Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Sfârşitul paradoxului de la Realitatea

Sfârşitul paradoxului de la Realitatea

Cel mai al dracu’ paradox din presa românească e pe cale de a ajunge la apogeu. Cei care, din dragoste de Băsescu, îl înjurau pe Vântu pe banii lui, în calitate de angajaţi ai lui, pe televiziunile lui şi în ziarele lui, vor avea posibilitatea s-o facă gratis. În ciuda valului general de ură la adresa lui, nu mă bucur de ce i se întâmplă lui SOV. Şi cu atât mai puţin de viitorul sumbru al colegilor din trustul rival. Fiindcă orice televiziune/ziar/agenţie de presă/radio care se închide înseamnă mai mulţi ziarişti pe stradă, mai puţină libertate de exprimare (puterea precedentului), mai puţine informaţii şi, până la urmă, un deficit de democraţie. Ceea ce se întâmplă la Realitatea-Caţavecu e doar începutul. În definitiv, facă-se voia poporului!

P.S. Admir ceva la omul ăsta demonizat: stăpânirea de sine şi cinismul diavolesc. Tapalagă (care-i unealtă şi fiară, dar în nici un caz ultimul mucos din media) s-a dus la el chitit să-l facă, şarpele l-a primit în bârlog şi s-a dat transparent. Dar oricine ştie să citească interviul îşi dă seama că l-a făcut maleficu-n foi de viţă.

UPDATE: Andronic detaliază. Unii ar spune că (iar) manipulează, eu n-o fac. Fiindcă n-am probe nici să infirm, nici să confirm. Ca să fiu sincer, nici energia aferentă. Dar am o întrebare nevinovată. Când Dan era mâna dreaptă a lui Sorin, eolinaul reprezenta un centru de influenţă al Republicii Calmâce? Ba nu, am două. Când consultantul Andronic lucra pentru Tăriceanu în lupta la baionetă cu Băsescu, acesta din urmă era tot un tip remarcabil şi un politician admirabil ca astăzi?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

213 thoughts on “Sfârşitul paradoxului de la Realitatea

  1. Eu aş fi tare mirat dacă Domnul Mogul ar păţi ceva (în afară de consemnul la frontieră care e o frecţie, după umila mea părere). Vântu a spus oricum că n-ar putea trăi în altă parte decât în România. Mi-e mai milă de jurnaliştii care ar putea rămâne pe drumuri în vremuri tulburi…

  2. Sunt foarte dezamagita de reactia presei romanesti. Daca a fost o frauda masiva (si sunt convinsa ca a fost), de ce nu se mobilizeaza presa si nu publica dovezi in facsimil? Sunt niste acuzatii de o gravitate fara precent, presedintele ales al unei tari UE nu are legitimitate, 4 partide contesta alegerile, si presa abia sasaie?
    Asta nu e o atitudine normala a unor ziaristi: “Oricum CC o sa-i dea dreptate lui Basescu!”, “Nu-mi fac iluzii ca va trimfa dreptatea”, “Basescu ne-a pacalit, bravo lui” etc.

    Nu putem legitima aceasta frauda! Daca vom avea un astfel de presedinte, rezultat al unei fraude, va fi numai vina noastra, ca am permis asa ceva. Trebuie sa facem ceva, trebuie sesizate organismele internationale, altfel ne vom afunda in dictatura! Daca 13.000 de oameni au votat multiplu si nu li s-a intamplat nimic, se creeaza un precedent periculos, inseamna ca nici nu mai are sens sa se mai organizeze alegeri in Romania! Cu cat va trece mai mult timp, cu atat vor fi sterse mai multe urme.

    Basescu nu ESTE presedintele ales de romani si nu trebuie lasat sa stea acolo, locul lui e dupa gratii!

  3. Andronic este un jeg pe care-l cunosc foarte bine.A fost tot timpul cu cei de la putere dar nu inteleg de ce l-au bagat in seama ceilalti.Daca se va schimba roata sa vedeti ce repede gaseste motive sa linga dincolo.Ar trebui evitat si tinut la distanta.Cat despre Vantu a dat de mancare la multi dar a si popit pe multi asa ca din cand in cand o ia si el.Oricum e baiat mare si se descurca nu trebuie plans.Cat priveste presa si tv nu cred ca le vinde sau se debaraseaza de ele sunt mult prea importante ca sa lase jucariile din mana.Trebuie facuta curatenie peste tot este adevarat dar nu cred ca va inchide nimic.Pe moment are nevoie de un pic de liniste.

  4. Multi isi fac iluzii, asa consider. Vantu etc acum negociaza.

    Iar Geoana ca merge la Vantu…politicienii sunt expresia acestei populatii care misuna peste teritoriul numit Romania. Barbati slabi.

    Toti relationeaza intr-un sistem de casta, toti au facut/fac/vor face bani intreolalta.

    In general, si-o trag in grup si sunt fericiti cu aceasta.

    Repet, calitatea politicii este doar expresia calitatii romanilor.

    Este trist ca un ipochimen gen T.B. a fost totusi votat de peste 5,2 milioane de persoane.

    Sa fi fost votat de tampitii produsi de scoala romaneasca?

  5. Eu banuiesc ca “sfarsitul paradoxului de la Realitatea” asa cum bine il defineste dl.Ciutacu poate fi inceputul altui paradox.Adica Trustul Realitatea vandut si trecut cu arme si bagaje de partea partidului intelept al marelui Carmaci.Pentru ca nu-i asa pregatirea marilor succesuri electorale PDL din viitor se face din timp.

  6. „Pax Băsesciana !?”

    După celebra formulă, „Un fleac, i-am ciuruit!”, răsturnată în favoarea comisarului care îi extermină pe comunişti, moguli şi politicienii duşmani ai poporului, supravieţuieşte în mod suspect şi se întoarce glorios la Palat, T. Băsescu lansează un mesaj pacifist, surprinzător doar în aparenţă: contestarea alegerilor de către PSD este un gest democratic, clasa politică trebuie să uite bătăliile recente, să conlucreze pentru binele scumpei noastre ţări, aflată într-o situaţie grea şi să privească lucrurile cu calm şi detaşare, dându-se ca exemplu pe sine.
    Să fie oare aceasta o dovadă de responsabilitate şi raţionalitate? S-o fi dat Băsescu de trei ori peste cap şi s-a preschimbat, miraculos, în fătul frumos al politicii româneşti? Dacă n-ar proveni de la cea mai performantă maşinărie de manipulare a cetăţenilor şi de fabricat voturi care a funcţionat vreodată în România postcomunistă, mânuită cu abilitate de către T. Băsescu, PDL (Partidul Declarat Liberal) şi serviciile care se ascund în spatele lor, mesajul ar fi avut o doză de credibilitate. Dar cultura politică a preşedintelui, antecedentele sale şi profilul său psihologic îl contrazic. Mesajul său este, de fapt, un discurs la căpătâiul acelora pe care el crede că „i-a ciuruit”. El nu vrea să încheie pace după o luptă atât de echilibrată, cu un deznodământ supra căruia planează suspiciuni întemeiate. El vrea să impună pacea sa – pax băsesciana. El nu doreşte să negocieze condiţiile păcii, ci să le dicteze. El doreşte puterea totală pentru sine şi partidul său. Interpretând Constituţia după bunul lor plac, preşedintele, politicienii şi intelectualii mancurtizaţi din jurul său au decretat PDL ca partid unic de guvernământ. Acesta este ţelul primordial al acţiunii lor politice! Buna guvernare şi scoaterea ţării din criză, asigurarea stabilităţii nu sunt altceva decât lozinci lansate de către maşinăria propagandistică prezidenţială, în spatele cărora se pregăteşte acapararea totală a puterii, în numele „poporului”.
    Strategia orchestrată pentru atingerea acestui ţel se întemeiază pe cunoscutul principiu „divide et impera”. Telefonul dat de T. Băsescu inamicului său cu papion şi faţă de european, C.P. Tăriceanu – prietenul declarat al mogulului căruia preşedintele înlăcrimat i-a transmis urarea „Să-ţi fie ruşine, Dinu Patriciu!” – deconspiră această strategie. PDL doreşte un guvern, zis de dreapta, dar nu cu PNL, ci cu acei liberali care s-ar lăsa seduşi de aroma toxică a unei ciozvârte din ciolanul puterii, pe care preşedintele şi ai săi le – o „flutură” pe la nas, provocându-le unora reflexul de salivare. Telefonul preşedintelui devoalează obsesia sa şi a „ídeologilor” care-l sfătuiesc de a distruge PNL, pentru ca P.D.L. să se declare drept unic reprezentant autentic al dreptei româneşti.
    Afirmaţiile lui Sebastian Lăzăroiu, acest „consilier al tristei figuri” (la propriu), că PNL poate fi luat în calcul ca aliat la guvernare abia peste 6 luni, ne dezvăluie şi termenul fixat pentru înmormântarea festivă a partidului Brătienilor. Liderii actuali ai PNL nu ar trebui să ignore acest avertisment, căci gura păcătosului… În următoarele 6 luni, pentru T.Băsescu şi PDL, mai importantă decât criza economico-financiară sau stabilitatea politică va fi anihilarea politică a PNL, pentru obţinerea căreia, ca nişte adevăraţi carnasieri, vor recurge la orice mijloace, capcane sau compromisuri.
    Acelaşi consilier a mai afirmat, fără să conştientizeze, probabil, toate semnificaţiile spuselor sale, că în actuala conjunctură politică PNL ar „parazita” guvernarea. Se nasc următoarele întrebări legitime:
    – Dacă un partid recunoscut de dreapta parazitează guvernarea, de ce a optat „poporul” pentru o guvernare de dreapta?
    – Poate fi „parazitată” guvernarea în condiţiile în care avem un preşedinte jucător, care face guvernul, campion al luptei împotriva corupţiei şi a mogulilor?
    – Ce se va întâmpla cu PNL, încât peste 6 luni să fie apt de a participa la guvernare, fără suspiciunea parazitării acesteia?
    Este evident că în actuala conjunctură T. Băsescu are nevoie de un guvern marionetă, tip Boc sau „Livache”, având ca „program” decontarea imenselor sume pe care clientela sa politică le-a „ínvestit” pentru creşterea pe termen scurt a nivelului de trai al alegătorului român. Mai poate cineva să-l oprească?

  7. D-le Ciutacu,
    Uitati-va ce se intampla cu unele comentarii:”Zbrrrr”!si dus este in neant. Mie imi apare “Duplicate comment detected”. La ora 11.00 aproximativ am postat cateva cuvinte despre SOV, si nu-mi sta in obicei sa salvezi comentariul, ca ma bazez pe tehnica inalta a ‘comunicarii’.
    Redau deci, dar mai “saracacios si mai putin expresiv” ceea ce am scris:
    Nu sunt fan a lui SOV, insa dincolo de “cinismul lui diavolesc” eu am descoperit in interviul dat ca dumnealui nu este doar “negutator”, dar este si patriot, care a subliniat necesitatea ca Basescu sa fi castigat pentru toti romanii si nu numai jumatate din alegatori:”A castigat Basescu; sper sa aiba intelepciunea sa fi castigat pentru toata natia romana, nu doar pentru el. Sper sa inteleaga ca e nevoie de reconciliere nationala”. Dar ma indoiesc sa aiba intelepciune, si vis-a-vis de necesitatea “reconcilierea nationala” convingerea lui este ca trebuie facuta dar asa cum o vrea dumnealui.

  8. Aseara basescu ne indemna la calm, cu o seara înainte Boc ne îndemna la calm. Cred ca dansii tin mult la neuronii nostri… Sau revedem scena cu Ceasca care indemna oamenii sa “stea la locurile lor”. Numai ca acum nu e nimeni in strada (si sa dea Domnul sa nici nu iasa!).
    Dupa 20 de ani… chiar nu mai stim de unde am plecat?!? Chiar atat de repede ne repetam greselile?

  9. In contextul in care zeci de mii de firme romanesti au dat faliment si alte zeci de mii trag sa moara, imi pasa prea putin de Trustul lui Vantu. Salariatii respectivului trust vor face exact ca sutele de mii de romani disponibilizati din mediul privat, caci cei de la stat au aparatori organizati si vocali. Cat despre colegii deontologi platiti regeste, sa nu le ducem grija…

  10. Stupefiant. Seful STS ameninta un jurnalist mai precis pe Iosif Buble. Institutiile statului au inceput sa ameninte. Ne aduce aminte de alte vremuri….

  11. Off-topic – legat de vot.

    Am luat de pe site-ul BEC faimosul fisier “sectii_tur2.xls” cu rezultatul votului pe sectii.
    In legenda se spune asa:
    “…
    C = numarul total al voturilor valabil exprimate
    D = numarul voturilor nule
    E = numarul buletinelor de vot primite
    F = numarul buletinelor de vot neintrebuintate si anulate
    …”

    Prin urmare (totalul coloanelor):
    C + D + F = E
    sau mai simplu:
    C + D + F – E = 0

    E bine nu este asa, rezulatul este -347.

    Facand calculele separat pe tipuri sectii, avem:
    – normala = -27
    – speciala = -304
    – strainatate = -16

    De ce in sectiile speciale eroare este de 10 ori mai mare?
    De ce sunt eroi?
    Daca in fisierul “oficial” nu ies socotelile pe zero, cum dracu sa mai crezi ce-ti spun astia de apar pe sticla?

  12. am citit interviul. omul asta are ceva fascinant in el, iar fiecare afirmatie de-a sa mi se pare la limita dintre adevar si fabulatie. oricum, e greu de apucat, dovada fiind si cum i-a servit-o distinsului domn tapalaba.

  13. @Varanha – Toronto
    Cred ca problema pe care o avem cu totii, romanii de aici si de dincolo, este ca ne simtim (mai mult sau mai putin) vizionari, ghicitori, mama Omida sau Nostradamus !
    Teoriile dumneavoastra, nu zic ca-s corecte sau incorecte, ne prezinta viitorul in ambele ipostaze, fara marje de eroare.
    Cu adanc respect, fata de stiinta dumneavoastra in ceea ce priveste viitorul, v-as ruga sa-mi spuneti si mie daca peste 20 de ani va mai exista fondul de pensii garantat de stat, nu de alta dar n-as mai vrea sa cotizez cateva zeci/sute de milioane degeaba pentru pensiile votantilor portocalii.
    Va multumesc anticipat pentru raspuns si va doresc sa aveti in continuare aceeasi grija, din indepartata si prospera Canada, pentru binele si viitorul poporului roman !

  14. @Varanha – Toronto
    Aha?! Deci ne-aţi salvat îngropându-ne. Vă mulţumim din suflet! Şi să ştiţi că exact noi ăştia anti-Băsescu (nişte nesimţiţi chiori care nu vedem că el este aproape bun, faţă de PSDul fioros, şi că suntem totuşi – vorba aia – urmaşii lui Traian) am întins mâna şi la darurile de campanie, şi la “ajutoarele” pe care ni le-aţi trimis dvs. – disidenţii umanitari – după 89′. Vă daţi seama în ce lux trăiesc! Pardon, cam ce altceva are în comun PNL cu liberalismul mondial? Ei care se revendică ca fiind de dreapta – lucru pe care eu îl găsesc foarte ciudat, raportându-mă la poziţia liberalilor după al doilea război mondial în lume. Dar oricum e bine că dvs. acolo aţi făcut scenarii dintr-astea “realiste” pentru partidele de aici. Poate îmi spuneţi şi cum să fac cu angajaţii “uşor” nepoliticoşi de la permise, sau cu beizadelele din şcoli şi universităţi – nişte copii supradotaţi şi ultra-capabili.

  15. dupa 20 de ani (ratati, dupa parerea mea) suntem la limita dintre democratie si dictatura.
    intrebarea este incotro o sa mergem?

  16. @Varanha – Toronto
    P.S. Puteti incerca cu corectorul microsoft sa stergeti criza politica si economica din Romania si datoria Romaniei catre FMI??
    V-as ramane de-a pururi recunoscatoare!

  17. @I.I: vreti sa va potoliti odata cu fixatia ca va dispar comentariile?
    @MmeButterfly: ce presa urmariti? s-au prezentat zeci de dovezi

  18. Stie cineva mai multe despre judecatorii CC? Aseara Dragnea zicea ca stie cum Basescu s-a intalnit ieri cu Vida si cu inca unul. BEC s-a predat lui Basescu, acum mai ramane CC. Este incredibil. Oricum par atat de incuiati incat totul pare zadarnic. Cine va indrazni sa-l supere pe Basescu? Sunt toti niste lachei si niste slugi in adevaratul sens al cuvantului.

  19. off-topic (oarecum…) De ce e invitata cocoana Pora atat de frecvent in studio la Realitatea? Fiinta e absolut enervanta si – iertata sa-mi fie afirmatia – tuta. Audienta emisiunii n-o creste, sunt convins.

  20. @catalin
    Aoleo!? La STS nu se face matematică!?

    @Victor Ciutacu
    Poate postaţi dvs. curiozităţi ca aceasta de mai sus, să nu mai vorbim off-topic aici. Mi se pare un subiect la fel de sau mai interesant pentru mine decât posibila soartă crudă (în care nu cred) a angajaţilor lui SOV.

  21. Sti ce zic eu? Un ziarist bun e citit si daca scrie pe cornetul de seminte. Vor scrie pe bloguri si lumea ii va cauta, asta daca s-au facut “de cautat”. Inteleg sa le tineti parte ca doar sunteti din aceeasi bransa. De SOV nu mi-e mila deloc. Se va descurca el, cu siguranta. Ceea ce a facut Realitatea pe tot parcursul campaniei electorale (ca si antena3)… Nu ca as fi vreun fan BASEscu sau vreun anti moguli, dar sunt unul din cei carora le place sa vada impartialitate pe un canal de stiri…
    Respect…

  22. SUNTEM DISTRUSUSI!!!!!!!!!!
    O STIU, NU DE ACUM, CI DE MULTA VREME.PARCA NUMAI IN ROMANIA “MAMA PROSTILOR E PERMANENT GRAVIDA”.SUNT APOLITIC DAR NU SUPORT PROSTIA CRASA. NU STIU DACA AI AUZIT DE PRESEDINTELE SERBIEI, CARE A BAUT UN PAHAR DE SAMPANIE PE STADION, DUPA MECIUL CU ROMANIA. S-A BUCURAT OMUL DUPA 5-0. POLITIA SARBA S-A AUTOSESIZAT, CACI LEGEA NU PERMITE CONSUMAREA BAUTURILOR ALCOOLICE PE STADION,INDIFERENT DE FUNCTIE (CACI DE ACEEA E LEGE, PT. TOTI)SI L-A AMENDAT CU 500 EURO, RISCAND SI INCHISOAREA. PE DATA DE 1 DEC. 2009 A APARUT IN FATA JUDECATORILOR, IMPREUNA CU PRESEDINTELE FEDERATIEI DE FOTBAL SI MINISTRUL SPORTULUI DIN SERBIA SI AU PLEDAT “VINOVAT”. NU TRUCAJ ORDINAR SAU PIXELULU ALBASTRU. LA NOI, BASE’ BEA PANA DIMINEATA DUPA MECI LA GOLDEN SPITZ SI SE URCA LA VOLAN: VA PUPA TATA….
    ACUM INCEARCA TE ROG UN EXERCITIU DE IMAGINATIE SI SA PRETINDEM CA SCENA SARBEASCA A AVUT LOC IN ROMANIA. II VEZI PE BASE’, MITICA DE LA LIGA SI RIDZI IN FATA JUDECATORILOR?…. AHAHAHAHA
    P.S. SINGURA NOASTRA SANSA ESTE SA DAM TARA LA CHEIE OLANDEZILOR, JAPONEZILOR, SAU CELOR DIN COREEA DE SUD, SI SA NE INTOARCEM DUPA CINCI ANI SA NE SPERIEM DE CE AU FACUT DIN TARA ASTA.
    PA

  23. @De Varanha – Toronto

    nu vrei tu/vreti voi sa-i salvezi/salvati pe canadieni si sa ne lasati pe noi in pace?tupeul unora deja ma umple de nervi!daca asa ne-ati salvat n-as vrea sa vad ce ar iesi cand veti vrea sa ne faceti rau

  24. Victor, ai blog, nu? Si ai deranjat pe multi. La cum vad ca stau lucrurile, mai e putin si se va ridica si asupra ta, degetul, amenintator. Poate postezi aici inregistrarea de dimineata cu Iosif Bugle si ala de la STS, care urma sa fie audiat. Si care l-a amenintat in calitate de “musafir”, ca era inainte de 10.
    Ce ne asteapta….

  25. Vantu e totalmente la mana lui Basescu. Si ca sa fie cat de cat lasat in pace, a mintit la inceputul anului – ca nu s-a intalnit niciodata cu Basescu, din 2004. Tot la indicatiile lui Basescu l-a si chemat pe Geoana la el, inainte de turul 2, chipurile sa-i spuna lucruri compromitatoare despre acesta. Iar Geoana a intrat in joc – slaba consiliere a avut…
    Tot Vantu n-a mai zis nimic pe 7, asa cum promisese…de ce? Ca sa fie lasat in pace…dar el nu a inteles un lucru: ca Basescu abia a asteptat sa se vada reales,ca promisiunile lui catre Vantu n-au nicio valoare.
    In mod normal, la atata ham-ham cu mogulii, acestia trebuiau sa reactioneze. sa spuna de ce s-a dus Basescu de 2 ori la Grivco in 2004. ca pt bani s-a dus, nu de curtoazie…
    De ce au tacut toti?…Poate din cauza ca Basescu ii joaca asa cum vrea el?!
    Raman la parerea dintai: suntem vai de noi, ca popor. Sado-masochisti, conform principiului: unde nu-i durere, nu-i placere! O sa ajungem la un partid unic, la un conducator multiubit, o sa retraim in astia 5 ani un neocomunism dictatorial de-o sa ne iasa pe nas!!! Ca ne-am lasat manipulati si ciuruiti…
    Hoc erat in votis…spuneau latinii…

  26. Haideti sa nu ne mai facem noi atatea griji pt SOV…pe bune… mi-a dat impresia ca stie sa isi poarte singur de grija. Cu toate astea, oara sa inceapa jihad-ul lui basexu???

  27. cum reusesti sa ramai indiferent la persiflarile pe care ti le-au adus aseara carcotasii?te sfiesti de ei?da’ chiar nu se ia nici o masura contra lor?

  28. Foarte bun interviul. L-am ascultat cu plăcere, şi cu toate că e destul de lung, m-a prins. Nu prea am avut ocazii să-i urmăresc pe cei doi şi interviul acesta mi-a spus multe despre caracterele lor.

    Tapalagă (nu sunt sigur de diacritice) e un zelos. Nu cred că fanatismul lui e din convingere, ci mai degrabă, e metoda lui de a-şi îndeplinii job-ul în care s-a băgat. Tapalagă o face cu bună ştiinţă. Ştie exact ce face şi cred că îi şi place ce face.

    Vântu, în mod surprinzător, mi-a plăcut. Mi s-a părut un om extrem de lucid şi pragmatic. Omu e inteligent şi are şi o experienţă destul de mare. I-a făcut faţă bine zelosului de Tapalagă şi i-a dat şi peste flit de câteva ori spre deliciul meu 🙂

    P.S. Din pozele postate pe hotnews nu s-a văzut, dar mi-l închipui pe Tapalagă roşu ca porodicu’ :))

  29. @Varanha – Toronto
    Bun, deci ne-am convins inca o data ca cei din diaspora nu inteleg o iota din ceea ce se intampla in tara.

  30. Un om de afaceri normal la cap joaca la doua capete cu politicienii. Iar cand pierde intr-o parte probabil ca are ceva de dat la schimb invingatorului. SOV e un om de afaceri abil. Frustrat si avid de putere, dar abil. O sa stie sa joace si rolul pedepsitului, cand va fi momentul. Ce ma enerveaza e ca, in piesa asta pe care o joaca politichia, noi suntem idiotii care casca gura. Ca la fotbal: noi facem spume in tribune si aia de pe teren iau jde mii de euro salariu.
    Ca popor, nu cred ca ne mai facem bine si nici o clasa politica primenita nu vom avea, ever. Tinerii intrati in politica se contamineaza repede de la dinozauri. As usual, reformele vor fi impuse dinafara. Intre Dictator si Prostanac e o singura diferenta: ambii au bratele legate cu sfori doar ca Baselu are gura mare. Daca Dictatoru vrea sa intre in cartea de istorie va trebui sa-si schimbe natura conflictuala, sincer. Si sa dea si in coruptii lui. Cum nu e deloc prost eu cred ca va incerca s-o faca. De restu se ocupa NATO si UE. Poate si Moscova.

  31. Ce bine ca s-a luminat poporul in sfarsit si alearga cu furci si topoare dupa moguli sa-i nimiceasca.Sunt adevarate pericole sociale!!!!Au firme cu nemiluita cu sute sau chiar mii de angajati.Ce de bani!!!!Dar de unde au iei atatia bani??Asta este marea problema a poporului:de unde au mogulii bani.Asta este impotriva tuturor regulilor…niciodata societatea nu a fost impartita in bogati si saraci,nicio alta tara nu mai are moguli inafara de Romania si asta de ceva timp incoace.Asta nu se poate!..ori suntem toti moguli…ori niciunul.Mie mi se pare nedrept sa fie numai unii moguli si atii nu.
    D-le Ciutacu,am si eu o intrebare:Cat mananca un mogul in 24 de ore?
    Indiferent pe cerneala cui raman increzatoare ca stiloul Dvs. scrie bine.Respect!

  32. Carrcotasii sunt un soi de pupincuristi oportunisti, ca multi altii… Eu cel putin, nu ma mai uit de mult timp la emisiunile lor. Nu ma amuza stilul limbistic – prefer sa citesc o carte buna. Ma uit la A3 – si-mi mai racoresc un piculet sufletelul. Ca vezi bine, al meu sufletel nu e ca al altora, ce-mi doresc sa-mi implineasca B-Aladin…

    p.s. Victor, nu-mi pot imagina nici acum, cat de extraterestru puteai sa fii, ca alegator, sa-l votezi pe Basescu? Rog a se remarca faptul ca nu am scris rupt de realitate (aia adevarata,nu a lui SOV), inconstient, smecher, profitor, oportunist, etc, etc…sau mai rau!

  33. Nu e abil SOV, niciunul dintre asa-numitii moguli nu e supertare, unul supertare i-ar fi inchis mufa aluia de urla ca mogulii fac si dreg (hotu’ striga cel mai tare prindeti hotu’!!!)

    Oamenii nu se schimba. Cine crede ca Basescu se va transforma, se insala. O sa traim si mai bine, veti vedea. Ca in rai…unde-o sa ajunga tot poporul mult mai repede decat alti europeni (ca media de varsta la care se moare la noi e mult mai redusa decat in restul UE)…spun rai si nu iad, ca Dumnezeu o intelege si el de ce ne merge asa rau, i-o fi si Lui mila de unii care au votat la alba-neagra…

  34. Eu n-am zis ca o sa se schimbe Dictatoru, am zis ca ar trebui. Daca n-o face e un prost. Nu cred ca vom muri inca 5 ani cu el, cum n-am murit cu 3 mandate Iliescu sau 25 de ani cu Ceausescu. Cum spuneam, ora exacta se da din alta parte. Iar poporu sau populatia asta a noastra suporta multe. Cred ca suntem fraieri ca ne certam acum din cauze de Basescu-Geoana, doi baieti ai sistemului. Riscam sa ajungem ca in anii 90 cand iesea bataie in familii din cauza de Iliescu-Coposu. O ura imensa la nivel national. O sa rada si UE si Zimbabwe de noi.

  35. Draga Victoras,
    permite-mi sa-ti spun asa, pentru ca ma uit in fiecare zi la tine si la Gadea.
    Am pretentia ca sunt un om informat, ca filtrez informatia cu capul meu.Cunosc aspecte din dosarul FNI din audierile facute la Tribunal in sedinta publica.
    SOV nu a semnat absolut nimic, Vlas spune ca banii se duceau la el sub semnatura ei.Idem cu Popa. Popa va face puscarie daca va fi gasit…EU NU L-AM VAZUT…Nu castiga nimic daca il da in gat pe SOV…legal nimic nu se va modifica.
    Daca il da “in gat” judecatorul va cantari intre acte- toate semnate de Popa si Vlas(expertiza etc) si o declaratie… ca SOV a luat banii in geamantan!!!
    Daca e in faliment, imi pare rau pentru angajatii lui; sunt multi si tineri… se pot reangaja la B1 TV ca urmeaza 5 ANI DE PUPAT FUNDULETUL LUI BASESQ.
    Pacat ca acesti tineri au legitimat comportamentul lui BASE si PDLeilor sustinuti si nederanjati 5 ani.
    Acum ne miram cum de am ajuns ca viata publica sa fie dominata de infractori…cum s-au gasit zeci de mii de prosti sa se urce in autocare si microbuze sa voteze multiplu pentru UN NENE CARE LE BATE COPIII…???
    Zicea-i ca emigrezi, la fel simteam si eu…
    dar cata vreme mai sunt oameni care imi exprima opiniile si gandurile, nu am de ce sa o fac.
    Concluzionand: pot sa fac pariu ca SOV nu va fi condamnat in viitorii 5 ani de mandat BASELU’ asadar visele unora ca JUSTITIARUL BASE il va baga la puscarie pe SOV nu se vor implini!

  36. tovarasul presedinte basescu stie ce vrea…
    nu-l va opri nimeni !
    in scurt timp va vorbi de nationalizari!
    va lua de la bogati si va imparti saracilor(varianta oficiala)(acolitii:aceeasi…varianta neoficiala)

  37. Nici nu a fost validat si deja il “transeaza” pe Vantu ?
    La ce sa ne asteptam ? La sechestru ( ca in cazul Omar) pe avere? Urmeaza si alti mogului? Adevarul e ca tenteaza averea lor..
    Update: seful STS ameninta in public. Nimeni , inclusiv media(jurnalisti, patroni media) n-o sa mai sufle( ca inainte de’89) dupa validarea prezidentului.Sa traiti bine !

  38. o sa-l umfle pe vantu, apoi umfla pe niste baieti de la antene, apoi ii da drumul lui vantu, apoi condamna si inchide niste baieti de la antene. simplu, nu?

  39. Nu va mai vaitati! Daca CC va gasi mari nereguli va reactiona. Ala nu se va schimba. Poate in mai rau. Iar lui SOV i se rupe de cine conduce Romania. Nu va muri nici de foame, nici sarac si nici in puscarie. Si nici un mogul nu va avea de suferit. Caterinci. Viata buna si trai pe vatrai. Nimic.Doar pentru unii mai multa egalitate.
    PS
    Sper ca nimeni sa nu intre la guvernare. Ala si cu PDL. Cand a preluat puterea tara nu se gasea in starea in care se afla acum. Sa se decurce ala si cu trepanatii…

  40. Victor,sunt din orasul Slatina unde primarul portocaliu valcov a aliniat la comanda,pe baza de liste,toti salariatii institutiilor conduse tot de oamneii lor si i-a manat sa voteze cu basescu sub amenintarea disponibilizarii,etc. I-a mers treaba asta cu 1000 de persoane, sub privirile pline de simpatie ale politistilor comunitari platiti din banii primariei. Si asta, fara nicio jena, in fata camerelor de filmat.Inca de dimineata, orasul era impanzit de diversi indivizi, probabil lacheii portocalii, care se aciuasera prin baruri si de pe laptopuri aveau liste intregi cu persoane pe care le confruntau in permanenta, probabil cu realitatea de pe teren. In acest moment, te intreb ce rost mai are sa mai discutam la 20 de ani de la “revolutia anticomunista” despre democratie, despre libertatea de exprimare, despre statul de drept, despre institutii care lucreaza in slujba cetateanului? De unde atatia bani pentru asemenea masinarie infernala? Cine plateste nota cand la buget nu mai sunt bani pentru salarii si pensii???

  41. Eu cred că potenţiala arestare a lui SOV e doar o mare gogoaşă, ca şi arestarea colegului său, menită doar să ,,explice” viitoarele disponibilizări din trust. Că respectivele ziare oricum înţeleg că erau pe pierdere de mult.
    Şi, în primul rând, fraierii trebuie să creadă că Băsescu nici nu şi-a început al doilea mandat şi a şi ,,lovit” un mogul. Apă de ploaie.

  42. Nu ştiu ce au făcut cârcotaşii, dar sper că veţi fi ,,sadic” în continuare. Adică, dacă eu şi alţii care nu s-au uitat la ei, nu le-am ,,îngroşat” audienţa, de ce s-o facă cei pe care îi bagă în seamă?

  43. Nu trebuie sa ne ingrijoram de soarta niciunuia dintre cei care au banuti la tescherea si pozitie asigurata. Veti vedea, si asta e pe bune, ca la anu’ o sa se moara de foame, de astea tre sa ne doara pe noi, sa nu crapam naibii, ca cine mai plateste pe urma la stat ca sa aiba ei din ce lua?!..
    Va avea grija il capo di tutti capi (pt dl Patapievici o traducere: the boss of bosses) si de SOV, ca sa traiasca si el bine..
    SA RETINETI CA IN ROMANIA FIECARE LUCRU POATE FI CUMPARAT: NUMAI PRETUL DIFERA. Asa ca…

  44. Fara violenta au strigat azi studentii protestatari. Si au primit gaze si suturi. Uitati la haidamacii care bat OAMENII si slujesc bestiile! inclusiv dictatorul fraudulos ales presedinte. Jandarmii, se stie au creierele – atita cit mai au- spalate. Si-ar omori si parintii pentru nimic si nimeni.

  45. De data aceasta, chiar nu este nevoie de har pentru a-l citi (descifra) pe dl. Tapalaga. Pur si simplu, SOV l-a ingenunchiat la fiecare intrebare. Pentru prima data am avut impresia ca acest distins jurnalist pune niste intrebari copilaresti si fara o tinta precisa, aidoma pizducilor care citesc dupa prompter.

  46. Chiorul si anturajul lui securist nu au inteles ca toti cei care nu agream comunistii si am votat cu Geoana am votat de fapt ANTI-BASESCU! Nu am votat cu Geoana pentru calitatile lui de barbat/sot am votat cu Geoana pentru “calitatile” de securist criminal ale lui basescu. Am mai spus-o, multi dintre noi nici nu stim cine este Geoana. Nu ne intereseaza! Betivanul cu casetutele lui cu tot nu a inteles ca ii vrem gatul LUI pe butuc!
    Si in definitiv daca pe doamna Geoana nu o deranjeaza casetuta chiorului de ce ne-ar deranja pe noi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.