Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Patapievici, la capătul corect al oralului

Patapievici, la capătul corect al oralului

Motto: “Sexul oral poate fi şi plăcut. Depinde la care capăt te afli”

“Nu cred că Basescu a lovit copilul ci cred că doar l-a împins. Greşeală sa a fost ca nu a negat imediat. A fost un pic ca in cazul lui Bill Clinton, in chestiunea cu sexul oral… Apropo, ştiu din surse sigure ca lui Băsescu i-a fost oferita o caseta cu Mircea Geoana primind un sex oral şi a refuzat să-l folosească împotriva lui. Este un om cinstit, credeti-mă…” Cuvintele-i aparţin distinsului intelectual Patapievici şi sunt extrase dintr-un interviu acordat unei publicaţii spaniole. Un om care s-a pişat cu presiune pe poporul român şi pe ţara pe care o cântă patrioţii de pripas de astăzi şi pe care nu l-a crucificat nimeni pentru opiniile sale isteroid-extremiste. Pentru că exprimarea liberă a părerilor face parte din democraţie.

Habar n-am dacă există caseta porno cu Geoană şi dacă-i la Băsescu ori în fişetul altcuiva. Poate că par demodat pentru pedelişti, dar nu mă pasionează activităţile sexuale ale nimănui. Dacă proba video ar exista şi ar fi aruncată pe piaţă, după părerea mea, i-ar face un mare bine lui Geoană. Fiindcă l-ar legitima ca bărbat şi i-ar mai şterge din imaginea publică de mămăligă. Alte lucruri mi se par, însă, mai importante. Unul dintre ele este că un demnitar român (Patapievici) dezvăluie, în presa străină, că alt demnitar român (Băsescu) deţine o casetă compromiţătoare despre un al treilea demnitar român (Geoană). Şi c-o ţine la sertar. Ceea ce, dacă luăm în calcul şi declaraţia pe aceeaşi temă (dinaintea turului doi) a lui Băsescu de la OTV, poate conduce la întrunirea elementelor constitutive ale infracţiunii de şantaj. Nu mă iluzionez că s-ar şi putea întâmpla ceva, dar mă pot întreba de unde are ştiinţă Patapievici de prezumtivele activităţi orale ale lui Geoană? S-a vizionat în grupul de intelectuali de casă caseta la sediul de campanie de pe Lipscani?

“Vă pot spune că am atenţionat staff-ul meu că dacă o folosesc, îmi retrag candidatura. Luni, eu i-o dau lui Mircea Geoană. Este o problemă internă a PSD, ei se filmează unii pe alţii şi se vând mai apoi” (Traian Băsescu)

UPDATE: În loc să-şi pună cenuşă-n cap, Patapievici spune (într-un comunicat în care vorbeşte despre el ca despre altul) că n-a spus ce-a spus. Citez din clasicul poneilor roz: “Dl. Patapievici n-a menţionat existenţa vreunei casete privindu-l pe dl. Geoană: el a spus doar că d-lui Băsescu i s-a oferit o astfel de casetă şi a refuzat-o. N-a vorbit despre videocasete – adevărate sau false sau  care există sau nu – ori îndreptate împotriva cuiva, ci despre atitudinea morală a d-lui Băsescu.”

Bine, hai să-i fac plăcerea, să-l cred pe cuvânt şi să mă duc la original (apărut fix în ziua alegerilor). “Yo no creo que Basescu pegara al niño, creo que sólo le empujó. Su error fue no negarlo de inmediato. Fue un poco como el caso de Bill Clinton con el sexo oral… Por cierto, sé de buena fuente que a Basescu le ofrecieron una cinta de Mircea Geoana recibiendo sexo oral y él se negó a utilizarla en su contra. Es un hombre honesto, créame.”

Comentarii

comentarii

Similar Posts

378 thoughts on “Patapievici, la capătul corect al oralului

  1. Da, am ramas fara cuvinte si nu am simtit decat mila pentru un asemenea “intelectual”, m-a dus cu gandul la “intelectualii aia de dinainte de ’89, dar aia cica nu aveau alternative, poate doar puscaria sau moartea, da astia contemporani noua, care cica traiesc intr-o Romanie democrata, astia…de ce sa fii milog si slugarnic???? Si alt lucru pe care nu pot sa-l inteleg de ce la ICR-ul din New York al “d-lui” Patapievici romana este interzisa si de ce site-ul oficial al acestui institut cultural roman nu are si versiune in limba romana???

  2. Victore!Te rog eu mult pe tine si echipa ca dupa ce decide CCJce va decide sa va ocupati putin de acest Patapievici!Ma abtin cu greu sa nu-l etichetez!Asta cui ii da socoteala de ce face la ICR?Pe ce cheltuieste el banii?Care este eficienta muncii lui?Cine il controleaza si care este frecventa rapoartelor de activitate.Noi tti ne mancam zilele cu Udrea ,Boc,Ridzi,Geoana iar pe individul asta nu-l intreaba nimeni de sanatate!Multumesc!

  3. Suntem tara lui I’M LOVING IT pt cei care stiu engleza….dar ce e important ramane in memeoria noastra.Din pacate pt unii va ramane faptul ca Geoana a data sau a luat m..e.Asa suntem noi romanii de secole,in 2 tabere.Macar de cei 5 mil care l-au votat ar sta de partea placuta,dar am un feeling deep inside ca de data asta vom fi un tot,uniti ca niciodata,de partea gresita,si vom avea parte de M..e gratis timp de 5 ani.Momentul adevarului/curs euro ,bursa cazuta,flamingo computers in insolventa,datoria de 3500 euro pe cap de locuitor-nu pt cei din diaspora ei doar voteaza…-pensii neplatite in 10 judete si factura gaze mai mare cu 50%,astea si toate cate vor mai veni…nu sunt asa de importante,important este cine cui a dat m..e.Este o metoda veche pt a inlatura atentia populatiei de la ce e important si tragic in tara si a le capta atentia cu lucruri de senzatie…Dar inca tine si nu numai la noi.Din punctul asta de vedere suntem in top-e drept ca manevra este direct proportionala cu gradul de civilizatie,cultura,etc.Dar tine si ma intreb pana cand…..

  4. Domnule Ciutacu,la inceput am crezut ca e retorica de campanie tema cu politia politica,fraudarea alegerilor…
    Incet imi dau seama ca nu mai e de joaca cu acest baiat numit Basescu.
    Vazandu-l ieri pe domnul Opris,m-a cuprins frica.
    Cred ca dupa toate emisiunile,editorialele si cuvintele rostite sau nerostite,trebuie sa ne punem serios problema cum poate fi blocat un sistem dictatorial la care toti suntem martori cum se incheaga pe zi ce trece.
    Daca privim atenti,deja lucrurile au luat-o la vale grav in aceasta tara.Din televizor razbate iz de dictatura sadea.Nu mai e vorba de Videanu,de Pogea,de Udrea, Sulfina si stricata companie,e vorba ca nenii astia incheaga in aceste zile un sistem opresiv in toata regula.
    DE CE NE ESTE FRICA INCA PUTEM SCAPA.

    P.S. : Pentru cei care inca au o indoiala,propun un exercitiu de imaginatie.
    Puneti-va in locul ziaristului de ieri,atunci cand Opris i-a pus mana pe microfon.
    Precedentul a fost creat.

  5. Intrebare:
    Exista posibilitatea ca de pe telefoanele mobile comerciale (nu ale STS) sa se transmita date direct intr-o celula alocata in Excel?
    Daca DA atunci se explica numaratoarea rapida a voturilor la PDL, daca NU este clar ca au fost folosite retele speciale de tranfer de date.

  6. Nu era rolul lui Patapievici sa spuna asta in niciun caz.
    Si daca a spus-o este evident ca are un scop bine definit.
    Eu sunt de parere ca strategia lui Basescu pentru aceasta campanie, a fost aproape impecabila, in comparatie cu a lui Geoana!

  7. Va dati si voi la tov. Patzapievici cu otozbirul. El se comporta natural, adica, de ii faci o operatie in cutia craniana, nu gasesti decit penisuri, adica ce ii lipseste din dotare si pasarici, la fel ceea ce ii lipseste din activitatea sa , cel putin saptaminala. Si in spate si in fata ar face paianjeni, daca nu s-ar mai dihoca, ori mictiona din cind in cind, cu produsele pe care le inghite de la cacastoarea sefilor.
    Se exprima si el, ca ‘omul’, fata de ceea ce ii lipseste, fiind in consonanta cu parcursul sau de promovare a culturii, adica face un expozeu de cultORAL-itate romaneasca.

  8. eu cred ca respectivul soft al PD-L – ului este de provenienta STS si este de fapt link pe bazele de date ale BEJ . In felul acesta se explica de ce Basescu stia cu cat castiga inca de la ora 19.00 . Ei masluiau in timp real procentele de pe computere din Birourile Electorale Judetene ! Mai bine zis ajustau cifrele in asa fel incat sa ajunga “rotunjite” si sa se pupe cu cerintele de la centru ! Partea cu telefoanele este doar o perdea de fum ! STS i-a ajutat sa faca legaturile pe respectivele computere (parole, useri) . Tot asa explic si unele intreruperi de curent, trebuiau acoperite anumite modificari majore de cifre . Victor sper sa citesti asta ! Crede-ma stiu ce vorbesc, tot ce am scris este posibil ! Sunt curios cine a asigurat partea de securitate ale serverelor BEJ si BEC ?!

  9. 100/1000 ca nu exista o asemenea caseta…cititi omul care este dl.Geoana si analizati nemernicul de patapievici… s-o fi zvonit ceva despre “O” caseta…daca e ceva e CLAR un fals ordinar…dar pupincuristul patapievici, lingaul, a avut sarcina zvonului…intimidare pt. eventualitatea ca se intampla anularea turului 2 – asa cum ar fi normal cu asemenea probe !!!
    Si analizati f.f. bine si omul basescu…ar fi putut rabda cu o asemenea proba in buzunar ??? ce l-ar fi putut tine sa nu prezinte caseta ??? …tocmai pe el, cel atat de inversunat… care ar fi tras (ciuruit) pe bune daca ar fi avut o arma si un motiv (insuficiente voturi – chiar si furate)…?!

  10. A.Nastase semnaleaza pe blog un fapt INCREDIBIL: Decizia 22 a BEC de inregistrare a candidaturii lui TB este motivata, printre altele si de art.11 ind.2 din Legea 370/2007 referitoare la orasul Basarabi. Idem alte decizii similare. Toate sunt semnate si publicate pe site BEC.
    Oare in ce tara traim, cu “profesionisti de 2 lei” sau asa trebuie sa fie TARA LU’ BASECU?

  11. Ca vad ca inca doare votul din diaspora. Un punct de vedere pentru un moment oarecare din viitor. Cand poate ne vom vindeca si vom vedea lucrurile cu alti ochi.

    In ceea ce priveste voturile din strainatate, opinia mea este putin diferita. Eu cred ca, daca sistemul ramane ca pana acum, MAE ar trebuie sa organizeze o sectie de vot in strainatate MACAR la 10.000 de cetateni romani pe care ii are in evidenta ca locuind intr-o anumita zona geografica bine delimitata. Pentru ca, totusi, mai putin de 200.000 de voturi din strainatate inseamna o rata de vot mai mica de 10% (efectiv 6-7%) a romanilor aflati in strainatate. Ceea ce inseamna ca acestia sunt in mod clar dezvantajati / discriminati.

    Solutia decenta si normala pentru vremurile noastre e insa alta. Eu pledez pentru votul electronic si / sau prin corespondenta, in care reperul principal de identificare a votantului sa nu mai fie numele si adresa, ci CNP-ul. Astfel, daca voturile se centralizeaza in timp real intr-un server central SIGUR nu mai pot aparea voturi multiple… Si tot romanul, oriunde s-ar afla poate vota.

  12. …sa nu uite cel (cei) de la Cotroceni ca Ceausescu a avut primele usoare ciocniri cu studentii (cand au si crescut pere in plopi)…si spre cunoastere… ultimele ciocniri ar fi fost cu tapinarii, care deja plecasera spre Bucuresti… daca nu se iesea in strada pe 22.12.89 !!!
    Studentii – speranta noastra nu ii poti opri cand se vor porni…!!! si multi vom fi alaturi de ei…!!!
    In 10.12.09 a fost o repetitie precum europarlamentarele pt. prezidentiale…

  13. Mă întreb de ce nu sau afişat listele cu alegători pe holurile din centrele de votare ca de obicei,să nu vedem cine este trecut pe ele (morţi răniţi etc.) Nu îmi amintesc să fi ridicat cineva această problemă.

  14. Cel mai tare argument pe care l-am auzit. Tineti-va bine…”L-am votat pe Base ca o ieftinit rumingu”. E colosal. Eu cred ca de asta am votat cu Geoana, ca nu folosesc ruuminguuu.

  15. ce as putea sa mai spun in aceste conditii? daca este caseta de anul trecut nu mai are relevanta, daca este alta caseta iar nu, pentruca pe oameni nu-i intereseaza daca cineva face sex oral, anal, sau cum o fi, ii intereseaza sa avem un guvern stabil, sa avem un loc de munca, sa scapam de criza etc.sa traim si noi decent nu in case de 1 milion de euro, nu o masina ca a elenei basescu, dar sa avem un salariu care ne-ar putea permite si noua muritorilor macar o excursie in afara tarii sau chiar in tara. spunem tot timpul ca in comunism nu puteam face si drege (nu puteai iesi in afara, nu aveam banane, postocale, carne sau alte bunatati)dar ce folos ca acum sunt din belsug dar cu ce le cumparam cand avem milioane de someri?, cand toate sunt scumpe? in toata lumea civilizata,mancarea este iefina la noi toate sunt scumpe, de la servicii de orice natura si pana la mancare pe care o ie in fiecare zi ca nu putem manca numai de 2,3 ori pe an sau pe sapatmana sau pe luna. nu toti romanii pot face o excusie ia afara ca nu au bani, nu toti romanii pot avea case sau masini scumpe si poate nici nu-si doresc toti acest lucru, un lucru elementar isi doresc totusi sa aiba cu ce-si intretine familia, sa nu aiba datorii, sa poata dormi linistiti si nu cu stomacul gol. eu nu sunt inca in aceasta situatie dar nu se stie… ad sori ca, CC sa tina cont de cauza in fraudarea acestor alegeri, prea putin ma intereseaza pe mine cine si cat a fraudat, vreau sa starpim odate pentru totdeauna acest flagel. deci a nu se umbla numai la cauza dar si la efect. multumesc. 11 decembrie 2009 10.27

  16. exista un sistem DRG pe care spitalele il folosesc.acest sistem e destul de amplu si pe baza lui se deconteaza banii spitalelor de la CAS aferenta judetului.una din conditiile ca fisa de observatie sa fie validata de CAS e sa aiba un CNP valid.eu m-am specializat in fabricare de cnp ,pina cind sistemul iformatic mi-l accepta.de exemplu prima cifra reprezinta sexul:”1”e masculin
    2”’-feminin
    urmatoarele 2 cifre sunt anul ,apoi 2 luna:01.02….12,apoi 2 cifre ziua 01…31
    apoi doua cifre cod de judet
    apoi 2 cifre codul de oras/sat/comuna
    iar ultimele doua cifre le iau prin nimereala de la 01 la 99
    si se nimeresc citeva numere ”valide;; cam 5-6 dintr-o suta.

    problema e ca pot suprapune persoanele.
    deci

    in primul rind la o selectie corecta :trebuie stiut si lucrat ca 2 CNP-URI SA FIE DEOSEBITE.

  17. Sal Victor ! Am vazut ieri la Sinteza Zilei cum ati demonstrat frauda cu votul , in urma demonstratiei rezultand ca era necesar minim un minut si jumatate ( sa admitem ca erau toti dopati cu energizante si se miscau f. repede ) , incredibil … trebuie intrebat domnul Videanu ce crede despre acesta demonstratie , pt ca matematica minutelor si a secundelor necesare pt un vot este universala . Pacat ca nu o sa fie admisa ca proba acesta demostratie , ea tine mai mult de bunul simt , si cum multi din ei nu il au , o sa o combata total prin simpla indiferenta .

  18. acum 3 ani te injuram dl. ciutacu. credeam ca ati luat-o cu totii razna. acum, simt ca o voi lua eu razna cand ma gandesc la nea traian basescu ca presedinte inca 5 ani.
    ce nu inteleg la voi , cei de la antene, este bombardamentul continuu timp de 5 ani . nu cred ca a fost cea mai buna strategie.
    eu as fi mers pe un atac decisiv in ultimul an si jumatate , fara suspendarea din 2007 care l-a victimizat pe escroc. dar vrau sa mai zabovesc putin asupra strategiei: nu geoana a fost de vina, ci hrebenciuc si gusa, care nu trebuiau bagati in campanie nici in ruptul capului. trebuia bagat un tanar ca sova sau alti pusti care sa apara doar de decor in spatele lui geoana, care nu e chiar atat de slab pe cat se spune. si mai imi pun o intrebare: oare traian basescu nu le face tuturor un bine: ziaristii au cu cine sa serafuiasca, la ue da bine ca romania ar vrea sa se schimbe, ca sa dea baietii banii. nu stiu, nu pot sa cred ca , fara frauda , individul asta a iesit presedinte. de aceea am suspiciuni in privinta unora ca hrebenciuc, ca isi doreau sincer victoria lui geoana. acum suntem cu adevarat in criza politica profunda care va dura inca cativa ani buni. va fi un circ teribil si saracia ne va coplesi.

    nu va ramane decat sa ii pistonati pe psd si pe pnl sa schimbe legea electorala, care este jalnica, din vremea lui iliescu , sa salvati parlamentul bicameral si in general sa-l faceti pe basescu sa planga cu adevarat ca ales sa ramana acum si in acest mod presedinte.

    D-zeu sa binecuvanteze Romania

  19. vreau sa mai spun ceva.

    apropo de strategie, cea mai mare prostie pe care ati facut-o la natene si nu numai voi, a fost sa-l prezentati pe geoana ca pe un fraier care, vezi doamne s-a trezit din intamplare in povestea asta. geoana nu mi-e deloc antipatic (eu sunt liberal), si nu am nimic cu familia sa(ma refer la costea). dar prezentandu-l mereu ca pe un fraier l-ati ingropat pe geoana . nu ne doream noi un om linistit in locul lui basescu, nu asta asteptam de la geoana? nu il voi intelege niciodata pe mircea badea , de ce a tot repetat povestea cu prostanacul.l-a lovit decesiv treaba asta. in loc sa-l laudati , ca fiind mai retinut decat un saltimbanc , bufon ca basescu, trebuia sa insistati tocmai pe calitatile lui geoana si nu pe defectele lui.

    nu sunt psd-ist, nu am votat niciodata cu iliescu sau vadim, dar regret ca geoana pierde pe mana prostanicilor din jurul lui (singura greseala a fost cea cu vantu- de neinteles). geoana a fost un fel de razvan lucescu , om de casa , baiat bun pe care-l ia presa la pertu, sta in spatele lui tasu, si o ia cu 5 0 de la sarbi. asta a patit si geoana, bine, fiind si furat de dement. nu stiu cate sanse erau cu neamt, dar acum chiar nu mai vad ceva bun.

  20. Un frustrat sexual (care si-o fi pierdut virginitatea la 28 de ani) , ca si colegu’ lui ‘telectual “Cartarascu” care scria in pamfletul “Futevant presedinte !?”: “Iata de ce mi-e mila de baiatul asta asexuat care MIMEAZA barbatia politica si se viseaza presedintele …”. Eu dac-as fi in locul lui as evita sa folosesc cuvantul “asexuat”.

  21. Daca cel din picioare este licuriciul cel mare rezulta ca cel de jos este….nu pot sa zic ca ne asculta…

  22. Dar casete cu UDREA nu exista ???????? …
    Asta ar putea sa intre in industria porno cu ce-a facut pana acum ca sa ajunga pana la 35 de ani la asa inalte pozitii in guvernul tarii .
    Asta de toate este , numai cu studii nu !…
    La asa blonda nici nu-i trebuiesc !!!!!!!…Este ,, testata ,, altfel !..
    Poate ORAL , nu ?

  23. Sa traiasca nenea Iancu!!! Scrisoare avem (ba chiar filme) care “la un caz iar pac la razboiu!”, cetatean turmentat avem (ghiciti!), coana Joitzica avem! Pristanda cat cuprinde (chiar servicii Pristanda), Farfuridi si Branzovenescu avem, de intelectuali nu ducem lipsa, “bobor” avem, ne mai lipseste ceva??? Poate putina decenta in politica, dar acuma nu e vremea decentei si a bunului simt! E vremea tartorilor si a spritzarilor, bordurilor, a trenurilor care includ in timpul de parcurs intarzierile datorate proastei gestionari de ani de zile (cine au fost ministri de mai multe ori???), a bisnitarilor de terenuri si in general a unei intregi faune penibile care ne da zilnic lectii de morala. Pacat, inca 5 ani pierduti!!!

  24. @ LARISA

    Prima cifra e 1 sau 2 pentru cei nascuti in sec. XX . Pentru cei din sec.XXI prima cifra la baieti e 5 , la fete 6 (doar ca astia nu voteaza) . La cei nascuti in sec. XIX (daca mai exista asa ceva – parca nu) cifrele sunt 3 si 4 . Nu e relevant pentru chestia cu generarea de CNP-uri in vederea listelor speciale (acolo toti apar cu 1 sau 2) , dar am postat mai degraba pentru cineva care ar vrea sa-ti spune ca baiatul (sau fetita) lui/ei are prima cifra din CNP 5 sau 6 . De-aia. 🙂

  25. tema falsa..fumigena..a cata oare??chiar daca geoana a facut-o e problema lui..tine de intimitate, de viata sa personala..adevarata problema, care ar trebuie sa ne dea fiori pe sira spinarii, e ca cineva a filmat!! suntem o tara supravegheta video? telefoanele ne sunt ascultate? alegerile furate? dreptul la intimitate intinat? atunci de ce l-am mai impuscat pe ceasca????
    sa auzim numai de bine

  26. Domnule Ciutacu, raspundeti-mi va rog la o intrebare ca e o chestie pe care nu o inteleg. Am inteles ca Antena3, Realitatea si Gardianul au primit amenzi de la CNA pentru ca au fost partinitoare unui candidat. Destul de ciudat, dat fiind faptul ca imediat dupa ce Antonescu a facut alegatii asupra postului Antena 3 in seara primului tur sau cand s-a aliat cu Mircea Geoana a fost puternic criticat de dvs. si colegii de la Antena3. Deci, destul de ciudat cum puteti fii vazuti partinitori, cred ca am auzit de o gramada de ori de la voi ca Geona de prostanac, mamaliga etc. Ce nu inteleg este de ce amenda e data pentru voi pe motivul asta iar posturile B1, OTV si ziarele Curentul si Evenimentul Zilei nu sunt amendate pe aceeasi acuzatie? Este mult mai evident la B1 sau OTV ca sunt partinitoare, toata ziua il ridicau in slavi pe Basescu, sa ma uit acuma la video-ul asta de pe OTV a fost o chestie grea pentru ca ma deranjeaza creierul cand il aud pe domnul Diaconescu cum il iconizeaza pe domnul Basescu fata in fata. Explica-ti-mi va rog de ce se intampla asta? E corupt CNA-ul? O plangere impotriva B1 OTV nu puteti face voi sau noi…?

  27. Chiar nu mai avem ce face in tara asta, decat sa asteptam filmulete cu sex oral pe care-l pimeste/da Geoana? Treziti-va !!!!!!Suntem in criza si alunecam in prapastie! “DISTINSII” GUVERNANTI sa se perocupe de bunastarea poporului, nu de “satisfactia” sexuala a lui Geona.Ne-am facut de ras in lume si inca ne facem!Oare asa doresc “distinsii guvernanti” sa ne facem publicitate in starinatate? cu politicieni care bat copii, politicieni care fac sex oral….., altii care fura si “mari intelectuali” precum domnul(dar nici nu merita sa-l numesc domn) Patapievici -promovator al artei sexuale. Acum daca mi-ar oferi cineva un loc de munca in strainatate as pleca din tara asta…….

  28. Totusi, consider ca Basescu a pierdut alegerile si in aceste conditii, victoria noastra, a celor care il detestam, in plan real exista. Faptul ca Basescu a furat de a rupt este un aspect important si decisiv, indiferent de verdictul CC. Victoria este a noastra, infrangerea este a lui Basescu, doar ca Noua Securitate l-a desemnat pe looser drept castigator. In aceste conditii, trebuie sa recunoastem, dragul popor l-a invins, l-a dat jos prin vot direct si l-a instaurat drept presedinte Securitatea, ce coordoneaza toate instituiile statului.

  29. @alegatorul

    nu si de ar fi posibil sa socotim, 20.000 de telefoane x 15 sec. transmiterea/confirmarea/ luarea legaturii/etc.=300.000 de sec:3600(=1 ora) = 83 de ore
    daca e de 5 sec. = 28 de ore
    si nu 3 ore
    deci e necesar un sistem de colectare pe judet si transmitere la centru si…. adica STS

  30. deci eu nu mai inteleg nimic…a zis sau nu a zis?….sau a zis dar s-a razgandit? oricum domnii deontologi vor sa scoata acum in evidenta cat de minunat/moral e domnul Basescu. eu zic ca ei se bat pt prima pagina a ziarelor: frauda,autor PSD VS Caseta(nepixelata de data asta)autor Basescu&CO

  31. Tovarasu Basescu, geniul carpatilor, preaiubitul si stimatul nostru conducator a inceput vanatoarea elementelor declasare, burgheze si contrarevolutionare din societatea nostra prin arestarea/aducerea la DNA a lui Catalin Voicu. Multe succese ii dorim maretului lider, conducatorilor Partidului si sefilor securitatii ce apara patria noasta.
    Paraca este din filmul “Reantoarecere in trecut TM”. Brrr, incept sa ma ia fiorii.
    Da, macar daca ne intoarcem in timp ne da Mihaela 1h pe seara :)?

  32. ca sa raman in sfera inteligentei domnului hr patapievici , eu cred ca dansul se trage pe cur. stiu ca suna dubios , dar asa il recomanda fata . mai rau , fata lui imi inspira si ceva activitati de pedofilie , deci cer organelor ( ce prost suna cuvantul asta) statului sa se autosesizeze si sa investigheze pornirile sexuale ale numitului HRP.
    parerea mea.

  33. Nu vreti sa aruncati in lupta adevarurile cutremuratoare despre carmaci.Cativa ADEVARATI le posteaza pe blogurile lor si nimeni nu are “cohones” sa le dea pe piata,in ziare si la TV,sa le comenteze,sa le disece,sa le toace marunt,sa inteleaga toti cine este carmaciul iubit.
    http://mariusmina.blogspot.com/
    http://www.badin.ro/
    http://blog.imperiaonline.me/
    http://garciamuerte.blogspot.com/
    http://www.pesurse.ro/
    –Traian Basescu acuzat de viol, amenintari cu moartea si tentativa de omor?
    6 noiembrie 2004 – – Doina Renea (fosta Lecusescu), nascuta la data de 23 septembrie 1953 in Constanta, fiica lui Vasile si a Petrutei, domiciliata in Busteni, str. Unirii nr. 102, a relatat urmatoarele fapte:

    In anul 1972 l-a cunoscut pe Traian Basescu in cartierul Tomis III din Constanta, moment la care era paoaspat absolventa a Liceului de Muzica si Arte Plastice din Constanta;
    La data de 1 ianuarie 1973 a fost violata de Traian Basescu, viol in urma caruia a ramas insarcinata. La acea data, Traian Basescu era student la Institutul de Marina “Mircea cel Batrin” din Constanta, iar Lecusescu era studenta la Facultatea de Arhitectura “Ion Andreescu”, din Cluj-Napoca. Cazul a fost musamalizat cu concursul ofiterului de militie Bitu Nicolae, care instrumenta, de altfel, si reclamatia lui Traian Basescu, pe motiv ca fusese desfigurat de fratele victimei, Lecusescu Ion (de-asta are un ochi tumefiat si cicatrice pe fata!).

    – La data de 18 martie 1973, fiind insarcinata cu Traian Basescu, Doina Lecusescu s-a casatorit cu un pilot de aviatie, care, in ianuarie 1974, a suferit un accident aviatic, in urma caruia a decedat.

    – Pe 28 septembrie 1973, s-a nascut Adrian Mihail Renea. La inceput, Traian Basescu a negat paternitatea, pentru ca, mai apoi, sa incerce, impreuna cu tatal sau, sa-i ia copilul numitei Doina Lecusescu. intr-o incercare disperata de a-i lua copilul, Traian Basescu l-a confundat cu un altul, pe nume Valentin Stoian. De asemenea, in mai multe situatii a batut-o crunt, pe motiv ca nu-i cedeaza copilul.
    – La sfirsitul anului 1996, Traian Basescu a venit la sus-numita acasa, in Constanta, Bd. Lapusneanu nr. 110, Bl. L7, ap.133, si a convins-o sa mearga impreuna cu el si copilul in Bucuresti, promitindu-le o locuinta si ajutor material. Astfel, Doina Lecusescu a fost condusa, impreuna cu fiul, intr-un apartament dintr-un bloc situat in cartierul Berceni, unde au fost sechestrati pentru aproximativ doua saptamini. Zilnic primeau alimente prin intermediul soferului lui Traian Basescu (la acea vreme, ministru al Transporturilor).
    – in anul 1997, sub amenintarea ca va fi demascat, Traian Basescu i-a promis bani si casa, insa nu s-a tinut de cuvint si, in consecinta, in noiembrie 1997, sus-numita s-a adresat ziaristului Remus Haralambie, de la ziarul “Telegraf”, din Constanta.

    La plecarea din redactia ziarului, in timp ce astepta troleibuzul, a fost rapita de 2 indivizi necunoscuti, care au aruncat-o in Lacul Tabacariei din Constanta. A fost salvata de catre Remus Haralambie si de un coleg al acestuia.

    Fiul acesteia este bolnav de leucemie si are mare nevoie de ajutorul lui Traian Basescu, acesta fiind un posibil donator de singe compatibil.

    Declaratie

    Subsemnata Renea Doina, domiciliata in Constanta, Bd. Lapusneanu 110, Bl. L7, sc.A, ap.133. Rog sa binevoiti a lua la cunostinta urmatoarele: in 1973 l-am cunoscut pe numitul Basescu Traian, care, intr-o anumita conjunctura, m-a fortat sa intretin cu el relatii sexuale, in urma carora s-a nascut copilul Lecusescu Mihail Adrian. Cu lacrimi in ochi va rog pe dv. sa interveniti la toate forurile abilitate pentru ca macar in al doisprezecelea ceas, domnul ministru al Transporturilor sa-si recunoasca fapta si, implicit, copilul, cu toate demersurile legale ce rezulta din aceasta. Precizez ca, desi am incercat in repetate rinduri sa obtin recunoasterea copilului de catre Basescu Traian, acesta m-a evitat in mod sistematic, folosindu-se de trafic de influenta, mituire si chiar amenintari la adresa vietii mele, culminind cu administrarea unor batai bestiale. Dau aceasta declaratie, o sustin si o semnez, intrucit la ultima convorbire telefonica avuta cu Basescu Traian, in dimineata zilei de 5 noiembrie 1997, acesta m-a amenintat ca ma omoara si ca, oricum, disparitia mea nu va fi observata. (5 noiembrie 1997)
    –Basescu si teroristii internationali
    După filmul de la Ploieşti în care Traian Băsescu nu mai comentează cu ce loveşte un copil care avea atunci 10 ani, altă bombă, de data aceasta o fotografie din tinereţea lui Băsescu, în care apare cu un terorist, văr al lui Omar Hayssam, este bomba zilei.
    Fotografia este postată pe site-ul http://www.sroscas.ro. Explicaţia proprietarului site-ului este zguduitoare: “Samir Mortaza, cel pe care îl vedeţi într-o fotografie din tinereţe alături de Traian Băsescu, continuă să fie şi astăzi un prieten apropiat al acestuia. Este vărul lui Omar Hayssam, proprietarul societăţii Nawai Schipping din Constanţa căruia i s-a deschis un dosar penal pentru terorism la Bucureşti – în prezent blocat de către Traian Băsescu – şi care este urmărit internaţional tot pentru terorism. Până duminică, Traian Băsescu mai are timp să explice această ciudată relaţie”.(Cotidianul)
    –etc.,etc.
    Ce mai astepti domnule Ciutacu???? Sa iasa iar carmaciul presedinte si pe urma sa-i dai la cap cu toate astea????Ce asteapta Mihai Gadea unde esti prezent aproape la toate emisiunile??
    Imi doresc sa fiti si voi ADEVARATI ca blogerii mentionati mai sus.Sa inceapa judecata
    dreapta a infractorului!!!

  34. ma intreb in cazul in care securistii astia nu-si bagau nasul si dl.Geaona castiga, dl.HRP ce facea ? mai latra a pustiu prin presa straina ? sau tinea ciocu mic ?

  35. @Bogdan: n-ar fi fost ideal sa dati dovada de vitejie in primii 5 ani de mandat Basescu? sau e mai comod sa-l injuri anonim pe tiran si sa-i acuzi pe cei care si-au asumat in nume propriu o pozitie ca n-o fac?

  36. Scuze ca scriu din nou dar pentru cine nu stie domnul proaspat ridicat a anchetat ieri implicarea STS in alegeri. Azi e la DNA maine cine stie.
    Am inteles ca si domnul Doctor Irinel Popescu a primit un bocanc cu gradatii in fund, pacatul fiind si aici “cancerul” PSD-ist ce-i manca convingerile :).

    A comandat cineva o reconcilierea “a la basesqu”?

  37. Nu ma pricep eu la politica dar sunt unu dintre alegatorii anti Base. Nu am nimic cu el dar cand vad ce se intampla in orasul meu Dr. Turnu Severin care este condus de portocalii imi vine sa plec din tara. Aici ca sa te poti angaja tre sa ai o pila portocalie. Daca ramane Base presedinte raman si eu somera inca vreo 5 ani pt ca nu cunosc pe nimeni.

  38. Faptul ca Basescu a schimbat rezultatul alegerilor este doar un aspect al problemei, dar faptul ca lumea asista cu pasivitate,privind neputincioasa si resemnata la cel mai sinistru lucru si anume la instaurarea unui presedinte ce nu a fost votat de popor, face astfel de lucruri posibile. In conditiile in care ei constata ca opinia publica cat si presa le admite, sub o forma sau alta, acest rezultat viciat, vor face orice, stiind ca nimeni si nimic nu-i va opri. Cum sa mai ai incredere, cand stii ca Basescu a iesit atunci la masa cu doamna respectiva de la Autoritatea Electorala, cand nu vor sa trimita listele cu alegatori din strainatate, cand Opris e pe mana cu PD-L, cand in sectiile din strainatate au “votat” in mod imposibil mii de oameni? Observam ca in toate sectiile cu probleme si anume in cele speciale, atat din tara cat si din afara a iesit Basescu majoritar. In strainatate nu a supravegheat nimeni votul, de unde stim noi ce s-a intamplat acolo? Cum sa accept eu, in aceste conditii, ca cetatean al acestei tari ca presedinte este Basescu? Cum?
    Manifestatia acelor tineri de ieri a fost singurul gest cu adevarat curajos si asumat. M-a dezgustat Turcescu prin modul in care incerca sa-i discrediteze. Genul de atitudini ca a lui Turcesu au ca rezultat dezarmarea oricaror incercari de rezistenta. Turcescu-i acuza ca pot fi manevrati politic, dar eu il intreb pe Turcescu, el nu este manevrat politic? Cum are tupeul mizerabil sa vorbeasca el despre altii?

  39. Dle Ciutacu,

    IN acelasi contezt am dorit sa lansez o dezbatere pe tema “intelectualului public”, idee atat de draga penibilului Patapievici. Va invit pe dvs. si pe cititorii dvs sa luat pozitie in aceasta dezbatere.

  40. caseta a fost filamata in noaptea de 2 spre 3 decembrie 2009 in vila domnului Vantu, in momentele de relaxare a domnului Geoana

  41. Nu are legatura cu subiectul de astazi dar am si eu asa o intrebare care ma roade de cateva zile. Nu am vazut, auzit sau citit nimic despre “tradarea” UDMR-ului. Pana la ora turului doi al prezidentialelor domnii din
    UDMR sustineau destul de evident coalitia PSD-PNL-UDMR + minoritati, pentru ca apoi sa vedem fantastica prezenta la vot a maghiarilor in judetul Harghita 36,98% si judetul Covasna 37,61% (sunt curios cati din acei oameni
    care au votat sunt de fapt cetatenii romani) si acum in ultimele zile se pare ca sunt tot aproape de o guvernare mana in mana cu PDL (iar o paranteza, nici nu vreau sa ma gandesc ce promisiuni au obtinut de la PDL pentru o sustinere in parlament si la guvernare). Daca spunem ca diaspora a decis presedintele
    Romaniei cred ca in aceeasi masura se poate srpune ca maghiarii din tara prin neprezentare la vot au decis presedintele romanilor. Pe domnul Hunor Kelemen cred ca l-am auzit o singura data si atunci asa cu jumatate de gura spunand ca-l sustine pentru turul doi pe Mircea Geoana. De fapt cred ca pe domnii de la UDMR nici nu-i interesa cine castiga alegerile prezidentiale pentru ca in planurile lor de viitor ei ajungeau la guvernare oricum,
    ba mai mult cred ca le convine Traian Basescu pentru ca cei din PDL sunt acum mai disperati in cautarea de sustinere/coalitii si cu siguranta vor oferi mai mult. Nu cred ca UDMR are vreo ideologie politica, nu este un partid de dreapta sau de stanga, ei reprezita strict interesul comunitatii maghiare din Romania si probabil interesul personal al unora din lideri lor politici re-re-realesi in parlamentul Romaniei.
    Domnule Ciutacu, credeti in ideea unei “taradari” premeditate a UDMR-ului in turul doi?

  42. CNA-ului ii place LABE1 TV , ORAL TV sau ORGASM TV.

    Mi-am pus intrebarea DE CE anul asta OTV-ul si-a tras sediu nou (fie el si inchiriat), o abordare noua cu premii “incredibile”.Asazisa televiziune a poporului persecutata in trecut are acum trecere la o institutie atat de “serioasa si prestigioasa” ca CNA-ul.
    PURA COINCIDENTA ! (?)

    Mi-am pus alta intrebare: in an de criza o alta televiziune s-a dedublat (b1 cu voxnews).Pe aceste posturi paralele urla concomitent prostia in acelasi moderator plictisitor de insistent in a ne prezenta conducatorul iubit, fiica si blonda.

    Oricum , n-au decat sa-si deschida 10 posturi si sa urle permanent ca base e cel mai smecher,cine se uita in definitiv la ei?

  43. patapievici n-a vazut pzd la viata lui… singura lui satisfactie este linsu-n c.ur si il prefera pe base.
    in mediile intelectuale se stie, patapievici este onanist.

  44. Concluzie: Patapievici vrea si el sex!!! Fiind in post, il anunt ca nu e frumos acum, dar Mos Craciun va fi darnic si ii va aduce multe jucarii!!!

  45. Punem pariu – pe orice si oricat, ca prin aprilie-mai la anu’, cand oamenii nu vor mai avea nici servicii, nici bani, nici speranta, nimic de pierdut, iese nasol de tot? Ca mai important e sa-si asigure macar baza piramidei lui Maslow, si nu vor reusi avand in frunte acest conducator…Studentii incep intotdeauna primii, si in scurt timp vor misca toti.Sa ma ierte Dumnezeu, da’ poporul asta tre sa se destepte odata si-odata!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.