Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Ia “prular”-ul, neamule, e superofertă!

Ia “prular”-ul, neamule, e superofertă!

Motto: “S-a umplut partidul de fâţe!” (Vasile Blaga, 2007)

Grea ca dracu-i aritmetica asta din Modrogan! Dacă insistaţi să promovaţi politic toate (hai să le spunem) mediocrităţile, învăţaţi-le, dracului, măcar să scrie şi să vorbească. Râdeţi ca proasta-n târg de greşelile lui Vanghelie, iar ai voştri politruci, ca brazii, rup pixul în hârtie şi scrâşnesc dinţii până le iau foc plombele.

P.S. Aştept toţi portocaliii siguri pe gramatica lor la o dictare live, la mine-n studio. Fiindcă-i ştiu obişnuiţi să citească de pe foaia cu instrucţiuni, le ofer şi bibliografia obligatorie înainte. Treacă de la mine, fie, ca bonus, le dau şi paginile din care o să le citesc. Hai, neamule, care te bagi la o gramatică? Cine câştigă are dreptul să-l facă tonomat, derbedeu, găozar şi ţigancă împuţită pe învins.

UPDATE: Riţi-Piţi, ia de la nenea cântarea Ebei (ştii tu scena). Să nu mai îndrăzneşti să minţesti altă dată cu tupeu la tv, că iar mă dezbrac de caracter!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

216 thoughts on “Ia “prular”-ul, neamule, e superofertă!

  1. moderatorii au exagerat putin momentul..
    insa oricum, cred ca am auzit si eu (de doua ori) greseala doamnei (ministru?) .. o fi fost emotionata?

  2. Madam ministru, asta-i clar,
    “telectuala” si “dasteapta”,
    precum vedeti, de mult asteapta
    sa va … injure! La “PRULAR”!!!

  3. mda tupeul fara el nu ar fi ajuns la guvernare…o sa ne tavalim in chinuri !

  4. Ooooofff, astia sunt oamenii care ne conduc.Ai auzit Victore de ce nu ne ducem la vot?nu din cauza lipsei de optiune ci din cauza presei.Astia sunt de pe Marte,frate.

  5. este incredibil cat tupeu a putut avea jigodia asta aseara, as fi vrut sa o ascult mai mult pe alina gorghiu un exemplu de prezenta, atitudine, decenta, atat cat am vazut pana acum. e vremea mediocritatii e vremea prostiei si tupeului. domnule daca nu voi, domnul stan domnul teodorescu, domnul badea poate si altii nu ii infruntati nu le inchideti gurile apoi cine?
    de ce a fost asa de rabdator domnul gadea cu nesimtita asta aseara? cat v-a mai fi tolerat genul asta de dialog gen boc tu il intrebi una el turuie ce are el chef. si cat mai repede si mai strident.
    imi este sila de eba tasu ritzi udrea tru flutur boc
    sa ne fie rusine ca ne lasam condusi de astia

    rusine rusine rusine

  6. Eu m-as baga, cu riscul sa ma fac de ras pe undeva din neatentie, dar nu sunt portocaliu, asa ca nu ma calific !… 😀

    Ridzy-Pitzy-Mitzy-Fitzy ! Am anticipat acest post! 🙂

  7. Alaturi de ei si un elev de clasa a-II-a. Ma intreb cine va gresi mai mult

  8. mie mi s-a parut aseara extraordinar de tupeista aceasta d-na ministru….si mai trist e ca tupeul pe care il arata nu e nici pe aproape de suma calitatilor dansei.

  9. penibila doamna ridzi a fost facuta praf aseara de gadea, dobre & co. nu stiu ce a fost in capul ei de s-a dus la emisiune.. oricum, a avut o prestatie demna de toata jena, e uluitor cum toate non-valorile ajung in posturi de conducere. iar frazele cu ‘unitate de partid’, ‘deciziile partidului’ s.a.m.d pe care le-am tot auzit rostite de diversi membri PDL aduc a ideologie comunista, numai acolo toate deciziile se luau pe linie de partid. e trist ca dispar din vocabular cuvinte ca ‘initiativa’, ‘gandire libera’ si ‘merite personale’. Daca in toamna ies la vot macar 70% din cei cu drept, basescu nu intra in turul 2. Victore, pe cand o emisiune cu un disident roman? Ar fi interesanta o comparatie intre trecutul comunist si prezent

  10. domnule scotociti-le prin afaceri da-ti public tot sa nu-i mai vad in toamna

  11. “Fiindcă-i ştiu obişnuiţi să citiţi de pe foaia cu instrucţiuni, le ofer[…]” – fara comentarii

  12. ah… in sfarsit si corectura necesara.

    Si totusi, blonda Oana (ca parca asa o cheama) ar avea nevoie de cateva sedinte de psihoterapie. I se adresa unui ministru in exercitiu si nicidecum unui paria.

  13. @Alin: initial, textul suna cam asa: “VA stiu(…), VA ofer(…)” crede-ma, sunt extrem de greu de batut la scris, da’ ma bucur ca esti vigilent.

  14. Prularul e bonus, intai si-ntai ne dau altceva…
    Pentru ca cineva sa aiba “succesuri” la pd-l, trebuie sa fie sigur ca “v-a” semana cu nea Videanu si va folosi numai “prularuri” unice, marca pd-l… ca sa nu zica lumea ca n-au facut nimic… ei lucreaza pt noul DOOM, mai popor nerecunoscator!

  15. Daca doriti sa ne aducem aminte:

    Videanu: “P.D.L. v-a cistiga alegerile”.

  16. decit ca nenea ciutacu ie rau, derbedeu’dracu’!
    oare nu v-ati invatat stimate domn ca nu trebuie sa va luati de astia mai mici si mai pidosnici, care decit ca nu e in stare sa proceseze informatia decit la lumina lu’girofarele care le are in dotare?
    inclestarea asta profunda intre personaje profund antagonice nu isi are utilitatea decit in masura ii aducem simbata dimineata la scoala, sa bage un pic de caligrafie si abecedar. desi la caligrafie de-al de Mantog sta minunat, dar asta-i alta vorba. Chestia cu gramatica nu e proprie fetelor acestea subtiri, pentru ca tot ce au invatat ei e “artimetica”. De la domnu’. Domnu’Jucator, binenteles.
    Paco de Lucia si Carmen Serban, pe acelasi disc, intru multumirea melomanilor, ar fiechivalentul acestei intilniri pentru testarea cunostintelor de gramatica ale domniilor lor.
    Pacat ca nu avem mai multi proctologi scosi de pe bancile facultatilor de medicina, pentru ca la cita durere e in fundurile astora… ma si mir ca nu se tavalesc pe jos.

  17. jurnalismul nu e numai cearta si dezbatere, presa are si alte arme impotriva politicienilor, prea sunt lasati sa zburde, unde e presa de investigatii ? stati la pont la voia intamplarii? sa prindeti o chestie ca aia cu tabla de scris?
    scotociti marile tunuri. sunt convis ca exista oameni care ar da tot din casa care ii urasc la fel ca noi din interior, asa le inchide presa gura .

  18. Alin: Nu ca n-ar fi necesara un pic de psihoterapie dupa 10 ani de presa in Romania, dar o curiozitate tot am: care anume din intrebarile mele au fost inadecvate si de neadresat unui ministru? Si by the way, am avut ocazia sa vad ce inseamna paria in adevaratul sens al cuvantului si pentru multi dintre ei nu am decat respect. Te rog, nu-mi cere acelasi lucru si pentru un demnitar care refuza sa raspunda la ORICE intrebare.

  19. Monica Jacob Rizzi:
    “un om politic ca Basescu se naste o data la 1.000 de ani”
    Putin mai inspirata ca patratzosul de Cristi Preda, vorba lui Jiji, ala cu harfe de heterohomoxmosexual.

  20. La o gramatică mă bag oricând! Cât de greu este să vorbeşte româneşte? Foarte greu! Bine că n-a zis ‘pular’, că muream dracu’ de râs!! 😀

  21. Presa locala (varianta Jiul Petrosani)pe vremuri despre Monika Le Rizzi:
    “Oare sotul doamnei europarlamentar PD Monica Iacob Ridzi, primarul orasului Petrosani, stie cum marti, 10 iulie, pe inserate, adica in jurul orelor 18,00, aceasta se mozolea de zor cu ziaristul Radu Nistor, de la “Libertatea”, adus de ea, pe banii Parlamentului European, la Bruxelles pentru a-i face propaganda contra cost? Oare incornoratul ei sot stie ce activitati mai are doamna europarlamentar pe la Bruxelles si Strasbourg? Promitem sa fim cu ochii pe ea, pentru ca e si mincinoasa, si rea de musca… Reamintim cititorilor nostri ca Monica a fost dansatoare la bara si amanta a lui Traian Basescu.
    Mai mult decat atat, dar parasuta a afirmat, anul trecut, ca “un om politic ca Basescu se naste o data la 1.000 de ani” (?!). Dar ea a fost nu numai amanta lui Traian Basescu. Inainte de campania electorala din 2004, toata lumea vorbea despre legaturile ei amoroase cu fostul prefect de Hunedoara, Sorin Apostu, care a si contribuit masiv cu bani pentru PD. Lucrurile s-au deteriorat in asa masura intre cei doi, incat fostul prefect a plecat din PD. Mai mult decat atat, se stie ca sotul Monicai Iacob Ridzi a inaintat dosar de divort la Petrosani tocmai pentru ca a aflat despre aventurile amoroase ale acesteia pe la Bruxelles si Strasborug. Monica Iacob Ridzi s-a cunoscut cu sotul ei pe vremea cand erau amandoi dansatori .”

  22. D-na de aseara avea mult tupeu(asta se invata in partid?)iar prim-vicele PD minus L, dom’ Videanu are si el nevoie de cursuri: nu stie sa scrie. Dar ce mai conteaza ca e “marinel” sau “mariner”, ca e “prulal” sau prurar”? Sunt ministri si “ciocu’ mic, ca ei E la putere acum”!

  23. @Marius Mina, si-ti dai seama ca are abia 32 de ani ………..
    deja ma crucesc, cat tupeu si prostie pe ei…….
    oare cate amante mai are/a avut Basescu? oare ce face cu ele? are cu ce?

  24. Oanei Dobre: Intrebarile pe care i le-ai pus doamnei ministru au fost si adecvate si coerente si de bun simt, in contextul temei emisiunii de aseara. Pe mine nu intrebarile m-au surprins (intr-un mod negativ), ci modul in care i le-ai adresat. Radacina cuvantului “demnitar” ar trebui sa spuna multe, mai ales atunci cand tu esti cea care il scrie / rosteste.

  25. inca putin si vin legionarii… basescu o sa moara in gara… la sinaia 😉 :))

  26. cea mai naspa chestie e cu niciun/nicio legat. asta ma enerveaza.

  27. Am vazut si eu emisiunea in direct , si m-am mirat de iritarea care o cuprinsese pe Monica .

    Auzi la ea , ca ” Ce-ati facut cu Elena basescu 2 ani de zile ?

    Dar ce vroiai sa faca draga , daca a intrat in politica si este proasta de bubuie de se vede de pe Marte ?

  28. Vad ca nu sunt singura de parere ca ridzi asta e din cale-afara de tupeista. Dar are un tupeu al naibii de jegos! Imi doream aseara sa fiu eu in studio s-o iau la palme. E jenant…vorbeste ea de greseli gramaticale si cred ca a citit 2 carti la viata ei, una amintiri din copilarie(pe care a citit-o si vanghelie) si in inca una, motiv pt care i se considera superioara. Ideea e ca ridzi are profilul politicianului roman tipic…se muleaza perfect: incult, demagog, trufas si mai ales cu un tupeu ce trece de orice limitata posibil de imaginat.

  29. Dumnezeule, ce atitudine are! Nici măcar nu recunoaşte că a greşit.
    Victor e surd, Vali Gâdea e mut, domnişoara jurnalist (îmi cer scuze că nu-i ştiu numele) e oarbă. NUMAI Ritzi e dăşteaptă, ştie să vorbeşte, mnu e nici mută, nici surdă, nici oarbă! Are un singur defect: n-a făcut şcoala la timp. Păi cu d’ăştia ne pierdem vremea?! Ce să scoţi de la doamna?!

  30. Am vazut emisiunea azinoapte pe la 2. Sincer sa fiu nu am mai putut dormi noapte de indignat ce am fost. Dobitoaca asta nu gandeste, doar reactioneaza instantaneu; lipsa totala de ratiune. Asta ca sa nu mai zic de faptul ca e o mincinoasa si o nesimtita. M-a enervat extraordinar de tare incat o sa ma rog la dracu’ sa moara tot partidul ala al lor

  31. Tanti asta a primit cadou un minister. A supravieţuit şi în Parlamentul European. Este o performeră, orice aţi scrie voi, ombilicilor!

  32. @ alin
    Un ministru ales de PARIA dintre PARIA pentru PARIA !
    Mai duceti-va-n silaba mea ca sunteti de cacat … incep sa nu va mai suport iar eu sunt un tip destul de calm …
    Lepre imputite !
    Si raiosi si cu coada sus !!!

  33. Alin: din pacate, primii care ar trebui sa se gandeasca la etimologie si la sensul de baza al cuvintelor care le definesc functia refuza cu obstinatie sa faca asta. Pentru mine, a fi ”demn” inseamna si a avea curajul sa-ti asumi pana la capat pozitia in care te afli. Iar pentru un ministru, asta inseamna si sa fii dispus si sa poti da socoteala pentru banii publici pe care ii cheltuiesti. Treaba noastra, a ziaristilor e sa intrebam. Treaba lor e sa raspunda. Noi, astia care ne mai amintim ce inseamna in esenta meseria noastra, cati om mai fi, ne respectam fisa postului. Ei, nu. Si un dictionar etimologic nu ne mai foloseste la nimic.

  34. lotofstardust@
    prostii sunt pe chestia aia plina de laturi numita blog pe care iti promit ca a fost prima si ultima data cand mai intru
    invata gramatica blogarasule

  35. Macar injuriile si “cuvintele de bine” pe care vi le adreseaza sa le poata scrie corect. De curiozitate… bibliografia obligatorie din ce carti este constituita – gen “Jocul ielelor” in care Elena Udrea se poate defini oricand prin „câtă raţiune, atâta dramă” ?

  36. toti o apa si-un pamant. va iluzionati daca credeti ca sunt selectati pe criteriul gramatical. sau ca unii sunt mai destepti decat altii. difera doar ordinul de marime. procentul prostiei e constant.
    si da, sunt “portocaliu”

  37. In primul rand doresc sa fac o corectie: Corect era “astept toti protocalii” – asta ca sa va faceti inteles.

    Si in al doilea rand – ati vazut ce dragut vorbea doamna asta despre “prietenie”? Eu am tradus asa: “sunt prietena cu Elena si de aceea eu am ajuns unde am ajuns.

  38. Aseară în emisiunea Sinteza Zilei, doamna ministru era foarte încordată şi foarte bine pregătită, însă pur şi simplu a uitat gramatica acasă!

  39. @Bogdan M.: De acord cu ce-ai spus in prima afirmatie a ta. Despre urmatoarea, sper ca te-ai referit la politicieni 🙂

    Oanei Dobre: De acord in ceea ce priveste cine ar trebui sa fie primul care sa se gandeasca la etimologie. De acord si in ceea ce priveste definitia ta pentru “demn”. De acord si cu faptul ca treaba lor e sa dea socoteala, iar a voastra (a jurnalistilor) e sa puneti intrebari (potrivite, nepotrivite, incomode, directe sau subtile, cum vreti voi). Mai ramane de discutat si cum (sa pui intrebari si / sau sa dai socoteala). Da’ nu pe blog, ca mai am putin si Victor ma baneaza 🙂

  40. “Vreau sa va spun ceva, dar sa nu iasa din aceasta sala. Atentie ca sintem vulnerabili! Din nefericire, exista presa sportiva care e cu ochii pe noi”
    Citat din aceeasi pitzi, conform celor scrise de Tolontan.
    Se pare ca doamna ministru n’are nicio treaba!…Fiecare cu preocuparile lui!

  41. @mojicu

    mojicule ,invata intai sa scrii corect si dupa aia urla.

    @Ciutacu

    prularul, un fel de “serviciuri” ale batranului crin…

  42. asa ca fapt divers ,s-ar putea sa te superi pe mine…cine e blonda ?Mi se pare,ca prea se baga in seama .

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.