Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Udrea reclamă, CNA someză, eu nu tac

Udrea reclamă, CNA someză, eu nu tac

Doamna ministru Nuţi s-a vexat pe marfa mea de pe blog. Şi m-a reclamat la CNA, că nu s-a inventat încă o jandarmerie de bloguri. Care CNA a reacţionat rapid la comandă. Să fie primită somaţia, eu n-am de gând să tac. Fiindcă, spre deosebire de înaltele caractere care dau lecţii de morală şi deontologie, portocaliii nu mă au la mână. Deci ori mă gâtuie fizic şi mă fac erou, ori vedem care pe care…

Unicul comentariu pe această temă este următorul (preluat de ziare.com):

Remarc faptul ca, mai nou, presedintele Basescu incearca sa-mi inchida gura prin intermediari. Ma refer la doamna pe care a pus-o ministru (ca „ministra” i se pare discriminatoriu domnului Dan Grigore) si la oamenii sai din CNA (care ma judeca-n lipsa, ca regimul Ceausescu pe Belodedici). Nu e nici un neadevar in spusele mele (exista documente oficiale care atesta cheltuirea sumei de 4 miliarde lei vechi pentru organizarea evenimentului) si ma distreaza ca niste oameni care se presupune ca au capul pe umeri au ajuns sa legitimeze umorile doamnei Udrea prin a sustine cu o seninatate uluitoare ca marea crapelnita a costat, pe vreme de criza, „numai” 700 milioane lei vechi.

Nu faptul ca n-a avut punct de vedere la mine-n emisiune o mana-n lupta pe Elena Udrea, ci materialul extrem de acid pe care l-am scris pe blogul meu personal (cu privire la referirile obraznice si generalizatoare pe care domnia sa le-a facut la adresa tuturor angajatilor Trustului Intact) si impotriva caruia nu s-a inventat inca un CNA al Internetului pe care sa-l controleze. Daca ar fi dorit sa se manifeste la „Vorbe grele”, ar fi onorat, asemeni colegilor sai de partid, macar una dintre repetatele mele invitatii si nu m-ar fi pus in postura penibila de a-mi cauta de urgenta, in ultima clipa, alti invitati fiindca nu-si respecta promisiunile facute. Dar, din pacate pentru doamna Udrea, nu voi putea sa-i ofer niciodata suficiente asigurari prealabile ca n-o voi deranja in emisiune. Fiindca, spre deosebire de „siderata” doamna Narcisa Iorga, eu n-am fost niciodata salariat al Partidului Democrat Liberal; si sper sa nici nu ajung vreodata in aceasta postura penibila, fiindca n-as avea obraz sa-mi sun fostii colegi de breasla si sa le cer sa-mi invite superiorii la televizor.

Nici frustrarile domnului Basescu si nici bagarea-n seama a doamnei Udrea nu ma intimideaza. Atat timp cat in tara asta se va putea vorbi liber, o voi face; cu toate riscurile care decurg din atitudinea mea.

UPDATE: Agenturile străine de turism conspiră şi ele împotriva doamnei ministru, ceea ce mi se pare chiar impardonabil. “Potrivit Institutului Naţional de Statistică, sosirile vizitatorilor străini în România la punctele de frontieră au fost în luna ianuarie 2009 de 494,7 mii, în scădere cu 7,8% faţă de luna ianuarie 2008”.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

135 thoughts on “Udrea reclamă, CNA someză, eu nu tac

  1. sa nu te lasi.sti erea un banc un elefant a calcat pe un musuroi de furnici.acestea suparate s-au dus sa-l omoare.se suie pe elefant.acesta se scutura cu putere si le da pe toate jos mai putin una care statea atirnata de grumazul lui.cele de jos strigau in gura mare asa omara-l stringe-l de git.cam asta se intimpla in romania din pacate exista doar unul care se lupta cu un mastodont.restul…….. de dupa perdea toti sintem viteji.hai bafta.

  2. Va felicit! Nu va lasati intimidat de toti acesti indivizi, noi toti avem dreptul sa stim si sa spunem liber adevarul si nu sa fim manipulati de avarii acestia de putere si bani.Basescu si Udrea sunt un rau pentru aceasta tara si pentru tot ce inseamna libera exprimare iar celor ce incearca sa le stea impotriva le aplica etichete si injurii. Institutiile statului le sunt subordonate, fapt inadmisibil!!!!

  3. Nutzi,

    Paracioasa mica! Pai sa te superi talica pe un blog si sa refulezi in halul asta? Cre’ ca “frustarile te chinuieste, frustarile te napadeste, nu mai rezisti…”

  4. Daca suma reala este de 700 de milioane in loc de 4 miliarde de lei atunci e o greseala si trebuia corectata dar nu inteleg de ce CNA-ul s-a autosesizat si a purces spre a atrage atentia asupra acestui fapt.
    De ce biroul de contact cu presa al ministrului turismului – ca asta e moda acum – nu a emis un comunicat sustinut cu dovezi palpabile prin care sa corecteze suma vehiculata? De ce s-a ajuns tocmai la CNA asa de repede si “eficient”?
    Raspuns: Din disperare. Ca raspuns al imaginii sustinute in respectivele emisiuni era nevoie de o institutie “neutra” sa se autotsesizeze si sa corecteze intervenind numaidecat deoarece perceptia publica a cabinetului ministrului turismului este aceea a unui cabinet care chiar cheltuie necuvenit sume imense pe nimicuri, este aceea a unui cabinet – in frunte cu ministru – care sustine proiecte de domeniul fantasticului si nu dintr-o imaginatie bogata ci mai degraba dintr-o incompetenta acuta.

  5. victor, fa sapaturi. narcisa iorga este si in spatele campaniilor de imagine de la ministerul turismului. stefan lungu (seful biroului de presa de la min turismului) este partenerul de afaceri al narcisei iorga. Sapa adanc, vei da peste o cardasie ce are la baza banul public. DNA scrie pe ei.

  6. 700 de milioane e putin ? pai altii se omoara ca n`au bani de paine. Si 100 de milioane era enorm pentru o paranghelie ,dar pe de alta parte, 100 de milioane este doar echivalentul unei posete louis vuitton de terfelit pentru Nutzi.

  7. De ce nu dai CNA-ul in judecata? Ti se pare anevoios drumul pana la CEDO? (Ca la noi s-ar putea sa se judece dupa legile bunului plac.)

  8. trebuia sa-i zici simplu “ramane cum am stabilit” (ca tot e la moda replica) 🙂 si avea de ales intre “Auzi, fă, hai sictir şi plimbă ursul de aici!” si “Ave, Nutzy, desperados te salutant!”.
    🙂

  9. Dragilor,până una, alta cenzură pentru blog nu există!Că ne pot identifica e o altă treabă,aşa că vă propun să nu tăcem şă să-l susţinem pe d-l Ciutacu exprimându-ne părea aşa cum am făcut-o şi când a fost vorba de “crăpelniţă” pentru care s-au cheltuit bani publici.
    Atunci au fost în jur de 1.000 de postări,acum trebuie să ne solidarizăm din nou pentru că asta se doreşte SĂ NE REDUCĂ LA TĂCERE,să fie o singură voce,un singur partid,o singură părere.
    Acum 20 de ani au murit unii ca să nu fie aşa!Nu avem voie să uităm!
    CURAJ DOMNULE CIUTACU!NU SUNTEŢI SINGUR !

  10. Ca Udrea a reclamat la CNA nu ma mira. Asta stie sa faca orice tzatza.
    Ma mira insa faptul ca CNA a sarit sa o ajute desi legal nu are voie.
    imi e sila de tara asta…

  11. Ciocoii si ciocoaicele economiei de piata si-au uns barbile cu grasime de miel la protap, au batut brau’ pe sase, cu taraf si vin vechi, pe cheltuiala statului, adica a noastra! Ah, mircea, ala de se facea ca lucreaza, ce poama ne-a fost, cum ne-a dus cu presu’ si ce dibaci e la pupincureala! In privinta doamnei ministru nici nu te poti astepta la altceva! Sa mor de-a dormit mai mult de trei nopti la rand acasa la dansa de cand s-a uns ministereasa, calareste tara si ioropa mai dihai ca hoardele barbare! Don ciutacu, sa ne traiesti!

  12. Da, asta e buna, un cna al blogurilor, nu e destul de stupid cna-ul in sine? Acum asta ar fi buna, sa avem grija cum scriem pe internet, din abonamentul platit de noi, cu tastatura cumparata de noi, din banii nostrii. Si toate astea pentru o duduie blonda si un complexat aproape chel care simte ca nu mai are nici o sansa la al doilea mandat. Eu mi-am dat seama de asta la cei 19 ani ai mei. El inca nu s-a resemnat. Tot respectul meu domnule Ciutacu.

  13. Nu trebuia si ea sa-si dea in stamba? Pai daca nu avea un punct de vedere se chema ca ai dreptate … 🙂
    In afara de boii de la bicicleta ce altceva ar putea sa-ti ia?

  14. He, he, tanti Nuţi vrea să fie prima ministereasă dată afară de bobor!
    La un mic semn sunt gata să percutez. Abia aştept să mai ies niţel în stradă! Dacă se poate cu câte un ciocan de-al domnului Badea din revista Max!
    Domnule Ciutacu, boborul e pe fază, nu cred că riscă ei o confruntare directă cu noi!
    Îi mănâncă spinările!

  15. Cel mai tare-i deranjeaza faptul ca foarte multa lume este in asentimentul scrierilor dumneavoastra despre Udrea si Basescu. Ce nu inteleg eu este ce treaba are CNA? Cum isi permit sa impiedice libera exprimare? In baza carei legi e interzis sa critici si sa spui adevarul pe un blog?

  16. Are dreptate “MERY”, astia sint mai rai decit comunistii ! La pDL-ul asta sint numai “mimoze”,nu poti sa le atingi nici cu o floare.Se iau una dupa alta cum se ia riia de la o capra la alta._vezi si manifestarea d-soarei Anastase…Doamne, ce vremuri traim ! Succes,Victore ! Tine-te tare, mama, lupta cu “bampirii”. Sintem cu tine !

  17. Am incetat sa ma mai intreb cat de jos poate cobori CNA-ul. Daca nu au simtit propria duhoare pana acum, nu mai sunt sanse.
    Dar si cata ura si-au atras!…
    Multi dintre ei sunt oameni cu carte… Sa devii chiar asa lacheu al unui marinar obisnuit (adica betiv, curvar si fara cuvant)?

  18. Victore nu te lasa !
    Astia ar fi in stare sa inventeze si un CNA pentru bloguri , asa sunt de disperati sa nu stie lumea ce si cum.
    Spre deosebire de perioada adrian nastase , in Romania sunt din ce in ce mai multi utilizatori de internet si electoratul poate afla multe lucruri interesante prin intermediul blogurilor sau al siteurilor .

  19. Era normal sa inceapa furtuna,doar vine campania electorala.Sa nu va faceti iluzii ca va va apara cineva.Veti fi singur.In general romanii sint lasi.Cind cineva vrea sa schimbe ceva,toti sint de acord,dar daca se poate fara ei.,,Ori toti sa muriti ori toti sa scapam”.Se potriveste de minune.
    Succes domnule Ciutacu,in lupta cu Hidra !

  20. d-le ciutacu,v-am rugat acum vreo 2 saptamani(din frenezia citirii mai multor bloguri ,v-am numit ‘lucescu’,va aduceti aminte?)sa il intrebati pe d-l boc despre posibilitate schimbarii sefilor sri,sie cu oameni din partide de opozitie.intrucat nu prea cred ca va mai veni la d-voastra la emisiune(am un feeling),ati putea devansa intrebarea in oricare din emisiunile la care sunteti prezent?intrebare retorica,poate,in conditiile in care ,dracu’ stie ,parca suntem condusi tot de structuri,dar n-ar putea fi si astea nitzel mai vesele?va multzumesc anticipat.
    p.s. ce tzara trista,plina de umor:patapievici banuieste ceva de-l lauda pe nastase?

  21. O sa te cam manance astia acuma. Eu iti tin pumnii si tie si lui Badea ca amandoi aveti multa lume de partea voastra, multi cu aceleasi pareri legate de cretinii astia daca imi permiti sa ma exprim asa.
    Ca sa te destinzi un pic iti recomand ceva. Sper din tot sufletul sa iti placa. E vorba de un cantaret rus, Vitas mai exact. Poate ai auzit de el. Are cea mai buna voce din lume in acest moment si merita apreciat macar pentru atata lucru. Nu e un zdringhi-zdringhi (vorba lui Mircea) obositor care urla in tot Bucurestiul la orice colt de strada.

  22. Limbajul Victore, limbajul te strică. Eu înţeleg că o urăşti pe Udrea de moarte, dar încearcă şi tu să te exprimi mai cilivizat…Ştii cum e vorba aia, nu te pune cu prostul că te coboara la nivelul lui si te bate cu experienta.

  23. Unde sunt intelectualii si societatea civila care ar finormal sa se revolte acum cand libertatea de exprimare e ingradita? Tac toti cumparati de Basescu si Udrea. Lista PD-l pentru europarlamentare e jalnica. Nici PRM nu ar putea avea asa o lista: Stolo, R. Niculescu, Baseasca. E de ras!!!

  24. @dimitri: e prea mica Udrea ca sa ajung eu s-o urasc. cand se bat elefentii, sufera iarba. in acest caz, ea e pamantul de sub iarba.

  25. Pai cum d.le Ciutacu chiar va imaginati ca blonda [prof. dr. avocat] va accepta invitatia dv la un talk-show in diract? Pai ce stie sa faca dumnei mai bine si mai bine? Sa consilieze si eventual sa cosoleze, servicii complecte just in time. Si daca [din gresala] ati fi intrebat-o ceva despre presedintele Norvegiei sau despre Moghioros /revolutionarul dela pashopt? Pai se poate? Astea sunt subtilitati si chicite care trebuiesc evitate.Altfel… Ei daca i-ati fi trimes intrebarile in plic era altceva, puteti fi sigur ca si-ar fi facut timp si ar fi venit. Pregatita.
    See you latter aligator.

  26. din ce scrie in articolul de pe mediafax, cna v-a somat pentru emisuni, nu pentru ce ai scris pe blog

  27. … Si daca mai continuati asa o sa va bage si-un virus in blog ! :)))) Noroc ca stati la casa…

  28. @bogdan: care-i incalcarea Legii audiovizualului in pasajele analizate de CNA?

  29. Are ceva tupeu Nuti Ceausescu asta dar cred cred ca e mai mult un foc de paie.Cred ca incearca cumva sa il imite pe mentoru ei spiritual care i-a indus multa spiritualitate si i-a datmulte lectii de viata direct prin ….,adica pe Base.Dar surpriza Base e in an electoral si nu cred ca vrea sa se bage,sa-si strice imaginea,aia pe care o mai are.Asa ca Nuti,bea o gura de apa si calmeazate,casca bine ochii si urechile ca nu esti tu buricu pamintului,adica pulimea a inceput sa se trezeasca fato si s-ar putea sa ai probleme,adica sa iesi prost si cu imaginea terfelita din afacerea asta.

  30. Dle Ciutacu, blogul nu este considerat ca si proprietate privata ?Exista CNA si pt blog?
    E tarlaua mea, pe care scriu ce vreau imi dau cu parerea despre ce vreau( intr-un fel nu am o expunere publica la mase ca sa zic asa) de ce sa intervina CNA ul?

  31. In tara asta mai ai voie sa te exprimi liber indiferent de ce zici? Sau trebuie toti sa gindim ca madam Udrea este Alba ca Zapada si orice gind malefic trebuie izgonit din capusoarele astea de sclavi.Ma numesc Sorin, Sorin Nedelcu si nu imi este frica de VOI.

  32. PENTRU dimitri,
    dak ai avea kuriozitatea sa studiezi tematika internetului, ai konstata kateva lukruri elementare.
    Nu exista o “politzie” a internetului, exista insa nishte reguli unanim acceptate: fara ura rasiala, fara diskriminare intre sexe sau preferintze sexuale. In rest potzi sa spui ce vrei. Unul dinte cele mai mari forumuri adult, din LUME, are un nume sugestiv, “gofuckyourself.com”. Nimeni nu se skandalizeaza, nu-tzi place – nu intri. N-ai voie sa indemni la omorarea negrilor, dar ai voie sa injuri, sa-tzi exprimi nemultzumirea in cele mai colorate formulari. In perioada kampaniei elektorale din SUA, ce s-a fakut pe acest forum, k shi pe altele, ku d-na SARAH PALIN, e inimaginabil. Shi nu s-a oftikat nimeni, nici makar ea. Unii i-au luat apararea, altzii au fakut-o troaka de porci. ASTA E DEMOKRATZIA. Eh la noi, pe Nutzi ot Basheshti, sa n-o atingi nici ku o floare. O data am fakut gresheala sa intru pe blogu’ koardei penale, am incerkat sa-mi exprim nemultzumirea, la modul extrem de elegant. Normal k n-a aparut komentariul. In skimb m-a skarbit ce am vazut akolo: flori, fanfara, kovor roshu, limbi in…dos, plekaciuni etc. Asta vrei dimitri? Asta vor unii+CNA? pai atunci sa-i trimitem urgent in North_Korea, la tatukul iubit, tizu’ aluia de l-am avut pana au murit unii aiurea, prin decembrie 89. NU mai vrem asta, nu mai vrem cenzura, diktatura, osanale aduse unor gunoaie. GATA.

  33. Cum de aceeasi doamna Narcisa de la CNA a ajuns sa faca propunerea de sanctionare impotriva ta.Spun aceeasi, referindu-ma la faptul ca si M. Badea tot la propunerea dansei a fost amendat.Poate ea trebuie sa o faca…dar oricum mi se pare destul de suspect!

  34. Nu va lasati,aratatile ca romanii nu sunt chiar atat de prosti pe cat ar vrea ei sa fie.Cat despre C.N.A. sincer sa fiu sunt de parere ca-i plin de “curve” politice.Din cate stiu eu C.N.A. trebuie sa sanctiuneze un limbaj-ul injurios si comportamentul obscen,dar,iata ca la mai toate televiziunile la fiecare emisiune apare cate o fatuca care mai ca-i goala si mai face si pe proasta(sau chiar o fi:D) sau certuri de mahala dar palea nu le interzice nimeni,de ce?desigur tre sa-l intrebam pe domn “nava” cum e cu mogulii ca el le stie pe toate.Copii din ziua de azi vor ajunge sa considere ca a fi o panarama,zdreanta,parasuta,gigoloi,hot,prost,e defapt modul de a fi deaia acuma toti se dau in vant sapara la tv.Multa sanatate in gat celor de la C.N.A care se iau de oamenii putini care zic adevarului pe nume(Astai “DEMO”cratia ptr care au murit atatia in 89)!

  35. Tupeul nu are limita la cucoana asta(stiu e tanara dar nu arata).
    Pai ea cand acuza in stanga si in dreapta pe diversi cum se cheama? Dar cand minte ca nu mai are de a face cu firma Daly?
    Pai care e diferenta intre unul care minte ca nu a colaborat cu securitatea si una care minte ca nu mai are de-a face cu Daly?
    Intreb si eu. Nu trebuia sa fie locul ei langa Mona Musca?
    Evident ca nu ci trebuia rasplatita cu un buget generos ca sa faca studii de fezabilitate, reclame si sindrofii pentru turism(iar marmota invelea ciocolata).

  36. Azi 17 03 09 am sters din memoria televizorului postul tv antena 3.Nu va mai suport.

  37. Interesant ce spun antevorbitorii. Si eu i-am spsu ceva de dulce Duduii Nutyi pe blogul ei si a aparut o clipa dupa care a disparut. Sa veyi ce de pupincuristi are acolo , fiecare cu 10-15 postari. Felicitari pentru pozitia adoptata si la mai mare Victore (daca o sa va tina si in perioada preelectorala fara amenzi)

  38. pe partea mea, de s-ar desfiinta CNA-ul ar fii perfect, oricum sunt degeaba ,inutili ,inoportuni si zace prostia in ei de iti vine sa iti ei campii.
    se puteau lega de alte mici amanunte nu de ceea ce au specificat ei acolo
    auzi ma intreb eu asa…cu de la mine putere, cretinul care a elaborat comunicatul ala oare stie ce dracu’ de pasaje de lege a citat , sau doar a scris acolo sa se afle in treaba ??? sa dea la numar.

    ma uit asta seara exact la chestiile specificate de ei si plicate pe ceea ce ai spus tu, sunt curioasa cam cat de “elastica” este legea asta a audiovizualului….
    de fapt cam cat de “elastice le sunt mintile, mai ceva ca guma de mestecat…

  39. @dracula: ne bucuram ca, in sfarsit, te-am convins. mai ai frati pe-acasa?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.