Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Udrea reclamă, CNA someză, eu nu tac

Udrea reclamă, CNA someză, eu nu tac

Doamna ministru Nuţi s-a vexat pe marfa mea de pe blog. Şi m-a reclamat la CNA, că nu s-a inventat încă o jandarmerie de bloguri. Care CNA a reacţionat rapid la comandă. Să fie primită somaţia, eu n-am de gând să tac. Fiindcă, spre deosebire de înaltele caractere care dau lecţii de morală şi deontologie, portocaliii nu mă au la mână. Deci ori mă gâtuie fizic şi mă fac erou, ori vedem care pe care…

Unicul comentariu pe această temă este următorul (preluat de ziare.com):

Remarc faptul ca, mai nou, presedintele Basescu incearca sa-mi inchida gura prin intermediari. Ma refer la doamna pe care a pus-o ministru (ca „ministra” i se pare discriminatoriu domnului Dan Grigore) si la oamenii sai din CNA (care ma judeca-n lipsa, ca regimul Ceausescu pe Belodedici). Nu e nici un neadevar in spusele mele (exista documente oficiale care atesta cheltuirea sumei de 4 miliarde lei vechi pentru organizarea evenimentului) si ma distreaza ca niste oameni care se presupune ca au capul pe umeri au ajuns sa legitimeze umorile doamnei Udrea prin a sustine cu o seninatate uluitoare ca marea crapelnita a costat, pe vreme de criza, „numai” 700 milioane lei vechi.

Nu faptul ca n-a avut punct de vedere la mine-n emisiune o mana-n lupta pe Elena Udrea, ci materialul extrem de acid pe care l-am scris pe blogul meu personal (cu privire la referirile obraznice si generalizatoare pe care domnia sa le-a facut la adresa tuturor angajatilor Trustului Intact) si impotriva caruia nu s-a inventat inca un CNA al Internetului pe care sa-l controleze. Daca ar fi dorit sa se manifeste la „Vorbe grele”, ar fi onorat, asemeni colegilor sai de partid, macar una dintre repetatele mele invitatii si nu m-ar fi pus in postura penibila de a-mi cauta de urgenta, in ultima clipa, alti invitati fiindca nu-si respecta promisiunile facute. Dar, din pacate pentru doamna Udrea, nu voi putea sa-i ofer niciodata suficiente asigurari prealabile ca n-o voi deranja in emisiune. Fiindca, spre deosebire de „siderata” doamna Narcisa Iorga, eu n-am fost niciodata salariat al Partidului Democrat Liberal; si sper sa nici nu ajung vreodata in aceasta postura penibila, fiindca n-as avea obraz sa-mi sun fostii colegi de breasla si sa le cer sa-mi invite superiorii la televizor.

Nici frustrarile domnului Basescu si nici bagarea-n seama a doamnei Udrea nu ma intimideaza. Atat timp cat in tara asta se va putea vorbi liber, o voi face; cu toate riscurile care decurg din atitudinea mea.

UPDATE: Agenturile străine de turism conspiră şi ele împotriva doamnei ministru, ceea ce mi se pare chiar impardonabil. “Potrivit Institutului Naţional de Statistică, sosirile vizitatorilor străini în România la punctele de frontieră au fost în luna ianuarie 2009 de 494,7 mii, în scădere cu 7,8% faţă de luna ianuarie 2008”.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

135 thoughts on “Udrea reclamă, CNA someză, eu nu tac

  1. Adevarul e ca trebuie sa fii un pic dus cu capul sau incompetent, sa crezi ca poti miza pe o resuscitare spectaculoasa a turismului, in actualele conditii pe care le impune economia mondiala.

  2. propunere pt d-nii de la CNA: auzi mincinoaso plimba mielu de aici.
    (mielu lu dinescu).
    O fi mai deontologic asa?

  3. …”acuze nefondate şi comentarii neavenite”?! Păi unde suntem frate? În Germania nazistă, în România comunistă, în ghetouri? Am priceput că modificarea Constituţiei e un obiectiv major pentru preşedinte, cu scopul de a-şi da puteri nemăsurate. Am auzit că se doreşte ca România să devină un stat poliţienesc, însă întreb timid: asta ne dorim şi noi? Aici ne dorim să ajungem? Ne vor face copiii noştri răspunzători peste nişte ani?

  4. Punem pariu ca te gatuie fizic? Te asigur maestre ca astia nu mai au nici o limita. In acest moment sunt in stare de orice pentru ca stiu ca in 2 luni poporul va fi la usa Cotroceniului cu batele.

  5. Se pare ca tanti Nuti strikes back cu armele lu sefu’ al mare Baselu, da mie mi se pare o incercare firava si destinata esecului… nimeni nu iti poate lua internetul si dreptul de a posta pe blog… lasa mai moale sau mai voalat si scrie ce ai pe suflet pe blog.
    PS. genial postu “Auzi, fă, hai sictir şi plimbă ursul de aici!” la mai multe 😀

  6. nu e treaba mea sa stiu ce ati incalcat din legea aia, doar v-am spus ca in articol nu scrie nimic de blog
    si da, o insulta sau o acuza nefondata pe un blog trebuie pedepsita, nu credeti? (nu ma refer neaparat la blogul acesta)
    cat priveste deviatiile din unele comentarii, cu comunisti, nazisti si cenzura….reveniti-va

  7. din pacate,o sa pierdeti cu dreptatea-n mana. n-aveti nicio sansa,atunci cand v-ati starnit tot “Sistemul Ticalosit” impotriva dvs. astia au la dispozitie tot ce le trebuie. dvs. aveti doar niste institutii pe hartie,virtuale…

  8. @Marius Mina: da, o sa ma spurce toti isteroizii cu ochii scosi din cap

  9. Seamana cu Elena Ceausescu..dar este adevarat ca este amanta lui Basescu? sau a fost amanta lui Basescu? daca ar fi asa m-ar dezamagi baselu.. doar atat poate? in functie de raspunsul tau..il votez pe Basescu sau nu:D

  10. @horya: habar n-am si nu ma intereseaza sa stau de paza la capatul patului

  11. Incredibil. Institutiile statului asta nu mai sunt nimic altceva decat instrumente in mana unora….
    Dar daca nu te-ar fi chemat Ciutacu si ai fi fost pur si simplu un tip care ii spune aceleasi lucruri madamei pe blogul personal, oare tot asa s-ar fi sesizat CNA-ul? Sanchi, nu, ca nu avea emisiunea paravan. Somatia e scrict pentru scrierile de pe blog, nu pentru emisiune si orice bou ar trebui sa priceapa asta. Poti sa fii tu impecabil in emisiune dupa toate regulile audiovizualului, tot vei lua tone de somatii la fiecare deranj ce i-l provoci madamei.
    Dar propun altceva. Cand mai ai cate un text care s-o vizeze pe tzaranca asta, propun sa-l preluam vreo 50-100-200 de bloguri (mai mari sau mai mici) si sa-l publicam la randul nostru. Pe tine te someaza, noua ce ne pupa?

  12. @Victor Ciutacu, or sa se spurce intre ei(nr isteroizii) ,dupa congres.Sa vezi olimpiada de “golden showers” cu strigaturi …

  13. victore am o intrebareb sa-ti pun sa nu crezi ca vreau sa te jignesc,esti tzigan de rahova?doar curiozitatea ma face sa intreb,fara alte speculatii.

  14. @rock: nici tigan, nici de Rahova. am ajuns in “rezidential” prin adoptie:)

  15. eLENA uDREA …si promovarea futurismului romanesc pe plaiuri muribunde …and nothing else matters!

  16. de la mesele alea de 70 000 ron si`a facut madama ministru fundul ala de`i trebuie Audi Q7 ca sa reuseasca sa si`l care …

  17. Cat ne-ar costa un sejur al noului “cuplu” dictatorial in statiunea balneoclimaterica Targoviste?

  18. E vorba de Nuti nu? La ce sa te astepti domnu’ Ciutacu? O replica inteligenta pe blogul ei nu prea cred. Binentzeles ca a apasat pe butoanele pe care e obisnuita. S-a plans nitel la tatelu cat sa ii trezeasca instinctele de mascul feroce. :)) Mi se pare minunat.

  19. @bestia din adancuri pe 17 March 2009 la 3:44 pm

    Daca te va interesa.. vei descoperi lucruri foarte interesante. Crede-ma ca simpla postare a domnului de mai sus a starnit panica..
    Prietenii stiu de ce!

  20. @utzu: astept amanunte pe mail. acum mi-e sila sa ma apuc sa-i caut.

  21. Eu nu ma mai pot abtine din ras. Urmaresc treaba asta de la entryul “Auzi, fa..”, am citit si reactile la care faci trimiteri si mi se pare din ce in ce mai jenibila situatia. In primul rand mi se pare fabulos (sa citez un clasic in viata) ca niste “ziare serioase” si niste jurnalisti de “mare talie” (hahaha!) au reactionat atat de puternic vis a vis de un blog. Ceea ce este trist e faptul ca ei s-au axat in “muie” si “fute”, mai departe de atat nu au fost in stare sa vada. Inclusiv majoritatea celor care vad genial entryul tau, tot in asta s-au blocat. Cam atat poate romanul. In rest puteai sa dezvalui nushtu ce secrete de stat, ca nu ar fi contat. bineinteles, in dulcele stil romanesc, totul a luat amploare, Udrea reactioneaza, CTP-ul face pe lupul moralist, CNA-ul e in spume, exista o conspiratie anti-Udrea, asta e marea problema a cucoanei, etc. Prima regula a aplanarii unui conflict se pare ca le scapa acestor oameni. Si anume “Nu da motive in continuare, mai ales daca stii ca in esentza, n-ai dreptate”. Dar cine ar vrea de fapt sa aplaneze ceva? bineinteles ca romanii se vor imparti in doua tabere – aia pro sau contra salvarii onoarei doamnei Udrea. Spre delectarea publicului devorator de astfel de scandaluri. In curand, toata lumea isi va da cu parerea.

    Oricum, numai ca experiement social, si tot ar merita urmarita toata treaba. :)) Mult spor, Ciutacule!

  22. Trebuie sa sustina cineva si CNA din punct de vedere financiar si v-a ales pe voi…adica pe tine si pe badea…..

  23. Ce tampenie? Acum nici pe net nu mai ai dreptul la libera exprimare? Chiar trebuie sa se simta toti laudati? Da-le in bot, nu-i lasa.

  24. MEMBRII CNA SUNT NISTE PARAZITI AI SOCIETATII, CARE ACTIONEAZA LA COMANDE MARINARESTI. NU AM NOI ULTIMII DE PE GLOB, DACA NU AM AVEA MINISTRU AL TURISMULUI O DAMA DE COMPANIE AL PRESEDINTELUI BETIV. DE ASTA SUNTEM NOI ROMANII ULTIMII PESTE TOT IN LUME.
    CU UN CAPITAN DE NAVA CARE DA FOC LA 37 DE NAVE IN FRANTA SI ESTE ALES CA PRESEDINTE CINSTIT, SE COMBINA NOAPTEA CU ALTA PARAZITA CARE ULTERIOR ESTE PUSA IN FUNCTIE DE MINISTRU, SI A BAGAT IN FUNDUL EI UN BUGET DE NEDESCRIS, EI DE ASTA SUNTEM NOI MEREU ULTIMII, SI CNA ASTUPA GURA CELORI CARE SPUN ADEVARU…
    RECOMAND MEMBRILORI CNA SA FIE CUMNATI CU PROPRII LORI TATICI…..

  25. Văleu, da’ CNA-ul ăsta, m-a speriat şi pe mine! Să mai comentez la mata pe blog coane Victore, sau să mă autodenunţ? Spune-mi mata cui să mă autodenunţ, că io stau la ţară, şi nu poci pentru ca să ştiu cum subminez puterea statului (degeaba?)! D-apoi Tulaiiii!!!
    Doamne, adă cât mai iute ziulica aia când vor cădea ăştia de la putere, SĂ MĂ ÎMBĂT din ultimii bani de BUCURIE!

  26. Nu cred ca o sa treaca de vorbe (ale lor nici macar nu sunt grele), iar daca o fac, ne gasesc aici 🙂

  27. nu te lasa, spune-ne cum sa te sustinem. admir generatia ciutacu, gadea, badea.

    tre sa ne schimbam liderii ptr copii nostrii macar, daca ptr noi nu suntem instare

  28. E ok,dom’ Ciutacu! Tineti-o tot asa,voi,ăi trei baieti.Sunte-ti pragmatici,va iubim si va respectam.Aveti grije sa nu obositi,asa am fost si eu 19ani.Acum am obosit,nu face-ti ca mine.E o bucurie pt mine ca existati pe sticla.Avem incredere in tine,in voi.

  29. Dac-o fi ş-o fi nevoie , să ne zîci să te sprijunim cu gologani , că o să te cam coste avocaţîî !… zîc serios !

  30. Imi imaginez cu groaza cum ar arata tara asta cu regulile de acum 25 de ani. Pai Basescu ar spanzura pe toti care nu i s-ar adresa cu prea iubitul si mult stimatul. Romani desteptati-va ! Sper ca tirania acestui analfabet obraznic si handicapat fizic sa nu fie desavarsita in decembrie 2009.

  31. 10 lei de la fiecare absent la fontiera, si s-a platit cheful de la Cetatea Neatacata.

  32. Sunt curios ce trafic are acest blog pe articolelor anti-Basescu comparat cu restul articolelor.

    Oricum, si cei din CNA niste .. inteligenti. Daca vb. de limbajul injurios, da, intelegeam. Da’ nu-i duce capul ..

  33. Pai vezi ca Elena e “doamna” pana la capat?
    Ciocu mic!
    O sa arate ea cine e la putere. E infiorata ca o closca. Il bate si pe Dumnezeu daca nu sta in banca lui!
    Mai tarziu o sa planga, cu onoarea ranita si o sa spuna ca suntem o tara de rahat, ca suntem niste brute si nu merita sa isi piarda viata printre noi.

    In ceea ce priveste cenzura… Ehe!… S-a daramat ditamai regimul comunist din cauza ei. A murit Ceausescu si toata familia lui. Si el era un munte pe langa paduchii astia de politicieni care ne conduc.

    Crezi ca ei nu stiu ca cenzura e moartea?
    Sa il intrebam pe Nastase?…

  34. sa incepem revolutia ……. treziti-va romani …. ne-au jefuit 20 de ani…..

  35. ajunge ……. sa nu ne creada prosti, sa ne pese de viitorul nostru… ne-am saturat de nesimtitii din parlament …. trebuie sa ne revenim …..

  36. Cred ca adevarul supara. Atunci cand e spus direct. Ori suntem prosti, ori suntem prosti de am ajuns sa ne conduca tot felul de fufe modificate organoleptik.
    Vai de noi…

  37. Domnule Ciutacu, cred ca orice ati spune dumneavoastra cat si ceilalti, despre orice politician sau eu stiu ce “Fufa” nimic nu se va schimba pana cand nu se va auzi si vocea poporului.
    Ne uitam la stiri (ca si asa ne arata ce vor ei) cum domnii care ne conduc, dorm, sau eu stiu ce altceva mai fac in sedinte. si nimeni nu reactioneaza (sau cel putin nu am vazut eu).
    Cat despre cei care tot il critica pe Basescu (romanii l-au votat, acum suportatil pana la urmatoarele alegeri) deci cine e vinovatul? Fiecare partid cu uscaciunile lor.
    Credea-ti ca daca vine boc la guvernare o sa va faca marea cu sarea, cand Tariceanu v-a spus ca NU ESTE DE UNDE.
    Eu admir ce face-ti dvs. dar totusi restul depinde de popor.
    Cum spun toti de pe blog, o spun si meu ca aveti toata sustinerea din partea noastra in orice (cred)
    P.S. Si de vom iesi in strada voi fi si eu acolo. E Tara mea, a ta si ca roman imi iubesc tara la fel si compatriotii (stiu ca suna cam comunist dar am numai 25 de ani 🙂 si imi plange sufletul cand vad ca totul se duce de rapa si noi stam dupa perdele.
    Cu respect.

  38. Domnule Ciutacu, conform legislatiei in vigoare, in domeniul presei, in UE,daca un politician “in functie” se “ia in gura” cu presa nu are nici o sansa de cistig.Politicianul in cauza are numai de pierdut in “imagine”, nimeni “in the right mind” nu poate recomanda sau sustine o asemenea aberatie.Explicatia actiunii doamnei Udrea este ca : ori dinsa nu are nimic in cap,cea ce nu este o noutate ,ori “consilierii” domniei sale sint niste amatori inepti.
    In cea ce priveste dreptul la replica, doamna Udrea personal este in masura sa dea replica, in nici un caz, Ministerul Turismului.
    Sincer, ma bucur ca au inceput “ostilitatile” cu portocalii poate,poate vor reusi sa va scoata din sarite si sa treceti pragul “imobilitatii contemplative jurnalistice” si sa treceti la lupta politica,jos in arena,acolo unde se scrie istoria natiei noastre. Nu de alta, dar am mai citit printre rinduri dorinta dumneavoastra de a “stringe rindurile blogosferei” si de a pune de-o “putere”.V-am mai spus odata ca: “razboiul este mult prea important sa-l lasam pe mina generalilor”.Imi place sa cred ca “vocea interioara” care va impinge la lupta cu “sistemul ticalosit” va avea cistig de cauza in “rationalitatea” dumneavoastra si vom vedea “zorii” unei noi “aliante civice”. Vorba aceea :” somnul ratiunii naste monstrii” !!

  39. @Sorin M: multumesc pentru creditul acordat, dar n-am ce cauta-n mizerie.

  40. Poate puteti ajuta intr-un fel !
    Fatza cruda a crizei din Romania si cea a celor care nu respecta legea este evidentiata cat de se poate de curat in acest articol.
    Se intampla la mare trust de presa Adevarul Holding!

  41. Multi se reclama la popor, la multimi, la mase.
    Si ca nu ar fi atat de prosti. Din contra, geme tara de prosti. Si ca ar fi buna o noua revolutie. Cu cine? Si pentru ce? Doar marii oameni politici nu s-au autoales in Parlamentul Romaniei. Pe jarteaua penala, cine a ales-o? Pe privitorul stereo, cine la ales?
    Cel putin catastrofa de boc, nu a participat la alegeri. El a picat asa, fara sa stie si fara sa vrea.
    In rest Victore, da!!! Da-le peste raturi…

  42. Da’ ce au astia maestre? Astia chiar vor sa ne trimita inapoi in timp inainte de ’89? E interzis sa ne exprimam gandurile cu voce tare? Si asta??? Toata stima, Calin.

  43. Elenuta doi sau unu, naiba stie care-o fi… blonda aceea cu turismu’ se porni a ciripi.
    Cip-cirip, Ciutacu-i naspa. “Ma acuza nefondat”. Unde-i risipita gasca?! Tipa Udrea neincetat. CNA-ul o asculta, precum un dulau stapanul si somatia-i facuta, cat sa numeri pan’ la unu.
    Pasarica si hieha, ofascate de-un rebel pun in aplicare scena, regizata de un chel.
    Curg in valuri portocale, “VORBE GRELE” sa inece, dar sunt citrice banale, fara gust.Iar valul trece.

  44. @cetateanu turmentat: sa “reflueze” e mai corect
    @tuni : de acor
    @maya : majoritatea

    Citesc cu foarte mare atentie toate comentariile.
    Si de la o zi la alta geamatul care cere un lider devine din ce in ce acut.In scurt timp se va transforma in cuvint.

    Cum dracu’ nu aud si politicienii ?

  45. Domnule Ciutacu,acest mesaj am vrut sa va transmit : Man in the arena
    “It is not the critic who counts:not the man who points out how the strong man stumbles or where the doer of the deeds could have done better.The credit belongs to the man who is actually IN THE ARENA, whose face is marred by dust and sweat and blood,who strives valiantly,who errs and comes up short again and again,because there is no effort without error or shortcoming,but who knows the great enthusiasms,the great devotion,who spends himself for a worthy cause;who,at the best, knows, in the end,the triumph of high achievement,and who,at worst,if he fails, at least he falls while daring greatly,so his place shall never be with those cold and timid souls who knew neither victory nor defeat.”
    Sorbona 1910, Theodore Rooswelt
    Noapte buna, suflet rece si timid care nu va cunoaste nici victoria nici infringerea !!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.