Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Ia “prular”-ul, neamule, e superofertă!

Ia “prular”-ul, neamule, e superofertă!

Motto: “S-a umplut partidul de fâţe!” (Vasile Blaga, 2007)

Grea ca dracu-i aritmetica asta din Modrogan! Dacă insistaţi să promovaţi politic toate (hai să le spunem) mediocrităţile, învăţaţi-le, dracului, măcar să scrie şi să vorbească. Râdeţi ca proasta-n târg de greşelile lui Vanghelie, iar ai voştri politruci, ca brazii, rup pixul în hârtie şi scrâşnesc dinţii până le iau foc plombele.

P.S. Aştept toţi portocaliii siguri pe gramatica lor la o dictare live, la mine-n studio. Fiindcă-i ştiu obişnuiţi să citească de pe foaia cu instrucţiuni, le ofer şi bibliografia obligatorie înainte. Treacă de la mine, fie, ca bonus, le dau şi paginile din care o să le citesc. Hai, neamule, care te bagi la o gramatică? Cine câştigă are dreptul să-l facă tonomat, derbedeu, găozar şi ţigancă împuţită pe învins.

UPDATE: Riţi-Piţi, ia de la nenea cântarea Ebei (ştii tu scena). Să nu mai îndrăzneşti să minţesti altă dată cu tupeu la tv, că iar mă dezbrac de caracter!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

216 thoughts on “Ia “prular”-ul, neamule, e superofertă!

  1. Ciutacule dar daca aceasta MINISTRA, o minte pe Oana in fata si afirma ca a nu a inteles bine, perseverand in greseala ei si sfidand toti invitatii… la ce sa te mai astepti atunci cand semeneaza un document sau editeaza o fraza ??? Raspuns – la nulitate ABSOLUTA asta este nivelul unora care conduc Romania , trist dar adevarat !

  2. La asa alegatori, asa alesi. Riti- Piti(poanca) reprezinta totusi niste alegatori(dupa spusele jegoasei au ales-o 54%). Alora ar trebui sa le fie rusine. Si alora care au ales Nuti, EBA si alte baragladine.
    Pe Supremu`asimetric l-au ales multi, deoarece era si acest betiv o speranta de mai bine. Si ce s-a ales de aceasta speranta? Jena, scarba si stare de voma…

  3. cat de penibiloasa poate fi tanti asta… HUUUAA.

    Tot respectu’ ..

  4. Buna Victore,nu voi face, in postarea mea, o analiza a comportamentului acelei dne demnitar roman la emisiunea lui Gadea, sint destui aici cei care o fac si, fireste, intr-o mai buna cunostiinta de cauza decat mine. Eu fac, ca si tine de altfel, parte din generatiile acelea de ingineri, cu facultati de stat si pe bune, cum spui tu.Sau, daca vrei, sint un “derbedeu” poate un pic mai norocos, unul care nu mai este nevoit sa suporte zi de zi tratamentul, la care, in mod nedrept zic eu, este supus zi de zi poporul roman. Va urmaresc uneori emisiunile de la Antene si ma intreb (probabil retoric):oare sa fie atat de naiv acest popor, sau pur si simplu are o vocatie masochista avand in vedere ca, dupa o perioada comunista, dupa o revolutie si inca 20 de ani, inca isi cauta “tatucul” si alege (nu numai ca accepta) astfel de nulitati sa-l conduca si reprezinte?! Este trist, foarte trist.
    A propos, Victore, desi urasc politica si (pe unii) infatuitori(i) (ai) ei,nu ar fi deloc rea ideea unui partid al “derbedeilor”! Think about! 🙂

  5. Cat de agresiva e bestia asta! Pacat ca nu a venit dotata cu telecomanda cu un singur buton (mute)

  6. Aveaun tupeu gargaritza. se vede scoala lu Baselu in ea. Prular, asa ii va ramane porecla, sau cum ar spune ea, PROLECA. .)) Apropo, are 32 de ani, dar femeia arata de parca ar avea 45. Saracuta crde ca daca are gura mare compenseaza, ii spun eu ca nu tot hida (urata)este.

  7. Frumoasa epigrama!Si de ce sa mai facem o revolutie ? Sa fim comorienti? Adica, tot noi, masa muta. Las sa crape ei! Si vor crapa pentru ca n-au pic de spirit. Copilul meu, peste 20 de ani, nu va sti cine au fost conducatorii anilor 90-2009.Iar despre acolitii lor, nici atat. Asta e pedeapsa lor!

  8. Va fac o propunere:fiecare comentator sa analizeze si din punct de vedere gramatical, daca e in stare, comentariul precedent. Castigul ar fi al limbii romane, si al nostru, al consumatorilor de internet.

  9. da “pluralurile” lu gâdea cum sunt meştere? că-i la mare căutare datu cu gramatica-n gard.

  10. A vorbit aproape toata emisiunea.Cu nesimtire a ignorat complet prezenta celorlalti invitati.O obraznica si cu mult tupeu preluat dela mai marii ei.Face parte dintr-un grup care ne hotarasc destinele si se considera mai presus de lege.
    Abia astept sa se nasca acel om care sa-i faca sa plateasca pentru toate umilintele la care ne supun.Cum Tepes e mort demult si pe Ceausescu l-au impuscat, atunci nu iti ramane decat sa pui mana pe ei,sa-i imparti in doua cete: in smintiti si in misei.”SI IN DOUA TEMNITI LARGE CU DE-A SILA SA-I ADUNI,
    SA DAI FOC LA PUSCARIE SI LA CASA DE NEBUNI”. Nu fac altceva decat sa arat cat de actual este al nostru Eminescu.

  11. E tare pe caracter blonda asta! Vorba aia: “Sa mor daca nu e idolu’ la toti barbatii din Romania” cum spunea un clasic in viata.

  12. Pacat ca doamna Alina Gorghiu nu a fost lasata mai mult timp sa vorbeasca. M-am cam saturat de toti trepadusii astia din PD. Scroafa aia analfabeta si urata cu spume care-si da parul peste cap de parca-i extraterestra din Mars Attacks n-ar trebui sa-si mai vada fata hidoasa acoperita de 3 kile de machiaj pe la tv. Spune mersi fa, tarfo, ca ai supt de la cine trebuie si te-a pus “ministresa”. Mai incet cu vorbitul, jigodie, pentru tine gura are alte utilizari. Greseala voastra, domnilor ziaristi, este ca inca mai incercati sa purtati o discutie elevata sau cel putin normala cu nulitatile astea. Singurul mod de a le atrage atentia de la recitatul odelor catre conducatorul iubit este sa le vorbiti astfel incat ei sa inteleaga. Eu as risca o amenda de la CNA pentru asta. 🙂

  13. Oricum, destul de penibilă a fost si Oana Dobre, care a sărit imediat la beregata ministresei la auzul nefericitei expresii …. “Cum aţi spus doamnă ????” (Chiar daca Gadea a fost primul care i-a facut observatie)
    Iar madam Ridzi putea rezolva foarte simplu situaţia, admiţând că a greşit. Insă, nu sunt sigur că a fost doar o greşeală :))
    Mai amuzant este că pluralul cuvantului “plural” este oricum “plurali”, şi nu “pluraluri” (dex)

  14. Stau si ma gandsc daca nici o emisiune TV nu ar mai invita toate leprele astea din politica sa ne turuie minciunile, toti puhavii si tolomacii astia frustrati, toti burtosii si gusatii (citat Badea) astia frustrati, daca celulitoasele si producatoarele astea de trichomonas n-ar mai topai pe ecrane si nu si-ar mai expune zambetele scarboase … cum ar fi?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.