Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Carte poştală pentru Florica Lavric

Carte poştală pentru Florica Lavric

Apreciem la superlativ efortul fizic şi financiar pe care l-aţi făcut pentru a o ajuta pe Florica Lavric. Am hotărât, aşadar, împreună, ca, pe lângă posterul înrămat cu noi, pe care-l va primi câştigătorul licitaţiei noastre, să mai facem ceva. Vom edita, pe banii noştri, un tiraj de cărţi poştale cu aceeaşi imagine, pe care le vom semna şi le vom trimite, tot pe banii noştri, donatorilor. Nici un leu din contul Floricăi Lavric nu va fi atins. Singura condiţie e să trimiteţi adresele poştale pe mail: [email protected].

Contul de donaţii şi modalităţile de plată le găsiţi aici.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

11 thoughts on “Carte poştală pentru Florica Lavric

  1. d-le ciutacu, ce-ar fi ca si trustul d-voastra de presa sa aiba prezenta online bilingva – romana si engleza. cine e curios de romania si cauta pe google folosind un termen in engleza ar trebui sa ajunga la siteul jurnalul, a3 nu la blogurile postacilor de la ICR.

  2. Felicitari Dvs. si Mircea Badea, pentru gestul pe care l-ati facut pentru Florica Lavric!

    Ii doresc din tot sufletul meu sa se insanatoseasca!

  3. Nu-mi plac cliseele,dar chiar sunteti doi tipi iesiti din comun.Va urmaresc zilnic pe net,de la cuca macaii,dintre tufele de capsuni ofilite sub soarele spaniol.Frumoase caractere!
    Emisiunile voastre sunt printre putinele care nu-mi zgarie timpanul sub limba aspra a lingailor puterii(oricare gasca de jeguri ar fi prin rotatie).
    Cu stima,
    Victor

  4. Domnule Ciutacu dar niste vederi din acelea puteti pune si in cateva numere ale Jurnalului National, ca si sistemul cu cartea si sa coste ziarul 10 lei. Nu puneti la toate ziarele, iar cei ce vor sa doneze dar poate nu au bani multi, pot dona cumparand ziarul cu fotografiile de belea. Si sa anunte domnul Badea cand apar ziare cu fotografii.

  5. Multumesc inca o data pentru surpriza anuntata de vineri seara in emisiune.Saptamana trecuta au fost ceva probleme cu blogul dvs. ca vineri de exemplu in loc sa se deschisa pagina imi aparea altceva, si tot vineri am trimis un comment care vad ca nu apare.O saptamana usoara.

  6. Domnule Ciutacu, eu am facut o donatie, dar ma gandeam ca, in loc sa imi trimiteti cartea postala, sa puneti banii in cont. Va multumesc!

  7. Vreau si eu cartea postala cu voi, multumesc!
    str. Mihai Viteazu 19
    Rasnov-Brasov
    cp 505400

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.