Esti aici:
Prima pagină > Blog > Colţu' lu' Boc cel mic > Tonomatu’ derbedeu oferă Colțu’ lu’ Boc

Tonomatu’ derbedeu oferă Colțu’ lu’ Boc

Am promis, sunt om de onoare, mă țin de cuvânt. Inaugurăm o nouă rubrică de largă respirație europeană. Se cheamă Colțu’ lu’ Boc cel mic și e dedicată, ați ghicit, personajului suspectat pe nedrept că ar fi premierul României. Tocmai mă cufundasem în letargie și aveam nevoie stringentă de un challenge. Voinicelul de pluș mi l-a oferit benevol. E păcat de la Dumnezeu să nu speculez oportunitatea.

P.S. Mircea Geoană, care a încasat de la mine mult mai mult decât Emil Boc și nu și-a permis niciodată să mi se adreseze mitocănește, îl sfătuiește pe colegul său de alianță să-mi prezinte public scuze. Cu mulțumirile de rigoare pentru decență și interes, consider că scuzele se prezintă din proprie inițiativă, nu împins de la spate de cineva. Deci nu, merci, Victor is back in business. I love this game!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

181 thoughts on “Tonomatu’ derbedeu oferă Colțu’ lu’ Boc

  1. Fa-i un serial cu subiectul: ”Evolutia Bocului de la epoca Clantau Aspirant la Ceaușescu la epoca PrimClănțăul lui Băsescu”

  2. nu a fost un mitocan tocmai pentru ca nu te-a jignit in fata. a fost doar o gafa. nici pe departe nu ar fi fost normal sa iti spuna asa ceva in fata si nu este normal nici sa isi spuna parerea public sau privat (telefonic). nu mi se pare normal sa-mi tip opiniile despre toata lumea 1. poate pt k nu intereseaza si nu e nimeni obligat sa mi le suporte, 2. poate pentru ca sunt eronate si 3. pentru ca de foarte multe ori nu ar iesi dintr-o descriere calomnioasa. deci nu mai exagera si accepta ca a fost doar o gafa si spun toate acestea in conditiile in care simpatic imi esti tu si in niciun caz boc and company.

  3. omule asta e …asa vor astia sa ne “faca” ,tu tre sa taci si sa fie de la sine intzeles ca dai banii ca prostu si altii isi asuma…nimic!
    te rog,dar te rog… fa ca tot ce faci si ce ai facut pana acum sa fie mai concis ,mai la obiect , mai raw ca nu prea stiu care ar fi cuvantul in romana ,insa toate peste toate mai al “dreaqu” ca pana acum folosind aceeasi educatie pe care ai acumulat-o…te urmaresc din italia pe net si daca ai sa vii vreodata incoace ar fi cea mai mare onoare sa itzi strang mana pentru tot ce faci!

  4. Mi-e mila un pic de personaju suspectat ca ar fi prim ministrul Romaniei. Mic de statura, mult prea mic pt functia pe care o ocupa e cel mai frustrat personaj pe care l-am vazut. O sa vedem ce o sa iasa si din asta cu derbedeul.

  5. succes! sunte-ti aparent pe cont propriu..dar la final la alegeri vei vedea ca nu sunteti singuri! sunt un partid de parsivi facuti la eprubeta…trebuia sa o vezi pe ministresa tineretului in seara asta la gadea ca sa atingi culmile tupeului. e o buna discipola a lui cock si compania! bafta si sa te tina inca 5 luni! dupa aia ai dreptu la o vacanta in antalya de exemplu…. cu prietenie! un om care a mancat 2 lamai in timp ce vorbea individa aia din hunedoara pe principiu ” ciocu mic la ei nu la noi ca suntem la putere acuma…” mars ma d-aici vb lu badea! CURAJ Ciutacu!

  6. Sper că decizia de-a deveni letargic te-a trecut înainte de-a începe Sinteza zilei de azi, unde o ţoapă cu tupeu i-a jucat în picioare pe colegii tăi, vorbind tot timpul, fără să răspundă niciunei întrebări. Ridzi…
    Sper că după experimentul “EBA – fiecare pasăre pe limba ei piere” by Victor Ciutacu, vei proceda “pe cale de consecinţă”, experimentând ceva pe înţelesul neamului. Fiindcă experimentul ăla n-a reuşit şi fata a ieşit!

  7. sper sa-l faci pe boculet sa sufere cu “creierii capului”..cu putin noroc poate ne lasa si se duce pe la psihiatrie..nu i-ar strica un tratament de specialitate..se vede ca l-au ajuns complexele..viata publica dauneaza grav sanatatii!! aviz amatorilor

  8. “Boc cel Mic” tocmai a devenit “Muc cel Mic*”…este incapabil ca politician, si se integreaza tocmai la fix printre turma de marlani care cica sunt la conducerea Romanicii. Te rog…tine-te de promisiune, si fa-i viata un iad. Distruge-l atom cu atom si fa-l sa se tavaleasca in chinuri politice!

    p.s. *Nu Muc ce Mic ala din poveste…ci doar un muc romanizat

  9. Boc ar trebui sa spuna ca intr-un banc: “Eu sunt mic, nu stiu nimic, Tata-n pod beleste oaia!” dumnezeule, cum se potriveste! lol, pentru un motiv oarecare, tocmai mi-am imaginat scena de mai sus, numai ca tatucul belea oaia pe dealurile bucovinei.

  10. e evident ca boc… are ghinion cu antenele :)) cazatura aia celebra in emisiune la andrei gheorghe, parca la antena a fost, nu?

  11. Ciutacule,

    Stiu ca esti arogant si genial. Dar daca tot l-ai intrebat pe Pieleanu daca sa bagi proces sau nu, imi dau si eu cu parerea, desi si tu combinatiile tale, doar este derbedeu, nu ?

    Baga proces, cere despagubiri babane. Imediat ce deschizi procesul, dai anunt ca toti banii pe care ii castigi de la piticul senil si de la unii care ar trebui sa dispara la propriu, ii donezi la o Fundatie sau la un program ce lupta cu cancerul / leucemia / etc ( cum facea ProTveu reclama la programul anti-leucemie). Si Antenele tre sa aiba ceva asemanator. Si anunti mereu: ce castig de la marlan, dau Fundatie. Asa, ca orice derbedeu, bagi presiune si mai mare pe toti.

    Altfel, Fortza Autobuzul !1

    Fiara.

  12. intr-adevar, “ministra”, tineretului si sportului si-a dat-o singura in barba in seara asta! pacat ca am fost multi cei care ne-am amuzat doar ca sa nu schimbam postul, din respect pt voi! in conditiile de fata, fie ca lupti cu toti, fie ca lupti doar cu el, esti singur in fata castigului, asa cum il stim cu totii, acela intelectual!bafta

  13. observ ca in PD-L cu cat esti mai slobod la gura cu atat mai rpd ajungi la varf..un partid de nesimtiti, de needucati..MIRCEA MAN, presedinte PD-L Maramures e pe drumul cel bun. .tine-o tot asa/ romania e a ta!!

  14. Piticul propagandist de la Pedele – urmasul lui TRU la Cotidianul – Ioan Te Moral, isi face meseria de sluga si sare la beregata ta.

    Eu chiar ma intreb serios daca individul asta e pe statele de plata ale PDL.

  15. Ce știre plăcută mie!

    Roberta Anastase, a plecat plângând în noaptea alegerilor din Modrogan, după ce, potrivit unor surse din PDL, fiica preşedintelui i-a reproşat că nu i-a adus decât 7,5% în „judeţul Ploieşti”.

    Incepe ascensiunea Elenei spre functia de Sefa de Cadre a PD-L. (Ce-i drept e la fel de bine educata ca si defuncta Elena, sefa de cadre la PCR)

  16. cine a vazut sinteza zilei in seara a putut vedea atacurile politice. Cand un jurnalist pune o intrebare legata de PDL , se raspunde : si PSD a facut la fel …..

  17. pe ei cu toate tunurile, emigrez daca iese basescu la toamna, a fost gretos ce sa intamplat zilele acestea, celebrarea mediocritatii la cele mai inalte nivele, celebrarea nimicului. si ce e mai grav e ca ii face si pe cei care ar vorbi si comporta altfel sa coboare nivelul. o mlastina, incredibil tupeul aceste ritzi.

  18. Excelenta ideea..Si rubrica ar putea incepe cu urmatoarea paralela..Emil Boc a facut armata la Securitate. Traian Basescu a fost ”atasant comercial” la Anvers. Subordonarea actula sa fie generata doar de fidelitate fata de dosul stapanului sau e generata de un ordin venit pe linie de comanda? Oare colegii de trupa a lui Boc or mai trai?

  19. Ciutacule,nu esti singurul derbedeu cu pasaport romanesc. Suntem 75% ori derbedei 2009,ori huligani 1989,ori animale si golani 1990, toti made in Romania. Sa-i fereasca bunul Dumnezeu de furia noastra care creste, creste,creste…
    Te sustinem de afara din Germania foarte,foarte multi romani. Se vorbeste aici pe strada cu manie de ce ti s-a intamplat, suntem toti cu tine si mandri de tine. Sa fii golan-derbedeu-huligan-bandit in Romania inseamna sa fii erou. Tu esti al nostru.

  20. Frate utilizeza toate caile legale.
    AAA…apropo ce zici de treaba cu Mantoc? DNA nu se autosesizeaza ca erau activi bre? Sau au plecat cu totii in concediu la mare?
    Sau se autosesizeaza numai cum bate vintul(fara aluzii)?

  21. @ Liliana Gabriela Lindenthal :

    Si eu sunt afara si va impartatesc in totalitate ideile. Nu mai e mult pana Zeus poate fi reales. Ce ziceti ? Dam drumul la un website si o petitite golaneasca , de derbedei ? eu si asa sunt mai negricios, deci ma calific si la categoria : tigan imputit.

    @ Ciutacu: Fa un concurs in mai multe categorii:
    a) tiganul imputit
    b) derbedeul dracului
    c) iti fac loc de veci.

    Forta Autobuzul !

    Fiara.

  22. Victor ce sadic esti. Deja mi se face frica . Ce este cu al doilea clip? cand il vad mi te imaginez un fel de chucky papusa ucigata, sper sa revii la ganduri mai bune , mai pasnice. Pentru Dumnezeu, nu le face iar jocul.
    Bine este si pentru imaginea ta putin, pentru ca ai de castigat.
    Te bazezi iar pe efectul Alba ca Zapada.

  23. 1.Expresia “Boc cel mic” mi se pare putin cam pleonastica :)) .
    2.Se pare ca scoala deschisa de Basescu ” sa invatam a slobozi ” merge de minune, iar Boc tocmai a promovat.Evident ca Boc este un tip foarte frustrat din toate punctele.E mic, tace si incaseaza din toate partile, in special de la Baselu’, dar o duce bine asa ca trebuie sa pupe in continuare.
    3.M-am uitat la Sinteza zilei unde era invitata Ritzi, odata la fiecare 5 secunde imi venea sa schimb canalul, abera total, facea slalom printre intrebari, o pupa pe EBA din toate pozitiile; doar se afla in linia intai cu Boc.
    Nu mai zic ca mi s-a facut scarba de tot teatrul care l-a jucat in ziua alegerilor cu intrarea EBE-i undeva “Ia uite ce ti-am pregatit”, vai…..
    4.Opinie a unui cetatean al RO, daca nu vrei sa-l dai in judecata(desi merita), te rog, tine-te de promisiune si fai o viata foarte “frumoasa”.

  24. Eu cred ca isi va cere scuze, dar asta nu inseamna ca si gandeste astfel. Eu nu as accepta scuzele nici daca ar fi din proprie initiativa. Daca isi cere scuze o va face de fatada. Un om care se bucura de 30% din 27% si mai mult il doare in dos de restu’ de 73% e o jigodie “parerea mea”, pana si Ge-oana a fost usor mai sobru, omul care zice ca a castigat si atunci cand a pierdut. Astept sa inceapa razboiul boc-Ciutacu.

  25. @horya: nici macar nu poti sa-ti inchipui de ce sunt capabil. si, cand vreau, fac totul pe acte, fapte, dovezi, cu precizie de orologerie elvetiana.

  26. Nu va suparati, dar de ce sunteti acuma asa hotarat sa dati totul in vileag, abia dupa ce ati fost facut “derbedeul dracului”? De ce nu erati asa hotarat sa prezentati dovezile, faptele etc. inainte ca prim ministrul sa va faca derbedeu?

  27. Boc da de dracu cu EURO CIUTACU !
    Bai Victore , te admir din tot sufletu’ pentru ceea ce faci , esti un jurnalist in adevaratul sens al cuvantului. Daca vine in emisiune pune-l la punct pe piticu’ porno . Mult succes !

  28. E a doua oara cand pui piesa asta intr`un articol pe blog`ul tau. Sunt curios, carui vis ii canti prohodul??

  29. @Hosty: nu e doar a doua oara. premiera a fost in campania pentru Primaria Capitalei. cred ca rezultatele politice sunt deja cunoscute 🙂

  30. Victor, macar fa-i sa-i usture. Sa simta dracu si ei ca trebuie sa danseze cum le cantam noi , nu invers.
    Sunt niste magari. Auzi dar eu nu am mai auzit de mult de furturi, s-au potolit? acum lucreaza doar manipulativ? le place doar sentimentul de putere? Gata le-a ajuns cat au furat? nu am mai auzit nimic spectaculos in ultimii ani, bine lasand furtul cu insula, acolo “l-am plans” pe Tariceanu, dar tare mult mi-ar placea sa se reintoarca, pentru ca nu prea l-am mai vazut. Il vrem inapoi la conducerea PNl.

  31. de ce lasi doar comentariile pro Ciutacu’?
    Sincer, as vrea sa devina Ardealul provincie independenta financiar si capitala sa-i fie la Cluj atunci voi astia de Capitala ati beli prazul! Baga bine la cap intr-o zi asa va fi! Ne-am saturat de miticismele de Capitala.

  32. Victor am citit in click ca pe Elena Eba draga, o pandeste puscaria ptr ca a folosit ilegal uniforma militara! Acum devina nu este doar ea ci acelor cadre militare care iau dat uniforma..

  33. Sper ca va fi un show pe cinste. si mie mi s-a parut ca sunnteti cam apatic in ultima vreme.

  34. Sincer, piticelu’ e si el om. De cate ori nu am zis cu totii cu naduf (si pe la spate) unei persoane care ne-a pus intr-o situatie neplacuta (avand sau nu dreptate): “Mai da-te …zda ma-tii…”. Asa, in barba, sa nu ne auda nimeni.

    Asta a intentionat si Boc. Din pacate, s-a ars cu microfonu’ ala. Anyway, e scuzabil, iar Ciutacu bate campii, cred eu.

  35. Domnule Ciutacu,
    Cu tot respectul, cred că sunteţi la curent… de la discuţii, noi, derbedeii, am ajuns să ne constituim grup, care grup se tot măreşte de la o oră la alta… poate ne constituim Partid al Derbedeilor de fo neşte milioane acolo, şi ne-alegem şi-un Preşedinte… 😉
    Chiar nu le dă de gândit şobolanilor că atât de mulţi derbedei ( ca să-i citez limbajul ielevat al piticaniei de nici să suduie nu ştie, Doamne iartă-mă ) devine o mare problemă, şi uite cum de la o chestie aparent cipi-ripi pt zăusul hamazoanei şi-al fătuţelor sale şi pt drăgălaşul iubi-iubi al Cocolinului de pluş, învăţăm să ne-adunăm, să ne unim şi…. acu sincer, nu-i văd bine deloc, căci nu par să realizeze unde duce nesimţirea…
    Pentru noi, cei ce am tresărit la mai noua etichetă, această ” declaraţie ” : derbedeul dracului… sună a… Ridică-te Gheorghe, ridică-te Ioane… Îndemn la Luptă !
    Să insiste… să ne… roage, eu una , doar una fărâmă mititică din mulţimea de derbedei, aştept, cu mare înfrigurare, că-nainte de dumneavoastră sau mai luat de nişte jurnalişti, nu neapărat anul acesta, care Jurnalişti, sunt modelele noastre, sunt mult mai mult decât îşi închipuie zăusul . Să-i ferească Tatăl de vreo scânteie, că sar românii de nush unde se vor teleporta…
    Se găsi turturelul fifi înaripat să aibe şi el o… ieşire, cică, taman el, pupincuristul Cotroceniului, ptiii…
    Stimă şi Respect, Domnule V Ciutacu,
    Sibilla

  36. Reiterez ideea d-nei jurnaliste O.Dobre ca ‘personajul’, caruia ii dedicati un ‘colt anume’, ar fi trebuit sa-si scurteze zambetul ‘macar cu un centimetru’in urma rezultatelor alegerilor; si pentru ca dumnealui, nu i-a trecut prin minte sa o faca, va trebui sa fie ajutat, de cine altul, decat de unicatul ‘tonomatu-derbedeu’.Succes!
    Am studiat ‘zambetul’ d-lui Boc, chiar daca nu sunt psiholog, si mi-am dat seama ca acesta nu face parte din suita de afecte sincer exprimate;acesta prefigureaza neliniste permanenta, senzatia ca ceva nu este in regula, ceea ce pune in evidenta complexul de inferioritate de care sufera. Acesta, la randul sau, i-a declansat nevoia gasirii unei ‘compensari’, transformandu-se intr-un aparent complex de superioritate, care, la randul sau, l-a impulsionat la conduita brutala de a va numi ‘derbedeu’, avand in vedere ca dumnealui, si in general fiinta umana, este mai degraba orientata spre dominarea lumii exterioare decat spre echilibru.Pacat! Dar pacatele se platesc!!!

  37. Chinurile se vor abate asupra lui Boc in ceea ce se va numi “Apocalipsa premierului”, adusa de nimeni altu’ decat de Victor Ciutacu, unul din demonii diavolului ,asa cum se intelege din afirmatia lui Boc ” derbedeul (cui?) dracului”. (politic vorbind, normal)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.