Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Unul rămâne întotdeauna singur…

Unul rămâne întotdeauna singur…

Azi e ziua marii dezbateri televizate Băsescu-Geoană. În istoria noastră recentă, ultima înfruntare între candidaţii la preşedinţie se petrece într-o zi (oricare ar fi aceea) în care mai toţi nevorbiţii şi nescrişii simt nevoia să fie decisivi. Nu mai contează ce au de spus candidaţii, ci doar ca lumea să rămână cu impresia că ei l-au făcut preşedinte pe unul sau ei l-au oprit pe celălalt. Cred că-i excită…

http://www.youtube.com/watch?v=8smO4VS9134

Oricât de egocentrist aş fi (şi, har Domnului, sunt!), n-am vanităţi ieftine de acest tip, aşa că mă abţin. Dacă am făcut ceva în ultimii cinci pentru deschiderea ochilor larg închişi ori am umblat la cutia cu mentalităţi, se va simţi şi fără să mă dau eu astăzi mai deştept decât permite legea. Dacă nu, nu; şi gata!

Doar un lucru (pe care sigur îl vor afla, că d-aia stau buluc ai lor pe blogul ăsta nenorocit) transmit celor doi candidaţi (care nu-mi plac) la Preşedinţia României. Nu credeţi versurile superbului cântec de mai sus! Joia asta e ultima dintre zilele în care amândurora vi se a părea că toţi sunt strâns uniţi în jurul vostru. De mâine veţi avea impresia că toată lumea vă vinde. Duminică seara, unuia îi va fugi sigur pământul de sub picioare şi-i va vâjâi capul. Iar din ziua când se vor anunţa oficial rezultatele finale unul va rămâne înspăimântător de singur.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

196 thoughts on “Unul rămâne întotdeauna singur…

  1. sunt absolut geniali aia de la hotnews
    impartialii aia, deontologii
    dan tapalaga si andreea pora
    la articolul legat de “confruntare” au postat numai postacii portocalii. Daca ati citi comentariile lor ati rade cu lacrimi. Spun toate acelasi lucru si sunt postate din minut in minut.
    E absolut genial :))
    Sunt disperati rau de tot 🙂

  2. Nu stiu ce sa mai cred… Aflu ca baietii de la hotnews au un set de poze cu Geoana mergand la Vantu dupa ora 24, asta-noapte. Cautand sa vad despre ce-i vorba aflu de pe http://www.curentul.ro/2009/index.php/2009120437668/Actualitate/Ministrul-de-Externe-Mircea-Geoana-l-a-ascuns-la-Jakarta-pe-Nicolae-Popa-omul-lui-Vintu-de-la-FNI.html ca de fapt Geoana l-a acoperit pe Popa. Mai este si o alta trimitere relevanta si documentata la aceasta situatie?… Nu de alta, dar sa stim si noi cum stam.

  3. “V-a plăcut întâlnirea cu Vîntu de azi-noapte?” intalnirea cu Vantu a fost data pana si pe Academia Catavencu…..ce politie politica 🙂

  4. l-a executat live basescu pe mircica. daca nu ai mandria sa recunosti asta, mai bine te lasi de meserie. sper sa fi demn in urmatorul tau post. cu respect

  5. domnule ciutacu am o intrebare pt dumneata: de ce accepti doar posturile anti-basesciene? semeni foarte mult la mentalitate cu traienel pe care il critici atat de mult,si el punandu-si sustinatorii in primele randuri la mitinguri electorale.este acelasi tip de comportament,pe care in cazul lui basescu il inteleg dar pe-al dvs nu.

  6. Titlul articolului ne rascoleste si ne impinge la meditatie privind destinele noastre si in mod special destinele unora. Intrucat traim intr-o societate marcata de o profunda disolutie a valorilor, pana si visurile implinite, isi au laturile lor intunecate.
    Titlul ne incita sa punem in locul punctelor de suspensie un fel de explicatie de ce “unul ramane intotdeauna singur”.
    Apoi D-l Ciutacu anunta maiestuos, solemn, cu gravityate :”Azi e ziua marii dezbateri” scris cu litere oblice pentru a ne faca sa urmarim aceasta dezbatere cu semnificatie istorica. Zi in care “mai toti ‘nevorbitii’ si ‘nescrisii’ simt nevoia sa fie decisivi”.
    Ce ne faceti D-l Ciutacu? Ne obligati sa intram in domeniul lexicologiei, in domeniul procedeelor interne de imbogatire a vocabularului limbii romane.Cele doua cuvinte “nevorbitii si nescrisii” ar trebui sa fie tratate drept cuvinte obtinute prin derivare, respectiv conversiune.Poate e bine sa lamurim ca D-l Ciutacu a schimbat valoarea gramaticala a participiului verbelor ‘a vorbi’ si ‘a scrie’, respectiv: ‘vorbiti’, ‘scrisi’, si le-a transformat in substantive adaugand semnul pluralului “i”.Terminand conversiunea a facut pasul urmator si a purces la derivare.
    Derivarea are in orice limba caracter sistematic. Prin afixe se pot forma mii de cuvinte. D-l Ciutacu a folosit prefixul “ne-“, imprumutat chiar din slava si a rezultat in ceea ce am citit:”nevorbitii” si “nescrisii”.
    Dar credeti Dvs. ca dansul s-a gandit la aceste procedee? Aiurea! Pur si simplu le-a inventat, ca va garantez ca nu le veti gasi in nici un dictionar de limba, in nici o enciclopedie. Asta-i bloggerul nostru!
    Continuam firul gandului, de ce se simt acesti nevorbiti si nescrisi “sa fie decisivi” cand pana acum valorau un mare “0”.A! importanta lor abia acum este “scoasa la lumina”, acesti nevorbiti si nescrisi “l-au facut presedinte” pe unul sau “ei l-au oprit” pe celalalt spune D-l Ciutacu cu o ironie necrutatoare. Se putea ca domnia lui sa evite “ironia” un mijloc la indemana si important in limbajul jurnalistic.Nici anumite structuri antitetice
    nu sunt uitate de dumnealui:”am facut…pentru deschiderea ochilor larg inchisi!!!.Cum poate fi ceva ‘larg inchis’? Il vedem apoi pe domnia lui “umbland” ‘la cutia mentalitatii’, o expresie iarasi inventata si tare haioasa.
    Pentru toate mijloacele artistice de care s-a folosit D-l Ciutacu merita sa-l felicitam.

  7. Domnule Ciutacu, imi pare rau de voi toti astia “motanasii lui Felix”, dar “prostanacul” (a avut si bietul Iliescu odata dreptate) a cam pus-o de mamaliga cu vizita asta la sefu FNI. Mare tantalau dom’le sa-si taie craca de sub picioare cand toate pareau sa-i fie prielnice…

  8. Cel mai tare din Sinteza de aseara a fost Vali Stan.
    Pe locul doi a fost Bogdan Teodorescu.
    pe locul 3 – Boureanu.
    Restul, nu ati inteles (cred) ca Boureanu a venit acolo la caterinca!!!! De ce v-ati enervat?
    Domnul Stan a inteles perfect care e treaba si poate fi mai “caterincos” decat Boureanu.
    Respect Vali Stan, respect Bogdan Teodorescu!

  9. ma “bucur” nespus ca, in virtutea unui principiu de baza al democratiei, anume acela de a apara dreptul la exprimare al tuturor cetatenilor, chiar daca nu-ti convin parerile lor, mihai gadea ofera spatiu la “sinteza zilei” unui boulean-bourean mai sinistru decat un film cu zombie. poate ca si formatia de teolog a lui gadea isi spune aici cuvantul, numai un crestin adevarat, ca dansul, fiind in stare sa-si invite in casa, la ceas de seara, un cacanar de asemenea calibru, pentru a-i admira o tara intreaga ranjetul insolent si nonsalanta ce le afiseaza cand scuipa pe covorul antenei 3. daca ar fi un personaj de la care am putea afla ceva nou, relevant, as mai intelege demersul de-al aduce acolo pe acest mucea-flaimucea. insa singura “contributie” a lui, urmarita cu obstinatie, este de-a fractura discutiile, de-a provoca si inflama spiritele. posibilul argument cum ca ar fi singurul pd-lici care accepta invitatia antenei 3 nu prea mai prezinta vreo valabilitate, in opinia mea, deoarece l-am vazut de (prea) multe ori pe acest gaga pe sticla si, in afara de tonele de cacat ce-i cad din falci cand si le casca, n-am prea aflat sau vazut mai multe. daca mihai gadea urmareste sa ne demonstreze cat de stupid este bouleanu-boureanu, el si restul pd-licilor sai, ei bine, eu ii pot confirma ca pe mine cel putin m-a convins. as fi dorit sa-l aud vorbind mai mult pe victor, pe radu, precum si pe restul invitatilor, dezbatand la rece, aplicat, confruntarea care tocmai se incheiase. limbricul ucigas a reusit insa, magistral chiar, sa le umfle venele la tampla tuturor. ma rog, asta-i oful meu, iar data viitoare, cand ii voi mai vedea muia aia defecta pe ecran, am sa zapez pe hbo, poate prind vreun film bun.
    parerea mea. dreptul meu.

  10. Basescu a jurat ca nu l-a lovit pe copil cu PUMNUL. Nu a zis nimic despre un dos de palma…

  11. Apropo..chiar avem un “geoana” primar la constanta..asta al nostru in schimb e fanul lui hitler..amandoi sunt porecliti “rica” ala cu rau, ratusca, ramurica :))..asa ca votati dragi romani

  12. Dupa “marea confruntare” din aceasta seara mi-a crescut doar dorul de Crin. E cu doua clase peste ambele pramatii care se vor bate duminica. Probabil sunt – alaturi de multi alti romani – in postura de a nu avea pe cine alege. Intr-o tara care a fost…

  13. vazut dezbatere, kk dezbatere 🙂
    votez duminica schimbarea , sa plece obositu’ la odihna lunga, pe marea lui, si sa se intoarca cand l-oi chema eu, si nici atunci.

  14. Apropo de toate intamplarile din ultimele zile si de faptul ca cei de la Realitatea-Catavencu ,sub masca campaniei pro-Crin si acum pro-Geoana , i-au “faultat” pe acestia (Antonescu si Geoana) de cate ori au putut… Eu spun ca E UN BLAT ORDINAR BASESCU-VANTU (s-ar putea ca arestarea lui Popoviciu si Becali sa fi fost un avertisment dat de Basescu si lui SOV ca acesta se “joace cum canta el”), iar ei, acum , joaca impreuna o mascarada parsiva si scabroasa, sub nasul fraierilor din “bobor” si a “botishtilor” din PSD , PNL si o parte din presa !!!

  15. Victore,

    Cum naiba de si-a putut impune jocul Boureanu la Sinteza? S-a speriat si gandul vostru de atata tupeu și nesimtire cinica?
    Inteleg ca s-a spariat, dar de ce s-a perplexat?

    In rest: Castigatorul la fler politic al intalnirii a fost: ILIESCU.

    Si totusi voi vota. Mai bine cu un prostanac decat cu un prostitor pe fata!

  16. V-am spus! Usurel cu sperantele! Clar ca trebuie scapat de domnul Presedinte Basescu (v-a placut?). Dar… Hai sa dam cu promisiuni in dreapta si stanga. Vorbim vorbe! Cel putin domnul Geoana, speram ca nu va face nebuniile diliului.
    Dar nu e ce credem! Sunt ei intre ei.Lumea se bate pe strazi si ei isi fac -la misteaux- cadouri. Si juraminte pe Biblie. Ati dilit complet.
    Iar la “Sinteza Zilei” l-ati adus pe cel mai josnic individ. Aluia ii trebuie un picior in cur, doua-n barba si un mars in mata de jigodie. Scos in pumni si palmi din studiou.
    No, si sa vedem ce se intampla duminica…

  17. Am sentimentul ca Basescu este un rau in stare pura, orbitor, si ma ingrozeste gandul ca oamenii nu realizeaza ce periculos poate fi.
    Ca minte – n-am fost la Grivco, ba am fost, ca n-am lovit un copil cu pumnul (jurand pe Biblie – dar un om care n-are Dumnezeu, poate sa jure pe orice..), da’ copilul recunoscuse ca a fost lovit, ca mogulii, ca vom face si vom drege…
    Chestia asta cu dusmanul poporului mi-e tare cunoscuta, comunistii aveau refrenul asta: sa starpim dusmanul…
    Iar unii oameni parca sunt orbiti, nu vad ca n-au ce pune in lingura, ca de 3-4 ani cauta sa supravietuiasca si nu reusesc…
    Acuma, problema e urmatoarele:)
    ca nimeni nu se gandeste la faptul ca poate cartile sunt facute deja pt Romania, ca exista unii la butoane care zic: Tati, stai o tura pe tusa, ca ai sarit calutu’ (nu ala ce la- incalecat dna Udrea…)
    Nimeni nu spune ca exista un grup de oameni – ce moguli, astia-s nimic!, care conduce lumea. Si care au instituit un fel de Noua Ordine Mondiala, in care se pare ca, asa prostanaci cum suntem, tre sa urmam niste cai bine stabilite. In care conceptul de socialism este cel agreat pt entitatile sociale.
    Om trai si-om vedea, dar pana una alta…sa ne ducem la vot si sa ne rugam sa fim condusi de-un prostanac, decat de-un escroc mustind de ura fata de popor.
    Bafta mult!
    p.s. Esti intr-adevar bun. si arogant. dar bun.

  18. Am si eu o intrebare….faptul ca Basescu are servicii secrete care ne urmaresc nu intereseaza? Nu spun ca Geoana a facut bine, dar ma intreb….nu va ganditi la oroarea dezvaluirii este CA BASESCU NE URMARESTE PE TOTI CU SERVICIILE LUI SECRETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Sunt votant liberal…m-a dezamagit Geoana ca nu a raspuns cum trebuie….DAR DUMINICA IL VOTEZ!!!!!!!!!!!!!!

  19. Erata: “l-a-ncalecat’
    si “conduc lumea”
    Scuze pt greseli, e tarziu si nu am ochelarii pe nas.

  20. Am vazut o parte din dezbatere si… ce pana mea cauta Geoana sa si-o fure??
    Nu e prima mea optiune, in sensu’ ca l-am votat pe Antonescu in primul tur, dar a gresit mult, si Doamne fereste ca poporu’ suveran sa voteze iar pe alcoolic.
    Ca daca iese iar, Elena aia mica ajunge presedinte la Senat in doi ani.

  21. Sa nu mai spuneti nimanui cu cine votati, riscati sa va faceti de rusine !
    am citit zi de zi acest blog si il voi citi. dar multi dintre voi fie sunteti naivi, fie sunteti orbi .
    cu respect, Romania nu este mandra de voi

  22. SI DACA VANTU ESTE “AS” IN INGINERII
    FINANCIARE, SI DACA GEOANA IL VA EXPLOATA LA MAXIM IN FOLOSUL ACESTUI NEAM ??? NOI AR TREBUI SA ASTEPTAM … POATE CHIAR MERITA !!!
    DECI GEOANA NU E DE CONDAMNAT CA INCEARCA, CHIAR SI CU AJUTORUL UNOR MOGULI SA FACA CEVA PT. TARA !!!
    DECI VOTATI GEOANA !!!

  23. @manushika…hm..daca nici pe blog n-avem voie la libera exprimare,unde naiba atunci?nu-ti place,nu intra,simplu

  24. by the way,victore,mi-ar fi placut sa fi tu in locul lui turcescu bibliosu’

  25. Scrisase cineva mai sus, ca sa nu mai zicem pe cine punem stampila, ca e de rusine, ca Romania nu e mandra de noi. Care Romanie? Aia a intregului popor – cum spunea cineva mai acu’ 20 de ani, ori aia ce e pe primul loc in topul coruptelor?! Tara e formata din oameni care tre sa se gandeasca la un viitor – ca batem pasul pe loc de-atatia ani…
    Io ma duc la vot duminica si ca de obicei, voi da un vot negativ cuiva, adica o sa-l aleg pe ala ce e contracandidat… De fiecare data cand m-am dus la vot, tot vot negativ: sa nu iasa alalalt, ca dracu’ ne ia. Si ne-a luat, un pic de tot, dar ne-a luat…
    Ei bine, suntem un fel de Alice in Tara Minunilor, in care iepurele spune ca pisica minte, pisica spune ca iepurele…si noi belim ochii la niste vorbe aruncate.
    Daca Geoana se spune c-ar fi copilu’ lui Iliescu, apoi Basescu e copilu’ lui Ceausescu, asta mi-e clar.
    Adica…scapi de dracu’, dai de tacsu… Dar poate asta n-o fi asa de negru, in urmatorii 5 ani.
    Duminica – Geoana.
    Peste inca 5 ani, o sa-l luam si p-asta si-o sa-l dam afara.
    Iona

  26. VICTOR,
    foarte frumoasa melodie,am ascultat-o inaine sa citesc postarile,unele de BUN SIMT,si altele
    MIZERABILE,e drept, f.putine.
    Sunt profund dezamagita de CONFRUNTARE,eu sper
    totusi sa castige GEOANA,desi…..A FACUT-O DE OAIE CU VANTU ,nu stia ca base il urmareste?
    O fi el chior ,dar vad altii in locul lui ,ce sa mai….Oricum ,eu il votez de dragul lui CRIN ANTONESCU SI K.IOHANNIS,DACA ASA AU HOTARAT EI,SI AU FACUT ACEASTA ALIANTA,SA SPERAM CA NE VA FI BINE.Numai uitandu-ma la SIMPATIZANTI SI CINE A CONDUS 5 ANI TAAAARA?DUMNEZEULEEE,iti scuipi in san si zici,duca-se pe pustii,piei SATANA din drumul meu.
    Fie ca aceasta MEZALIANTA POLITICA,SA DUREZE FFF MULT,IAR NOUA ,CELOR MULTI ,SA NE FIE PUTIN MAI BINE.

  27. Vnitate ieftina? Tu te iuziona, o ai slava cerului ! Si ai crezut, ca-tzi vor face plecate temenele, cei pe care i-ai tot impins in fatza ! Asa s-au iluzionat si confratzii tai, care ni l-au bagat pe Base pe gat cu fortza ! Putzin le pasa ca-i betzivan, curvar si mafiot de cea mai joasa spetza ! S-au imaginat in spatele javrei betzivane, tragand sforile si lasandu-l pe el sa-shi faca mendrele, la crashmele patriei ! Au pierdut si-au primit cate un par in cap, noi ne-am piedut vietzile! Ale noastre si ale copiilor si nepotzilor noshtrii si am primit cate o pensie sau un salariu, cu care sa ne cumparam fix cate o sfoara, sa ne-o atarnam de grumaz !
    Sa alegem acum , un cretinoid sau o javra nenorocita ! Minunata alegere! Javra se va bucura, ca scapa de proshtii de care nu are nevoie in cloaca lui, iar prostanacul va aprinde cate o lumanare, oftand pios, cu mila !

  28. Sa nu-ntzelegi greshit ! Sunt de acord cu ce ai facut, cu zbuciumul tau, dar am senzatzia ca tzi-ai facut iluzii, ca ceilaltzi ar fi mai patrunshi de grija si dorul de patrie! Cred ca shti ca nu e czul ! Sunt de acord si ca TREBUIE, neaparat adus altul in locul dementului, dar e ingrozitor ce alternative avem veshnic !!!! Asta, pe langa faptul ca jocurile mari sunt facute de altzii si mai mari! Dreaq stie, daca va fi vreodata bine pe pamantul asta !

  29. Un popor civilizat si responsabil stie ca “nu vorbele fac omul, ci faptele”. Nu-i cazul nostru, dar cine stie?! Fiecare vorba a marinarului a fost o minciuna: de la ieftinirea gazelor cu 30%, trecand prin ordonanta guvernamentala privind medicii rezidenti si terminand cu juramantul pe biblie! Pana acum a reusit sa recreeze atmosfera anilor ’50: a indus prostimii ca el, ca presedinte, poate fi iresponsabil, responsabili fiind “mogulii”, pe care in modul securisto-comunist al anilor de trista amintire ii arata cu degetul pentru ca prostimea sa-i “mestece”.
    Geoana a gresit, nestiind cum sa-i raspunda: “ce serviciu secret ati folosit tovarase?…” Doar in anii de trista amintire nevolnicii isi evitau prietenii ajuns la ananghie din motive politice. In mod ciudat, s-a uitat toata discutia si analizele au fost “focusate” brrr, ce barbarism! pe unica situatie in care Base a punctat, dar doar pentru prostime. Intinzand apoi pelteaua, cine stie, pot uita si altii cum au fost distrusi si in ce haos traim. In loc sa exportam in Rusia avantajos si sa cumparam gaz ieftin, pastram un primitiv in fruntea bucatelor, care-si face pe ascuns partea; la fel relatiile cu vestul-un Johannis ar fi excelent – e aplaudat si de parlamentarii nemti si austrieci de stanga si de dreapta. Carol I a fost adus printr-o lovitura de stat!

  30. Marea gresala a fost a lui Antonescu minori din 1989 care acum sunt majori nu au iesit la vot au fost manevrati,punctul cheie al alegerilor generale si prezidentiale este TIMISOARA de ce nu vera nimeni sa inteleaga,e clar ca fraunda a fost mare, foarte multe voturi nule,in dreptul votului(ex.Geoana stampilat pe buletinul de vot sa aplict ulterior o stampila si pe Basescu, in acest caz buletinul este nul).

  31. D-l Ciutacu sunt disperat, am lasat tara fara datorii,eu sunt pensionar, ma gindesc cu groaza ca in viitor nu mi-se va plati pensia limita de virsta de drept,pentru ca hotii fara aprabarea mea m-au bagat in datorii,Basecu,Videanu,Berceanu,Nuti Udrea,Blaga,Ritzi.Copii mei sunt mai in virsta ca EBA (au mastre in psihologie )dar nu au avera lor.
    Cu stima si respect.

  32. Sintem o tara blestemata. Un popor autodistructiv. Care nu invata nimic din greselile trecutului. Care de-a lungul istoriei,si-a distrus speranta si linistea. Nu numai intoarcerea armelor impotriva Germaniei, nu numai impuscarea lui Ion Antonescu, nu numai suportarea a 50 de ani de dictatura comunista…
    Acum, la aceste alegeri, au existat 5 milioane de oameni care au spus Da unui colaborator al securitatii, unui om care minte, insala, jigneste, care este satisfacut numai de scandal, de ura, de invrajbire si dezbinare. Un om razbunator, agresiv si dominator. Probabil ca multi dintre cei ce l-au votat se regasesc in aceste atribute. Noi, ca popor, ne-am distrus o sansa pentru viitor. Vom pleca – multi, pt ca nu poti sa repeti destinul parintilor, care au fost nevoiti sa suporte o dictatura.
    Azi a fost una dintre cele mai grele zile din viata mea. Pentru ca am realizat faptul ca genetic, acest popor are niste defecte. In proportie de 50,33%.
    Nu stiu daca a fost numai frauda implicata in rezultatul final. Daca avea 20%, nu aveau putere sa fure atat de mult.
    Dar timpul trece si oamenii vor vedea ca nu va fi bine. Nu vor trai bine. Intr-un final, fiecare trebuie sa inteleaga faptul ca ce au semanat, aia or sa culeaga.
    Pacat ca trebuie sa supotam si noi, ceilalti…
    Nietzsche a spus: Dumnezeu a murit. Mi-am amintit de aceasta propozitie in asta dimineata…

  33. Lipsa de umoare…alege altă lectură!
    Dovada supremă că suntem sub călcâiul dictaturii, se vede în modul în care cei ce patronează furtul Băsacian au închis porţile de atac al fraudei. În orice stat civilizat legea de atac ar trebui să ceară un număr maxim de fraudaci care dacă e depăşit să anuleze scrutinul, să zicem 10000, la 170000 de dosare penale cei 30000 de securaci au abia timp să bea o bere cu ei. La noi legea zice însă…NU! La noi trebuie să dovedeşti că rezultatul final a fost viciat, adică statul de drept să constate doar, NU SĂ CERCETEZE, eventual să disculpe, dacă n-ai dovedit furăciunea completă deşi ai 170.000 de români care trebuie să fie trimişi la puşcărie, iar Băsacul care care a câştigat prin furăciune cu o diferenţă de 170001 rămâne preşedinte pentru că aşa e legea la români! RUŞINE! Blocul mare al furăciunii nu poate fi dovedit fiind făcut pe parcursul numărării. Voturile cumpărate sau obţinute prin ameninţări nu poate fi evaluat. Doar un număr minor de cazuri când când comisia PDL-istă a fost prinsă la lucru şi poliţia a luat notă de asta. O asemenea situaţie s-a ivit la Gara De Nord Bucureşti unde…ce a urmat? Poliţia a înregistrat o plângere iar votarea A CONTINUAT NESTINGHERITĂ după ce comisia PDL-istă a schimbat zâmbete şi amabilităţi cu doi poliţişti zeloşi. IATĂ cum merg lucrurile de fapt. Un partid de 10%-15%, conduce ţara şi fură la greu voturi, producând
    chiar voturi europarlamentare pentru o independentă progenitură Băsească. Asta spune şi România Mare dar din nefericire urechi de auzit n-are nimeni. Ce credeţi că se va întâmpla cu cei 170000 de PDL-işti dacă scrutinul va fi validat de curtea constituţională, aţi ghicit? În nemăsurata sa milă, după ce va condamna câţiva PSD-işti, prezidentul Băsescu îşi va amnistia cei 170000 de PDL-iştii în spiritul reconcilierii naţionale. Fac pariu cu oricine!
    /
    Şi ca să vă pun caimacu-n lapte, ultima redută! Chiar credeţi că la ce e în joc Curtea Constituţională va anula scrutinul? Păi la câte dosare de şantaj, presupunând că n-ar fi, mai sunt şi alte metode de şantaj, copii, soţii iubitoare… Şi dacă printr-o minune naţională Curtea Constituţională declară totuşi nul scrutinul doi şi cere naţiunii să mai vină o dată la vot, CINE CREDEŢI CĂ VA FI ORGANIZATORUL? Apăi ghici ciuperca-n-tr-un-picior, acelaşi PDL-ul care a organizat turul doi.
    /
    Din păcate veştile proaste, abia au început. Chiar credeţi că aţi scăpat cu 10 ani băsacieni? Constituţia Românească e un document mult mai puţin durabil decât vă închipuiţi. Şi mediacul Mircea Badea s-a şi plictisit deja de repetarea subiectului,
    (adevăr grăiesc, adevărul supără pe toată lumea, probabil de aceea România Mare e urâtă de majoritate) dragul de Badea simte nevoia
    unor veşti noi, las că te saturi tu cu EL.

  34. In primul tur am votat cu Antonescu.
    Cu trei zile pana la vot il vroiam pe Geoana presedinte.La vot am ales Basescu
    Acum imi pare putin rau dar ce ati facut voi si toate partidele care se aliasera cu Geoana m-au facut sa il votez pe Basescu dupa urmatoarea logica:
    20 de ani a mers totul prost in tara-doream schimbarea-atat timp cat vadim sau Becali sunt impreuna cu Geona clasa politica nu se poate schimba
    Si in presa lucrurile nu merg bine iar cele mai importante televiziuni si ziaristi erau alaturi de geoana-doream schimbarea ……………………..

  35. Să trăiţi tov Ionuţ, probabil ai fost mulţumit de realizările lui Băsescu, ai putea numi una?

  36. Dacaă n-ai umoare, alege altă lectură
    Cu surprindere constat că cei de mai su îşi fac iluzii că votul lor ar fi însemnat ceva, vreau să-i înseninez, Băsescu a câştigat alegerile la televizor.
    Ziarişti tv sunt de două feluri, normali şi mediaci. Mediacii, în loc să fie preocupaţi de cursul logicii astfel ca persoana întrebată să urmeze cursul răspunsului în loc să bată câmpii, în loc de aceasta ei sunt paznicii totemici. Ce e un totem? Un totem este o problemă majoră care trebuie păstrată secretă şi pe care cetăţenii acestei ţări nu au voie să-l afle. De îndată ce apare totemul, ca prin farmec mediacii încep să producă un zumzet şi zarvă producând ciudate dezvăluiri sau în extremis … reclama, care e căluşul suprem. De aceea maniacul Băsescu a reuşit să nu răspundă la nici o întrebare, proştii întreabă, caravana trece. De când cică a câştigat alegerile prezidentul Băsescu brusc mediacii au năvălit pe ecrane, nu cumva să priceapă românii cum de s-a petrecut minunea poxilină băsaciană care a răsturnat trei sondaje şi a dat cu statistica de pământ. Şi dă-i, cum încercau fraerii să explice paşol na turbinca subiectul, cu zămbete foieli şi coate lipite, vezi adică… e dus sirecul.
    Tot astfel mediacii încearcă să acrediteze ideea că ”diaspora” e cea care a adus din nou pacostea de băsac în timp ce noi ăştia de aici l-am votat câştigător pe Geoană. SĂ ÎNCETEZE MINCIUNA ASTA! Aceşti mediaci sunt săpunarii lui Băse ce încearcă iar să-i dea o faţă umană. Dacă accepţi deja ca vreun mediac să comenteze pe marginea ideii ăsteia …furtul în masă al voturilor…l-ai şi uitat.
    Nu sunt membru al niciunuia dintre partidele actuale dar am fost de mai multe ori observator la procesul votării încă din 1990 şi pot să vă spun că am convingerea că echipele PD-L-iste de la circumscripţiile de votare i-au ”făcut” pe cei doi observatori (dacă au fost ambii PNL şi PSD).
    /
    Frauda masivă care poate mânji procentual la mai mult de 0.1% poate fi făcută DOAR DE CEL CARE E LA GHIDON ŞI ORGANIZEAZĂ ALEGERILE ŞI ARE COMISIILE PE MÂNĂ forul organizator a fost PDL-ul doar EL putea fura!!!
    Care au fost metodele celor de la PDL, iată!
    1)Turism serial pe la minunatele circumscripţii extraordinare în care Băsacul a primit mii de voturi, spre exemplu gara Predeal.
    2)Adoua metodă e ca pe parcursul numărătorii să se intervină rapid pe ascuns de ochii observatorului PSD. Astfel simpla reştampilare a voturilor Geoană şi transformarea acestora în voturi nule, iar în caz că metoda trebuie aplicată rapid pur şi simplu mutarea unui teanc de voturi Geoană la vraful de nule. La BEC nimeni nu desface nici un sac de plastic sigilat dacă nu există nici o plîngere de fraudă scrisă procesul verbal e direct unucul document prelucrat (fals sau nu fără reclamaţie e valabil şi dacaă scrie ca 2+2=5.
    3)Dacă cele de mai sus n-au funţionat, transcrierea unui nou Proces verbal, diferit de cel real cu semnături falsificate sau
    primite în alb.
    La faţa locului, la comisiile minunate PDL-iste e greu ca 2 oameni (în puţinele secţii unde au fost ambii doi PNL+PSD) să păzească permanent (nu mai zic fără lumină) iar pentru unul singur e imposibil. În 1990 procesul votării era curat , lipsit de ingerinţe , tocmai pentru că întreaga comisie era de o varietate extraordinară de interese contrare urmând paleta partidelor, comisia fiind constituită din partidele vremii, neavând precum comisia PDL-istă ţintă fixă. Mai nou modelul comunist unipartidist e preluat de PDL la organizarea alegerilor acestea.
    Acum practic toată comisia a fost aranjată de PDL. Mai mult decât asta ce doreşti, restul e gargară.
    Iar alţi mediaci încearcă să acrediteze şi altă idee falsă, justificând cumva, anume că şi PSD-ul la vremea sa când a organizat alegerile şi a furat cu aceeaşi ”maşină de vot” atunci, şi astfel că merită s-o ia pe coajă acum. ATENŢIE!!! Imoralitatea PSD-ului faţă de alegeri nu este dovedită, tocmai pentru că a pierdut alegerile care le-a patronat şi despre care se zice că le-ar fi fraudat. Dacă le-ar fi fraudat, ar fi câştigat alegerile sau barem ar fi încercat o zvârcolire băsaciană pentru o numărare finală a voturilor! Lucrurile stau exact pe dos n-a CÂŞTIGAT, ci s-a declarat învins!!. Aşa că ziariştii care spun acest neadevăr sau pun
    întrebări tendenţioase despre asta insinuînd că şi PSD-ul a furat voturi, sunt pe dinafară sau sunt mediacii lui băse.
    Alţi mediaci ai lui băse încearcă să acrediteze ideea că băsescu n-ar fi ştiut că va câştiga. MINCIUNĂ amintiţi-vă că ştia câte
    voturi avea nevoie. Nu era foarte sigur cum să ascundă faptul că are la dispoziţie maşina de vot şi dacă aceasta va reuşi să producă destul.
    Legat de votul ”diaspora” un vot băsacian, eu bănuiesc că şi aceasta e o minciună. E aşa de simplă fraudarea de băsacienii diasporini, tot are băsacul numirile ambasadelor pe mână, şi serviciile sicrete (toate) la buricul deştului. Oare l-o fi mâncat buricu sau nu? Chestia cu diaspora probăsaciană e în plus şi perdea de fum care să vă facă să uitaţi că PDL-ul şi băsacul au avut pe mână o maşină de VOT FULL INK, cu tot cu tiparniţă. Am auzit că au tipărit 22000000 de formulare, adică şefii de comisie puteau eventual, ca gluma să fie completă, ce-ar fi fost să vină de-acasă cu sacul sigilat şi procesul verbal.
    Spuneţi-mi rogu-vă, ce credeţi, au fost alegerile corecte şi vom avea 170000 de dosare penale pe rol?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.