Esti aici:
Prima pagină > Blog > Colţu' lu' Boc cel mic > Tonomatu’ derbedeu oferă Colțu’ lu’ Boc

Tonomatu’ derbedeu oferă Colțu’ lu’ Boc

Am promis, sunt om de onoare, mă țin de cuvânt. Inaugurăm o nouă rubrică de largă respirație europeană. Se cheamă Colțu’ lu’ Boc cel mic și e dedicată, ați ghicit, personajului suspectat pe nedrept că ar fi premierul României. Tocmai mă cufundasem în letargie și aveam nevoie stringentă de un challenge. Voinicelul de pluș mi l-a oferit benevol. E păcat de la Dumnezeu să nu speculez oportunitatea.

P.S. Mircea Geoană, care a încasat de la mine mult mai mult decât Emil Boc și nu și-a permis niciodată să mi se adreseze mitocănește, îl sfătuiește pe colegul său de alianță să-mi prezinte public scuze. Cu mulțumirile de rigoare pentru decență și interes, consider că scuzele se prezintă din proprie inițiativă, nu împins de la spate de cineva. Deci nu, merci, Victor is back in business. I love this game!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

181 thoughts on “Tonomatu’ derbedeu oferă Colțu’ lu’ Boc

  1. Dle Ciutacu,

    Nu m-am uitat la A3 duminica, insa am auzit ca v-a jignit premierul Boc.Sper ca nu sunteti suparat, este pana la urma o cinste faputl ca si Dl. Boc pune pret foarte mult pe ce spuneti. Sa nu ma intelegeti gresit, sunteti o persoana importanta, insa faptul ca Premierul sa va raspunde va face si mai important.
    M-am bucurat foarte mult ca PRM-ul a castigat 3 mandate. Multi au spus ca daca veneau mai muti sa voteze ar fi avut un scor mai mic. Ma indoiesc sincer. Cei care nu au vrut sa voteze daca veneau tot cu ei votau, ca doar nu se duceau la vot pentru PDL,PNL,PSD, sa fim seriosi.
    Legat de numarul restrans de persoane ce si-au facut timp sa voteze, as spune ca asta e viata. Cei care nu se duc la vot se plang cel mai mult de aceasta tara. Isi merita soarta dupa parerea mea. Ei baga UDMR-ul in PE si al Romaniei cu scor astronomic, asa ca sincer isi merita nefericirea. Asta cu boicotul e o scuza simpla de a nu face lucrul cinstit.
    O fi PRM-ul cum o fi, insa aflu si eu lucruri, le spune Vadim la OTV, de la alte partide nu o fac isi tin gura. Si daca nu ar fi existat Vadim tot m-as fi dus la vot,macar pentru Alianta Civica, pentru cineva diferit, insa sincer ma bucur pentru reusita si renasterea PRM-ului.

  2. @Alpert!

    Aici imi arati inventivitatea si inteligenta poporului nostru!:) la doua lovituri in cap, sa zica: Sa traiti domnule presedinte…la trei…Nu mai da Nutzi ca doare , la un numar convenabil de lovituri , sa fac pipi in pantalonasi…:)

  3. ma uit la sinteza zilei de ieri in inregistrare si ma intreb de unde are jacob-ridzi atat tupeu murdar ? este adevarat ca si astia au pus-o un pic la zid, dar metoda dura cu care riposteaza unor intrebari (normale) venite din “pulime” este de-a dreptul uluitoare; am perceput-o ca pe o atitudine “caiinii latra, caravana (cu imunitate) trece” (sau gen tupac – only god can judge me)

    ma uit in legea 115/1999 privind raspunderea ministeriala si cica “Pe langa raspunderea politica, membrii Guvernului pot raspunde si civil, contraventional, disciplinar sau penal, dupa caz, potrivit dreptului comun din aceste materii, in masura in care prezenta lege nu cuprinde dispozitii derogatorii. ”

    intrebarea este cine ii aduce pe mistretii/mistretele astea in fata legii ?

    quis custodiet ipsos custodes?

    incep sa imi dezvolt un complex de “si f… in c.., si cu banii luati” cand ma uit la parvenitii semidocti ajunsi in politica pe banii mei (si ai tai) de platitori la timp de taxe

  4. Offtopic: Protestul Fermierilor – Dle Ciutacu, conducatorul si organizatorul protestului fermierilor de astazi se numeste Victor Chivu, apare in imaginile preluate de posturile TV. Istoria sa: “luptator” in Revolutie, prieten cu Mircea Raicu, implicat in protestele vilonete impotriva lui Ion iliescu, vicepresedinte al Asociatiei Luptatorilor in Revolutia din Decembrie 1989 Raniti-Invalizi si a Urmasilor celor Decedati, posesor de ferma avand contracte cu statul si furnizor de materie prima al catorva multinationale, posesor de Infinity FX, posesor semi-autorizat de revorvele si pusti (4, nu doar de vanatoare), si, cel mai important, membru PD implicat in neneumarate scandaluri. Verificati. Protestul fermierilor este mai interesant acum, nu?!

  5. @De la Cluj!

    bai chiar m-am enervat….pana una alta, asa satui cum sunteti de miticisme , vaz ca dati iures in capitala cu catel, purcel, neveste, amante, plozi…Ia vezi-ti lungul nasului…nu ne-am prea inghesuit noi sa va calcam pragurile .mai bine casca ochii , Ardealul nu o sa fie niciodata provincie independenta , decat numai maghiara, ca va lucreaza astia cateva sute de mii de unguri, pe
    toate partile , si voi 6 milioane de romani stati si o luati..asa ca vezi-ti de napastele tale, si cauta sa nu mai exporti mizeria ta in restul tarii…E clar, mai vrei?Intreaba, ca te lamuresc!:(

  6. Ce ziceti de domnisoara Elena Basescu propusa pentru functia de comisar european? Este cineva mai competent decat domnia-sa pentru o asemenea functie? Cred ca nu!Acum sa vedem puterea lui Zeus! Vai de noi si de tarisoara!

  7. @Maximmouse: lasa-i, frate, macar sa-si faca tara lor, a portocaliilor, sa ne scuteasca de “placerea” de a fi coationali cu ei. pe mine m-ar aranja.

  8. Domnule Victor exagerezi.
    Lasa ministrul sa-si faca treaba;nu cred ca mai are nevoie si de un stres mediatic din partea ta.
    L-ai enervat si omul a reactiont.Doar nu ti-a a spus-o in direct,in mod normal nu trebuia sa se auda, a spus-o pt el ca un recul.Cati nu reactionam asa???
    Iar tu faci din iesirea lui activitatea ta .
    Cred sincer ca exagerezi.

  9. Domnule Ciutacu, va respect si ma bucur ca mai exista, inca, oameni verticali in tara asta de c… cum bine zice Mircea Badea.
    Cu prietenie si consideratie, postez aici cateva epigrame “la subiect”:

    Se spune despre unii ca sunt mici!
    Nu-i un defect nici azi, n-a fost nici ieri!
    Mai grav e cand raman pitici
    Si-atunci cand vor sa fie … PREMIERI!

    Ei ne-au chemat cu surle, la votare,
    Sa-i facem europarlamentari!
    Nu vad, deloc, nici unul, oare,
    Cat sunt de MICI, cand vor sa fie MARI?!?

    Romanul, la politica-i “dastept”
    Si stie “ce-si-cum” pe lumea asta!
    De ce-a cazut, atunci, pe noi, napasta
    Sa fim, tot de “ai nostri”…trasi in “pept”?!?

    Iar acum, va propun o mica gluma! La comentariile privind titlurile academice ale d-lui Boc si pretentiile sale legate de nivelul sau intelectual, deschid un concurs de rima. Nu am gasit rima potrivita la finalul ultimei epigrame. Poate o gasiti dv. sau alti “pasionati” de subiect!

    Ca ardelean, inca astept…
    Ca cetatean, sunt plictisit!
    El pretindea ca-i mai destept,
    Dar prea ne-arata ca-i … falit?!?

  10. Domnu’Vector,

    Si pe mine m-ar aranja, dar sa si=o faca altundeva , nu in Romania!O mana de guresi in solde de aiurea , vin sa-si dea cu parerea de tara, de capitala, de romani…si sa-mi cante mie, noi suntem romani cu pusca si cureaua lata…Cand am gunoi in casa, il indepartez, nu las camera murdara si baricadez usa…Chiar avem asa fete de clampai?Sa vina astia sa ne scuipe in casa noastra?…NU CRED! D’aia ii spuneam sa nu intinda coarda…

  11. “pruralul” la boc(nu ma lasa constiinta sa scriu cu B mare) poate fi boci?
    PD-L-ul au adus jignirile,nesimtirea si ridicolul la nivel de arta.Nu le pasa de nimic decit de minciuni si prefacatorii pe fata.Oare cit de prost poti fi spre a nu te sesiza de tot ce fac.Mi-a fost asa o greata cind am vazut cum o imbratisau pe EBA la intoarcerea in partid.O mizerie mai mare nu am vazut.Iar ministresa aia de Monica Iacob-Ridzi nu stia citi bani a dat din buzunarul propriu…ma lasi bre.Oricum dupa pauza care a luat-o suma e “suficienta”.Cum e Zeus asa si oamenii din PD-L,e o vorba:’Cine se aseamana , se aduna’
    Traim intr-un cosmar…ROMANIA TREZESTE-TE

  12. Stimati Domni de la Antene, in special de la Antena 3,
    Cu parere de rau va anunt ca veti ramane in curandd fara serviciu, fara canal de televiziune. Nu vedeti ca tara se indreapta spre dictatura? Primii care veti fi afectati veti fi dumneavoastra. Imi pare tare rau pentru post, pentru oamnii care fac emisiuni in care se spune adevarul. Doamne da sa nu mi se adevereasca premonitia! Pana una alta, cautati-va un loc de munca.

  13. Trebuie trimis la colt si Piticul LINGAU Ioan Te Moral… aka aparatorul tuturor pedelistilor.

    Imi face sila personajul ala.

  14. Nu stiu ce tot vrea presa asta .
    1. Se stie , si nu de ieri , de azi , ca sunt unii care “nu vorbeste cu tine” . Domnul Boc , desi vorbeste cu repeziciune si poate construi fraze intregi (!!!) , este dintre aceia care “nu vorbeste cu tine” , Victor Ciutacu . Capisci ? Ai matale curajul pe care il au altii de a candida la europarlamentare ca independent ? Sa vad cateva “succesuri” (macar un 4.23%) si mai vorbim de scuze .
    2. Va ocupati doar de prostii . Au fost alegeri in toata Europa , iar voi vorbiti doar de aspectele irelevante ( campanie electorala pe bani publici , injuraturi de prim-ministru , turism electoral , etc.) . In schimb , n-am vazut in toata presa rezultatele alegerilor europarlamentare din Norvegia , membra recunoscuta a UE . Presedintele Norvegiei s-a aratat contrariat , prin intermediul doamnei ministru a turismului , de aceasta scapare impardonabila .
    3. Si , in sfarsit , am un mesaj din partea doamnei ministru a tineretului : Domnia-Sa este ferm convinsa ca adevarata intrebare pe care doreati sa i-o adresati se refera la numarul de dezbateri pe probleme de tineret realizate de Domnia-Sa , care , dupa cum se stie , a facut mai mult pentru tineri in sase luni decat s-a realizat in 15 ani batuti pe muche . Asta doreati sa discutati , nu ? Daca nu , atunci sunteti imposibil . Un derbedeu , daca-mi permiteti . Adio si n-am cuvinte .

  15. Update: Micutu’ transpira sa-si asume raspunderea guvernamentala pentru coduri.De ce drac’ se grabeste atat ? Jurnalistii ar trebui sa afle adevaratul motiv pentru care se grabeste.

  16. asa bravo pune-l la respect pe insolentul ala care se da prim-ministru toti ar merita pusi la zid un pic

  17. Si-ar mai fi, d-le Ciutacu, o epigrama care defineste notiunea de BOC:

    Catelul asta stie! Latra-n van!
    Din cand in cand, mai … linge o printesa…
    In rest, se-ascunde-n cusca… sta in lesa
    Si … uneori, devine MITOCAN!

  18. Ce nu te omoara te intareste! Piticot ar trebui sa-si caute portocalele, o sa aiba nevoie de ele…

  19. @Ionut!

    Bine-mi pare ca ma-ntrebi!Ma refer strict la mana de portocalii care va joaca tontoroiul in Cluj , si acuma nu le mai ajunge, au venit si in Buc sa ma sfideze la mine-n casa.Aia zic!Cred ca nu gresesc daca zic , Bucurestiul a devenit cea mai tare zona de distractie din tara, vin de peste tot, isi fac case, fac bani, baga tara in rahat, si tot ei cu gura mare.Daca merge insa cineva la Cluj are macar o sansa , sa-si faca macar o baraca?n’are, ce nu au luat ungurii, este la portocalii, nimeni nu intra , nimeni nu iese…iar voi , ardelenii…ce sa mai zic…treziti-va!Te astept in Orasul Distractiei, nu imi este urat de ardelenismele tale :)Maxi!:)

  20. In decembrie 1989 s-a murit pentru libertate,in iunie 2009 suntem tot liberi(ma rog aproximativ 80%dintre noi),liberi sa nu votam!Restul sunt prea saraci(multumita si guvernului BOC) sa nu-si vanda “dreptul” la vot pe o paine si o sticla de ulei.Ei sunt electoratul lor,noi restul “derbedeilor dracului” am ales sa nu votam!

  21. Îmi pare rău că am avut dreptate pe 31 May 2009 la 6:26 pm.

    Dacă cu voi jurnaliştii se poartă aşa, e uşor de imaginat cum sunt pribţi supuşii de rând.

  22. @ Victor
    Nu stiu cu ce te-ar mai incalzi daca ar veni acuma si si-ar cere scuze.Ar fi si mai penibil, nu crezi? Servitorul de casa al Jucatorului, nu a facut decat sa ne mai aduca inca o dovada despre cat le pasa lor de populatia romaniei.Tu nu l-ai luat la misto ci i-ai adresat intrebari cat se poate de pertinente. El, in calitate de prim -ministru, era obligat sa raspunda in primul rand telespectatorilor si mai apoi tie. Isi venereaza stapanul, de vreme ce ii copiaza tot mai mult mitocania si ridica slugarnicia la cote nebanuite. Sarmanul ipochimen nu stie, ca atunci cand marinerul nu o sa mai aiba nevoie de el , o sa-l scuipe ca pe o coaja de samanta.

    Si cand ma gandesc ca pe vremea cand era in opozitie in PD, chiar parea simpatic.

  23. @ Maximmouse

    Eu cred că oriunde te poţi distra, atâta timp cât şti să o faci! Am fost în Bucureşti de câteva ori şi mi-a plăcut, este un oraş frumos cu oameni normali. Este adevărat…urăsc traficul de acolo!
    Am fost şi în Cluj şi să ştii că nu este chiar aşa rău cum spui/crezi!
    Iar ardelenii portocalii, nu pot decât să privească la partidul pe care l-au votat şi să se minuneze!

  24. Sa nu ne miram. Totul este normal, boc se inscrie prfect intr-o galerie de oameni politici ai zilelor noastre. Are toate ,, calitatile” necesare: mincinos, vorbeste repde si nu te lasa sa spui nimic, asta sa nu aiba cumva de dat explicatii la ceva la care oricum nu are explicatii, servil si umil ( nu emil, umil) cu sefii si, bine inteles, obraznic ingrat cu platitorii de taxe si impozite care sunt obligati sa-i plateasca statul la guvern. ganditi-va la galeria ilustra din care provine si totul se explica: basestii, udrea cu cocoseii de aur, blaga, ridzi… scriu aceste nume cu litere mici, ca denumesc obiecte si nu oameni.

  25. Pruralul de la “boc” – cred ca nu se spune asa, se spune prunarul, si cine e prunarul din “bolo-boc”, domnul “basescu” ca el la are cu bolobocul, stolobocul si alte unitati de masura cu care sa cuantificam aroganta, dispretul.
    Acum si doamna Ridzi se gandea la palinca ghe prune ghe la Cluj si a confundat pruralul cu gandul la prunarul sef, ca de aceea a fost trimisa la emisiune, sa nu mai vorbeasca Gadea si ceilalti.
    La portocalii exista unitati de masura in care se masoara activitatea de fraudare, minciuna unitate pentru trancaneala si hodorogeala, eu cred ca este STOLOBOCUL, aici poate incape orice volum de latura si cinism.

  26. @as

    Ca ardelean, inca astept…
    Ca cetatean, sunt plictisit!
    El pretindea ca-i mai destept,
    Decat un matelot….sfrijit.

  27. De la orice lobotomizat din PDL n-ai sa vezi in veci scuze. Toti il copiaza pe seful lor suprem. In 20 de ani ai auzit vreodata vreo scuza de la specimenele astea pline de nesimtire?
    Boc a fost franc, aia 80% care n-au votat nu conteaza. Parca imi si aduc aminte de Leana cu viermii ei.
    Mi-e o scirba de nu mai pot!

  28. astia doi, basescu si boc, au suparat atata lume ca pot face pariu ca vor sfirsi ca ceausescu..

  29. Incredibil, unde a ajuns tara asta. Felicitari domnule Ciutacu pentru tot ce faceti, si pentru cum le dati replica acestor “oameni politici”

  30. Pe la inceputu’ presedentiei lui, cind s-a facut reforma monetara, Basescu a fost invitat sa scoata bani, simbolic, dintr-un automat bancar. Dupa ce a scos bancnota noua, s-a uitat la ea, si i-a spus unui apropiat “cu astea poti merge la femei”. Chestia a fost filmata si data in direct, daca nu ma insel la PRO TV. Microfonul a captat indiscretia.

  31. Domnule Ciutacu!

    De ce aveti impresia ca dumneavoastra puteti sa jigniti pe toata lumea in fiecare emisiune dar daca cineva face o gafa si va jigneste, chiar daca nu direct, sariti ca ars. Daca va imaginati ca e singurul care va face derbedeu va inselati. Probabil ca fiecare politician pe care l-ati mentionat in emisiune v-a facut cel putin derbedeu, chiar daca nu ati aflat inca. Ma mir tot mai mult ca in Romania nu mai exista nici un fel de respect pentru autoritatile statului. Oricine ar fi prim ministru sau ministru sau alt tip de functionar merita respectul cetatenilor atat timp cat e intr-o pozitie publica. Cui nu-i convine are la dispozitie mai multe metode de a protesta, asa cum faceti si dumneavoastra dar fara a fi lipsit de respect asa cum faceti cand terfeliti si batjocoriti tot felul de oameni publici in direct doar pentru ca nu sunteti de acord cu opiniile lui. Cat despre domnul Boc, e regretabil ca a facut aceasta gafa, pentru ca a fost o gafa, nu va jignit in fata ci doar a rasuflat ca a scapat de intrebarile mai mult sau mai putin pertinente si cu bun simt. Domnul Boc este pe langa ceilalti politicieni cu mult mai mult bun simt si respect pentru ceilalti, dar mai are ca tot omul scapari. Su dumneavoastra nu aveti?

    Mi se pare acum penibila cruciada asta impotriva lui Boc, un om care isi risca reputatia conducand un guvern intr-o perioada de criza in care indiferent cine ar fi prim ministru tot prost ar iesi.

    Asa ca daca dumneavoastra nu ati jignit pe nimeni niciodata, dati-i bataie si aruncati cu mocirla spre Boc, dar va asigur ca nu numai Boc va fi stropit ci si dumneavoasta.

    Suparat si scarbit de presa si politicienii din romania

    un clujean

  32. @Traian: apreciez tonul moderat, nu si scarba afisata, da’i fix problema dumneavoastra, nu a mea. pentru ca, intre altele, eu platesc impozite si el le cheltuie; prost, dupa parerea mea, pe care statutul de contribuabil si democratia inca imi dau voie sa mi-o exprim liber.

  33. Doamnelor si domnilor,

    Vreau sa va multumesc din tot sufletul pentru ca nu mergeti la vot, daca v-ati fi dus sa votati arogantul genial (adica domnul Ciutacu) nu ar fi avut ocazia sa constate ca este un derbedeu si inca unul doesebit de al dracului. Dar ati preferat sa va mancati cefele de porc si micii, sa va beti berile si sa ragaiti corespunzator dupa aia, ca urmare, acum suntem in situatia de a fi condusi de acesti adevarati si desavarsiti profesionisti pentru care intrebarile jurnalistilor, de bun simt as putea spune, sunt jigniri impardonabile, iar insasi probabilitatea ca un contribuabil sa le ceara socoteala banilor publici cheltuiti li se pare cel putin ilara.
    Va multumesc inca odata pentru ca nu votati si va doresc pofta buna la cefe, mici si bere.

    DrequAngelic

  34. Stati putin….lamuriti-ma si pe mine despre ce discutati voi aici ???????????? CINE E ASTA…..boc ???!!!!

  35. Mai am cateva mici bucurii in viata… printre ele se numara si faptul ca dvs. va aflati acolo unde trebuie si nu va tineti gura… daca dvs. sunteti derbedeu, suntem foarte multi in tara asta, totusi! instig la a fi derbedeu impotriva tuturor rahatilor cu ochi… ca sa citez clasici in viata “sunt inofensiv dar gandul meu e criminal…”

  36. Salutare Ciutacu-le,
    chiar te rog sa-l faci sa regrete .. sluga merita sa vada ca toti avem dreptul in aceasta tara la o viata mai buna si faptul ca nu suntem chiar atat de neputinciosi. Suntem doar 73%, desi ma indoiesc ca vom ramane doar 73%..

    Tot respectu’ ..

  37. Nene Victor, ma primesti si pe mine in gasca de derbedei ?
    Nene Victor, sa nu te iei dupa tanti aia de zicea ” ciocu’ mic, ca noi suntem la putere acum”.
    Hai sar’na nene Victor, si sa ai sanatate-n oase sa-l doara la coaste.

  38. ma uit la sinteza zilei si ma minunez..cu regret o spun..nu mai avem nici o sansa sa ne mai salvam..nu stiu ce cautam noi in europa ca n-avem nici o treaba cu ea..marinarul dictator nu mai are nici o jena..totul e facut pe fata ca pe romani oricum nu-i intereseaza..ei au alte griji (rate, parcari si bineinteles barfa)..si incet-incet pune marinarul lantul pe noi si la vaslit (daca nu cumva a facut-o deja)..

  39. Hmm. nu ma asteptam la un raspuns, dar daca tot a venit atunci va raspund si eu.

    Imi place ca atunci cand suntem suparati pe autoritati o dam in sus si in jos ca noi platim impozite si ca urmare avem dreptul la orice, putem sa urlam si sa injuram. Daca guvernu e asa de prost de ce nu iesiti in strada sa il dati jos!! de ce nu vad pe nimeni de 15 ani sa iasa in strada si sa zica jos guvernul! Cand am spus ca mi-e scarba de presa nu m-am referit la o persoana anume si la presa luata ca ansamblu si asta pentru ca de ceva vreme nu mai reusesc sa gasesc niste articole, reportaje bune, neutre… Tot ce vad si citesc e ura unora fata de ceilalti. Presa parca musca si fuge. Chiar asa de multi bani se fac de pe urma articolelor de scandal? Cu totii suntem suparati pe guvern pe parlamentarii care dorm si isi mananca mucii in direct la televizor, dar de aici si pana a jigni pe cineva pe baza trasaturilor fizice (piticul Boc) e mare ditanta. Si ce daca se ridica pe varfuri? Sarkozy la summitul nato a stat numai pe varfuri si nimeni nu la jignit. S-au facut poante, dar nu s-a jignit! Iar un om inteligent ca dumneavoastra ar trebui sa faca distinctia asta.

    Nu stiu de unde sunteti de loc, dar aici in ardeal prin derbedeul dracului eu inteleg: smecherul dracului, si ca sa traduc asta ar insemna ca Boc s-a simtit inconfortabil cu intrebarile pe care i le-ati pus si in nici un caz nu s-a referit la firea dumneavoastra.

    In fine hai ca am aberat destul pe tema asta. Spor la treaba, indiferent cum alegeti sa o faceti!
    t.

  40. Buna dimineata, Luminatia ta!
    Ne inchinam in fata domniei tale, de pe valea Somesului!
    Facem plecaciuni in fata inteligentei nemaintalnite a inaltimii dumneavoastra!
    Si ii multumim domnului Boc ca a raspuns si pentru miile de oameni care NU se uita la antene :)).

    Si de la cluj, ca sa-l citez pe Adrian Demian – GROZA, un ziarist din provincia pe care voi o huliti asa de mult, “Pisica Pandorei”, luminatia ta Ciutacu!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.