Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Udrea reclamă, CNA someză, eu nu tac

Udrea reclamă, CNA someză, eu nu tac

Doamna ministru Nuţi s-a vexat pe marfa mea de pe blog. Şi m-a reclamat la CNA, că nu s-a inventat încă o jandarmerie de bloguri. Care CNA a reacţionat rapid la comandă. Să fie primită somaţia, eu n-am de gând să tac. Fiindcă, spre deosebire de înaltele caractere care dau lecţii de morală şi deontologie, portocaliii nu mă au la mână. Deci ori mă gâtuie fizic şi mă fac erou, ori vedem care pe care…

Unicul comentariu pe această temă este următorul (preluat de ziare.com):

Remarc faptul ca, mai nou, presedintele Basescu incearca sa-mi inchida gura prin intermediari. Ma refer la doamna pe care a pus-o ministru (ca „ministra” i se pare discriminatoriu domnului Dan Grigore) si la oamenii sai din CNA (care ma judeca-n lipsa, ca regimul Ceausescu pe Belodedici). Nu e nici un neadevar in spusele mele (exista documente oficiale care atesta cheltuirea sumei de 4 miliarde lei vechi pentru organizarea evenimentului) si ma distreaza ca niste oameni care se presupune ca au capul pe umeri au ajuns sa legitimeze umorile doamnei Udrea prin a sustine cu o seninatate uluitoare ca marea crapelnita a costat, pe vreme de criza, „numai” 700 milioane lei vechi.

Nu faptul ca n-a avut punct de vedere la mine-n emisiune o mana-n lupta pe Elena Udrea, ci materialul extrem de acid pe care l-am scris pe blogul meu personal (cu privire la referirile obraznice si generalizatoare pe care domnia sa le-a facut la adresa tuturor angajatilor Trustului Intact) si impotriva caruia nu s-a inventat inca un CNA al Internetului pe care sa-l controleze. Daca ar fi dorit sa se manifeste la „Vorbe grele”, ar fi onorat, asemeni colegilor sai de partid, macar una dintre repetatele mele invitatii si nu m-ar fi pus in postura penibila de a-mi cauta de urgenta, in ultima clipa, alti invitati fiindca nu-si respecta promisiunile facute. Dar, din pacate pentru doamna Udrea, nu voi putea sa-i ofer niciodata suficiente asigurari prealabile ca n-o voi deranja in emisiune. Fiindca, spre deosebire de „siderata” doamna Narcisa Iorga, eu n-am fost niciodata salariat al Partidului Democrat Liberal; si sper sa nici nu ajung vreodata in aceasta postura penibila, fiindca n-as avea obraz sa-mi sun fostii colegi de breasla si sa le cer sa-mi invite superiorii la televizor.

Nici frustrarile domnului Basescu si nici bagarea-n seama a doamnei Udrea nu ma intimideaza. Atat timp cat in tara asta se va putea vorbi liber, o voi face; cu toate riscurile care decurg din atitudinea mea.

UPDATE: Agenturile străine de turism conspiră şi ele împotriva doamnei ministru, ceea ce mi se pare chiar impardonabil. “Potrivit Institutului Naţional de Statistică, sosirile vizitatorilor străini în România la punctele de frontieră au fost în luna ianuarie 2009 de 494,7 mii, în scădere cu 7,8% faţă de luna ianuarie 2008”.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

135 thoughts on “Udrea reclamă, CNA someză, eu nu tac

  1. Asta-mi aminteste de o postura a scriitoarei Veronica Porumbacu care a fost… o “Scumpa doamna si distinsa/Cind ati fost profunda atinsa/Erati in picoare, sau intinsa?”, si care facea piraciuni a’la Cincinat Pavelescu, dar fara biletele roz-bombon.

  2. eu nu inteleg de ce se mai numeste C.N.A. cand numele corect ar fi B.U.D.A. ( basescu si udrea discrimeneaza si amendeaza)

  3. va urez multe succesuri domnule ciutacu in lupta cu “tigani Imputiti” si “gaozari” din curtea cheliosului daca basescu a scapat si a rostit aceste cuvinte nu inteleg de ce noi sau blogul nostru nu le-am putea folosi pt ca sincer noi nu suntem presedinti romaniei nici unul din noi si nici nu o sa fim

  4. “habar n-am si nu ma intereseaza sa stau de paza la capatul patului

    De Victor Ciutacu pe 17 March 2009 la 6:59 pm (#) ”

    nici cu o lumanare? :))

  5. Porci şi scroafe-n politica de rahat a umilei ţări. O politica privatizată. SC BASE-SRL. plus SRI..plus orice altceva care incepe cu ”S”. Suntem în rahat total. Robi ai unor handicapaţi. Şi mai nou a unor handicapate. Precum Udrea asta care-i o nulitate absolută. Şi care mulge tot ce prinde-n cale. Mai abitir decât a făcut-o undeva în spatele unor uţi închise. O hahaleră. Vai de capu’nostru, ce-am ajuns. Pentru ce-or mai fi murit nişte mari oameni ai fostei Românii???? Să se dea huţa-n leagănul politicii un marinar cretin şi-o libidinoasă ca Udrea?? Hai sictir!! Arde-i, amice. La greu , cu ..vorbe grele.Şi de o fi un moment în care ceri spijin, dă un semn. Garantat că vei aduna multă lume lângă tine. Mai sunt şi oameni cu creier în ţara asta de rahat.Oricând ar fi nevoie, necondiţionat vin la Capitala spurcată. Să iţi fiu alături. Şi ţie şi lui Gâdea şi lui Badea şi lui Vali Stan şi lui Bogdan Teodorescu.

  6. Chiar nu stiu ce asteapta Basescu de la lumea asta , de la poporul asta ? Sa-i cadem in genunchi si sa-i multumim din inima pentru marili relizari ? S-au cam pentru ce altceva ? Ca minciuna si nepotismul e mai raspandit decat pe vremea impuscatului ? Ca face ministere cu dedicatie ,pentru oamenii lui a caror mapa profesionala nu poate fi pus la indoiala ca nici nu exista ?
    Victore , daca te pune sa platesti cumva din buzunar amenda dai si tu un numar de cont si pariu ca se va aduna de zece ori atat. Spor la treaba.

  7. Te miri ca ministresei culte in cap nu i-a venit alta idee de investitie culturala: sa dea fuga la Silistea-Gumesti sa-l celebreze si pe Marin Preda( odata cu campania Jurnalului) cu chermeza de rigoare si cu participarea extraordinara a altui ied pe care sa-l boteze eventual “Predel”.

  8. daca ar fi mai multi ca si tine Dl Ciutacu , presa de azi nu ar fi asa cum este……….., iar in subiectul de pe blog, felicitari!!!

  9. Noi poporul suntem aici, deci nu ar trebui s-o bagi in seamna, zic eu, fiecare pasare….hahaha, pe limba ei piere.

  10. io zic sa semnam o nota de protest si sa o trimitem direct la ministerul turismului ca sa afle si doamna nutzi ca inca ne da voie constitutia aia pe care zeus vrea sa o schimbe sa ne exprimam parerile liber. si daca parerea unora despre ea e proasta, repet parerea e proasta, ar trebui sa-si schimbe doamna atitudinea, nu sa oblige lumea cu tribunalul sa-si faca o parere buna.
    deci, doamna minsitru, sau fa, cum iti zice victor ciutacu, o fi stiind el de ce, lucreaza mai mult la imaginea ta si inceteaza se te mai duci cu para ba la cotroceni, ba la cna, ca nu rezolvi mare lucru. pe sistemul cand doi iti zic ca esti beat, te duci si te culci!

  11. Faceti un exercitiu jurnalistic!
    Varati foaia cu suma cheltuielilor, sub nasul somerilor si persoanelor nevoiase. Apoi filmati-le expresivitatea. Ar spune mai mult decat o mie de cuvinte pe care le-as insira pe site.

  12. Fereasca-ne D.zeu de “Talibanii democrati”,pe vremurile astea.
    Pragmatism si bun simt,este greu?

  13. Va rog sa aflati daca in declaratia de avere a domnului Basescu,apare ca la inceputul anului 1990 avea 100.000 dolari.De ce?Pentru ca daca este asa ,apare intrebarea ,de unde?In comunism diurna maxima peste hotare era de 10 dolari.Dansul a fost plecat di tara 12 ani,si putea primi diurna maximum 42.800 dolari,asta in cazul ca nu a venit in tara macar o zi si nu a cheltuit macar un dolar din ei.De unde diferenta?

  14. Dom’ Ciutacu,vad ca “pdl.istii” astia sunt sinucigasi,clar!
    O sa ne “sinucida” si pe noi.” 666???…”,Bambaw!…

  15. Madam Nutzi nu stie nici ea cum a ajuns atit de sus.Probabil Base inebunit de insistentele ei a cedat psihic satisfacindu-i si acest ultim capriciu.Treaba e ca la cita scoala a facut madam(si unde!),se pare ca va incurca foarte rau lucrurile.Totul este sa nu coste prea mult contribuabilul roman.In rest mergem inainte cu succesuri!

  16. Tare as vrea ca madam Nutzi sa-mi raspunda la o intrebare:de ce madam nu ai dat la facultate imediat cum ai terminat liceul, cum era normal?Nu erai prea coapta sau ai asteptat sa se infiintaze facultatile cu bani?Ti-ai tras un CV de invidiat care nu are nici o valoare pentru orice intelectual adevarat din tara asta.Pe baza lui te-ai cocotat cam sus iar cind o sa cazi s-ar putea sa te cam doara ,,barzoiul”.Ca intelect ti-o spun cu sinceritate ca nu esti departe de ,,Fata de bideu” sau de madam fotomodel Anastase.E vorba aia romaneasca ,,Prostul daca nu este fudul nu e prost destul!Aferim.

  17. Fetele lu Zeus ( cu utilizare diferita) nu isi mai vad lungul nasului si micimea inteligentei , tonalitatea de bamboo si frateli vrea sa castige voturi, ce e rau este ca chiar castiga

  18. Intr-o tara, ca multe altele, in care individul se gandeste sa-l faca pe vecinul, colegul, prietenul etc. la nivel material (daca tu ai masina vreau si eu, daca tu ai casa mare vreau si eu) orice demers social de schimbare a unei puteri corupte si atrofiate intelectual nu are demers. Sa ne uitam putin in noi si sa vedem: oare putem schimba ceva?, putem actiona pentru binele comun fara sa cerem ceva in schimb? Nu uitati ca 30% din populatia care voteaza, este, defapt, mediul rural, care nu stie altceva decat manele si bautura. Nu e vina lor, asa se doreste. Populatia urbana are acces la informatii si a hotarat, pe buna dreptate, sa nu mearga la vot. Atat timp, cat cei care decid cui ii revine puterea nu au acces la toate parerile, si iau decizii pe baza unor influente (un vot la tara se cumpara cu 5 RON si o pereche de chiloti, sau 2 kilometri de asfalt de calitate inferioara) tara asta va fi scufundata in cel mai adanc noroi din istoria sa. Incercati pe cat posibil sa educati electoratul activ si poate lucrurile se vor schimba. Personal nu cred intr-un demers social, intr-o tara in care libertatea absoluta a individului duce la instrainare, excluziune sociala, distrugerea democratiei, si uitarea completa a valorilor la care aspiram. Sa ne facem o analiza intrinseca a noastra ca popor si sa decidem daca vom continua sa fim curvele unor nulitati politice sau sa punem osul la treaba, asa cum faceam prin anii ´30 ai secolului trecut. Altii au reusit, noi de ce nu putem?

  19. Banca Nationala,de cand a devenit “Centrala”??!
    Misto,zau,ceva îi frige la ficati pe unii “baieti”.
    Oare de ce?

  20. pe noi cand o sa ne amendeze CNA-ul pentru comentariile de pe bloguri?D-le.Ciutacu sunteti chiar rau cu damicelele din politica romaneasca, in loc sa le elogiati zilnic sa le inchinati ode si imnuri cum si-ar dori si cum este normal in aceste vremuri , credeam noi de mult apuse, in care tatucul calauzitor vegheaza de la Cotroceni, n-ar mai veghea…dvs.ce faceti? Aveti tupeul sa comentati, sa criticati, sa dezvaluiti? Lasa ca ne linisteste Predoiu pe toti ca asa a primit ordin.

  21. roaga-l pe Gidea sa-l mai aduca pe Lucian Mandruta la sinteza zilei…..daca tot suntem amarati macar sa radem si noi
    Dar nici Turcescu nu-i mai breaz.L-am vazut intr-o emisiune in care-i explica un nene zis Minea ca Romania importa 70% din carnea de porc pentru ca la noi nu se mai produce,la care Turcescu a zis:
    hai domne vorbiti serios??!!nu pot sa cred asa ceva:))
    Si cand te gandesti ca-i jurnalist si habar n-are pe ce lume traieste.

  22. Crin?! Este echivalentul(nu identicul) lui Boc.
    Dom’ Ciutacu,adio si n-am cuvinte.

  23. Buna ziua,
    As dori sa va sugerez un titlu pentru un eventual articol privind alegerile PNL
    ESTI UN CRIN, ESTI PARFUMUL CEL MAI FIN…
    Sa ne ajute Dumnezeu ca in noiembrie-decembrie toata ROMANIA sa fie parfumata.

  24. Dragi frati romani….sincer va zic ca furtul asta de 700de milioane e nimic pe langa furturile care au loc zilnic in tot ce inseamna institutie a statului ai pana la cea mai mica primarie comunala……..vreti ca acest lucru sa se termine….ei..exista o singura solutie….in orice functie de conducere sa se sustina examene si la alegeri sa votati oameni competenti….indiferent de culoarea politica pt ca atunci cand ai sefi din diferite partide acestia nu vor complota impreuna la afaceri si de frica nu vor indrazni sa isi permita afaceri prea mari. Prima dovada este Primarul Bucurestiului…..Unica persoana capabila sa tina piept si sa faca ceva util pentru bucuresteni….Avem nevoie de cateva mii de Oprescu in toate institutiile statului….acesti oameni exista trebuie doar descoperiti…pana atunci nu aveti decat sa va plangeti de mila pentru alesii vostrii….voi ati votat basescu sa vi-l pupati!!!

  25. d-le ciutacu
    se poate contesta si fara sa apelezi la marlanii. mai ales cand este vorba de o femeie.
    ps1 felicitari! ai intrat in familia marilor “pamfletari”: c.v.tudor, cristoiu si calinescu, vestiti prin “virulenta” atacurilor la adresa unor femei.
    ps2 ai dreptate ca nu poti sa te angajezi la p.d.l. atata vreme cat esti in solda lui voiculescu (p.c.}

  26. Mor artisti mari ai nostri. De unii,inca in viata,abia se mai aude.
    “Artist al poporului”,sau “emerit”,sunt afirmatii normale si corecte.
    Ce-ar fi sa dam Cezarului ce-i al Cezarului?Sa nu vina vremea sa regretam ca nu am facut macar atat! Eu cred ca majoritatea romanilor,o vor lua asa cum simt si eu.Merita asta cu prisosinta!
    Daca n-am fi ipocriti…!…Gasiti alta titulatura?Hai sa nu mai improvizam,poate ca nu e rau.
    Multumesc de citirea mesajului.

  27. Dragă Victor (iartă-mă că îmi permit!)hai să te contrariez puţin: sunt MARE fan Băsescu, dar te simpatizez( nu ştiu de ce)şi pe tine. Nu vreau să-ţi pun decât o singură întrebare: când nu eşti în faţa camerelor, când eşti singur în faţa propriei conştiinţe, chiar te consideri un jurnalist echidistant, nepărtinitor şi cu bună credinţă(cred că buna credinţă e esenţială în meseria ta!)?
    Cer iertare dacă te-am supărat şi sper că nu o să arunce toţi cu lături în capul meu fiindcă am curajul azi în Românuia să-l plac pe preşedinte.

  28. felicitari sunteti un ziarist de mare valoare si aveti multi sustinatori care va urmaresc emisiunile si va admira sper sa scapam cu ajutorul presei pentru ca din alta parte nu e nici o speranta de jigodiile aduse de basescu in guvern doar ca aunt femei si arata bine

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.