Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Sfârşitul paradoxului de la Realitatea

Sfârşitul paradoxului de la Realitatea

Cel mai al dracu’ paradox din presa românească e pe cale de a ajunge la apogeu. Cei care, din dragoste de Băsescu, îl înjurau pe Vântu pe banii lui, în calitate de angajaţi ai lui, pe televiziunile lui şi în ziarele lui, vor avea posibilitatea s-o facă gratis. În ciuda valului general de ură la adresa lui, nu mă bucur de ce i se întâmplă lui SOV. Şi cu atât mai puţin de viitorul sumbru al colegilor din trustul rival. Fiindcă orice televiziune/ziar/agenţie de presă/radio care se închide înseamnă mai mulţi ziarişti pe stradă, mai puţină libertate de exprimare (puterea precedentului), mai puţine informaţii şi, până la urmă, un deficit de democraţie. Ceea ce se întâmplă la Realitatea-Caţavecu e doar începutul. În definitiv, facă-se voia poporului!

P.S. Admir ceva la omul ăsta demonizat: stăpânirea de sine şi cinismul diavolesc. Tapalagă (care-i unealtă şi fiară, dar în nici un caz ultimul mucos din media) s-a dus la el chitit să-l facă, şarpele l-a primit în bârlog şi s-a dat transparent. Dar oricine ştie să citească interviul îşi dă seama că l-a făcut maleficu-n foi de viţă.

UPDATE: Andronic detaliază. Unii ar spune că (iar) manipulează, eu n-o fac. Fiindcă n-am probe nici să infirm, nici să confirm. Ca să fiu sincer, nici energia aferentă. Dar am o întrebare nevinovată. Când Dan era mâna dreaptă a lui Sorin, eolinaul reprezenta un centru de influenţă al Republicii Calmâce? Ba nu, am două. Când consultantul Andronic lucra pentru Tăriceanu în lupta la baionetă cu Băsescu, acesta din urmă era tot un tip remarcabil şi un politician admirabil ca astăzi?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

213 thoughts on “Sfârşitul paradoxului de la Realitatea

  1. Domnu’Victor..Scuze ca ma abat de la tema.In seara asta am reusit s-o vad pt vreo 10 secunde pe purtatoarea de cuvant a Guvernului.Faina fatuca.Cum de pana acum n-au scos-o sconsii aia in fata?Ne puteti da ceva detalii?

  2. Cunosc 4 persoane care “au dormit bine caci FNI a vegheat pentru ei”. Daca aveti tupeu povestiti-le lor de S.O.V. Va spun eu ca in secunda 2 ori o sa va treziti izbiti de pereti ori ei o sa faca infarct. Au o viata care de abia, abia s-a pus pe picioare dupa ce in naivitatea lor au inghitit gogosile celor de la F.N.I.
    asa ca nu il plingeti pe S.O.V. ca il plingeti degeaba
    in rest numai de bine
    PS pacat ca doar un singur eveniment (meciul Unirii Urziceni)ne poate uni si ne poate face sa rezonam la unison
    pacat, mare pacat

  3. @Maximmouse: nu-l plang pe Sorin, n-a impartit nimic cu mine. imi pare rau de oameni. unul a facut azi infarct. la Oana nu renunt. e caracter. in timp ce unii nu stiu cum sa se ascunda zilele astea, m-a anuntat ca-i disponibila.

  4. Cred ca li se taie 50% din 50% pe care oricum nu il mai aveau. apropo vezi ca iti arata carcotasii pozele in emisiune acum. tu, badea, gadea etc. Da-le o replica ciupalaciclor pupinbasesti de la carcotasi.

  5. Mi se pare mie sau basescu se “putinizeaza” si Romania se “rusifica”? Pare sa fi inceput “jihadul” cu presa si cu mogulii carora in Rusia li se spunea oligarhi.
    Miza deciziei CC este mult mai importanta decat pare la prima vedere, dupa inca 5 ani la cotroceni credeti ca basescu vrea pe mare sau la palatul Victoria? Nu scapam acu de tiran, nu scapam nici peste 5 ani! Va aduceti aminte ce se spune in 2004? “va dati seama ce inseamna sa fie Nastase inca 4 ani la putere?” Aceeasi intrebare e valabila si acum: va dati seama ce inseamna sa fie basescu la putere inca 5 ani?

  6. @varu sandel: n-ai priceput nimic din ce-am scris. mi se rupe de soarta lu’ SOV, da’ nu ma pot bucura de ceea ce pateste. si e ultima oara cand iti corectez greselile gramaticale.

  7. Felicitari pentru tot ceea ce faci,sper sa-mi dai add pe facebook.Mult succes in continuare!

  8. Dupa primul tur am scris pe realitatea.net. Aseara am descoperit ca am ip-ul blocat pentru comentarii neadecvate. M-a surprins, pentru ca am facut numai educatie civica (sau am incercat).
    Asa mi-am adus aminte ca acum un an (pana-n europarlarlamentare si lansare EBA) acest post distrugea tot ceea ce era impotriva lui Traian Basescu. Pe mine nu m-au convins in ultimul an decat ca au fost pacaliti iar ziaristii(postului realitatea) au fost mingiile dintre Traian si prietenul lui Vantu in mai multe partide.

  9. “Dar oricine ştie să citească interviul îşi dă seama că l-a făcut maleficu-n foi de viţă.”

    Ce IQ trebuie sa ai ca sa nu realizezi asta? 🙂

  10. Ne invartim in jurul cozii , sincer . Inclusiv in emisiune o faceti (cu tot respectul) . A anuntat ca inchide Cotidianul si Business Standard , nu Realitatea , Catavencu , nu Realitatea FM . De ce inchide Cotidianul sau Business Standard ? Mai sa fie … Hai sa aruncam un ochi la BRAT , poate ne lamurim . Ca , sa ma ierte toti jurnalistii , acolo e raspunsul . Stiu , o sa-mi zici ca si Realitatea ii aduce pierderi , dar cum o spune chiar in interviu , e in etapa de dezvoltare . Un om de afaceri simte cand o investitie , chiar neprofitabila aparent , are viitor si cand nu . Cred ca raspunsul e mai simplu decat ne imaginam .

  11. Nu-i nimic , daca se prabuseste Realitatea , se ridica OTV-ul ! Abia astept s-o vad pe Liana Patras angajata lui Dan Diaconescu.

  12. Nu stiu , nu pot sa judec decat in termeni onesti . Probabil ca toate soaptele pe care le aduce Vantu (ce poetic sunt 🙂 ) , cum c-ar fi unul pus la inaintare de altii , sunt reale . Probabil asa cum FNI-ul si-a facut datoria , aducand fonduri cui trebuie (si apoi a disparut) si trustul , dupa ce a adus influenta (si a influentat pe cei ce baga votu-n urna) poate sa dispara . Naiba stie , am fost intotdeauna slab la scenarii (atat de slab incat nici macar n-am fost capabil sa le cred cand mi s-au dezvaluit , sufar de alergie la scenarita) . Sper sa se gaseasca si niste cumparatori pentru posturile si ziarele lui Vantu , desi momentul e tare prost din punctul asta de vedere .

  13. domnule Ciutacu “mi se rupe mie ” de corectiile tale gramaticale
    oricum sunt un nobody asa ca asta e ultimul post la tine pe blog
    sa ai o criza usoara

  14. Eu cand aud sau citesc de SOV, nu ma gandesc decat la pagubitii de FNI-ului. Nu pentru ca am pus bani acolo, eram prea mic, ci doar pentru ca urmaresc ce se intampla in tara. Din punctul meu de vedere, si al multi altora, omul asta trebuia sa fie de mult dupa gratii. Poate ca va ajunge, poate ca nu, dat fiind faptul ca traim in Romania, tara tuturor imposibilitatilor.

    Asadar, de ce i-as plange de mila ca-si pierde trustul? Nici gand sa-i plang de mila, ba chiar mai mult, as putea baga mana-n foc ca nu-l pierde. Nu-l pierde pentru ca ori il salveaza, ori il “combina” el cumva, in asa fel incat sa iasa macar “pe zero”, daca nu chiar in castig.

  15. Am venit acum 3 ore de la sedinta(consiliul profesoral)la am fost anuntati ca de la 1 ianuarie vom avea salariul mai mic dupa noua grila de salarizare. Parca nu erau suficiente cele doua luni ciopartite de concediul fara plata. Cred ca am ajuns sa urasc pe toti cei care l-au votat pe Basescu. Am sperat duminica ca vom iesi din cosmarul in care am trait pana acum, dar disperarea, mizeria vor continua ….Este un razboi psihologic pe care unii dintre noi il vom pierde, cu siguranta.Ce mai putem astepta de la acest regim, domnule Ciutacu? Ce ne-a mai ramas?

  16. Fac ce fac politicienii nostri, invitati pe la TV, si mai arunca cate un apel la morala, la demnitate… Mai relateaza cate un fapt… mai fac cate o trimitere la Biblie…
    Daca n-ar fi de ras ar fi de plans.. de emotie.

  17. uitati ce propun eu sa scapam odata de nebunia asta cu frauda. puneti toate procesele verbale din sectii pe internet. 23.000 de pagini. simplu, faceti copii le puneti la un scaner cu alimentator si le salvati in format Adobe Acrobat. Va garantez ca vor fi oameni in tara asta care vor introduce toate datele rapid. Astfel toti putem sa vedem daca este sau nu frauda. Nu la sectii s-a furat, s-a furat cu software-ul, la sectiile speciale cu buletine false si vot multiplu. FACETI PROCESELE VERBALE DIN SECTII PUBLICE PE INTERNET!

  18. Inainte de orice altceva, po’ sa-mi manifest dorinta, ardoarea, sa ma rog cu cerul cu pamntul inainte de a se intampla orice altceva…S-O IA MAMA’ PE MAIMUTA AIA DE PORA!!!????? – Mama, iarta-ma de compania ce o am a ti-o trimite!:(
    Domnule Ciutacu, de maine nu mai fac!!!

  19. Nu mi-e mila de vantu, nici de cei care s-au pacalit la fni (niste prosti care au crezut ca banii foarte multi se castiga fara munca).
    Daca va fi vantu condamnat, sper sa fie condamnat cu majoritatea ce a furat sau ce a ajutat la caderea fni si averilor sa fie data ca despagubiri, nu sa platim noi prostii impozite si taxe, iar smecherii sa dea de la cec.

  20. Sa atinga criza in .ro si clasa jurnalistilor “inamovibili” ?!
    Mai sa fie.
    Si noi, plebea, care ne gandeam ca acesti filosofi plutesc in jos luceafar bland pe deasupra necazurilor muritorilor…
    Cum, anal-istii Rromaniei sa aiba problemele existentiale ale unui ciumpalac de rand ?!
    De necrezut…
    Poate ca unii dintre ei vor lua in serios optiunea migrarii catre alte “cetati” si isi vor revizui in punctele esentiale, atitudinea fata de “ostracizatii” de buna voie, dar care au fost siliti de patria muma si care apropo, nu au fost NICIODATA subiect de anal-iza in timpul electoratelor – oare de ce … pentru ca nimanui nu ii pasa ?!
    Oare cine vor fi gasiti (din nou) vinovatii de serviciu pentru aceasta stare de fapt ?!
    Nu-s egosit in caracter, insa nu ii pot plange pe cei care pana de curand s-au dedulcit la caldurica topaind pe subiecte servite si care dintr-o data se vor trezi in lumea reala, luptand pentru supravietuire, ca noi restul.

    P.S. Nota doi in aceasta seara pentru simpaticul domn Gadea, care nu are alta idee in expunere decat votantii pro si contra base, votantii din afara si cei din “cetate”. Ca si cum dumnealui cand a fost la unchiul Sam si-ar fi lasat cetatenia si dreptul de a fi ROMAN in no man’s land.
    P.P.S. E drept ca rating-ul il fac cele 5 milioane de romani ramasi pe dinafara in urma votului liber consimtit, nu amarastenii din afara “cetatii”, care se chinuie sa perceapa pulsul Rromaniei urmarind emisiunile dumneavoastra pe internet cu pasiune dar si cu discernamant, cu propriul sistem de referinta.

  21. Pentru Vantul toata stima. Este corect. Nu a gresit cu nimic. Cei care au visat la averi facute peste noapte nu si-au pus niciodata intrebare cum se poate face asta. Doar prin lucruri necurate. Si intr-o afacere de genul asta exista tot impul un risc. Daca accept jocul inseamna ca accept si riscul. De ce sa-i plang pe pagubiti? Never.
    Si inca o data: sunt sigur ca daca dl. Vantu maine ar deschide un fond (Fondul de Prostire a Prostilor din Romania) ar fi inca multi care s-ar inscrie. C-asa-i romanul…

  22. marcel , de ce nu s-a furat la momentul ” mihaiela dragostea mea ” ? , iti spun eu ptr-ca hrebenciucul si-a tras niste bani frumosi din ce a dat la institutele de sondaje si era convins ca geoana va castiga , apropo stii maxima : ” cum ii sa te culci presedinte si sa te scoli prostanac “

  23. Per a contrario…!!!!!!!!!!!!!proasta asta sustine ca daca Base a hotarat concilierea, majoritatea parlamentara nu mai poate exista! Daca au sange in “pixe” astia pot fi in continuare o majoritate anti-basesciana!! Sa dizolve parlamentul handicapatul ca tot spunea ca lor de asta li-i frica!! DE CE acuma-s atat de concilianti sustinatorii lui. Urata asta imi aprinde dracii din ultimile doua zile!!!!!

  24. Maiiiiiiiiiiiiiii oameni buni! Nu de Curtea Constitutionala li se falfaie lor sarbatoreste, nu de descoperirea mizwriilor si a rahatului considerat anticipat, ingropat sub pres, ci teama de a nu avea cu cine guverna!!!!! Nu-i atat de greu de priceput. Singuri, n-au cum! Aticipate parlamentare??!!!! I-a luat dracu’!!!au dat totul pe ultima carte. D-aia is asa de “dragalasi”. Ajung la vorba lui Badea!! Na-va ma guvernare, na-va sa va ajunga!

  25. Gardianul de ce a intrat in faliment? Stiu ca intrebarea pare copilareasca dar, de fapt, ma refer la cum de s-a intamplat acum? De ce nu acum o luna sau de ce nu peste 2 luni?
    Cat despre Vantu:
    1.eu nu-l condamn pentru FNI, e o vorba care spune ca pe orbul cu ochi nu e pacat sa-l inseli
    2. sunt tentata sa spun ca presedintele nostru o fost luat de Vantu
    3. treaba cu Popa e de ochii lumii iar treaba cu consemnul la frontiera dar fara interventie e tot apa de ploaie ca doar stim….afara ploua!

  26. D-le Ciutacu are darul de a prinde cele mai noi informatii din zbor, si cu iuteala fulgerului isi inmoaie pana in cerneala si ni le transmite. Iar noi numai stim la ce sa fim atenti mai intai: la informatie, la stil, la intrebarile “nevinovate”, la aprecierile D-lui Ciutacu fata de “personajele” din informatie?. E greu sa ne dam seama cand ironizeaza un personaj, cand condamna o actiune, cand se joaca cu cuvintele,cand este sincer mahnit din cauza unor evenimente nefaste, etc.
    De data aceasta este mai transparent, pentru ca este vorba de presa romaneasca, care in orice segment al ei il preocupa, il bucura, sau il intristeaza. Dar ne-o prezinta oarecum “imbracata” in forma unui “paradox”, al carui protagonist de fapt este SOV. Da, SOV insusi este un tip paradoxal, pe langa a fi cinic. Daca cineva citeste interviul, la care D-l Ciutacu face trimitere, ne dam seama ca jurnalistul respectiv a primit o lectie dura:”…aceasta este lectura corecta a afirmatiilor mele”. Numai observatia “ciocul mic si joc de glezne” mai lipsea.

  27. @ Iordachel

    Am auzit-o si la altii in legatura cu pagubitii FNI . N-am depus si nu cunosc pe nimeni care sa fi depus bani acolo . Dar intre FNI si Caritas nu se poate pune semnul egal . Fondurile de investitii sunt instrumente de economisire extrem de onorabile in orice economie dezvoltata . Cu un risc mai mare decat o banca sau niste titluri de trezorerie , dar si cu castiguri mai mari . In plus , in cazul FNI a existat inclusiv garantia halucinanta a CEC-ului (daca CEC-ul s-ar fi aflat sub jurisdictia BNR , mi-e imposibil sa cred ca asa ceva era posibil) , ceea ce a dat investitorilor o falsa siguranta (“dormi linistit …”) . In sfarsit , cert este ca CNVM (institutie a statutului) nu a amendat in niciun fel ceea ce se intampla la FNI , desi ar fi trebuit s-o faca . Pentru ca acolo banii nu s-au pierdut pentru ca in economia de piata se mai si pierde (e normal) ci pentru ca cei care au administrat fondul nici nu si-au propus sa aduca profit investitorilor . Dealtfel esecul FNI a avut un efect extrem de prost in economia nationala : a subminat ideea de fond de investitii , ceea ce in primul rand a lipsit intreprinzatorii romani de o sursa de finantare a investitiilor mult mai flexibila decat o banca . Mai ales acum , de la declansarea crizei (de cand bancile au devenit extrem de prudente) , se resimte din plin acest lucru .

  28. Pai angajații lui nu au votat anti-Moguli ?
    Poate era mai bine dacă votau cu cel relaxat de mogul … (sincer mă amuză ironia sorții)

  29. Nu stiu de ce multi sunt revoltati impotriva lui Sorin Ovidiu Vantu.. Cine este pana la urma acest om ? Un mogul rau ? Un om “malefic si usor tulburent”? Pentru mine este doar un om inteligent(am vazut mai multe interviuri cu dumnealui) care a facut foarte multi bani prin metode mai mult sau mai putin legale! De ce atatea discutii despre acest personaj? De ce a devenit “tema” de campanie electorala pentru tiran ? Doar pentru ca dupa 4ani in care Realitatea TV l-a slujit pe Basescu si brusc s-au sucit si au inceput sa-l critice? Pana atunci SOV era bun ? Sa fim seriosi… Pacat ca 5milioane de oameni au pus botul la aceasta vrajeala ieftina tipica unui borfas cum este Traian Basescu…

    P.S. V-as fi recunoscator daca ati putea sa cititi emailul trimis de mine zilele trecute si sa imi raspundeti! As fi recunoscator..

  30. Furtul masiv al voturilor din diaspora s-a realizat dupa aparitia exit -pollurilor de seara(ora 20,00 ora Romaniei) cand cei din vest(Italia,Franta,Spania) au inghesiut in draci buletine de vot stampilate pe asimetric si au anulat toata noaptea buletine stampilate geoana ,cumulat cu turismul electoral prin Chisinau si Cahul.Altfel nu se poate explica faptul ca 3700 de oameni au putut vota in sectii speciale in circa 50 secunde!!!(intrarea in sectia de voate,legitimare,trecerea datelor in listele suplimentare,declaratia pe propria raspundere ca nu au mai votat si in alta parte,primirea buletinului de vot si a stampilei,intrarea in cabina de vot,deschiderea buletinului de vot,stampilarea asimetricului,inchiderea buletinului de vot,plierea acestuia,iesirea din cabina si intrioducerea buletinului de vot in urna!!!
    PS La Bonn,unde din spusele unor verisori erau circa 200-300 de oameni la ora 12,00erau doar 10-15 care voiau sa influenteze votul cu mita electorala,restul votau Geoana!Oare cat a fost acolo scorul(!) final?????
    Nu credeti ca ii acuzam degeaba pe cei din diaspora????

  31. Isi inchipuie cineva din trustul dvs. ca daca vor dispare Ciutacu, Badea, Gadea si G.V.Firea se mai uita cineva la A3 ? Va asigur ca va intra rapid in faliment. Nu-i vedeti pe cei de la Realitatea ce disperati sunt cu ratingul – de-l dau si de 5 ori pe zi – doar vor mai primi ceva bani pentru publicitate sa-si salveze posturile.
    Acum mai ales, dupa aceste alegeri , cei care am votat anti basescu ne uitam cu disperare la emisiunile dvs., in speranta ca va mai exista o mana de oameni care sa ne mai faca si noua publice gandurile. Fara exagerare va spun ca stiu zeci de oameni care luni (inclusiv eu) am fost in stare de soc psihic, efectiv. Dati-ne o speranta ca acest lucru nu se va putea intampla.
    O seara buna !

  32. Idiotii aia de ‘carcotasi’ de pe Prima au facut azi ‘misto’ de voi, cei de la Antena3.
    Niste cretini…
    Oricine v-ar alege pe voi oricand in locul lor.Probabil sufera ca l-ati furat pe Bendeac 🙂 Niste cretini…

  33. S-au furat voturi asta e clar, orice om cu o minima inteligenta poate sa isi dea seama, oricare dintre noi vedem foarte limpede frauda grosolana pe care liderii PDL au facut-o… Oricum, nu cred ca PSD-ul va obtine vreun rezultat favorabil in urma sesizariilor facute… Tot ce conteaza este ca aproximativ 5milioane de oamanei s-au lasat dusi de nas de Traian Basescu, 5milioane de oamanei au votat ,primind sau nu mita electorala, cu acest personaj… Ne asteapta inca 5 ani de cacealma in care ne vom afunda tot mai rau in rahat, in care vom vedea aceeasi dictatura cu care ne-a obsinuit “primul boxer al tarii” … Mayasii au apreciat ca “sfarsitul lumii” va venii odata cu ziua de 21.12.2012, din pacate in Romania a venit mai devreme, pe 7.12.2009.

    P.S. Va rog sa imi iertati greselile din postul anterior dar sunt foarte foarte obosit si poate ca nu am ales cea mai fericita exprimare!

  34. Unii se bucura ca se inchide Realitatea ca da SOV faliment altii nu. Nu stiu daca sa ma bucur sau nu tragedia este ca se inchide. De un an incoace se inchide cate ceva in Romania firma dupa firma cade. Mascate sub sloganul…Noi facem reforma ingrosam randurile pe la somaj si pe la ajutoarele sociale.Probabil ca odata ajunsi o tara de milogi ce stau cu mana intinsa asteptand pomana vom realiza visul maret al bravului conducator Basescu. In incheiere vreau sa reamintesc unora ca Adolf Hitler tot prin vot a ajuns la conducerea Germaniei si era un personaj cu multa carisma si in discursurile sale el se identifica cu poporul in timp ce ceilalti (institutii ale statului,partide politice)erau dusmanii poporului si cand si a terminat treaba Germania era un morman de moloz si cimitire.Si nu numai Germania.Nu fac nici o asemanare intre el si vre un conducator de al nostru ramane sa o faca psihologii.

  35. Eu cred ca ati luat-o razna oameni buni. Dupa mintea voastra acuma Vantu e baiat bun banuit pe nedrept, iar PSD-ul e sleahta cinstita victima a fraudei electorale. E halucinant ce vad aici… Acuma PSD-ul nu mai reprezinta baronii si coruptii, ci cinstea intruchipata ce vrea sa ne scape de tiranul Base. Si nu vreau sa-l apar, ca nu sper prea mult de la el si sleahta lui, dar pentru D-zeu, jumatate din romani vor iar PSD. E halucinant, nu pot sa cred. Stiu, nu s-a ales binele, pur si simplu s-a ales raul cel mai mic. Ca in ultimii 20 de ani numai asta putem face, sa alegem raul cel mai mic. Si mai terminati cu fraude electorale si povesti, inca n-am vazut o dovada.. Daca e sa-mi dau cu presupusul, nu cred ca masina de fraudat a PSD poate fi intrecuta in eficienta.

  36. D-le Ciutacu, adu doi copii de clasa I in emisiune, sa aiba 6-7 ani , si punele intrebari despre candidatii din turul 2 al alegerilor si dupa ce ai sa le vezi raspunsurile ai sa-ti dai seama cam in ce stadiu au adus lacomii astia tara asta , noi vedem , auzim , intelegem dar nu putem face nimik… suntem condusi de oameni de cacat , in frunte cu betivu asta hot … suntem o tara unde au votat 5 milioane de betivi si boschetari portocalii, numai astia puteau fii manipulati in halu asta .. sa se faca alegeri lunea cand sunt la munca,sa li se dea 2-3 ore ca sa-si exprime votu si sa inchida birturile si poate asa nu o sa mai fie asa circ .. cicatricea de pe fata lu baselu e de la o tanti care nu a vrut sa`i satisfaca poftele lu `Popeye` dar la musamalizat tasu ca era sef pe timpu lu` Ceasca la Constanta .. Am multe de zis despre chioru asta , cu campania asta ne-au zapacit cu controale pe la firme .. ANAF , Garda Financiara …MM de chior

  37. Stiti cumva ce s-a intamplat cu expertiza straina platita cu multi bani- pe care cei de la Realitatea spuneau ca au platit-o si ca ar veni intr-o saptamana? Cea in care basescu pocneste copilul. Oare de ce nu dau acea expertiza publicitatii? Sau ne-au mintit si ei si nici nu au cerut asa ceva?

  38. @Misu: am scris eu ca Vantu-i vreun inger? daca da, unde? ce legatura are postul privind vanzarea/inchiderea unor redactii cu furtul alegerilor, cu masinaria electorala si cu PSD?
    @Ana: habar n-am. nu anuntatu pe post daca n-o comandau, ii stiu…
    @Ss: nici palmaresul si CV-ul lui Basescu nu au legatura cu subiectul.
    @Codr: cum m-ai prins tu pe mine si m-ai demascat. trage aer in piept, nu.

  39. va rog sa ne descaltati si pe noi;pe site-ul oficial al BEC sunt date listele finale si procesele verbale de la ultimul tur.In procesul verbal sunt trecute larubrica b2 un numar de persoane(ex.sect 6, 21109) iar in desfasuratorul de la sectiile speciale din sectorul 6 sunt trecuti ca prezenti la urne 18123.La mai multe judete nu iese exact procesul verbal cu desfasuratorul de pe sectiile speciale.Va multumim.

  40. Multumesc. Ar trebui totusi data pe post, macar un pic de rusine sa le fie celor care erau convinsi ca e trucata!!!

  41. Salut Victore
    Romascan fiind urmaresc acest subiect (Vantu) dintr-un motiv subiectiv. Te rog sa ma crezi ca nu este cazul sa-l admiri pe acest om. In rarele ocazii cand mai vine prin orasul din care a plecat (ziua lui Ionica, diferite chermeze si nunti in familiile pe care le-a imbracat in blugi in 90) si pentru care nu a facut nimic vizibil, nici un posesor de coloana cad de cat vertebrala nu vrea sa respire acelasi aer cu el sau sa-i stranga mana.
    Poate imi scapa mie ceva dar sunt sigur de un lucru: oamenii nu se schimba! doar perceptia noastra asupra lor.

  42. Stimati Concetateni,
    As dori sa sa le reamintesc celor peste 5 milioane de alegatori, si de o parte si de cealalta parte a baricadei, ca exista un MIC aspect, la care, in valtoarea luptei electorale, nimeni nu se gandeste!
    Va rog frumos, lasati-l pe Base sa fie presedinte!
    Dupa dezastrul din ultimul sau mandat, este singurul care poate gestiona aceasta situatie!
    Adica: “Un nedun arunca o piatra si 10 cuminti se chinue sa ce!?”
    Cea mai mare greseala a clasei politice PSD+PC, PNL, UDMR ar fi sa intre intr-o alianta!
    A vrut presedinte..va rog din suflet..lasati-l sa-si gestioneze singur dezastrul!
    Avertizez, fripturishti din UDMR…care mereu se vor la guvernare: daca Base isi aplica planul cu unicameralul plus nr de parlamentari…aveti cele mai bune sanse sa nu mai pupati parlament..fiindca se ridica stacheta peste 5%!
    Se pare ca multi au orbul puterii zilele astea..gandindu-se ca asa cum au fi crescut preturile la apartamente in anii trecuti, vor mai creste si bugetele Romaniei!
    Ne pare rau D-lor…nu mai e nimic de furat.. eventual puteti sa va furati caciula unul altuia!
    Va rog sa nu-i transmite-ti acest mesaj lui Base!
    S-ar putea sa se declare invins in alegerile pe care si-a dat atata silinta sa le fraudeze!

  43. Daca Vantu reprezinta interesele rusesti iar Basescu americane (desi m-as indoi), eu mi-as dori sa castige rusii de data asta…

    Inchiderea este din cauze economice sau politice? Nu s-ar putea sustine financiar anumite site-uri prin contributie voluntara (e.g. paypal)?

    Credeti in scenariul unui decembrie incendiar?
    Mie articolul mi s-a parut in rest destul de informat, spre deosebire de un alt articol care a aparut ieri in presa slovaca (poate comandat), cum ca basescu se lupta cu coruptia.

  44. D-l Ciutacu face un enunt aparent obisnuit: “Sfarsitul paradoxului de la Realitatea” cand acesta ar trebui sa beneficieze de semnul exclamarii, pentru ca este iesit din comun. Dar dumnealui poate s-a gandit sa nu faca tam-tam, chiar daca implementarea acestuia va avea efecte devastatoare.Acest enunt contradictoriu si in acelasi timp demonstrabil
    “e pe cale de a ajunge la apogeu” si consecintele nu-l privesc numai pe ziaristi ci si ingradirea “libertatii de exprimare” pentru ca oprirea investitiilor in ziar, automat duce la inchiderea lui, si inseamna totodata “mai putine informatii, si pana la urma, un deficit de democratie”.Cu alte cuvinte D-l Ciutacu ne infatiseaza un viitor sumbru: “faca -se voia poporului!” Oare poporul si-a dorit asa un viitor?

  45. De ce am votat cu Basescu …
    Victore, fii atent! Aveam doua situatii:
    1. Presedinte Geonel.
    O duceam vreo jumatate de an cu guvern mixt (dreapta+stanga) dupa care PNL disparea prin opozitie (e mai mult decat evident ca partidele astea doua nu au numitor comun) si … back to base 1. Dezavantaj: PNL-ul disparea din viata politica inghitit pe jumatate de PDL (vezi optiunile politice ale catorva lideri PNL) iar cealalta jumatate se zbatea sa mai prinda ceva pozitii in parlamentul redus la 300 si ceva de scaune pentru viitoarele parlamentare. Avem o istorie asemanatoare cu PNT-CD.
    2. Presedinte Basexu’.
    PDL va face o cualitie de guvernare cu PNL. Si am curaj sa pun pariu cu tine ca pe masura ce apele se linistesc alianta asta prinde un contur din ce in ce mai bine definit. Au elemente comune in program. Ii vad pe liberali pe la mediu si industrie (cam asta e directia rotariana around the world – global worming, regenerable energies, decrease in taxes) si probabil inca unul – doua (turismului iarasi iar prinde bine pe mana liberalilor). Popularitatea lui Basescu scade din ce in ce mai mult indiferent cum va merge treaba (are si presa grija de el si baietii aia cu compasul si echerul – vezi W.BUSH) si odata cu el si PDL-ul. In interiorul partidului liberal se vor produce ceva schimbari la nivel de conducere (in primul tur am votat cu Crin, dar sa fim seriosi, nu are puterea si vointa unui adevarat lider liberal … incearca sa faci o comparatie intre el si cateva nume rezonante ale liberalismului mondial contemporan)si vor gasi un lider care va aduce PNL la un 35-40% din vointa electoratului astfel ca in 3 ani, indiferent de votul tau sau al meu … vor forma majoritate parlamentara impreuna cu minoritatile. Abia atunci vom putea spune ca Romania a pornit pe calea democratiei si adevaratele progrese economice isi vor face aparitia. Si iarasi am curajul sa pun pariu cu tine ca in 7 ani de acum incolo in Romania vom asista la un adevarat boom economic (expresia nu-i prea pompoasa). Dupa un ciclu de 7 ani vom avea nevoie de o guvernare sociala … care probabil se va regasi intr-un partid PSD revigorat si cu lideri tineri, cu un discurs politic puternic, civilizat si civilizator(Ponta … spre exemplu), un partid social format din actuala generatie tanara si unii membri cu viziuni sociale din “fostul” PDL.
    Eu din cauza asta am votat Basescu.
    Geoana … daca stai si analizezi de undeva de deasupra, reprezenta un risc mai mare si subliniez inca o data: nu avem nevoie de guvern condus de un partid a carui baza doctrinara graviteaza in jurul ideii de reforma sociala. Noi avem nevoie de reforma economica menita sa reporneasca rotitele sistemului. Dar, din nou, nici tu, nici eu … nici cele 10 milioane de romani nu hotarasc soarta acestei tari.

    P.S. Si sa nu mai zici, ca noi, cei din diaspora nu ne interesam de ce se intampla in tarisoara aia unde am lasat jumatate din suflet. Noi avem in schim avantajul de a putea compara ce avem acasa cu ce e aici. Sa stii ca mare diferenta nu e. Tot politicieni …dar sunt mai bine segregati in dreapta si stanga si au un dialog mai civilizat. Problema e ca de ei au inceput sa se ocupe acu ceva vreme, acum a venit iarasi randul nostru. Ultima data a fost la 1848.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.