Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Ia “prular”-ul, neamule, e superofertă!

Ia “prular”-ul, neamule, e superofertă!

Motto: “S-a umplut partidul de fâţe!” (Vasile Blaga, 2007)

Grea ca dracu-i aritmetica asta din Modrogan! Dacă insistaţi să promovaţi politic toate (hai să le spunem) mediocrităţile, învăţaţi-le, dracului, măcar să scrie şi să vorbească. Râdeţi ca proasta-n târg de greşelile lui Vanghelie, iar ai voştri politruci, ca brazii, rup pixul în hârtie şi scrâşnesc dinţii până le iau foc plombele.

P.S. Aştept toţi portocaliii siguri pe gramatica lor la o dictare live, la mine-n studio. Fiindcă-i ştiu obişnuiţi să citească de pe foaia cu instrucţiuni, le ofer şi bibliografia obligatorie înainte. Treacă de la mine, fie, ca bonus, le dau şi paginile din care o să le citesc. Hai, neamule, care te bagi la o gramatică? Cine câştigă are dreptul să-l facă tonomat, derbedeu, găozar şi ţigancă împuţită pe învins.

UPDATE: Riţi-Piţi, ia de la nenea cântarea Ebei (ştii tu scena). Să nu mai îndrăzneşti să minţesti altă dată cu tupeu la tv, că iar mă dezbrac de caracter!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

216 thoughts on “Ia “prular”-ul, neamule, e superofertă!

  1. nu am culoare politica, nu ma intereseaza politica, nu-mi pasa cine conduce romania dar… ati innebunit de tot. domnilor nu aveti treaba pe acasa? blonda oana nu are copii pe care sa-i invete ce inseamna toleranta si viata linistita, fara framantari inutile. pe vremea cand era asistenta lui tatulici era mai calma. ce i-ai facut ciutacule? voi aveti o mare problema cu o oarecare ministra, ailalti de la realitatea se intreaba daca eba va fi acuzata de purtarea uniformei militare fara drept. oameni buni reveniti-va!!! tara arde si voi va pieptanati!!! pe bune acum, uitati-va putin la voi, chiar nu mai aveti subiecte interesante, ceva idei de dezbatut fara isterie si laturi aruncate in toate partile?
    de ce nu investigati toate furaciunile facute de 20 de ani pana acum? de ce nu-i dati in vileag pe toti cei care, sub obladuirea presedintilor si a primilor ministri au furat cu voiosie fabricile, padurile, si chiar pamantul pe care calcam? eu astept de la jurnalistii vocali mai mult decat niste corecturi gramaticale sau rafuieli personale. deja mi-am pierdut speranta nu pentru ca nu are cine sa ne conduca ci pentru ca nu mai are cine sa le atraga atentia in mod cat se poate de serios conducatorilor acestei biete tarisoare.

  2. D-le Ciutacu, ati auzit ce a spus EBA la Nasul? Ca are mintea odihnita. Gura pacatosului……….

  3. @sadi: de ce arde tara si nu se discuta in presa? care sunt subiectele fierbinti care ar trebui discutate in opinia ta? ca sa ai impresia ca “nu se stie” cine sunt aia care fura in tara asta, trebuie sa fi trait pe marte pana aseara.

  4. D-le Ciutacu, ati auzit ce a spus EBA la emisiunea Nasul? Ca are mintea odihnita!?!?!
    (TOTAL DE ACORD) Gura pacatosului……
    Noi SUCCESURI la PRULAR

  5. Nea Victore, Saftoiu ala cu votul obligatoriu e pe aratura. Ce conteaza cine, cum, cati voteaza, cand aia de la bec bea cu pedelicii la masa? Ia sa mai termine maimutzoii astia cu votul obligatoriu. Eu cred ca lipsa de prezenta la vot va arata intotdeauna cat de credibili sunt maimutzoii de politicieni. Daca ar fi votul obligatoriu ar fi prostitutie nationala. Daca romanul nu simte ca nici macar unul dintre candidati nu il reprezinta e cel mai corect sa nu voteze si astfel sa dea un semnal de alarma.

  6. pai nu spune nimeni despre cei care au furat si au vandut lemn cu vapoarele din portul constanta, nu spune nimeni cum s-a vandut imgb-ul, cum s-au facut marile privatizari. voi ooo tineti langa cu ce face basescu si pdl si alti hoti ai zilelor noastre. mai luati-l in colimator si pe iliescu (sub protectia caruia s-a furat poate cel mai mult), si pe nastase, si pe roman, pe radu sarbu, sunt destui de cercetat, de catre ziaristi, ca justitia “e oarba”. dar astept investigatii profesioniste nu barfe pe la colturi.
    nu sunt portocaliu, pentru cei care s-au grabit sa traga acesta concluzie

  7. SCLAVII>>>
    Toti vorbim si politicienii se adapa cu fapte. Vezi Eba si altii…V-au golit de voi insiva (ma refer la jurnalisti) si v-au umplut cu ei. Sunteti sclavii unor cratere sociale si umane, pe care nu le veti umple niciodata. Ce fac jurnalistii de azi nu e : functia de informare a presei sau presa ca un caine de paza al societatii. Tot ce face mass-media acum se numeste: sclavagism. Sunteti sclavii sistemului, al politicienilor, al propriilor sefi (care nu au principii si norme pt a conduce o institutie mass-media) si sclavii neprofesionalismului. Traiasca UK

  8. Domnule Ciutacu, era un cantec care suna cam asa: “Doamne! Vino Doamne, sa vezi ce-a mai ramas din oameni”. Eu propun inainte de a le propune bibliografia sa-i chemati la niste sedinte de meditatii de genul “Doar o vorba sa-ti mai spun”. Domnul Pruteanu, Dumnezeu sa-l odihneasca, se rasuceste in mormant.

  9. nene Victore!
    domnisoara basescu poarta uniforme militare ,,pe mărimea ei” în timp ce armata, respectiv băieţii de la Focsani pleacă în Afganistan numai cu un tricou de camuflaj desert, dintr-un necesar de 4(patru), deoarece MApN nu are bani sa le asigure.
    Dacă vor sa plece cu patru tricouri trebuie fiecare militar sa le cumpere.
    AŞA A AJUNS ARMATA ROMÂNĂ

  10. Buna seara d-le Ciutacu,

    E totul foarte simplu:toti sunt la fel(noroc ca exista”prularul”!).
    Cred ca ajungem un popor imbolnavit psihic,va rog sa ma credeti,ca acesta le e obiectivul si strategia celor care ne conduc.
    Ma uit acum la Sinteza zilei si il felicit pe dl Gadea ca ii da in fiecare seara,sa-i revedem pe Boc,Eba,Basescu ∁desi ne apuca scarba si voma,ii vom tine minte toata viata si poate ne lecuim odata!

    Cu tot respectul,
    IoanaP

  11. parca zicea PULAL…sau eu eram in forma..hehehe,ce-mi plac glumele mele

  12. Daca veti continua campania asta penibila de linsaj mediatic la adresa PDL,Boc,Eba,Ritzi si
    tot ce poate avea vreo legatura cu Basescu,eu unul promit sa ma hotarasc cu 6 luni mai devreme ce votez la prezidentiale.Votez Basescu!
    Ca la fotbal-tii intotdeauna cu echipa defavorizata.

  13. emisiunea de ieri mi s-a parut jenanta. madam ministru evita raspunsurile, iar madam jurnalista parca era la piatza. de politiceni m-am saturat pana peste cap, fie ca sunt psd, pdl, udmr sau cine mai stie ce totzi sunt la fel. insa si de fatele din presa bucuresteana imi e la fel de sila. sa lasi un om sa isi termine macar o propozitie este o chestie de bun simtz, ceea ce a facut duduia cu aere de evz mi se parea hartzuire. dar na asta este cand totzi avem impresia ca suntem justitziari. emisiunea de aseara mi s-a parut o razbunare a lui ciutacu. si in ultima perioada emisiunile lui gadea sunt din ce in ce m proaste, are si omul niste obsesii pe care trebuie sa le dezbata la tv

  14. excelent asa da treaba, rupeti-le capatanile, mi-a placut ce am vazut in seara asta, oare o sa fie urmari?

  15. Vreau si eu un raspuns !
    Deontologii zic ca Mircea Badea instiga la violenta!! Vreau sa stiu parerea deontologilot,dupa ultimele evenimente, Basescu si slugile lui, la ce instiga ?

  16. In Belgia participarea la vot este obligatorie si nu e neaparat un lucru rau.
    Daca ar fi si in Ro, ar fi mai putin loc de frauda si ar iesi mai putine aberatii. Prezenta scazuta la vot nu deranjeaza pe nimeni dupa cum s-a vazut. Dar o minoritate aberanta si radicalizata/extremista poate influenta semnificativ rezultatul.
    Nici eu nu am votat, dar nu sunt mandra de asta… Mai ales dupa ce am vazut ce a iesit.

  17. @ionut
    ce inseamna “asa e cand esti condus de tzarani”? te referi la amaratii aia care si acum fac agricultura ca in sec 19 ca sa nu moara de foame?

    @ oana dobre
    unde incepe si unde se termina demnitatea in presa? (in general)

  18. tocmai a citit colegul mircea badea din gardianul o anumita tehnica,aceea a independentei ebei, dar care ar putea fi materializata la alegerile prezidentiale de catre taticu! si anume independentul traian basescu! s-o vedem si p-asta atunci, victor, chiar cerem revolutie

  19. Acum am observat ca scrie si ea pe blog.Oana, cand iti schimbi orientarile…let “us” know:)

  20. @adina, sandman: asta m-a enervat si pe mine, tupeul de a nega evidenta, putea sa spuna “am gresit, fiecare ne mai balbaim” sau ceva asemanator

    @oana dobre: ia exemplu de la Victor, nu te mai “certa” cu toti pe bloguri 😉

  21. Sa nu va numiti voi jurnalisti, gazetari, “derbedei” etc, daca n-o s-o sunati saptamanal pe panarama aia pe tocuri -eba-, sa vedem si noi ce initiative legislative ale PE amendeaza ea, ce luari de pozitie o sa aiba in fata alora, ce dezbateri o sa genereze…(inafara de alea despre reducerile de la magazinele periferice din Anderlecht). A, si spuneti-i ca Manneken Pis nu e statuia lu’ Cabral si ca la Waterloo e un deal pe care poti face plaja in voie cand e soare. Ce soarta trista are… pana acu a fost osandita sa-si duca crucea grea intre Fratelli si Bamboo,acum e obligata sa faca si naveta..brux-buc-shopping scurt la paris-brux-paris…..

  22. Agramata asta a pus mana pe microfon la Gadea. Vedeti asta inseamna viata traita cu tupeu si prostie dar, asteptand prima ocazie buna pt a parvenii!

  23. La prima pronuntie, deci inainte de “prular”, i-a iesit chiar “pular”!

  24. Frăţioare, e şi foarte greu de zis, am încercat de câteva ori şi să mor d-am reuşit şi asta a reuşit de două ori în ritm de mitralieră.
    Ce poţi să aştepţi de la cineva cu fruntea d-un deget?
    Ce e nasol, e că băieţii aştia şi fetele nu sunt la singular, sunt la “prular”, “mâncacias”!

  25. Extraordinar cat tupeu pot avea portocalii lui peste prajit, astia ne mint in fata ca e “alba” cand toata lumea o vede “neagra”, nu au nici o farama de demnitate , analfabeta dupa ce spune prular, apoi prural, ne anunta ca “am inteles noi gresit”. Doamne Dumenzeule de ce batjocoresti in asa hal acest popor minunat!?

  26. Daca ati lua fiecare comentariu in parte, sunt sigura ca ati gasi in fiecare cel putin o greseala. Asa ca s-o lasam mai moale cu gramatica alesilor…

  27. Ba da ce tupeu murdar are in ea femeia asta!!!
    Asa se intampla cand ne dam acordul sa fim condusi de o gasca de hoti,curve si buze umflate.
    Nu o mai dati pe sticla pe ‘fetita lui tata’ ca sincer mie imi provoaca o mare senzatie de voma.
    Se pare ca am ajuns sa fim condusi de mintea ‘luminata’ a curvelor din centrul capitalei.
    As vrea sa imi cer scuze pentru limbaj,dar daca intr-o tara in care prim ministru ROMANIEI(daca nu stia) isi permite un altfel de limbaj, eu un muritor de rand de ce nu mi-as permite?

  28. pai eu vad ca totusi a cantat din public, nu a urcat pe scena…
    si nu am simpatii pro basescine.

  29. Va rog sa-mi spuneti,in modul cel mai serios,oare de ce atata inversunare,de ce atatia nervi revarsati pe birourile redactiilor TV,de ce se foloseste tonul ridicat atunci cand moderatorul si invitatii discuta?
    Cred ca tot ce vedem la TV ar trebuie sa fie fara tipete sau istericale.
    Imi veti recomanda sa mut TV-ul pe alte programe,dar imi doresc sa fiu foarte informat.Urmaresc cu interes “Vorbe grele”,”Sinteza zilei”,dar folositi tonuri inalte pt.a va face auziti.Oare de ce?
    Nu-mi doresc sa va suparati pe mine.Am fost doar sincer.
    Mult succes in emisiunile dvs.
    Cu stima…Telespectatorul.

  30. @ Claudiu: E bine ca Oana s-a rastit, a urlat si ca mai avea putin pana s-o trosneasca pe doamna Ridzi. E bine ca (inca) mai exista sange rece in (cativa) romani, e si mai bine ca iti exprimi dorintele revolutionare pentru ca asta imi denota faptul ca nu sunt singurul 🙂 Si totusi, ai spus bine: “inainte sa fie ministri (am corectat eu pentru tine) sunt tot niste oameni”. Ca sunt analfabeti, ca sunt agramati, ca sunt hoti care au furat din banii mei de om respectabil, respectat si respectuos, ii priveste. Sau nu e clar ca ne confruntam cu aceeasi “starpitura” de vreo 20 de ani incoace? In ’90 rusii l-au pus Iliescu sa-si faca de cap. A facut-o cu vreo 2 mineriade si cu vreo 2 mandate si jumatate la sefia statului. In ’96, Constantinescu a fost nevoit sa se adapteze politicii de globalizare. Noroc ca a facut cativa pasi in sensu’ asta. In 2004, marinarul a luat carma vasului roman ca sa-l duca-n Europa. Si-am ajuns acolo, cu preturi mari din pacate.
    Da’ tablou’ e acelasi! Revolutia nu se face cu urlete si nici cu bataie de joc. Mass-media romaneasca are interese de aparat si jocuri de culise de castigat.
    Si daca e sa acuz pe cineva, atunci ma acuz pe mine ca am schimbat canalu’ pe Antena 3, ca m-am lasat purtat de idioteniile lui Ridzi si ca am suportat-o (cu stoicism) pe Oana Dobre (o Oana pe care am vazut-o intr-o alta emisiune – parca tot la Gadea – in care a fost magistrala!).

  31. Haide Victore, ti-ai gasit sa o ataci intelectual tocmai pe doamna Ridzi, doctor in stiinte ingineresti (??), recunoscuta pe plan international pentru lucrarile sale pivind determinarea cu complexitate logaritmica a coeficientului de frecare dintre bara cromata si diverse parti ale corpului?

  32. IACOB RITZI MONICA ESTE CEA MAI POTRIVITA PERSOANA CARE AR PUTEA FII OGLINDA PD-L-ului. ESTE ATAT DE MINCINOASA, ESTE UN HOT BUN CA STIE CUM SE TOPESC BANII STATULUI IN CONTURI PD-L-iste, ORICE AR FI PARTIDUL EI SI OAMENII DIN PARTID SUNT CEI MAI BUNI, CEI MAI DESTEPTI, EI FURA CEI MAI BINE DE PESTE TOT, EI MINT IN CEL MAI TUPEIST STIL, SI TOT PD-L FRAUDEAZA SI ALEGERILE. VIATA CINSTITA IN ROMANIA INCEPE FARA PD-L.

  33. Vai de steaua ei…Bine ca n-a spus dracului ”pular”,ca la cum inghitea in sec, dupa aia,cine stie cum s-ar mai fi interpretat?! Iar pe Realitatea TV,doamna Udrea,viitor academician am inteles eu,ii tragea sus si tare cu ”locatie”,cand vroia,de fapt,sa spuna “loc”…”Cealanta” Nuta(aia cu placuta-de inmatriculare,fireste) ii declara senina(ori,poate doar senila) lui Radu Moraru ca are mintea odihnita…Trei,Doamne,dar toate trei!Vae victis!

  34. Oare cand se va schimba si legea privind plata sefilor de sindicate,care iau o groaza de bani de la noi fara sa faca nimic ?! Stie cineva cit de bine platiti sunt ei? Stie cineva ca sefii de sindicat care nu sunt scosi din productie dar cumuleaza 18 zile libere platite pentru activitati sindicale sunt angajati ca si ingineri,tehnicieni fara sa lucreze nimic pt aceste posturi si mai iau in plus si bani din cotizatiile noastre si sporuri si bani de delegatii fara sa faca absolut nimic ???!!! Si sefii de sindicate sunt o mafie fara nici un interes fata de cei care ii platesc. Ne mai miram ca oamenii au inceput sa faca greve spontane, atata timp cit sindicatele nu ii reprezinta deloc???!!!

  35. Frate,de unde D-zeu le scot astia pe tutele astea de Nutzy,EBA,Ritzi?!E plina tara asta de femei inteligente,cum naiba de nu ajung in politica?!Nu inteleg.E clar,sunt un tampit incurabil.

  36. Daca as scrie mereu corect mi-as spulbera orice speranta de a deveni si eu un ministru.:)

  37. Şi p-al meu. băăăă!!!

    Simpatice doamne. Oricum, tind să cred că se va lansa şi un DOOM pentru politicieni. Unu’ mic, mic, să nu lezeze luciu’ creierului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.