Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Triumful cubanezului asupra partidului

Triumful cubanezului asupra partidului

Marean a fost omul lui DIP: Care, după ce i-a spart Marean uşa de la birou ca să-i facă loc lui Oprescu, azi e istorie pentru PSD. Marean a fost omul lui Oprescu. Care, după ce Marean i-a făcut vânt când a vrut să candideze la Primăria Capitalei, a devenit istorie pentru PSD. Marean a fost omul (şi este finul) lui Mitrea. Care, după ce îndrăznit să ridice tonul la Geoană, se pregăteşte să devină istorie pentru PSD. Marean e omul lui Geoană. Care vă las pe voi să ghiciţi ce viitor luminos are…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

75 thoughts on “Triumful cubanezului asupra partidului

  1. Sa moara toti dusmanii lui: Vanghelie a ajuns Il Comandante in PSD:) !

    Nasol moment, misto coliva 🙂 !!!

  2. vanghelie e idealul-tip al politicii romanesti: copilul nedorit care a ajuns sa-si devoreze creatorii, servitorul care, pentru ascensiunea din plan politic, e in stare sa calce pe toate cadavrele care-i ies in cale. mai in gluma mai in serios, baiatul asta se vede un mic hugo chavez si are toate sansele de reusita avand in vedere situatia tarii asteia, care bate din ce in ce mai mult spre venezuela si din ce in ce mai deloc spre orice altceva.

  3. Triumful total al prostiei asupra neamului, istoriei si viitorului poporului nostru mancator de mici alterati si bautor de bere clocita!

  4. ce vrei sa insinuezi, Ciutace, ca Marean e omul lui Iliescu? ca doar n-o da de pamant cu toti astia de kapul lui…

  5. Sa moara copii mei Shurubel si Piulitza daca se mai ia cineva de fratili meu Marean, ii rup capu’ ala mare si prost-anac.
    Terminatzi odata cu tigani-smele 😉

  6. @AlgernonBreackenridge: faci niste deductii (i)logice tare interesante. in plus, eu nu sugerez niciodata, ci zic intotdeauna direct ce am de spus

  7. Hai sa mai zic… 🙂
    “Nas de soim! Ofrunte-nalta! din ochi inima tresare
    Mai in sfarsit, toata fata numai duh si numai foc!”

    “O! daca si tu Razvane, ai simti asa de tare Mandra patima de-a creste tot mai mare si mai mare,
    Precum Sbierea mii de galbeni din nimic a secerat,
    Tu dintr-o capitanie ai ajunge imparat!”

    Off topic: Dupa trimiterea de aseara la partile moi ale celeilalte Elene, crezi ca vei fi numit ticalos si de catre “blonda cu cal” ?

  8. @[D][S][N]: ma doare la zece metri de parerile Elenelor oranj despre mine

  9. @DSN (la off-topic ma refer)
    Nu, efectul va fi altul:

    breaking news:

    Dupa ce a fost ironizata
    ca i-a invitat pe batrani sa joace table si nu sah,
    Elena Basescu a hotarat sa distribuie si seturi de sah
    continand cai cu Elena Udrea in spate.

  10. Marian Vanghelie=Miron Cozma al politicii. Ciocanul din PSD, forţa brută şi în acelaşi timp pitbullul partidului. Interesant ar fi să ştim totuşi şi cine e adevăratul stăpân al”câinelui”)))

  11. Să nu ne veselim! Are Marean ţintă bună în… picior. Uite unde (ce-au) ajuns ăia loviţi de el (pr)în dos!

  12. Ciutacule, te iei de marean doar pt ca l-a dat afara pe romulanul de medelin… incearca sa nu mai mergi dupa principiul “dusmanul prietenului meu e si dusmanul meu”… asta numai fanii lu’ base o fac si vezi si tu cat de deranjant este

  13. Geoana nu va mai avea probabil treaba cu PSD probabil ! Adica asa spera el sa devina presedinte, sa dispara apartenenta politica si sa devina echidistant fata de oamenii acestei tari ! Eu unul nu mai cred asta ! intre timp Marean contabilizeaza si mai multe ,,succes-uri”. AAAA si era sa uit nu vrea si el un scaun electric ???
    :))))))))))))

  14. @dany: pe vremea cand toti il ironizau pe Marean si nu putea sa-si spuna punctul de vedere (atat cat era-n stare) decat la mine, nu existai ca adult

  15. maream mai are multe despus inainte de a deveni istorie! cunoaste limba romana (scris, vorbit si citit) la nivel minim conversational! 😉

  16. pot sa spun ca mi se rupe de Marean & viitoru’ lui care este? & mi se balangane & de ala pe care l-a dat recent afara din partid. imi scapa numele lui acum. in general,mi se rupe de P.S.D. & de toate partidele politice care este,ca mai bine nu era.

  17. Maestre dar am o intrebare. Cine o sa fie omu’ lui marean?. Ca,de, roata se invarte. Nu?

  18. ii prevad viitorul ,,luminos” a lui Mischie. si totusi: ulciorul nu merge de prea mult eori la apa.

  19. Misto melodia,naspa moment.
    Ma doare,ma doare impozitul forfetar

    Pogea te du acasa baiete.

  20. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Ce v-am spus eu,imi aminteste de Al Capone(mai precis,de caracterul lui)…

    O saptamana frumoasa,cu acelasi respect,
    IoanaP

  21. MAREAN IL ARE PE GEOANA CU CEVA …PISTARI ….LA MANA, ALTFEL NU-MI EXPLIC ASCENSIUNEA ACESTUIA! ORICUM E RIDICOL TOT CEEA CE SE INTAMPLA IN PSD LA ORA ACTUALA!
    GEOANA SE DOVEDESTE PE ZI CE TRECE CA ESTE UN OM SLAB DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE.
    A AVUT MARE DREPTATE ION ILIESCU! 😉

  22. Buna Ziua!
    Domnule Ciutacu ce se intampla daca domnul Vanghelie s-a inaltat in partid? Va este frica sa nu cumva sa ajunga presedinte al partidului?
    Nu cred ca se va intampla asta. Locul acela este pregatit pentru altcineva. Dar banuiesc ca o sa aflam in momentul cand Geoana o sa fie presedinte, daca o sa castige.

  23. @ionut: d-aia n-am eu pulover pe gat, de ascensiunea lu’ Almanahe 🙂

  24. “Marean” este “mätura de serviciu” a lui Geoanä, si, cât îi va fi util îl va pästra ! Câte voci din PSD ‘sar la gâtul” “scroafei” ?!…

  25. Intr-o zi, presiunea va produce ruptura, juma’ la pld, cu geoana in frunte, juma’ pe loc, cu nastase si iliescu. Cat de tare sa te cobori ca sa fi amic politic si sustinator al lui marean?! Exact cam cat sa te coalizezi cu base la guvernare! Ori poate cat sa te faci ca esti contracandidat al marinarului in alegeri!

  26. Geoana va fi lucrat daca e nevoie sa nu prinza turu 2, cade in dizgratie. Marean ii ofera lu Basescu masinaria de vot PSD. In schimbu locului de prim ministru. Si peste 5 ani Vanghelie presedinte al tuturor micilor si berilor.

  27. Care ne-ai lasat pe noi sa ghicim viitorul in almanahe :))) Almanahele vorbeste de la sine mai ceva ca bobii lu’Sidonia =))

  28. Pai daca e o bomba cu efect de baiat intarziat atunci faceti-l pachet cu funda si la Cotroceni cu el.

  29. underscore,nu cred ca un PSD-ist va vota Basescu, oricat i-ar ordona cel de sus. Nu mai poate,daca este nu mai voteaza nici PSD nici PDL , ci PNL.

  30. Este o anumita “obisnuinta” aici.
    Totusi,nu inteleg cine vine deseara :”Care este…pe scara rulanta ” sau “prostanacul” ??
    Chiar a cazut scroafa din copac ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.