Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Haideți să-l salvăm pe Ioan Bănescu!

Haideți să-l salvăm pe Ioan Bănescu!

Un elev deosebit de talentat de la liceul Dinu Lipatti, considerat marea speranţă a chitarei clasice, se luptă cu o boală cumplită de sânge: cancer limfatic. Singura lui şansă e operaţie la Viena. O intervenţie costisitoare, la care familia nici nu îndrăzneşte să viseze. Ioan Bănescu mai are de îndurat 2 luni de chimioterapie, apoi transplant de celule stem. Tratamentul costă 50.000 de euro. Povestea am văzut-o la Sinteza zilei.

tricouri

Avem disponibile – eu și Mircea Badea – două tricouri de joc de la FC Utrecht, oferite de Mihai Neșu Foundation, în care am alergat la Mișcarea contra statului. Spălate, ca să preîntâmpin întrebările tâmpite. Le scoatem la licitație după aceeași regulă simplă pe care am aplicat-o și când am ajutat-o pe campioana olimpică la canotaj Florica Lavric. Afișez mai jos conturile bancare unde sper să faceți donații. Cine plătește și își dorește să primească unul dintre cele două tricouri (cu autografele noastre) îmi trimite pe mail ([email protected]) copia ordinului de plată. Titularii celor mai consistente două donații vor primi tricourile.

    sinteza-zilei-235061

Comentarii

comentarii

Similar Posts

8 thoughts on “Haideți să-l salvăm pe Ioan Bănescu!

  1. Ieri,mi-a venit facture la întreținere,la început de iarnă.mă așteptam ca să fie mai mare cu 100 Ron,cum crește iarna,lună de lună.Și totuși,ieri facture s-a micșorat cu 85 Ron.Banii ăia vor ajunge în contul lui Ionuț Bănescu!Asta și o rugăciune și urări de sănătate

  2. Cum sa va trimit mai copii de aici din Italia ? nu am pe nimeni sa ma ajute din tara sa va trimit ,dar poate aveti voi succes si o sa primiti de la altii ,eu o sa trimit la romanii din Italia sa vad daca se indura careva.
    Ticalosi mari ce sunteti mi-e dor de tara.

  3. Victore,scuze,n-as vrea sa ma banezi asa de dimineata da’ pozitia voastra in fata panourilor cu Viva herbalife,aia cu spatele la noi,ma duce cu gindul la alte activitati care se pot desfasura in fata unor ziduri pe care nu dai doi bani.Si raspunsul tau ar fi “hai sictir”:)))

  4. @niki: n-ai vrea, mai bine, dincolo de criteriile tale estetice, sa donezi niste bani?

  5. Bien sur,oricum pe ziua de azi ma pot declara fericit,ai binevoit sa ma gratulezi cu atentia ta,asta cautam.Ma banezi?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.