Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Patapievici, la capătul corect al oralului

Patapievici, la capătul corect al oralului

Motto: “Sexul oral poate fi şi plăcut. Depinde la care capăt te afli”

“Nu cred că Basescu a lovit copilul ci cred că doar l-a împins. Greşeală sa a fost ca nu a negat imediat. A fost un pic ca in cazul lui Bill Clinton, in chestiunea cu sexul oral… Apropo, ştiu din surse sigure ca lui Băsescu i-a fost oferita o caseta cu Mircea Geoana primind un sex oral şi a refuzat să-l folosească împotriva lui. Este un om cinstit, credeti-mă…” Cuvintele-i aparţin distinsului intelectual Patapievici şi sunt extrase dintr-un interviu acordat unei publicaţii spaniole. Un om care s-a pişat cu presiune pe poporul român şi pe ţara pe care o cântă patrioţii de pripas de astăzi şi pe care nu l-a crucificat nimeni pentru opiniile sale isteroid-extremiste. Pentru că exprimarea liberă a părerilor face parte din democraţie.

Habar n-am dacă există caseta porno cu Geoană şi dacă-i la Băsescu ori în fişetul altcuiva. Poate că par demodat pentru pedelişti, dar nu mă pasionează activităţile sexuale ale nimănui. Dacă proba video ar exista şi ar fi aruncată pe piaţă, după părerea mea, i-ar face un mare bine lui Geoană. Fiindcă l-ar legitima ca bărbat şi i-ar mai şterge din imaginea publică de mămăligă. Alte lucruri mi se par, însă, mai importante. Unul dintre ele este că un demnitar român (Patapievici) dezvăluie, în presa străină, că alt demnitar român (Băsescu) deţine o casetă compromiţătoare despre un al treilea demnitar român (Geoană). Şi c-o ţine la sertar. Ceea ce, dacă luăm în calcul şi declaraţia pe aceeaşi temă (dinaintea turului doi) a lui Băsescu de la OTV, poate conduce la întrunirea elementelor constitutive ale infracţiunii de şantaj. Nu mă iluzionez că s-ar şi putea întâmpla ceva, dar mă pot întreba de unde are ştiinţă Patapievici de prezumtivele activităţi orale ale lui Geoană? S-a vizionat în grupul de intelectuali de casă caseta la sediul de campanie de pe Lipscani?

“Vă pot spune că am atenţionat staff-ul meu că dacă o folosesc, îmi retrag candidatura. Luni, eu i-o dau lui Mircea Geoană. Este o problemă internă a PSD, ei se filmează unii pe alţii şi se vând mai apoi” (Traian Băsescu)

UPDATE: În loc să-şi pună cenuşă-n cap, Patapievici spune (într-un comunicat în care vorbeşte despre el ca despre altul) că n-a spus ce-a spus. Citez din clasicul poneilor roz: “Dl. Patapievici n-a menţionat existenţa vreunei casete privindu-l pe dl. Geoană: el a spus doar că d-lui Băsescu i s-a oferit o astfel de casetă şi a refuzat-o. N-a vorbit despre videocasete – adevărate sau false sau  care există sau nu – ori îndreptate împotriva cuiva, ci despre atitudinea morală a d-lui Băsescu.”

Bine, hai să-i fac plăcerea, să-l cred pe cuvânt şi să mă duc la original (apărut fix în ziua alegerilor). “Yo no creo que Basescu pegara al niño, creo que sólo le empujó. Su error fue no negarlo de inmediato. Fue un poco como el caso de Bill Clinton con el sexo oral… Por cierto, sé de buena fuente que a Basescu le ofrecieron una cinta de Mircea Geoana recibiendo sexo oral y él se negó a utilizarla en su contra. Es un hombre honesto, créame.”

Comentarii

comentarii

Similar Posts

378 thoughts on “Patapievici, la capătul corect al oralului

  1. Ca om(privitor) care a inceput campania electorala prin a-l iubi Geoana si am sfarsit prin a ma indragosti de Crin Antonescu va marturisesc ca sunt socata sa descopar in ce tara traim.V-am urmarit comentariile si cateodata mi se parea ca exagerati pt ca problemele erau prea grave pt a fi adevarate.Dar , astazi va cer scuze.Dupa ce
    l-am urmarit pe dnul de la STS m-au trecut fiori reci pe sina spinarii,m-au trecut fiori reci vazandu-l pe dnul Turcescu aseara cum se repezea la cei doi studenti cu scopul clar de a le discredita actiunea uitand voit de adunarea pro Basescu din Piata Universitatii. De fapt, dragostea domnului Turcescu pt cel ales prin “vot democratic ” este prea vizibila pt un ziarist care vrea sa para independent(omul chiar se vede cand sufera pt Basescu).Scuzati-mi un pic preocuparea pt dnul Turcescu dar ma irita ipocrizia acestui “independent” .As mai vrea sa adaug ceva referitor la dnul Crin Antonescu: mi se pare extrem de riscant sa accepte functia de prim ministru cu dnul Basescu presedinte El nu va mai fi un om liber avand in vedere ca va fi monitorizat ascultat si inregistrat pt tot ceea ce va face in viitor .Dnul Basescu nu se va schimba niciodata asta vreau sa intelega dnul Antonescu il va elimina pe cel mai redutabil adversaral sau prin mizerii securiste.

  2. In urma cu un an mi-am scimbat Cartea de identitate si o data cu aceasta am primit si Carte de Alegator, intrebarea mea e la ce ne foloseste, am auzit multe idei despre cum sa nu se fraudeze alegerile cu softuri cu povesti, credeti un om care a facut algoritmi si programe, absolut toate se pot manarii, de ce nu am putut folosi carte respectiva de alegator si sa se scrie cu pixu pe ea data votarii?? a nu era interes… sau daca ot nu o folosim de ce o mai tipareste statul roman, e criza, parca trebuiau reduse costurile, in ultimii 10 ani ne-am schimbat toti CI si o data cu acestea au fost tiparite 22 milioane de carti de alegator, oare nu au costat nimik??

  3. @aligatorul optimist Din moment ce au audienta si isi permit sa isi deschida atatea posturi inseamna ca cineva sau ceva fie ii plateste fie au atata audienta incat reclamele televizate platesc integral costurile, altfel iese pe pierdere.

    Am vazut emisiunea de aseara a lui Mihai Gadea, Ciutacu a fost cel mai tare, dupa ce s-au chinuit aia 40 de min sa nu zica exact ce e pe caseta, vine Ciutacu si in 20 de secunde baga tot la foc continuu. Avea Gadea o fata, ziceai ca i-a picat fata (atentie la fani base sa se uite ieri seara, ca sa ii vada fata picata).

    Si in plus sa nu uitam toti suntem adusi de barza.

  4. Curtea Consitutionala a luat cea mai smechereasca decizie -renumararea voturilor nule care se puteau usor aranja ca la BEC, in detrimentul listelor cu : CNP-URI FALSE,LIPSA SEMNATURILOR SI VOTUL CELOR DIN DIAPORA probabil mult mai elocvente.

  5. @Aligatorul optimist

    Nu te-ai gandit ca un raspuns posibil ar fi acela ca, prin conduita lor in jocul politic, Antetenele, Realitatea, B1TV au facut din OTV un post la fel de respectabil? Nu pentru ca,doamne fereste, ar fi crescut OTV-ul, ci mai degraba pentru ca s-au coborat acestea. Importanta este apropierea, nu conteaza cum s-a realizat ea…

    Paradoxal, din statististicile celor care fac studii de audienta (eu nu stiu cate firme fac asta, dar am acces la datele GFK, care e dincolo de indoiala si de partizanat) se pare ca in ultimul an calitatea audientei OTV-ului a crescut teribil. Totusi, e cumplit sa vezi ca sunt oameni cu educatie inalta (macar dupa diploma obtinuta!) care se informeaza de la OTV. Iata o consecinta perversa a partizanatului din TV… Si cumva si meritata.

  6. Basescu e terminat ati vazut ce fata are dupa parerea mea se simpte cu musca pe caciula.Trebuie renumarate toate voturile reale si nu furate prin diverse tertipuri ca:cnp fals,morti,oameni inexistenti,vot multiplu,vot nul,voturi introduse frausulos in urna,schimbarea datelor din tabelele predate la bec,etc).Nu trebuie sa ne lasam si trebuie demonstrat ca sunt niste hoti ordinari care “nu ne-au ciuruit” ci sunt iei ciuruiti.Ori democratie ori dictatura fratilor.

  7. Prea tare, deci Geoana e si el barbat pana la urma, da la M….e! :)) Esti tare Ciutacule cu faza asta! GENIAL, faza zilei ce mai =))

  8. Turcescu asta este un nesimtit. Atata timp a lasat sa se inteleaga ca el este cel mai obiectiv si impartial om. Si tot nu intelegeam de ce naiba juramantul lui Basexu a fost asa in coada de peste. Apoi dupa alegeri, cand a avut cateva iesiri pe la Realitatea si l-a sustinut pe basexu mai ceva ca Radu Moraru mi-am dat seama:”A PUS SI ASTA BOTU LA MALAI”. (si fiti fara grija, majoritatea ingusta la minte a romanilor n-au inteles ca e vorba de nuanta in juramantul lui basexu). Dar spunea cineva mai sus ca poate din cauza unui santaj a trantit-o Geoana pe final.
    Si Patapievici, si citisem si Cartarascu sa apara si sa se murdareasca cu lucrurile astea – demonstreaza lipsa de caracter si o oarecare precaritate in gandire. Eu nu pot sa inteleg cum un om considerat (nu si de mine) una din valorile romanesti in viata care se crede filozof si emite judecati de valoare, poate sa se bage la trucuri ieftine de 2 lei. Si nu inteleg ce ii trebuie lui, care e legatura lui cu Basexu, Geoana, & the rest. Intre el si colericul de DInescu il prefer de o mie de ori pe al doilea.
    Nu pot spune ce cred eu despre Patapievici pentru ca nu s-ar publica in felul asta comentariul, dar ma gandesc c-o fi inventat el un bec ceva in viata asta.
    Nu-mi vine sa cred perioada in care traim.
    Auzi dom’le, 4000 de votanti in Paris la o singura sectie… ca au scris declaratiile in afara sectiei… da acasa, imreuna cu buletinele de vot stampilate, so fi dus un baiat saritor cu o satamana inaninte si le-a strans pentru ziua alegerilor ca se auzise ca ploua.
    Ma supara cand imi este insultata inteligenta.
    D-le CIUTACU VA ROG SA-MI RASPUNDETI SI SASUSTINETI CE VOI SCRIE MAI JOS:
    Tot aud ca : “dom’le e adevarat ca au fost nereguli dar au fost facute si de PSD, si de PDL si de PNL” (citat din gandirea lui Turcescu). Eu am o problema aici: 1x furt + 1x Furt + 1X Furt = 0 sau 3 x furt?
    Pai cum putem sa zicem ca au furat ok, dar au furat si ceilalti, inseamna ca votul a fost viciat si mai tare. EU zic ca daca se demonstreaza 1 vot furat trebuie reluate alegerile… si nu ma refer la cadouri sau mita electorala, ci la numaratoare stramba.

  9. Ce-au făcut ăştia, s-au prezentat la vot 10.620.116 alegători, numărul total al voturilor valabil exprimate a fost de 10.481.568, dintre care 5.205.760 pentru Geoană şi restul de 5.275.808 au fost pentru Băsescu?

    Ce n-am înţeles la faza asta?

  10. L-am vazut pe chior(like always ,cu multa scarba)vb de la Bruxelles……o fata de cadavru,fara vlaga si un hahait care nu era al lui
    Sa fie din cauza vvoturilor nule care vor fii renumarate??I hope so..

  11. @Aligatorul optimist:

    Sunt 5 milioane de retardati in tara asta care l-au votat pe base’. Plus aia din “diaspora”. Are cine sa se uite…

  12. Eu cred ca o fi avand si astia o caseta de prin studentia lui Geoana (cand se mai distra si el) si mamaaaaa ce imoral e Geoana. Bine ca este moral un om care loveste un copil in fata (nu cu pumnul cum a jurat Basescu). Referitor la Patapievici, este o scursura a societatii un pupincurist educat, cum este posibil ca un om care ne desconsidera ca si popor (asa a scris el cu manuta lui cel putin) mai poate sa apara si sa dea declaratii si mai important, daca este asa de sus comparativ cu noi, cum de accepta sa fie platit de acest popor. Acest om nu are dreptul la functie de bugetar in Romania.
    Maine o sa ne trezim ca o sa jure Basescu ca nu i-a furat telefonul ziaristei, l-a imprumutat fara acordul ziaristei, ceea ce este mai putin grav nu?
    Despre ce vorbim oameni buni, despre un om care a demonstrat de fiecare data ca este capabil de toate lucrurile imorale si ilegale (fapta cu ziarista se numeste “furt calificat”). Noi nu am ales presedinte pentru un club de fotbal, am ales presedintele tarii, cel care sa ne reprezinte si sa aiba alte cuvinte in vocabular decat “a venit sa isi ia tainul” cand vine primul ministru francez in vizita.
    Presedintele unei tarii este cel mai mare diplomat al acelei natiuni (uitati-va in dictionar ce inseamna om diplomat). Unde se ragaseste Basescu aici. Romanilor cat de orbi puteti sa fiti sa votati cu o asemenea scursura. Voi chiar nu ati vazut gesturile lui. Ce mesaj dam noi tarilor civilizate.
    Am 29 de ani, o sotie si un copil de 1 an si 5 luni, si ma gandesc sa emigrez pentru a putea oferi copilului meu o educatie, pentru ca ma uit pe strada la tinerii din ziua de azi si la comportamentul lor. Ce exemple pot sa ii ofer eu copilului meu? Pe vremea comunistilor macar exista respect si spirit civic (am sunat la spital sa cer o ambulanta pentru ca am vazut un om cazut pe langa toti ceilalti treceau fara sa se uite, iar de acolo m-au anuntat ca sigur e beat). In afara copilul traieste intr-un alt climat, vad la televizor oameni educati, care nu se manifesta precum animalele (Basescu), este bine structurat sistemul de valori. La noi esti valoros doar daca stii sa faci bani, indiferent prin ce mijloace (iar daca fentezi pe cineva sau statul esti vazut mai bine, cica “se descurca”), daca sustii sau esti inscris in vreun partid etc.
    Nu vreau sa traiesc intr-o astfel de tara, iar daca e sa traiesc aici nu mai vreau sa vad la TV personaje gen Basescu, Udrea, Blaga, Videnu etc.
    Ma uitam zilele trecute la filmul “Liceeni”. Ce diferenta……
    P.S. “Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul”. Pacat de oameni precum Badea, Gadea etc. pentru ca sunt multi ca ei si ca mine care nu ne regasim in conducatorii nostri, poate suntem noi nebuni si am fost educati intr-un sistem de valori gresite, dar stai in restul tarilor vad acelasi sistem de valori ca cel in care am fost eu crescut, deci se pare ca mitocania si neamprostia a luat locul bunului simt si al bunei cresteri. Asta a reusit regimul Basescu sa ne dea in loc de “sa traiti bine”.

  13. @AlexD

    Bineinteles ca daca n-au audienta ies pe pierdere…

    TOCMAI ASTA ZICEAM…de unde au atatia bani de aruncat pe timp de criza?

    Pura coincidenta ca in campanie l-au sustinut pe Base.

  14. Patapievici asta e oricum o scursura a regnului uman. Un buboi plin de puroi si de mizerii urat mirositoare, iar unii il mai numesc si “demnitar al statului roman” pt ca e directorul ICR. Eu nu stiu cu ce s-a remarcat acest individ in plan cultural-inteleg ca e scriitor sau ceva de genul asta, dar in plan pornografic sigur s-a evidentiat: celebra expozitie pornografica de la NY, prieteni ai lui care au postat filmulete porno pe net, etc. De altfel, e de-ajuns sa te uiti la fata lui de frustrat, ca sa-ti dai seama ca tipul se masturba pe sub banca in liceu. A mancat atata rahat de la sefutu lui, Baselu (ca-i plac, se vede, partile dosnice), ca i-a ramas si-n dinti, si-i pute gura de fiecare data cand incearca sa scoata ceva inteligent pe ea. De, dintr-o teava de canalizare, nu poate iesi apa pura de izvor. Mie mi-e sila de tara lui Basescu, in care cultura romana e reprezentata in exterior prin astfel de oameni!

  15. Cum sa faca asa ceva,sunt niste mizerabili,nu stiu ce sa mai inventeze.Vreau expertiza la acea caseta in care Basescu loveste un copil,am spus LOVESTE pentru ca n-am sa uit niciodata mama acelui copil care se temea,asta m-a facut sa fiu sigura de ceea ce spun,Basescu sa nu ne creada PROSTI!!!

  16. Ca prim si deocamdata unic cartarescolog, autor a peste 1500 de pagini inspirate de capodopera Orbitor, din care mega-exegeza n-am publicat pe propinatiu.ro decat primele 600, as paria pe chiar reportul de la 6 din 49 ca textul Futevânt, presedinte!? care a circulat pe net nu apartine candidatului nostru Nobel cel mai bine plasat, Mircea Cartarescu. Argumente necesare si suficiente se gasesc la inceputul textului intact din 29 noiembrie, autorul real declarandu-si copilaria in Bucovina (Cand mama nu ma trimitea cu treburi la câmpie, mergeam adesea pe plaiurile dragi ale Bucovinei…), nu in regiunea Bucuresti, si la sfarsit, semnatura fiind Arcasul lui Stefan.

  17. Aceasta caseta,daca exista e la fel ca si filmuletul cu Basescu care da cu pumnul.adica e TRUCATA.

  18. D-lui Basescu i s-a oferit o caseta cu Geaoana. Atunci el a refuzat ,,sa o foloseasca” , nu ,,sa-l foloseasca”, asa cum scrie in text. Deci este o greseala de acord gramatical.

  19. nu inteleg de ce se face atata caz?pe cine ati fi vrut sa puna in guvern?pe cei din psd,sau pnl?pai,nu ei au pierdut alegerile?de ce a iesit psd-ul de la guvernare?nu erau in guvern acum doua luni?antonescu putea sa nu cada in genunchi la poalele lui geoana la o ora dupa turul intai si astazi pnl-ul avea premierul(nici intr-un caz maria sa antonescu).de ce d-l nica tot insista pe frauda?ce frauda?eu am fost la vot,dar nu am vazut nici autocare si nici oameni adusi cu arcanul la vot.de ce nu a iesit pe postul tv.un membru a unei sectii de votare sa aduca dovezi concrete care s-au intamplat?d-l nica tot spune povesti.nimic,dar absolut nimic din acuzatiile de frauda nu s-au dovedit.acum 8 ani am fost membru al unei comisii electorale.dupa inchiderea sectiei de vot,stampilele s-au incuiat in dulap,iar buletinele de vot s-au numarat fara stampile pe masa.deci toate sunt abureli,iar romanii nu sunt prosti.oooooooo! ! ! au votat in paris 3800 de romani! ! !.pai fratilor,in poplaca au votat 4700 de romani.in gara de nord din 14 ore,10 ore a fost inchisa sectia pt.solutionarea contestatiilor depuse de oameni special trimisi acolo pt.a bloca procesul de vot.deci,hai sa fim seriosi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.