Esti aici:
Prima pagină > Blog > Colţu' lu' Boc cel mic > Tonomatu’ derbedeu oferă Colțu’ lu’ Boc

Tonomatu’ derbedeu oferă Colțu’ lu’ Boc

Am promis, sunt om de onoare, mă țin de cuvânt. Inaugurăm o nouă rubrică de largă respirație europeană. Se cheamă Colțu’ lu’ Boc cel mic și e dedicată, ați ghicit, personajului suspectat pe nedrept că ar fi premierul României. Tocmai mă cufundasem în letargie și aveam nevoie stringentă de un challenge. Voinicelul de pluș mi l-a oferit benevol. E păcat de la Dumnezeu să nu speculez oportunitatea.

P.S. Mircea Geoană, care a încasat de la mine mult mai mult decât Emil Boc și nu și-a permis niciodată să mi se adreseze mitocănește, îl sfătuiește pe colegul său de alianță să-mi prezinte public scuze. Cu mulțumirile de rigoare pentru decență și interes, consider că scuzele se prezintă din proprie inițiativă, nu împins de la spate de cineva. Deci nu, merci, Victor is back in business. I love this game!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

181 thoughts on “Tonomatu’ derbedeu oferă Colțu’ lu’ Boc

  1. Javra mare micul Boc, ce fata de pervers are liliputanu , plezneste de frustrari securistu dreaq, da doamne doamne nu doarme cand i-a luat pamantu de sub picioare la Gheorghe in emisiune, cred ca i-a dat-o preventiv pentru aberatiile politice si publice pe care avea sa le infaptuiasca!! Ciutacu real gangsta ,Mircea Badea si el baiat destept da deja am impresia ca se razgaie, exagereaza a coborat prea mult nivelul dizertatiilor sale.Deci Ciutacu rules, the only pure real mother*** left in this mother*** .Keep it real man!!

  2. Am stat si-am meditat si cred ca e un caz discutabil. In sensul in care sunt de acord cu antevorbitorii care au spus ca a fost o gafa ca s-a auzit pe post ce-a zis Boc, dar o aceeasi parere, nescapata in public, ar fi fost ca si inexistenta. In ceea ce ma priveste, imi plac si-mi displac oameni zi de zi. Cu toate astea, nu le spun in fata ceea ce cred despre ei. Multi imi sunt colegi, deci imagineaza-ti ca ar trebui sa fiu putin prea mult dependenta de adrenalina pentru a-mi crea de bunavoie un mediu de tip ‘in gura lupului’. Nu este nici ipocrizie pentru ca nici macar in privat nu-i jignesc. Dar gandesc ganduri tip American Psycho des. In final, e o chestie de alegere daca vrei sa-i arati tu lui ce si cum. Pe mine m-ar lasa rece. Daca isi cere scuze, nu vor fi pe bune, deci n-are sens. Si daca ii dai o lectie, zau, chiar crezi ca va sta pe coji de nuca gandindu-se c-a fost un baiat rau?

  3. Cine-i Boc, ăsta?
    Din punct de vedere normal: nimeni.
    Din punct de vedere patologic: un complexat.
    La capitolul “normal”, nu se mai poate repara nimic. Parvenitul nu are capacitatea de-a recupera din urmă. Altfel n-ar mai fi parvenit. Când ai prea multe lacune în educaţie, ele tind să comunice între ele, se transformă într-un gol imens. Un zero.
    La capitolul “ patologic” , iar nu se poate repara nimic. Câtă psihoterapie să facă un individ fără orizont cultural, fără scală de valori , fără compensaţii spirituale, fără preocupări , ca să poată să-şi ierte faptul că e scund şi să se auto-împace cu sine?
    În aspicul ce-i înlocuieşte creierul lui Boc, zace înţepenit un singur gând: m-am născut scund.
    Câţi cm il despart de fericire? 15 – 20? Cred că în mintea lui, cam tot atâţia îl despart şi de fotoliul prezidenţial. Eşti sigur că n-a avut niciodată “coşmarul” ăsta? Să-i ia locul într-o bună zi actualului său şef?
    Ţi se pare o nebunie?
    Oare nu e la fel de absurd că, aşa, în halul în care e el, un tarat care trebuie tratat, a ajuns să ne ţină loc de Premier, fie chiar şi în situaţia disperată în care ne aflăm, cu parodia noastră de guvern?

  4. Domnul “Derbedeu” Ciutacu, nu ati aflat inca minunea guvernarii, “boc”, are interfata la Cotroceni, scuzele nu poate fi facute daca update-ul vine din alta parte, sistemul lui de operare este setat si protejat de virusii de la Cotroceni ca “anti” ce vreti dumneavoastra sunt ei.
    As mai adauga ceva versuri pentru ei, pentru misei.

    Amar, ceara si tamaie

    Astazi numai pot plange,
    Stramosii plang si ei,
    Unde vom ajunge?,
    Avea-vom, oare piei?

    Suntem propriile noastre umbre,
    Ne paste amarul vremurilor sumbre,
    Sangele inaintasilor, frige mai rau ca oricand,
    Din tara asta, oare ce mai vand?

    Nici iluzii nu mai pot, oameni-s amorfi,
    Asteapta sa se topesca gheata si ei ca o lumanare,
    Tara e saraca, nimica nu mai are,
    Si peste tot ne-neaca aburul iluzoriilor “profi”.

    As vrea sa spun ca te-nteleg,
    Poate unii ma condamna, spun ca nu sunt intreg,
    Dar tu, din tara crezi ca mai e ceva intreg?,
    Oare, “iulustrii”, numai pentru ei dreg?

  5. prevad un colaps magistral al imperiului PD-L pana la alegerile prezidentiale din toamna…si asta nu poate decat sa ma bucure!

  6. “Bukovsky povesteste ca atunci cand a primit prima convocare la sediul KGB n-a putut

    inchide un ochi toata noaptea. Firesc lucru, isi va spune cititorul cartii sale de amintiri,

    cum nu se poate mai firesc; nesiguranta, frica, emotia. Dar Bukovsky urmeaza: n-am putut

    dormi de nerabdare. Abia asteptam sa se faca ziua, sa fiu in fata lor, sa le spun tot ce

    cred eu despre ei si sa intru in ei ca un tanc. Fericire mai mare nu-mi puteam inchipui.

    Iata de ce n-a dormit: nu de teama, de ingrijorare, de emotie. Ci de nerabdarea de a le

    striga adevarul de la obraz si de a intra in ei ca un tanc!

    Cuvinte mai extraordinare nu cred sa se fi pronuntat ori scris vreodata in lume. Si ma

    intreb – nu pretind ca e asa cum spun eu, nu, catusi de putin, ma intreb doar, nu pot sa nu

    ma intreb – daca nu cumva universul acesta, cu toate roiurile lui de galaxii cuprinzand

    fiecare mii ori milioane de galaxii fiecare cu miliarde de sori si cel putin cateva miliarde

    de planete in jurul acestor sori, daca nu cumva toate spatiile, distantele si sferele

    acestea masurate in ani-lumina, parseci si catralioane de mii de mile, toata viermuirea

    aceasta de materie. Astri, comete, sateliti, pulsari, quasari, gauri negre, pulberi cosmice,

    meteori, mai stiu eu ce, toate relele, toti eonii, toate timpurile si toate cuantumurile

    spatio-temporale si toate astrofizicile newtoniene ori relativiste au luat fiinta si exista

    numai pentru ca sa fi putut fi exprimate aceste cuvinte ale lui Bukovski.”
    N.Steinhardt, “Jurnalul fericirii”.

  7. Asteptam de mult un colaj ca asta. Dar mai trebuie facut cu boc, cand striga din toti rarunchii: “daca guvernul acesta nu e in stare sa aplice legea, atunci sa plece acasa!”. Sa plece acasa e ticul lui verbal.
    Mai si nu mai inteleg ceva. Pe la tv toti se dau de ceasul mortii ca e greu, ca acum e criza, ca nu sunt bani, e dificil, lucreaza la un proiect sa scoata tara din criza etc, iar dupa alegeri toti zambesc larg si bucurosi ca au castigat. M-as fi asteptat la o decenta, pentru ca “au castigat” povara de a ne face un trai mai bun, ceea ce ei spun ca nu-i usor.
    Si revin :d-l boc “sa plece acasa”, pentru ca nu poate aplica legea, ba mai mult, o incalca.
    Nu am idee cat mai suportam.Cu cat scriu mai mult cu atat ma enervez mai tare…si tre’ sa plec la munca…sa le platesc taxe idiotilor astora.

  8. Stimate domnule Ciutacu, eu va scriu aceste randuri desi nu au nici o legatura cu subiectul propus (chiar merita sa pierdem atata timp promovand aceste … mediocritati?), ci in legatura cu emisiunea de aseara a colegului dvs Mihai Gadea, pe care-l respect si-l admir foarte mult, intrucat doua seri la rand mi-am postat comentariile, decente in exprimare, zic eu, pe blogul dumnealui si nu au fost afisate. Mesajul catre domnul Gadea este ca pluralul corect al substantivului plural este plurale. Imi doresc ca dumnealui sa fi facut aceasta greseala intentionat, ca o dovada a umorului fin de care cred eu ca da dovada, la care oricum madama noastra nu s-a prins dar a dat cu bata-n bata cu “prularul” sau “prurarul” ei nu am inteles bine, cred ca au fost amandoua… Ideea este urmatoarea: de cand cu pluralele gresite ale analfabetilor care ne reprezinta (oare?)ne-am trezit ca aceleasi greseli am inceput sa le facem si noi “intelectualii”, dispretuiti de ei ca nu stim sa fim smecheri de doi bani, cand de fapt noi, unii dintre noi, nu am vrut sa ne bagam in troaca lor. Nu m-as mira sa se dea o ordonanta de urgenta in care sa fie modificata limba romana dupa cum o vorbesc ei.

  9. Apropo de subiect, n-as vrea sa ajung la concluzia ca sunteti platiti sa faceti publicitate chiar si negativa acestor … asa cum ati gresit cu Eba? In lumea noastra aceste manifestari sunt reprobabile, dar ganditi-va putin la dispretul pe care-l au mediocritatile fata de noi, cei cu putin mai multa carte… Acestia nu vad pericolul propagarii nui asemenea limbaj ci privesc cu satisfactie cum “v-a mai tras-o unul”. Credeti-ma sunt multi, din ce in ce mai multi, iar noi din ce in ce mai putini, haideti sa schimbam tactica, sa nu-i mai bagam in seama si sa vorbim mai mult de valorile adevarate.

  10. Merita sa va ocupati de acest individ. In afara de faptul ca emite fraze acest tip nu comunica nimic. Vai de studentii lui! Este complexat si aiurit total. Criza va fi mai mare in Romania din cauza galgaitorului si a slugii sale prea umile ce se cocoata pe varfuri in poze.

  11. EBA, supărată pe Anastase

    O analiză şi-a făcut şi Elena Băsescu. Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a plecat plângând în noaptea alegerilor din Modrogan, după ce, potrivit unor surse din PDL, fiica preşedintelui i-a reproşat că nu i-a adus decât 7,5% în „judeţul Ploieşti”. Echivalent a 12.000 de voturi, scorul din Prahova apare procentual pe locul al doilea, după Hunedoara Monicăi Iacob Ridzi. RASU’ PLOII….CE EUROPARLAMENTAR AVEM SI CE MINISTREASA CU PRESEDINTELE NORVEGIEI

  12. Deci, sa inteleg ca vreti sa va “bateti” numa’ cu oameni “mari” 😉 ! Pe portocalii ii faceti marunt, ca li-i sefu’ rau, pe purpurii ca se dau mari si unici, pe galbeni ca isi mananca singuri ficatii, etc. O fi şi asta o strategie să-i faceţi să-şi bage minţile-n cap… Da’ vă repet, slabe sunt şansele să iasă din asta o mobilizare ca să fie bine odată şi prostimii… Ei să se suie pe putere, că de-acolo ştiu ei ca să facă cu banii noştri… Da’ măcar, încercaţi şi Dvs., că altceva NIMENI nu cred că poate face!…
    Oricum, ei n-au nici o legitimitate. Măcar Dvs. aveţi în spate nişte experienţe personale şi profesionale cu Sistemu’. Ei n-au decât… tupeu, tone de tupeu revărsate asupra locuitorilor unei ţări, scârbite până-n măduva oaselor de ei. Poate Cristoiu avea dreptate când zicea, că evoluţionismul de la maimuţă la fiinţele raţionale a generat două specii: omul şi politicianul.
    Loviţi-i fără milă!

  13. Degeaba, domnule Ciutacu! Puteti sa faceti orice, sa veniti cu sute de documente palpabile, sa sesizati orice for, chiar nu intelegeti ca nu le pasa, mai ales acum, dupa ce s-au vazut cu sacii-n caruta? Nu puteti sa faceti nimic, Romania lor nu va include nici pe dvs., nici pe noi, decat, poate sub forma de cifre in statistici, de care se folosesc pt. taxe si campanii electorale. Altceva nu suntem pt. ei. Noi si dvs. mai castigam mici batalii cand se fac de ras, dar, de fapt, razboiul e castigat din start de ei. Sfatul meu catre dvs. este sa-i lasati naibii, sa renuntati la tot si sa va luati familia si sa va stabiliti in alta tara, caci, intr-un regim “democratic” ca al nostru, de astfel de lepadaturi nu scapam prin vot, oricat de increzatori in statul de drept am fi! Astia mai castiga un mandat, apoi alt mandat si, astfel, alte si alte generatii devin sacrificate pe altarul castigului lor de putere si banesc. Acest cerc vicios nu se poate intrerupe decat printr-o revolutie adevarata. Dar asta ma tem ca nu se va intampla prea curand, deoarece suntem prea slabiti, prea prostiti, prea surmenati, prea neputinciosi si prea lasi din cauza acestui sistem abominabil. Singurul lucru viabil ar fi sa plecam unde vedem cu ochii, pt. ca, sincer, as prefera sa mor intr-o tara democratica si dezvoltata, decat sa traiesc ca un sclav impotent intr-o tara scelerata condusa mereu de chelnerii, soferii, paznicii, hamalii, curvele si tutarii celor dinaintea lor!

  14. Se pare ca Boc isi intrece stapanul in lipsa de bun simt. Macar Basescu a avut o reactie de regret (chiar si in aparenta – buchetul de flori trimis Andreei Pana), dar Boc chiar nu are nici o tresarire. Sa ti se faca si observatie de alti politicieni si tot nimic. Este incredibil!

  15. La colţul ăsta (a lu’ Boc), ar trebui publicate şi listele celor care au “votat” între orele 19 şi 21 din 7 iunie 2009. Mulţi dintre cei care nu s-au dus la vot, vor avea surprize. Cât despre cei peste 600 de mii de pe listele suplimentare, sper că (de data asta!) se vor găsi jurnalişti suficient de curajoşi (şi hotărâţi!) să dovedească frauda partidului condus (se zice) de el. Dacă e să-i aşteptăm pe cei “în drept” să o facă, ne găseşte toamna cu un sistem de fraudă atât de bine pus la punct, că-l vom avea încă cinci ani pe Preacuratu’ acolo unde nu-i este (şi nu i-a fost niciodată!) locul.

  16. Bravo Victor !
    Era cazul sa ia cineva atitudine fata de toti incompetentii si bocii parveniti in functii inalte.Cu acesti oameni nu merita sa fii respectuos ; ei sunt marlanii politici care huzuresc pe banii nostri.Te sustin in tot ce faci!Lia, “derbedoaica dracului!”

  17. PS.Extraordinara melodia, care a fost fundalul sonor al filmului cu acelasi titlu.Pentru cei care nu l-au vazut , il recomand ! Lia

  18. Felicitari domnule Ciutacu !
    Cand enervezi asa de inteligent pe cineva, inseamna ca ai dreptate.
    O insulta din partea unuia ca Boc, este de fapt o confirmare a valorii personale si profesionale a ziaristului Victor Ciutacu.
    Cu toata stima.

  19. Nu cred că acele scuze vor ieşi din gura lui Boc…ar însemna o resemnare din partea premierului!

  20. De pe blogul unui bufon trist, zis I.T.Morar, absolvent de liceu chimic, prieten cu nebunii incurabili de la Mocrea, uite ce scrie ! ………… »Un derbedeu e un derbedeu …..
    Am aflat cu întîrzîiere, citind cîteva bloguri (aici şi aici )despre faptul că Emil Boc l-a făcut derbedeu pe un jurnalist de la Antena 3. Care e chiar un derbedeu. Nu în direct, ci doar după încheierea transmisiunii. Dar băieţii lui Felix, deontotologi, te înregistrează şi după aia. Văd că, prompt, Clubul Român de Presă dă un comunicat pompieristic ca şi cînd, vezi Doamne, jurnalistul cu cele mai tari standarde a fost jignit. Nu, draga CRP, un derbedeu e un derbedeu şi dacă voi îl apăraţi. Aşa cum patronul derbedeului e un securist ordinar chiar dacă-l apără Sergiu Andon.

    PS Să vedeţi cum l-au făcut pe derbedeu nişte colegi de-ai lui de trust! De multă vreme nu am auzit atîtea sinonime pentru cuvîntul jeg! Dar nu erau camerele Antenei 3 să înregistreze!

  21. @victor: am mai spus odata ca eu nu sunt adeptul sexului oral excesiv si gratuit administrat. raman la opinia mea: inteligenta si superioritatea se demonstraeaza – in genere – prin ridicarea peste conditia mitocanului. de obicei, cand cobori la mintea lui, a mitocanului, printr-o tehnica doar de el cunoscuta, el reuseste sa te traga intr-o zona dezonoranta pentru tine, un om inteligent. si sfarsesti prin a-l lasa, scarbit, sa se balaceasca in propriile laturi.
    de data asta, insa, daca te ajuta cu ceva, marsez. si, cred, asta ar trebui sa faca toti jurnalistii cu bun simt si decenta din romania. ce a facut boc este un afront adus intregii tagme. si-ar trebui amendat de toti. pentru ca oricine poate fi “derbedeul dracului” in romania.
    dincolo de desfiintarea lui “pe acte”, merita si o corectie fizica. nu lovit. nu fizic. eu l-as vedea inconjurat de o mana de “derbedeii dracului” – nu stiu cum se face dar mai toti jurnalistii pe care-i stiu sunt cu cel putin 10 cm mai inalti decat el – care sa-l forteze sa raspunda putin la o intrebare simpla: ia zi coaie! cine-i derbedeu? ca stii cum e – dupa gard, potaia latra de-i pleznesc plamanii. daca intri, insa, dupa ea in curte…
    scuzati limbajul “usor” abrupt.

  22. ANUNȚ UMANITAR!!!!!!!

    Trimiteți videoclipuri și fotografii ale premierului EMIC BOC copiilor malnutriți din AFRICA , fiindcă neavând ce să mănânce , măcar vor avea DE CE SĂ RÂDĂ!!!!!

  23. (Relativ) offtopic:
    Am prins la stiri o secventa foarte tare din Sinteza de ieri. Ridzi prinsa in doua momente consecutive cu un moment EBA – “pruraluri”. Oana Dobre ii atrage atentia, to’arasa neaga in secunda doi, fara nicio ezitare, cu tupeu maxim, distanta si la toate rece.
    Din materialul asta sunt facuti toti. Pedelyptonita.

  24. Doi fosti deputati au spus la o bere, si acum il citez pe unu dintre ei, “Ciutacu ala, vai de p…. lui.”, unul de la PNL si unul de la fostul PD.
    A declara razboi unui politician nu face decat sa va decredibilizeze, pentru ca lumea isi da seama ca orice spuneti de acum inainte este o rafuiala personala si oricum Boc e doar unul dintre cei multi care va injura cand nu sunt in direct.

  25. Imi imaginam ieri depunerea juramantului pentru a deveni membru PD-L. Printre altele:
    “juri sa te faci de ras la TV folosind un limbaj de mahala la adresa jurnalistilor?”
    E bine ca se intampla lucruri din astea sa mai vada si naivii cam cine face politica in Romania. N-are domnul Boc- “balls” sa va faca fata, domnule Ciutacu. I le-a sfaramat Traian de mult. Recunosc ca am o oarecare satisfactie sa va vad din nou in actiune. 🙂

  26. @Magus: n-ai cu cine, frate; niste lasi suficienti si orgoliosi…
    @Kartouche: am citit ce scrie saltimabncul ala lipsit de talent. nu-mi mai postati, va rog, ordinele Cotrocenilor, transpuse de tot soiul de pitici frustrati sexual in asa-zise “texte de atitudine”.
    @Ioana: probabil a modul lor original de a raspunde la “afrontul” meu de ieri. se pare ca e mai facil sa rectionezi la nervi decat sa te intrebi daca nu cumva nebunu’ ala care a scris are cumva dreptate.
    @pnc: e libertate de exprimare, nu-i asa? altfel, e nasol sa fii fost

  27. S-ar putea face papusele cu infatisarea lui boc (de tipul papusa Stratan). PapusaBoc primeste un ciocan gonflabil in cap si scuipa pe urma rautacios un “derbedeul dracului”. Se mai pot include si alte injuraturi- dupa preferinta. 🙂

  28. Mai fratilor, toti ce sunteti pe acest blog, m-am hotarat ca de astazi in fiecare zi sa va dau o pastila in versuri, meritam un hap ca sa ne revigoram si sa avem puterea de a lupta.
    Ciutacu nu trebuie sa lupte singur, puterea vine din noi, cel putin trebuie sa aiba suportul nostru moral, cu nemernicii astia nu este usor, dar ratiunea, oameni care mai au putere sa spuna ca traiesc in tara asta trebuie sa se adune.
    ASA CA NU VA FIE FRICA,
    URMEAZA PASTILA LU’ COSTICA:

    Istorie recenta

    Pe malul Dambovitei, paralelismul se uneste,
    Nu ai ce face cand in parlament procentul creste,
    Asa, de la ” TONOMATUL CU EURO A LU’ CIUTACU”,
    Ajungi la TOLOMACUL ce spune “DERBEDEU DRACU”.

    Cand votul are mirosul de bani din ghena,
    Si ite urzeste, o putreda balena,
    Cuvantul ONOARE, sunt sigur, NU EXISTA,
    Putregaiul politic printre noi persista!!!

    Azi, pe sticla, auzi injurii selecte
    Din minti ce se pretind destepte,
    Blestem, ei astazi ne conduc,
    Cu durere in suflet, intreb, UNDE SA MA DUC?

    De la stramosi, in groapa am chemare,
    Aerul obraznic, fluiera in buzunare,
    Apa reinvierii, e astazi otravita,
    Eu, cel de rand, asemuit sunt cu o vita !!!

  29. @Victor Ciutacu: Vroiam sa spun ca eu cred ca aveti mai mult de castigat si Boc mai mult de pierdut daca luati faza mai lejer (ca si aia cu tonomatu’) decat daca declarati ca o sa-si doreasca moartea politica. E ca si cum ai declara razboi ca in 1918 in loc sa lansezi peste noapte un atac fulger.

  30. Mircea Geoana e in campanie electorala si, asa cum e de asteptat, se suie pe valul simpatiei publice.
    De obicei intru la tine pe blog de pe site-ul a3 insa de cateva zile constat ca nu mai esti prezent pe lista lor de bloggeri favoriti.

  31. Cred ca ii aduci piticului mai multa “expunere” decat merita si mai ales decat poate duce. Parerea mea. Da-l cu catran pe toate partile si torna-i un sac de pene in cap, asa o zi doua, da’ nu-l baga in seama prea mult ca o sa inceapa sa se creada important. Si asta trebuie sa-l invatam: ca NU e.
    Cat despre “personajul suspectat pe nedrept” ca ar fi presedintele unui fel de partid sau asa ceva – PSD – te anunt ca il doare in 3 litere de toata povestea: incearca doar sa castige puncte prin contrapunere la reactia birjareasca a bocului.
    Asadar, foloseste-i si nu te lasa folosit.

  32. @Victor: “Coltu’ lu’ Boc” – OK, am inteles.
    Dar nu ti se pare un picut cam pleonastic “Coltu’ lu’ Boc cel mic” ?
    Anyway – gaselnita e buna !

  33. Domnule Ciutacu, stiu ca sunteti un tip cu sange in instalatie. De aceea va rog sa duceti lucrurile pana la capat. Si anume, sa sesizati toate institutiile care au in clin sau in maneca cu megaescrocheria electorala prin care EBA a fost ajutata sa ajunga in Parlamentul European. Ca ce chilipir sa fie pusa toata logistica unui partid ca_cel al pedeleprelor, la dispozitia unei tute agramate, care ne uimeste cu profundele ei cunostinte de geografie (Clujul capitakla Aradului! Hahaha!!)

    Tuta ar trebui luata la bani marunti in legatura cu sursele de finatare ale campaniei sale electorale. Macar sa vedem si noi cat de legale au fost sursele si apoi sa vedem cat de morale! Faceti asta daca vreti sa asanam dpdv moral societatea noastra care-i in suferinta! Altfel ramanem la nivelul de barfa mondena: ete draga ce-a zis Ciutacu, cica aia mica cu silicon in bot a ajuns la Bruxelles pe banii PD-L-ului, iar domnul Boc l-a pus la punct numindu-l “derbedeul dracului”!! Haideti domnule Ciutacu, asa a picat si Bombonel, din cauza presei, va simtiti in stare sa porniti cruciada? Hahahaha!!!

  34. Realitatea este ca numai un derbedeu “al dracului” si un jurnalist roman necioplit (scuzati exprimarea pleonastica) poate sa isi permita sa ii vorbeasca unui prim-ministru pe tonul pe care i-a vorbit “domnul” Ciutacu. Mi se pare o reactie absolut naturala si fireasca sa ii scape cateva cuvinte duioase domnului Boc. Sunt sigura ca oricine altcineva ar fi reactionat la fel, verbal sau doar in gand, cu cuvintele astea sau altele mai grele.

  35. Victore,daca-mi permiti iti sugerez sa-l dai in judecata pe Bok iar banii castigati drept daune morale sa-i donezi unei fundatii noi , de lupta impotriva ciumei portocalii.Ce zici de difuzarea lui Nea Marin cu Leana lu’Zapacitu’ din capu’ s(t)atului?

  36. Pe mine nu m-a frapat langajul sau atitudinea ci “febra”, fervoarea, sufletul pus de catre dl. Boc in articularea acelor cuvinte…
    Dl Boc a dovedit pana la urma ca nici la injuraturi nu are imaginatie … nu se pricepe…
    Insa compenseaza prin pasiune :))

  37. Ciutacule,

    Tu faci vreun tabel cu nr. de comentarii / sujet (cum le dai ocazional pe alea cu audientele)?

    Fortza Autobuzul !

    Fiara.

    PS: Bafta in orice ai face legat de Bok! Esti mare, vaccinat, responsabil, si derbedeu pe deasupra:).
    PPS: Cand mai faci experimentul sa dai drumul la blog la liber ?

  38. Victore,

    de ce-i lasi pe piticul veninos (itmorar) si pe porcul nemistret castrat (patrasconiu) sa-si bata joc de tine la infinit, fara sa le dai replica?!

    ps itmorar ar putea fi si piticul porno sau piticul frustrat iar patrasconiu ar putea fi si un alt animal fara testicule, cum ar fi boul, dar s-ar supara militantii pentru apararea drepturilor animalelor…

  39. premierul asta face exact tot ce face base: jigneste, injura, se afla in campanie tot timpul………..apropo mi-am amintit de faza cu cantonamentul echipei nationale. ce a cautat el acolo la primul antrenament al lui razvan la echipa nationala?!?! tot in campanie. atunci s-a amanat si antrenamentul cu o ora din cauza lui pt a ajunge sa faca poze cu jucatorii si sa execute penalty-uri lui bogdan stelea.asta da batjocura!!!!!!!

  40. @ Alpert: dar s-ar putea face si papusele woodoo cu boc si sa infigem ace in ele. daca exista o sansa cat de mica sa functioneze merita!!!!

  41. e frumoasa rau democratia asta, nu?
    cu eba, boc si alti alfabeti si incompetenti

  42. Domnule Ciutacu cred ca o sa ajungeti mare. Gata s-a umplut paharul, va asteapta un viitor stralucit. Doresc sa va pastrati aceeasi putere de munca si aceeasi motivatie launtrica cu care ne-ati obisnuit.

  43. Domnu’ Vector!:)

    Da…buna idee! este ,desigur, cel mai convenabil personaj de luat la tavaleala….cand faceti si Coltu’ asimetricului?oricum, la aperitv merge si asta, dar cu multa tuica sa ni se ia greata…:) Succesuri!:)

  44. Iarta-ma te rog Victore, dar ma bucur putin pentru cele intamplate cu Boc, pentru ca un pic, ai meritat-o!Erai prea letargic in ultima vreme, si pe deasupra, am fost atat de dezamagita de prestatia ta in emisiunea cu EBA incat acum ma simt un pic usurata! Si ca sa-l citam pe Mircea, eu te-am iertat, dar nici tu sa nu mai faci! Bine ai revenit printre noi!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.