Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Sfârşitul paradoxului de la Realitatea

Sfârşitul paradoxului de la Realitatea

Cel mai al dracu’ paradox din presa românească e pe cale de a ajunge la apogeu. Cei care, din dragoste de Băsescu, îl înjurau pe Vântu pe banii lui, în calitate de angajaţi ai lui, pe televiziunile lui şi în ziarele lui, vor avea posibilitatea s-o facă gratis. În ciuda valului general de ură la adresa lui, nu mă bucur de ce i se întâmplă lui SOV. Şi cu atât mai puţin de viitorul sumbru al colegilor din trustul rival. Fiindcă orice televiziune/ziar/agenţie de presă/radio care se închide înseamnă mai mulţi ziarişti pe stradă, mai puţină libertate de exprimare (puterea precedentului), mai puţine informaţii şi, până la urmă, un deficit de democraţie. Ceea ce se întâmplă la Realitatea-Caţavecu e doar începutul. În definitiv, facă-se voia poporului!

P.S. Admir ceva la omul ăsta demonizat: stăpânirea de sine şi cinismul diavolesc. Tapalagă (care-i unealtă şi fiară, dar în nici un caz ultimul mucos din media) s-a dus la el chitit să-l facă, şarpele l-a primit în bârlog şi s-a dat transparent. Dar oricine ştie să citească interviul îşi dă seama că l-a făcut maleficu-n foi de viţă.

UPDATE: Andronic detaliază. Unii ar spune că (iar) manipulează, eu n-o fac. Fiindcă n-am probe nici să infirm, nici să confirm. Ca să fiu sincer, nici energia aferentă. Dar am o întrebare nevinovată. Când Dan era mâna dreaptă a lui Sorin, eolinaul reprezenta un centru de influenţă al Republicii Calmâce? Ba nu, am două. Când consultantul Andronic lucra pentru Tăriceanu în lupta la baionetă cu Băsescu, acesta din urmă era tot un tip remarcabil şi un politician admirabil ca astăzi?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

213 thoughts on “Sfârşitul paradoxului de la Realitatea

  1. In noaptea de 12/13 Ianuarie cum stateam intins pe fotliu ma uitam la Antena 3, sa fi fost orele 01:00 – 02:00, cand aud o bubuitura in usa, deschid usa cu tupeu sa il bag la matusa-sa sub fusta pe derbedeu. Raman stupefiat: Base cu 3 mascati au venit sa imi fure linguritele si furculitele, ce faceau cu ele nu stiu dar nu am avut ce sa comentez ca de…e seful statului. Am fost la politie, acolo mi-au spus ca am innebunit sa fac plangere impotriva lui Base ca asta are pe toata lumea la picioare. Am inceput sa plang, tacamurile alea imi lipseau mult… pt cei care au inteles ceva din povestea asta poate o sa inteleaga de ce nu mai am Antena 3 in grila de programe. Asa aberatii puteti scoate pe ciolcul ala mic de parca Basescu a venit si vi-a dat in cap, de parca el a adus criza economica (sa fim seriosi daca nu era criza marinaru il batea pe GeOoana cu 65-35 pe usor). sincer nu am votat in primul tur cu el pt ca eram satul de placa cu mogulii dar in al 2 lea tur cand am vazut ca pot fi condus de un prostanac care habar nu are ce se petrece in jurul lui sa fie presedinte. din partea mea nici basescu nu merita presedentia dar prostanacu nici atat. oricum din toata chestia asta voi ati iesit mai sifonati decat el. In ziua de 6 dec am vazut 2 penibili la tv. unu era:”mihaela, dragostea mea” si altu mai ochelarist:”cum isi permite basescu sa zica, ca a castigat, cum isi permite?”). in caz ca ti-ai dat seama cine este al 2-lea om inseamna ca vo sunteti mai destepti ca el…sau poate mai onesti.

  2. A propos, pt necunoscatori de economie, criza economica mondiala a inceput sa se vindece la altii, pana si polonezii au crestere economica, de bulgari nu mai zic… Numa’ la noi e criza mondiala, ca aici nu exista reforme economice reale! Romania are cea mai mare cadere economica din UE, este tara cea mai corupta, are imprumuturi uriase, fiscalitate exorbitanta (113 taxe si impozite), da’ sigur ca nu e numai B vinovat, si ceilalti din echipa lui sunt!
    Cine l-a votat pe B a condamnat o tara intreaga.
    Daca mai au si vise erotice cu B, e clar: nelu’ cotrocelu’ i-a imbolnavit, ce mai…

  3. Se pare ca sustinatorilor PSD si Geoana, le este greu sa se trezeasca din vis si cu mult mai greu, sa accepte ca ai lor ar putea fi … si altfel decat arata. (ca sa nu mai spun ca, nici macar nu prea arata asa!) Le-ar placea sa vedem in Basescu, Raul National, singurul responsabil de tot, inclusiv vant si ploaie! Deci, aveti grija dragi romani intelectuali, destepti: Credeti 100% filmuletul “Basescu” dar in nici un caz nu fiti “prostimea” care ar putea crede ceva rau de Prea-Stintia Sa, Geoama!

  4. @ Mihai:

    Una e să loveşti un copil, aşa CUM A FĂCUT-O Traian Băsescu( zice el, nu cu pumnul) şi cu totul altceva e o potenţială nemaipomenită şi nemaiauzită descoperire cum că Mircea Geoană ar face sex. Oral sau altfel.

  5. Vad ca incearca sa se infiltreze si sustinatori ai lui Basescu, incearca sa se bage in seama… Exista o veste buna si una proasta pt populatia iubitoare de circ gratis, vestea buna e ca ei poate or sa traiasca bine, ca de-aia l-au vrut pe multiubit, iar vestea proasta e ca posibil or sa traiasca mai putin,ca lucrurile se vor inrautati rapid (scumpiri, disponibilizari, nexam reforme, si altele – pt care cei mai multi din tara nu l-au vrut pe Basescu).
    Cred ca o parte din romani, totusi, vor dictatura.Dictatura sa fie, faca-se voia poporului! Intr-un fel, abia astept sa-si dea drumul la conducere,sa simta toti (ca dictatura nu face discriminare, rau o s-o ducem cu totii), nu-mi mai e mila de nimeni dintre cei ce l-au votat.
    Pt sustinatorii lui Basescu – punem pariu CA NICI VOI N-O SA TRAITI BINE? Daca noi ceilalti castigam, sa vi se anuleze votu’…

  6. il admiri degeaba. nu e un geniu nici de departe. A dat o pare teapa cu ajutorul statului (care recomanda disponibilizatilor sa-si investeasca banii la fondurile mutuale pentru ca sunt garantate) iar cu banii nu a reusit sa faca mari afaceri. Afara de ceva presa in Ro neprofitabila si buna doar de asigurare politica. Chiar el declara zilele trecute ca nu ii place sa faca afaceri. Nu-i place pentru ca nu-i ies.

    De ce ar fi de admirat ?
    Ca stia ce e aia o schema Ponzi in 90? Asta nu il face un geniu.

    2) ca a “cotizat” la partid din banii furati iarasi e de bun simt daca vrei sa nu intri la bulau (vezi cazul senatorului Bivolaru).

    3) Ca nu a semnat nimic si i-a lasat pe altii sa intre in locul lui (Vlas si Popa)? Da .. a avut grija sa promoveze carpe manevrabile in conducere dar asta se intampla si in politica (vezi geoana)

  7. Domnule Ciutacu|
    Nu iteleg rolul malefic al lui Vintu in tradarea lui Geoana. Aceasta tradare de IUDA alui Vintu s-a facut la presiunea lui Basesacu.
    Nu-mi pot inchipui cum a fost pacalit Geoana de catre Vintu.Basescu era usor de invins dacA
    Geoana nu-l vizita pe Vintu.Sa fie numai prostia la mijloc s-au un santaj.Basescu daca nu are o carte ascunsa pe mineca si joaca cinstit e foarte slab.S-a vazut in confruntarea cu Antonescu sau in interviul cu Razvan Dumitrescu.Nu stiu cum am sa suport inca 5 ani gasca Basescu-Videanu -Brceanu-Blaga
    Este pentru mine o mare deceptie alegerea acestor persoane sa ne conduca inca 5 ani.O sa trimit saptaminal presedintiei din promisiunile facute in campanie.O sa insist pe
    arestarea si ducerea in tara alui Popa si redeschiderea procesului FNI.Vreau ca vintu sa-si primeasca pedeapsa din partea pritenului Basescu.Apoi o sa insist pe reforma parlamentului.mereu o sa-i trimit mailuri cu promisiuni facute si neonorate.Eu zic ca Dmnezeu ne-a pedepsit cu asa presedinte pentru ca ne meritam soarta.Dar am speranta ca o sa mai apuc ziua cin Basescu se face de rasul lumii si nu o sa-l mai suporte nici cei care l-au ales.Sper sa nu poata duce mandatul pina la capat.Cine sapa groapa altuia cade in ea.

  8. Juramantul a(l)c(o)olitului basescian: am votat in cartier si jur ca nu
    m-am dus cu avionul sau vaporul sa votez de mai multe ori

  9. omu nu e prost degeaba.. el renunta la media scrisa.. care va disparea oricum in timp. a ramane online nu inseamna ca catusi de putin ca nu ai forta de informare/manipulare.

  10. Domnule CIUTACU
    Despre victoria lui Basescu se va scrie mult. Eu zic ca nu Basescu a cistigat ci mai mult a pierdut Geoana. Acest om este asa prostanac cum l-a caracterizat Iliesscu. Numai un prostanac cadea in plasa lui Iuda (Vintu) si sa nu te pregatesti macar cu un raspuns plauzibil.Urmasii securitatii(clica Basescu)a cistigat in fata urmasilor comunistilor(Clica Geoana). Nu e pacat ca nu a cistiga Crin Antonescu,aveam si noi un presedinte adevarat.

  11. citeste si matale Cioran… sa vezi ce zice despre paradox.
    Plesu nu s-a invatat minte… cand scria “Paradoxuri romanesti” in ziarul adevarul.
    Poate matale esti mai tanar…
    Amurgul Gandurilor
    “Paradoxul nu-i o soluţie; căci nu rezolvă nimic. Poate fi folosit doar ca
    împodobire a ireparabilului. A voi să îndrepţi ceva cu el este cel mai mare paradox.

    “În paradox, raţiunea se anulează pe ea însăşi; şi-a deschis graniţele şi nu mai poate
    opri năvala erorilor palpitante, a erorilor care zvîcnesc.”
    “Nu explici un paradox, precum nu explici un strănutat. De altfel, nu-i paradoxul
    un strănutat al spiritului?”

    “succesuri” la asimilat treburi serioase 🙂

  12. in primul rand vreau sa va spun ca v-am citat pe blogul meu . in al doilea rand va multumesc pentru spiritul solidar fata de colegii care practica aceeasi meserie ca si dumneavoastra , chiar daca sunt dintr-un trust “rival”(daca se poate spune asa ).cea mai mare prostie a romanilor este aceea ca se bat cei mici intre ei,in loc sa fie uniti pentru a-si putea atinge scopurile(asta in cazul in care am fi destul de ambitiosi sa avem “scopuri”).dar e doar o parere proprie a unei “pustoaice”de 23 de ani , care lucreaza in trustul “rival” si care simte pe pielea ei ce inseamna sa fii strain si sclav in tara ta.iar aceasta parere nu va schimba nimic , deci nu ma judecati pentru ca am exprimat-o liber si oarecum cenzurat(din respect fata de oameni si atat).
    si inca ceva : am eu sentimentul asta sau exista o majoritate a unora care vor din ce in ce mai mult o oarecare intoarcere la comunism ? ma opresc aici,desi sincer imi tremura degetele pe tastatura . multumesc

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.