Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Ia “prular”-ul, neamule, e superofertă!

Ia “prular”-ul, neamule, e superofertă!

Motto: “S-a umplut partidul de fâţe!” (Vasile Blaga, 2007)

Grea ca dracu-i aritmetica asta din Modrogan! Dacă insistaţi să promovaţi politic toate (hai să le spunem) mediocrităţile, învăţaţi-le, dracului, măcar să scrie şi să vorbească. Râdeţi ca proasta-n târg de greşelile lui Vanghelie, iar ai voştri politruci, ca brazii, rup pixul în hârtie şi scrâşnesc dinţii până le iau foc plombele.

P.S. Aştept toţi portocaliii siguri pe gramatica lor la o dictare live, la mine-n studio. Fiindcă-i ştiu obişnuiţi să citească de pe foaia cu instrucţiuni, le ofer şi bibliografia obligatorie înainte. Treacă de la mine, fie, ca bonus, le dau şi paginile din care o să le citesc. Hai, neamule, care te bagi la o gramatică? Cine câştigă are dreptul să-l facă tonomat, derbedeu, găozar şi ţigancă împuţită pe învins.

UPDATE: Riţi-Piţi, ia de la nenea cântarea Ebei (ştii tu scena). Să nu mai îndrăzneşti să minţesti altă dată cu tupeu la tv, că iar mă dezbrac de caracter!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

216 thoughts on “Ia “prular”-ul, neamule, e superofertă!

  1. chiar o suspecta cineva pe cuconita rizdi de mare activitate la mansarda? eu nu. are tupeu, figura de directoare de gradinita, ranjetul fals, raspunde selectiv, deturneaza discutia, arata cu degetul spre atii (“S-a suit crin antonescu pe scena, da sau nu?”. ce treaba avea crin anotescu? de cand vina altuia te disculpa pe tine?), este o pedelica perfecta si o pupinbasescutza de top. femeia a declarat ca se are la catarama cu Eba. Era o vorba, cine se-asemana se aduna.

  2. ciutacu,victoras,ai grija de copiii

    daca stii cand sa pui 2 sau 3 de i si unde se pune o cratima nu inseamna nici ca ai descoprit apa calda nici ca meriti vr’un pulitzer nici ca esti un rocket sciencist,asta de la urma ca vad ca-ti plac cuvintele in engleza.

    pe textul tau:

    1.aritmetica,nicio aritmetica, nu are cum sa fie DIN modrogan,orice ar fi modrogan,strada,parc,loc geometric,poate doar put al gandirii.
    daca ai vrut sa incadrezi intr-o tipologie aritmetica respectiva,nu ti-a iesit. ar fi trebuit sa zici DE.

    2.hai sa le spunem, in paranteza aia, n-are nimic de a face cu nimic. e o alocutiune in plus,venita dintr-o retorica plina de lacune si gaunoasa,fada,lipsita de continut,simtind nevoia sa se umple pe ea insasi.cu sine.o retorica masturbatorie

    3.dintii,in general,se pot scrasni in multe feluri,eventual cu un pumn in bot. ai luat vreodata unul? eu cred ca nu pentru ca daca ai fi fost ceva mai derbedeu ai fi invatat ca se scrasneste DIN dinti (exemplu:cand eventual ti se sparg dintii).

    4.peste asta cu dicatrea LIVE trec rapid,la fel ca si peste aia cu studio-ul tau.ca nu vreau sa fiu vulgar.la fel si peste bonus.
    ti se pare ca ai ‘nerv’ daca foloseti cuvinte de corporatista manelista?

    5.inviti niste portocaliii,adica mai multi,pe toti chiar,la o dictare cu premii. drept urmare poate exista intr-adevar un castigator dar nu poate fi UN invins,vor fi mai multi,adica restul.

    6.daca tineai mortis sa bagi ‘ca proasta-n targ’,pentru colocvialitate sau doar ca ti se pare COOL,trebuia sa-i tragi,ca nu vreau sa fiu vulgar,niste ghilimele. ca altfel nu se acorda cu RADETI.

    7.va rog,radeti.

  3. Pai…daca nu reuseste T basescu sa se faca respectat (batand campiile patriei din inalta functie prezidentiala , cu afirmatii on air despre moguli , tonomate , hoti , etc , dar neaducand niciodata macar o proba mica asa….sa vedem si noi ceva concret !), ce dracu de respect sa insufle o panarama pupincurista a respectivului , chiar daca a fost numita ca si ministru drept recompensa ? Respectul se castiga….nu se impune . Oana Dobre nu a facut altceva decat sa dea un REPLAY la expresia scuipata in plin tupeu creationist a acestui personaj de 2 lei (ROL)Asa ca Victore , Vreau SANGEEEEE…..rupe-le beregatele mamii lor de sarantoci parveniti !!!!(in direct….si la ora stabilita…..)PS . Vreau si sangele pinguinului trompetist prezidential …Oricum , macar cu atata ma mai aleg in tara asta ….Si spune-o sus si tare ca ghertoii astia nu ne vor scoate in vecii vecilor din vreo criza …..sa nu mai puna fraierii botu….Referitor la comentariile unor sucker-i de pe aici ca trebuie sa facem sluj in fata unor demnitari ai statului , numai ptr ca detin asemenea functii ….pardon…pai nu de aia au murit copiii aia nevinovati in 89 , ca sa privim plini de respect ce tampenii scot astfel de slujbasi ai statului (deci , implicit ai contribuabilului !) . Cand asemenea indivizi sau individe platiti de noi sa ne slujeasca , ne vor duce ca nivel de trai undeva la nivelul Austriei (sa zicem) eu ma voi rade si plin de umilinta voi repeta cuvintele dacului Gerula …In nemernicia mea , ca un caine turbat …..toate astea de 9 ori pe zi , in fata palatului Victoria (in zilele pare , in cele impare ma voi duce la Cotroceni!) TUPEISTI SI INCAPABILI …..MAMA DUMNEALOR (Asta asa…..ca sa nu fiu nepoliticos)

  4. mi-a placut secventa…teribil. Sincer nu ma asteptam ca atentionata (cum ati zis?) stimabila orto-orala sa nu isi recupereze DEX-ul, ba mai mult chiar sa insinsite in aceeasi fonatie stramba

    sarutmana la OD ca din cand in cand ne mai misca la inima umorul asta voluntar al invitatilor

    restul, sa citez un clasic in viata: cine-a pus cacat pe clanta ? (clanta, clanta, da ciocu` mic)

  5. Tot respectul pentru dumneavoastra domnule Ciutacu si pentru faptul ca spuneti ceea ce probabil o mare parte din pulime gandeste/simte fata de mizeriile umane din politica.
    Totusi imi pare rau cand vad oameni care va ataca nejustificat si de cele mai multe ori din prostie pentru ca asta imi aduce aminte de fiecare data de faptul ca Romania isi merita soarta prin acesti oameni. Probabil sunt cei care au si votat. Trist.
    Pe cand o revolutie ?

  6. Traim vremuri fanariote intr-o tara a Elenelor. Pe una am impuscat-o, o alta impostoare inculta este ministru, iar cea mai tanara si mai proasta pleaca la Bruxelles sa ne reprezinte. Despre aceasta din urma impostoare, cred ca parintii au omis s-o duca in copilarie la logoped pentru a-i forma pronuntia corecta si mai remarc ca are si accent tiganesc in glas. Adaug prostia crasa si infatuarea penibila si Elena Basescu este in toata splendoarea ei de nulitate.
    Parintele meu, om la 75 de ani si educat in acel bun simt interbelic spunea zilele trecute, dezamagit fiind de presedintele Basescu, ca – daca acesta ar fi avut bun simt – ar fi trebuit sa-i spuna fiicei sale sa nu se bage in politica pentru ca amandoi se fac de rahat. L-am intrebat de ce crede ca Traian Basescu ar avea bun simt si – cu toata intelepciunea lui de 75 de ani si cu toata educatia sa din epoca in care cei 7 ani de acasa formau mari caractere, mi-a spus ca am dreptate: Traian Basescu nu are bun simt, deci nu avea cum sa-i transfere asta fiicei sale.

  7. @Nea Matache: sincer, n-am vocatie de Che Guevarra, da’ poate-mi fac rost daca mai continua astia sa-si bata joc de noi.

  8. cred ca trebuie sa ma duc la doctor dar eu am auzit clar ca a spus Pularul… 😯

  9. Daca o mai vad odata pe autista aia de la tineret si sport pe la emisiunile voastre ma arunc in cap. N-ai vazut ca vorbea la foc automat, fara sa asculte vreo intrebare, fara sa raspunda la vreo intrebare, fara sa lase si pe altcineva sa vorbeasca, pe un ton tipat si fara modulatii? Sau… poate ca e bine sa apara pe TV, doar asa sa-si dea seama tot votantul ce liota ne conduce; poate suntem masochisti si ne place sa fim batjocoriti pe banii nostri. In rest, AVE TONOMATUS DERBEDEO!

  10. Buna seara,am urmarit emisiunea…m-da,nu stiu ce sa mai zic. Dezgustator, nu pentru ca a facut acea greseala…cred ca nu a fost intentionata, pur si simplu asa i a venit, ci pentru tot ceea ce ni se intampla din ’89 in prezent.

  11. E o rusine nationala.sunt zeci de tineri capabili si sefi de promotie someri- si pitzi ritzi si lenutza pleshkoy ling si se gudura ca niste javre in calduri. pitzi-ritzi cerea aseara palme la emisiunea lui Gadea: proasta, impertinenta si analfabeta. IMI VENEA SA SPARG TV CAND O AUZEAM CUM RAGE CU VOCEA AIA DE

  12. Ma uit la toti astia ce se mai perinda prin studio si singuru lor argument la orice intrebare e : “pai ce ala n-a facut?”. Am auzit binenteles povestea cu guvernarea trecuta. E acelasi refren. Eu nu stiu de ce ii mai invitati pt ca nu spun nimic nou.

  13. Pentru Oana Dobre: Tine-o tot asa. Modul in care ai adresat intrebarile si ai cerut vehement raspunsuri (poate ca nu-i pe placul catorva comentatori de pe acest blog) e justificat. ne-am cam saturat sa fim calmi cu aceste LIPITORI care alceva nu stiu decat sa suga. Ce …? Acum fiecare dupa preferinde.
    Nu te da la o parte de la nimic fiindca faci bine ceea ce faci , macar voi( tu, un Ciutacu, un Badea,Gidea si restul) sa-i puteti lua la intrebari reprezentandu-ne , pai daca nu voi atunci cine??!!

  14. @gopo1:Poate pentru ca vor sa arate multimii care ii tot voteaza ce penali sunt si poate ca macar in ceasul al 12-lea(multimea ) se vor trezi si vom putea sa “strangem la gura punga cu gunoi “

  15. tot respectul pt dvs dle ciutacu,pt mircea badea,mihai gidea si pt toti oamenii cu care lucratii dvs in “trustul lui voiculescu”impotriva deontologilor lui basescu si pupincuristilor p-dl.sint patetici cum au fost din totdeauna si inspira o mare greata.nu va mai injositi sa chemati in emisiunile dvs mizeriile care au fost aseara la mihai in emisiune,sinteti prea inteligentii pt toata clasa asta politica mizerabila.in rest toate cele bune si sa fiti sanatosii.

  16. A-propos de discutiile cu EBA , PDL , PDL-EBA si ce-o mai fi . E foarte interesant ca prezenta inafara listei PDL a fetei lu’ tata a prejudiciat partidul (mult mai mult decat simpla disputa cu PSD “cine-a castigat”) . PSD a luat 11 mandate , iar PDL+EBA , tot 11 . Daca insa EBA ar fi candidat pe lista PDL , partidul prezidential ar fi avut 12 mandate , iar PSD , 10 .Celelalte liste n-ar fi fost afectate in niciun fel . Sunt absolut sigur (metoda d’Hondt nici nu e foarte grea in principiu , doar algoritmul pare mai complicat) . Puteti verifica si voi . Va rog eu mult , intrebati un grangur de la PDL ce parere are de chestia asta . Ca pana acum spuneau ca EBA are votantii ei , iar de luni incoace tot incearca sa ne convinga ca PDL a castigat pentru ca voturile Elenei B. sunt tot ale lor . Una din doua : sau au pierdut alegerile sau au pierdut un mandat si l-au dat PSD (nu oricui !!!) pe ambitia lui Basescu de a dovedi ce-nseamna numele lui in tarisoara noastra draga .

  17. Buna dupa amiaza
    Crin avea dreptate 100% cu pitzipoancele; e drept ca adevarul doare uneori a dreaku de rau:)
    Cat despre cucoana despre care se face vorbire, domnia sa, alaturi de Nutzi spaima pu.. si de EBA, sunt cele mai elocvente exemple ale cultului personalitatii in devenire. Nicusor era mic copil fata de Pitzipoancele astea
    Spre exemplu, aici aveti linkul ministerului tineretului
    http://www.gov-sport.ro/
    Intrati si vedeti ca despre tineret mai putine, despre Pitzipoana mai multe.
    Iar aici
    http://www.mts.gov.ro/mts/organigrama
    aveti organigrama ministerului, pentru a vedea de ce armeanul Vosganian are dreptate cand spune ca au crescut cheltuielile.
    Daca tot vorbim de criza.
    Iar aici aveti culmea imbecilitatii acestei Pipitze raraite:
    http://www.mts.gov.ro/evenimente
    adica evenimente notabile ale ministerului, cum ar fi:
    ” o aruncare perfecta”, ” la doi rotitul mingii e mai usor” s.a.
    In fine, aici
    http://www.mts.gov.ro/mts/cariera
    vedem ca ministerul pitzipoancei cauta directori, asta in timp ce micul mare Boc clampaneste cu spor pe toate televiziunile ca posturile ” e blocate”.
    Inchei cu un mesaj catre duduie: Hai sictir!
    Salutare taica si noroc
    PS. Imi cer scz Victore pentru linkuri, dar portocalii sareau de cur in sus ca sunt minciuni, iar la astia trebe sa le dai cu laptele intre ochi ca sa recunoasca ca-i alb si nu portocaliu.

  18. ne uitam la vreun film urat sau asta e Romania?Noi ne amuzam de gafele si prostiile pe care le debiteaza cei ce ne guverneaza,iar ei rad de noi pe banii nostri.Ce traim:drama sau comedie?

  19. Domnule Ciutacu,

    nu vi se pare putin suspecta asumarea raspunderii guvernului pentru noile coduri ACUM, cand toti ne-am hotarat sa-i facem praf si sa-i desfiintam?

    Sa fie pura intamplare si sa fiu intr-atat de paranoica?

  20. @oana dobre: daca este sa fim rigurosi pana la capat, formularea mai aproape de gramatica limbii romane este: “… sa raspunda corect ORICAREI intrebari”. fara a simpatiza in vreun fel pdl-ul, si mie mi s-a parut ca ati fost agresiva, iar daca d-na ritzi nu ar fi scapat o minciuna, ar fi iesit chiar PE PLUS din emisiune, pe post de victima.

  21. Asta in loc sa melite vorbe mai are ceva in cap? Sunt croite pentru MARELE CONDUCATOR asa cum sclavele erau educate pentru stapani in antichitate! Vai de … ei

  22. brazvan: Verbul tranzitiv ”a raspunde” se conjuga in principiu cu complement in acuzativ, desi se poate accepta si dativul. Uite, daca nu ma crezi pe mine, scrie si in dictionar 🙂
    RĂSPÚNDE, răspúnd, vb. III. 1. tranz. A da un răspuns la o întrebare sau la cuvintele adresate de cineva.

    Asta asa, daca tot ai vrut sa fim ”scrofulosi” pana la capat… 🙂

  23. Victor, arde-i una peste bot prestatorului de servicii orale(intelectuale) it morar! De două zile limbricul itm-o curvă masculina(?) ieftină, e frecat de două griji: de grijă că nu-l dai în judecată pe clona lui, pe limbricul boc, și de grija banilor pe care îi câștigi tu.
    Jarteaua penală ioan t morar nu știe cum se câștigă banii muncind, el e obișnuit doar să șantajeze, să pupe funduri prezidențiale și să dea țepe la fundațiile lui Soros.

  24. Nu m-ar deranja greselile de gramatica daca oamenii si-ar face macar treaba. Dar mai sunt si incompetenti.

  25. Daca ati vazut ce s-a intimplat azi cu fermierii cind jandarii nu au facut fata acestora. Putin a lipsit sa iasa urit. Nu inteleg cum poate un om adevarat sa lupte contra celor flaminzi pentru un pumn de malai. In 89 au fost iertati. Probabil ca acum NU VOR MAI FI. Jindarii nu sunt cu noi

  26. asa si? inca o virgula in imperiul fanariot cu iz comunist. pacat ca opera asta contine doar semne de punctuatie.

  27. Domnule Ciutacu la emisiunea asta alt subiect decat Basesc si co. nu mai gasiti?
    Mi-ati placut maximum la inceput dar acum mai bine ii dau pe Realitatea.
    Numai bine!

  28. E periculoasa EBA ca ne-a anuntat aseara la B1TV ca are mintea odihnita…..

  29. N-are timp Zeus sa isi trimita haremul si “mandretea de fata” la scoala.
    Scoala cere minte, timp si……..sa stii pe unde e.

  30. DSN: adevarat, dar eu l-am folosit ca tranzitiv. Si in situatia asta se conjuga in principal cu acuzativ.
    Hai, ca ne expulzeaza victor pentru chat morfologic daca ne mai facem de cap. 🙂

  31. Nu pot sa cred cat tupeu are Kiki-Riki-Miki asta…ma uit acum pe net la “Sinteza Zilei” si nu pot sa cred ceea ce vad/aud de la dobitoaca asta de doamna ministra(sau ministru ca sa vb <>)…hai sictir “derbedeaua dracului”…sau o fi “tiganca imputita”…sau “pasarica”?
    A invatat-o tata Traienel sa ocoleasca intrebarile cum facea si el cu iceberg-urile pe cand era marinel….m-am saturat cu PD minus L- ul…

  32. @ Oana Dobre
    Nu am spus ca nu l’ai folosit corect, ai dreptate, tu l’ai folosit ca tranzitiv acolo, ci faptul ca nu ai fost riguroasa atunci cand ai prezentat verbul ca fiind tranzitiv !!! 🙂

  33. E atat de dobitoaca astfel incat dupa prima atentionare si-a dat si ea seama ca a gresit si a incercat sa se corecteze cu un “prural” . E atat de imbecila! uhhhh ustura tare!!

  34. Tanti Ritzi o incerca sa justifice toate gafele Ebei prin Comparatie cu Antonescu. Diferenta dintre Eba si Crin Antonescu este ca Eba si-a construit o reputatie de afazica, domnul Crin nu. nimeni nu-l suspecteaza pe Crin ca nu stie sa vorbeasca, iar daca buseste un plural, ne vine usor sa credem ca a fost neatentie, oboseala, etc. Eba de cand o stim vorbeste de parca a suferit un accident vascular cerebral. Pe langa asta, avea un ton si un accent de “fetitza da cartier” de cea mai joasa speta. S-a lucrat cu ea in ultima vreme, poate nu mai spune “piejio”.

  35. Aceasta doamna a dat dovada aseara, pentru cine inca nu stia, ca e o nesimtita si o aroganta. Riti a asezat confortabil doi directori la Casa de Cultura a Studentilor din Timisoara, iar acestia cu o zi inainte de alegeri faceau liste ptr EBA! Asa ca e o VACA care minte cu nesimtire!

  36. Din păcate acesta este crudul adevăr şi aceştia sunt oamenii care ne conduc nouă astăzi destinele.
    Oameni precum marinarul care a adus în nenumărate rânduri injurii jurnaliştilor, având până acum la cazierul apelativelor nepotrivite acel ” ţigancă împuţită”, o avem pe d-ra buze siliconate cu “succesuri”, pe acest pitic de grădină cu “derbedeul dracului”, iar acum o avem şi pe această duduie cu “prular”.
    Din partea mea tăticule continuaţi tot aşa şi făceţi-vă de râs în continuare, să strângem de pe urma voastră o întreagă arhivă cu păsărici ce vă ies vouă pe gură şi ne fac apoi să zâmbim amar. Că până la urmă doar acest lucru mai avem şi noi de pe urma politicienilor noştri, şi anume câte un zâmbet amar pe stomacul gol, ori de câte ori mai comit câte una, precum “plural” care devine “prular”, cuvântul “succese” transformat în “succesuri” şi tot aşa lista poate continua. Cred că adevăraţii noştri politicieni pe care i-am avut şi noi odată, precum Titu Maiorescu, Duca, Nicolae Iorga, Coposu s-ar întoarce acum în mormânt pe toate părţile dacă i-ar auzi pe aceşti aşa zişi politicieni din ziua de azi.
    Prin urmare dragi copii dacă vreodată veţi dorii să ajungeţi parlamentari că doar este o meserie pentru şmecheri, aveţi ceva de învaţat încă de pe acum şi anume spălaţi-vă pe dinţi ca să aveţi un zâmbet perfect pentru apariţile televizate şi totodată să învăţaţi de pe acum cum stă treaba cu pupatul în fund pentru a fi experţi în pupincurism pe când veţi creşte mari şi astfel prin pupatul în dos pe cine trebuie şi la momentul oportun, veţi avea probabil şansa la o viaţa mai bună.
    Din păcate ca să închei în acelaşi stil în care am început, cam acest lucru învaţă astăzi copii noştri de la aşa zişii politicieni ai zilelor noastre, ori de câte ori îi privesc pe aceştia pe ecranul televizorului.

  37. Pentru Alin: Si daca s-a rastit Oana Dobre la Ridzi ce are? Foarte bine! Ar fi trebuit s-o si trosneasca la ce tupeu are (Ridzi). Si Oana a urlat si pentru tine ca si din banii tai de contribuabil s-a fatait EBA pe acolo. Inainte sa fie ministrii sunt tot niste oameni, majoritatea analfabeti si agramati, care au furat si din banii tai de om respectuos. Ar trebui sa iesim toti la ei sa urlam si sa-i alergam…nu doar Oana Dobre!

  38. Da, dar saraca fata nu s-a urcat pe scena cu piciorusele alea delicate ale ei. Ca a cantat, asta e altceva. Doamna ”ministra” grai adevarul si numai adevarul; asa sa-i ajute si pe mai departe ala al carui ajutor il merita. Ce tot sa-i analizam atat pe astia? Pana la urma, toti sunt facuti din acelasi aluat si au urmat cursurile aceleiasi scoli pentru a ne minti pe noi, astia multi ( dar nu prosti, spre disperarea lor).

  39. La ce ne asteptam de la un ‘demnitar’pe langa competenta, corectitudine, impartialitate, capacitate de organizare, de coordonare, etc.? Aptitudini excelente de comunicare!!!
    Si de ce am avut parte din partea doamnei ministru? De incompetenta, tupeu, ocolirea unor raspunsuri punctuale la intrebari punctuale si…
    Oare avem numai non-valori in guvern?

  40. eu inteleg ca pe fondul unor astfel de personaje ni se deschid ochii referitor la situatia noastra, s-ar zice de cetateni cu drept de vot(contam sau nu, am observat ca ei nu mor de foame fara noi), dar cand vine o astfel de femeie care se vrea “respectata ca om politic”, cu gura mare, va intreb pe voi, moderatori cu nervi de fier, nu ruginiti?
    cat mai puteti? v-as propune sa faceti o selectie de personaje pretabile dialogului respectuos si normelor de bun simt, dar in cazul asta am ramane toti cu ochii inchisi!
    si atunci ce facem domnilor?…va sustinem cu dintii stransi!
    respect

  41. Victore, tot respectul pentru ceea ce faci…da-le tata la operatie ca s-au cam obisnuit sa fie menajati timp de 20 de ani!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.