Esti aici:
Prima pagină > Blog > Umanitar > Uniţi salvăm; viaţa lui Ioan Bănescu

Uniţi salvăm; viaţa lui Ioan Bănescu

tricourile

Astea-s tricourile pe care le scoatem la licitație. Încercăm să-l ajutăm pe Ioan, elev la liceul Dinu Lipatti, marea speranţă a chitarei clasice, diagnosticat cu o boală cumplită de sânge: cancer limfatic. Are nevoie de 50.000 euro, pentru a fi operat la Viena. Până acum s-au strâns 17.000 euro. Se poate dona prin sms (la numărul 8848, cost 2 euro/mesaj, până vineri) ori prin transfer bancar.

ING Bank – Titular cont: ISTRATE ANI ROXANA
cont EURO: RO71INGB0000999903912419
cont LEI : RO61INGB0000999902012272

Cine plătește prin transfer bancar și vrea să primească unul dintre cele două tricouri (cu autografele noastre şi al lui Mihăiţă Neşu) în care am alergat la Mişcarea contra statului trimite pe mail ([email protected]) copia ordinului de plată. Titularii celor mai consistente două donații vor primi tricourile. Poate şi un şpagat cu dedicaţie…

spagat

Comentarii

comentarii

Similar Posts

9 thoughts on “Uniţi salvăm; viaţa lui Ioan Bănescu

  1. Salutare, ai adresa de mea de mail. Este un caz al unei profesoare din Campina cu 2 forme de cancer si noi, unii mai apropiati de ea sau de fiica ei incercam sa strangem niste bani. Cancerul a recidivat si de 10 ani se lupta… Nu stiu daca ai cont de Facebook pentru ca in prima faza e un eveniment joi promovat doar acolo si urmeaza contul IBAN. Daca te intereseaza sub orice forma da-mi ceva pe mail dar am rugamintea sa nu imi aprobi commentul ca nu are niciun sens, e doar pentru tine. Nu stiam daca sa iti dau mail ca posibil sa il fi considerat SPAM. Astept un semnal de orice fel, multumesc.

  2. Scurta poveste. Nu imi permit sa donez prea mult, dar vazusem cazul si credeam oricum ca ar trebui sa depun si eu ceva. M-am dus la ING si am ramas masca cand mi-au comunicat ca pentru depuneri numerar se retin minim 10 lei. Eu vroiam sa dau 15 lei. Chiar si pentru cei care ar dori sa contribuie cu olecuta mai mult, comisionul mi se pare mare. Va scriu pentru ca initial nu a fost vorba de licitatie, ba chiar se cerea ajutor si din partea celor care nu-s cu dare de mana. Eu am considerat ca nu are rost sa mai donez in aceste conditii. Daca nu sunt si altii ca mine o parte anume din bani vor ramane la banca. N-as vrea sa arat cu degetul catre banca, asta e politica ei. Ma gandesc doar ca ar trebui spus ca in cazul in care sunt asteptate si donatii mici, alegerea bancii de catre cei in nevoie trebuie facuta cu multa atentie. Sanatate tuturor!

  3. Multumesc! Asa am sa fac. Nu verificasem site-ul fundatiei. Cu toate acestea tin in continuare sa transmit mesajul anterior, deci mi-as dori ca ideea sa zboare mai departe pentru situatii similare. Nu stiu de ce, insa am senzatia ca stiti deja cat de importante sunt si ideile, dar mai ales gandurile bine fundamentate, sprijinite pe adevaruri si corecte. Ah, daca acestea s-ar fi gasit in cat mai multe capete, atatea rele n-ar mai fi fost pe lumea asta. Toate bune!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.