.
    Nene de regula ma scoti din titini cu filosofia matale! Aci trebe sa-ti iecsplic cam cum se zice pe la noi despre ciini.
    Si anume: “cataii latra si dulaii fut”. Din cite bag io de sama toti pesedeii sint catai ca latra unu’la altu’. Dulau e baselu’. Tace si f..ace. De data asta sta frumos deoparte iar cel act scirbavnic il fac altii pentru el.
    Nu-i superb??? Nici macar nu se oboseste. Isi trimite lingaii la tv sa arate cu destiu spre pesedeu’ si el f..luiera.
    Banzai! si cum am mai tot zis!

  17. Dar oare nu tot dumneavoastra domnule Ciutacu, sunteti cel care ati bagat sula in coastele Bunicutei de i-a cazut fata? Si decat sa se faca iar de ras, ca i-o tavalesc nepoteii psd-isti/comun-isti prin noroi, a plecat. cam tarziu… dar oare chiar a plecat?

  18. @Banzau!
    Jenibil:))) V-ati ienervat! Nu se cade!! Ce-mi place. E super-relaxant după o zi in care-ţi dai seama ca fiecare vorbeşte pe limba lui. Şi piere pe-a… altuia. Am avut o zi de Banghelie!:( Mi-am dat seama că oricât m-am silit în viaţa asta să fiu corectă, nu să tind spre perfecţiune, am cam luat-o în barbă! Debandada e cuvântul de lege. Mama lor la toţi!!!
    Aaaa! Ce ma’nteresa mai mult!!! Unde e micul Maiorescu??? Ce ştampilă poartă???!! da-ţi şi mie de veste că-s flenduri de oboseală:(
    Mâini-poimâini cer ajutorul domniilor voastre, ca nu mă mai ţin baierele, da’ tot vreau să ştiu când mă-ngrop de tot.

  19. Ati vazut stimati tovarasi ce pensii au recalculat astia pentru aviatori? Nici 300 de euro pe luna…
    Pai la banii astia mai bine papi coji de seminte pe geam si stai pe bulevard ca Marean,parol!

  20. Gadea este Radu Moraru lui Geoana. Oare nu este evident faptul ca daca Moraru este dizgratios in odele lui ptr. Base, la fel este si cazul lui Gadea cu Geoana? Oamenii astia nu realizeaza aceste lucruri si faptul ca devin penibili?

  21. Mi-a iesit pe nas tam-tam-ul asta din PSD. Boc, Basescu, Udrea, Videanu, Blaga, Berceanu si toata sleahta aia mictioneaza pe noi, Radu Moraru ne spune ca nu-i asa ci doar ploua, iar PSDistilor le arde de sarit la jugulara intre ei.
    Victore, daca pui de-o revolta cu bata-n mana, striga-ma. Imi ajunge!

  22. Explodez, daca nu ma descarc!
    Dlor, ati inebunit cu totii? Ma faceti sa trec pe “bulgari”?
    Ce aveti cu acest individ nesuferit, cu moaca de soricel?
    Dlor, dar si doamnelor, chiar sunteti idioti? Stiu ca inteligenta nema la voi, dar nici atata prostie afisata pe ecrane, culmea, crezandu-va ca sunteti mari destepti!
    Primarul asta, bun sau prost, nu ma intereseaza, dar faptul ca ati dat si dati si dati si dati, in gropi de prostie, acuzindu-l aiurea ma calca pe nervi. Nu pot schimba canalul, ca si la iRealitatea este ca la voi. OTV sau B1 nu servesc.
    Deci ca sa va traduc – Primarul este chiar exagerat de istet in mutarea facuta! Ca nu pricepeti voi asta este problema! Mi-e teama ca si traducandu-va tot nu intelegeti.
    Oprescu a vrut sa-i stimuleze pe “asfaltatori” sa repare urgent gropile. Ce atata filozofie sa pricepeti si voi?! Repararea provizorie este necesara, temporar.
    Stiu ca va vindeti prin scandal dar parca ma bantuie gandul ca la baza este prostia.
    Ca la Turcescu cand l-a pus la zid pe Orban. Sau la rafinata recomandare a lui Nastase, cu ouale. Tipul a fost prea rafinat pentru inteligenta voastra! Uitati-va la o emisiune cu o crescatorie de pasari si veti vedea miscarea browniana a oualelor! V-au placut coa—, mai mult sau atat v-a dus mintea.
    Asa ca dezamagit de “inteligenta” voastra am sa trec pe Bulgari. Pina si linistitul fost popa, Gadea, a dat-o rau in bara, cu “pelerinii” prin Thailanda, la nu-s ce intilnire de parlamentari. PROSTIE! Nu mi-or place mie Oprescu, Basescu, PDL-istii dar si sa-i acuzati pe nedrept nu accept. Si laudele inutile strica. Voi istetii de la “antene” mai ales Firea, ati realizat ca noi “constructorii de o viata mai sanatoasa” in Romania, am pierdut alegerea unui “alt” presedinte pentruca Firea si-a pierdut firea si printr-o emisiune de iresponsabili ati incercat sa umpleti un pahar plin? Apa scursa, turnata absurd intr-un pahar plin, a iritat populatia care a votat … Basescu! Din vina voastra, prin comportament idiot. Mai vreti exemple?

    Cum nu am alte posturi preferate am sa ma uit tot la voi ca n-am antena de bulgari!
    Asa ca faceti si voi un efort. Au trecut 20 ani! Voi ati ramas tot in faza de telenovele, manelism. Azi o idioata de la voi, a fost lovita de o masina, din idioata sa indrumare de a fi filmata intre … gropi. Era sa cada ea in groapa! Definitiv! Sa fii atat de idioata parca e prea mult. Ne credeti timpiti ca nu pricepem,daca nu va bagati in pis— de bou ca sa ne convingeti ca este inundatie? Etc…
    REFORMA amicilor, in mintile voastre, caci faceti un enorm RAU tarisoarei noastre, condusa de cei mai uriti si mai prosti indivizi, si mediatizata de … voi! Care nu sunteti niste Florin Piersic sau zina …

    Diaconu Ilarion – mate si drept, 60 ani etc ….

  23. Domnu’ Ciutacu, ati scris la pagina “Despre mine” nicio dezlegat (nici o ). de doua ori! as fi raspuns acolo dar nu am facilitatea de a comenta pe acea pagina, asa ca scuzati off topicul!…

  24. Cum zicea Badea ca e elegant??? sa micţionezi???!! Dap! Pentru o exprimare elevata, pot sa vomit si eu din motiv de Gioana???!! Va zic un secret: doctorul, imi place:D Acolo nu-mi veni sa…:D

  25. =)))aia cu miscarea browniana a oualelor e criminala! Ba! Da’ nervos e omul!!!!! Cine-i la rand sa-l enerveze, traiasca familia lui??!:))))
    poate intre timp termina si Gioana, ca Oprescu a luat nota de trecere!

  26. dl.Ciutacu in primul rand as dori sa va spun ca va urmaresc emisiunile cu mare placere si stau si ma intreb cat ve-ti mai rezista si domniile voastre ziaristii la tot hausul in care traim ca sincer va spun noi oamenii de rand nu mai avem nici o speranta.Imi permit sa va spun ca ar fi bine sa faceti o emisiune cu colegii dv. de la antena 3 pe care ii stimez foarte mult in care invitati sa fim noi oamenii de rand care am ajuns la disperare din cauza acestor ”terminatori”si sa ne priveasca in ochi alesii neamului si sa ne spuna ce au de gand cu noi .Va rog sa ma credeti ca am ajuns la disperare deoarece nici eu nici sotul meu nu avem servici pentru ca varsta noastra 49 si 57 ani nu mai este pe ‘placul’ nici unui angajator.Locuim in jud.Sibiu si am ajuns la varsta noasta si cu o oarecare pregatire sa traim din pensia soacrei mele de 88 ani .DE CE SA MAI TRAIM DL CIUTACU ?

  27. Stimate domnule Ciutacu,

    Sunt unul dintre romanii care au vrut cu adevarat plecarea lui Basescu de la conduderea tarii fiind convins ca EL este cauza tuturor suferintelor si umilintelor la care cetatenii romani sunt supusi de catre protejatii dumnealui(Udrea,Boc, Videanu, Berceanu, Blaga si toti celalti PDL isti cu ciocul mare).
    Geoana nu mi-a fost preferat in primul tur. In cel de al doilea tur i-am dat votul meu chiar daca mi-a inselat asteptarile prin felul cum s-a prezentat in duelul cu Basescu.
    Prin felul cum s-a prezentat cat si prin faptul ca si-a permis vizita nepermisa, in acel moment,( nu Vantu este inamicul nr. 1 al romanilor) se face vinovat pentru faptul ca ne-a aruncat in bratele lui Basescu si al acolitilor lui.
    Ne meritam soarta daca multi dintre noi ne-am vandut votul pe un kilogram de faina sau un pui congelat. Ne meritam soarta daca ne lasam furati pe fata, nu avem puterea de a contesta alegerile si lupta pana la capat pentru a dovedi frauda.
    Ce m-ar putea face sa cred ca domnul Geoana nu va continua sa conduca un partid important cu acelasi tupeu cu care a nesocotit echipa sa de campanie , punand-o in incapacitatea de a-i pregati un raspuns la scopul vizitei la Vantu acasa?
    Este rusinos pentru Romania cum fiecare dintre candidatii la presedintie cred in puterea flacarii purpuri sau puterile esoterice ale lui Manolea.
    Tot ceea ce se intampla acum cu noi( salarii diminuate, pensii taiate sau pierderea locurilor de munca)se datoreaza IN PRIMUL RAND domnului Geoana care a avut sansa de a fi desemnat speranta de mai bine a romanilor si alternativa la Basescu si ticalosii lui.
    Din pacate , nu a avut taria sa se bata nici macar pentru cei cinci milioane de romani ale caror voturi au fost validate ca fiind pentru Geoana.

  28. Iar ma enervez! Pe tema emisiunii d-lui Gadea! In afara de Gioana e si pecinginea de sindicat. Care papa d’a rahat cat cuprinde!!!
    Vaiolet!
    Daca vii iar si ma contrazici ma sinucid – singura!
    Dupa aplicarea Statutului Pers.Did. din inv., 128/1997 la art.50, alin 1 – apareau trei transe noi de vechime 30-35,35-34 si peste 40 de ani. In 2008 – constatata sindicatul din inv.ca, in conf. cu art.50, alin.1 din actul normativ mai sus mentionat, aveau dreptul la o majorare a coef. de ierarhizarea cu 0.25%! In 2008! Da’ pana atunci ce dracu au pazit??? Niste tampiti! Cat priveste noua salarizare, 330/2009 nu s-a aplicat din cauza scandalurilor. A venit Ordonanta 1/2010 care a fost “esplicata” contabililor. Care au inteles ce au vrut. Nu s-a pierdut nimic la salarii decat acolo unde contabilii au fost catari. Da’ dupa asta..???!

  29. Cindrea asta nici acum nu a invatat sa vorbeasca clar, dar are o calitate apreciabila; il sustine pe M. Geoana trup si suflet impreuna cu toata suflarea filialei PSD din care a fost promovat. Ei, daca sunt multe filiale de acest fel alaturi de M.Geoana tot el va fi ales la Congres, si asa mai tinerilor candidati li se taie aripile inainte de a incerca macar sa zboare.

  30. Victore, vezi că afișul lui Geoană e greșit! Cu scuze pentru imbaj, te anunț că el nu mai e Garantat Vanghelie, ci „Garantat de pula lui Vanghelie”

  31. Esti genial. Si nu o spun ca sa te flatez. Si am responsabilitatea termenilor. Faza cu “analiza politica” a fost mareata. Ca si filmuletul contra Watergate-ul de dambovita.
    M-ai cucerit cu Udrea si tarana ei din Buletin, cel mai tare pamflet citit in ultimii 20 de ani. Stii ca halesc Vadim si Dinescu pe paine, deci sunt avizata. Esti surprinzator si genial.
    Notre respect!

  32. Da,in timp ce astia se imping care mai de care,in Nigeria seful de stat este “detained by soldiers”,in afara capitalei :))Foarte tare!! Aia e politica reala.(Nigeria=exportatoare de uraniu;Nigeria=tara in care sunt 70% nestiutori de carte,dar “poporul suveran” a decis cu 91%,prin referendum,ca il vrea in continuare pe mr.president :),ca sa continue planurile de dezvoltare a tarii)

  33. oprescu a declarat cu guritza lui ca boc este un om de caracter. …am crezut ca e o gluma dar doctorul a luat-o razna…l-am votat dar acum regret …nu ca porcul de blaga ar fi fost mai bun…dar e cert ca oprescu se da cu pdl-ul.
    In ceea ce priveste PSD…ii reuseste miscarea nebunului de la cotroceni…distrugerea celui mai mare partid de opozitie.
    Va dati seama au trecut doar doua luni de cand porcu a fost reales de oile placide si deja a inceput dezastrul…daramite cum va fi mai incolo…in 5 ani nu va mai ramane piatra pe piatra in tara asta…aproape ca am inceput sa cred ca asta este programul pdl-ist de guvernare: “portocaliilor, va ordon distrugeti Romania!”

  34. In cea mai tara proasta este o “tiganiada” si la propriu si la figurat, si in aparenta fiecare candidadt la sefia PSD vrea doar binele partidului; nu ar recunoaste doamne fereste ca de fapt vrea sa puna mana pe putere. Mai sunt 2 zile cand isi vara gheroantele ascutite unul in celalalt

  35. No tulvai… prăpăditul de Mirciulică Geoană, se intitulează la Antena3, nici mai mult nici mai puţin… i-auzi naţiune, cică el mârlanul ar fi, citez : * paratrăznetul energiei negative *… tumna el, măscăriciul, hăl pălit de flăcăruia violet…
    Lovi-l-ar trăznetul de neisprăvit, că nu poa să tacă ! Amin!

    Alţi troglodiţi, * popularii *, * democraţii *, cu realizări de * succesuri *… :
    http://sfinx777.wordpress.com/2010/02/19/twin-peakse-ul-carasean-platul-baronului-frunzaverde/
    frunză verde… lemn… domnesc…
    fost-am verde, năpârlesc…
    că descălecatul doare…
    te usucă, din picioare…
    iară frunza care pică…
    nima-n lume, n-o rădică…
    frunza care cade jos…
    nu mai suie unde-o fost…
    ( din folclorul * popular * – sîc! )

    În labele cui ajunsăşi ţărişoară… Scârbă şi lehamite ne e, sătui de-atâţia * manageri *, * voievozi *…
    Sibilla

  36. Victore, spune-mi si mie care este diferenta intre Oprescu si Vanghelie ? Care-i cu masca?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.