Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Comisariatul ONU pentru înjurături

Comisariatul ONU pentru înjurături

Goana după audienţă (şi după banii din publicitate) a început să permită orice. De la promovarea interlopilor şi a curvelor de club, până la disecarea mortului zilei, felierea vieţii (inclusiv sexuale) private şi despicarea-n patru a motivelor de divorţ ale unor cetăţeni notorii. E, peste tot în lume, iar noi nu facem excepţie nici aici de la globalizare, o dulce complicitate între staţiile tv şi tot soiul de bizari. Ultimul hit de televiziune, pe piaţa noastră, e să-l suni pe fostul Războinic al Luminii (actualmente comisar ONU), să te măscărească şi, după aia, să faci ore-n şir de şezători cu privire la nevolnicia personajului şi decăderea societăţii româneşti. Timp în care, printre Brătienii care se-ntorc în mormânt, se difuzează în buclă imprecaţiile care generează aşa-zisa dezbatere, plus, la pachet, file din fonoteca de aur a înjurăturilor becaliene.

http://youtu.be/2anuQu0bNaQ

Gigi ştie bine de ce-i apelat şi, bolnav de propria-i importanţă, ahtiat după mediatizare (e şi ăsta un beteşug), intră-n joc. Una peste alta, toţi actorii piesei sunt mulţumiţi. Unii scot nişte cifre de audienţă peste media staţiei lor tv, celălalt mai bifează o tură de apariţii. L-am avut invitat în emisiune pe Gigi Becali. A fost, de fiecare dată, cuviincios, mă rog, atât cât poate el să fie. Ne-am certat în direct. A ridicat vocea, am ridicat-o şi eu. Am fost cu el la Sinteza zilei în prima lui apariţie dupa ieşirea din puşcărie. L-am facut elice, împreuna cu Gâdea, de asuda şi nici nu mai ştia de unde-i vin întrebările. Era extenuat la ieşire. Şi fălos că rezistase fără să-l ia capu’. Dar niciodată nu şi-a permis să mă înjure/jignească. Pentru că-şi stie limitele…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

47 thoughts on “Comisariatul ONU pentru înjurături

  1. Gigi comisar ONU??cred ca trebuie sa mi se faca o operatie estetica sa mi se stearga uimirea de pe fata …

  2. Pe baza acestui tip de invitati de teapa lui Becali, Diaconescu, din marile dezvaluiri (cu Ceausescu)si cu macelarirea post-mortem lui Sergiu au ajuns sa se laude cu audiente peste Antena3. Mai au sa aduca vrajitoare care sa vorbeasca cu mortii si gata OTV2. Dar va mai tine mult? Eu zic ca nu. Cine se umfla repede tot asa de repede se si desumfla. (Ce am scris se refera la RTV, desigur).

  3. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Da,aveti dreptate…E bine sa iti cunosti limitele.

    Astazi cred ca se intoarce in mormant si Eminescu…Ar trebui sa celebram ziua lui de nastere,ca ne-a binecuvantat neamul…

    Cu mult respect pentru Dvs.,
    IoanaP

  4. Victore,
    Vad ca te simti “discriminat”.
    Eu cred ca daca-l faci varza in cateva emisiuni (sunt multe subiecte si nu cer mult efort), daca il flituesti de 2-3 ori cand intra in direct si, in sfarsit, il suni sa-l intrebi de ce nu si-a completat corect declaratia de avere, atunci s-ar putea sa-ti recite “poezia” care i-a recitat-o colegului vostru de la Gazeta despre “cool mogul” prin 2005.
    Asa ca nu-l tenta.

  5. @bigradu: n-am nici cea mai mica emotie. si nici cel mai mic interes de a face audienta dandu-ma victima lui. am invatat sa fac si altfel. si, deocamdata, imi iese

  6. Victore, publicatia britanica “The Guardian” are in suplimentul ei duminical intitulat “The Observer” o rubrica saptamanala permanenta intitulata “stirea lui Gigi” in care publica perlele patronului stelist. Mai e ceva de zis?

  7. Cand provoci un cioban, nu ai cum sa te astepti la altceva decat la o bata in cap. Fufina de Tatoiu cred ca cunostea foarte bine acest lucru, dar a zis ca poate e mai bine sa-si puna poalele in cap sa caste prostii gura… Daca am promovat si votat ciobani autentici in partide de frunte, poate ar fi bine sa ne si asumam sa ne spalam pe cap cu ei, de fiecare data cand isi fac de cap. Nu ca ailaltii, ar fi mai breji…Doar ipocriti.

  8. problema televiziunii deputatului PSD este ca vehiculeaza stiri false, anunturi tampe si multe alte incalcari, dar ma rog a luat doar o amenda ca si celelalte din breasla si atat

  9. @oliver: nu doar aia trag de Gigi, de la ei am gasit un video sugestiv la prima cautare

  10. Tocmai ce am citit pe site la Jurnalul ca Antena 3 a decis oficial sa il boicoteze pe grobian , taxind astfel abuzurile verbale ale acestuia . Un demers remarcabil pentru care trebuie felicitari . Sper sa urmeze si ceva legat de cum ignora legea acest personaj insalubru .

  11. Victore, bine va face Becali ca-i gidilati “importanta”.
    Bine va fac si habotnicii aia indoctrinati care va injura,
    care pina mai ieri va iubeau de va “ieseau ochii din cap”
    de la atita rating (apropo de ultima inmormintare cu strigaturi).
    Una peste alta, oamenii sint niste mamifere ale dracu’ de
    nerecunoscatore si nemultumite, muscind mina ce i-a mingiat pe cap.

    Bine, tu-ti dai seama ca glumesc, dar din 1998, de cind s-a luat
    de Malonga Parfait, alergindu-l in jurul “badigarzilor” si l-a bagat
    atunci protv-ul in seama, si pina in ziua de azi, el tot e in lumina
    reflectoarelor.
    Ce cauta un astfel de personaj pe sticla ?
    Dimineata te-njura pe partea economica, peste zi pupa moaste, bate
    cruci mai ceva ca tata-puiu si seara iti zice cit de prieteni sinteti.
    Mi se pare ca voi, televiziunile, l-ati bagat prea mult in seama pentru
    ceea ce el poate oferi societatii.

  12. ソリン

    Imi amintesc (sper sa nu ma fi lasat memoria) ca notorietatea lui Becali a debutat cu un conflict cu Cristian Tudor Popescu, caruia i-ar fi dat o palma. Conflictul cu Malonga Parfait a fost prin 2001, ulterior celui cu CTP.

  13. @Adi: sau asa.

    Oricum m-a frapat atunci faptul ca lumea, in loc
    sa se indigneze, ridea ca proasta, ceea ce ma face
    sa cred ca o mare parte a audientei si-i merita cu
    virf pe: Jiji, Crudula, personajele interpretate de
    “Vacanta Mare”, Bendeac, etc.

    Asta cu comportamentul de maidanez (vorba lui nea
    Medelin) – e.g. scuipatul – e un obicei in familia
    lor, in 2009 Giovanni avea interzis la Pro Sport
    tocmai din acelasi motiv.

    Parerea mea e ca cine conduce trusturi de presa
    ce se doresc salubre, sa treaca inapoi in anonimat
    astfel de personaje.
    Frate, toti se pling ca virgula calitatea e la nivelul
    genunchiului batracianului, dar continua sa-i dea pe
    sticla in toata splendoarea lor pe astia.
    Proababil ratingurile merita toti scuipatii in fata,
    si deasemenea ‘uile.

  14. Da, nu-mi mai amintesc detaliile, dar stiu ca eu atunci am auzit de el prima data, desi auzisem de cei doi veri ai sai, Giovanni si Victor.

  15. bre nea gigi, daca ai nevoie de-un baiat bun la toate, care poate sa injure cel putin 30 minute fara sa se repete, cred ca as aplica pentru un post la comisariatul onu pentru injuraturi… te-as scuti pe mata de incurcaturi. daca esti interesat caut-ma pe blogu’ lu’ Ciutacu… si zi-mi cand sa incep…

  16. cu un singur lucru nu sunt deacord in articolul tau.becali nu-si stie limitele.le crede mult mai departe decat sunt in realitate.

  17. Felicitari ANTENEI 3 ca l-a faultat pe ciobanul de gigi, sincer nu il suport e marlan, increzut si nu mai vreau sa il vad cum le stie el pe toate si in politica si in probleme de cuplu.Lui ii place doar sa se auda, sa fie filmat cand arunca cu banii, sa fie pictat in biserica etc.Am o experienta tare neplacuta cu musiu gigi, care s-a lasat cu un proces de 6 ani de zile cu un aparat medical pe care a zis ca il sponsorizeaza pt spitalul MARIE CURIE, dupa care a si-a luat vb inapoi, iar noi am ramas parliti cu banii si spitalul sta cu mortul(adica aparatul) de atatia ani fara sa il foloseasca in demtrimentul copiilor.Dar deh nu era nici o televiziune pe aproape sa il filmeze si sa se faleasca el cat este de omenos.Ma bucur ca nu il v-oi vedea la voi.

  18. Gigica este produsul multi-mediatizat,placea ca bazaia,zgandarea,maimutarea,cum se impauna cu fraze din putul gandirii lui,pac,pac!Se astepta cineva sa fie servit cu altceva decat acelasi comportament?Acum cand a ajuns la apogeul “inteligentei” iluminate de noua revelatie,sclipirile revarsate il vor schimba?!Haida de,la ce se asteptau atatia jurnalisti adunati ciopor in juru-i,la o viziune gigiana politico-mioritica?!Nimic nou sub soare,poate doar ca Antena 3 a decis sa nu-i mai dea nas lui gigica,sa-l tina la colt,si bine face!

  19. sincera sa fiu nu stiu daca Gigi chair isi cunoaste limitele. eu am senzatia ca se crede mai bun si mai inteligent decat este . imi pare rau ca a avut loc in PNL si un loc chiar pt parlament. mi-as dori ca politica sa fie altfel dar de fiecare data se dovedeste ca este o mare matroana ca sa nu folosesc alte cuvinte.
    Dl Ciutacu va felicit pt tot ce faceti si va rog sa va mentineti coloana vertebrala ca si pana acum

  20. Multa lume in tara asta nu are proprietatea cuvintelor.

    Desigur, dl Becali are farmec personal, naturalete, o spontaneitate inocenta, milostenie, credinta, oi, terenuri si multi,foarte multi bani.

    Dar nu vocabularul si verbul sunt calitatile prin care a ajuns sa fie diva a televiziunilor si actor principal al vodevilurilor care cresc ratingurile pe baza celor multi, dar mai saraci cu duhul si care cu siguranta vor accede la imparatia cerurilor.

    Aiureala asta cu ONU ar fi trebuit pur si simplu sa nu fie bagata in seama. Dandu-i atentie si facand din tantar armasar nu facem decat sa ne transformam din martori in complici ai crimei de afundare in ridicol.

  21. pai cine l-a bagat in PNL? cine il tine in brate si spune ca elucubratiile nu afecteaza partidul si reprezinta doar opinii personale? cand folosesti un ventilator cu rahat sigur te vei murdari

  22. Eu zic ca ne miram si ne inchinam degeaba fara sa vedem padurea din cauza copacilor si fara sa ne intrebam cum a ajuns Gigi Becali intr-un partid cat de cat onorabil precum PNL.

    Pentru orice om de bun simtz este clar ca lacrima ca Gigi si-a platit locul in Parlament si ca nu a fost luat “de suflet” pentru niste voturi in plus de la suporterii Stelei.

    In conditiile astea, sa-i bati obrazul lui Becali, pentru ceea ce face, fara sa te intrebi ce cauta in politica si cine i-a netezit drumul spre Parlament e ipocrizie..

  23. Şoc! Urmează o ştire şocantă despre reactia şocanta a unui cetatean ramas şocat atunci cand a aflat marturiile uluitoare despre mortea şocanta a D-lui Nicolaescu.Imagini impresionante, apoi vom asculta declaratiile şocante ale Domnului Gigi Becali, care la randu-i a ramas profund sşocat de reactiile şocante ale cetateanului şocat.Asta cere piata!! Nu cumva ne-am OTV-izat si noi, RTVule??!

  24. Sunt convins ca si Gigi ii suna sa isi zica parerea, dar tot vina televiziunilor este ca apare el!!!

    Aici ma refer la A3 unde pur si simplu nu il vad!, nu face nimeni reportaje senzationale cu Gigi, nu apare sa-si dea cu parerea despre nimic, ceea ce mi se pare corect.

    In fapt este adevarat ca televiziunea poate contribui la culturalizarea unui popor.

    Cheers!

  25. @ dacă aştia din fruntea PNL-ului au luat bani de la Becali înseamnă că-s chiar proşti, dar nu au luat, motivul pentru care l-au acceptat îmi scapă. Dacă Becali le-ar fi dat bani deja ar fi zis la televizor, sau va zice în curând, că nu poate ţine nimic în el. Frumos ar fi să găsească un fel în care să-l convingă să-şi dea demisia.

  26. Victor te-as ruga sa-ti indrepti putin atentia asupra subiectului medierii obligatorii – sustinuta vehement inclusiv de Alina Gorghiu.

    Mie unuia mi se pare o ticalosie fara margini menita sa profite de pe urma dramelor unor oameni – spre exemplu cum vi se pare voua ca victima unui viol sa fie nevoita sa plateasca obligatoriu un mediator inainte de a putea depune plangere penala. Si asta e doar un exemplu.

    Mi se pare ca o monstruozitate fara margini este implementata aproape in liniste deplina si nimeni nu se uita macar in treacat.

  27. @ Radu Alexandru Vasilescu

    Exagerati. Modelul este cel al “judecatorului de pace”, instanta civila menita sa puna in acord litigii civile. N-am auzit de mediator pe cazuri penale. Taxa platita mediatorului va fi mai mica decat taxa de timbru platita acum pentru procese civile. Cel putin aceasta este ideea , a degrevarii instantelor clasice sufocate de dosare. N-am inteles in niciun caz ca victima unui viol va fi supusa unei medieri cu agresorul sau, e prea suprarealist.

  28. Sa speram ca pe viitor nu va mai sta asa putin la parnaie. Cand dracu incepe epurarea politica? Cu o livada de lamai nu-ti trece greata provocata de Becali.

  29. Tot timpul m-m intrebat ce cauta anumite personaje celebre in viata politica… probabil se simt mai in siguranta sub imunitatea politica.

  30. ”L-am cunoscut pe Striblea. Nu pot decât să-i urez multă săntate. În aceste momente nu este vorba de concurența între trusturi. Stancu şi Ursu au fost, pe rând, la un pas să dea colţu’.”

    Victore,
    este declaratia ta deci te intreb pe tine ce ai vrut sa spui prin “sa dea coltu'”? Stancu? Oana Stancu? Ursu? Adrian Ursu? Ce li s-a intamplat?
    Nu intreb din motive de barfa. Am teoriile mele si ma intereseaza mult “epidemiile” care ataca jurnalisti, actori,etc cam toate personalitatile care sunt formatori de opinie anti-basescu.

  31. Victore,

    de dragul Oanei Stancu ma dau aici in spectacol. Fac pe vraciul.

    O simpla cautare pe google (+”zinc”+”leucocytes”) arata importanta imensa a zincului in apararea imuna.
    15-30 de mg de zinc pe zi. (eu iau 30mg, 15 mg de doua ori)
    Pentru o absorbtie mai buna a zincului, acesta se ia impreuna cu usturoi, preferabil un catel de usturoi maruntit in bucati de marimea tabletelor si inghitit cu apa. Usturoiul faciliteaza absorbtia zincului in timp ce fitatii (fibre din cereale) reduc absorbtia. In prezenta fitatilor, zincul tranziteaza tubul digestiv si este eliminat nefiind absorbit. Usturoiul inghitit in bucati de marimea unor tablete actioneaza ca un “medicament cu eliberare lenta” pe tot traiectul tubului digestiv, actionand ca un dezinfectant chiar si la nivelul colonului.In plus, usturoiul nefiind mestecat, se evita mirosul persistent, neplacut unora mai “delicati”. Acuma, zincul poate irita stomacul si trebuie luat cu mancare. Daca peritonita a fost cauzata de un ulcer perforat, zincul nu poate fi luat.Ramane alternativa alimentelor bogate in zinc daca medicul permite.

    Eu nu mai cred in coincidente cand e vorba de Romania lui basescu. Mi-as spune pasul si mi-as da drumul despre genocidul chimic romanesc… si as parea nebunul de serviciu …dar tot nebun as fi sa cred ca asa e Romania o tara unde daca ridicam glasul impotriva lui Zeus ne bate “Dumnezeu” si ne loveste boala… o pancreatita pentru Teo Trandafir, un infarct pe coronarele cu defect congenital care ne-au “servit” 70 de ani si brusc dupa un miting antibasescu s-au defectat vezi Emil Hossu, un furuncul care da intr-o septicemie fatala la jurnalistul timisorean care a tras alarma ca ceva pute in rapirea din Irak (imi scapa numele), febletea mea Oana Stancu “peritonita” de sezon.. asa din simpatie cu Sergiu Nicolaescu… Nu cred! Sunt prea multi sa cred ca se intampla natural.

    Cand aud de infarct, imi amintesc de Europa Libera si icrele din frigiderul unui alergic la oua, imi amintesc de Emil Hossu a carui diagnostic la autopsie in mod paradoxal a fost specializarea “forte” a medicului legist… o anomalie rarissima…ca te si intrebi de ce se mai strofoaca cineva sa o studieze in asa detaliu… pentru just in case.. ca ii trebuia si lui Emil un diagnostic.. pai nu?
    Ma opresc aici Victore, si scuze pentru tot ce crezi ca am fost deplasat in ceea ce am scris.
    Multa sanatate Oanei Stancu si lui Adrian Ursu.

  32. @Ruben
    L-au acceptat pentru ca in mizeria aia numita campanie era bun acolo un ghiolban de trimis la inaintare pentru a se ghiolbani cu ultrasii basisti plini de tupeu..

  33. Pentru a fi un om subtire, mai intii de toate,
    orice om trebuie sa renunte la a mai fi porc.
    Puteti sa ma citati.

  34. Eu sunt împotriva orcărei apariţii publice a lui Gigi Becali.

    Dacă ar exista, pe bune, un consiliu care să apere telespectatorul, acţionând precum un filtru între TV şi telespectator

    Indiferent de ce situaţie sau emisiune de vorba,
    indiferent de potenţialul interes public,
    domnul Becali nu are ce căuta în viaţa publică. Nu din ură faţă de dânsul, ci mai degrabă dintr-o conştientizare a impactului pe care-l are asupra societăţii, modelul care-l oferă.

    Credeţi că e întâmplător faptul că Traian Băsescu preşedinte într-o perioadă când Gigi Becali a invadat viaţa publică ?

    Pentru a alege astfel de conducători
    e un fond moral dinainte pregătit,
    e nevoie de oameni care să apară zilnic la televizor făcându-l pe telespectator să se obişnuiască,
    să simtă că tâmpenia e ceva normal, doar o vede zilnic la televizor la domnul Samuilă sau mai ştiu eu care.

    În aceste condiţii a alege chiar şi un preşedinte care să aibă un astfel de comportament de borfaş, mafiot manelist… nu pare mare lucru.

    Doar ne-a obişnuit Gigi în atâţia ani cu această imagine, nu e nimic care să ne surprindă.

    Toleranţa în faţa degradării morale cunoaşte noi culmi cu fiecare zi în care personaje precum domnu Gigi Becali apare public în orice fel de ipostază.
    🙁

  35. Mare dreptate…doar ca…a3 era postul meu preferat, in ultima vreme nu mai pot cu publicitatea agresiva de pe site, plus ca deja m-am saturat sa vad cum luptati pt aceeasi cauza (anti-basescu si institutiile Romaniei care nu-si fac treaba) a devenit obositor sa vad aceleasi teme zi de zi, deja incercati sa faceti un subiect din orice nimic, ramaneti tot mai des in pana de idei.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.