Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Un pariu public. Andronic, scoate banii!

Un pariu public. Andronic, scoate banii!

Caricatura de Vali Ivan

Amicul meu Andronic sustine cu tarie la Lavinia Sandru e cotata la peste 50% in colegiul unde candideaza; intamplator sau nu, cel unde locuiesc si eu. Iar marile spirite se-ntalnesc in Rahova, ca pupilu’ lu’ Gusa – al carei unic punct de program politic e scandalul – habar n-are ca nu candideaza numai in Cotroceni. I-am raspuns lui Dan pe blogul lui si imi permit sa dau copy/paste aici. Nu de, da’ mi-e sila sa reiau argumentele de acolo in alta forma, iar polemica trebuie intretinuta.

“Dane, oricat de drag(a) ti-ar fi tie canalia aia de Gusa, ori nu iese Sandru, ori ma mut eu. Daca tu gasesti, la mine in colegiu, un om care sa spuna ca o voteaza, inseamna ca eu sunt o holograma de la Komsomolskaia Pravda”.

[poll id=”12″]

Cum voi sunteti, cu siguranta, mai intelepti decat Ciutacu si Andronic la un loc, va consult public pe tema de maxima importanta pentru tara. Iese a mica si guraliva deputatoare-n feuda lu’ Almanahe? Pana va pronuntati, tin pariul ca nu pupa.

P.S. Luati si un script cu doi oameni inteligenti care probabil ca se vor alege lejer

Comentarii

comentarii

Similar Posts

36 thoughts on “Un pariu public. Andronic, scoate banii!

  1. eu zic ca sunt de parere ca as zice ca nu. da e doar parerea mea. doar nu o sa ma contraizc eu cu catai analistu` manipulator, nu?

  2. mult zgomot … si putin par , a zis si dracu cand a tuns pisica..
    Lavinia .. no chance .. o sa stati mult si bine (ceea ce Nu va doresc ) in Rahova in nadejdea ca se alege fata in parlament…
    Are aceleasi sanse ca Zmarandescu

  3. Nu iese, domnule Lavinia asta! Si stiti de ce nu iese? Fiindca nu trebuie, fiindca nu e nevoie. Incercam sa scoatem un Parlament fara scandalagii si pupile rautacioase, infatuate si nesuferite. Deci, fara Sandru! Se-aude?

  4. pe Dan Andronic il respect, de Lavinia, mai precis de capacitatile ei intelectuale, politice nu prea am ce sa zic, nu am reusit sa o urmaresc pentru ca la fiecare aparitie concentrarea mi sa indrepta catre un oarecare sex apeal pe care poate doar eu il vad, de ales nu se alege sigur dar macar pentru pozitia ei usor cabrata pe scaun si pentru felul in care face gura teava atunci cand e guraliva si pornita pe scandal ar merita sa ramana in viata publica, e mai potrivita pe vreo coperta, as vrea sa o vad in playboy

  5. si eu stau tot in Rahova, si e ok…chiar la Piata Rahova. Logic ca nu iese Lavinia. Victor, eu nici nu stiu prea bine cine candideaza in Rahova, ce colegii sunt…adevarul e ca nici nu prea m-am interesat…oare ar trebui sa-mi fie rusine? I wonder….:)
    Habar nu am pe cine o sa votez, dar la vot o sa merg sigur. Sa stii ca multa lume e nedumerita in legatura cu votul asta….de fapt, I think you already knew that…:(

  6. I-aş vota pe toţi trei, să compenseze: doi oameni mari, inteligenţi, care nu vorbesc chiar vrute şi nevrute plus o… oamă mică (nici ea proastă) tare rea de gură. Atâta că teritoriu lu’ Vanghelie e la o zi lumină de mine.
    Aş fi spus că mă poziţionez totdeauna de partea femeii… Mi-a dat regula peste cap madam “ciocu mic”, la Vorbe Grele.

  7. Domne, ce sa mai, eu zic asa: actrita de piese de teatru cu Vizante in rol principal va avea cel putin doua voturi: al ei si al locatarului de la Palatul Cotroceni. Lasati, si-a facut viza de flotant basescu acolo.

  8. Victore, cei de la Antena 2 n-au de gand sa actualizeze arhiva cu inregistrari? Cea mai recenta editie (pe site) a emisiunii tale e cea din 6 nov. Nu te pot urmari decat pe net… Bate la cap webmaster-ul, te rog!

  9. lavinia e fată de treabă, e prost pământul că o ţine.
    Dacă nu ştiaţi vă spun eu acum, Lavinia face un doctorat pe la Ştiinţele Politice ale lui Cristian Preda.
    Cică ia numai 10 :))

  10. Fiind in acelasi colegiu cu tine si eu zic ca nu se alege.

    Oricum la categoria deputati avem niste candidati de doi bani. La Senat Ecaterina Andronescu merita. Parerea mea bineinteles.

  11. …oooo Lavinia! 🙂 iese, iese, fac pariu pe-o litra de Horilca si un sut puternic in fund, ca iese!

  12. ahh, sa nu uit ceva important. eu votez la “o foaie jumate”, cu Vadim, deci visele lui Dan sunt dor vise.

  13. @Didi_Sfiosu: cand si daca o sa-l invit si o sa acepte. momentan nu face obiectul interesului meu. nici Tolontan, ca sa preintampin intrebarea lui brazvan:)

  14. Radu, nu ştii că supa reîncălzită nu mai are acelaşi gust? Ar ieşi un eşec garantat. Părerea mea.

  15. Nu mi-e simpatica, chiar ma enerveaza uneori – insa ii dau dreptate lui Andronic. Iese… Ne mai auzim dupa Sf Andrei…

  16. Victore, sunt si de’alde de’aia care voteaza cu Lavinia. Destul de multi, dar nu suficient de multi.

    Jocul procentelor, al felului in care se distribuie colegiile tinand cont de legea electorala si dimensiunile colegiilor fac foarte probabil ca penelista sa ia colegiul. Evident ca nu putem vorbi de certitudine pana dupe alegeri :), insa probabilitatea e ridicata.

    Si nu, nu tin cu ursul. Dar cifrele vorbeshte si nu mintzeshte.

    😉

  17. Am vazut-o pe Panduri, zilele astea.Aproape ca mi-a fost mila de ea .Era inconjurata de vreo 6 insi si nu o oprea nimeni sa-i vorbeasca…Apoi a luat-o pe un gang, spre Academie.Nu inteleg ce cauta persoane ca ea, in Parlament.Cred ca ar fi o buna actrita, pe scena, asa cum d-na Udrea ar fi bun “consultant” la Cotroceni iar Luminita Anghel o buna cantareata. In Parlament avem nevoie de specialisti pentru ca, Parlamentul e o “fabrica de legi” si ca sa avem un viitor macroeconomic functional, avem nevoie de legi bune. Altfel, le schimbam in fiecare zi, le carpim, de se satura investitorii si pleaca. Iar tara va fi plina de OG-uri si OUG-uri.

  18. Am intrat mai devreme pe blog si tocmai voiam sa intreb daca o fotografie mai urata n-ati gasit! Se pare ca da!

  19. nu se poate sa se aleaga Sandru! Cum bine spunea si cineva mai sus…ea are oarece sex apeal si e potrivita la circ, la Playboy , un show de televiziune, alea, alea. Aaaa si e foarte guraliva ! poate face ceva si pe calea asta….

  20. antonescu si crstian diaconescu mi se par, de departe, cei mai “frecventabili” politicieni romani. i-as vota pe amandoi. din pacate insa, la mine-n cartier cred ca va iesi “ciocu’ mic”.
    ps: merci pentru informatia referitoare la tolo. eu am rabdare…

  21. Bre! Bag seama ca pe aici toata lumea ii rautacioasa!!! Mojicul cela zice ca vrea fata in playboy; Adriana habar n-are ce colegii sunt pe-acolo pan’ kapitala; Dimitri se ia de doctoratu’ doamnei;pe Rodica o enerveaza,da’ tot sustine ca va iesi; Ioana s.ce calca mai pe pamant…O intrebare am! N-a zis ‘mneaei ca va iesi din cauza ca in colegiul ala e lumea cetita, un fel de elevata si ‘telectauala??!! Si-atunci?!!! Astea’s numai rautati constat, ca in definitiv, Bucurestiu’ e cultivat cu culti! Aici incape numa’ncontrarea bag seama.

  22. ba ma leshi? 50 %? pai atunci o sa intelegeti de ce nu am mai candidat io … ma faceam de ras cu 49% 🙁
    poate e vb de 50% din barbati care vor sa petreaca cu lavinia o nopate. electorala ofc.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.