Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Sfârşitul paradoxului de la Realitatea

Sfârşitul paradoxului de la Realitatea

Cel mai al dracu’ paradox din presa românească e pe cale de a ajunge la apogeu. Cei care, din dragoste de Băsescu, îl înjurau pe Vântu pe banii lui, în calitate de angajaţi ai lui, pe televiziunile lui şi în ziarele lui, vor avea posibilitatea s-o facă gratis. În ciuda valului general de ură la adresa lui, nu mă bucur de ce i se întâmplă lui SOV. Şi cu atât mai puţin de viitorul sumbru al colegilor din trustul rival. Fiindcă orice televiziune/ziar/agenţie de presă/radio care se închide înseamnă mai mulţi ziarişti pe stradă, mai puţină libertate de exprimare (puterea precedentului), mai puţine informaţii şi, până la urmă, un deficit de democraţie. Ceea ce se întâmplă la Realitatea-Caţavecu e doar începutul. În definitiv, facă-se voia poporului!

P.S. Admir ceva la omul ăsta demonizat: stăpânirea de sine şi cinismul diavolesc. Tapalagă (care-i unealtă şi fiară, dar în nici un caz ultimul mucos din media) s-a dus la el chitit să-l facă, şarpele l-a primit în bârlog şi s-a dat transparent. Dar oricine ştie să citească interviul îşi dă seama că l-a făcut maleficu-n foi de viţă.

UPDATE: Andronic detaliază. Unii ar spune că (iar) manipulează, eu n-o fac. Fiindcă n-am probe nici să infirm, nici să confirm. Ca să fiu sincer, nici energia aferentă. Dar am o întrebare nevinovată. Când Dan era mâna dreaptă a lui Sorin, eolinaul reprezenta un centru de influenţă al Republicii Calmâce? Ba nu, am două. Când consultantul Andronic lucra pentru Tăriceanu în lupta la baionetă cu Băsescu, acesta din urmă era tot un tip remarcabil şi un politician admirabil ca astăzi?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

213 thoughts on “Sfârşitul paradoxului de la Realitatea

  1. Cred ca si-o merita. Din pacate ne-o vom lua cu totii, unii mai rau altii mai putin. Tara lui Basescu Primeste ce merita. Mi-e sila de ea. si mi-am pierdut speranta.

  2. Dincolo de toate astea, noi astia care am mers la vot pentru Geoana si din a carui cauza am ramas tot cu tiranul, nu am aflat ce a cautat Geoana la Vantu. Dumneavoastra ne puteti spune si noua ce s-a intamplat de fapt in acea seara? Cu ce l-a momit pe Geoana, care a fost pretextul mogulului si explicatia lui Geoana?

  3. @Roxana: habar n-am. cu Geoana n-am intimitati. iar cu Vantu nu m-am mai vazut in viu de aproape un an. in rarele discutii telefonice nu se destainuie

  4. Nu ma bucur pt ce i se intampla lui SOV dar nici nu ii plang de mila…vorba d-voastra domnule Ciutacu acesta este doar inceputul a ceea ce ne asteapta in urmatorii 5 ani condusi de gasca pedelista,dar nu tre sa ne plangem avem ceea meritam…dar ce bine o sa ma simt cand o sa-l vad pe stimabilul Turcesu out…o minunatie!!

  5. ceea ce i se intampla lui SOV ma readuce la intrebarea pe care v-am pus-o si mai devreme:aseara ati pomenit la “vorbe grele” de o lista pe care va aflati si d-voastra…nu puteti sa dati mai multe detalii?

  6. Reglari de conturi. N-are nicio treaba potentul de Base. Vad ca mai nou el le face pe toate….:) E potent, ce pot sa spun.:P Aveam eu o vorba, o mica ironie. De fiecare data cand ma intreba cineva cine sau ce e de vina pentru un anumit lucru, raspunsul meu era : Basescu sau criza.:) Apropo, mi se pare funny ca tot spuneti cat de rau e Base dar nu vedeti cocina din jurul sau. Sau?

  7. victore stai inistit ca nu tre sa ma uit la tv sa vad ca traiesc prost sau motivele pentru care traiesc io prost . la fel cu libertatea ( sau lipsa ei ) .

    ps: oricum la realitatea nu ma uitam . io cred ca vantu are mare parte din avere de la fraerii ce au cotizat la F.N.I ( parerea mea )

  8. Cu toata adversitatea fata de sus-numitul (Vantu-L), care a distrus virginitatea celor ramasi “nepriponiti” prin Caritas, nu ma pot abtine sa nu-i admir constanta in perversitate si in propriile-i credinte.
    Insa ziaristilor (ciocoflenderilor) ramasi “liberi cugetatori” nu le pot plange de mila, din contra : au acum ocazia sa vada cat valoreaza fiecare pe piata libera. 😀

  9. Nu mai vreau oamenii sa mai vorbesc cu tine pentru ca nu ai succesuri!Biu biu biu,semnalare greseala exprimare “@costin: sunt niste oameni care trebuie dat prada multimii flamande…”—biu,biu,biu,amenda o bere!!Niste oameni nu trebuie DAT prada din cauza ca doare la ei!Biu,biu,biu,biu!

  10. Va dati seama daca se inchide realitatea fm doamna Udrea unde mai intra in direct sa se laude

  11. Cat de tare o sa ma bucur eu in momentul in care Turcescu o sa fie liber profesionist…eu ca eu dar Badea…

  12. @Robot Observator: nu face obiectul acestei dezbateri publice. daca preia trustul Realitatea de la Vantu, da!
    @Roxana: nu ramane, nu te iluziona. a servit cauza

  13. Buna seara domnule Ciutacu,
    Tin foarte mult la parerea dumneavoastra si as vrea sa-mi raspundeti la o intrebare,daca doriti bineinteles.Locuitorii acestei tari (indiferent de etnie)sunt atat de naivi,sau sunt prosti de-a binelea?Chiar sa crezi balivernele lui basescu?A reusit sa ne dezbine chiar si pe noi maghiarii.Am fost pe acasa si vecinii ma priveau chioras ca m-am dat cu comunistii.Pana acum nu mi-a reprosat nimeni ca sunt apropiat de romani si de cultura romana,dar mi se reproseaza la mine in oras ca nu sunt cu basescu!!!Sunt de doi ani in Bucuresti cu treburi si mi-a ajuns!In maxim doua luni am disparut.Am o casuta la Szolnok unde o sa-mi duc familia.Departe de basescu.
    Cu deosebit respect,

  14. @mathyas: da, majoritatea lor aritmetica (la care intra si diaspora), nu toti. bine ca aveti unde sa plecati. unii dintre noi n-au.

  15. bine, dar hai sa fim sinceri, nu e cine stie ce chestie sa-ti bati joc de tabalaga fara ca el sa se prinda. ce naiba mai Victore, da-ne si tu niste exemple mai elocvente 🙂

  16. Aşa iute-i de mânie Zăus? Deci, întreb retoric, o să aflăm despre dezvăluirile lui Vântu din arest, sau din telefoane date din străinătate?

  17. Domnule Ciutacu sunt sigura ca in momentul de fatza se fac foarte mari presiuni in PNL pe domnul Crin,crede-ti ca va ceda pana la urma si va face alianta cu PDL la guvernare?daca nu va rapesc mult din timpul d-voastra as vrea sa va stiu opinia pentru ca o respect

  18. Oare cum s-o simti Basescu in sinea lui, stiind ca de fapt, aici in tara nu a iesit presedinte? Stiu ca e nesimtit, dar in sinea lui stie adevarul. Daca vrem sa ne batem joc del, asa cum isi bate si el joc de noi si tot, ar trebui sa-i reamintim obsesiv ca nu a castigat alegerile in Romania! Peste tot, pe unde mergem si unde vorbim, sa spunem asta pana la epuizare, pana cand se inradacineaza adevarul in mintea tuturor! Basescu a pierdut alegerile in Romania! De unde stim noi cine a votat afara?

  19. “nu ramane, nu te iluziona. a servit cauza”.
    Pentru el se potriveste perfect epitaful : Ave Caesar morituri te salutant !

  20. CINE URMEAZA?
    ANTENELE?

    Tara arde babele se piaptana.
    Ce masuri concrete s-au luat pentru depasirea crizei?
    Cand intra transa de la FMI?
    Va creste TVA-ul?
    Vor creste taxele?

  21. cred ca va agitati prea mult…punem ramasag ca vantu nu va fi arestat,nu va sta o zi la racoare?

  22. d-le ciutacu, faza de azi cu vantu este una dintre cele mai tari din ultima vreme si mor de curiozitate sa vad ce mai urmeaza

  23. Doamne, ce ne asteapta!
    Bogdan Teodorescu a plecat deja din tara? Sau ii e jena sa mai apara la T.V? Sau nu si-a revenit din soc?
    Eu am pus pariu cu sotul ca, dupa alegeri, sigur nu va aparea pe sticla o perioada. Pacat de oameni ca el ca se consuma atat in tara asta. Eu chiar l-as sfatui sa plece,in alta parte pentru unii nu e chiar atat de greu sa gandesti, ca in Romania.

  24. vantu este intradevar de admirat. si eu cred ca o sa iasa bine din toate astea. am o intrebare cretina sper sa nu te superi. de ce porti ceasul si veregheta la mana dreapta? am remarcat asta la aparitiile tale pe sticla si nu pot sa nu o observ de fiecare data.

  25. Uita-te la carcotasi, or fi din cei care au votat cu baselu’ doar sa-ti vada tie fata? si nu numai tie?

  26. @De pretender,,Pentru el se potriveste perfect epitaful : Ave Caesar morituri te salutant !”
    Adica avea cezarul muraturi care te satura? HĂ,HĂ,HĂ….
    Mai degraba, Vae, victis!
    Care nu suntem de-ai lui, sau care nu ne recunoaste ,,mirosul” vom ajunge sa ne c…m la semnal si sa mergem cu grupa la pişu’!
    Doamne-ajută!
    Normal, ca sa nu fie asa!
    Parca mi s-a facut asa…. dor de coliva…

  27. Tapalaga este ziarist?Hai dom-le ca duceti profesia asta spre derizoriu.Omul asta nu are coloana vertebrala,cum sa informeze corect oamenii.Astept cat de curand ODE catre “iubitul si stimatul conducator”(vor aparea cu siguranta).

  28. I se arunca lui Vintu in spate ca “ne-a luat banii de la FNI” cum i s-a aruncat si lui Stoica pe vremuri, ca “ne-a tras pe sfoara la Caritas”. Parerea mea este ca nimeni n-a bagat nimanui mina in buzunar, si daca n-ar fi fost lacomia, credulitatea si lipsa de logica, aceste prostii nu s-ar fi intimplat.
    N-am pierdut la nici una dintre ele, de fapt chiar m-am ales cu ceva, pentru ca, vedeti dvs., una e ca n-aveam cine stie ce bani sa bag, si cealalta e ca bruma pe care-am “investit-o” in aceste jocuri de noroc contra cronometru am retras-o la timp, din inspiratia divina a nevoii de moment…
    Eu nu-l injur pe Vintu, pentru ca n-a luat FNI-stilor ceea ce aceia n-au fost dispusi sa dea. Am vazut pe vremuri oameni vorbind singuri pe strada in Cluj dupa ce a crapat Caritas-ul. Or fi si dupa FNI. In ambele cazuri si-au cunoscut riscurile, dar nu-si asuma nici astazi raspunderea.
    Altfel, ca orice om de afaceri, Vintu nu e o domnisoara. E un om cu simtul realitatii si cu nervii foarte tari. Nu-l admir, da’ nu mi-ar prisosi niste simt al realitatii si niste nervi tari, oriunde m-as afla.
    Cit despre ciuruiala prezidentiala, cred ca Basescu trage prea prost ca sa ma nimereasca, si astept sa inceapa sa-i mai si apuna steaua, ca i-a rasarit cam de mult. E timpul sa se inscrie si el in logica lucrurilor si sa inceapa sa se treaca.

  29. Am citit ambele interviuri acordate de Dl. SOV.
    Omul este fascinant foarte bine pregatit.
    Insa doua marturisi m-au socat:
    1.Faptul ca nu stie sa foloseasca un computer. Incredibil:o
    2.Sa va feriti sa ajung eu presedinte. Am auzit ca are un ritm de lucru infernal, mai rau decat un auditor.De ce ar spune asa ceva?
    Va rog frumos Dle Ciutacu sa il invitati la o emisiune. Stiu ca omul accepta foarte greu, insa am incredere in dumneavoastra. Dupa parerea mea sunteti peste CTP si I.C., desi cateodata mi se pare ca aveti o dificultate in a fi agresiv si in a pune intrebari incuietoare. In rest, jos palaria.

  30. @mathyas

    Informatie, de la inceput, ca sa nu sariti cu dintii la beregata mea: sotia mea este 50% unguroaica.
    UDMR-ul a facut leapsa in politichia noastra.
    S-a jucat de-a campania in primul tur si a dat-o dupa cires in a doua.
    Faptul ca, cei din zona ta, nu cunosc ce inseamna comunist si nu fac deosebirea intre nomenclaturistul Base si comunistul Geoana, de vina sunt conducatorii vostrii de partid, asa cum la rumani de vina sunt tot conducatorii si mai ales societatea civila.

  31. N-am nimic cu Vintu, dar daca in faza cu Geoana i-o facut jocul lui Baselu , merita sa piarda si sa fie plimbat prin arest .
    Apropo- cum de i-o fi venit ideea lui Turcescu de faza cu Biblia?Spontan?!

  32. @Andra: Da, asa este, Vantu si-o merita pentru ca a lasat toti lingaii lui Basescu neprofitabili sa-si dea cu parerea prin Cotidianul, care fac trafic ZERO, dar eu stau si ma mai gandesc la acei reporteri de teren, aceia mici care nu-si fac decat datoria si vor ramane pe drumuri, iar alte trusturi de presa nu-i vor angaja deoarece posturile sunt blocate.
    Si ma intreb: de ce Cotidianul a mai publicat un anunt pe site ca fac angajari de reporteri de teren pentru Cotidianul?

  33. Începe cu Vântu dar nu se termină cu el. Va lua tot de la toţi şi pe doi bani, doar “ei între ei” ştiu cum şi-au făcut averile timp de 20 ani. Si ghici cine-i poate băga la răcoare… aşa că, dau totul gratis numai să scape, asta dacă n-au fost suficient de deştepţi să le expatrieze… averile binenţeles. Dacă n-au nimic de dat oare cum vor scăpa ?!

  34. Victore, nu știu cum se face, dar nu reușesc să găsesc în sufletul meu puterea de a scurge o lacrimă pentru SOV…
    Sunt curios însă dacă va pica cu adevărat. Doar i-a adus mari servicii lui Zeus… Majoritatea știrilor de pe site-ul eolian erau despre primul cârmaci al țării, omul între oameni, farul nostru călăuzitor…

  35. Daca Romania ar fi stat cu adevarat democratic si nu o spalaceala ordinara, s-ar repeta alegerile iar CNP-ul ar fi invalidat, cu ocazia votului, in sistem computerizat unic, ca sa nu mai fie nici un fel de indoiala. Si daca iese Basescu, a lui sa fie tzara in urmatorii 5 ani.

  36. Am citit interviul si pot sa zic atat : Dn Vantu… “Chapeau!” Cam asa arata un om inteligent. Sunt replici de exceptie, un malefic al dracu’ de destept. Dn Ciutacu, n-o fi Tapalaga ultimul mucos din media, dar clar nu-l suspectez de ascutimi intelectuale. Niste “Vorbe grele” cu dn Vantu cred ca vor da mai corect dimensiunea celor spuse de mine.

  37. @Domnu’ Vector!

    Ma deceptionezi! mata chiar pui botu’ la povestea asta? Nici o problema, acela din Djakarta nu va ajunge never in Romania.totul este un joc de scena , spala imagine la greu si pentru asimetric, si pentru scarba de vantu1. Deci, un joc winn/winn.Fii linistit Domnu’ Vector, nici un firisor de par din capul vantului nu se va clinti…scarbele…

    A propos, nu ai sa mai scapi never de oanadobre?Scuza-ma dar ma enerveaza nespus…chestie de gust…poti sa ma banezi sau sa ma jignesti…asta e…

  38. imi vine sa plang :(( cred ca erai sobru cand ai scris astea, ca altfel n-au farmec 🙂

  39. Domnule Ciutacu!
    Pe mine ma sperie alta chesti. Da-ti-l dracului pe malefic, astia razbat ca asfaltul prin iarba si p-orma ii “relaxeaza” pe mormoloci! In seara asta, vecina mea care lucreaza la o fabrica unde tooooooooooooata lume, da’ toata lumea a votat contra-base garantat! Ma intreaba ce-o sa fie cu contestatiile astea la CC. Eu, sincera ii spun ca nu cred o iota ca se schimba situatia. Stiti ce mi-a zis? Ca oricum, oamenii nu mai voteaza a treia oara!!!NU MAI CRED IN NIMIC!!!

  40. Asa de tare s-a zapacit la cap poporul asta in epoca Basescu incat nu mai poate judeca corect daca Vantu e inger sau demon. Nici macar daca e ceva intre cele doua categorii.

  41. Vintu este dat in consemn la frontiera, dar asta, aflam de la purtatorul de cuvint de la P.F., este informatie clasificata. Oare cine se pregateste? Facem pariu ca va fi tot un mogul? Singura nelamurire pe care o am este care dintre ei va urma?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.