Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > Şobolanul, parvenita şi vagabondul

Şobolanul, parvenita şi vagabondul

Bucureşti, 40°C. Boc rezistă…

Nu cred că va trece moţiunea de cenzură. De fapt, deşi aş vrea să mă înşel, sunt sigur că nu va trece. Cum zicea nea Imi Ienei nu-mi fac iluzii, să n-am deziluzii. În primul rând, am credinţa că puterea şi-a luat măsurile de precauţie necesare şi se joacă. Provoacă şi încurajează controlat aşa-zise atitudini disidente, gen Oajdea sau Teo după ce în prealabil îşi va fi asigurat, pe bani sau prin şantaj, voturile necesare supravieţuirii din partea opoziţiei. În al doilea rând, perfect convergent cu primul, opoziţia n-are nici cel mai mic interes politic ca acest guvern să pice înainte ca pensionarilor/salariaţilor la stat să li se bage adânc mâna în buzunare, înainte să vină facturile devastatoare, înainte ca Băsescu să-şi ardă ultima brumă de capital politic. Cine-i nebun să preia povara falimentului naţional de la tiran?

Ce se poate remarca dincolo de transmisiile isterice cu reporteri sceleraţi sau depăşiţi, babe patetice recitatoare de versuri cu Băsescu, isterici care citează pe nerăsuflate teoriile conspiraţioniste iudeo-masonice ale lui Vadim şi profesionişti vigilenţi ai muncii de informaţii daţi afară din sistem şi înviaţi patriotic în toiul manifestaţiei care ar vrea să aducă a Grecia, dar aduce a tetru ieftin şi prost? Că Boc rămâne un şobolan, care nu poate vieţui la lumină decât sub strictă protecţie. Că, oricât s-ar spăla şi s-ar parfuma, Udrea rămâne tot o ţaţă parvenită. Şi că Băsescu rămâne acelaşi vagabond bătrân care, pe fondul unei agitaţii generale de care nu-i deloc străin, îşi urmează neabătut planul de cucerire în forţă a tuturor instituţiilor strategice ale statului pentru a-şi consolida dictatura. Urmează TVR

UPDATE: Cam aşa sună un discurs de lider politic. Indiferent câte noduri în papură i s-ar căuta-n paporniţă, Crin e imbatabil la vorbire. Iar Cristoiu, dacă ar avea obraz, ar trebui să iasă pe stradă cu punga de-un leu pe cap. Norocul lui că n-are…

LATE UPDATE: Ceauşeasca lu’ Tiranu’ e cea mai dezgustătoare ţaţă care a ajuns vreodată în Parlamentul României, fie că el s-a numit Marea Adunare Naţională, Senat sau Camera Deputaţilor. E exponentul tipic al curentului “mici cu şampanie”

ŞI MAI LATE UPDATE: Nu mă mai înjurase demult Tapalagă. Mi-a trecut dorul. Azi mă acuză de instigare la mineriade şi lovituri de stat. Simt că ţucălarul zeiţei anticorupţie, amant cinstit de judecătoare şi locatar de casă-n Pipera, tinde să transforme ura pentru mine-n atracţie sexuală. Să-i zic că nu mă excită barba lui?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

170 thoughts on “Şobolanul, parvenita şi vagabondul

  1. Nu mai port chiloti ca de unde bani, buzunarele mi-s sparte asa ca n-au decat sa bage mana pana la cot. Dau cezarului ce-i a cezaruli. Ma rog, tot nume de imparat Roman are.

    Superb discursul lui Antonescu, m-a ridicat de pe scaun.

  2. @Victor” “Nu cred că va trece moţiunea de cenzură”. Felicitari pentru deductie, a fost lesne de anticipat insa riscant de afirmat.
    Daca spui o predictie mai “long shot” te sechestrez si ne oprim la o casa de pariuri.
    Stima.

  3. Victore,sa sti ca am fost sigur, la fel ca tine, ca motiunea nu va trece. Desi consider guvernul boc,cel mai incompetent din istoria tarii, paradoxal, nu am dorit sa pice acum, chiar daca pentru o mare parte din romani o vor duce extrem de greu in viitoarele luni, cand isi vor lua salariile si pensiile. Spun asta ca poate acum acest popor se va putea destepta, va putea, in sfarsit, constientiza(oare!)cul l-a fraierit basescu, daca nu s-a prins, dupa primul mandat. Costul e f.greu, dar, cum se spune, in viata…domnia si prostia se platesc.

  4. UNGURII – adevaratii castigatori

    228 – 197 (UDMR a votat secret!)
    +
    Tokes a fost ales in functia amintita cu 336 de voturi pentru, 168 de voturi contra si 207 abtineri.
    Decizia a fost sustinuta de delegatia romana in PPE, formata din 11 eurodeputati PD-L si trei eurodeputati UDMR.

    Prevad: Basescu+PDL vor avea un viitor ”stralucit” intr-o dictatura imposibila.

  5. Caz flagrant de batjocura pe bani publici la Ministerul Dezvoltarii si Turismului
    Stela Petrescu, director al Unitatii de Implementare a Proiectului din cadrul Ministerului o protejata a d-nei Udrea participa la o conferinta organizata de o organizatie obscura in China, in perioada 8-12 iunie. Ce nu pot intelege este de ce doamna si-a prelungit deplasarea pana pe 20 iunie pentru a vizita China pe bani publici. Pentru toata aceasta perioada ministerul plateste cazare si diurna. Inteleg nevoia de reprezentare a Romaniei la manifestarile internationale, dar cum poate aceasta batranica (a depasit demult varsta de pansionare) si care nu vorbeste boaba de engleza sa reprezinte tara daca se duce la aceasta conferinta insotita de sotul ei. De ce sunt eu obligat sa suport cheltuielile cu vacantele angajatilor doamnei Udrea si familiei, pentru ca din bani publici se suporta si cazarea sotului doamnei. De ce ne miram ca suntem luati in ras de catre straini din moment ce reprezentantii nostrii se pun in asemenera situatii jenante? .
    Din cei peste 10, 000 Euro risipiti de aceasta doamna cu concediul in China puteau fi asigurate cateva pensii timp de un an de zile.
    Mai mult, d-na Petrescu platita cu peste 150 de milioane lunar, este de o incompetenta crasa, dovada fiind faptul ca in loc sa reabiliteze 100 de cladiri in 4 ani cat dura proiectul, in 5 ani dansa a reabilitat doar 10.

  6. Meritam guvernul Boc si ne meritam Dictatorul!!! Cand vom stii ce votam ( nu conteaza cu cine…dar sa stim ce anume votam) cand vom intelege ca avem putere doar odata la 4 ani ..atunci nu vom mai trai in Romania……vom fi plecati demult de pe plaiurile noastre mioritice..

  7. Crin…n-am cuvinte! Discursul lui mi-a mers la suflet. N-are rival. Putem spera să mai avem un viitor, dacă Ponta lasă orgoliile la o parte şi-i dă cezarului ce-i al cezarului. Pot face echipă bună împreună; a spus Crin tot ce trebuia spus. I-a întins mâna lui Ponta.

    Tu ai spus, de data asta, “parvenita”. De acord, dar…curva asta chiar îşi îmaginează că se poate duce la ADRIAN NĂSTASE cu o fiţuică şi să facă pe “drăgălaşa”-mă rog, cred că asta gândeşte ea-pentru a-l convinge de ceva. De fapt, sintagma e “curvă proastă”, aşa că nu e de mirare.

  8. Cand populatria vrea sa se scape repede de un guvern, face greva fiscala nu bate campii cu Cuba, Che Guevarra gadea si alti ciudati.
    Cred ca alea 8 voturi care au lipsit sa treaca motiunea s-au datorat ‘radicalizarii stangii”.
    Unora le e totusi peste mana expresia che Guevarra. Asa cum realegerea lui Basescu s-a datorat nazbatiilor lui Geoana si ale altor cativa.
    Baba arde si tara se piaptana. Pai de ‘radicalizari” ii arde lumii zilele astea?

  9. @justitiar
    Total de acord cu tine, romanii trebuie sa fie cu stomacul gol, doar asa gandesc cu creierul.
    Pulimii din tara asta trebuie s-o usture curu ca sa-i mearga creierul sa nu mai voteze, paradoxal pe singurul dictator dintr-o tara democrata din istoria omenirii.Auzi asta: DICTATOR IN DEMOCRATIE, suna ca dracu.

  10. Romania ar trebui sa angajeze un Manager Financiar.
    Un manager financiar ar sti ce trebuie sa faca. Daca si in sistemul bugetar s-ar aplica aceleasi reguli de bun simt ca in sectorul privat ar fi totul atat de simplu…Orice amarata de firma privata ar da faliment sub conducerea retardatilor astia.
    Ar trebui sa avem o scoala puternica de administratie publica, fara de care nimeni sa nu ajunga intr-o functie de conducere mai mare de un sef de birou/serviciu, atat in plan local cat si central.

  11. Traim intr-un roman al lui Kafka. Absurdul a atins azi cotele maxime. E a doua mare dezamagire din ultima jumatate de an. Nu imi revenisem dupa prima, cand Basescu a fost reales presedinte. Nu cred ca mai e ceva de spus. Restul e tacere…

  12. AM SPUS-O DE MAI MULTE ORI SI MA SIMT OBLIGAT SA-O REPET: NU AVEM LIDER CARE SA STEA IN FRUNTEA GLOATEI SI SA-I RINDUIASCA. SUNT PNL-IST SI MI-AS DORI TARE MULT SA-L VAD PE CRI ANTONESCU UN LIDER IN FRUNTEA GLOATEI, ASA IMI PLACE MIE SA ZIC GLOATA, DAR SPRE DEZAMAGIREA MEA E DOAR UN BUN ORATOR SI ATIT, DEFAPT PNL-UL NU DUCE LIPSA DE AS CEVA.
    ASTAZI AM CREZUT PENTRU CITEVA MOMENTE CA VICTOR PONTA AR PUTEA FI SOLUTIA DAR SPRE DEZAMAGIREA MEA A FOST UN FOC DE PAIE, LA FACUT OPREA SI LA FACUT RAU, BOMBONEL E O PALIDA FIGURA DE CEARA, SI MA INTREB CU CINE SA IESIM IN STRADA? CU BUNICI SI CU MAMAITELE? DE CE SINDICATELE NU ORGANIZEAZA ACTIUNI IN TOATE ORASELE DUPA ORA PATRU DUPA MASA SA IASA TOATA SUFLAREA? PENTRU CA ATUNCI NU MAI AU SCUZE CA LE TAIE SALARIILE SI II FUTE SEFI. AR FI PREA FRUMOS, AR INSEMNA SA TRAIM IN ALTA TARA SI SA NU FIM MAMALIGARI.
    AM VRUT SA SPUN IARASI SA IESIM IN STRADA DAR DEGEBA PINA SUNT LINGAI SI PUPINCURISTI NU O SA SE INTIMPLE NIMIC.
    ASA DAR VAI MAMA NOASTRA DE PAPAGALI

  13. ” merzy:
    :))
    Or fi, dar nu e cazul ei. A dovedit-o. Iar eu acum făceam aluzie la posibilele spuse ale lui Blaga, dacă o fi adevărat ce a scris Vadim…mă rog. Dar e plauzibil.
    🙂

  14. Dacă mă încăpăţânez să scriu cu diacritice!…Am crezut că-l ştersesem pe “z”. 😀

  15. Nu va agitati fiindca ce va face Domnul nu poate sa faca omul ” Aveti putintica rabdare”! In scurta vreme le va veni randul!S-a pierdut o batalie,dar nu s-a pierdut razboiul care este f.aproape!

  16. ce sobolan?ce parvenita?ce vagabong? ha ha!
    un tupeist…o curva smechera cu aere de stea de cinema care se fataie prin casa poporului ca o stapana in casa ei…un stapan pe moarte(eu sper cu tarie ca basescu va muri din cauze naturale in 2-3 luni,sincer,cu toata fiinta mea-altfel prefer sa mor eu)..
    in rest..caterinca la maxim…this is my country -the land of choise romania

  17. @larisa
    si eu care credeam ca am prenume unicat:)))sper sa nu fii paionalaca mine:)))eu il URASC cu pasiune pe base si l-as ucide pe boc.

  18. ÎNCEPÂND CU ACEASTĂ ZI FATIDICĂ, NU MĂ MAI INTERESEAZĂ DELOC ACEST CUPLERAI NUMIT ROMÂNIA.

  19. Victor,loviturile de stat au fost anuntate de UE in tarile estice din care facem parte.Iar Grecia ,Spania si Portugalia vor avea prebleme grave de democratie.Tot UE a anuntat.Eu am observat o faza ingrijoratoare.De cand politistii au voie sa filmeze in parlament,cand intr-o simpla judecatorie trebuie sa ai permis sa faci asa ceva,altfel risti amenda?Si unii rad la faza asta.Cretini.

  20. Si acum ce dracu’ ne-a mai rams de facut? Ca nici revolutie nu suntem in stare sa facem….
    Oare o fi terminat toapa de Udrea cu sampania? Sau asteapta si micii?

  21. Tapalagă e exemplu clar şi concludent a teorie Darweniste şi anume, că omul se trage din maimuţă …

  22. Vreau doar sa va amintesc ce gandeau unii acum 300 de ani..
    “Fara indoiala prudenta va dicta ca guvernele instituite de mai multa vreme sa nu fie schimbate din motive neintemeiate, usoare, trecatoare; si in concordanta cu experienta acumulata, sunt mai dispusi sa sufere cand raul este suportabil decat sa-si ceara drepturile prin abolirea formelor de guvernare cu care sunt obisnuiti. Dar cand un lung sir de abuzuri si uzurpari urmarind in mod invariabil acelasi scop dau la lumina intentia de a le transforma intr-un Despotism absolut, este dreptul lor, este datoria lor sa inlature un astfel de Guvern si sa asigure noi aparatori ai sigurantei lor viitoare.”

  23. Deci, a dat duduia sampania ori nu, n-a reiesit, desi marinaru’ parea usor euforic, dar o fi fost de la satisfactia orgasmica ce l-o fi potopit!
    Oricum, smecherii astia portocalii, ticalosi si fara frica de nimic, vor plati aprig si definitiv. Sigur, dreptatea omeneasca isi va face datoria, candva, cumva! -dar sa nu uitam de justitia divina, mai presus de lucruri si de oameni, aceea care loveste in ceea ce are omul mai scump, in feluri si momente ce nu le trec prin cap, de-a lungul unei vieti, ori doua, ori sapte, ori noua. Acestor dusmani inversunati ai nostri si ai tarii le va veni timpul sa cada la pat si sa nu se mai ridice, putrezind de vii in pempersi pt adulti, copii ori nepotii li se vor imbolnavi incurabil, si-i vom vedea, ori nu, lovindu-si fruntea si intrebandu-se, mirati si nedreptatiti, cu ce au gresit bietele suflete nevinovate. Divinitatea, c-o numim budha ori iisus, confucius ori alah, sta geana pe noi- oricat de mici am fi, probabil contam intr-o ecuatie!- deci platim, in cele mai nebanuite moduri! Imi place sa-mi inchipui cum marii patrioti ai acestei tari, aceia care de-a lungul a sute de ani au murit pe campurile de lupta, cu sabia in mana si cu tara in suflet, stau in cer si aleg pedeapsa pt cate unii dintre noi, aia de batjocoresc fara mila si minte!

  24. dar amu sincer mai stăm mult online?

    nu credeţi că ar fi cazul să lăsăm spaţiul virtual şi să facem cu toţii un drum să cerem “clasei politice” să se lase triată aşa la electivitate ad hoc românească direct şi fără vreo şansă de a reveni la putere pe termen nelimitat?

    haide ţi fraţilor să stabilim o zi în care să le batem la uşi în peştera de tâlhari şi să deratizăm zona

    fără aripi sindicale fără aripi politice ci doar ca români

  25. Bv, felicitari! Vorbe grele…ca intotdeauna! Genial! Poza parvenitei cu degetelul in sus, usor mustrator e colosala, la tanc! E trist ce s-a intamplat astzai. Si mai trist ce se va intampla de acum incolo!

  26. teamă îmi este că naţiunea îi atât de fragmentată încât nu cred că mai apoate să iasă în stradă…

    da, poate că după ce pâinea cea de toate zilele nu a mai fi şi moartea cea de fiecare zi va deveni certitudine a imposibilităţii supravieţuirii atunci or ieşi românaşii afară din case

    numa că ma tem să nu fie prea târziu şi dictatura să şi fi săvârşit pârghii chiar sub oblăduirea europei al cărei plan nu i departe de ceea ce se săvârşeşte amu ţării noastre

    nu l am auzit pe ponta şi nici pe Crin să apeleze la popor pentru mişcări de masă… de ce?

    până la urmă poporul dincolo de orice trebuie chemat să şi spună alegerile fiindcă poporul în democraţie ridică şi doboară

    de ce fug de acţiunile poporului? de ce lasă naţiunea la cheremul unor sindicate? nu cred că este suficient procentualul spre a exprima voinţa acum este necesar apelul clar la popor; după cum am mai afirmat PNŢCD a fost pe vremea SENIORULUI singurul care a scos lumea în stradă ca apoi iliescu cu marinelu la transporturi au adus minerii…

    de ce nu îşi mai asumă politicienii opoziţiei poporul? nu se mai legitimează pe voinţa poporului ca să îl cheme în stradă?

    http://fanu.wordpress.com/2010/06/01/romania-iesi-afara-din-case-sa-dam-jos-clasa-politica/

    cât despre tapalagă ăsta or îi imbecil or i o fi dat marinelu urbirea lui…

  27. Am ales Romania. Oare e prea tarziu sa realegem? Ca nu stiu cum se vede de la voi, dar de aici din multime, solutiile se imputineaza, iar viitorul are nuante incerte. Una peste alta, e vizibil ca si opozitia se “bucura” ca n-a trecut motiunea. Si sa presupunem ca trece… cine isi asuma preluarea dezastrului si transformarea lui in bine? Si cu ce oameni? Ca … in afar’ de cateva figuri ceva politice…. cam slabuta oferta.

  28. @ Ciprian

    Facem chat si lui Victor nu-i place . Eu am spus un singur lucru : ca afirmatia ta , cum ca in conditii internationale favorabile , am avut crestere economica modesta e falsa . Si e ! Si am completat cu faptul ca in conditii defavorabile am scazut mai mult decat altii (de amorul artei , am exagerat spunand ca nu avem rivali , dar ca sa fiu corect voi spune acum ca sunt multi care au avut scaderi rezonabile si sustenabile – noi am avut o prabusire ) . Probabil tu vei trage de aici concluzia ca vinovat e Tariceanu . Si Nastase . Probabil si Antonescu cu Ponta . Treaba ta . Eu doar am corectat o afirmatie incorecta pe care ai facut-o .
    In rest se poate discuta mult , evident . PIB-ul se formeaza din consum , investitii plus balanta comerciala (diferenta intre exporturi si importuri) . La ultimul termen al sumei PIB stam prost si e greu de crezut ca in curand vom gasi solutii (avem probleme mari de deficit pe balanta comerciala energetica , data de costul importurilor de gaze si petrol – presedintele are si el o contributie aici , “cultivand” in stil propriu relatia cu Rusia) . Ce putem face e sa crestem consumul si investitiile . Daca vrei sa spui ca am exagerat cu consumul in ultimii ani , sunt de acord cu tine (sper ca esti multumit) . Dintr-un motiv foarte simplu : neavand productie de bunuri de larg consum de calitate , consumul nostru afecteaza balanta comerciala , prin importuri (si asta scade din PIB , ce castigam pe o parte pierdem pe alta) . Dar afirmatia mea din comentariul acela ramane in picioare , iar afirmatia ta pe care comentariul meu o corecta ramane la fel de incorecta .

  29. Moţiunea de cenzură iniţiată de parlamentarii PSD, PC şi susţinută de PNL, “Opriţi genocidul social!” a picat. Din cele 236 voturi necesare au fost obţinute “pentru” doar 228 voturi, o monedă, o bulină şi un chewing-gum!
    Votul “secret” cu bile a ajuns un spectacol “la vedere”, pentru “fidelizarea” pensionarilor şi bugetarilor!

  30. D-le Ciutacu,
    Mijloacele pasnice,legale au esuat, atata vreme cat khmerii portocalii utilizeaza orice mijloace ilegale,nesimtite,chiar cu violenta,asa ca nu ne ramane, celor multi si ….prosti(ti),decat sa procedam la fel.Cu vorbe nu se elimina dictatura.Nici cainii (patrupezii),mult mai inteligenti decat aceste hiene portocalii,nu pleaca de la ciolan decat alungati cu forta,tot asa acesti caini turbati, in frunte cu bulibasa basila,trebuie lichidati prin orice mijloace.Curaj romani,pe lasi nu-i asteapta decat jugul sau ghilotina.

  31. Daca Palatul Cotroceni ar fi fost un teatru, Crin Antonescu ar fi fost presedintele potrivit. Este un bun orator, stie sa-si joace rolul si…cam atat.

    De 20 de ani tot ascultam buni oratori, auzim aceleasi promisiuni si tot faptele lipsesc cu desavarsire.

    Romanii ar trebui sa initieze o motiune de cenzura si sa elimine toate partidele politice, toti parlamentarii.
    Este nevoie de o reciclare a clasei politice.

  32. Motiunea a picat. Asta e. Dar credeam ca Ponta e mai intelept. Cum dracu’ sa spui ca sunt de vina cei 8 ? De vina e “opozitia” care nu a fost in stare sa-i convinga. Pai asa zice si Boc. Ca si cum doar cat o sa taie din pensii si salarii le mai lipsea sa ne scoata din criza. Realitatea e ca ce-or sa taie de la bietii oameni o sa le ajunga pt inca 6 luni de guvernare. Dupa cum pentru Opozitie ratarea motiunii nu reprezinta decat inca o speranta desarta. Cand opozitia va fi coerenta va fi in stare sa-l dea jos pe Boc. Din nefericire clasa politica, in ansamblu, reprezinta o gasca de incompetenti. Cohortele de specialisti pe care le-au invocat de-atatea ori au plecat demult in afara. SIngurii care mai pricep cate ceva din ce se intampla sunt unii jurnalisti care au mai facut si ceva scoli, pe bune. Altii, precum Ilie Serbanescu sau Pieleanu, sunt mai comunisti decat Basescu. Pieleanu are cate-un interes ascuns, dar Ilie Serbanescu e chiar ingust la minte si pe deasupra e si mincinos. Fapt subliniat de Radu Tudor in direct, cand la pus la punct pe “maestrul” Serbanescu.
    Il felicit pe calea asta pe Radu Tudor pentru ca nu inghite impostura.

  33. ŞI TOTUŞI UNDE I BOSERICA ORTODOXĂ ROMÂNĂ? PROCENTUAL NAŢIUNEA DĂ CREDIBILITATE BISERICII!!! DAR BISERICA NAŢIONALĂ DE CE NU IA O ATITUDINE???

  34. Am auzit in cursul zilei de azi, inainte de a se da verdictul motiunii, o mare nerozie din partea unui pdlist invitat la antena 3. Se discuta despre emigrarea doctorilor si a altor elite, si cand a fost intrebat de cauza plecarilor, el a facut referire la lipsa de patriotism in astfel de momente grele. Nemaipomenit de mare imbecilitate!! Cum iti permiti tu, care tai si spanzuri pe contul vietilor altora, sa-i mai si condamni ca nu-s solidari? Le-ai oferit cumva conditii mai bune si ti-au intors spatele? Nu prea cred. Observ ca nesimtirea si tupeul sunt singurele caracteristici ale romanului care intrec absolut orice granita.

  35. şi totuşi oare de ce domnul Gâdea şi alţi realizatori nu invită alţi români decât pe actualii care formază “clasa politică”? îs sătul de pesedei, de pedelei, de liberali fără liberalism (dacă cineva îmi mai arată vreunul la liberali care să se poată măcar asemăna cu Crin…)sau de la restul

    vreau români care nu sunt legaţi de trecut nici direct nici indirect şi nici nu au luat lecţii de ticăloşie de la actualii vreau ce au vrut eroii din 89

  36. Discursul lui Crin e foarte bun… Pacat ca nu suscita prea mare interes. Pacat ca nu il tine cu o portavoce in vreo piata publica, chiar daca nu ar aduna prea multa lume in juru-i. Pacat ca Romania e o tara feudala. Pacat ca oamenii cu ceva eruditie sunt niste curve. Pacat ca nu stim ce e aia solidaritate. Pacat ca lumea civilizata nu mai are bani de bere sa se poata pisa in gura noastra. Pacat ca am revenit increzator in tara pulii…

  37. Iata si decizia finala… Motiunea de cenzura nu a trecut, un lucru care din punctul meu de vedere era de asteptat. Chiar daca am doar 18 ani, deja sunt constient ca in tara asta nu voi avea niciun viitor. Este tara lu’ Papura Voda unde unii mananca icre de Manciuria si altii Mamaliga. Este adevarat ca multa lume spune ” E usor sa critici, dar nimeni nu face nimic”, sa zicem k unii dintre noi ar dori sa faca ceva, dar am putea? NICIODATA.
    Va apreciez pentru ceea ce faceti, dar mai mult decat a informa populatia nu cred k veti reusi vreodata sa faceti mai mult. Interesele prea mari…

  38. FABULOS discurs ! Iti multumesc pt ca l-ai postat aici, asa il pot asculta de cate ori vreau. Ar fi grozav sa mai faci asta si in viitor ( stiu ca n-ai nevoie de idei si nu le accepti, nu asta vreau sa spun, dar transmite pe atatea planuri incat e o bijuterie, si nu singura a lui Antonescu)

  39. @Adi: Ok, daca-ti plac cifrele, atunci am fost cei mai buni din Europa. Faptele, in schimb, spun altceva. Cresterea economica a fost total nesanatoasa, drept dovada acum suntem descoperiti complet. Am avut crestere economica fara sa avem investitii, fara sa avem productie, fara sa avem export.Daca vrei exemplu de crestere economica uite-te la China. Lasand la o parte conditiile de munca indoielnice, ei nu s-au bazat doar pe consum exagerat. Oamenii aia produc si exporta. Asa au devenit cea mai mare economie a lumii (sau ma rog, a doua). Noi ne-am oprit la partea cu consumul. Si cand am spus ca am fost printre ultimii cand altii se dezvoltau nu ma refeream la cifre. Nu cifrele vorbesc intotdeauna. Uite-te la tari din vest ca Polonia, Cehia, Ungaria etc. Fa o paralela pe ultimii 20 de ani si zi-mi cu ce am fost mai breji daca am avut crestere economica. Hai sa lasam povestile astea si sa ne uitam la fapte. Faptele nu sunt deloc in favoarea noastra.

  40. si pt @punKreas : nu, nu e un orator si atat. In ultimii vreo 2 ani cam tot el a pus la cale multe miscari politice ( vezi caderea Boc 1, vezi Ritzi, vezi Klaus Johannis, etc. )

  41. Galetusele, faina, uleiul, geaca si-au spus cuvantul. Din pacate, romanii prind greu si uita repede. Daca astia dupa o luna rectifica taierea si in loc de 15 respectiv 25 taie 10 si 15% va fi o victorie. Stiam ca motiunea nu va trece; boc si marlanu´ sa-si duca crucea pana la capat. Iar romanasii sa simta pe pielea
    lor ce putere au in vot. Suna cinic, dar este
    realitatea; dureroasa si necesara. Daca nici acum nu se trezesc asta-i situatia…

  42. Total de acord cu punKreas : un tatism mai mare decat politica nu e decat duetul Udrea- Roberta (ca nu mai stiu cum ii zice pe nume), in rest, vecinele de la bloc, devoratoarele de telenovele mor de invidie cum reuseste politica asta sa teasa atatea intrigi.
    Fiecare a spus “o sa”, “vom”, “ei au facut si d-aia am ajuns asa”, etc etc si tot asa uite cum suntem noi dusi cu zaharelul de vreo 20 de ani. In momentul de fata nu vad nici macar o diferenta intre Sinteza zilei si Happy Hour decat de decor. In loc sa frece scaunele prin studiourile televiziunilor, mai bine ar pune mana sa faca ceva – sa nu intelegeti ca am impresia ca marinarul d-aia nu mai apare pe la teveu, ca s-a pus pe treaba. Nu-i mai suport indiferent de ce ar spune.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.