Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Sfârşitul paradoxului de la Realitatea

Sfârşitul paradoxului de la Realitatea

Cel mai al dracu’ paradox din presa românească e pe cale de a ajunge la apogeu. Cei care, din dragoste de Băsescu, îl înjurau pe Vântu pe banii lui, în calitate de angajaţi ai lui, pe televiziunile lui şi în ziarele lui, vor avea posibilitatea s-o facă gratis. În ciuda valului general de ură la adresa lui, nu mă bucur de ce i se întâmplă lui SOV. Şi cu atât mai puţin de viitorul sumbru al colegilor din trustul rival. Fiindcă orice televiziune/ziar/agenţie de presă/radio care se închide înseamnă mai mulţi ziarişti pe stradă, mai puţină libertate de exprimare (puterea precedentului), mai puţine informaţii şi, până la urmă, un deficit de democraţie. Ceea ce se întâmplă la Realitatea-Caţavecu e doar începutul. În definitiv, facă-se voia poporului!

P.S. Admir ceva la omul ăsta demonizat: stăpânirea de sine şi cinismul diavolesc. Tapalagă (care-i unealtă şi fiară, dar în nici un caz ultimul mucos din media) s-a dus la el chitit să-l facă, şarpele l-a primit în bârlog şi s-a dat transparent. Dar oricine ştie să citească interviul îşi dă seama că l-a făcut maleficu-n foi de viţă.

UPDATE: Andronic detaliază. Unii ar spune că (iar) manipulează, eu n-o fac. Fiindcă n-am probe nici să infirm, nici să confirm. Ca să fiu sincer, nici energia aferentă. Dar am o întrebare nevinovată. Când Dan era mâna dreaptă a lui Sorin, eolinaul reprezenta un centru de influenţă al Republicii Calmâce? Ba nu, am două. Când consultantul Andronic lucra pentru Tăriceanu în lupta la baionetă cu Băsescu, acesta din urmă era tot un tip remarcabil şi un politician admirabil ca astăzi?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

213 thoughts on “Sfârşitul paradoxului de la Realitatea

  1. scuzati graba si corectorul mICROSOFT:
    cualitie=coalitie
    iar prinde bine=i-ar prinde bine
    in schim=in schimb

  2. Off-topic: Domnu’ Ciutacu, poate ma lamuriti dvs. cu o chestie: uitandu-ma pe lista BEC-ului (date finale), constat o ciudatenie: Nr. voturi totale – 10.481.568 ; nr. voturi nule – 138.476. Dupa aritmetica mea, totalul ar trebui sa fie 10.620.044 , in timp cei BEC raporteaza 10.620.116… Bizar, nu? De unde diferenta de 72 de voturi?

  3. nu am fost la vot ptr.ca am lucrat sunt curios cine a votat ptr mine.sunt in Canada si as fi votat pe Geoana.Va urmaresc cu drag.

  4. Imi vine sa vomit cand ma scol dimineata si realizez ca nu m-am trezit dintr-un vis urat. Ca timp de inca 1865 de zile ma voi destepta uitandu-ma cu greata pe geam, la cerul cenusiu si rece care parca nu se mai termina din dimineata aceea intunecata de 7 decembrie 2009, ca va trebui – timp de 1865 de zile- sa evit a ma mai uita la televizorul care asteapta zilnic la ora 19 “conferinta extraordinara a presedintelui”, a citi ziare colorate isteric de “dezvaluirile senzationale ale presedintelui” si… a evita sa privesc la serviciu, pe strada, acasa, oriunde, fetele tot mai pamantii, mai subtiate de foame, frig si nefericire ale oamenilor.
    Si, dupa aceste 1865 de zile, va veni EBA.

  5. atunci cind justitia e blocata sa-si faca treaba, se nasc fie mosntri, fie victime!

    nu cred ca ar fi vorba de victime in acest caz. interesant este sa stim cine si din ce motive a blocat justitia sa fie impartiala!

  6. Off topic

    Ai spus mai sus ca unii se ascund, facand referire la cazul Oana Dobre, care nu face acest lucru!
    Pot stii despre cine e vorba?
    Bineinteles ca as putea ghici daca iau in calcul ultimele emisiuni Sinteza Zilei, insa de la tine suna altfel!!!

  7. Sa mai si radem :))

    Radu Moraru : Este adevarat ca alegatorii dumneavoastra ies mai tarziu la vot ? Basescu (sincer) : Da, mai ales dupa inchiderea urnelor !

  8. Buna dimineata dle Ciutacu!
    Va scriu acest mesaj in speranta ca-l veti citi si veti avea o replica. Am de cateva zile o mare dilema: cum de cei de la PSD au fost asa de prosti incat sa ii aduca in echipa de campanie(la loc de cinste si baltind de informatii)pe Cozmin Gusa si Lavinia Sandru. Dup cum se stie sotul dnei Sandru este chiar Darius Valcov, presedinte PD-L Olt si primar al municipiului Slatina. Adica cel care mana precum un cioban o turma de oameni panicati la o sectie speciala din Slatina pentru a-l vota pe iubitul conducator! Cand am vazut imaginile am ramas blocat si mi-am adus aminte ca sotia lui tomai a participat la semnarea Pactului pentru Timisoara(o naivitate care a avut darul de a aprinde spiritele proBasescu!), iar prietenul de familie tocmai il plimbase pe dnul Geoana pe la Vantu la ora de seara.
    Deci, mie toate astea imi spun ca dnul Geoana a fost intr-o mare greseala in campania asta si ca,in conditiile date, putea sa semneze si pactul intre israelieni si palestinieni ca tot nu avea nici o sansa!

  9. ma enerveaza acest pu.pinc.urist numit lazaroiu care s-a trezit din morti resuscitat de clica basesciana si da lectii despre cum trebuie sa se comporte pnl fata de mareata guvernare pdlista.in primul rand, ni se tot flutura liberalismul si sfanta dreapta a doctrinei pdl.cat de jegosi sa fie pdlistii si homunculii de p.r. ai acestei gasti fara de dumnezeu sau de doctrina, incât sa se apuce unii ,ce mai deunazi jurau cu stanga pe biblie,sa dea lectii de liberalism?

  10. Continuarea post electorala a episodului SOV este doar o deviere a atentiei publice de la ceea ce se intampla cu adevarat in spatele reflectoarelor. In timp ce noi dezbatem aprins “noutatile”: Realitatea TV, SOV – Geoana,… altii negociaza, pe la spate, majoritati in Parlament!

  11. desi pe linga IMPORTANT

    CONSTITUŢIA ROMÂNIEI
    ARTICOLUL 1
    (3) România este stat de drept, democratic şi social, în care demnitatea omului, drepturile şi libertăţile cetăţenilor, libera dezvoltare a personalităţii umane, dreptatea şi pluralismul politic reprezintă valori supreme, în spiritul tradiţiilor democratice ale poporului român şi idealurilor Revoluţiei din decembrie 1989, şi sunt garantate.
    TICOLUL 16
    (1) Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări.
    (2) Nimeni nu este mai presus de lege.
    ARTICOLUL 52
    (1) Persoana vătămată într-un drept al său ori într-un interes legitim, de o autoritate publică, printr-un act administrativ sau prin nesoluţionarea în termenul legal a unei cereri, este îndreptăţită să obţină recunoaşterea dreptului pretins sau a interesului legitim, anularea actului şi repararea pagubei.
    (2) Condiţiile şi limitele exercitării acestui drept se stabilesc prin lege organică.
    ARTICOLUL 57
    Cetăţenii români, cetăţenii străini şi apatrizii trebuie să-şi exercite drepturile şi libertăţile constituţionale cu bună-credinţă, fără să încalce drepturile şi libertăţile celorlalţi.
    TITLUL V
    Curtea Constituţională
    ARTICOLUL 142
    (1) Curtea Constituţională este garantul supremaţiei Constituţiei.
    ARTICOLUL 146
    f) veghează la respectarea procedurii pentru alegerea Preşedintelui României şi confirmă rezultatele sufragiului;

    Comentarii:
    1. drepturile si libertatile cetatenilor sunt valori supreme si sunt garantate
    2. dreptul de a alege este unul din drepturile cetatenilor garantat
    3. cetatenii sunt egali in fata legii si nimeni nu poate fi discriminate
    4. persoana vatamata intr-un drept al sau este indreptatita sa obtina recunoasterea dreptului pretins, anularea actului si repararea pagubei
    5. toti cetatenii trebuie sa isi exercite drepturile fara sa le incalce pe a celorlalti
    6. Curtea Constitutionala este garantul suprematiei Constitutiei
    7. CC vegheaza la respectarea procedurilor pentru alegerea Presedintelui Romaniei
    Fapte:
    1. fraudele de la alegerea presedintelui exista
    2. dreptul meu de a alege a fost incalcat
    3. rezultatul dreptului meu de a alege a fost viciat
    4. legile tarii nu imi dau posibilitatea sa ma adresez justitiei sa imi apar dreptul, fara a obtine o solutie tardiva, deci care sa imi faca repararea pagubei produse de frauda
    Solutie:
    1. singura autoritate ramine Curtea Constitutionala

  12. Toata lumea sau majoritatea ei spune “avem ce meritam”. Sau se da vina pe Geoana, de parca vizita la SOV ar fi fost eroarea magistrala care l-ar fi costat alegerile.
    In primul rand, eu nu am ce merit. Nu fac parte din gloata oarba care l-a votat pe Basescu. In ambele tururi de scrutin l-am votat pe Crin Antonescu, in primul direct, in al doilea indirect. In al doilea rand, Mircea Geoana s-a descurcat peste asteptari in confruntarea cu Basescu, iar faptul ca a mers la SOV mie una nu mi-a spus nimic. Orice ar fi vorbit cu acesta nu ar fi putut sterge cinci ani sub Traian Basescu. Cred ca alegerile au fost pierdute ori castigate, depinde din ce parte ne uitam, din pricina ori datorita sistemului aritmetic portocaliu.
    In ceea ce-l priveste pe Vantu, ma gandesc ca poate, daca tot l-a ajutat pe Traian sa dea o lovitura procentelor anti-basesciene, va primi si el un sprijin asemenea lui Hayssam. Presedintele a demonstrat ca uneori e bun cu cei care ii fac jocurile.

  13. Salut Victor
    Personal cred si nu cred ca ceea ce se intampla la Realitatea este din cauza alegerilor.Pana la urma acelasi lucru a fost si acum 5 ani.Iar de SOV sincer nu-mi pasa…..

  14. Stati linistiti, poate mogulul “bun” paunescu, o sa gaseasca o solutie, sa nu-i lase pe pupincuristii basescieni fara proastele lor obiceiuri. Poate avem un dram de noroc si n-o mai vedem pe andrea pora…

  15. Acum ne punem mii de intrebari si sigur, fiecare dintre noi credem ca detinem explicatia corecta.
    Ceea ce personal cred ca va ramane in memoria noastra despre vantu e ca el e acel personaj care l-a “facut” pe geoana. Cat despre restul…n-ai cum sa tii la infinit un trust care produce doar pierderi si matreata.
    Ziaristii buni de acolo isi vor gasi de munca, ceea ce le doresc, iar ceilalti vor mai gasi ei ceva de pupat intre timp.

  16. Vantu si Realitatea au jucat intrun film cu scenariu foarte bun. Le-a iesit. Ei s-au sucit cam din vara. Daca ar fi fost pe fata antibasescu nu erau eficienti pentru cauza. Eu nu cred ca vizita la Vantu a fost decisiva dar a justificat cumva victoria asimetricului prin frauda. Pronostic la CC: va valida alegerile. Pe ce ma bazez? Luati o poza cu completul de noua si uitativa un minut la ea. Bosii aia iau cate 2oo milioane pe luna plus avantaje din inluiente. Dormiti linistiti ! Basescu lucreaza … pentru el.

  17. Hai sa nu-i purtam de grija lui Vantu. Se descurca el. Nu este decat o alta petarda fumigena aruncata pentru a distage atentia de la ceva.

  18. Nici nu s-a anuntat bine stirea cu SOV si deja propagandistii(japitele)si votantii domnului basescu vorbesc despre reusita domnului presedinte de a-l dobori pe mogul.Ma gandesc daca sunt de-a dreptul prosti sau doar ignoranti,nu-si dau seama ca SOV e un om de afaceri si cand unui om de afaceri nu-i mai iasa banul din acel ceva,vinde sau inchide.

  19. Domnule Ciutacu, voi, oamenii Mogulului 🙂 sunteti ultima noastra speranta, a celor 5 milioane a romani care am votat impotriva regimului Basescu! Nu ii lasati sa scape!
    Cum e posibil sa avem un uzurpator in functia de presedinte si nimeni sa nu faca nimic? Daca institutiile statului sunt atat de corupte incat nici nu mai tin cont de proportiile colosale ale fraudei, trebuie sesizate organismele internationale!
    De ce am mai organizat alegeri, daca tot nu se tine cont de vointa majoritatii? De ce nu s-a proclamat Basescu Voda al romanilor pe viata si poate mai economiseam si banii de alegeri. Basescu nu este presedintele de drept al romanilor, iar aceasta functie reprezentativa trebuie sa fie mai presus de orice dubiu! Daca nimeni nu va fi tras la raspundere pentru ce s-a intamplat si nici unul dintre cei care au votat multiplu nu va fi pedepsit, se va crea un precedent extrem de periculos!

  20. Buna ziua tuturor!Sper ca va dati seama cu totii ca asta cu Vantu e iarasi o fumigena de-a tov.presedinte!Inchide un scandal deschizand altul..Dupa cum a remarcat si dl.Moise Guran(felicitari pentru emisiune!)avem brusc un presedinte zen..e bine sa nu ne lasam prostiti inca o data..ne indeamna la unitate,maturitate politica, da dreptate PSD-ului in demersul sau, bla-bla.In realitate am vazut ca facea eforturi mari sa nu rada..Sah-mat!E cu un pas inaintea tuturor!Cat de curand va rupe unitatea aparenta a PNL, isi va adjudeca si o bucatica din PSD, va trece guvernul si Bingo!A invins..Mintind pe fata!Oricum felicitari diasporei vitezomane: 3 persoane/minut???????????????

  21. Victore sti ce nu inteleg la un om ca Vintu(care numai prost nu poti sa spui ca e)? Adica vezi ca Basescu “trage”din toate pozitiile in moguli,miliardari etc. si te pui tu ,”mogulul lui peste prajit”, sa-ti declari prietenia pe postul tv. la ora de maxima audienta.Asta a luat foarte multe voturi de la Geoana.Eu ramin la parerea ca a fost un gest intentionat iar Geoana ar trebui sa-si “reconsidere” prieteniile.

  22. Victore , acum 25 de minute , cotoroanta aia de Nicoleta Savin te-a injurat din greu la B1 pentru ca ai pus la indoiala dreptul de a vota al diasporei , ajungand sa se intrebe la un moment dat (9:12) : “Ce diferenta este intre Ciutacu si Hitler ?” Apoi , a sugerat ca in privinta ta “ar trebui sa se pronunte un medic”. Lucrurile incep sa devina foarte urate si mandatul lui Basescu nici n-a-nceput…B1 si OTV vor deveni din ce in ce mai puternice , prin finantare masiva, atat de la stat cat si de la clientela PDL. In urmatorii cinci ani , cu sprijinul presei lui , asta batranu’ o sa ne puna bocancul pe gat…

  23. ‘sunt niste oameni care trebuie dati prada multimii flamande…’

    iertare Zeus, sa insemne asta ca pomana de la FMI NU mai vine, si o sa ne saturam numai cu resturi umane?

    si tocmai aia pufosi si cam prea dulci, pana la emeza (din mon point of view), sa fie aruncati multimii, protejandu-i pe cei coltosi, acri si uneori prea acizi pentru stomactul stapanirii ?

    In fine, fie, daca vox populi ..apropo, se confirma zvonul ca vor sa modifice si legea gravitatiei, ca sa iasa voturile alea flotante la numar ?

  24. Domnu’ Vector,

    Multumesc de raspuns!

    Am sa zic: eu nu apar pe cineva numai daca a impartit ceva cu mine.Teoretic, cate informatii am, il apar pe dreptate.In cazul aceluia…nu exista dreptate.

    Imi pare rau sa aud de infarct.Le doresc multa sanatate la toti jurnalistii lu’ vantu, astfel incat sa se “bucure” plenar de roadele munculitei lor.

    Eu, nu mai am inima , de loc! dupa aceste alegeri in parlamentul de la mine din casa s-a votat emigrarea tinerilor casei.Inima mea pleaca cu ei,ce te gandesti Domnu’ Vector, cat trebuie sa le multumesc indelung lu’ tapalaga, dragotescu,dumitrescu,ursu,turcescu, s.a? Au avut ei mila de mine?Nu?NU!

    oanadobre este in cazul care ziceam, winn/winn….chestie de gust.

    Inchei , pe dreptate Domnu’ Vector, PE DREPTATE!

  25. Cum s-a dus Geoana la Vantu in crucea noptii daca-l considera malefic, atipatic? E adevarat ce spune Dan Andronic- ca Vantu i-a fi dat lui Geoana intrebarile de a 2a zi? Prea recita dezinvolt d-l Geoana. Dealtfel in discutiile spontane, lipsit de foi, Geoana a clacat lamentabil. Sa pierzi cu atatea atuuri…

  26. mare, mare e gradina cu prosti si mult loc mai e langa ei,
    noi toti astia care am crezut ca avem cu adevarat un cuvant de spus printr-un vot, ne-am deziluzionat vazand cum castiga adversarul democratiei, marinarul si vinovatul suprem pentru saracia romanilor si bogatia grasilor din PD-L,
    -oricum ar fi anii ce vor venii, va doresc la toti cei ce chiar credeau in :”sa traiti bine!” multa bafta, noroc la cautat locuri de munca si bani la buget, pentru ca cei ce chiar au crezut in vorbele astea de 2 lei au trait bine in acesti ultimi 5 ani. drept dovada de asta a castigat alegerile cu ajutorul neamurilor noastre de afara care chiar au trait bine,
    dar condusi de oameni adevarati.
    pentru toti votanti, va doresc:
    -sa traiti bine!
    pentru ca numai voi o sa o faceti, noi restul o sa incercam in continuare sa ne pastram cu greu locuri de munca si sa razbim cu greu sa iesim din rahatul in care ne-a bagat pana in gat.

  27. Intrebare: de ce la aceste alegeri televiziunile nu au avut reporteri la sectiile de votare din strainatate? Nu de altceva, dar vedeam si noi coada “imensa” de la Paris, care trebuia sa se intinda cel putin pana la Domul Invalizilor…

  28. Vantu? Are bani? (cred ca are sa-si traiasca viata linistit unde vrea el)
    Putem sa-l convingem (si pe alti moguli) sa arunce banii pe piata? Mai vedeti alta solutie? Daca nu-i convingem pe moguli (si pe politicieni sa aduca banii de la ciorap) cum sa-i convingem pe straini?

  29. Sunt suficient de limitat intelectual incat sa nu gasesc un raspuns legat de motivele aparitiilor tot mai dese ale Domnului Vantu, atat in presa scrisa cat si la TV.

    Ca este criza, o stie orice individ din vagonul inghesuit de metrou ce ma duce zilnic la birou. Majoritatea companiilor, intr-un caz fericit au profit mai mic decat in anii anteriori sau ca o intamplare trista au intrat pe pierdere.

    15 milioane de Euro (sau cat are Realitatea Catavencu) pierdere, nu mi se pare o suma periculoasa pentru dimensiunile trustului respectiv. Tind sa cred ca sunt investitii, dupa cum zicea si SOV. Desigur, sunt multi zvonaci, ca sa il citesc pe Isarescu, ce abia asteapta sa vada corabia lui SOV scufundandu-se. Ei bine vor muri de batranete pana cand acest lucru are sa se intample.

    SOV nu face jocurile nimanui, ceilalti ii fac jocurile lui. L-au dat in consemn la frontiera ? Penibil. Omul o putea sterge din tara de pe vremea cand Realitatea nu avea nici macar site, sa fim realisti, in timp ce Popa avea motivele lui sa o faca.

    Nu sunt un admirator al lui SOV intrucat nu are trupa muzicala, dar sunt constient ca detine o capacitate intelectuala zdrobitoare sustinut de documente curate in afaceri, pentru a ramane calm si lucid in fata trepadusilor ce incearca cu un ac de cusut sa darame Empire State Building.

    Oaia suflata de vant.

  30. Draga Victor,
    Impresia mea este ca tu ai declansat aceasta chestiune, cu articolul “Sorin Vântu e negustor, nu înger pe dric”. L-ai facut pe om sa se uite putin in oglinda si sa-si zica .. sunt negustor? A decis ca da … si uite asa a ajuns sa ia aceste masuri drastice.

  31. Ce vina are SOV daca i-a fraierit pe prosti? Daca erau destepti aia,poate nu era SOV bogat. Ce ma impedica pe mine sa profit de prosti? Asa se fac afacerile,unul e prostul iar celalat desteptul.Pentru mine e nevinovat.
    Cum sa mai conduci o televiziune cand vezi ca si in urmatorii 5 ani, la stiri o sa apara aceleasi personaje eba,marinaru’,piticul,mister marmura.

  32. De data asta n-a mai avut noroc în afaceri. Mă rog, dacă se poate spune noroc…că tot ce a făcut până acum a ţinut mai puţin de noroc şi mai mult de fraierii creduli. Dacă îmi pare bine? Nu ştiu. Da. Nu pentru Realitatea ci pentru SOV. Îşi merită soarta şi aştept de la Băsel să-l îngroape.

    Ciutacule blogul ăsta al tău pare mai interesant decât emisiunile pe care le faci sau la care participi la TV. E enervant subiectul zilnic pe care toată antena3 îl are: BĂSESCU. Mai schimbaţi şi voi subiectul, mai treceţi pe la Jeoana, mai pe la Năstase, Iliescu, Mireasa de Crin…aveţi de unde…încă nu vreau să cred că sunteţi plătiţi de Felix ca să frecaţi în fiecare zi aceeaşi placă.

  33. am inteles ca int-o sectie au votat peste 3000 de oameni ,e simplu se poate urmari pe inregistrarea video de acolo cum a mers votarea,iar chestia cu vintu si geoana cred tot mai mult ca vintu a jucat la 2 capete,si se poate urmari si acum ca realitatea a cam intors armele poate de frica poate din interes,victor te respect si vreau ca niciodata sa nu va lasati invinsi ,aveti sprijinul nostru

  34. Domnule Ciutacu,
    Parerea mea:
    Lui SOV i s-a propus “albirea” daca lasa din mana media si face pact cu necuratul.
    Cum nu mai e tanar si nu se mai ivesc oportunitati la tot pasul de a face afaceri pe prostia umana, a acceptat.
    Ca de obicei, SOV a inteles ca pielea lui ii e mai aproape decat pielea romanilor.
    Nu a fost cavalerul dreptatii, nu va intra in cartea de istorie nici daca cedeaza toata averea sa statului roman pentru bunastarea Romaniei, deci singura optiune este sa faca ciocul mic si sa iasa de pe scena Romaniei.
    SOV, ca orice afacerist destept, stie ca propunerea venind de la mai marii statului ii ofera un interval de 5 ani in care sa-si mute afacerile in afara tarii, bineinteles contra cost. Costul a fost Geoana. L-a servit la tava, inabusit si bine facut, cui altuia? decat conducatorului iubit.
    Consemnul la frontiera nu e decat praf in ochiii celor 5 milioane de votanti Basescu.
    Iar Geoana a aflat tot la intrevederea din ceas de seara, dar neavand probe, neavand un aparat care sa-i dea inregistrarile convorbirilor, a tacut.
    Nici Basescu nu le-a dat. Probele erau impotriva sa. N-a facut altceva decat sa arunce mantia rosie in fata taurilor infierbantati. Manipularea, arma forte a regimului basescian, de fapt arma forte a politicii de peste tot, a facut restul.
    Vizitele in America, la Moscova, la SOV, sloganurile anticomuniste, abordarea temei mogulilor si mintea incetosata a portocaliilor au facut posibila victoria minciunii si a proastei cresteri asupra moralei si a bunului simt.
    Si uite asa, vorba proverbului : “În ţara orbilor, chiorul este împărat.”
    Drum bun si cale batuta, SOV 🙂 si nu uita “De ce îţi este frică, de aia nu scapi.” Nu asa ne-a zis si mult iubitul conducator?

  35. @Roxana: era un film la TV, nu mai retin titlul… referitor la intreabarea ta ce cauta Geoana la Vantu, raspunsul este unul simplu (replica din film)… asta draga mea n-o vei afla niciodata! Mai mult, fiecare da socoteala in fata cuiva, si poate ca pe Vantul cineva il are inca cu ceva la mana, s-au facut presiuni asupra lui, Vantu a facut presiuni asupra lui Geoana si e posibil ca la anumite lucruri sau in anumite situatii sa nu poti spune NU…

  36. Mi se pare absolut jenanta ideea ca Vantu inchide ziarele din cauza lui Basescu “si a vointei poporului”. Pe toata Planeta asta s-au inchis ziare, s-au facut restructurari din cauza crizei. Uitati-va la renumitele ziare de peste ocean. Multe din ele sunt in situatii critice. Daca iesea Geoana trecea dintr-odata trustul lui Vantu pe plus? Nu cred. Sau… cine stie?

  37. Domnule Victor Ciutacu,

    Ce va spune chestia asta postata mai sus:

    “Idiotii aia de ‘carcotasi’ de pe Prima au facut azi ‘misto’ de voi, cei de la Antena3.
    Niste cretini…
    Oricine v-ar alege pe voi oricand in locul lor.Probabil sufera ca l-ati furat pe Bendeac Niste cretini…”

    Eu unul sunt siderat de cata ura exista pe bloguri si pe forumuri. Rauri-rauri. Pro-Basescu vs Pro-Geoana, Antenele vs Realitatea, Mircea Badea vs Carcotasi etc.

    Da, l-am votat pe Basescu, dintr-un motiv extrem de simplu. L-am votat datorita linsajului mediatic la care a fost supus de RC si Intact. Punct. Nu pentru ca ar fi mai bun, mai drept sau mai frumos decat Geoana sau Antonescu. Asta nu inseamna ca o sa incep fie sa rad de cei care l-au votat pe Geoana acum sau sa-i iau la bulgari. Sau, Doamne fereste, sa-i fac “idioti”, “cretini” sau mai rau, ca persoana mai sus citata. Fiecare cu p***a masii. Nu am frustrari. Daca pierdea Basescu va asigur ca nu as fi plans ca unii dintre cei care posteaza aici nici nu as fi scris poeme de jale. Mi-as fi vazut de viata mea cum fac si acum. Uitandu-te pe forumuri si bloguri ai putea crede ca toata lumea din Romania fie lucreaza cu statul fie ar fi lucrat cu statul daca ar veni “ailalti”. Asa o fi ?
    De unde, Dumnezeule Mare, “tiran”, “diktator” (sic!) si asa mai departe. Pun pariu ca 90% dintre cei care folosesc sintagmele astea aveau 5 ani sau mai putin la Revolutie. Vreau sa-i asigur pe aceasta cale ca intr-o “Diktatura” nu apucau sa posteze de trei ori inainte sa fie intrebati de sanatate. Lucru pe care dumneavoastra, domnule Ciutacu, il stiti foarte bine dar nu-l aduceti in discutie.

    Din cate imi dau seama , mai mult de 50% din cei care s-au prezentat la vot (de ambele parti, 25-25 daca vreti) nu au votat nici cu creierul nici cu curu’ nici cu p***a masii. Au votat cu “medulla oblongata”. Am ajuns o natie de isterici, isterie la care, din pacate, si dumneavoastra contribuiti cu aplomb.

    Ca sa fiu si pe subiect, sincer asteptam deznodamantul circului pentru ca, in sfarsit, sa ma pot uita la emisiuni culturale pe Antena 3 si Realitatea 24/7.

  38. Vantu a fost cu Baseleu tot timpul, marinarul merge pe principiul “Moguli sunt rai dar bani lor sunt buni, amintitiva de averea teroristului eliberat, aflat in Siria”, Vantu daca vrea sa plece din tara pleaca oricand in schimbul averii clar.

  39. Victor Ciutacu, de cand am citit articolul lui CTP, “iz za seim picciar” si interviul lui Vantu is SOCATA! Desi am cunoscut pe propria mea piele viata anterior lu `89, cred ca dupa am trait in lumea viselor a naivilor, care au crezut ca am luat totul de la zero. De fapt de 20 de ani se da o lupta continua intre cele 2 structuri de atunci, partidul si securitatea, Am crezut ca securitatea a disparut aunci si ca ne-a ramas doar lupta cu o mentalitate de partid. Nici poveste. Partidul s-a reorientata, iar SECU a incropit propriul partid ingropand PNTCD si luindu-i locul in familia popularilor. Ce se vrea cu PNL?. Cred ca SOV a facut un test in propria ograda sa vada pana unde poate ajunge cu noile generatii SECU si PCR. Il respect ca isi retrage afacerile, dar nu pot sa inteleg abandonul. Zicea ca doar Romania este locul unde poate trai.

  40. ”daca sunt greseli gramaticale nu apare”

    Acuma si la scoala pe vremea mea era regula 3 greseli la punct ca dincolo de corectitudinea acordului vidului cu neantul si silabisirii corecte a apei in piua uneori e importanat si daca ai ceva relevant de spus si culmea daca mai si potzi argumenta cu probe ceea ce ai zis.

    Si de aici iaca o alta problema. De regula argumentele se dau cu linkuri si daca “link-uriel nu apar decat ca exceptzie” nema argumentatie. Ca e greu sa dovedesti ca cineva a zis ceva fara sa il citezi. Parerea mea.

    Sau aici e suficient sa afirmi cu demonstratzia se ocupa “organele competente”.

    Ref ce-a zis Vantul … Hmm in mod fundamental a zis ce-am zis si eu mai alataieri
    Ce a zis el :
    “DT: “Nu mai investesc niciun ban in Romania.” De ce?
    SOV: Pentru ca nu exista nici un proiect economic de guvernare, pentru ca cel putin pana acum am traversat o perioada de scandaluri maximale. Nici un proiect constructiv, nimic care sa-mi dea certitudinea ca pot reinvesti in Romania in conditii de pace si siguranta.
    DT: Ideea falimentului ma sperie, ati spus asta intr-un interviu acum cateva luni.
    SOV: Ati scos din context. Am spus ca orice om de afaceri este speriat de ideea unui faliment. Evident ca si eu. Si atunci incerc sa-mi construiesc si sa-mi conduc afacerile in asa maniera incat sa evit acest risc. Iar o expunere majora pe Romania, in conditiile in care nu am o stituatie clara, economica, politica in acesta tara, evident ca ar fi o prostie astazi. Iar investitiile mele, domnule Dan Tapalaga, inseamna locuri de munca. Evident, si cu profit pentru Mogulul cel Rau…
    DT: Maleficul.
    SOV: Ma rog…Dar si cu locuri de munca. O investitie a mea ar face ca banul sa circule, domnule Dan Tapalaga. Eu daca as investi 300-400 de milioane in Romania as construi 2.000-3.000 de locuri de munca. 2.000-3.000 de familii dintre cele disponibilizate astazi, din diverse structuri de business, private sau de stat, si-ar regasi un sens existential.
    DT: Nu inteleg ce va impiedica sa o faceti.
    SOV: Imi dati dvs. vreo garantie, dle Dan Tapalaga, ca o sa avem un program de guvernare coerent, predictibil, in aceasta tara? Imi dati dvs. garantia ca nu orice plutonier major imi pune sechestru pe conturi? Cand statul roman imi va asigura aceste garantii, nimic nu o sa ma impiedice sa vin cu bani in tara. ”

    Ce am zis eu :
    Voi in locul „oligrahilor“ care au siderurgia si acolo in USA si aici in RO sau sau in orice alt domeniu unde atz-i inchide fabricile si unde le-atz-i tzine deschise ? Acolo unde sunt protejate activ dpdv politic, acolo unde industria are un cuvant greu de spus in fatza politicii sau acolo unde ea e frunza’n vant ciuca batai de gura a dementzilor urii institzionale (a lui “de la cat la suta din PIB problemele fabricii devine treaba guvernului ?” citat din guru urii portocalii = TRU ) ?

    Da eu nu m-am referit la industria media ci la industria industrie apropriu zisa .

    Dovada celor zise de mine sta in 4 link-uri .
    Cine are cap si rabdare sa citesca ce-i scris acolo sa judece si sa joace el cu piesele oligarhilor.

    http://www.jurnalul.ro/stire-economic/oligarhii-metalurgiei-scot-romania-din-planuri-529552.html

    http://www.cbsnews.com/stories/2009/02/13/60minutes/main4801257.shtml

    As’ da link-uri si in chineza, germana sau portugheza(Brazilia) da cin’ sa le citeasca ….

    si da “link-uriel nu apar decat ca exceptie”

  41. nu cred ca ar trebui sa-i poarte careva de grija lu Vantu. e vaccinat, se descurca. dar mi-ar placea sa-i scuture un pic pe prefacutii astia din realitatea & co

  42. domnule Ciutacu,apreciez emisiunile dvs.vreau sa va spun insa, ca din punctul meu de vedere chiar daca aceste alegeri vor fi declarate corecte,desi nu au fost,acest presedinte nu este legitim .PANA CAND NU VOR FI CLARIFICATE TOATE ASPECTELE ACESTOR FRAUDE ,NOI CEI CE L-AM VOTAT PE GEOANA (multi dand un vot contra lui basescu),VOM SIMTI TIMP DE 5 ANI O REPULSIE FATA DE TOT CE INSEAMNA VIATA POLITICA A ACESTEI TARI.As prefera sa se organizeze (desi situatia economica este dezastruoasa) alegeri corecte unde sa se prezinte mai putin cetateni la vot si chiar sa castige basescu ,daca asta isi doresc oamenii acestei tari.Nimic nu se poate cladi pe furt si acum acest lucru s-a intamplat.Imi cer scuze fata de admiratorii actualului presedinte,dar a ridicat mojicia si dispretul fata de ceilalti la rangul de politica de stat.

  43. Ieri cand l-am auzit pe Basescu ca “Este constitutionala si legala” reclamatia la CCR mi-am dat seama ca stie ceva si raspunsul o sa fie negativ.

    Asa a zis si in seara alegerilor…ca alegerile nu se fraudeaza si ca are incredere in BEC…stia el ce stia.

    PS. Eu am niste prieteni care au participat la alegeri din partea PDL si mi-au explicat cum s-a facut toata treaba…asa ca mi s-a luat.

  44. Din interviul acordat am retinut cateva cuvinte ale lui SOV, care-l priveste nu numai pe negutatorul din el ci si pe patriotul:”A castigat Basescu; sper sa aiba intelepciunea SA FI CASTIGAT PENTRU TOATA NATIA ROMANA, nu doar pentru el. Sper sa inteleaga ca e nevoie de o reconciliere nationala”. Asa sa fie, dar ma indoiesc ca asa va fi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.