Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Ia “prular”-ul, neamule, e superofertă!

Ia “prular”-ul, neamule, e superofertă!

Motto: “S-a umplut partidul de fâţe!” (Vasile Blaga, 2007)

Grea ca dracu-i aritmetica asta din Modrogan! Dacă insistaţi să promovaţi politic toate (hai să le spunem) mediocrităţile, învăţaţi-le, dracului, măcar să scrie şi să vorbească. Râdeţi ca proasta-n târg de greşelile lui Vanghelie, iar ai voştri politruci, ca brazii, rup pixul în hârtie şi scrâşnesc dinţii până le iau foc plombele.

P.S. Aştept toţi portocaliii siguri pe gramatica lor la o dictare live, la mine-n studio. Fiindcă-i ştiu obişnuiţi să citească de pe foaia cu instrucţiuni, le ofer şi bibliografia obligatorie înainte. Treacă de la mine, fie, ca bonus, le dau şi paginile din care o să le citesc. Hai, neamule, care te bagi la o gramatică? Cine câştigă are dreptul să-l facă tonomat, derbedeu, găozar şi ţigancă împuţită pe învins.

UPDATE: Riţi-Piţi, ia de la nenea cântarea Ebei (ştii tu scena). Să nu mai îndrăzneşti să minţesti altă dată cu tupeu la tv, că iar mă dezbrac de caracter!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

216 thoughts on “Ia “prular”-ul, neamule, e superofertă!

  1. Sa fim seriosi! PDL nu are in tot partidul un orator sau macar un personaj care sa poata sa te tina 10 minute in fata TVului prin vocea/atitudinea/speechul sau!Monica nu face exceptie si daca va ingrozeati cand vedeati microfonul indreptandu-se spre EBA , in acest moment se poate oscila care dintre cele 2 membre de partid are limbajul mai gaunos.

    ps: 29+4=33…in rest ok

  2. Ma minunez, pe zi ce trece tot mai mult de ceea ce vad in Romania, cum poate fi doamna asta numita ministru, sau oricare altul asemenea ei? OMG, minte pe fata, toti stim f bine ca EBA a fost pe scena la Petrosani si ea ne spune nu, saraca aseara batea campii, era in forma:D se vor trezii romanii si vor vedea cata prostie vine din partea alesilor? sper ca da….pt binele nostru.

  3. @geom: o doamna. mie mi se pare ca pui virgula intre subiect si predicat 🙂

  4. am facut un liceu tehnologic deci am scuza ;),nu am nimica cu ea,dar mi se pare ca e prea nervoasa…si cauta mai mereu scandal.

  5. Fiu-meu a terminat acum clasa II-a si crede-ma ca terminat-o pe bune! E as in gramatica de pana acum. Asa ca n-ar fi facut o gresala din asta nici macar din graba! E penibila! Dar ce ma inspaimanta e tupeul ingrozitor cu care te minte in fata fara sa-i tresara nici un muschi. Imi pare rau ca, desi am vazut emisiunea, aceasta faza am scapat-o, probabil din grija de tutun…..

  6. dom’le,in astia 20 de ani ne-am dat seama cum este astia care ne conduce. este smecheri,hoti,mincinosi,ticalosi,criminali,agramati,analfabeti,lasi & prulari,vb. tovarasei sinistru de-aseara. problema e ca nu putem face nimic impotriva lor. ei poate,da’ noi nu. asa ne vom chinui cu ei pan’ la sfarsitul zilelor noastre,ca nu putem schimba nimic.

  7. @ bogdan
    Sanatate iti doresc !
    Nu e vorba de asta …
    Si Ceausescu facea greseli, era agramat poate semi-analfabet… Dar il avea translator pe Sergiu Celac.
    Nu stia nici macar limba rusa… Dar il avea ministru de externe pe Stefan Andrei.
    Daca esti f tanar, mai intreaba si tu ce oameni avea Romania in posturile cheie…
    Baietzii si fetele din ziua de azi sunt o rusine !

    P.S. Nu sunt un nostalgic … nici pe departe. Cred doar ca e un exemplu f bun.
    P.P.S. Un alt exemplu f bun si actual este dl. Marian Vanghelie… care, in ceea ce priveste exprimarea, e mult sub dna Ridzi (si aici nu vreau sa fiu magar fiindca am auzit ca ministresei ii place cu bara deasupra).

  8. oricum corect, conform DEX este “plurale”, nicidecum “pruraluri”. dar a auzit-o pe Oana Dobre care graseiaza si a luat-o de buna. a fost mai rau decat lamentabila, mi-a amintit de o melodie:” fa, esti frumoasa da’ esti proasta…” mai departe nu mai spun.
    a fost excelenta emisiunea, la concurenta cu o alta comedie de pe pro tv

  9. Ma minunez pe zi ce trece de tupeul infect al politicienilor.Doamna Ridzi tin sa va contrazic putin,EBA s-a aflat pe sceana la Petrosani si a cantat alaturi de voltaj.Pe profilul de facebook a domnisoarei Basescu se afla albumul intitulat ” Campanie EBA Petrosani” si sunt poze care arata clar k a fost pe scena.Cum puteti minti cu atata nerusinare?Chiar ne credeti prosti??Imi e scarba de voi toti si ma gandesc tot mai mult sa plec din tara asta care numai e a noastra demult, e doar a voastra si faceti ce aveti voi chef.

  10. este incredibil! o tzara minuntata in care toate “ingalatele” pot ajunge sus:) aceasta duduie analfabeta la propriu de o rara nesimtzire, ce te prosteste in fatza ( asa am zis! ati inteles gresit!), cu un tupeu inspirat de la Tatuca, o tzatza ieftina ce-si transporta gatul in ulucii basescieni, aceasta monika intregeste triunghiul scrbei absolute. 2 ministretze si un europarlamentar. totul este posibil. totul e admis. totul este incredibil de simplu! ca femeie neteda in creier ai avantaje la PRURAAL” in acest partid creat dupa chipul si asemanarea lui Tatuca. m-am umplut de scarba sa vad pitzigaiala dementa si tupeista a acestei domnitze jenante, ce cheltuie cu tupeul basescian bani pe artificii si jokuri de lumini in plina criza, numai pentru prietenele ei si ca numele ei sa se retzina de catre masele amorfe. o tzatza ieftina. o tzara conduse de aerul irespirabil basescian. mi-e scarba! mi-e scarba! mi-e scarba!

  11. @ Alin: de ce sa se duca blonda Oana unde o timiteti dumneavoastra, mai bine sa se duca doamna ministru-nu o paria- in pizda ma-sii, asa doamna ministru cum e ! Mai taca-va fleanca , impertinentilor!

  12. Primo: Domnule Ciutac, dvs. suferiti de un cult al personalitatii exacerbat, cult care aduce foarte mult cu cel utilizat de raposatul Ceausescu. Numai el se credea geniu suprem, erou national si mai era, printre altele, chiar arogantul universal, daca avem in vedere modul in care isi trata poporul. La fel facea si el, ca si tine acum, ce nu-i convenea arunca in inchisoare, doar ca matale nu arati comentariile ce nu-ti fac cinste. Pacat ca nu mai traieste maestrul Ierunca ca urmatorul vizat pentru o alta Antologie a rusinii erai sigur tu. Pentru ca va credeti mai bun decat sunteti, nu ma astept la un raspuns, insa va rog sa recurgeti la o introspectie. Cred ca v-ar prinde bine. 😉
    Secundo: Ce s-a intimplat in emisiunea asta a fost o hamaiala si maimutareala ce putea sa faca parte dintr-o piesa de teatru d’a lu’ nea Ionesco. Toate dialogurile frizau absurdul!
    Terto: Cum mama dracului se face ca ati facut campanie lu’ EBA pana mai ieri si de azi sunteti asa de porniti impotriva ei! Cum dracu indeamna Cristoiu lumea sa voteze EBA pentru ca el asa o sa faca, tu cam tot pe acolo o fofilesti, iar acum o dati intoarsa? A mincat si gura voastra ceva de sub pulpana lu’ Baselu, recunoaste.
    Din fericire, doar un anonim de pe net, neatins de geniu si complexe de superioritate.

    P.S. Ceausescu a fost cizmar la origini, matale in ce ai debutat?

  13. @gnom,genom sau Ge-om:mie mi s-a parut pe dos.a fost foarte calma,la obiect & profesionista. si-a facut treaba ca la carte. prestatia tovarasei ministru a fost jalnica. ma cutremur-ez cand ma gandesc ca asemenea jigodii sunt investite cu putere. iar realitatea confirma ne-omenia lor. & inumanitatea lor care este.

  14. bai oameni buni unii mai scriu si repede mai fac si alte chestii la acelas calculator.chiar intodeauna o greseala iesita din apasarea prea rapida a tastelor trebuie sa fie subiect de vrajba? mi se pare mie sau sunt catva pe aici care pana sa spuna ceva incep cu greselile celor ce comenteaza anterior, suntem o tara de ivatati ce sa zic, de aia suntem condusi asa bine , inteligentul ascuns de pseudonimul TAR ar trebui sa spuna ceva despre subiect, dar probabil ca vanarea greselilor celorlalti il ajuta sa-si creasca self esteem-ul. e valabil si pentru altii
    salutari

  15. Duduia asta mai are si tupeul sa ii spuna Oanei Dobre in fata ca a inteles gresit, dupa ce a pronuntat clar “prural” si ‘prular”.

  16. Da “bai”din cauza voastra nu merg oamenii la vot nu din cauza unora ca madam Ridzi. voi care in loc sa taceti naibii de “derbedei”spuneti la toata lumea ce matraplazacuri fac d-niile lor politicienii. daca nu as avea un rictus in coltul gurii mai ca m-ar bufni rasul, de cata intelighenta are madama asta. si din pacate mai are o “turma’ pe langa ea tot asa de intelighenti

  17. daca domnul Gadea ar fi avut ca unic scop al emisiunii sa o faca de ras pe acea doamna, nu cred ca i-ar fi iesit mai bine.
    de fapt s-a facut singura de ras.
    si am mai constatat ceva: e mai proasta ca tanti Nuti

  18. da, de ce o cheama pe asta ritzi? si ce fel de nume e asta? o fi un pseudonim gen sofia gucci, eva kent?
    stie cineva?

  19. @Razvan: e libertate; inca. deci poate sa nu-ti placa de mine. din descrierea pe care ai facut-o, mie mi se pare ca seman mai degraba cu Basescu 🙂 inginer, boierule, cu facultate la stat, pe vremea cand erau multi pe loc, da’ n-am avut placerea sa profesez. mi-am dat seama cat sunt de daruit cu har Dumnezeiesc si m-am aruncat in jurnalistica. se pare ca n-am ales gresit.

  20. Tare madam ritzi pitzi asta! tare proasta…am vrut sa spun! Bine ca nu avea o farfurie langa…ca si-o spargea in cap! Nevrotica si zbuciumata!

  21. @Mihaela Petrescu: Eu pe Oana (blonda) n-am trimis-o nicaieri. N-ar strica putina atentie celor scrise de mine. Nu multa, doar putina. Cat despre unde ar trebui sa ajunga doamna ministru, e o parere personala (a ta, desigur) pe care o accept (asta nu inseamna ca o si inteleg) si o respect ca atare. Si totusi, la care “impertinenti” te referi?

  22. Victor, imi pare rau, dar eu vad altceva in acele imagini, nu canta pe scena !!! Solistul de la Voltaj a coborat in public, din cate vad eu! Scena e in spate, e destul de clar, pentru ca restul trupei a ramas acolo ! Eu asta vad !
    In schimb, pe blogul ei scrie asa: “Am cantat pe scena alaturi de Voltaj melodia “Ca la 20 de ani”. “

  23. Victor, sa mor eu daca-mi iese sa pronunt “prular”. Cum pana mea le iese astora? Eu zic de mult ca atunci cand vrei sa ai functii publice ar trebui sa fie obligatoriu controlul psihiatric amanuntit. Din cate vad in ultima vreme, ar trebui sa dea toti mai intai un extemporal la gramatica simpla. Din ce in ce mai naspa prin tarisoara asta, frate!

  24. daca e adevarata chestia “cum e tatal asa si fiica” banuiesc ca Base(dragu’ de el) ducea nava in Novosibirsk prin Sydney…LOL

  25. Foarte tare frate … aia cu inregistrarea de la Petrosani e nepretuita. Nea Victore sa ne traiesti si toate cele bune.

  26. maaaaaama mama mama!ce a patit aseara aia la sinteza zilei!!imi era mie mila de ea:))

  27. victore,la cat e de “sarpe” riti-piti asta,te face la emisiune…pariu?

  28. Din pacate acesta este crudul adevar si acestia sunt oamenii care ne conduc noua astazi destinele.
    Oameni precum marinarul care a adus in nenumarate randuri injurii jurnalistilor, avand pana acum la cazierul apelativelor nepotrivite acel “tiganca imputita”, o avem pe d-ra buze siliconate cu “succesuri”, pe acest pitic de gradina cu “derbedeul dracului”, iar acum o avem si pe aceasta duduie cu “prular”.
    Din partea mea taticule continuati si faceti-va de ras in continuare, sa strangem de pe urma voastra o intreaga arhiva cu pasaricile ce va ies pe gura si ne fac sa zambim. Ca pana la urma doar aceasta mai avem si noi de pe urma politicienilor nostri, si anume cate un zambet amar ori de cate ori mai comit cate una, precum “plural” care devine “prular”, “succese” devine “succesuri” si tot asa. Cred ca adevaratii nostri politicieni pe care i-am avut si noi odata, precum Titu Maiorescu, Duca, Nicolae Iorga, Coposu s-ar intoarce in mormant pe toate partile daca i-ar auzi pe acesti asa zisi politicieni din ziua de azi.
    Prin urmare dragi copii daca vreodata veti dorii sa ajungeti parlamentari aveti ceva de invatat de pe acum si anume spalati-va de pe acum pe dinti sa aveti un zambet perfect pentru aparitile televizate si totodata sa invatati sa pupati in fund pe toata lumea pentru a va fi voua bine.
    Din pacate ca sa inchei cum am inceput, cam acest lucru ar invata copii nostri de la acesti asa zisi politicieni.

  29. Doamna Ridzi aseara o dat dovada de un tupeu si o golanie fara margini. Cum zicea si respectivul primar, doamna ministru minte si cand respira. Oana Dobre avea dreptate cand zicea de respectivii din PD care au fost nevoiti sa faca si plecaciuni in fata unei agramate si inculte. In fine… nici nu cred ca mai am puterea sa ma mai enervez.

    Apropo Victore, ai citit articolul lui Badin: http://www.badin.ro/2009/06/eba–ani-de-puscrie-pentru-batjocorirea-armatei-ro.html ? Mi se pare fabulos. Oare politia romana nu se ” autosesizeaza ” ca-n cazul Becali ?

  30. Femeia politician romanca este o curva ordinara. Incearca (prost) sa imite modelul femeii americane, imbracand costume serioase la sedintele zilnice, dar dansand seara pe mese. Inlocuieste tactica logosului pompos care confuzioneaza audienta cu cea a bataii de campii fara pic de gratie, neascunzandu-si defectele. Nu se da inapoi de la nimic, nu incearca sa acopere injuriile colegilor la adresa presei (in mare parte), ci chiar le explica, aparand aceasta practica foarte la moda in ultima vreme. Se eschiveaza prost, se scuza talamb, zambeste tamp in timp ce raspunsurile-i ne sfideaza ratiunea, raspunzand NUMAI ce vrea ea, indiferent daca cuvintele care ii ies pe gura satisfac sau nu curiozitatea. Ii lipseste total profesionalismul, demnitatea si bunul simt, jignind in mod repetat si apasat inteligenta interlocutorului si audientei. Ca sa iasa din cacat ii va acoperi intodeauna acustic si volumetric pe ceilalti – o tactica caracteristica individului suferind de complexul inferioriatii; stie, se stie si incearca sa inghita aer in timp ce se scufunda tot mai adanc…

  31. trecand peste cuvantul ala greu…ati vazut cine e de vina ca nu merge lumea la vot: PRESA. Nu ca cetateanul e scarbit de atatea borduri puse, schimbate, modernizate, updatate sau ce dracu le mai facea videanu, nu ca este satul de cat se fura, nu ca am ajuns sa ne uram pe noi insine ca ne-am nascut in Romania, nu vere, presa e de vina ca nu mergem la vot. Si are dreptate; daca nu ar fi presa noi de unde am mai sti toate astea. nesimtire a ajuns la asa cote de sunt imuni la tot. s-a intamplat de cateva ori sa ma uit la emisiuni, sa am o intrebare in gand pe care tot asteptam sa o puna moderatorul…..si nu se intampla. de ce nu faceti un nr de tel la cere sa poata suna cetateanul, sa luam si noi contact cu clasa politica, nu de alta, dar inafara de campania electorela si de televizor…alt cantact nu mai avem, ca dupa ce sunt alesi…nu prea mai au treaba cu derbedeii, pasaricile sau gaozarii.
    cu respect, un cetatean din romania.
    “sa traiti bine”

  32. Inca o data va mai spun domnul Ciutacu ( daca ma mai suportati…) ca dupa alegerile astea am un profund sentiment de inutilitate! In naivitatea mea speram sa fiu scutita de tupeul acestor muieri parvenite si proaste ajunse ministrese, speram ca eba sa fie trimisa chiar de tac-soo pe centura politicii odata pentru totdeauna…dar cu indignare si lehamite constat ca ele s-au cocotat foarte sus, mai sus! Mai este ceva de facut? Mai incercati Dvs… indemnati lumea sa mearga la vot, ca da, am inceput sa cred ca “indemnul” asta stati acasa, nu avem cu cine vota… nu-i degeaba! Asta sa fie campania: incurajati lumea sa mearga la vot!Altfel… sa ne tyraiasca astia o mie de ani…POPOR DE SLUGI SI TARA TRISTA!

  33. D-le Ciutacu, poate nu stiti cine este Ritzi ? Este fiica unui turnator de pe vremea lui nea Nicu. D-l Ritzi plantat la minele din Valea Jiului se ocupa cu scrisul de compuneri despe elementele reactive dintre minerii care isi distrugeau sanatatea in fiecare zi pentru a ajuta la dezvoltarea socialismului in Romania.

  34. daca pe Gigi l-a costat campania 50.000 euro fara afise,clipuri,etc..oare cat naiba a platit eba asta pe campanie????

  35. Cica nu a urcat pe scene in campanie.
    Cica nu a fost folosita imaginea armatei!

    Priviti!

    Exista Procuratura?

  36. chiar,chestii normale ca dansul,dansa nu mai sunt pe tv?aud doar de DOMNIA SA la toate posturile,ca-i pitzipoanca sau ministresa

  37. la inceput au fost,sa zicem,5000 de”superiori”…apoi au venit si fii(fiicele)…vin nepotii,si in progresie geometrica vor fi TOTI superiori si se vor manca unul pe altul

  38. Chestia cu greselile astea devine nationala. Cred ca s-au molipsit de la vanghelie si elenea basescu.
    @mihaela petrescu:Doamna, limbajul asta nu va face cinste. Ma mir ca “derbedeul” va permite dar probabil ca injuratura e in directia potrivita.

  39. Ai remarcat la tzoapa aia ce-a zis? “N-ati auzit bine, eu plural am zis!”
    Nesimtire ca si la seful ei de partid.
    E ca-n reclama:
    “Ce vrei ba, n-ai cu cine. Niste tarani!”
    Si se mai dau si oameni cu studii superioare, ca doar “intelectualii e deasupra Partidului”, nu? :))

  40. poate are un defect de vorbire..se mai intimpla..si eu zic Djupiter cateodata..greselile de pronuntie si greselile de gramatica sunt lucruri diferite

  41. d-le Ciutacu, sper sa nu ma banuiti de prea multa simpatie fata de d-na rizti pizti insa in privinta concertului de la Petrosani, are acoperire: a spus si ea ca EBA ca cantat cu alaturi de Voltaj din randurile publicului, nu de pe scena. Desigur asta nu schimba fondul problemei in chestiune, insa ritzi pitzi o sa sublinieze faptul ca eba NU a urcat PE scena asadar nu a mintit 🙂

  42. pt.razvan:dl.Ciutacu nu a spus niciodata ca o sustine sau o voteaza pe EBA.dl cristoiu da.nu confunda lucrurile

  43. cum e corect: un prular, doua prularuri sau un prular, doua prulare? sau o fi defectiv de prular?
    v-a multumesc!
    P.S. Oana Dobre, you rock!

  44. Ie-te epigrama:

    In tristul joc ce ne-a cuprins pe toti
    aleg si eu, ca spectator, o parte:
    decat un demnitar incult sau hot
    prefer un derbedeu cinstit, cu carte.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.