Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Mâţele pesediste îşi ascut gheroanţele

Mâţele pesediste îşi ascut gheroanţele

Taberele pesediste îşi ascut gheruţoanele şi pe Net. Unii fac mici creaţii publicitare, intenţionând chiar să umple arealul Romexpo. Vă arăt două mostre. Cert e că încă se joacă. Despre mine, ce să vă spun? Sunt bine, încă sănătos şi mă distrez degajat la conspiraţionismul din juru-mi. Ultimul scenariu politico-pishotic e că ieri am dat drumul inregistrării cu Vanghelie ca să acopăr scandalul înregistrării cu Oprescu. Penultimul era că am făcut-o fie la blat cu Geoană, ca să-l desprind imagistic de Vanghelie, fie cu Vanghelie, ca să-l legitimez ca stăpân al lui Geoană. Parcă, totuşi, sună mai bine cu Oprescu, nu-i aşa? Care Oprescu vine deseară la Vorbe grele

Comentarii

comentarii

Similar Posts

128 thoughts on “Mâţele pesediste îşi ascut gheroanţele

  1. N-ai inclus toate scenariile. Mai e ala in care ai facut blat cu Crin sa scada imaginea PSD-ului si ala in care ai facut blat cu Nastase ca sa decredibilizezi echipa Geoana-Vanghelie. Si nici cele doua bannere nu reprezinta toate taberele. Eu zic ca, daca nu le gasesti deja facute, sa faci tu bannerele cu celalte echipe, ca sa nu mai fie chiar nici o suspiciune. 😉

  2. Nu sunt departe de adevar cele doua concepte, sunt doar o expunere a unei realitati cunoscute de noi toti. Cu mentiunea ca Geoana nu castiga nimic altceva decat congresele PSD si atat.

  3. Precum Băsescu cu al său pumn super-mediatizat, episod marca Dinu Patriciu, o victimă ca Mircea Geoană în faţa lui Vanghelie nu va da bine la congres? Eu zic că da, mai ales dacă te organizezi bine şi îl vrei în continuare pe Geoană, chiar dacă te cheamă Vanghelie.

  4. care e adevarul sursei inregistrarii cu vanghelie. cred ca e gresit faptul ca se pronunta asa usor cuvantul securist. si de tine si de badea si de altii. vanghelie a spus ca a fost inregistreat de catre reporteri inainte sa intre in direct. cel mai probabil de reporterul antenei 3 mai precis o doamna sau domnisoara reporter care se prapadea de ras la urmatoarele declaratii ale impricinatului. nu prea cred ca un reporter de la realitatea ti-ar fi trimis inregistrarea pe mail. parca pe mail ai primit-o. deci care e adevarul?

  5. de ce nu mai am incredere in ei?? rusine tov Oprescu! de fapt desi l-am votat stiam ce poate, dar nu credeam ca e obsedat sa-l copieze pe Zeus… imagine publica…puahhh!!!!

  6. Dom’le, faza cu asfatul e chiar de tot rasul. Ce sa-i mai luam apararea ? A demonstrat de unde vine si incotro se indreapta. Asta nu-i scuza cu nimic pe ceilalti sarlatani din zona. Faza cu asfaltul e mult mai simpla decat spune Doctoru’. Se fac lucrari de proasta calitate ca sa poata inghiti lovelele in fiecare an. A turna asfalt e mai simplu decat se crede. Cine face treaba de proasta calitate inseamna ca nu are interesul s-o faca bine. Costurile-s cam aceleasi. Daca ar asfalta o data la 5 ani, ar fi tragic pentru ei. In mod normal ar trebui sa se toarne doar stratul de uzura, de unde-i vine si numele. Restul e gargara pentru prostit lumea.

  7. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Ma bucur ca il aveti invitat diseara pe dl dr Oprescu.
    Oricine ce ar zice despre dansul,negativ vorbesc,nu ma atinge.Il admir extraordinar,ca OM; este intr-o pozitie extrem de dificila,ca primar independent,si trebuie sa se apere.Lumea e a dracului -pana la absolut – si musca pe toti,indiferent de ceea ce sunt,in folosul ei.
    Eu,una din persoanele anonime ale Romaniei,il admir,il apreciez si il salut cu tot respectul.

    Va doresc o zi foarte buna si un week-end asa cum va doriti,
    IoanaP

  8. Sper sa castige Ponta, cam atat. E singurul om care poate schimba ceva in PSD. Din nefericire, prea des se aplica vorba aia: “La vremuri noi, tot noi”. De Geoana, Vanghelie, Nastase si Mitrea, cred ca s-a saturat toata lumea. Nasolia-i ca Basescu, Udrea, Boc si gasca de PDL-isti isi fac treaba nestingheriti, zilnic inventeaza cate ceva impotriva firii, impotriva poporului.
    Pe partea cealalta, sper ca Antonescu sa nu adopte tactica lui Geoana, pentru ca va pierde pe mana lui.
    In rest, s-auzim de bine !

  9. Victor,deci tu erai in spatele la tot…ce ti-e si cu conspiratorii astia domne:))
    Cand il vedem pe Marean la tine in emisiune?

  10. Dle Ciutacu, inteleg preocuparea pt politica, respectiv pt PSD din aceste zile. Sunteti un bun jurnalist si un foarte bun analist politic, insa cred ca macar pe blogul personal ati putea sa abordati si subiecte diferite..eu unul m-am cam saturat de mirosul greu al politicii romaesti.. Sunt cateva evenimente culturale importante care au loc zilele acestea, atat in tara cat si in afara. Si pt toti oamenii care nu uita si nu iarta, ar trebui sa semnalam premiera (si speram noi, si premierea!) filmului Portretul luptătorului la tinereţe , al Dlui regizor Ctin Popescu in cadrul Festivalul international de la Berlin, film ce descrie viata si lupta Romanilor din Rezistenta Anticomunista de la sf anilor 40 si anii 50. Mult noroc !

  11. Vanghelie a fost mic copil ca astia fac pase doar cu nevestele. Ce sex maxim de grup socialist e acum in PSD… :))) Iti dai seama cate combinatii de N luate cate K se petrec? Eu ma stramb de ras, provocat, bineinteles, de sadismul bucuriei ca poate se chinuie si ei putin!!!!

  12. O sa pun un banut la tonomat.D-abia il astept pe d-nul Oprescu !

    Una dintre intrebari,
    caz concret :
    Cum ne explica d-nul Oprescu “organizarea” Primariei, cand pentru un istoric de adresa, trebuie sa faci un drum la registratura Primariei, de acolo te trimit la Oficiul de cadastru pentru a depune cerere(numai luni si miercuri !) de acolo, pleci la sediul Primariei capitalei sa faci plata iar la sfarsit, dupa ce mai faci un drum la cadastru sa-ti ridici planurile cadastrale, te intorci la registratura primariei.E o placere, mai ales cand circuli pe gheata de pe ….trotuare!

  13. daca mai candida si nastase era “garantat” ilieescu :))=)))apropo de inregistrare m am distrat copios cand am auzit o ai fost genial …….salutarii din ardeal

  14. Cat despre Doctor,cu bunele si relele lui ca nu-l cunosc,oricum are meritul de a fi un om cultivat si cu mult superior ca material fata de predecesori.
    Pacat ca nu are o echipa administrativa mai zdravana in spatele lui.Cred ca are si putin ghinion prinzand in mandatul sau perioada asta.Tocmai de aceea pe partea de pr poate ar trebui sa-si stranga o echipa buna in spate.Daca nu,vremurile oricum sunt tampite si omul se va eroda mai rapid.Ar fi pacat daca ne gandim la ce alternativa ne asteapta…mie inregistrarea cu drumarii nu-mi spune nimic.E o discutie intre un primar si niste neni cum sa dreaga busuiocul sa fie lumea multumita.Ca la Los Angeles nu s-o vorbi asa a?

  15. Indifirente de cine iese va trebui sa curga multa apa pe Dambovita ca sa se uite tot acest circ psd-istic.Iar Dl Oprescu pe zi ce trece devine o tot mai mare dezamagire.Apropo poti sa il intrebi cum e cu publicarea sumelor primte in campanie pe site-ul sau?Eu ne le-am vazut,sau mi-a scpat mie????

  16. eu cred altceva: una din nevestele alea vandute anterior si multiplu s-a cam saturat de sotul care se plimba din sefie in sefie si vrea sa-si oficializeze in primul rand divortul si te-a rugat frumos si cu lacrimi de speranta (ca poate poate nu va mai fi vanduta la colt de taraba)sa faci publica inregistrarea.
    P.S cica a aparut si partea video.

  17. Domnule Ciutacu
    Recunosc ca fac parte din tabara Nastase.
    Recunosc ca am scris 2 articole impotriva lui Geoana si Vanghelie
    O mâţa pesedista 🙂 🙂 🙂

  18. Ai vazut inregistrarea ? Ti se pare ca e facuta de ziaristi . Mie nu? E facuta in curtea PSD si sunt vreo 2 colegi de ai lui
    Tu poti sa imi raspunzi e facuta de un jurnalist inregistrarea cu Vanghelie?

  19. Daca cele poze sint “pe bune” afise electorale si nu ceva facut la biza de niste glumeti, apai destinatia precizata de Van Gheele pentru geoanel este fix cea corecta.
    O DA-te-n cestia lu’ Van Gheele de bostanar nenorocit!
    Banzai!

  20. Pe mine me ingrijoreaza altceva, in timp ce PNL si PSD au probleme interne, adevaratul dusman, dusman de moarte al romanilor si aici ma refer la Partidul Dementilor Liberi, merge inainte iar noi ne afundam pe zi ce trece in mocirla si in saracie

  21. Domnule Ciutacu, in calitate de agent economic privat, as vrea sa va semnalez tragedia prin care urmeaza sa treaca sute de mii de firme romanesti.Domnul Boc, s-a gandit, in intelepciunea sa, sa ne impoziteze anticipat la nivelul anului trecut. Pai asta e o tragedie nationala, deoarece anul asta nimeni nu mai poate supravietui, platind in avans un impozit pe profit pe care oricum nu il va realiza. Va rog sa aduceti in discutie in emisiunile la care participati, acest lucru. Va multumesc

  22. Nici nu am intrat bine in casa ca m-a si intampinat una din creatiile publicitare pentru Congres PSD.Fara sa citesc textul mi-am dat seama de mesajul D-lui Ciutacu. Daca ceva este GARANTAT BASESCU nu mai incape nici o indoiala ca va avea reusita absoluta. Dar am niste dileme: Parca Diaconescu a spus ca merge individual la taierea capului, nu face intelegeri cu nimeni dinainte; al doilea lucru foarte deranjant pentru mine este portocaliul intens care ocupa 3/4 din suprafata. Inteleg ca Mitrea e non-combatant fata de B., dar se portocalizeaza si Diaconescu? Nu se poate, nu poate fi adevarat!

  23. A doua creaţie o înţeleg… la prima creaţie am o problemă de percepţie. Dacă e făcută de echipa lui Geoană confirmă încă o dată că este complet aerian. Dacă e făcută de o altă tabără, mă tem că este prea fină ca să fie înţeleasă de Vanghele !
    Punem de niscaiva rămăşaguri cu congresu’ ?

  24. 1.Nu prea inteleg cum a ajuns Vanghelie, dintr-un primar de sector, in pozitia sa garanteze pentru cineva.

    2.In cazul Diaconescu situatia este discutabila, dar despre relatia Mitrea – Basescu s-a auzit in destule alte situatii.

    3.La punctul anterior, cred ca artizanii miscarii erau mai inspirati daca il atacau cu altceva pe Diaconescu. Au cu ce?

  25. sunt extraordinari astia don` ciutacu. mie imi plac.cu toata sinceritatea va spun sincer ca imi plac. 🙂
    am vazut in reluare emisiunea de aseara. mi-a placut tare mult cand i-ai pus intrebarea madamei din magistratura legat de carta. pai si instalatorii de ce sa nu aibe si ei ? si raspunsul ei a fost unul de om scolit. sa o vad eu pe doamna cum isi repara instalatia de la magistratura cu carta ei in cazul in care se strica ceva la sistemul de intrare – iesire de la buda magistraturii. hai mai. si domnul general tot o dadea in barci si asta de numa`. io nu zic ca a facut sau nu a facut ceva. dar a inceput el pe la sfarsit sa spuna ce viteaz este el si cat de … sunt militarii. aici nu am inteles ce vroia sa spuna. cand mai pui intrebari don ciutacu pe la emisiune invitatilor roaga-i sa si raspunda la ele. spune si tu ca asa e jurnalismul. 🙂

  26. intre doua infiltratii movulii, noi
    cu ce ne alegem?
    Cu (O)pozitie de forma , ca fo(u)ndul il pun altii.

  27. in orice caz este o alegere foarte grea, dar decat sa fie condus de vanghelie mai bine de diaconescu( chiar daca in spate se afla basescu)decat un analfabet si un un prost mai bine o marioneta.

  28. Eu zic ca se asorteaza portocaliu cu violet. Oricum, pesedeii au reusit ceea ce nici in cele mai frumoase vise ale sale nu credea ca va reusi Basescu: distrugerea PSD-ului! Bravo lor, s-au ciuruit!
    Si o ultima intrebare: in cat timp estimati dvs ca se va inregimenta domnul Oprescu in PD-L? Cam cat ii va lua? Trei luni, o luna, un an? Sau imediat dupa congresul PSD?

  29. Dl.Ciutacu o fi Marean fraierul suprem dar prostia lui bate toata desteptaciunea din PSD.
    Cred ca daca nu era Marean in PSD partidul asta era demult filiala PDL.
    Ce face Marean cu PSD-ul putin imi pasa dar ce mi-am luat-o in bot ieri cu OPRESCU ma facut sa am un gust amar.
    Scuzele alea de ieri din emisiunea Danei erau trase la indigo ca cele ale PDL-istilor.
    Spune-i dl. primar OPRESCU ca efectiv s-a PISAT pe voturile bucurestenilor,chiar ne crede prosti ca bucurestenii nu stiu cand cineva face o manevra .

    Ce face Vanghelie cu PSD-ul putin imi pasa ce face Oprescu cu noi bucurestenii imi pasa,deci din partea mea poate sa mai candideze eu unul nu o sa-l mai votez nici macar OM DE SERVICI( este in stare sa vanda maturile si mopurile in interes propriu si sa dea o explicatie “ca asa se face curatenie”).

  30. De cand tot poporu’ are technica de ascultare si filmare (amaratul de handy), au cam pus-o politicienii… Sa vezi ce limbaj de lemn, politically corect, o sa infloreasca si in privat(a). “Leprele” o sa-si gratuleze consoartele in pat cu “mai Doamna”, ca poate se inregistreaza…

  31. De M. Mitrea cred ca stia toata lumea ca e inteles cu numele urta mirositor, insa si Diaconescu!?!?

  32. De facut ai facut-o Victore.Nu mai incap discutii! Ce este de probat sa probat prin repetatele intrebari ale lui Badea la care tu nu ai raspuns.Oricum asta cu Vanghelie a fost tare de tot.Pe linga “violet” se te mai trazneasca si intunecatu,este prea mult pentru un Geoana.Omul asta chiar nu intelege ca mai trebuie sa te si retragi? Se pare ca nu!

  33. Imparate ciutacesc, iti stiu rezervele de a posta linkuri, mai ales daca nu prea au legatura cu subiectul. Dar postarea asta, a Andreei Vass, este delicioasa!! Trebuie parcursa de toti ochii flamanzi de lumina si intelepciune autentica, geniu al guvernarii. In sfarsit, putem dormi linistiti, cand vedem profesionalismul consilierilor cucului din ceas.

    http://hymerion.ro/2010/02/18/andreea-vass-analizand-legea-pensiilor-ce-lipseste-in-politica-publica-actuala.html

    (Asa imi si explic de ce blogu’ lui Popa a ajuns pe Hotnews – scrie ce trebuie, despre cine trebuie, cum trebuie, intocmai si la timp)

  34. Catren ameninţător

    Îngrijorat că Ponta vrea să-l “umfle” pe micuţul,
    Pe gânduri stau, pe jar, şi-mi dau cu preţupuţul,
    C-ar fi mare păcat să strici aşa figură de muzeu ;
    Puţin la trup şi minte, ş-aşa bătut de Dumnezeu !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.