Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Oficiosu-l ceartă pe nea Trăian cu ovreii

Oficiosu-l ceartă pe nea Trăian cu ovreii

Oficiosul a publicat ditamai textul care, dupa parerea mea, va genera Jucatorului niste prejudicii de imagine si perceptie in mediile externe cat nu-i puteau produce toate mascarelile lui marinaresti la un loc. Nu stiu daca operatiunea asta jurnalistica de o tampenie infinita e generata de clasica prostie slugarnica sau de premeditare, da’ abia ce plecara din Romania niste evrei importanti la nivel planetar pe care i-am pupat apasat si adanc in cururile lor influente…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

33 thoughts on “Oficiosu-l ceartă pe nea Trăian cu ovreii

  1. Este de apreciat straduinta Dvs.de a intepreta articolul din “Cotidianul” in defavoarea dlui.Basescu.Daca,de exemplu,ar aparea un articol intr-un ziar cu urmatorul titlu: “Nutu Camataru il simpatizeaza pe dl.Ciutacu” se poate spune ca acesta va produce un prejudiciu de imagine ?!Se poate interpreta ca daca acest interlop va simpatizeaza obligatoriu si Dvs,sunteti interlop?!Romania este o tara libera si fiecare cetatean al ei este liber sa simpatizeze cu cine doreste.Nimeni nu-i poate interzice acest lucru!Si nici nu se doreste asta.Daca,prin absurd,un laureat al premiului Nobel va simpatizeaza nu inseamna ca si Dvs.sunteti un geniu.

  2. @dan: articolul a aparut in Evenimentul zilei, nu in Cotidianul. ultima oara stiam ca ma simpatizeaza Nicu Gheara, da’ eu nu sunt presedintele Romaniei.

  3. Tipul ala S.Suru e o gluma proasta, am avut “placerea” sa-l provoc la o discutie, sa tot fie niste ani de atunci la Sf Ilie Gorgani la Inviere. Habar n-are pe ce lume se afla,in afara lozincilor Miscarii, nu e capabil sa scoata nimic inteligent. Dar titlul din oficios e cel putin “interesant”

  4. nene,dupa cum ai spus,pupat apasat si adanc in …Ca sa se dreaga busuiocul,vor mai pupa la greu.Asa s-au obisnuit.Sport national.

  5. Cind evreii conduc lumea, este important ca imaginea unui sef de stat sa nu fie asociata cu o organizatie de extrema dreapta.

  6. Acum … nu ştiu ce să zic despre asta. Mare problemă era dacă Băsescu simpatiza cu ăsta, nu invers. Altfel, zău, de ce ne-am mai da surprinşi de zonele din care se recrutează simpatizanţii omului ?

  7. Te inseli domnule Victor. Poate pentru cei din afara sa functioneze chestia, dar opentru electoratul basescian imbecilizat, manelizat, telenovelizat, mahalagizat etc. acet lucru nu poate fi altcvea decit o noua fila glorioasa in calendarul de lupta al asimetricului.Ai cel mai viu exemplu in comentariul danului de mai sus, sau poate ai uitat cum chiar inainte de alegeri, conform calculelor asimetrice vreo 20% din masculii romaniei se iubeau in popou si cu toate astea l-au votat ca “fetite”. Nu domnule Ciutacu, asimetricu’ si de-si va da pantalonii jos live la tv si-si va invita admiratorii sa-l pupe in cur, acestia o vor face aplaudind si considerind asta o mare onoare.
    sa fii iubit
    marcus

  8. @Mordechai: a raspuns Maria, mai sus, mult mai bine decat as fi facut-o eu. problema pe care o semnalez eu aici e ca niste narozi au vrut sa-i faca un bine lui Basescu si le-a iesit usor invers.

  9. Cei care nu vad cum de-a iesit in evidenta tocmai afirmatia liderului legionar in legatura cu simpatiile sale ar trebui sa inceapa sa citeasca chiar de la titlul articolului, daca insusi autorul a considerat ca acel lucru e reprezentativ pentru textul sau.

  10. Bravo domnule Ciutacu :

    “ … da’ abia ce plecara din Romania niste evrei importanti la nivel planetar pe care i-am pupat apasat si adanc in cururile lor influente… “

    Felicitari si pentru celelalte interventii curajoase de la Antena ( de ex. cea conform careia CAMATARII planetari din New York pun si dau jos presedinti SUA )

    De asemenea ii admir in aceasta privinta pe multi dintre colegii dv. Remarcabil in acest context si aparitia cartii “ Zero “ .

    Cu antisemitismul asta , e o chichita .

    Dr. Nahum Goldman , (1894-1982) , presedinte al World Zionist Organization , avertiza in 1958 la World Jewish Conference in Geneva :

    „ Un declin al puternicului curent anti-semitism sincer , ar putea constiutui un nou pericol pentru supravietuirea evreiasca . Disparitia anti-semitismului va avea efecte foarte negative asupra activitatii noastre „

    PRIETENI , nu cadeti in capcana camatarilor planetei , cei ce figureaza a fi „ elitele „ poporului Israel . Nu mai folositi conceptul general : „ evreii „ sau „ jidanii „ fac si dreg . Caci nu ei sunt vinovatii , ci „ elitele „ .

    Consider ca evreii se impart in trei mari categorii :

    1 ) cei care in vechime s-au straduit sa respecte legile lui Dumnezeu si cei care s-au crestinat ,

    2 ) cei care actualmente se straduie sa respecte real legea lui Moise si

    3 ) ratacitii atei sau de-a dreptul practicanti ai cultului paladin ( inchinarea la lucifer ) , mega camatari planetari , iluminati , conducatori ai masoneriei , nascocitori malefici a tot felul de filosofii nebune , promotori ai homosexualismului si avorturilor . Aceste „ elite „ au pregatit , finantat si au avut de castigat de pe urma tuturor mega conflictelor planetare ( razboaie , crize sau revolutii ) inclusiv de pe urma celor doua cele mai mari plagi din istoria umanitatii : NAZISMUL si BOLSEVISMUL . Ei isi zic evrei dar nu merita denumirea de fii ai lui Avraam , de membri ai poporului ales , care de aceea era ales , deoarece erau iubitori de Dumnezeu si Ii indeplineau poruncile . In schimb „ elitele „ se inchina diavolului si promoveaza si finanteaza masiv tot ce este uraciune in fata Creatorului . Nici nu mai este nevoie sa intram in vreo discutie teologica generala crestinism – mozaism , deoarece ei scuipa pe Vechiul Testament , pe legea lui Moise . Ei au spurcat pamantul cu militantismul pro homosexualitate , pro avort , anti patriotism , anti familie traditionala , revolutia sexuala .

    Culmea este ca cei din ultima categorie sunt cei mai putini dar si cei mai influenti . Pe acestia ii ajuta in fapt anti-semitismul , caci astfel au putut crea legi si curente anti – antisemitism , astfel incat nu poti spune prea multe despre ei , caci imediat esti acuzat de anti-semitism . De parca ei ar fi crema natiunii evreiesti . FALS . Ei sunt de fapt tot ce are mai rau poporul Israel , caci l-au parasit pe Dumnezeu si se inchina lui mamona .

    SPECIFICATIE : sunt crestin si iubesc poporul evreu . Nu are nimeni dreptul sa ma acuze de anti-semitism deoarece arat greselile categoriei 3 ) de mai sus . Mai mult , nu analizez strict iluminatii evrei ci pe toti PAPUSARII si marionetele lor , indiferent de rasa din care fac parte . Nu pot sa nu vorbesc de aceia dintre ei care isi zic cu neobrazare ca fac parte din poporul lui Israel . Consider ca in ceea ce priveste chestiunea evreiasca , non-evreii se impart si ei in trei categorii :

    a ) cei ce iubesc categoria 1 ) de evrei ,

    b ) cei ce urasc categoria 1 ) de evrei dar o iubesc pe cea de la 3 ) , deci sunt la fel de rai si

    c ) cei ce cad in capcana intinsa de evreii din categoria 3 ) si sunt impotriva intregului popor al lui Israel .

    Foarte important este de vazut ce au facut elitele evreiesti si apropiatii si protejatii lor inainte si dupa preluarea puterii in Germania de catre Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei , adica partidul national socialist al muncitorilor din Germania , ce dorea devenirea tarii intr-o Volksgemeinschaft ( comunitate a poporului ) .

    In acea perioada incepuse sa se puna in discutie PROBLEMA EVREIASCA si sa se caute solutii pentru ca acestia sa plece si sa li se infiinteze un stat al lor . Solutiile propuse au fost multe , dar nu s-a facut nimic concret . In schimb tot ce reprezenta evreu „ important „ , camatar de nivel planetar , industriasi , savanti , au stiut sa plece . In legatura cu ultimii , putem face o paranteza mai mult decat interesanta . Nazistii considerau fizica atomului o stiinta evreiasca ( si asa si era ) . Astfel , savantii evrei au plecat in SUA , au facut bomba atomica si dezastrul ce a urmat il stim cu totii .
    Dar carnea de tun , evreii majoritari si simpli au ramas . Iar in timp s-a declansat holocaustul …

    Ce faceau in aceasta periada PAPUSARII si greii evreimii mondiale ce aveau suficienti bani cat de cumpere un continent si sa mute acolo tot poporul lui Israel ? Sa vedem :

    Mega compania germana IG Farben a avut stranse si scandaloase legaturi de afaceri cu Bank of Manhattan condusa de Paul Warburg , Ford Motor Company sau Standard Oil condusa de Rockefeller . Mai mult , fratele lui Paul Warburg , Max Warburg , unul dintre industriasii colosului german care a fost unul din pilonii de sustinere al efortului de razboi dar si fabricantul Zyklon B , a fost acuzat ca a finantat puterea national-socialista . Dar Paul Warburg nu era oricine , ci primul director al COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS (CFR) dar si unul din fondatorii Federal Reserve .

    Una din personalitatile care l-au influentat in mod direct pe Hitler a fost … Henry Ford , ale carui scrieri i-au servit ca sursa de inspiratie pentru Mein Kampf . A fost unul din idolii sai , pe care mai apoi chiar l-a decorat prin diplomatii sai . Acesta la randul sau a fost un sustinator anti-semit al lui Hitler .

    In afara de cei mentionati , au mai avut relatii cu nazismul si IBM . Pe numele sau intreg International Business Machines , gigantul , cu filiale deschise si in Germania, a creat pentru nazisti un sistem foarte complex, pe baza de carduri perforate, pentru a avea control asupra bazelor de date. Imediat ce invadau o tara, nemtii verificau sistemul de recensamant cu ajutorul cardurilor, luand astfel urma fiecarui evreu, tigan sau oricarui alt non-arian.

    In acelasi fel se tinea si evidenta prizonierilor – se stia pentru fiecare orientarea religioasa, locul natal si modul in care urmau sa fie executati.

    Au avut de suferit dupa razboi aceste elite ? Din contra .

    Prima conferinta Bilderberg din SUA , din 1957 , a fost sponsorizata de Ford Foundation . Iar familia Ford face parte din cercul prietenilor apropiati ai familiei Rockefeller .

    IBM este companie membra Council on Foreign Relations . A avut de fapt mereu relatii stranse cu PAPUSARII . Fondatorul ei , Thomas J. Watson a fost medaliat de Adolf Hitler . De asemenea a fost membru Carnegie Endowment for International Peace , fondata in 1910 de Andrew Carnegie al carei director este … David Rockefeller . Tot pe acolo s-au mai perindat multi , il amintesc acum doar pe un alt apropiat al lui David , John Foster Dulles , Central Intelligence Agency ( CIA ) . Asta ca sa vedeti cat de mica e lumea .

    Actualmente colosul pregateste sub obladuirea familiei Rockefeller tehnologia implanturilor cu microcipuri .

    Mosley a infiintat in 1932 Uniunea Britanica Fascista, fiind un puternic simpatizant al lui Benito Mussolini. Pe de alta parte, sotia sa era o admiratoare inflacarata a lui Adolf Hitler. Ei s-au casatorit in 1936, la Berlin, iar la nunta a participat si Adolf Hitler. Fiind considerat periculos, Oswald Mosley a fost incarcerat de autoritatile britanice in timpul celui de-al doilea razboi mondial .
    Dar Sir Oswald Mosley a primit pe timpul razboiului sume mari de bani de la Rothschild …

    Mai mult , a fost insurat cu Cynthia Curzon fiica lui Mary Victoria Leiter ( fiica bogatasului evreu american Levi Ziegler Leiter )

    Diana Mitford , a doua sotie a lui Sir Oswald Mosley ( dupa ce prima a murit ) , a fost simpatizanta nazismului , dar a avut o sora maritata cu … Winston Churchill .

    Un alt personaj interesant a fost Albrecht Georg Haushofer , cel ce l-a influentat cel mai mult pe Hitler in timpul ascensiunii sale , si care a fost pe jumatate evreu ! Mai mult , tatal acestuia , Karl Haushofer, prin intermediul lui Rudolf Hess sau direct , l-a influentat si el pe Hitler si nazismul …

    Cea mai ticaloasa fata a nazismului a fost insa EUGENIA . Dar si mai ticalos este faptul ca nu ei au inventat-o .

    Unul dintre cei mai importanti eugenisti , Charles Benedict Davenport ( 1866 – 1944 ) a devenit director al Cold Spring Harbor Laboratory in 1910, cand a fondat si Eugenics Record Office.

    In 1911 , acesta scrie cartea sa de referinta Heredity in Relation to Eugenics . Apoi in 1929 , Race Crossing in Jamaica , in care arata degradarea la care ajung indivizii prin amestecarea raselor alba si neagra .

    Cu astfel de idei , a avut contacte cu institutii si publicatii din Germania nazista inainte si in timpul celui de al doilea razboi mondial . De notorietate este contributia sa la Festschrift , pentru Otto Reche ( 1879 – 1966 ) , antropologist , fost membru al partidului nazist . Acesta a facut studii referitoare la grupele sanguine si rase . Avea sa devina una dintre cele mai importante figuri ale teoriilor superioritatii sau inferioritatii raselor .

    In 1904 , The Cold Spring Harbor Laboratory este finantata de Carnegie Institution of Washington iar in 1921 este reorganizata ca Carnegie Institution Department of Genetics . Intre 1910 – 1940 gazduieste Eugenics Record Office a lui Charles B. Davenport si a asistentului sau Harry H. Laughlin .

    Sa mentionam ca Andrew Carnegie ( 1835 – 1919 ), a fost magnatul Carnegie Steel Company , cumparata in 1901 de J.P. Morgan si transformata in colosul US Steel cu ramificatii pana in Europa centrala . Dupa tranzactie se retrage din afaceri . Fondatorul in 1910 al institutiilor care ii poarta numele .

    Eugenics Record Office a fost finantata initial de Mary Harriman , vaduva lui E. H. Harriman iar apoi de Carnegie Institution . Institutul este raspunzator pentru legile ce la acea vreme au dus la multe sterilizari fortate .

    De mentionat ca W. H. Harriman , impreuna cu James Stillman , Jacob Henry Schiff si William Rockefeller controla cele mai importante cai ferate precum si National City Bank of New York.

    Legaturile au continuat de-a lungul timpului . Fetele lui James Stillman , Sarah Elizabeth Stillman si Isabel Goodrich Stillman s-au maritat cu William Goodsell Rockefeller si Percy Avery Rockefeller , fii asociatului , prietenului si presedintele Standard Oil , William Rockefeller .

    Unul din descendentii astfel rezultati , James Stillman Rockefeller , a fost presedintele National City Bank of New York , acum Citibank dar a lucrat si pentru Brown Brothers Harriman . Tot el a incorporat si First National Bank . El si David au fost inscaunati la conducerea celor doi giganti in 1959 , respectiv 1960 .

    Se cuvine acum sa amintim de :

    Prescott Bush ( 1895 – 1972 ) , United States Senator , tatal fostului presedinte George H. W. Bush , bunicul actualului presedinte George W. Bush .

    Membru Zeta Psi si Skull and Bones secret society.

    Impreuna cu Brown Brothers Harriman fondeaza Union Banking Corp.-New York. care a finantat regimul nazist .

    In 1924 este facut vicepresedinte al A. Harriman & Co. de catre socrul sau George Herbert Walker .

    Sapte ani mai tarziu devine partener fondator al Brown Brothers Harriman & Co. .

    Legaturi apropiate cu American Birth Control League din 1942 si mai apoi cu Planned Parenthood in 1947 .

    Deci ca si PAPUSARII , i-au placut experimentele sistemului nazist , inclusiv cele EUGENICE .

    În 1911, familia Rockefeller exportă eugenia în Germania prin rulări de bani către Institutul Kaiser Wilhelm care mai târziu va fi stâlp central al celui de-al treilea Reich .

    Kaiser Wilhelm Institute (Kaiser Wilhelm Gesellschaft ) a fost fondat in 1911 . Finantari majore au venit din partea Rockefeller Foundation .

    În 1924, Hitler a scris “Mein Kampf”( sau “Lupta Mea” ) şi a creditat eugenistii americani ca fiind sursa lui de inspiraţie. Hitler chiar a scris o scrisoare de fan eugenistului american şi conservator, Madison Grant, numind cartea lui bazată pe rasă, “Trecerea marii rase”, Biblia sa. Hitler şi-a dezvoltat planurile pentru exterminarea în masă a evreilor şi ceea ce el numea alte sub rase cât şi cele handicapate, de la acest Madison Grant ( 1865 – 1937 ) , eugenist , ce a jucat un rol determinant in scientific racism si restrictionarea imigratiei pe criterii rasiale .

    The Passing of the Great Race , este o lucrare elaborata a racial hygiene , preocupandu-se de istoricul rasial din Europa .

    În 1927 în SUA mai mult de 25 de state au trecut legi “pro sterilizare” şi Curtea Supremă a votat pentru planuri de sterilizare brutală. Când Hitler vine la putere în 1933, unul dintre primele sale acte a fost să treacă legea eugeniei naţionale copiată după legi din SUA.

    La sfârşitul războiului, aliaţii au protejat de persecutare chiar acei oameni de ştiinţă nazişti care au torturat mii de oameni până la moarte.

    Îngerul morţii, Josef Mengele şi şeful său Otmar Von Verschuer nu au fost persecutaţi şi von Verschuer chiar a continuat munca sa în Germania după război.

    Josef Mengele ( 1911 – 1979 ) , supranumit “ ingerul mortii “ , ofiter SS in lagarul Auschwitz-Birkenau . A fugit in Argentina unde practica avorturi . Acolo i-a intalnit pe multi nazisti , intre care Hans-Ulrich Rudel and Adolf Eichmann .

    Otmar Freiherr von Verschuer ( 1896 – 1969 ) . Eugenist preocupat de “racial hygiene” , a fost directorul “Kaiser-Wilhelm-Institut für Anthropologie, menschliche Erblehre, und Eugenik” (KWIfA) (“Kaiser Wilhelm Institute of Anthropology, Human Heredity, and Eugenics” si al the “Institut für Erbbiologie und Rassenhygiene” (“Institute for Genetic Biology and Racial Hygiene”).

    A primit permisiunea lui Heinrich Himmler pentru a lucra la Auschwitz , unde l-a avut asistent pe Josef Mengele .

    In 1951 era considerat un profesor prestigios al University of Münster unde a infiintat cel mai mare centru de cercetari genetice din Germania de vest . Ca si alti “racial hygienists” , nazisti sau americani , a figurat ca specialist in genetica . A murit in 1969 intr-un accident automobilistic .

    Aminteam mai sus si de Haushofer , consilierul pe jumatate evreu al lui Hitler . Acesta a fost initiat de lama tibetani in ratacirile lor , inclusiv malefica Shambala . Si astfel ne amintim ca cercetatori nazisti faceau studii in Tibet si-si cautau originile arienilor acolo . Astfel , influenta malefica a Shambalei a dus la dezastrul pe care-l stim cu totii .

    In privinta superioritatii rasei , trebuie amintita H. P. Blavatsky , ( 1831 – 1891 ) . Jackson Spielvogel si David Redles de la Simon Wiesenthal Center , au fost nevoiti sa accepte ca lucrarile ei l-au influentat decisiv pe Adolf Hitler . Cateva cuvinte despre aceasta :

    Nascuta in imperiul rus , emigreaza in 1873 in New York si incepe o “ cariera “ in spiritism si mai mult agita teorii decat face demonstratii de extracorporalitate , levitatie , telepatie si altele din zona paranormalului .

    In 1875 fondeaza Theosophical Society .

    Multe din teoriile sale au fost preluate de New Age .

    Ulterior incepe sa viziteze India .

    In 1886 se stabileste in Germania unde scrie o mare parte din Secret Doctrine , o lucrare plina de teorii rasiste , ce spunea ca i-a fost inspirata .

    Dupa deces a fost INCINERATA .

    Aceasta scria in „ The Secret Doctrine „ , vol. 1 , pag 319 – 320 :

    „ In antichitate si realitate , lucifer sau luciferus , este numele unei entitati angelice ce stapaneste absolut peste lumina adevarului si peste lumina zilei . „

    „ lucifer este lumina divina si terestra , „ spirit sfant „ si „ satan „ in acelasi timp „

    DOAMNE IARTA-MA CA AM CITAT ASEMENEA BLASFEMII . ( nota 2 )

    Theosophical Society a carei sigla o redau mai jos

    Sursa foto :

    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ac/Ts_seal.gif

    a influentat masiv Thule Society ( Rudolf Steiner , Rudolf Sebottendorff , Philipp Stauff , Anton Drexler , Rudolf Hess ) din Germania , care a fost piatra de temelie a Nationalsozialistische Arbeiterpartei a lui Hitler …

    Karl Maria Wiligut (Weisthor) , initiat de “ maestrii intelepciunii “ l-a influentat pe seful SS Heinrich Himmler iar Haushofer , initiat si el de diavolii din zona Tibetului , l-a influentat pe Rudolf Hess . Astfel incat Heinrich Himmler si Rudolf Hess au trimis expeditii in Tibet , nu doar sa caute stramosi comuni cu rasa germana ci si … teritoriul de sub pamant Shambhala , de unde vin acesti maestrii .

  11. Sasciv, Maria trebuie sa fi putin imbecil sa crezi ca evreii conduc lumea
    ps: cu parere de rau mi se pare imbecil ca un ziar economic sa vina cu carti de teoria constipatiei gen Zero sau clubul Bilderberg. Atunci de ce mai fac pe analistii financiar daca cred ca jidanii conduc lumea? sau in fine, teoria conspiratiei vinde bine. Da’ totusi ori esti ziar financiar ori tiparesti carti cu Bilderberg care da citate din Van Helsing, autor care considera ca nazistii au zburat in spatiu si protocoalele Sionului sunt adevarate… Eu cred ca mai degraba se potriveste cu profilul SFin niste Milton Friedman si nu Teoria Constipatiei.
    pps: scuze de ofttopic
    ppps: Poate sa scir oficiosul asta cat timp in Wall Street Journal era un articol semnat de TRU:.

  12. @Itzic: doar fiindca esti extrem de insistent iti public acest comentariu. este ultima caracterizare jignitoare pe care ti-o admit si doar fiindca vreau sa ne lamurim cum sta treaba aici. eu decid regulile pe blogul meu, eu le aplic. iar uan dintre regulile de baza e ca oamenii care scriu aici sa nu se jigneasca intre ei.
    p.s. ma poti trece si pe mine la “imbecili”. si eu sunt evreu, si eu cred ca evreii conduc lumea.

  13. @Mos Califar: Ai dreptate. Nu era vorba de TRU ci de Tismaneanu si Paul Dragos Aligica(?) care semnau un articol/comentariu pe vremea 322
    http://www.cadi.ro/texte_general_arhiva/Tismaneanu%20and%20Aligica%20-%20Wall%20Street%20Journal.htm

    Acu’ ceva timp in The Economist era din nou un articol de bine. De data asta nesemnat pentru ca The Economist isi asuma tot ce se scrie in gazeta.
    Articolele aparute in Zeit sau FAZ era iara de bine…
    De aia nu cred ca ce scrie oficiosul va afecta cu ceva imaginea lui Basescu in afara Romaniei. Nici macar in tara.

  14. s-a scumpit auto-lauda la capitalisti? pe vremea mea, de 37.000 publicai un editorial de mare succes. in alta ordine de idei, cine-i Aligica ala?

  15. Eu toate articolele din EVZ si Cotidianul le citesc cu o anumita indoiala. Articolul cu pricina tot un fel de “hai sa dam si noi putin in sefu'”
    daca erau tari, dadeau un reportaj cu altceva ce prinde la public: Dalli, Mihaileanu, fabrici, flota etc.

  16. Victor, iti multumesc pentru ajutor! Doresc sa avem si sa instituim un limbaj civilizat pentru a schimba idei si opinii privitoare la orice din lumea asta. Imi repugna limbajul suburban la adapostul anonimatului. Nu voi intra cu nimeni in dialog ce nu respecta un limbaj civilizat.

  17. Cred ca este doar o manevra de promovare, de a readuce cat de cat in atentia oamenilor o miscare uitata si fara putere la ora actuala. Nu ii vad mai inteligenti de atat.
    o zi minunata iti doresc

  18. Victor, scuze ca ies putin offtopic dar legat de cele spuse saccsisv dar Max Warburg la care face el referinta nu prea putea sustine efortul de razboi german deoarece in 1938 pleaca in State (http://www1.uni-hamburg.de/rz3a035//ferdinandstrasse.html) unde fratele lui paul murise deja in 1932… Iar scarpinatura numita teozofie sa fim seriosi, exista inclusiv http://en.wikipedia.org/wiki/Saint_Lucifer denota cam ce stiau teozofii lui peste prajit.
    Iar legat de masonerie, recomand http://www.amazon.de/Origins-Freemasonry-Facts-Fictions/dp/0812239016/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books-intl-de&qid=1222174261&sr=8-1 si http://www.amazon.de/Origins-Freemasonry-Scotlands-Century-1590-1710/dp/0521396549/ref=pd_sim_eb_1
    Cartile sunt scrise de istorici, bazate pe documente si evident aride 😀 pentru amatorii de senzational.

  19. 1) PSALM 50: `arderile de tot (holo-caustos) NU le vei binevoi`–imparatul David-Prooroc al Legii Vechi.

    2) vae victis + istoria o fac invingatorii–asa ca nu stiu daca trebuie (trebuie??) sa inghitim nemestecat ce s-a difuzat despre Miscarea Legionara (sunt cativa Duhovnici Mari care au facut parte)

    3) Cred ca evrei nu sunt atat de sensibili la moace scoase de la naftalina ci la miscari reale (de bani si de putere).

    Ca intr-un ziar aderent puterii apare IMAGINEA miscarii legionare lasa loc de gandit. Ceausescu incepuse reabilitarea lui Antonescu….in fine…ma mai gandesc si daca nu ma doare capul mai scriu

  20. Guillotin de Romania ne-o pune din nou
    Calauzindu-se iarasi dupa filozofia vespasianica, conform careia “banii nu au miros”‘ marele intelectual papionat de import al neamului, uns aiurea in fruntea ICR de un presedinte de tara iubitor de pupincurism si renascator al cultului personalitatii, o comite din nou pe banii patibularilor de romani, “fecalati” si urinati in cap de organe anatomice specializate apartinind fie esticilor, fie vesticilor, fie sudicilor si ,cu nesimtirea deja definitorie acestui personaj, sponsorizeaza o noua expozitie de “arta” de data aceasta in Germania.
    Asadar, vazind mostenirea intelectuala de import a neamului ca vax reactia celor in drept de a se intreba pe ce se cheltuiesc banii contribuabililor romani destinati promovarii spiritului si culturii romanesti in lume, dupa ce s-a cacat la geamul Romaniei tocmai la New York, cu o expozitie in care ploua cu obscenitati si imbecilitati apartinind asa-zisului curent “Street Art”, de data aceasta si-a inzecit eforturile tupeistice si nu numai ca se caca din nou la usa Romaniei, de data aceasta in Germania, dar acum mai bate si la aceasta usa, cerind proprietaresei hirtie igienica sa se stearga la fund.
    Noua productie de fecale patapieviceiste consta intr-o “expozitie” in care autori cvasinecunoscuti, care probabil nici macar ca artisti nu vor cunoaste gustul consacrarii, daramite ca repezentanti ai unei natiuni, isi manifesta pe pinza viziunile atinse de tuse extreme de delirum tremens, asta in cazul fericit, deoarece ele ar putea fi caracteristicile unor grave boli mintale incurabile.
    Acesti vizionari neintelesi de vulgul patibular si nu numai, redau pe pinza viziuni pornografice in care supravietuitorii mutanti ai unui cataclism nuclear pamintean se imperecheaza fara nicio urma de pudoare cu calatorii extraterestrii sositi in ajutorul lor, sau isi etaleaza cu mindrie organele genitale modificate genetic intr-o sarabanda de forme inlantuite dupa principiile geometriei neeuclidiene gen traditionala “hora a popilor”.
    Acum, ca omul-artist la betie, pe banii lui, poate sa-si imagineze si sa redea cai verzi pe pereti sau pe Mutant X punindu-si-o in draci cu Calatoarea Intergalactica Fara Tite dar cu Trei Ochi si cu Doua Vagine, este treaba lui de artist vizionar si beat crita, dar cind aceste subproduse culturale sint “expozate” cu mare pompa, si pe banii mei, pe post de creatii reprezentative ale culturii neamului meu, in diferite tari din lume, asta ma deranjeaza cumplit.
    De aceea consider ca pot si sint obligat ca patibular sa-l intreb pe acest impostor, cu ce drept, altul decit acela dat de ridicatul de osanale presedintelui de onoare al ICR, d-l Traian Basescu, imi cheltuie banii pe timpenii, in opinia mea, care nu ma reprezinta?
    Nu cred ca poporul roman, in marinimia lui si drept multumire pentru modul in care distinsul Patapievici il judeca si il expune cititorului, l-a imputernicit sau mandatat pe acesta intru risipirea banului public pe astfel de experiente nefericite, care in cel mai bun caz pot fi comparate cu inca un tucal plin de fecale si urina turnat in capul sau de autorul Politicelor.

  21. O PALMA DATA LA TIMPUL EI
    Un pic rusinat trebuie sa recunosc faptul ca l-am criticat foarte mult pe presedintele Romaniei, motivul principal al acestei atitudini adoptate de mine constind in faptul ca ii consider prestatia in domeniul politicii externe, drept nociva pentru interesul national, lipsita de viziune, atinsa de amatorism si diletantism (dupa ureche), plina de gafe ce tin atit de folosirea improprie (eufemism) a limbii engleze cit si de necunoasterea unor legi si tratate atit europene cit si internationale, fapt care a afectat negativ enorm imaginea tarii si relatiile sale internationale in lume.
    De la o vreme insa, aceasta manifestare politica a presedintelui este sustinuta la greu de o alta institutie ce ar trebui sa fie de referinta pentru statul roman, si anume Institutul Cultural Roman.
    Acesta a fost dat de catre presedintele sau de onoare, d-l Traian Basescu, pe mina manageriala a unui apaludac de doi bani gauriti, o ciuperca aparuta dupa ploaia din decembrie 89, cu ifose de mare carturar al neamului pe fond insa, un impostor pus pe capatuiala din banii romanilor platitori de dari la stat.
    Acesta, ori de cite ori este bintuit de cosmaruri generate de o evidenta disfunctionalitate psihica, isi gaseste defularea si linistea sufleteasca prin terfelirea in cele mai degradante moduri cu putinta a conationalilor sai, transformindu-le istoria milenara in latrina comuna balcanica pentru dejectiile aparatelor anatomice specializate apartinind vecinilor nostri vremelnic imperiali de-a lungul timpului, fie ei turci, slavi sau austrieci, uitind intentionat ca acest popor s-a format si a supravietuit cu stoicism si tenacitate in acest spatiu carpato-dunarean, constituind secole de-a rindul o insula de latinitate si ortodoxism intr-un ocean ostil de venetici purtati in aceste locuri de valurile istoriei.
    Mai nou, pe tiparul viziunii “literar-istorice’ a marelui carturar sustinuta aberant in opera sa de referinta Politicele, acesta s-a gindit ca din pozitia de “bufon al regelui”, obtinuta ca urmare a tonelor de pupincurisme diurne cu care-si proslaveste stapinul fara pic de rusine in mass-media, sa transpuna si alte viziuni atinse de filoxera ca si ale sale, numai ca exprimate plastic intr-o asa-zisa arta picturala reprezentativa pentru “penelasii” romani ai inceputului de mileniu din Romania europeana a anului 2008.
    Inca nu ar fi prea grav daca respectivele laturi pornografice ar atirna in streanguri de spinzuratori, precum cele redate in unele dintre ele sau in imaginea schizofrenica a lui Patapievici despre destinatia grumazurilor apartinind patibularilor romani, pe peretii holurilor si ai incaperilor cladirii ICR, dar, dupa spusele sale, el nu accepta expunerea unor astfel de lucrari pe mai sus amintitii pereti.
    La schimb insa, si in compensatie, el nu se sfieste sa gireze si sa subventioneze cu banii contribuabililor romani, bani pentru care se pare ca nu da nimanui socoteala cum ii cheltuieste sau insuseste, vernisarea si mentinerea unor expozitii cu astfel de magarii, ba pe la New York, ba prin Germania (deocamdata-oare ce surprize ne mai pregateste?).
    Norocul romanilor (fi-ne-ar norocu’ al dracului!) si asa discreditati european de o campanie de presa straina si ostila, ca urmare a unor fapte reprobabile comise de compatrioti mai truciurii de-ai nostri si pusi pe rele prin locurile in care i-a purtat dreptul la libera circulatie in frontierele UE, consta in faptul ca la aceste “expozitii”, in afara de prezenta paznicului si sporadic a organizatorilor, publicul adresant american sau german nu si-a facut prezenta neam.
    Ele au reusit sa trezeasca interesul doar in tara prin controversele si protestele vehemente si indrituite ale unor romani cu scaun la cap, care au tinut sa se distanteze si delimiteze de ele, condamnind totodata aceasta forma fatisa de abuz a imaginii si constintei neamului romanesc, de catre acest gainar de provenienta ereditara din import si gasca sa de parveniti.
    Pustan fiind si cotrobaind printr-o magazie de-a bunicilor, am gasit la un moment dat un aparat de radio, contemporan cu Marconi pe care, dupa ce l-am cosmetizat putin, i-am dat drumul si culmea: prindeam cu el “Europa Libera” si “Radio Luxemburg”(pentru muzica), mult mai bine decit cu aparatul nostru japonez de radio, adus de mama (Dumnezeu S-o Odihneasca!), tocmai din indepartata pe atunci Italie.
    Aceasta relicva avea insa un cusur. Dupa mai mult timp de functionare (probabil datorita unor lampi care-i filau) incepea sa hiriie perturbind receptia. In acel moment ii trageam o palma zdravana in carcasa si isi revenea la normal. Intr-un tirziu a ajuns totusi la lada de gunoi, cind cu toate palmele incasate n-a mai putut fi resuscitata si adusa pe linie de plutire.
    Ori, in cazul lui Patapievici, daca experienta incercata de Vadim cu predatul zborului de la balconul Parlamentului doar cu ajutorul papionului, n-a mai avut loc, din motive umanitar-tehnice, cred totusi ca ar trebui sa existe voci autorizate in Romania, care sa-i “aplice” ilustrului carturar cite o palma in devla sau macar un sut in fund, atunci cind o ia razna si continua sa-si bata joc de neamul romanesc.
    Sau daca aceste palme sau suturi se dovedesc inutile si ineficiente, lada de gunoi a neamului, mai are inca spatiu de depozitare pentru astfel de specimene rebut genetic ale intelectualitatii romane, undeva in zona “intelectualilor” proletcultisti ai deceniului cinci.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.