Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > De ce dracu’ să rupem continuitatea?

De ce dracu’ să rupem continuitatea?

Nu mă număr printre conspiraţioniştii gata convinşi că Victor Ponta e blat cu Traian Băsescu. Sunt chiar sigur că – şi dacă ar fi negociat vreo pace – l-ar executa ăla mic fără să clipească după ce s-ar trezi cu mâna pe volanul puterii. Dar nu-mi pot reprima stupoarea faţă de declaraţia pe care a făcut-o în seara asta, în emisiunea lui Radu Tudor. A spune, mai ales în timp ce lumea (multă, puţină, atâta câtă e ea) e în stradă împotriva regimului, că vrei să-i păstrez în funcţii după alegeri pe şefii SRI şi SIE (alături de neurnitul din scaun guvernator al BNR) pentru că instituţiile conduse de aceştia funcţionează mi se pare gafa politică a începutului de an. Dacă a gira, prin prezenţă şi acceptare, visele umede ale Rovanei Plumb cu Maria Băsescu ducând muncă de convingere cu omu-său să se lase te duce-n ridicol, a legitima prestaţiile celor două servicii desfiinţează, la nivel de percepţie publică, şi acuzaţiile de poliţie politică, şi cele de fraudare a votului din străinătate. Dar poate că ni s-a părut până acum şi nici nu există poliţie politică în România, Traian Băsescu a câştigat legitim şi corect alegerile trecute. Atunci de ce să-l schimbăm?

UPDATE: Un microinterviu

Comentarii

comentarii

Similar Posts

163 thoughts on “De ce dracu’ să rupem continuitatea?

  1. @ Tataie
    Atat ai inteles din discursul lui Ponta?

    @ Mirela
    Stii foarte bine la ce s-a referit Ponta, nu te face ca nu intelegi. Tie iti place ca Roberta are carnet de revolutionar?
    Nu stiu daca Ponta are sau nu nevoie de asistenta medicala, dar tu ai urgent nevoie de un aparat auditiv.

  2. Comentariul dvs.(desi pertinent) este foarte daunator USL si eu cred ca acum important este sa scapam de Base si de PDL. Apoi daca Ponta vine cu Rus sau altcineva nedorit trebuie sa ne facem iar auzite nemultumirile. Dar acum prioritar este sa scapam de astia. Dupa 20 de ani totul se castiga incet, pas cu pas.
    Numai bine.

  3. @Mihaela
    Da, eu inteleg esentialul repede.
    Pentru mine Ponta (ruda cu Gabriel Oprea, cu George Maior si prieten de familie cu Udrea) are credibilitate numai pentru ca respira acelasi aer cu Antonescu.

  4. Am auzit un Antonescu plin de forta, dur, taios si pe intelesul tuturor. Felicitari! La mai multe iesiri pline de pasiune si forta!

  5. Adevaratii parlamentari ai poporului sunt cei din Piata Universitatii, nu cei din camerele Parlamentului !

    Grupul de oameni din piata vorbeste in numele poporului, in timp ce politicienii vorbesc in numele propriilor partide si interese !

  6. Cred că … mesajul lui Ponta a fost bine țintit și înțeles CORECT de cine trebuie ! Prea ai sărit repede Victore și l-ai influențat și pe Mircea. La urmea urmei am ceva pretenții la voi doi ! Din cei care postează doar Adi, Radu, Cătălin și Costin s-au apropiat destul de mult de aspectul continuității în ”stabilitate” ….

  7. Eu am zis-o mai demult. Multi nu m-au bagat in seama.
    Victor Ponta ar avea un blat cu Traian Basescu.
    Ar fi vorba despre un film “Victor Ponta sex cu minore”, in care micul Titulescu apare in scene indecente. Tiranul l-a santajat cu acest film. Nu stiu cat este de adevarat, dar nici nimeni nu a negat ferm.
    In afara de acest lucru, se vede clar ca intre Antonescu si Ponta exista probleme foarte mari.

  8. Eu cred ca Ponta a vorbit in mod inteligent. De ce sa-i radicalizeze ?! Un om care n-are nici o portita de retragere, lupta cu disperare pana la moarte pentru a-si apara pozitia. Cand nu mai ai nimic de pierdut, de ce sa te predai ? Cei care ies zi de zi in Piata Universitatii sunt oameni care nu mai vad nici un viitor.

  9. Sper ca mai sunt oameni care au rabdarea sa citeasca integral postarile astea. Cred ca dau in apoplexie daca mai aud ca actualii guvernanti mai pot semna contracte dezastruoase pentru RO si ca nu se mai poate face nimic pe urma!!! Eu ma astept de la cei care vor castiga alegerile sa anuleze toate contractele defavoarbile economiei tarii sa fie anulate automat, iar toate pagubele produse tarii in ultimii 20 de ani SA FIE RECUPERATE DE LA CEI CARE LE-AU PRODUS, DE LA COPIII SI DE LA NEAMURILE LOR, IAR PANA LA CUPERAREA COMPLETA SA NU MAI IASA DIN PUSCARIE. Confiscarea completa a averilor lor si a neamurilor lor pana la a saptea spita…

  10. Va rog sa-mi iertati greselile de ortografie si literele mancate (tastatura batrana), dar furia m-a impiedicat sa verific textul inainte de a trimite comentariul. Sper insa, ca se poate intelege ce am vrut sa spun. Nu mi se pare normal sa se treaca de la o guvernare la alta, jaful organizat sa continue, averile hotilor sa creasca si noi sa ne vaitam ca sunt contracte ferme care nu pot fi anulate! Asa ceva nu exista decat daca sunt toti mana-n mana !!! Da, vreau SANGE !!!!!

  11. Salut Victor.
    Asa a zis ?!?!… Pai atunci e cam Pontanac.
    Nu ca mi s-a parut vreodata ca ar avea datele necesare unui real reformator. Uita-te numai cu ce echipa s-a inconjurat. Unul mai mediocru si mai specialist in sforarii secundare ca altul. Atat a putut sa dea PSDul. Singurul pesedist pe care as paria in sensul asta ar fi Oprescu. Tu-l cunosti mai bine. Eminenta iliesciana va mai umbri multi ani partidul asta. Abia poate generatia urmatoare sa nasca politicieni cu adevarat europeni. Iar m-apuca depresia cand ma gandesc la alternativa. Dar nu mai rau decat atunci cand vad portocaliu in fata ochilor…

  12. cercetati ce e cu vila de 1mil.euro a ioanei basescu din cartier green lake-dan bitman are si el ceva in zona pt.ca venea in santier in fiecare sapt.apoi a fost numit si consilier-poate pt.grija

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.