Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > De ce dracu’ să rupem continuitatea?

De ce dracu’ să rupem continuitatea?

Nu mă număr printre conspiraţioniştii gata convinşi că Victor Ponta e blat cu Traian Băsescu. Sunt chiar sigur că – şi dacă ar fi negociat vreo pace – l-ar executa ăla mic fără să clipească după ce s-ar trezi cu mâna pe volanul puterii. Dar nu-mi pot reprima stupoarea faţă de declaraţia pe care a făcut-o în seara asta, în emisiunea lui Radu Tudor. A spune, mai ales în timp ce lumea (multă, puţină, atâta câtă e ea) e în stradă împotriva regimului, că vrei să-i păstrez în funcţii după alegeri pe şefii SRI şi SIE (alături de neurnitul din scaun guvernator al BNR) pentru că instituţiile conduse de aceştia funcţionează mi se pare gafa politică a începutului de an. Dacă a gira, prin prezenţă şi acceptare, visele umede ale Rovanei Plumb cu Maria Băsescu ducând muncă de convingere cu omu-său să se lase te duce-n ridicol, a legitima prestaţiile celor două servicii desfiinţează, la nivel de percepţie publică, şi acuzaţiile de poliţie politică, şi cele de fraudare a votului din străinătate. Dar poate că ni s-a părut până acum şi nici nu există poliţie politică în România, Traian Băsescu a câştigat legitim şi corect alegerile trecute. Atunci de ce să-l schimbăm?

UPDATE: Un microinterviu

Comentarii

comentarii

Similar Posts

163 thoughts on “De ce dracu’ să rupem continuitatea?

  1. Jocuri mizerabile pe seama nefericitilor … Exact ca Badea si mie mi se rupe inima de mila oamenilor alora care au stat in vant si in ninsoare cu o hartie in maini …
    Le tremurau mainile , dar aveau DEMNITATE , cu muuuult mai multa decat o curva infofolita in haina de blana razand dintr-un Q7 !
    Sunt sigur ca dupa o zi de chin in strada multi dintre ei s-au dus acasa si poate nu au mancat nimic !

    PACAT !…
    Sa nu aiba parte imbogatitii astia de nici un leu facut pe seama nenorocirii altora !!!

  2. @FuXi : inteleg unde bati, dar zi pe romaneshte 🙂
    @Ciutacu : am citit mini interviul si mi-ar placea ca intr-un viitor articol sa detaliezi raspunsul la intrebarea privitoare la monarhie. Poate e timpul sa incepem sa dezbatem si asta!

  3. Sunt lucruri care trebuiesc spuse,daca se fac “prieteni” cu dracu ca sa treaca lacul fie,p’orma pot sa primeneasca si s’o faca p’aia dreapta,nu zgandari musuroiul de viespi,iei mai bine cuibul.Si ei stiu ca alegerile anticipate sunt inevitabile si o noua configuratie politica se arata.Nu avem de mult parlament,avem doar Parlamentul European.Bruxelles-ul ia atitudine.Fondurile europene trebuiesc sistate imediat,pana situatia Romaniei se va clarifica.Ponta este un baiat istet,educat si ok din partea mea.Cei ce cauta sa bage in aceiasi oala pe toti care au facut bine,sunt pusi sa faca asa ceva si nu ma intereseaza,veche placa zgariata.basescu e expirat si boc alterat.

  4. @Claudia N: nu-i nevoie de mare dezbatere, e simplu. pentru schimbarea formei de guvernamant e nevoie de referendum cu modificarea Constitutiei in acest sens. cu toate ca pare intremata, monarhia nu trece (asta ca sa fiu amabil) de 10% aderenta. deci case closed.

  5. incep a va spune ca sunt un sustinator usl, simpatizant liberal …

    chiar nu inteleg de ce vreM sa NE taiem craca de sub picioare si sa facem un fum mult prea mare ?

    Radu Tudor a intrebat , iar Ponta a raspuns diplomatic. fiindca, teoretic, serviciile secrete nu sunt implicate in jocul politic.

    pe acelasi principiu, daca un politician roman ar fi intrebat ce crede despre unguri(din ungaria sau din secuime), credeti ca n-ar raspunde diplomatic cit de frumoase sunt unguroaicele?sincer, chiar cred ca a fost un raspuns pur diplomatic…

    daca i-am intreba pe romani, intr-un studio tv daca l-ar vrea spinzurat pe t,b, cam ce credeti ca ar spune?

    chiar credeti ca avea rostul sa scormone musuroiul?sa nu uitam ca Maior e singur, dar mai sunt si altii in sri care simt ei ce simt…

  6. Domnule Victor
    Sunt cateva chestiuni care ar fi trebuit sa dea de gandit la multa lume,pai domnul meu cum iti explici lipsa totala de consistenta a discursurilor de la mitingul usl?!?
    Eu unul mi-am explicat-o destul de simplu….si anume la intalnirea cu primu ministru de dinainte cu o zi sau doua de miting s-a discutat “pacea ,armistitiu” domnule,mai precis “ne dam de o parte de la ciolan cu conditia sa ne lasati in pace si sa nu ne haituiti dupa ce preluati voi puterea”.
    Poate par sau unii chiar or sa spuna ca sunt scrantit dar concluzia mea este
    Partidul politic este, de fapt, o formă contemporană de dictatură, un instrument modern de guvernare dictatorială. O afirmaţie şocantă, dar nu trebuie să ne mai ascundem după degete. Partidul înseamnă domnia unei părţi asupra întregului, el creând o astfel o democraţie superficială. Partidul nu este un instrument democratic, întrucât e compus doar din acei oameni ce au interese comune, percepţii comune, o cultură comună sau aparţin unei regiuni comune. Acei oameni îşi formează un partid pentru a-şi obţine scopurile, a-şi impune voinţa sau a-şi extinde propriile crezuri, valori şi interese asupra întregii societăţi ca un întreg. Am spus până acum vreun neadevăr? Eu cred că nu.

  7. Victore, eu vad ca astia de la universitate au luat-o pe aratura. CA USL=PDL, sus monarhia si alte tampenii. Eu nu sunt de acord cu asta si parerea mea este ca la universitate sunt si oameni adunati de la Diaconescu din partid.
    Inca o chestie: astia din strada nu fac nimic in afara de faptul ca striga “Jos BAsescu”. Ei trebuie ca unviersitatea sa fie punctul de intalnire si sa o ia spre cotroceni, nu sa strige ca nebunii. Niciun conducator nu a pciat fara violenta. Nu ma intelege gresit, dar asa au stat lucrurile peste tot. Daca nu sperii conducatorul, el nu pica. Basescu probabil se uita la televizor, bea un chivas regal si rade de oamenii care stau in frig.

  8. Din punct de vedere democratic, niciun partid n-ar trebui să guverneze un întreg popor, întrucât poporul e o diversitate de interese, idei, temperamente, regiuni şi credinţe. În acest context, partidul reprezintă un instrument dictatorial de guvernare, care le permit unora cu interese comune să guverneze asupra poporului ca întreg.
    Scopul formării unui partid este acela de a crea un instrument în a conduce oamenii, de exemplu a conduce oamenii neînregimentaţi politic. Astfel, partidul este bazat, în mod fundamental, pe conceptul autoritar şi arbitrar al dominaţiei membrilor unui partid asupra restului populaţiei. Teoria actuală a democraţiei spune că “un partid îşi asumă obiective care sunt acelea ale poporului”, o afirmaţie total falsă, doar pentru a justifica dictatura partidelor şi, indiferent de numărul partidelor existente, tot dictatură există.
    Existenţa mai multor partide intensifică lupta pentru putere, iar rezultatul este acela al neglijării populaţiei, toate partidele fiind orbite de scaunul puterii. Un partid de opoziţie adesea denunţă şi denigrează acţiunile celuilalt partid aflat la guvernare. În această bătălie politică sunt folosite adeseori instrumente care pot constitui interesele vitale ale societăţii. De exemplu, un partid aflat în opoziţie promite când va ajunge la putere că va mări pensiile cu 50%. Partidul aflat la guvernare poate vedea în această măsură populistă o ameninţare a propriilor scaune, aşa că va mări pensiile cu 60%, contracarând promisiunile celuilalt partid. Dar, astfel, sunt epuizate resursele întregii societăţi, partidul aflat la guvernare urmărind să rămână la putere, indiferent de costurile sociale şi financiare în a-şi împlini acest ţel egoist.

  9. @ Alex

    Sunt tot felul de oameni. Și eu trec cîte o oră două pe zi pe acolo. Ce este interesant față de data trecută, este că nu au apărut încă ”baronii pieței”. Ce va fi la fel, va fi efectul cronicizării. O serie de participanți se vor îndrăgosti de acțiunea în sine care le oferă identitate îi situează într-un grup social. Apoi se vor cerne toate curentele injectate din afară. Ca să fiu cinstit, și eu cînd trec pe acolo încerc să injectez din ideile mele celorlalți. Ca eventual, ei să le strige și să le fac auzite prin televiziuni. Piața, nu-i altceva decât o portavoce imensă, auzită de milioane de persoane. Deci, nu judeca portavocea!

  10. Asa e Victore,trebuia sa spuna ca-i schimba de-a doua zi si-i baga si-n anchete penale…Esti destept,Badea ce sa mai spun !

  11. A facut Ponta o gafa de proportii, sau nu? Nu stiu, pur si simplu nu stiu.
    Constat insa altceva din cele 72 de comentarii de pana acum: Basescu i-a facut pe oameni sa-i urasca regimul atat de mult, incat multi sunt dispusi sa gaseasca scuze/justificari unor declaratii, sa le zic “mai aparte”, facute de cei ce sunt vazuti ca avand cele mai mari sanse in a lua conducerea tarii.
    O fi bine, o fi rau?…
    (Poate ca Vali Stan, la emisiunea lui de vineri, ne va decodifica mesajul lui Ponta)

  12. Știe cineva? Bulai e fata sau nevasta lui Bulai cel bătrân și uns cu multe alifii, sau o întâmplare analitică majoră?

  13. Basescu practica razboiul de gherila iar voi cereti adversarilor sa fie getlameni in lupta? Declaratia lui Ponta se traduce cum a mai zis unul mai sus. Ii incurajeaza pe cei din servicii sa il fragezeasca nitel pe tiran, ii va mai pastra putin sa dea din gusa apoi o sa ii “reformeze”. Zic si eu.

  14. Claudia N., pe studenti nu-i bag in nici o parte ci am spus doar ca cei din noua dreapta stateau pe linga ei cu gindul sa culeaga ceva tinerime iar cit priveste galeriile… duminica sub ochii mei un nenorocit dintr-o galeria amentinta cu moartea citiva oameni simpli care-i reprosau ca au aruncat cu pietre si le-au facut jocul securistilor de jandarmi, asa ca tu ramii cu ce ai vazut la televizor iar eu cu bulanele pe care le-am simtit pe spate duminica… si intradevar au fost multi infiltrati in galerii care au provocat aruncatul cu pietre dar asta nu-i face mai putini vinivati pt ca au fost foarte prosti si usor de manipulat in ciuda organizarii pe care o aclama!

  15. Mda… Dumneavostra acuzati politicienii ca nu dau dovada de “diplomatie” si ca uneori fac declaratii “primitive”, declaratii de care occidentul ar rade si cand se intampla sa dea un raspuns firesc va luati de ei! Acum serios, domnule Ciutacu, ce vroiati sa zica Ponta?! “Da o sa-i rup capul lui Maior cand vin la putere, o sa destructurez SRI si SIE si o sa le tai bugetele la jumatate!” asta trebuia sa zica?! 😐 Daca (sa zicem) viitorul adversar a lui Obama in alegeri nu-i suporta pe sefii FBI si CIA si ii suspecteaza ca-l ajuta pe Obama si ca-i tin partea, credeti ca va spune vreodata public pe CNN sau pe FOX sau pe oricare alt post Tv din America altceva decat ca respecta serviciile secrete si ca ele sunt conduse bine si in interesul cetateanului?! Eu nu cred… Daca Ponta ar fi zis ca ii schimba pe sefii SRI si SIE si ca le reduce bugetele etc., a doua zi toata presa si toata propaganda basista avea sa zica: “Ahhhaaaa uitati ce face Ponta, ameninta serviciile secrete si cand vine la putere, o sa-si puna oamenii lui in functii si vrea sa se foloseasca de ele! etc, etc etc.” Doar poate nu inteleg eu bine si ma luminati dumneavostra…

  16. Claudia N., ca sa nu zic ca unii dintre ei au si fost platiti si rideau la umbra pe urma zicnd printre risete ca se duc sa-si ia banii… asa ca experienta mea de la fata locului cred ca-mi da dreptul sa cred ce am vazut.

    cit priveste ponta probabil ai dreptate… astazi o sa se vada foarte clar de ce parte sint: singura lor varianta fiind sa-si dea demisia altfel o sa fie partasi la toata nenorocirea mafiotilor basisti

  17. Nu te grabi Victore.Ponta a spus intr-un context.Se referea la esaloanele doi si trei din institutii,acelea care au profesionisti.Aici a spus ca trebuie continuitate si sa nu fie politizate.Nu a afirmat nicicind ca va mentione sefii celor doua institutii pe care le-ai aratat.Daca reiei emisiunea vei vedea ca am dreptate.Eu asa am inteles.

  18. @Dan : vezi ca te contrazici…deci si tu recunosti ca au fost “infiltrati in galerii” si ca majoritatea nu are legatura cu acesti “platiti”.Oi fi fost tu in Piata, dar eu am rude de sange printre acesti baieti de la ASR si stiu clar cine sunt si ce vor:)..In nici un caz sa faca jocurile murdare ale vreunui partid sau altul..Poate marti cand vor fi 2000 dintre ei in Piata vor fi mai convingatori…

  19. Victor, multumesc pentru raspuns. Dar daca o luam asa acum 5 ani cand Base avea 60 % intentie de vot, ce era sa facem? Sa tacem malc?
    Inteleg ca esti republican si iti respect optiunea. Din nefericire pt mine eu sunt monarhista si am avut curiozitatea pacatoasa de a citi cateva comentarii de pe pagina unui tabloid cunoscut care apublicat azi comunicatul Casei Regale. Comentariile poporului se inscriu in urmatorul trend :
    “huua regele ne-a furat si a plecat in 46 in elvetia cu banii poporului ” , “astia ne-au furat castelu peles si acum vorbesc”, ” mihai ne-a vandut comunistilor si acum vrea sa ne
    ia si pensiile”..pe scurt..”d-aia sunt eu sarac ca e Fam Regala bogata”.
    De asta consider eu ca e important ca macar acesti oameni sa fie educati in spiritul unor ARGUMENTE CONTRA MONARHIE CORECTE, altfel riscam ca pe veci sa ramanem o gloata de neinformati periculosi.
    Stiu ca o sa-mi zici ca cine esti tu sa-i educi p astia, dar vrei nu vrei esti o voce publica si atunci cand si daca te vei hotari sa vorbesti despre acest subiect nu ne poate face decat bine!

  20. Ciutacule,

    Hai sa te intreb ceva: Se poate numi asta “greseala nefortata de adversar” – ca ma exprim in termenii aluia de te numea “Ziaristul Anului” ? sau incearca sa explice ambasadelor ca a inteles mesajul ? (ca mai zicea de curand ca noul PM trebuie agreat de Licuriciul Mare si Licuriciul Mic (Brux) ?

    Vespasian.

  21. Cert e ca Basescu&co au reformat statul din perspectiva privarii contribuabililor de serviciile statului, neatingadu-se de securitatea economica si financiara a securistilor care… constituie, de fapt, “statul”.

    Daca cei din opozitie nu sunt sensibili la vocea societatii civile sau a… vulgului, dispare discrepanta in raport cu regimul basist.

    Ponta are o musca imensa pe caciula pentru intrarea la guvernare alaturi de securistii lui basescu, iar daca nu da semne ca ar lua in calcul macar o schimbare de optica si o minima flexibilitate, din punctul meu de vedere, ne indreptam catre proteste impotriva “comunistilor lui iliescu”.

    Pana la alegerile anticipate sau comasate, Ponta are nevoie de voturile populatiei, si nu de cele ale serviciilor secrete asa ca nu mare mi-ar fi surpriza sa vad toate albacazapadele nascute din lapte de cuc basist strangand o majoritate… debordanta in viitorul Parlament.

    Ponta poate mizeaza pe stabilitate… in fata trenului (criza globala).

  22. Dar, chiar nimeni nu se întreabă dacă nu a fost cumva o întrebarea aranjată cu Radu Tudor?

  23. Daca v-ati dat SMS-uri inca din timpul emisiunii, probabil ca nu ati avut timp sa luati in calcul ca intrebarea era de rahat. Si eu in locul lui Ponta as fi raspuns la fel. Servicile stiu multe despre Base, Udrea et comp,iar daca raspunsul ar fi sunat in genul “ii rad pe toti”, baietii, care ca orice roman verde pupa mana care ii hraneste, ar fi gandit-o la modul “las’ ca-ti vine tie roaga dupa alegeri, sa-i intrebi pe aia pe care-i tu ‘ Cum vrei sa-i ascunda pe portocalii? Cu probele aduse de Oana Stancu? Sunt bune, dar nu cunosti justitia din Romania… Ii trebuiesc probe beton, care stii unde se gasesc. Si eu as miza ca multi vor vrea sa-si cumpere linistea adunand probe pe care sa le scoata dupa alegeri, in functie de cine castiga. Scuze, dar aici ai cam gresit-o, si tu, si Badea

  24. 1. Sunt un om simplu, fara afinitati partide politice.
    2. Ce realiza Ponta daca declara aseara ca ii va taia pe toti, inclusiv pe Isarescu, Maior si Ungureanu??!! Cred ca a dat , totusi, dovada de diplomatie. Ultimii 2 trebuie sa-si aduca contributia la debarcarea marinarului, altfel va fi mult mai greu, mai ales daca nu reusesc nimic cu anticipatele.
    3. In cazul in care , totusi, datorita manifestarilor/mitingurilor apolitice,democratice si populare, se reuseste obtinerea demisiei guvernului cu Boc in frunte, pe mine ma intereseaza mai mult care sunt propunerile USL pentru un nou guvern interimar de tehnocrati. Daca sunt destepti si fac publica componenta guvernului de tehnocrati pe care il va propune si sustine si tehnocratii pe care ii propun sunt , cu adevarat, apolitici, nemanjiti si nesantajabili si in primul rand cu experienta si expertiza pentru fiecare domeniu, cred ca USL va avea mai mult de castigat. Si cred ca si mitingurile vor creste in amploare daca manifestantii vor stii aceasta componenta si ori vor amenda , ori vor sustine structura posibilului guver de tehnocrati.

  25. @Alina: intelegeti ca nu ma intereseaza corespondentele de pe blogul Mariei Grapini

  26. Da, un titlu nepotrivit, dar era un mesaj catre politicieni in general. Scriu si eu cui pot dintr-un capat de tara, ca vorba PDL-istilor ce ma scuipa in fiecare zi cand ies eu la protestul meu:
    striga, ca si-asa nu te aude numeni! Multumesc!

  27. Nu stiu daca e chiar o greseala.

    A spune ca-i dai afara pe Isarescu si pe aia de la serviciile “mari”, mi s-ar fi parut o greseala. Acum nici nu stiu cum a sunat intrebarea, daca se referea strict la astia trei, sau asa, in general.

    Sunt convins ca pentru cei trei exista si anumite presiuni internationale, sau un anumit de laissez faire, nu stiu daca explicite, dar cred ca Ponta le-a simtit.

    Sincer, cei trei nu ma “deranjeaza” foarte tare, desi imi amintesc perfect de plansetul de copil al lui Ungureanu la un moment dat.

    Mai important mi se pare Coldea de exemplu; va amintiti ca pana sa-l numeasca pe Maior, l-a numit cu mult inainte acestuia pe Coldea. 😉

    Nu stiu insa ce prerogative are PM-ul in privinta acestora…:-D

  28. Bomba ar fi ca piticu sa anunte ca isi da demisia cu toata sleahta…acu in plenul parlamentului.
    luati-o pe asta cum ar spune Mircea Badea,e adevarat ca sunt sanse 0 sa se intample…am cam ramane toti masca.

  29. Raman la parerea mea, PDL-istii se agata de os, Opozitia este tot un fel de PDL care se agata de osciorul mic, si noua viermilor din strada o sa ni se inchida gura cu zapada si ger.Tara de cacat,atentate de cacat!

  30. Eu n-as fi facut atata caz, mi se pare lipsit de diplomatie sa se atraga atentia atat de tare. Probabil ca serviciile au negociat mult si de mult cu usl, posibil ca s-au pus conditii si s-au injurat, dar si baietii astia tre’ sa se faca si ei frati cu vreun drac, altfel n-au sanse de loc Si asa sunt vai de cozonacul lor, nu pot misca un deget, macar o umbra de speranta sa aiba! Oricum, tara nu poate fi guvernata fara baietii cu ochi albastrii, doar n-or sa se desfiinteze si ei de dragul marinarului, iar daca exista o sansa, cat de mica, ca cineva, c-o fi banca, c-o fi serviciu secret, c-o fi sarsaila in persoana, sa ajute la starpirea astora, sa purceada si-om mai vedea apoi!Pentru ca stiti ceva? Marinaru’ si haita sa sunt de mare rahat, dar oricine ar veni in locul lor, credeti ca va fi din alt neam? Din alta tara? Cu alte naravuri? Sa fim realisti, vom scapa de tiranul paranoic si de ticalosii cu care si-a facut mendrele, dar sa nu ne facem iluzii, nu se va transforma tara asta in vreo elvetie ori norvegie! Va salut,

  31. Oare o fi complicat sa se faca in fiecare institutie publica “un recensamant” si sa se constate, cine nu este si, mai ales cine nu este si nu a fost niciodata membru al vreunui partid politic infiintat dupa 1990. Poate ar fi vremea ca aceia sa fie noii directori, sefi sau ce-or mai fi. Sunt atatia oameni destepti, corecti si cinstiti in tara asta, dar nu-i poate vedea nimeni. Stau in banca lor si-si vad de treaba.
    “Spuma” societatii, marii sefi de trib, sunt cei multipoliultracalificati cu 2-3 facultati facute 3 in 1 la apelul bocancilor.

  32. @alien,
    majoritatea celor din strada nu sunt naivi si stiu ca cei ce vor urma sunt tot politicieni,deci din acelasi regn. Dar eu una speram ca ei sa vada ca nu suntem viermii lor si nu putem fi tratati chiar ca niste gunoaie. Pentru mine ar fi fost un pas, si mi-ar fi dat speranta ca democratia poate exista, chiar daca
    nu aceeasi democratie ca in Norvegia.

  33. Off-topic: “Singura asemanare dintre 89 si acum in piata Universitatii este doar spatiala” 🙂

  34. @ Alex ..impartasesc aceeasi dorinta de a scapa de machitor dar asta nu este un lider comunist ce s-a inscaunat singur. Base din pacate a venit prin vot si dat de multi din cei care pling si se vaita acum in strada.Daca te gandesti tu si altii ca prin revolte si lupte o sa il dai jos te imbeti cu apa rece. La adapostul mandatului si a constitutiei machitorul va da ordin si vor fi facuti carne tocata ,,revoltatii,, si totul va fi legal si constitutional.

  35. Ponta stie ca nu poate USL sa castige alegerile fara ajutorul serviciilor. Ori SRI e condus de unu care era PSD-is inainte si i-a transmis aluia exact ce trebuie. In alte cuvinte, se gudure pe langa servicii “daca ne dati girul, o sa fim draguti cu voi si va pastram”. Mai putem gandi ca in urma unei astfel de declaratii, Ponta & Co urmaresc sa tina inchise usile dulapurilor cu schelete pe care fiecare dintre ei le are…sa nu ii puna pe micuti sa lucreze si pe ei. Apoi, daca Ponta & Co au avut ceva discutii si cu ambasada Marelui Licurici, si aia se stie ca si-au dat girul pt Maior prin multele vizite ale FBI si a fost un mesaj de “ne supunem”.Nu a fost hazardat, “decat ca ” nu are experienta si il ia gura pe dinainte. Oricum….la imagine trebuie sa lucreze, asta vorbeste un nume propriu spunand mereu “eu cred, eu fac, eu o sa fac, eu propun, eu opinez, eu zic eu”….fac tot, PSD nu exista, EU exist ! Un novice care o sa duca atat PSD cat si USL la pierzanie. Din pacate, din spate nu vine nimenim, trebuie sa schimbam niste unii cu niste altii pe care ii cheama altfel dar sunt la fel. Si atunci, pt ce sa schimbam ?! Haos nene…..!

  36. Al 2 lea invins, dupa 10 zile…deci peste 5 zile, ghici ghicitoarea mea, cine va urma?

  37. Ce gogoasa penibila, ce tentativa de prostire a prostilor cu demiterea lui baconschi, auzi, pentru jigniri! Ha-ha-ha!

  38. Ponta tradeaza in direct, in Parlament. Cand lumea e pe strada contra lui Basescu, liderul opozitiei militeaza pentru “stabilitate” si isi asuma bugetul votat exclusiv de PDL ?!

  39. Pe mine m-a scos din sarite faza.Sa inteleg ca o sa candideze la sefia statului de a decis asa ceva?Sa se hotarasca Ponta ce vrea:premier sau presedinte!Cat despre serviciile secrete,ar trebui sa inceteze cu abuzurile,cu luatul spagii,etc.Ca de aia nu intram in Schengen,daca isi inchipuie ca nu sunt cunoscuti in afara,isi inchipuie prost.Exista o evidenta a celor care lucreaza in servicii,a “curateniei lor”.A fost o manevra idioata din partea lui Ponta.Am inteles ca deja selecteaza cu grija oamenii care fac parte din politie,adica nu mai ajung orice panarame,pe acolo.Sunt mult mai prudenti si asta din cauza presiunilor externe.Parerea mea ,ca tot a picat capul lui Baconschi,e ca ceva e putred in relatiile externe.Vrajeala cu declaratiile nu tine.Asta nu e la prima abatere de acest fel.

  40. Ma faceti sa rad! Evident ca nu a facut nici o gafa. Daca nu e sprijinit de cei de la secu’, dispare din politica. Asa stau lucrurile la noi. Mi-e sila…

  41. eu nu stiu ce se mai insista atata cu anticipatele astea cand adrian nastase a spus-o clar tare si argumentat juridic ca nu exista solutie constitutionala pentru asa ceva. sau mai degraba il lasa pe antonescu sa zdrangane din sabiuta de tabla sa se faca si mai mult de ras?

  42. afirmatia lui victor ponta trebuie descirfata in urmatorul registru. orice ofiter de informatii culege pe parcursul activitatii specifice si informatii pe care nu le poate exploata deoarece se refera la baietii de la putere, asa numitele informatii de sertar care isi dovedesc utilitatea la schimbarea regimurilor. prin captarea interesului sefilor serviciilor acestia stiu cand si cum sa procedeze cu informatiile de sertar….

  43. Moamaa, ce discurs are Antonescu, ii rupe, vorbeste ca un protestatar de la Universitate.

  44. L-au numit pe Baconschi negociator șef și l-au demis de la externe! Rămâne negociator? Nu mai înțeleg! 🙂

  45. Victore,

    generalii “conduce”, nu Maior nu Tractor nu…
    Mongoloidul stie asta, nu ca nu mai poate el de istet, ci fiindca i-au “esplicat” sefii:Ilici, Adrianus, socru preot si alti oameni de bine cum sta treaba.
    Trebuie sa fi copil de tata sa crezi ca asta-i de capul lui acolo.Un altfel de Boc, e drept, mai inalt!
    Vai si amar!
    Continuati Victore!Nota 10 pentru voi!

  46. Dar ce ziceti de gafa de astazi, la adresa revolutionarilor, de parca in sala erau toti revolutionarii, dar tot expresiile magice ale lui Boc au fost folosite – “bani castigati necistit” si “taieri”. Cred ca are nevoie de asistenta medicala, sa-i puna cineva un plasture pe gura, de exemplu.

  47. Nu am şi nu vreau să am, deocamdată, nicio părere legată de “gafa” lui Ponta.
    Gestul lui Geoană de a-l invita mâine în Parlament pe Băsescu, pentru a-l scăpa de furia străzii sau de ruşinea de a nu participa, de frică, la manifestările dedicate Unirii, mi se pare o bilă albă în favoarea lui Ponta. Geoană i-a făcut pe faţă jocul lui Băsescu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.